نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35711

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    روایت سحر قریشی از ملاقات دکتر احمدی نژاد؛
    آقای احمدی نژاد کاریزمای عجیبی دارد/ از وجود ایشان انرژی خوبی گرفتم + فیلم

سحر قریشی بازیگر سینما و تلویزیون در برنامه دید در شب با اجرای رضا رشیدپور پیرامون دکتر احمدی نژاد اظهار داشت: من آقای احمدی نژاد را از نزدیک و بر سر سفره افطاری دیدم. خیلی جالب است! من هیچ احساسی به سیاست ندارم. بسیار خنثی هستم. چون سواد آن را ندارم و نمی فهمم، کوچکترین صحبتی درباره سیاست نمی کنم.

به گزارش میدان ۷۲، سحر قریشی بازیگر سینما و تلویزیون در برنامه دید در شب با اجرای رضا رشیدپور پیرامون دکتر احمدی نژاد اظهار داشت: من آقای احمدی نژاد را از نزدیک و بر سر سفره افطاری دیدم. خیلی جالب است! من هیچ احساسی به سیاست ندارم. بسیار خنثی هستم. چون سواد آن را ندارم و نمی فهمم، کوچکترین صحبتی درباره سیاست نمی کنم. جالب این است که من فکر می کردم اگر ایشان را ببینم، ایشان برای من با بقیه افراد که سر صحنه ی فیلم برداری می آیند فرقی نخواهد کرد. وقتی آقای احمدی نژاد از یک متر و نیمی من رد شده و به همه ما خوش آمد گفتند، ناخودآگاه و یکدفعه تحت تاثیر کاریزمای ایشان، در همین حال خنده ای بر لبان من آمد و با ایشان احوال پرسی کردم. گویی که ایشان را ده سال است که میشناسم. در حالی که هیچ حسی نسبت به سیاست ندارم، در وجود ایشان یک کاریزمای عجیبی دیدم و از لبخند ایشان لبخند زدم و از وجود ایشان انرژی خوبی گرفتم.

http://72sq.com/83717/%D8%A2%D9%82%D...F-%D8%A7%D8%B2
    در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
    این نگاه همراه با تاسف، صرفاً به واسطه سطح سواد این چهره‌ها نیست، بلکه به واسطه تاثیرگذاری این چهره‌ها با وجود این سطح سواد محدود است. در واقع نگرانی از بابت کم‌سوادی چهره‌هایی چون قریشی وجود ندارد، بلکه نگرانی از دو میلیون و صد هزار دنبال کننده صفحه اینستاگرام قریشی است که طبیعتاً بخش قابل توجهی از آنها طرفدارانش هستند.
    کد خبر: ۵۵۳۹۱۵
    تاریخ انتشار:
    ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹
    -
    14 December 2015

گفت‌وگوی تازه یک بازیگر زن سینما با یکی از مجریان تلویزیون و پاسخ‌های عجیب این بازیگر به برخی از بدیهی‌ترین پرسش‌های قابل تصور در حالی به بحث روز بدل شده که سوای دانش این چهره و نظایر او، موقعیت اجتماعی که با تکیه بر این سطح از سواد فرهنگی، اجتماعی و سیاسی به دست آورده محل تامل است.

به گزارش «تابناک»؛ سحر قریشی در برنامه دید در شب با اجرای رضا رشیدپور با پرسش‌هایی مواجه شد که با صراحت به آنها پاسخ داد و همین موضوع بسیار چالش‌زا بود. سحر قریشی در مواجهه با تصاویر چهره‌هایی که مقابلش قرار می‌گرفت، «کوئنتین تارانتینو» نویسنده، کارگردان و بازیگر سرشناس سینمای آمریکا را نشناخت و همین اتفاق درباره «فرانسیس فوردکاپلو» کارگردان پدرخوانده نیز اتفاق افتاد.

رشیدپور از نشان دادن چهره «فوردکاپلو» به قریشی گفت که این چهره کارگردان سه گانه پدرخوانده است که قریشی این بار «فوردکاپولا» را با آل پاجینو اشتباه گرفت و گفت: «چقدر پیر شده است»، تا در ادامه این بازی، رشیدپور چهره «یوکیو آمانو» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی را به او نشان دهد و سحر قریشی طبیعتاً این چهره را نیز نشناسد.

مجری برنامه دید در شب از این موقعیت استفاده کرد و به قریشی گفت: «خانم، ایشان آقای وینچستر برنده اسکار بهترین بازیگری هستند. چطور نمی‌شناسید». در ادامه وقتی قریشی کاملاً این گفته رشیدپور را پذیرفت و اصراری بر سوادش ننمود، رشیدپور از شوخی‌اش و دست انداختن این بازیگر سینما و تلویزیون پرده برداشت.

البته این گفت‌وگو، با گفته‌های تاسف آور دیگری نیز همراه بود اما شاید هیچ بخشی تاثربرانگیزتر از دیالوگ‌های فوق نبود؛ دیالوگ‌هایی که نشان می‌دهد سطح سواد عمومی و آگاهی از مسائل روز کشور نزد برخی از چهره‌های مطرح کشورمان تا چه حد پایین است و حتی این چهره‌ها شناختِ حداقلی در خصوص حوزه تخصصی‌شان یعنی سینما نیز ندارند.

این نگاه همراه با تاسف، صرفاً به واسطه سطح سواد این چهره‌ها نیست، بلکه به واسطه تاثیرگذاری این چهره‌ها با وجود این سطح سواد محدود است. در واقع نگرانی از بابت کم‌سوادی چهره‌هایی چون قریشی وجود ندارد، بلکه نگرانی از دو میلیون و صد هزار دنبال کننده صفحه اینستاگرام قریشی است که طبیعتاً بخش قابل توجهی از آنها طرفدارانش هستند.

شاید این حجم طرفدارای و همراهی با چنین چهره‌ای را بتوان در کنار مخاطب محدود نخبگان و نوابغ حال حاضر ایران قرار داد که کتب شناخته شده ترین آنها از چند ده هزار نسخه فزونی نمی‌رود و شاید اگر در چنین فضاهایی حضور یابند، مخاطب‌شان در خوشبینانه ترین برآورد از چندصدهزار تن فزونی نیابد.

یک نگاه کلی به مخاطبان این بازیگر و چهره‌هایی نظیر او به مدد جادوی تصویر یک شبه ره صدساله را پیموده‌اند، نشان می‌دهد که قریب به اتفاق طرفدارانش از طبقه نوجوان و جوان هستند و گروه سنی که علاقمندی‌ها و سبک زندگی امثال قریشی را پی می‌گیرد، در رده سنی 12 تا 25 سال قابل تعریف است.

اما تلخ ترین بخش ماجرا که نمی‌توان از کنارش به سادگی گذر کرد این است که بخشی از این طیف سنی نیز سبک زندگی و معلوماتی شبیه به قریشی دارند. در واقع قریشی را می‌توان در تعداد بیشتری در سطح جامعه تکثیر و مشاهده کرد و اینکه تصور شود این عارضه در این بازیگر محدود شده، یک خیال خام است و واقعیت تلخ در آینده کشور آثار پررنگی خواهد داشت.

این هم ویدئوی به اضافه تابناک دیشب که این بخش از صحبتها توش هست:

http://www.tabnak.ir/fa/news/553777/...8C%D9%87%D8%A7

در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
    درس هایی که از سحر قریشی می گیریم !

۲۲ آذر ۱۳۹۴

در کشور ما یک رویه زیبایی که وجود دارد این است که افراد یا وارد کاری نمی شوند یا وقتی وارد می شوند مطمئن اند که در آن حیطه به کمال فضل و دانش رسیده اند.
    آنقدر این حس در میان هموطنان زیاد است که وقتی به این پسرخاله مان که پزشکی خوانده می گوییم بیا این آزمایش ما رو بخون میگه: تا تخصصم صبر! اصلا شما در ایران که تصادف می کنید جرات ندارید از حاضران در صحنه بپرسید آقا به نظرت مقصر کی بود؟ می زنند توی دهان آدم که مگه من افسرم؟ من یه فيلمبردار ساده ام که با گوشیم دارم فیلم می گیرم. در مهمانی ها خدا نکند یک نفر اشاره ای به مسائل سیاسی جاری مملکت کند، همه می ریزند سرش که شما تخصصت در این زمینه چیه؟
    درسشو خوندی؟ مدرکی داری؟ کار سیاسی کردی؟ خطبه عقدتو رییس دولت اصلاحات خونده؟ عکس با شورت دیپلماتیک (لباس سياستمداران در اوگاندا) داری؟ چی داری که حرف می زنی؟

راستی گفتم سیاست یاد مصاحبه خانم سحر قریشی با رضا رشیدپور افتادم. به نظر من سحر قریشی می تواند الگوی همه ما برای گفتن نمی دانم و خودداری از اظهارنظر در مورد مسائل متفرقه باشد. همین اواخر هفته قبل دوستان عزیز ما در برنامه دید در شب استاد سحر قریشی را به برنامه دعوت می کنند و طبق روال برنامه رشیدپور عکس هایی را به مهمان نشان می دهد و نظر او را راجع به آنها جویا می شود.

عکس سرافراز رییس صداوسیما را نشان می دهند سحر قریشی می گوید نمی شناسم. کوئنتین تارانتینو را نشان می دهند، می گوید نمی شناسم. فرانسیس فورد کاپولا سازنده پدرخوانده را نشان می دهند می گوید نمی شناسم. رشیدپور فیوز می پراند و می گوید بابا کاپولا، پدر خوانده... سحر می گوید آخی بمیرم چقدر پیر شده، رشیدپور که در حال سقوط به اعماق فاجعه است می گوید این آل پاچینو نیست، کاپولاست!

یعنی آدم اگر حتی دو بار شبکه یک صداوسیما را هم باز کرده باشد حداقل تارانتیتو را می شناسد. حالا تارانتینو را می گوییم اسمش سخت است، سرافراز چی؟ البته انصافا این یکی هم سخت است، بچه ها تازه داشتند ضرغامی را یاد می گرفتند که یهو رفت و یکی دیگه آمد. القصه رشیدپور و دوستان وقتی دیدند قریشی خاضعانه و صادقانه می گوید در مورد چیزی که بلد نیست (سینما و تلویزیون) اظهارنظر نمی کند چند چهره سیاسی نشان دادند که نظر خانم قریشی را راجع به آنها بدانند.

عکس اول، یوکیو آمانو رییس سازمان انرژی اتمی... سحر کمی به چهره شرقی و چشم بادامی آمانو می نگرد و توی دلش می گوید: خدایا این دیگه کیه انداختن تو دامن ما؟ شبیه یکی از شخصیت های ای کیو سانه ولی دقیقا نمی دونم کدوم! کیه آخه؟ تو اوشين بازی می کرد؟ آکیرا کوروساواست؟ پیری های لین چان؟ نفوس و مسکن؟ سحر تمام گزینه ها را در ذهنش مرور کرد، آنگاه تمام قدرتش را در ذهنش متمرکز کرد و با شجاعت گفت نمی دووووونمممم! بعد عکس آقای احمدی نژاد را نشان دادند که سحر گفت: من آقای احمدی نژاد را از نزدیک و بر سر سفره افطاری دیدم.

وقتی آقای احمدی نژاد از یک متر و نیمی من رد شده و به همه ما خوش آمد گفتند، ناخودآگاه و یکدفعه تحت تاثیر کاریزمای ایشان، در همین حال خنده ای بر لبان من آمد و با ایشان احوال پرسی کردم. گویی که ایشان را ده سال است که میشناسم. در حالی که هیچ حسی نسبت به سیاست ندارم، در وجود ایشان یک کاریزمای عجیبی دیدم و از لبخند ایشان لبخند زدم و از وجود ایشان انرژی خوبی گرفتم.

به نظر من بقیه مزخرف می گویند و سحر قریشی هنرمند بسیار توانمندی است. همین که یک نفر بدون این که بخواهد امتیاز و مجوزی بگیرد یا بخواهد ریاست فلان جا را عهده دار شود و تپه های فلان ناحیه را رنگ آمیزی کند و بدون این که حتی مشکل خاصی توی زندگی اش داشته باشد از احمدی نژاد حس خوبی بگیرد این به نظرم نهایت هنر یک انسان است. (افتخاری هم هنرمند بزرگی بود، یادش بخیر) با این حال الان مساله ما این نیست، مساله این است که سحر قریشی بالاخره یک نفر را شناخت.

یعنی اگر آن افطاری برگزار نمی شد احمدی نژاد را هم نمی شناخت و این نشان می دهد هنرمندان ما همانقدر که نسبت به سینما و تلویزیون و اينجور مسايل مفسده برانگيز بی اعتنا هستند، به قدرت هم اعتنایی ندارند بطوری که برای آدم سوال پیش می آید که پس به چه چیزی اعتنا دارند؟!

حالا بر فرض گیریم از هیچی اطلاع و به هیچی هم اعتنا ندارند، ولی با رفتارشان که می گویند راجع به چیزی که اطلاع ندارید (یعنی راجع به اکثر چیزها به جز میک آپ و چسان فسان و رازهای تناسب اندام) اظهارنظر نکنید. به شما چه رییس سازمان انرژی اتمی کیه و چیکار می کنه؟ فضول مردمین مگه؟ تارانتینو و کاپولا برای شما نون و آب میشه؟ فقط افه روشنفکری دارین. یه بار گوشت خریدین؟ میوه خریدین؟ رفتین سوپرمارکت ببینین قیمت مواد غذایی چنده؟

شما نمی دونين ولی سحر قریشی از آنجایی که اکثر اوقات در سوپرمارکت ها و توی جعبه فیلم هاست از قیمت انواع محصولات غذایی اطلاع داره. این همه هم خدا رو شکر موفقه و صد برابر شما هم داره پول در میاره. حالا باز برین فیلم تحلیل کنین و در متد اکتینگ استانیسلاوسکی غور و تفکر کنین. والا... سوئیسه مگه؟ خفه شین پولتون رو در بيارين!

آيدين سیارسریع
    روزنامه قانون
    اگر به احمدی نژاد توهین کرده بود و بدگویی اش را میکرد الان همین آدم تیتر اول همین روزنامه ها و سایتها بود ! و البته کلی هم تعریف و تمجیدش را می کردند !

یا اگر به جای تعریف از احمدی نژاد ! از روحانی تعریف کرده بود ! برایش می نوشتند ستاره بازیگری و سینمای ایران و ... !

این روش همان روش تکفیری هاست !

حتی با این کارها هم راه به جایی نمی برید !

نظر

• mjtb
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 527

اگر به احمدی نژاد توهین کرده بود و بدگویی اش را میکرد الان همین آدم تیتر اول همین روزنامه ها و سایتها بود ! و البته کلی هم تعریف و تمجیدش را می کردند !

یا اگر به جای تعریف از احمدی نژاد ! از روحانی تعریف کرده بود ! برایش می نوشتند ستاره بازیگری و سینمای ایران و ... !

اگر و اماش بماند الان رو بچسب

فعلاً نشون داد که یه آدم احمقه و حتماً به همین دلیل هم خیلی تحت تأثیر کاریزمای ا.ن قرار گرفته =))=))&[]

اما شما با این اسکل مسکلایی که دور خودتون جمع کردید راه به یه جایی میبرید ایشالا، اونم زباله دانی تاریخه! :-q

نظر

• rajabi
        عضو فعال
        • Dec 2014
        • 936

خانوم میناوی این رفتارها کاملا طبیعیه از این قشر ، اینا فعلا مثل چی دارن می ترسن از اینکه خدایی ناکرده احمدی نژاد کرسی های مجلس رو نگیره، به خاطر همین با اینکه احمدی نژاد هیچ کاری باهاشون نداره ، هر روز دارن یه تیتر ضدش تو روزنامه ها می زنن و نوچه هاشون هم اونو گسترش میدن ، اینها اگه سواد داشتن که این همه آمار منتشر شده رو قبول می کردن ، تمام ترسشون اینه که احمدی نژاد داره روز به روز محبوب تر میشه و کشور هر چی الان داره از مدیریت اون مرده بزرگه اگه نه اینا تو سه سال مملکت رو به قهقرا می بردن ، اگه الان کشور داره اداره میشه همه اثرات اون مرده بزرگه ، چون با خزانه ی خالی که نمی شد مملکت رو اداره کرد، تازه از نظر اینا موقعی که می خواستن رای جمع کنن که تحریم ها فقط 20 درصد اثر داشت و بقیش سوءمدیریت بود خخخخ دیروز آقای جهانگیری گفته جبهه ی دشمن می خواد انتظارات مردم رو بالا ببره ، مثل اینکه یادش رفته که این خودشون بودن که قبل مذاکرات می گفتن تحریم ها برداشته بشه چنان و به همان میشه خلاصه اینکه "در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت
        این عوعو سگان شما نیز بگذرد"

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

شهر خواب آلوده ها بیدار می خواهد چه کار؟
          این همه دار است! استان دار می خواهد چه کار؟

?رازهای پشت پرده یک به یک شد بر ملا
          پرده ی بی پرده دار اسرار می خواهد چه کار؟

?هر خلافی ریشه اش خشکانده شد در این دیار
          شهر ما امن است! پس سرکار می خواهد چه کار؟

?با وجود این همه غارتگر دارای پست
          مملکت باور بکن اشرار می خواهد چه کار؟!

?آن که آب از کله اش ردشد،قضاوت باشما
          واقعا پیژامه و شلوار می خواهد چه کار؟!

?هر دروغی را که می شد برزبان آورد و رفت
          مانده ام این کار او ،انکار می خواهد چه کار؟

?سرزمینی که ندارد یک نفر بی کار ،پس
          یک وزارتخانه مثل کار می خواهد چه کار؟

?تاچنین روشن تر از روز است و گویاتر زبوق
          این تورم شاخص آمار می خواهد چه کار؟

?کاسبی هم مثل زالو خون ما را می مکد
          خاک ایران این همه خونخوار می خواهد چه کار؟!

?باوجود حضرت استاد”خسرومعتضد”
          کشور ما “ایرج افشار” می خواهد چه کار؟!

?بابزرگانی نظیر حاج “مسعود” و “فرج”
          سینما،”فرهادی” و اسکار می خواهد چه کار؟!

?خشک چون دریاچه شد،تبدیل می گردد به دشت
          دشت، دیگر مرغ ماهی خوار می خواهد چه کار؟

?تا که شادی های ما قربانی غم می شود
          عید قربان بره ی پروار می خواهد چه کار؟

?مانده ام با این همه خرج و مخارج واقعا،
          هفت شهر عشق را! عطار می خواهد چه کار؟

?هرکسی که طالب آن کار شد در زندگی
          بعد چندی لذت این کار می خواهد چه کار؟!

?شاعری بی چاره از ارشاد وامش را گرفت
          چون دهانش بسته شد! خودکار می خواهد چه کار؟

?درنظام پادشاهی پاچه خاری عیب نیست
          این حکومت شاعر دربار می خواهد چه کار!
          ?یغما_گلرویی
          زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• b-asgharne
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1055

خلاصه:مدینه فاضلاب

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
              ایجوری گفته :"وی تاکید می‌کرد: فشار این‌ها روی من هیچ تأثیر ندارد و مثل کلاغ‌هایی هستند که از روی درخت‌ها می‌پرند. برای من این‌گونه است و کاری با آن‌ها ندارم."

بله جمله ایشون رو خوندم قبلا که چی گفته ، اما رسانه ها اینجوری برخورد می کنند دیگه !

مثل خس و خاشاک ! که احمدی نژاد به حمله کنندگان به اموال عمومی و مال و اموال مردم گفت ! اما رسانه های اونوری نوشتند به 11 میلیون نفر گفته خس و خاشاک !

این شیوه همان هاست ! وقتی برای خودشان استفاده می کنند ناراحت می شوند !

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
              راست میگه انها فقط سر و صداشون بلنده ولی بی خاصیت و پوچند. با این سیاست جلو می ره و هر دو مجلس را در اختیار می گیره .یه مشت جوجه کلاغ تازه بدوران رسیده که نمی تونند با پیر سیاست و ذکاوت رقابت کنند.حالا مونده تا هاشمی را بشناسند.
              همینکه فردی مثل هاشمی تا حالا بارها امثال شما را فریب داده و سر کار گذاشته ! نشون دهنده ذکاوت و سیاست ایشونه ! در این سیاست و ذکاوت هیچ شکی نیست !!!

اون چیزی که مهمه اینه که این سیاست و ذکاوت در چه جهتی استفاده میشه! به نفع مردم ! یا به ضرر اونها !

نظر

• خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

بله جمله ایشون رو خوندم قبلا که چی گفته ، اما رسانه ها اینجوری برخورد می کنند دیگه !

مثل خس و خاشاک ! که احمدی نژاد به حمله کنندگان به اموال عمومی و مال و اموال مردم گفت ! اما رسانه های اونوری نوشتند به 11 میلیون نفر گفته خس و خاشاک !

همینکه فردی مثل هاشمی تا حالا بارها امثال شما را فریب داده و سر کار گذاشته ! نشون دهنده ذکاوت و سیاست ایشونه ! در این سیاست و ذکاوت هیچ شکی نیست !!!

اون چیزی که مهمه اینه که این سیاست و ذکاوت در چه جهتی استفاده میشه! به نفع مردم ! یا به ضرر اونها !

هاشمی اگه گولمون زد دمش گرم!!

حداقل مثل بعضیا جوراب سوراخ و نون پنیر نخورد و خودش رو بچسبونه به رجایی بعد بیاد جیبمون رو تا تهش بزنه و بعد با کمال وقاحت بگه موفق باشید

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

توانتخابات تقلب کردند و پدرسوخته بازی...اینهمه ادم را هم کشتند و کردند تو زندان...غلط کرد که به مردم گفت خس و خاشاک...

نظر

• Hessam
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 1240

احمدی‌نژاد 100 تا مثل مشایی را درس می‌داد!/ مانده‌ بوديم كه او چه پدیده‌ای است!
                    وزیر دولت نهم: احمدی نژاد جوری دروغ می گفت که ...
                    پرویز کاظمی وزیر رفاه دولت اول احمدی‌نژاد در مصاحبه‌اي مفصل و خواندني خاطراتي جالب و عجيب از كار كردن با او را بازگو كرده است كه ابتدا بخش چكيده اين مصاحبه با سايت نامه‌نیوز و در ادامه متن كامل آن را مي‌خوانيد:
                    آفتاب :

آفتاب: پرویز کاظمی وزیر رفاه دولت اول احمدی نژاد به نامه نیوز گفت:

*... احمدی نژاد دروغ می‌گفت. مثلا با من ظهر جلسه داشت و صحبت می‌کرد و شب در جای دیگری می‌گفت از صبح در اصفهان بودم. بعد طوری حرف می‌زد و توضیح می‌داد که حتی من هم قانع می‌شدم و با خود می‌گفتم که نکند حتما روز گذشته پیش ایشان بودم!!

*احمدی‌نژاد همیشه می‌گفت من برای تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری پولی خرج نکردم. در یکی از جلسات دولت گفت من فقط دو تا تراول پنجاه تومانی خرج کردم؛ اما آقای مددی (رئیس تامین اجتماعی) یکبار به خود من گفت من خانه‎ام را فروختم و برای تبلیغات ایشان هزینه کردم.

*آقای احمدی‌نژاد اصلا علم، فهم و سواد مدیریت ندارد. نمی‌دانست در جایگاه یک رئیس‌جمهور چگونه باید رفتار کند. تعاملات مدیریت را نمی‌دانست. مثلا یکبار در جلسه دولت گفت سیستم بانکی که کاری ندارد، دریافت و پرداخت است دیگر! گفتیم پس تحصیلات PhD چیست که برای سیستم بانکداری می‌گذراند. گفت نه بابا. اینها چیزی نیست!

*من قبل از مناظره معروف مهندس موسوی و احمدی‌نژاد برای دوستان نوشتم که دو موضوع را در مناظره‌ها توجه داشته باشید. یک آقای احمدی نژاد دروغ می‌گوید و دو اینکه حریم نگه نمی‌دارد. در آن صحنه که احمدی‌نژاد عکس خانم رهنورد را در دست گرفت، آقای موسوی باید از صندلی بلند می‌شد و می‌گفت: مگر تو رئیس جمهور نبودی، مگر این 4 سال این اطلاعات را نداشتی. چرا تا الان چیزی نگفتی. تو خیانت کردی. با احمدی نژاد باید اینگونه برخورد می‌شد. موسوی ماخوذ به حیا بود. با ادبیات خودش باید با او صحبت می کرد
                    .

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35711

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                      توانتخابات تقلب کردند و پدرسوخته بازی...اینهمه ادم را هم کشتند و کردند تو زندان...غلط کرد که به مردم گفت خس و خاشاک...
                      اگر بحث شما مردم هست فقط ، نعمت زاده که بدترش را گفت ! رسما گفت مردمی که خودرو ایرانی نمی خرند ضد انقلاب هستند !

اون زمان در فضای ملتهب هر گروهی دنبال بهره برداری خودش بود !

مردم و افکار عمومی هم نسبت به این چیزها حساس هستند و زود تحریک می شوند !

برای همین این سناریو ها طراحی می شود

انتخاباتی که نفر اول و دومش 13 میلیون فاصله داشتند شائبه تقلب بیشتر دارد یا انتخاباتی که نفر اولش با چند صدم درصد !! حائز اکثریت شد !؟؟؟

اونهایی که مشاوران فتنه بودند و الان در دولت روحانی وزیر و معاون هستند بارها اعتراف کرده اند که تقلبی در کار نبود ! حالا شما هنوز می گویید تقلب !؟

اینهمه امثال روحانی و مرعشی و ترکان و نعمت زاده و ... به مردم توهین کردند و می کنند ! اگر مردم برایتان مهم است برای آنها هم بنویس غلط می کنند توهین می کنند !

این آدمهایی که میگی کشتند و زندان کردند ! مگه احمدی نژاد کرد؟ نظام بود دیگه ! همین نظامی که دستور داده برجام تصویب بشه ! بدون مخالفت البته !!!

نظر

• خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

در اصل توسط Hessam پست شده است View Post
                        احمدی‌نژاد 100 تا مثل مشایی را درس می‌داد!/ مانده‌ بوديم كه او چه پدیده‌ای است!
                        وزیر دولت نهم: احمدی نژاد جوری دروغ می گفت که ...
                        پرویز کاظمی وزیر رفاه دولت اول احمدی‌نژاد در مصاحبه‌اي مفصل و خواندني خاطراتي جالب و عجيب از كار كردن با او را بازگو كرده است كه ابتدا بخش چكيده اين مصاحبه با سايت نامه‌نیوز و در ادامه متن كامل آن را مي‌خوانيد:
                        آفتاب :

آفتاب: پرویز کاظمی وزیر رفاه دولت اول احمدی نژاد به نامه نیوز گفت:

*... احمدی نژاد دروغ می‌گفت. مثلا با من ظهر جلسه داشت و صحبت می‌کرد و شب در جای دیگری می‌گفت از صبح در اصفهان بودم. بعد طوری حرف می‌زد و توضیح می‌داد که حتی من هم قانع می‌شدم و با خود می‌گفتم که نکند حتما روز گذشته پیش ایشان بودم!!

*احمدی‌نژاد همیشه می‌گفت من برای تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری پولی خرج نکردم. در یکی از جلسات دولت گفت من فقط دو تا تراول پنجاه تومانی خرج کردم؛ اما آقای مددی (رئیس تامین اجتماعی) یکبار به خود من گفت من خانه‎ام را فروختم و برای تبلیغات ایشان هزینه کردم.

*آقای احمدی‌نژاد اصلا علم، فهم و سواد مدیریت ندارد. نمی‌دانست در جایگاه یک رئیس‌جمهور چگونه باید رفتار کند. تعاملات مدیریت را نمی‌دانست. مثلا یکبار در جلسه دولت گفت سیستم بانکی که کاری ندارد، دریافت و پرداخت است دیگر! گفتیم پس تحصیلات PhD چیست که برای سیستم بانکداری می‌گذراند. گفت نه بابا. اینها چیزی نیست!

*من قبل از مناظره معروف مهندس موسوی و احمدی‌نژاد برای دوستان نوشتم که دو موضوع را در مناظره‌ها توجه داشته باشید. یک آقای احمدی نژاد دروغ می‌گوید و دو اینکه حریم نگه نمی‌دارد. در آن صحنه که احمدی‌نژاد عکس خانم رهنورد را در دست گرفت، آقای موسوی باید از صندلی بلند می‌شد و می‌گفت: مگر تو رئیس جمهور نبودی، مگر این 4 سال این اطلاعات را نداشتی. چرا تا الان چیزی نگفتی. تو خیانت کردی. با احمدی نژاد باید اینگونه برخورد می‌شد. موسوی ماخوذ به حیا بود. با ادبیات خودش باید با او صحبت می کرد
                        .

معجزه هزاره سوم دیگه حسام جان!!!

کلی معجزه کرده برای ایران!!

این ادم بعد ها تو تاریخ زیاد ازش مینویسن بعنوان جنایتکار!!!

جنایت در حق بشریت(کشور ایران)

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                          اعتراض اروپا به مصوبه لغو روادید برای شهروندان ایرانی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سفیر اتحادیه اروپا و سفرای ۲۸ کشور اروپایی در آمریکا، با انتشار نامه ای سرگشاده به مصوبه جدید مجلس نمایندگان آمریکا در مورد سفر بدون ویزا به این کشور انتقاد کردند .

مجلس نمایندگان آمریکا هفته گذشته طرحی را با ۴۰۷ رای مثبت در برابر ۱۹رای مخالف تصویب کرد، که براساس آن شهروندان ۳۸ کشور جهان که با آمریکا قرارداد معافیت ویزای دارند با محدودیت‌هایی مواجه خواهند شد .

مطابق این مصوبه، شهروندان این کشور ها چنانچه از اول مارس ۲۰۱۱ تاکنون به یکی از کشورهای سوریه، عراق، ایران و سودان رفته‌اند، دیگر نمی‌توانند بدون ویزا به آمریکا سفر کنند .

امضاکنندگان این نامه تاکید کرده اند که با محدودیت های اعمال شده در مصوبه مجلس نمایندگان، شهروندان اروپایی دارای ملیت دوگانه ایران، عراق، سوریه و سودان، به گونه ای "نامتناسب و غیرمنصفانه" متضرر می شوند .

سفرای اروپایی در نامه مشترک خود هشدار داده اند مصوبه جدید نه تنها غیرسازنده است، بلکه به اقدام های قانونی متقابل در مورد شهروندان آمریکایی منجر می‌شود و بدون افزایش امنیت، به اقتصاد کشورهای دو سوی اقیانوس اطلس لطمه می زند .

در نامه سفرای کشورهای اروپایی که در وب سایت «هیل» منتشر شده، آمده است که طرح جدید، در عمل برای ۱۳ میلیون شهروند اروپایی که همه ساله به آمریکا سفر می کنند نوعی سیستم ویزا را برقرار می کند. آمریکا با ۳۸ کشور جهان قراردادی دایر بر معافیت شهروندان آنها از ویزای آمریکا دارد که از جمله، شامل ۲۸ کشور عضو اتحاده اروپا می شوند .

در این نامه، به عنوان نمونه ای از تاثیرات مصوبه جدید آمده است که ممنوعیت کلی سفر به سوریه و عراق، تنها باعث محدودیت سفرهای مشروع صاحبان کسب و کار، روزنامه نگاران و ارائه دهندگان خدمات پزشکی و بشردوستانه می شود و از سوی دیگر، تاثیر بسیار کمی بر کسانی که سفرهای غیرقانونی انجام می دهند خواهد داشت .

مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا، برای تبدیل شدن به قانون باید از تصویب مجلس سنا و سپس رییس جمهوری ایالات متحده بگذرد.
                          جالبه که اروپا به سرعت اعتراض کرد ! اما دولت بی تدبیر ایران هنوز داره بررسی میکنه !!!

مثل روز روشن هست که این از تحریم هم حتی بدتر هست !!!

به قول یکی از مدیران صندوق ها ، احتمالا همین هیاتهای الکی که این چند وقت می آمدند و میرفتند ! هم دیگر نمی آیند !

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

اگر بحث شما مردم هست فقط ، نعمت زاده که بدترش را گفت ! رسما گفت مردمی که خودرو ایرانی نمی خرند ضد انقلاب هستند !

اون زمان در فضای ملتهب هر گروهی دنبال بهره برداری خودش بود !

مردم و افکار عمومی هم نسبت به این چیزها حساس هستند و زود تحریک می شوند !

برای همین این سناریو ها طراحی می شود

انتخاباتی که نفر اول و دومش 13 میلیون فاصله داشتند شائبه تقلب بیشتر دارد یا انتخاباتی که نفر اولش با چند صدم درصد !! حائز اکثریت شد !؟؟؟

اونهایی که مشاوران فتنه بودند و الان در دولت روحانی وزیر و معاون هستند بارها اعتراف کرده اند که تقلبی در کار نبود ! حالا شما هنوز می گویید تقلب !؟

اینهمه امثال روحانی و مرعشی و ترکان و نعمت زاده و ... به مردم توهین کردند و می کنند ! اگر مردم برایتان مهم است برای آنها هم بنویس غلط می کنند توهین می کنند !

نعمت زاده راست گفته...مردم ضد انقلاب هستند...اگر انقلاب یعنی کسی را 6 سال حبس خانگی کنند بدون محاکمه...اگر انقلاب یعنی سرکوب و کشتار مردم...مردم ضد انقلاب هستند...در ضمن بنده طرفدار روحانی نیستم...شما هم دو ریال اوردی تو بورس شده 1 ریال...همش تقصیر روحانی و تیمش نیست...قیمت نفت اومده پایین و اقتصاد رفته تو رکود...
                            در ضمن خون هیچوقت و هیچ جا پایمال نشده...اگر دوست داری نحوه کشته شدن یک شاگرد تراشکار که میشناختم و سال 88 کشتند و جز همین خس و خاشاک ها بود برات تعریف کنم که تا سه شب خوابت نبره...روی داعش را سفید کردند...اینقدر هم فتنه فتنه نکن...این یک اعتراض مدنی بود

نظر

• خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

جالبه که اروپا به سرعت اعتراض کرد ! اما دولت بی تدبیر ایران هنوز داره بررسی میکنه !!!

مثل روز روشن هست که این از تحریم هم حتی بدتر هست !!!

به قول یکی از مدیران صندوق ها ، احتمالا همین هیاتهای الکی که این چند وقت می آمدند و میرفتند ! هم دیگر نمی آیند !

مدیر او صندوق ها اگه سواد داشتن بازدهی سالانشون منفی نبود!!

اونها هم احتمالا مثل شخص جنابعالی میمونن که حتی یه چارت و یه گزارش هم نمیتونن بخونن و وجودشون اینجا برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره پاکدستین بزرگ هستن!!!

رابطه ما با کل دنیا قطع شد و پاسپورتمون ارزشش 3 شد و پرچممون زیر پای حاشیه نشینان لگد شد انوقت محمود جون زیر تابلو خلیج عرب نشست و پا رو پا انداخت و فکر کرد کسیه!!

خارو خاشاک اینا هستن نه مردم ما که برای حقشون خون دادن!!

نظر

• Hessam
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 1240

تخیلات فانتزی احمدی‌نژاد برای یک کلاه گشاد دیگر!

مردم ايران بازگشت به گذشته‌اي که روزهاي سختي را برايشان به ارمغان آورده را دوست ندارند و سعي مي‌کنند به فردايي نگاه کنند که اميد، تدبير و عقلانيت حاصل مي‌شود.
                                مصطفی داننده- «روزي مردي ثروتمند، پسر بچه كوچكش را به دهي برد تا به او نشان دهد مردمي كه در آنجا زندگي مي‌كنند چقدر فقير هستند. آنها يك روز و يك شب را در خانه محقر يك روستايي به سر بردند. در راه بازگشت و در پايان سفر، مرد از پسرش پرسيد: «نظرت در مورد مسافرتمان چه بود؟»

پسر پاسخ داد: «عالي بود پدر»

پدر پرسيد: «آيا به زندگي آنها توجه كردي؟»

پسر پاسخ داد: «فكر مي‌كنم!»

پدر پرسيد: «چه چيزي از اين سفر ياد گرفتي؟»

پسر كمي انديشيد و بعد به آرامي گفت: «فهميدم كه ما در خانه يك سگ داريم و آنها چهار تا. ما در حياطمان فانوسهاي تزئيني داريم و آنها ستارگان را دارند. حياط ما به ديوارهايش محدود مي‌شود اما باغ آنها بي انتهاست!»

در پايان حرفهاي پسر، زبان مرد بند آمده بود. پسر اضافه كرد: «متشكرم پدر كه به من نشان دادي ما واقعا چقدر فقير هستيم»

ماجراهاي جريان‌ها و افراد سياسي در ايران کما بيش شباهتي به اين داستان پندآموز دارد. معمولا اين جريان‌ها پيام‌هاي مخابره شده از سوي مردم را بد متوجه مي‌شوند؛ يکي از نمونه‌هاي بارز آن جرياني خاص بعد از انتخابات رياست جمهوري 92 است. با اينکه مردم به آنها « نه» گفتند بازهم دم از نمايندگي مردم مي‌زنند و خود را وکيل ملت ايران مي‌دانند و سخن خود را از زبان مردم مي‌زنند. در اين يادداشت کاري به اين گروه ندارم بلکه مي‌خواهم به سراغ فردي بروم که در انتخابات رياست جمهوري 92، مردم « نه» اصلي را به او گفتند و اعلام کردند که ديگر به او و تيمش اعتماد ندارند.

محمود احمدي نژاد و جريان منتسب به او در انتخابات رياست جمهوري يازدهم، بازنده بزرگ بودند و مردم به کسي راي دادند که سخت مخالف سياست‌هاي داخلي و خارجي دولت دهم بود. رفتار محمود احمدي نژاد بعد از هشت سال و تناقض‌هاي بي شمار او از شروع آغاز به کار در سال 84 و تا پايان دوران رياست جمهوري‌اش در سال 93، باعث شد تا مردم به سراغ فردي بروند که بسياري او را يا غار هاشمي رفسنجاني مي‌نامند.

مردم دلزده از احمدي نژاد کاپشن‌پوش روزهايي ابتدايي رياست جمهوري و احمدي نژاد کت و شلوار پوش روزهاي پاياني رياست جمهوري، دست بيعت خود را به سمت تفکري دراز کردند که احمدي نژاد آن را عامل عقب ماندگي کشور اعلام کرده بود. مردمي که روزي از تريبون سفرهاي استاني مي‌شنيدند، احمدي نژاد يعني مردم و دگر روز شنيدند احمدي نژاد يعني مشايي، خوب فهميدند که به نام عدالت و مهرورزي چه کلاه گشادي برسرشان رفته است و سعي کردند در خرداد 92 اين اشتباه بزرگ را جبران کنند.

حالا بيش از يک سال از آن دوران گذشته است و روحاني جاي پاي خود را در کشور سفت کرده است که از گوشه و کنار صداي جريان احمدي‌نژاد به گوش مي‌رسد که: هاي مردم، ما مي‌آييم و حقتان را پس مي‌گيريم. براي خودشان کابينه تشکيل مي‌دهند و احمدي نژاد را رئيس جمهور دولت دوازدهم مي‌نامند.

آري، اين روزها احمدي نژادي‌ها در فکر بازگشت هستند که هيچ ايرادي نيز به آن وارد نيست، مسئله‌اي که در اين ميان قابل تامل است، اين است که آنها هنوز مردم را با خود مي‌دانند. همان مردمي که در انتخابات شوراي شهر و مجلس، به خواهر و نزديکان احمدي نژاد راي ندادند تا آنها در هيچ مسئوليتي حضور نداشته باشند. اين بار نه تهراني‌ها، بلکه بسياري از مردم شهرهاي بزرگ و کوچک، به احمدي نژاد نه گفتند چون پروژه‌هاي نيمه تمام استان‌ها و شهرهاي خود را ديدند. وعده‌هاي عمل نشده را مشاهده کردند، ديدند وقتي رئيس جمهور به وزير در جريان يک سخنراني عمومي مي‌گويد: «بدهيد برود، با من» فقط يک شعار بود!»

امروز احمدي‌نژادي‌ها مانند کودک داستان ما به جاي اينکه پيام انتخابات 92 را درک کنند، براي خود فلسفه‌هايي ساخته‌اند و از اسطوره‌شان، رئيس جمهور دوباره‌اي ساخته‌اند. مردم ايران بازگشت به گذشته‌اي که روزهاي سختي را برايشان به ارمغان آورده را دوست ندارند و سعي مي‌کنند به فردايي نگاه کنند که اميد، تدبير و عقلانيت حاصل مي‌شود.

آنها نمي‌خواهند بازهم با تصميمات و حرکات و الفاظ نسنجيده و احساسي کشور در حلقه تحريم‌ها و در گوشه عزلت ببيند.درپايان بازهم بايد به اين معنا اشاره شود، که حضور احمدي نژاد و طيف سياسي نزديک به او در فضاي کشور به هيچ عنوان ايرادي ندارد بلکه زمينه ساز بالنده نشدن فضاي سياسي کشور خواهد شد اما يادمان باشد که صحنه سياسي کشور جاي ديدن واقعيت‌هاست نه زندگي با تخيلات فانتزي!
                                آخرین ویرایش توسط Hessam؛ 2015/12/15, 13:01.

نظر

در حال کار...
                                X