<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

رای کمیته انضباطی: کسر امتیاز و شکست سه بر صفر پرسپولیس

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران، آرای خود را درباره حاشیه های بازی پرسپولیس و داماش گیلان صادر کرد که طی آن مقرر شد از امتیاز تیم پرسپولیس کم شود و نتیجه نیز سه بر صفر به نفع داماش، ثبت شود.

روز یکشنبه در آخرین بازی از هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال ایران، جدال تیمهای پرسپولیس و داماش در ورزشگاه آزادی به خاطر فحاشی تماشاگران با تصمیم داور ناتمام ماند.

فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرده است که کمیتههای داوران و انضباطی این فدراسیون پس از «بررسی همه جوانب و بازبینی چند باره فیلم مسابقه»، همچنین رویت گزارش ناظر داوری و ناظر مسابقه، آرای خود را صادر کرده اند.

در رای کمیته داوران، با توجه به آنچه عملکرد ضعیف محمود رفیعی، داور بازی عنوان شده، او به مدت چهار هفته از قضاوت در مسابقات محروم است.

در رای کمیته انضباطی هم تیم داماش گیلان به خاطر تخلفات تماشاگران منتسب به این تیم و با توجه به فحاشی آنها نسبت به یکی از بازیکنان تیم مقابل (مازیار زارع) به یکصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده است.

تیم پرسپولیس به خاطر تخلفات تماشاگران منتسب به این تیم مبنی بر اهانت و فحاشی آن ها در طول مسابقه و به خصوص در دقایق پایانی که منجر به ناتمام ماندن مسابقه از سوی داور شد، به پرداخت یکصد میلیون ریال جریمه نقدی و کسر دو امتیاز محکوم شده و نتیجه پایانی این دیدار هم سه بر صفر به نفع داماش گیلان اعلام شد.

فدراسیون فوتبال اعلام کرده با توجه به «تلاشهای جوانمردانه» علی کریمی در خصوص همکاری و همیاری با داور مسابقه، کمیته انضباطی او را مستحق تشویق و تقدیر دانسته و برایش مبلغ ۵۰ میلیون ریال پاداش نقدی در نظر گرفته است.

این آرا در خصوص کسر امتیاز و جرایم نقدی قابل تغییر و تجدید نظر بوده اما در سایر موارد از جمله نتیجه سه بر صفر، قطعی است.

علی پروین مدیر راهبردی پرسپولیس درباره اتفاق پرسپولیس و داماش گفته است: «در این که داوری بد بود، حرفی نیست اما مردم باید طاقت بیاورند و صبور باشند. این پرسپولیس با پرسپولیس آسیا زمین تا آسمان فرق دارد که آن هم موجه است. تعدادی از بازیکنان را در اختیار نداشتیم و تعدادی نیز خسته بودند اما هواداران نباید چنین کارهایی انجام دهند.»

علی پروین ادامه داد: «بازیکنان هم خوب نبودند، هنگامی که ۱۰ نفره شدند در ۱۸ قدم ماندند که این باعث شد داماش کارش را بکند. اگر داور خطایی که روی علی عسگر انجام شد را میگرفت، محمد نصرتی از بازی اخراج نمیشد. گل داماش هم آفساید بود.»

پروین با بیان اینکه اشتباهات داوری در این دیدار تاثیر گذار بود، خطاب به هواداران پرسپولیس گفت: چند کلامی را باید به هواداران بگویم، خدا پدرتان را بیامورزد؛ شما بهترینهای آسیا هستید. البته تماشاگر نماها داد و بیداد کردند و سایرین نیز دنبال کردند، فضا باید از آشوب پاک شود و این افراد را شناسایی کنیم و نگذاریم وارد استادیوم شوند.

سایر محکومیت ها و جرایم

محسن قهرمانی، داور بازی داماش و ملوان که گفته بود: «تا تماشاگران فحاشی میکنند، خطا نمیگیرم» به خاطر این اظهار نظر تا پایان لیگ برتر از قضاوت محروم شده است.

کمیته داوران در بیانیه خود اعلام کرده؛ رسیدگی به فحاشی و اهانت از وظایف کمیته انضباطی است و داوران حق ندارند به جای ارکان قضایی فدراسیون فوتبال به تنبیه متخلفان بپردازند.

محسن قهرمانی دو ماه یعنی تا پایان لیگ برتر از قضاوت در کلیه مسابقات فوتبال داخلی
    محروم شده است.

کمیته انضباطی همچنین رای خود را در خصوص امیرحسین صادقی بازیکن باشگاه تراکتورسازی تبریز صادر کرد.

در گزارش داور و ناظر دیدار جنجالی تیم های تراکتورسازی و استقلال تهران که در تبریز برگزار شد، آمده است: «امیرحسین صادقی پس از اتمام بازی اقدام به اهانت به داور مسابقه کرد.

کمیته انضباطی پس از تشکیل جلسه و استماع صحبتهای صادقی، او را با توبیخ کتبی و درج در پرونده به پرداخت ۷۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

با توجه به اینکه صادقی پیش از این هم به یک جلسه محرومیت تعلیقی محکوم شده بود و در پی تکرار تخلف، این محکومیت به مورد اجرا درآمده و او حالا باید یک جلسه محرومیت را تحمل کند.
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

به دنبال اتفاقات رخ داده در ديدار پرسپوليس و داماش
      خداحافظي محمود رفيعي از داوري

داور ديدار پرسپوليس و داماش گيلان خداحافظياش از قضاوت را اعلام کرد.

به دنبال اتفاقات رخ داده در دیدار پرسپولیس و داماش و فحاشی تماشاگران به محمود رفیعی، این داور اعلام کرد که دیگر قضاوت نخواهد کرد.
      رفیعی در این باره گفت: پس از بازی نزد ناظر و و چند نفر از مسئولان برگزاری دیدار رفتم و خداحافظیام از داوری را اعلام کردم و دیگر قصد ندارم قضاوت کنم.

دیدار پرسپولیس و داماش در حالی که 2 بر یک به سود داماش در جریان بود به دلیل توهین شدید تماشاگران پرسپولیس به داور، نیمه تمام ماند. کمیته انضباطی این دیدار را 3 بر صفر به سود داماش اعلام و 2 امتیاز از پرسپولیس کسر کرد.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

رویانیان: یا دو امتیاز را میگیرم یا خیلیها را با خودم میبرم

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: به اعتبار باشگاه و هواداران وظیفهمان را انجام میدهیم؛ یا 2 امتیاز را میگیرم یا میروم چون با این رای خنده دار به ما توهین میشود.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد رویانیان در نشست خبری امروز که از ساعت ۱۳:۲۵ امروز در ورزشگاه درفشیفر برگزار شد، گفت: من در حوزههای مختلف کار کردهام اما خبرنگاران ورزشی از نظر دانش،بینش و تشخیص صحیح توانمند و بزرگ هستند. خبرنگاران خیلی جلوتر از مسئولان هستند و خوب مسائل را درک و تحلیل میکنند و بسیار تأثیرگذارند.
        وی اضافه کرد: باید به خبرنگاران بیشتر توجه شود، منظورم از این توجه به صورت شخصی نیست، چون خبرنگاران از مسئولان انتظار ندارند. آنها بدون بنزین سهمیهای و بدون خودرو با دست خالی و با قلم و مغزشان کار میکنند.
        مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: خبرنگاران در توسعه ورزش کشور خیلی میتوانند تأثیرگذار و راهگشا باشند. من ۶،۷ ماه است که به ورزش آمدهام. البته اگر مثل فدراسیون که از ۲۵ اسفند تا ۱۴ فروردین تعطیل است،حساب کنیم کمتر از ۷ ماه میشود که وارد فوتبال شدهام.
        رویانیان خاطرنشان کرد: میخواستم امروز خبرهای خوشی بدهم اما به دلیل اتفاق بسیار بدی که روز گذشته در مدیریت فوتبال ایران رخ داد و آن را لکهدار کرد، خوشیها به کام ما تلخ شد و شاید هواداران از شنیدن خبرهای خوش ما ذائقهشان شیرین نشود.
        وی افزود: برای این اتفاقات متاسفم. یک اتفاق بر اساس برنامهریزی و سناریو در عرصه فوتبال ما رخ داد. یک برنامه از پیش تعیین شده که با اقدام ناشایست یک داور از جامعه بزرگ داوری صورت گرفت.
        رویانیان گفت: داور نماد عدالت، سلامت، صحت، اقتدار و انضباط است. داور شرافت فوتبال است. داور صحت فوتبال را تایید و اصالت و سلامت آن را تضمین میکند اما این جایگاه توسط فرد یا افرادی که ناداوری میکنند خدشهدار میشود.
        مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: شکست تیم ما، پائین بودن در جدول و نگرفتن جام خیلی تأسف ندارد. اینها اتفاق است که ما رقم میزنیم ولی توهین به داور آنهم توسط کمیته داوران و انتخاب ناصحیح برای یک بازی بزرگترین لطمه است و من برای این نامدیریت متاسفم.
        رویانیان با اشاره به رأی کمیته انضباطی مبنی بر کسر ۲ امتیاز از این تیم تصریح کرد: یک رای کاملا غیر منطقی که بیشتر شبیه جوک میماند از سوی کمیته انضباطی صادر شد و تاسف من را بیشتر کرد. همه این موارد باعث میشود شیرینی خبرهایی که امروز میخواهم بدهم تلخ شود. اما مجبورم این خبرها را بگویم.
        وی به بازگرداندن برند باشگاه پرسپولیس و حذف نام پیروزی از داخل پرانتز اشاره و از مدیریت قبلی باشگاه و معاون حقوقی پیشین این باشگاه تشکر کرد و بازگشت برند پرسپولیس را که با رأی دادگاه صورت گرفته خبر خوشی برای هواداران دانست.
        رویانیان از در اختیار گرفتن بلیت فروشی مسابقات پرسپولیس خبر داد و گفت: از دیدار با نفت تهران که پیش از عید برگزار شد، بلیتها را خودمان میفروشیم و پولش به باشگاه میآید. خبرهای خوش دیگری هم دارم که به خاطر خبر تلخ دیروز از آنها میگذرم.
        محمد رویانیان در ادامه نشست خبری خود با بیان اینکه تاسف ما از این است که کمیته انضباطی این رای را صادر کرده در حالی که این رای هیچ مفهومی ندارد افزود: رایی که کاپیتان تیم را به خاطر همکاری تشویق میکنند. در حالی که بازیکنان ما اخراج شده و به خاطر تحریک داور آن شرایط به وجود آمده و تیم ما کاملا همکاری کرده به چه دلیل این گونه صادر میشود ما باید برای انبار سازی دیدار با سپاهان میرفت. چه کسانی میخواهند استقلال و پرسپولیس و تراکتور سازی در لیگ موفق نشوند من میدانم وقت برای گفتن حرفها زیاد است.
        وی ادامه داد: این تیمها مال مردم هستند و طرفداران میلیونی دارند استقلال و پرسپولیس 50 میلیون طرفداران و در اوج برای آنها حاشیه میسازند پرسپولیس مشکل مالی ندارد و در حالی که به سمت حرفهای شدن میرود و در تمام آسیا به عنوان یک تیم موفق با تماشاگرانی منسجم و اخلاقی معرفی میشود چرا که باید در یک بازی ساده این گونه ورق برگردد. من میدانم چون دستهایی در کار است رای هم قبلا صادر شده بود.
        رویانیان با بیان اینکه مگر فاجعه ملی و فاجعه انسانی رخ داده بود که این رای را دادند تصریح کرد: شاید ردپای منصور آریا در هر دو جا باشد اما در آن پرونده آنقدر با طمانینه و در این پرونده یک شبه رای صادر میشود آن هم چه رایی.
        وی یادآور شد: ممکن است یک بازیکن خطا کند، اما باید تیمها همدیگر را حفظ کنند، اما باز هم دلیل نمیشود که مسئولان فدراسیون اگر ما حرفی نزدیم این گونه ظلم کنند.
        مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در مورد لیست خرید این تیم برای فصل آینده گفت: باید اعلام کنم که متاسفانه با بازیکنان ما تماس میگیرند، ما دلالها را راه ندادیم اما با بازیکنانم تماس میگیرند و میگویند فصل بعد شما را نخواسته و بعد به فلان تیم بروید و این یک سناریو دیگر برای ضربه زدن به پرسپولیس است.
        وی افزود: تمام بازیکنان با ما قرار داد دارند و احتمال تمدید آنها زیاد است. دنیزلی یک نفر را هم رد نکرده و ما هم یک نفر را رد نمیکنیم. ما در مورد ضعیفترین بازیکن هم تصمیم نمیگیریم و بازیکنان ما باید با قدرت کار کنند.
        رویانیان عنوان کرد: خیلی حرف داریم اما از الان خط میدهند و شایعه میکنند که شما نیستید، مثل کاپیتان صبا با وی تماس میگیرند و میگویند هر بازی که ببازید 10 میلیون تومان میدهیم و این بی اخلاقی اضافه میشود به سایر مشکلات فوتبال.
        مدیر عامل باشگاه پرسپولیس یادآور شد: بازیکنان ما نشان دادند توانمند هستند و ملاک ما برای انتخاب بازیکن لیگ قهرمانان آسیا است و آنجا تصمیم میگیریم. چرا که آنجا اوج نمایش بازیکنانمان بود که موفق بودند. البته اینکه در فصل بعد دو سه پست به فکر بازیکنان خوب باشیم حق ما است، اما تاکید میکنم که ملاک ما برای انتخاب، آسیا است.
        به گزارش فارس در ادامه این نشست رویانیان در پاسخ به این سؤال که چه انتظاری از کفاشیان دارد گفت: ما کنار نمیآییم و کفاشیان هم باید رسالت خود را انجام دهد. ضمن اینکه او هم اشتباهات داوری را تایید کرده بود و مثل این است که یک پلیس کنار یک دزد ایستاده و بگوید او را بگیرید.
        وی افزود: کفاشیان مرجع عالیقدر فدراسیون فوتبال است و باید این وضعیت را خاتمه دهد.
        اگر همچنان مثل 4 سال گذشته دبیر کل تصمیم بگیرد و همه چیز در اختیار وی باشد تا ته کار همین میشود و این موضوع یعنی هیچ. اگر کفاشیان اختیار را در دست افرادی که تصمیمات آنچنانی میدهد بدهد مطمئن چیزی درست نمیشود.
        مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: ما از استقلال فدراسیون دفاع کردیم اما استقلال هم باید دو سویه باشد ما فکر میکردیم استقلال یعنی اینکه فدراسیون روی پای خودش باشد اما گویا اشتباه کردیم و دستهایی بود که باید فدراسیون از آنها جدا شود. انتظار ما از کفاشیان این است.
        وی افزود: این رایی که اعلام شد یک رای نبود بلکه یک بازی بود و اسمش را نمیشود رای گذاشت. بنابراین بی تعارف میگویم کفاشیان باید از حیثیت فوتبال و فدراسیون و خودش دفاع کند و این رفتارها ناپسند گذشته را دور بیندازد. باید از صدور رایهای سبک و برخوردهای کاملا سبک پرهیز کند و از معلولها بیرون آمده و به دنبال علت برود.
        مدیر عامل باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: بازیکنان ما کمک میکنند و کاپیتان تشویق میشود اما بعد این چنین تنبیه میکنند. دو رتبه و دو امتیاز از ما میگیرند و تیم را پایین میآوردند. 3 امتیاز امروز نابود میشود 3 امتیاز فردا زیر سؤال میرود و در مجموع 8 امتیازمان را زیر سؤال میبرند و بعد میگویند درود بر کاپیتان تیم؛ این یعنی چه؟!
        وی یادآور شد: 2 امتیاز یعنی یک بازی یا یک امتیاز دارد یا 3 امتیاز 3 بر صفر از کجا آمده؟ بازی ناتمام باید تجدید شود، آقای کفاشیان این لکه را پاک کنید و انتظار ما همین است.
        رویانیان با بیان اینکه مثل بعضیها آویزان afc نمیشویم، ادامه داد: ما قانون داریم؛ آقایان کفاشیان وضعیت را اصلاح کنید. مملکت مال ما است و این باعث تاسف است. بعد از کفاشیان میرویم سراغ وزیر ورزش. البته ما مقابل وزیر ورزش هم کوتاهی کردیم و شرمندهایم.
        وی در پاسخ به این سؤال که نمیترسد این رویه در فوتبال ایران باب شود گفت: از این پس یاد گرفتیم یکی از راههایی که میتوانیم در لیگ بالا برویم همین است، 4 تا تماشاگر در یک تیم فرستاده و با فحاشی امتیاز بگیریم.در بازی تراکتور و استقلال 10 هزار صندلی میشکنند و چیزی نمیگویند اما به پرسپولیس میرسند قانون مند میشوند و این موضوع جالب است این یا مسخره کردن ما است و اینکه جریان دیگری است. از این به بعد باب شده و داور بازی را قطع میکند و 4 طرف را فحش میدهند تا شرایط عوض شود. فدراسیون در سال جدید طرح جدید و شیوه نویی را به مردم ایران ارائه کرده و این کار ابتکار و خلاقیت محسوب میشود.
        رویانیان با بیان اینکه از فدراسیون ممنونم که پاداش بازیهای خوب پرسپولیس را این گونه داد در پاسخ به اینکه چه کسانی پشت پرده قرار دارند گفت: دیگر خطرناک میشود اما باید ببینید چه کسانی از شکست استقلال و پرسپولس سود میبرند. چه شد که بازی رفت ما با داماش جهانی شد و بازیکنان ما انگشتنما شدند و در بازی برگشت هم این گونه میبازیم. کجا به کجا وصل است؟ کی به کی بدهکار است و چه کسی به چه کسی نان قرض میدهد؟ البته مردم و خبرنگاران کجا به کجا و کی به کی را خوب می فهمند.
        مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: یک عمر پلیس بودیم اما فریب نمیدادیم و کلک نمیزدیم اما اینکه کجا به کجا وصل میشود نمیفهمیم و اینکه چرا به یک باره بعد از انتخابات فدراسیون همه چیز تغییر میکند. این معنی ابتکار است.
        وی در پاسخ به این سؤال که چه مقدار از این دستها پشت پرده در داخل فدراسیون است، با کنایه گفت: نصفش بیرون است. فکر کردید در استقلال فدراسیون چه کسی دخالت میکند ما دولتی هستیم باشگاه هم دولتی است. ما دفاع کردیم تا استقلال حاکم شود اما به این نتیجه نرسیده بودیم که استقلال یک طرفه نیست و از آن پشت فدراسیون اداره میشود.
        رویانیان با بیان اینکه رای برنگردد اعلام موضع خواهیم کرد ادامه داد: هر چند خودمان کوچک هستیم اما مدیر عامل باشگاه بزرگی هستیم. انشاالله به اعتبار باشگاه و هواداران وظیفهمان را انجام میدهیم و از این 2 امتیاز نمیگذریم یا 2 امتیاز را میگیرم یا میروم چون به ما توهین میشود رای مضحکه و خندهداری است که به کل پرسپولیس لطمه زد.
        وی تاکید کرد: با قاطعیت میگویم یکی از دلایل صدور این حکم این بود که من اعلام کردم که در فوتسال تبانی شده است. من از همین جا اعلام میکنم به خاطر تبانی تیم فوتسال پرسپولیس منحل شد و دیگر فوتسال نداریم. به جای اینکه از ما تشکر کنند ما را میزنند.
        رویانیان خاطرنشان کرد: به فدراسیون پیشنهاد میکنم بهترین داورها را بیاورد و من شخصا کل هزینههای آن را میدهم. این داور است که میتواند تماشاگران را به هنجار بکشاند. باید به داوران آموزش بدهیم من اعلام میکنم هر چقدر هزینه باشد من و باشگاه پرسپولیس میدهیم اما داوران خوبی بیاورید.
        مدیر عامل باشگاه پرسپولیس درباره اینکه گفته بود اگر دو امتیاز را برنگرداند میرود اظهار داشت: من تنها نمیروم و اگر بخواهم بروم خیلیها را با خودم میبرم.

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

امروز ببینیم پرسپولیس مثل قبل به کمک تراکتور خواهد آمد یا نه :d

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

با توجه به تغییر رسمی نام تیم پیروزی به " پرسپولیس " ،

احتمالا اگه سومین ناو آمریکا در خلیج فارس لنگر بندازه ، نام تیم استقلال هم به " تاج " تبدیل میشه !
            :d

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

پرسپولیس1-سپاهان1
              به امید پیروزی تراکتور

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

در نشست خبری امروز افشا شد

پیشنهاد رشوه 150 میلیون تومانی به ویسی برای شکست صبا

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال صبای قم از پیشنهاد 150 میلیون تومانی به خودش برای شکست این تیم خبر داد و گفت: وقتی این موضوع را شنیدم فقط خندیدم.

به گزارش خبرگزاری فارس، عبدالله ویسی در نشست خبری پیش از دیدار فردا با استقلال گفت: بازی پر استرس، حساس و زیبایی خواهد شد و هر دو تیم نباید امتیازی را از دست بدهند. هر دو تیم هجومی بازی خواهند کرد و امیدوارم تماشاگران بازی زیبا و تماشاگر پسندی را ببینند.
                وی با اشاره به مصدومان و محرومان تیمش گفت: تیم ما از لحاظ روحی و روانی و مسائل تاکتیکی بدون مشکل وارد زمین میشود و خوشبختانه مصدوم و محروم نداریم. مساوی در این بازی ما را راضی نخواهد کرد و حاضریم به استقلال ببازیم اما بازی مساوی نشود. صبا در بیرون از خانه بهتر بازی میکند و اکثر پیروزیهای ما خارج از خانه به دست آمده است.
                ویسی افزود: استقلال تیم بزرگی است و اگر حمله کردن نقطه ضعف محسوب میشود ما یکپارچه حمله خواهیم شد و امیدوارم مردم از فوتبال لذت ببرند. استقلال را آنالیز کردهایم اما پرسپولیس و استقلال نیازی به آنالیز ندارند و همه این دو تیم را میشناسند. میتوانیم با حمله کردن مقابل استقلال امتیاز بگیریم و برنده از زمین خارج شویم.
                سرمربی صبای قم ضمن گلایه از امکاناتی که باشگاه صبا در اختیار کادر فنی گذاشته گفت: متأسفانه در ورزش ما مد شده که دروغ بگوییم و شاید خیلیها ناراحت شوند که ما این مشکلات را بیان میکنیم. تیم ما مشکل دارد اما عدهای در تلاش هستند مشکل را حل کنند.

ویسی اظهار داشت: صبا با کمترین هزینه بسته شده و از هیئتمدیره و استانداری توقع داشتیم امکانات بهتری در اختیارمان بگذارند. ما 15بازیکن به صبا آوردیم که هزینه آنها جمعاً 800میلیون تومان شد در حالی که این هزینه به اندازه یک بازیکن عراقی در فوتبال ایران است. امکانات در حد آن چیزی که ما میخواستیم نبود اما با همه این وجود برای فصل بعد اولویت من صبا است چون آنها به من فرصت دادند. اگر شرایط فراهم نباشد به زیرگروه میروم اما در این تیم نمیمانم.
                این مربی گفت: فقط یک بازیکن لیگ برتری جذب کردیم و تیم ما 3میلیارد و 400میلیون تومان بسته شد که تمام هزینهها مثل تدارکات، پزشک، لباس و هتل در این رقم گنجانده شده است. در تیم نفت تهران سه بازیکن جدا و سه بازیکن خوب خارجی اضافه شدند و آنها 6بازیکن لیگ برتری گرفتند. من به آنها احترام میگذارم و نمیخواهم حریف را تخریب کنم اما اعتقاد دارم صبا پدیده لیگ است و امیدوارم کارشناسان در این خصوص نظر بدهند. جوانی که 5سال در لیگ برتر بازی کرده جوان نیست و بازیکنی که از لیگ یک به لیگ برتر میآید جوان محسوب میشود. امیدوارم کارشناسان، کارشناسانهتر برخورد کنند.
                ویسی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه با سهراب بختیاریزاده برای پرداخت رشوه تماس گرفته شد و آیا با شما تماسی گرفتهاند یا خیر گفت: برای بردن که پاداش نمیدهند چون ما در دو قدمی کسب سهمیه آسیا هستیم اما اگر برای باخت پیشنهاد داده باشند متأسف هستم و باید بگویم آنها راه را اشتباه آمدهاند. ما به دنبال فوتبال پاک و سالم هستیم و برد و باخت به این شکل هیچ لذتی ندارد و حتی برد را هم با این شرایط نمیخواهیم. امیدوارم این شیطنتها دیگر صورت نگیرد هرچند در این فوتبال از این اتفاقات میافتد.
                وی در پاسخ به این سؤال که آیا به شما پیشنهادی دادهاند یا خیر گفت: به من در همین فصل پیشنهاد کردند که 150میلیون تومان میدهیم تا صبا بازنده شود اما من فقط به این موضوع خندیدم.
                خبرنگاری پرسید: پس چرا زودتر اعلام نکردید و اسم تیم را نگفتید؟ که ویسی گفت: شاید آنها دروغ گفته باشند اما باید بگویم که ما آن بازی را بردیم و اتفاقا خوب بازی کردیم.

در این لحظه فضای نشست خبری تغییر پیدا کرد و خبرنگاران خواهان توضیح بیشتر از سرمربی صبای قم شدند که او گفت: من هیچ ابایی ندارم که این مسائل را بگویم. خدا من را به اینجا رسانده و از همین جا هم بر میدارد. نه دلالی پشت من بود و نه خبرنگاری و حتی مدیر برنامه هم ندارم.
                ویسی تأکید کرد: انسانهایی داریم که سالم کار میکنند و خبرنگارانی در جامعه مطبوعات میشناسم که با تمام وجود کار میکنند و ما از آنها لذت میبریم. سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال باید به این خبرنگاران پاداش بدهند ولی گرفتن رشوه در این فوتبال بیاحترامی به جامعه است. شاید من اسم آن شخص را بگویم و مدیرعامل آن باشگاه مصاحبه کند و بگویم ما نبودیم. شاید آنها دشمنان من بودهاند و میخواستند تمرکز من را به هم بریزند.
                خبرنگاران اعتراض کردند و گفتند که این رفتار شما نوعی سکوت محسوب میشود که ویسی گفت: اگر سکوت است چرا مقابل شما رسانهها این حرف را زدم؟ من به هیئتمدیره، مسئولان باشگاه و حتی استانداری گفتهام تا مسئله را پیگیری کنند. شاید آنها دستشان روزی رو شود و شما آنها را بشناسید.

ویسی اضافه کرد: امام علی(ع) میفرمایند: اگر شاهدی نداری به کسی تهمت نزن. این مسائل هست و شما هم خودتان را اذیت نکنید. من بر سر سفره پدر و مادر بزرگ شدهام. امروز دیدم که خداداد عزیزی مصاحبه کرده و گفته است که در لیگ یک خیلی کارها انجام میشود. البته من در لیگ یک نبودهام اما میدانم چنین مسائلی وجود دارد.
                یکی از خبرنگاران از ویسی پرسید: چه کسی باید جلوی این مسائل را بگیرد که سرمربی صبای قم پاسخ داد: اول وجدان انسانها باید پاسخگو باشد. شما فرض کنید که فلان تیم تبانی کند که مثلاً شاهین بوشهر سقوط کند. مردم بوشهر چه گناهی کردهاند. اخلاق و رفتار باید مردانه باشد و به اعتقاد من کمیته مسابقات و منشور باید در این زمینه قدم بردارد.

سرمربی صبا خاطرنشان کرد: سوال من این است چرا مربی منشوری به لیگ یک تبعید میشود؟ او که در آنجا راحتتر کارهایش را انجام میدهد. بازیکنی میشناسم که قیمتش 150میلیون بود اما به لیگ یک رفت و 300میلیون پول گرفت اما من 10بازیکن 500میلیونی خط زدم و 10بازیکن آوردم که مجموع قیمتشان 800میلیون تومان شد.
                ویسی گفت: از این مسائل در فوتبال ما وجود دارد. وقتی من اشتباه میکنم استاندار تماس میگیرد و میگوید ویسی اشتباه کرده و او آشنای ما است. به همین راحتی من را میبخشد اما در انگلستان دیوید بکام تخلف کرد و ماشین او را خواباندند. شاید باورتان نشود من با 180کیلومتر در جاده رانندگی کردم و وقتی از ماشین پیاده شدم پلیس به من گفت: شما عبدالله ویسی هستید و اشکالی ندارد تشریف ببرید اما قانون باید قانون باشد و اگر فرزند من تخلف کرد نگویند که پدر او عبدالله ویسی است و او را باید ببخشند.
                وی در پایان گفت: دایی، قلعهنویی، مظلومی و ویسی نباید با هم فرقی داشته باشند و چون من تنها و بیکس هستم نباید سوءاستفاده شود و از فلان مربی حمایت کنند.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

ديدار ايران- امارات لغو شد

فدراسيون فوتبال امارات ديدار دوستانه تيم ملي اين کشور با تيم ملي ايران را لغو کرد.

--------------------------------------------------------------------------------

به دنبال موج تبليغاتي امارات درباره سفر رييس جمهور به جزيره ايراني ابوموسي در خليج فارس، لحظاتي پيش تلويزيون دوبي اسپورت به صورت زيرنويس خبر از لغو ديدار تيمهاي ملي فوتبال ايران و امارات داد.

در اين خبر اشارهاي به علت لغو اين ديدار نشده است اما کارشناسان مسائل فوتبال خليج فارس بيان ميدارند علت لغو اين ديدار مربوط به فضاسازي تبليغاتي و سياسي وزارت امور خارجه دولت امارات متحده است.

پيش از اين قرار بود ديدار تيمهاي ملي ايران و امارات روز 29 فروردين در اين کشور برگزار شود.

اخيرا تيم الشباب اين کشور با 6 گل توسط تيم پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا بدرقه شده بود.
                  [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

دایی: التماس کردم اما فدراسیون با آدیداس قرارداد نبست

علی دایی گفت: در زمان مربیگریام در تیم ملی یک ماه التماس کردم که فدراسیون با شرکت آدیداس قرارداد ببندد اما آنها این کار را نکردند.

به گزارش خبرگزاری فارس علی دایی در نشست خبری پیش از دیدار فردا برابر سایپا درباره تصادفش در اواخر سال گذشته گفت: پس از این ماجرا خیلی چیزها را در زندگیام متوجه شدم. یکی از آنها لطف، محبت و همدردی مردم بود که مرا خیلی تکان داد و باعث شد دلم به مردم نزدیکتر شود.
                    وی اضافه کرد: باید فکر کنم چه اشتباهاتی انجام دادهام که دیگر آنها را انجام ندهم. شاید خدا مرا نگه داشت تا برخی کارها را که انجام نداده بودم انجام دهم. این درس بزرگی برای من بود و لطف خدا را فراموش نمیکنم. کسانی با من ابراز همدردی کردند که فکرش را نمیکردم.
                    دایی در ادامه درباره اینکه شرایط تیمش بحرانی است اظهار داشت: من اسم وضعیتی را که داریم بحران نمیگذارم. امروز به باشگاه سایپا آمدهام که خاطرات خوبی از آن دارم. با مجموعه خوبی کار کردهام و اینجا را خانه خودم میدانم و همیشه از آن به نیکی یاد میکنم.
                    سرمربی راهآهن ادامه داد: دوستان خوبی در باشگاه سایپا داشتم و جزء بهترین سالهای بازیگریام بود. بعد از تمرین تازه کار ما شروع میشد و با بازیکنان والیبال بازی و صحبت میکردیم. همین جو دوستانه عامل قهرمانی ما شد.
                    دایی تأکید کرد: ناراحتم که فردا باید برابر تیمی بازی کنیم که بهترین دورانم را در آن گذراندم. ما خوب تمرین کردهایم و با تیم بزرگی مثل سایپا بازی داریم. به رتبه کنونی سایپا نگاه نمیکنیم و میدانیم این تیم مربیان و بازیکنان خوبی دارد ولی باید این دیدار فینالگونه را ببریم. سه امتیاز دور از دسترس نیست اگر چه سایپا خطرناک است ولی با تمرینات خوب آماده این دیدار هستیم.
                    دایی درباره اشتباهات محسن قهرمانی در دیدار مس و راهآهن تصریح کرد: همانگونه که مربیان و بازیکنان اشتباه میکنند داوران نیز دچار اشتباه میشوند ولی در این مدت ضریب اشتباهات بالا رفته است. قهرمانی در دیدار مس و راهآهن اشتباه نداشت و محرومیت او به خاطر قبل بود.
                    وی اضافه کرد: اگر هم مشکلی در دیدار با مس وجود داشت بخاطر اشتباه فنی داور نبود بلکه به دلیل ادبیات و لفظی است که قهرمانی به کار برده ست. قهرمانی بازیکنان را به دلیل اهانت به یکدیگر یا داور اخراج کرد. محرومیت او چیزی از ارزشهایش کم نمیکند چرا که قهرمانی جزء با شرافتترین داوران ایران است.
                    وی با تأکید بر اینکه اشتباه داوری تأثیری در روند بازی با مس نداشت گفت: اعلام محرومیت داوران به دلیل فشار زیادی است که روی کمیته داوران وجود دارد. من نمیدانم چرا همواره به دنبال معلول هستیم و دنبال علتها نمیرویم.
                    سرمربی پیشین پرسپولیس با اشاره به دیدار این تیم با داماش خاطرنشان کرد: در این دیدار همه چیز مشخص بود. دوست ندارم پشت سر داوری که همه پشت سر او حرف میزنند حرف بزنم ولی همین داور قضاوتهایی داشته که باعث شده خیلی تیمها لطمه ببینند.
                    دایی افزود: سال گذشته محمود رفیعی در دیدار پرسپولیس و نفت اشتباهات زیادی کرد و من مجبور شدم از حق تیمم دفاع کنم اما به جای برخورد با او مرا ممنوعالمصاحبه کردند. کمیته انضباطی حکمی داد که در تاریخ فوتبال دنیا بیسابقه بود. آنها جواب حرف حق مرا با موضعگیری غلط دادند.
                    سرمربی راهآهن اظهار داشت: کجای دنیا تماشاگر ناسزا میگوید و بازی را قطع میکنند. اگر اینگونه است باید 50 درصد بازیهای لیگ ناتمام بماند و در 50 درصد مسابقات از تیمها امتیاز کسر کنند. در قانون آمده داور زمانی میتواند بازی را قطع کند که امنیت نباشد اما اتفاقات بدتر از آنچه در ورزشگاه آزادی افتاده و بازی قطع نشده است.
                    دایی با اشاره به جدول ردهبندی گفت: اتفاقات دیدار پرسپولیس و داماش بیشتر از همه به ضرر ما شد. داور یک گل آفساید به سود داماش اعلام کرد و نگرفتن پنالتی پرسپولیس و اخراج بازیکنان این تیم باعث شد داماش سه امتیاز بگیرد و از منطقه خطر فرار کند.
                    وی ادامه داد: اگر داور این اشتباهات را نمیکرد داماش در همان امتیاز میماند و این امتیازات به ضرر تیمهای پایین جدول از جمله ما شد. خواهش میکنم داوران طوری سوت بزنند که به ضرر تیمی نباشد. ما در این فصل از داوری لطمه زیادی خوردیم و آرزو میکنم در 5 بازی آینده این اتفاق تکرار نشود.
                    وی در پاسخ به این سؤال که قاسمپور گفته چون داوری به نفع راهآهن بود دایی از این موضوع دفاع میکند اظهار داشت: کاری به حرفهای قاسمپور ندارم. ما برتر از حریف بودیم و قبل از اخراج نیز مس موقعیت چندانی نداشت. در بازی رفت هم که صفر - صفر مساوی کردیم بلاژویچ خوشحال بود و این موضوع را اعلام کرد.
                    دایی گفت: در بازی با شهرداری تبریز پیروز شدیم اما گفتم که گل آفساید خوردیم. در دیدار رفت با سایپا هم حریف در دقایق پایانی گل آفساید را زد و من گفتم، چرا که همیشه حقیقت را میگویم.
                    سرمربی پیشین پرسپولیس درباره اینکه رویانیان از دستهای پشت پرده در فوتبال حرف زده خاطرنشان کرد: تا فوتبال هست چنین مسائلی هم وجود دارد. ما مصلحتاندیشی میکنیم و خیلی چیزها را درست نمیکنیم. اکنون ردپای کسانی را میبینید که از فوتبال دور بودهاند ولی ردپایشان همچنان وجود دارد.
                    وی گفت: باید خودمان را درست کنیم ولی کاری نمیکنیم و اگر هم کاری صورت میگیرد کافی نیست. باید ریشه خیلی چیزها را بخشکانیم و فوتبال را پاک کنیم تا حرف از پشت پردهها نباشد اما تا وقتی برخوردها سطحی باشد دستهای پشت پرده هم وجود دارد.
                    دایی تأکید کرد: فوتبال ما نیمه حرفهای هم نیست و آماتور است. ما فقط حرف میزنیم و شعار میدهیم اما خودمان هم میدانیم با حرف زدن چیزی درست نمیشود.
                    سرمربی پیشین تیم ملی درباره اینکه فدراسیون برای برآورده کردن خواستههای کیروش مشکل مالی دارد عنوان کرد: فدراسیونی که مشکل مالی داشته باشد نمیتواند مستقل باشد. فدراسیون زمانی مستقل است که از هیچ نظر مشکلی نداشته باشد و تا وقتی که به دولت وابسته است نمیتواند استقلال داشته باشد.
                    وی اضافه کرد: در این چند سال چه کار اقتصادی بزرگی در فدارسیون شده است؟ چون وابسته به سازمان تربیت بدنی و وزارت ورزش بودهایم همیشه منتظریم که از دولت پول بگیریم و به دنبال کار اقتصادی نرفتیم. زمان صفایی فراهانی و دادکان کارهایی صورت گرفت اما در این چند سال چه کاری انجام شده است؟
                    دایی گفت: زمانی که سرمربی تیم ملی بودم از کفاشیان خواستم به کالموند مدیر باشگاه لورکوزن نامهای بنویسد تا وی بتواند با شرکت آدیداس مذاکره کند تا از این طریق هم فوتبال ایران سود کند هم تیم ملی لباس آدیداس را بپوشد اما آقایان این نامه را به کالموند ندادند چون دست خیلیها کوتاه میشد و نمیتوانستند استفاده کنند.
                    دایی ادامه داد: یک ماه التماس کردم که نامه را بدهید و کالموند فقط مذاکره کند و شما قرارداد را ببندید ولی این کار را نکردند و با تولیدی من قرارداد بستند. هر چند که بخشی از پول مرا ندادند و اکنون ارزش ریالی آن با گذشته قابل قیاس نیست.
                    وی خاطرنشان کرد: اگر با آدیداس قرارداد میبستیم یک میلیون دلار عاید فدراسیون میشد و میتوانستیم از این برند که پس از نایک باکیفیتترین و معتبرترین است استفاده کنیم.
                    سرمربی سابق تیم ملی اظهار داشت: مردم ما میسوزند اما در این فوتبال همه ما به دنبال منافع شخصیمان هستیم. تا وقتی که منافع شخصی را به منافع ملی ترجیح دهیم اوضاع همین گونه خواهد بود.
                    دایی گفت: از روزی که کیروش آمده من از او حمایت کردهام. منتی نمیگذارم چون او کارش را بلد است و میتواند به ما کمک کند اما زمانی که من سرمربی تیم ملی بودم همه تا جایی که میتوانستند مرا زدند؛ از همکاران خودم که ندانسته حرف میزدند گرفته تا دیگران.
                    سرمربی راهآهن اضافه کرد: چون میدانستم برخی همکارانم اطلاعات ندارند جوابشان را نمیدادم. نمونهاش بازی دوستانه با کویت بود که گفتند چرا قبل از دیدار با عربستان با کویت بازی کردهاید. این در حالی بود که شخصا با سوئدیها رایزنی کرده بودم تا با آنها بازی کنیم.
                    دایی افزود: مسئولان سوئدی ایمیل زدند و اعلام آمادگی کردند اما مدیر تیمهای ملی ایمیل را در تقویماش گذاشت و یادش رفت که جواب بدهد. من مجبور شدم از بین بد و بدتر یکی را انتخاب کنم؛ یا باید بازی نمیکردیم یا به مصاف کویت میرفتیم که من دومی را انتخاب کردم.
                    دایی گفت: نمیخواهم به گذشته برگردم اما یک صدم مشکل ما را کیروش ندارد. با این حال باید از او حمایت کنیم تا تیم ملی به جام جهانی برود.
                    وی تأکید کرد: من شرایط را طوری فراهم کردهام که تیم ملی بدون هزینه به اسپانیا برود و اردو بزند. در یکی از اردوها نیز هزینه تیم ملی "صد و خردهای" هزار یورو بود ولی من کاری کردم که 50 هزار یورو کمتر شد.

دایی گفت: خیلی از مسائل را نگفتم و نمیخواهم بگویم ولی اگر میخواهیم به جام جهانی صعود کنیم و باعث خوشحالی مردم شویم باید حمایت کنیم. با صعود به جام جهانی مشکلات اجتماعی کمتر میشود. از مسئولان کشور درخواست میکنم هر کاری از دستشان برمیآید برای تیم ملی انجام دهند تا مردم شاد شوند.

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

رقابتهاي جهاني فوتسال مدارس - آنتاليا
                      تيم فوتسال مدارس ايران قهرمان جهان شد

به گزارش ايسنا، تيم فوتسال دبيرستان امام خميني(ره) خرم آباد که با شکست دادن هلند به فينال رقابت هاي جهاني مدارس رسيده بود، عصر امروز(جمعه) از ساعت 15:30 به وقت ايران برابر نماينده ترکيه قرار گرفت که در پايان موفق شد اين تيم را از پيش رو بردارد و جام قهرماني اين مسابقات را بالاي سر ببرد.

شاگردان حسن وند در نيمه نخست اين بازي، با نتيجه سه بر يک بر نماينده کشور ميزبان چيره شدند و در نيمه دوم هم با وجود اينکه ترکيه اي ها يک گل زدند و اختلاف را به حداقل رساندند، بيکار ننشستند و چهارمين گلشان را هم به ثمر رساندند.در ادامه بازي هم ايران يک گل و ترکيه دو گل را زدند.

گل هاي اين ديدار را فريد اميري، مسلم اولادقباد، نويد هاديان، محمد بيرانوند، رضا احمدپور براي ايران به ثمر رساندند تا تيم فوتسال دبيرستان امام خميني(ره) خرم آباد در پايان با حساب کار پنج بر چهار ترکيه را شکست داده و عنوان قهرماني مسابقات را از آن خود کند.

نماينده ايران پيش از راه يابي به فينال، به ترتيب تيم هاي فرانسه، بلژيک، کرواسي، سوئد و هلند را مغلوب خود کرده بود.

گفتني است
                      حسين شمس سرمربي سابق تيم ملي نيز به عنوان رئيس انجمن فوتسال دانش آموزي و سرپرست، تيم دبيرستان امام خميني(ره) خرم آباد را در اين مسابقات همراهي مي کرد.

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

ستاره الجزیره:دیگر به ایران نمی آیم!

اتوبوسی را که برای تیم گرفته بودند کثیف بود و دو صندلی این اتوبوس شکسته بود که باید روی این صندلی شکسته می نشستیم

سایت گل - ریکاردو اولیورا بازیکن برزیلی مطرح تیم الجزیره امارت پس از بازگشت تیمش از تهران از مسئولان باشگاه الجزیره درخواست کرده است در قراردادش برای فصل آینده بندی را اضافه کنند که در صورت بازی با تیم های ایرانی او به همراه تیم به ایران نیاید !

ریکاردو که بازی خوبی مقابل استقلال به نمایش گذاشت وگل دوم تیمش را پایه ریزی کرد در مصاحبه با نشریات اماراتی از نحوه میزبانی باشگاه استقلال به شدت انتقاده داشته است و به همین دلیل دیگر حاضر نیست با تیمش به ایران بیاید .

او از محیط کشور بسیار راضی بوده اما کیفیت هتل و اتوبوسی که باشگاه استقلال برای الجزیره مهیا کرده بود ناراضی است " برخورد مردم و محیط شهر خوب بود اما هتل کیفیت بدی داشت و اصلا جای مناسبی برای یک تیم فوتبال نبود . اتوبوسی را هم که برای تیم گرفته بودند کثیف بود و دو صندلی این اتوبوس شکسته بود که باید روی این صندلی شکسته می نشستیم " !

او این حرفها پس از بازگشت را با دیگر بازیکن برزیلی سالها شاغل در فوتبال ایران می زد . ریکاردو اولیورا بازیکن مطرحی در برزیل است که سابقه 11 بازی برای تیم ملی برزیل ودو فصل حضور در میلان را دارد .

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

حمله تند هافبک سپاهان به رویانیان

هافبک تیم فوتبال سپاهان گفت: ««متاسفانه کسانیکه کنار فوتبال آمدهاند و اصلا فوتبالی نیستند، در حال سوء استفاده از ورزش و فوتبال هستند و فکر میکنند که فوتبال هم مثل خیلی جاهای دیگر باید از لابی وارد شد!»

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از ایمنا، جمشیدیان پیش از آغاز فصل با مصاحبه جنجالیاش در مورد وضعیت مدیریت باشگاه سپاهان عنوان کرد که سپاهان سال آینده باید برای بقا بجنگد نه قهرمانی! او همچنین پیشبینیهای بسیاری در مورد تیمهای لیگ برتری میکرد که عملکرد ضعیف ذوبآهن یا افت پرسپولیس از پیشبینیهای او بود که در فصل جاری به وقوع پیوست. احمد بعد از رهایی از بند مصدومیت باز هم به عملکرد برخی مدیران ورزش کشور انتقاد کرد و به شدت علیه آنها موضع گرفت.

* وزیر و وکیل همه میخواهند استقلال قهرمان شود
                          جمشیدیان که از تساوی تیمش مقابل پرسپولیس خیلی ناراحت بود و به شدت علیه مدیران ورزش کشور جبهه گرفت. او میگوید: «متاسفانه در ایران از وزیر گرفته تا وکیل و مدیر و مسئولان فدراسیون همه میخواهند استقلال قهرمان شود. همه میدانند که هر کدام از وزارتخانهها یکی از تیمهای استقلال و پرسپولیس را گرفتهاند و حمایتش میکنند و همه در تلاشند که در فصل جاری استقلال قهرمان شود.»
                          جمشیدیان ادامه میدهد: «یک نفر در این کشور ما نیست که از استقلال و پرسپولیس حمایت نکند اما آخرش همهشان مینشینند و میگویند از سپاهان حمایت میکنند و سپاهان است که مورد توجه همه است. واقعا سئوال من این است که چه کسی از سپاهان حمایت میکند؟»
                          او با اشاره به عدم پخش مستقیم بازیهای سپاهان از شبکه ملی تصریح میکند: «بازیهایمان را که پخش مستقیم نمیکنند و با وجود اینکه 3 سال است قهرمان لیگ هستیم، اما مجموع تعداد پخش مستقیم بازیهای سپاهان دو رقمی نشده است! نمیدانم این حرفها را از کجا میآورند و به نظر من زشت است که در مورد تیمهای دیگر حرف بزنند؛ آقایان بهتر است تیمها در مورد خودشان صحبت کنند و به نظر من اشتباه میکنند که با بردن تیم به حاشیه، سعی در نتیجه گرفتن دارند.»

* شما هم حرفتان را در زمین بزنید نه بیرون از زمین
                          هافبک سپاهانیها بیان میدارد: «سپاهان در سالهای قبل هم همیشه تحتالشعاع این صحبتها بوده و همه دیدند که امسال هر بلایی خواستند بر سر تیم ما آوردند اما ما نشان دادیم که در زمین حرفمان را میزنیم! ان شاءالله اینها هم یاد بگیرند که در زمین حرفشان را بزنند نه در بیرون زمین و با حاشیه!»

* حتی یک حکم فدراسیون به سود سپاهان نبوده است
                          جمشیدیان با بیان اینکه همه رایهای فدراسیون فوتبال علیه تیم سپاهان بوده، ادامه میدهد: «هرچه به عقب برگردید چیزی را پیدا نمیکنید که به نفع سپاهان باشد؛ آن اتفاقی که 3 سال پیش افتاد و قهرمانی سپاهان را دقیقه 96 از این تیم گرفتند، جریان بخشیده شدن رودریگو توزی و اینکه در آستانه بازی با سپاهان از پرسپولیس امتیاز کم کردند تا با انگیزه به مصاف سپاهان بیایند، همه نشان میدهد که بسیاری میخواهند استقلال را به قهرمانی برسانند! حتی یک بار نشده که فدراسیون به نفع سپاهان حکمی صادر کرده باشد. در مورد داوریها هم باید بگویم داوری ضعیف برای همه تیمها وجود داشته و گاهی به سود تیمها و گاهی به ضرر آنها بوده است و در بحث داوری به نظر من سپاهان بیشتر ضرر کرده تا سود.»

* استقلال و پرسپولیس برای به زیر کشیدن سپاهان با هم لابی کردهاند
                          هافبک سپاهان در ادامه به همکاری باشگاههای استقلال و پرسپولیس برای به زیر کشیدن سپاهان و قهرمانی استقلال اشاره میکند و بیان میدارد: «سالهاست استقلال و پرسپولیس با هم میجنگند اما حالا به خاطر اینکه این همه هزینه کردهاند و به قهرمانی نرسیدهاند، دست به دامان یکدیگر شدهاند تا یکی از آنها قهرمان شود! به اسقلالیها میگویم این قهرمانیها را قبلا پرسپولیس هم به دست آورده و هیچ فایدهای برای این تیم نداشته است.»

* رویانیان نه حرفهایست، نه فوتبالی
                          از جمشیدیان در مورد حرفهای رویانیان مبنی بر علاقهاش به قهرمانی استقلال پرسیدیم که او تصریح کرد: «کار رویانیان اصلا حرفهای نبود و به نظر من آقای رویانیان اصلا حرفهای نیستند چون اگر حرفهای بودند این حرفها را نمیزدند؛ او اصلا فوتبالی نیست و به همین دلیل بحث را به مسائل دیگری مربوط کرده است. به نظر من ما باید فوتبالی صحبت کنیم و فوتبالیها باید در زمین حرفشان را بزنند. بازیکنان بزرگ پرسپولیس همچون مهدویکیا، هاشمیان و کریمی هرگز در مورد این مسائل حرف نمیزنند چون فوتبال بازی کردهاند اما آقای رویانیان اینگونه میگوید.»

* فکر کردهاند در فوتبال هم میتوان با لابی کردن نتیجه گرفت
                          این هافبک سپاهان اضافه میکند: «متاسفانه کسانیکه کنار فوتبال آمدهاند و اصلا فوتبالی نیستند، در حال سوءاستفاده از ورزش و فوتبال هستند و فکر میکنند که فوتبال هم مثل خیلی جاهای دیگر باید از لابی وارد شود! متاسفم که پرسپولیسیها در حالی از علاقهشان برای کسب سهمیه آسیایی صحبت میکنند که تیمشان به قعر جدول نزدیک تر است تا صدر!»
                          وی در مورد اینکه آیا سپاهان با این شرایط قهرمان میشود یا نه، اضافه میکند: «به هر حال ما هنوز هم صدر جدولیم و هر اتفاقی بیفتد هنوز صدر جدول هستیم. مطمئن باشید برای قهرمانی میجنگیم و اگر حتی یک درصد قهرمان نشدیم اصلا مهم نیست چون مرد و مردانه در زمین جنگیدیم و مثل بسیاری با لابی برای قهرمانی تلاش نکردیم. »

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

چهارمین سهمیه المپیک برای بوکس ایران

تیم ملی بوکس ایران که با ۸ مشتزن در رقابت های گزینشی المپیک شرکت کرده بود، موفق شد سه سهمیه دیگر را کسب کند. این تیم پیش از این نیز یک سهمیه در مسابقات جهانی گرفته بود.

در مسابقات گزینشی که با حضور ۲۸ کشور آسیایی در آستانه قزاقستان برگزار می شد، ۱۳۹ مشتزن وارد رینگ شدند و از این جمع، فقط ۲۵ بوکسور توانستند جواز حضور در المپیک لندن را بگیرند.
                            مهدی طلوتی در وزن ۶۴ کیلوگرم، امین قاسمیپور در ۶۹ کیلو و علی مظاهری در ۹۱ کیلوگرم سه بوکسور ایرانی بودند که سهمیه المپیک را کسب کردند.
                            این موفقیت در شرایطی رقم خورد که اعضای تیم ملی بوکس به دلیل آنچه خبرگزاری فارس، ناهماهنگی مسئولان فدراسیون عنوان کرده ابتدا به ترکیه سفر کردند و هشت ساعت در فرودگاه بلاتکلیف بودند.
                            اعضای تیم ملی ایران همچنین در محل رقابتها نیز در هتلی که اعضای این تیم نامناسب میدانستند اسکان پیدا کرده و نسبت به فقدان امکانات، گلهمند بودند.
                            اولین سهمیه را طلوتی گرفت
                            با آغاز رقابتها، طلوتی نخستین مشتزنی بود که توانست سهمیه بگیرد. او در دور اول به مصاف نماینده عراق رفت و حریف خود را شکست داد. در دور دوم نیز ملیپوش اردنی را پشت سر گذاشت تا به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کند.
                            او در این مرحله مغلوب سردار هادی بردیف بوکسور ترکمنستانی شد و از راهیابی به دیدار فینال باز ماند. طلوتی با همان دو پیروزی به مدال برنز رسید.
                            در ۶۹ کیلوگرم امین قاسمیپور هم مسیری را پشت سر گذاشت که طلوتی طی کرده بود. یعنی در دور اول نماینده عراق را شکست داد. در دور دوم بوکسور اردنی را از پیش رو برداشت تا به جمع چهار نفر پایانی راه پیدا کند.

در این مرحله برای راهیابی به دیدار فینال مغلوب بوکسور چینی شد، اما طبق قانون فدراسیون جهانی در این وزن سه نفر سهمیه المپیک را کسب میکردند. قهرمان و نایب قهرمان به همراه نفر سومی که به بوکسور طلایی باخته باشد.
                            با توجه به قهرمانی بوکسور اهل چین، قاسمیپور هم سهمیه المپیک را کسب کرد.
                            قهرمانی مظاهری
                            در وزن ۹۱ کیلوگرم علی مظاهری کاپیتان کهنهکار تیم ملی و قهرمان بازیهای آسیایی دوحه، برای دومین بار توانست سهمیه المپیک را کسب کند.
                            مظاهری برنز بازیهای آسیایی گوانجو و مدال طلای رقابتهای سال ۲۰۰۷ آسیا در اولان باتور را هم دارد.
                            او که در المپیک پکن مغلوب حریف روسی شد، حالا این فرصت را دارد که در لندن برای دومین بار، این رویداد ورزشی مهم را تجربه کند.
                            مظاهری در دور اول به مصاف نماینده لبنان رفت و پیروز شد. در دور دوم بوکسور اهل هندوستان را از پیش رو برداشت تا در دیدار فینال به مصاف بوکسور سوریهای برود.
                            مظاهری در بازیهای آسیایی ۲۰۱۰ گوانجو مقابل این حریف خود شکست خورده بود اما در این رقابتها انتقام گرفت و با کسب مدال طلا، مقتدرانه سهمیه المپیک را گرفت.
                            ایمان طیبی در ۵۲ کیلوگرم، محمد ستارپور در ۷۵ کیلو، آرمین امجدیان در ۵۶ کیلو، فروتن گلآرا در ۶۰ کیلو و عبدالمجید سپهوندی در +۹۱ کیلوگرم دیگر بوکسورهای ایرانی حاضر در مسابقات بودند که همگی با شکست مقابل حریفان خود از دور رقابتها حذف شدند.

پیش از این در رقابتهای بزرگسالان جهان به میزبانی باکو که مسابقات گزینشی برای کسب سهمیه المپیک نیز محسوب میشد، احسان روزبهانی در ۸۱ کیلو موفق به کسب سهمیه شده بود.
                            او ابتدا آرتور خاچاتوریان از ارمنستان را مغلوب کرد. سپس از سد ایگور ژاکوبوفسکی از لهستان گذشت. در دور سوم روزبهانی مقابل جو وارد از ایرلندبه تساوی رسید. در وقت طلايی اما مشتزن ایرانی امتياز اول را كسب كرد و با رای داوران برنده این دیدار حساس شناخته شد.

بوکسور ناکام ایرلندی دارنده مدال طلای جوانان جهان و قهرمان بزرگسالان اروپا در سال ۲۰۱۱ است. جو وارد در سیدبندی مسابقات در رده دوم قرار داشت و این خود حاکی از نمایش درخشان احسان روزبهانی است.
                            بوکسور ایرانی اما در یک چهارم نهایی با نتیجه ۷-۱۵ مغلوب الشاد رسول اوف از ازبکستان شد. او در بازی های آسیایی نیز به همین مشتزن باخته بود.
                            دیدگاه سرمربی تیم ملی بوکس
                            حسینقلی نهرودی سرمربی تیم ملی بوکس ایران میگوید حتی روی کسب یک سهمیه هم حساب باز نکرده بود. زیرا اعضای این تیم در طول سال ۱۰ مسابقه هم نمیدهند اما بهزعم او، رقبای آنها بیش از ۱۵۰مسابقه را پشت سر میگذارند.
                            نهرودی درباره علی مظاهری گفته است که او را "آقای آسیا" میداند. او درباره برخی از اعضای ناکام تیم ملی نیز نکاتی را مطرح کرده که به بخشهایی از آنها اشاره میشود:
                            آرمین امجدیان
                            در مسابقه اول بسیار عالی ظاهر شد و به خوبی حریف کرهای را شکست داد؛ اما این مشتزن جوان در رقابت دوم نتوانست در برابر قدرت بدنی حریف سوریهای راه به جایی ببرد. ما نیز نباید ایرادی به او بگیریم، کم تجربه است و آینده خوبی پیش رو دارد.

عبدالمجید سپهوندی
                            همه تمام تلاش خود را به کار گرفت اما ضعفهایی دارد که باید برطرف شود. ضمن اینکه از نظر استقامت هم با مشکل مواجه است.

فروتن گل آرا
                            بسیار جنگنده ظاهر شد و حق او بود که پیروز میدان باشد؛ اما داوران رای به پیروزی حریف دادند در حالی که حق با فروتن بود. به هر حال وقتی رای داده میشود دیگر نمیتوان کاری کرد.

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

کفاشیان: موریتانی به جای امارات به ایران میآید

رئیس فدراسیون فوتبال ایران گفت: برای برگزاری دیدار دوستانه موریتانی به جای امارات به ایران میآید.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کفاشیان که در پایان تمرین تیم ملی خود را به کمپ تیمهای ملی رساند در جمع خبرنگاران در مورد اعتراض کیروش به خودش گفت: برخی رسانهها به دروغ مسائلی را مطرح میکنند که بهتر است خود رسانهها با آنها برخورد کنند. ما سعی و تلاش خود را انجام میدهیم تا کارها انجام شود. ما میخواهیم کمترین حاشیه را داشته باشیم و در آرامش تیم ملی کار کند.
                              وی در مورد اینکه بحث خصوصی سازی باشگاه به اتحادیه واگذار شده گفت: قضیه به این شکل است که اتحادیه باشگاهها کارهای اجرایی دریافت مجوز حرفهای باشگاه از afc را انجام خواهد داد. عزیز محمدی تجربه زیادی در بحث باشگاهها دارد و اتحادیه نیز توانمندی لازم را در این زمینه دارد ضمن اینکه از محمدی خواستیم که در جلسات ای اف سی که به این موضوع مطرح میشود شرکت کند.
                              رئیس فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سؤال که آیا برای پخش تلویزیونی بازیهای لیگ برتر با شبکه الجزیره مذاکره داشتهاید گفت: خیر هیچ مذاکرهای با الجزیره نداشتهایم و با الجزیره و شبکههای خارجی مذاکرهای نداشتهایم و کار طبق روال سابق با صدا و سیما پیش میرود.
                              کفاشیان در مورد اینکه عضو کمیتهای در کنفدراسیون فوتبال آسیا شده است ، کمیتهای متشکل از کشورهایی که در آن لیگ حرفهای دارند مثل چین، ژاپن، امارات، استرالیا تشکیل شده که قرار است در این کمیته قوانین امتیاز دهی تدوین شود و من هم رئیس این کمیته هستم. روسای فدراسیونهای کشورهایی که لیگ حرفهای دارند هم در این کمیته عضو هستند امیدوارم با حضور در این کمیته بتوانیم سهمیه لازم خود را بگیریم البته برای حضور در این کمیته لازم است عضو هیئت رئیسه ای اف سی هم باشد اما این از موارد نادری است من را عضو این کمیته کردند تصمیمات این کمیته باید در هیئت رئیسه کنفدراسیون آسیا به تصویب برسد.
                              وی در مورد بازیهای تدارکاتی تیم ملی گفت: با کشورهای مختلف در این زمینه صحبت کردهایم البته بازی با امارات به هم خود و قرار است موریتانی به ایران بیاید.
                              وی در مورد اینکه این بازی قرار است در تهران یا شهرستان برگزار شود گفت: با نظر کادر فنی محل بازی مشخص میشود. ما همچنین به درخواست کادر فنی با کشورهای مذاکره کردهایم که در بین آنها تیمهای قوی دنیا دیده میشوند تا بتوانیم با آنها بازی تدارکاتی داشته باشیم. با موزامبیک هم مذاکراتی برای انجام بازی تدارکاتی انجام دادهایم. تا خرداد سال آینده یعنی یک سال و سه ماه آینده کی روش برنامه خود را به ما داده و ما در روزهای فیفا مسابقات رسمی خود را داریم.
                              وی در مورد اینکه چرا با امارات برای انجام بازی دوستانه قرارداد بسته نشده است، گفت: بازی رسمی نبوده است و فدراسیون امارات تحت تاثیر مسائل سیاسی بازی را لغو کرد.
                              کفاشیان در مورد انتخاب روسای کمیتههای فدراسیون فوتبال گفت: برخی از کمیتهها را بررسی کردهایم و احکام سرپرستی برای آنها صادر شده است مثلا علی رغبتی سرپرست کمیته تدوین و مقررات شده است، میر شاد ماجدی هم به عنوان دبیر کمیته فنی و توسعه انتخاب شده و توسلی هم به عنوان سرپرست کمیته فوتبال ساحلی انتخاب شده است. این سرپرستها سپس به هیئت رئیسه میروند و پس از تصویب هیئت رئیسه رئیس کمیته میشود.
                              وی در مورد اینکه رویانیان گفته است فدراسیون فوتبال تحت تاثیر دستهای پشت پرده قرار دارد و مستقل نیست، گفت: این احساس را نه من و نه هیچ یک از اعضای هیئت رئیسه نداریم که بخواهیم یک تیم را بشکنیم و یا با تیمی لجبازی کنیم. ما اگر کاری میکنیم برای همه تیمها انجام میدهیم. همانطور که دیدید کمیته انضباطی در مورد شیث رضایی و محمد نصرتی رای داد و این رای در کمیته استیناف شکسته شد.
                              وی در مورد اینکه کمیته انضباطی پاداشهایی را تعیین کرده را هنوز پرداخت نکرده گفت: جدی؟! این مسئله را پیگیری میکنم.
                              وی در مورد درآمدزایی از فدراسیون فوتبال انتقادهای زیادی میشود گفت: درخشان از کمیته بازار یابی فوتبال استعفا کرده و استعفایش را قبول کردیم در حال حاضر خود من کارهای بازار یابی را انجام میدهم و تلاش میکنیم فدراسیون درآمدزایی خوبی داشته باشد. پیشنهادهایی هم برای اسپانسر داشتههایم که باید در هیئت رئیسه مطرح و مورد تایید قرار بگیرد و با چند بخش مختلف به عنوان اسپانسر مذاکره کردهایم.
                              وی در مورد اینکه مجوز کار او در فدراسیون فوتبال از سوی هیئت دولت یک ساله است یا بیشتر گفت: من هنوز این مجوز را ندیدهام.
                              وی در مورد اینکه کیروش از تعطیلی 6 ماه تمرینات تیم امید ناراحت بود نه از انتخاب سرمربی آن گفت: کی روش این انتقاد را داد و از این بابت ناراحت بود. ولی تیم 22 ساله طبق قانون تازه تشکیل شده است.
                              وی در مورد وضعیت کمیته جوانان فدراسیون فوتبال گفت: در حال حاضر معینی هست اما این کمیته با کمیته فنی و توسعه ترکیب خواهد شد.

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

وقتی فردوسی پور ترک شد

مجری برنامه نود برای دقایقی با زبان ترکی در برنامه اش حرف زد.

به گزارش خبرآنلاین؛عادل فردوسی پور امشب وقتی داشت آیتم دوربین نود را پخش می کرد صحنه ای از خوشحالی هواداران تراکتور را روی آنتن فرستاد که با همان زبان ترکی تیمشان را تشویق می کردند.این اتفاق در حالی افتاد که فردوسی پور شعارهایی که هواداران تبریزی می دادند را روی کاغذ نوشته بود و آنها را برای بینندگان خواند.
                                فردوسی پور که خودش کرمانی است نمی توانست به درستی "یل یاتار،طوفان یاتار، یاتماز تیراختور بایراقی"را تلفظ کند.او به همین دلیل از همه هموطنان آذری زبان عذر خواهی کرد.
                                to continue, please follow me on my page

نظر

در حال کار...
                                X