<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>
Collapse
X
-
اینم گذاشتم برا بهنام .بهنام جان قیافه ها رو به خاطر بسپار. :D
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Postاینم گذاشتم برا بهنام .بهنام جان قیافه ها رو به خاطر بسپار. :D
ایتالیای بازندههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههه
بابا عجب رویی دارید ها؟
پس معلوم شد حس ششم منو دست کم گرفتید؟
نکنه فکر کردید شانسی گفتم؟
حالا اگه بازی 3 بر یک به نفع اسپانیا تمام شد و یه نفر از ایتالیایی ها هم اخراج شده بود دیگه هیشکی تو اینجا با من کل کل نمیکنه
بابا 3 تاییاش
اسپانیا 3 تا میزنه و سوراخش میکنه
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
ندایی آمد که :
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postایتالیای بازندههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههه
بابا عجب رویی دارید ها؟
پس معلوم شد حس ششم منو دست کم گرفتید؟
نکنه فکر کردید شانسی گفتم؟
حالا اگه بازی 3 بر یک به نفع اسپانیا تمام شد و یه نفر از ایتالیایی ها هم اخراج شده بود دیگه هیشکی تو اینجا با من کل کل نمیکنه
بابا 3 تاییاش
اسپانیا 3 تا میزنه و سوراخش میکنه
البته حدس زدن اون هم با پیدا کردن یه سری دلایل منطقی با حس 6 م فک کنم فرق داره ..............///
نظر
-
این هم سوپر ماریو
ندایی آمد که :
نظر
-
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبه به
بهنام جان تحویل بگیر
دیگه تنها نیستی
طرفداران اسپانیا به پیییییییییییییییییییییییش
البته ایتالیایی ها به حس ششم من اعتقاد پیدا کرده بودن قبلا"
هنوز وقت دارید که بیایید و توبه کنید و اسپانیایی شوید =))
البته من تنهایی هم از پس همه شون برمیام :x
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
هر چی رونالدو بگه من هم همون تیم هستم ...
ولی امشب رونالدو رو بی خیال ... درسته ما دوستان زیادی تو اسپانیا داریم .. ولی امشب فقط و فقط
فقط ایتالیا و پیرلو
رونالدو: دوست دارم اسپانيا قهرمان يورو شود
ستاره پرتغالي به خاطر دوست هايش هم که شده در بازي امشب طرفدار ماتادورهاست.
گويا باخت به اسپانيا، آن هم در ضربات پنالتي و ناکام ماندن در رسيدن به ديدار فينال يورو2012، به دست ماتادورها، باعث نشده تا رونالدو نسبت به اسپانيايي ها حس بدي داشته باشد.
او که ستاره تيم رئال مادريد است و دراين باشگاه دوستان زيادي دارد، در فينال امشب طرفدار اسپانيا خواهد بود. رونالدو در صحبتهايي به روزنامه سان گفته:« الان اميدوارم که اسپانيا قهرمان يورو شود. چون من دوستان زيادي در آنجا دارم. هرچند که ما در زمين چمن باهم دوست نيستيم ولي در خارج از زمين چرا.»
اين درحالي است که تيم ملي پرتغال در ديدار مرحله نيمه نهايي، با تقبل شکست مقابل اسپانيا در ضربات پنالتي از گردونه رقابتها خارج شد و رونالدو که دراين بازي، مجال زدن ضربه پنالتي را هم به دست نياورد دراين باره گفت:«ضربات پنالتي، يک لاتاري هستند. اسپانيايي ها خوش شانس بودند و به آنها تبريک مي گويم. مربي تيم از من پرسيد که ايا حاضرم پنالتي پنجم را بزنم و من هم گفتم بله. درنهايت ما دو ضربه پنالتي را از دست داديم و حتي فرصت پيش نيامد که من پنالتي ام را بزنم.»آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/07/01, 14:38.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر