نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Senator1989
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 2577

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    مگه احمدی نژاد به خاک و خون کشید !؟

خودتون با نظام در افتادید ! اونم زد تو دهنتون ! همین نظامی که لاریجانی گفت نظام به این نتیجه رسیده که برجام بدون مخالفت تصویب بشه !

قبول کنید که آنجا هم بازی خوردید ! افراد اطلاعاتی مثل ربیعی و آشنا و تاجیک و ... شماها را با نظام در انداختند ! بعد خودشان رفتند و بیعت کردند و پست هایشان را دوباره گرفتند !

البته تحمل ننگ این فریب خوردگی سخت هست !

برای همینه که برخی دوستان اینجا هم طرفدار دولت روحانی هستن ! هم طرفدارش نیستن !

در همان قضیه 88 اگر دولتی مثل رفسنجانی یا روحانی بر سر کار بود، بلافاصله دستور آتش می دادند به سوی مردم !

رفسنجانی که در اسلامشهر و شهر ری به خاطر چند تا شعار که علیه خودش و خانوادش دادن دستور داد تیراندازی کنن به مردم !

روحانی هم از همون جنس هست ! در روز دانشجو 4 تا دانشجو داشتند ازش انتقاد میکردند داشت دق میکرد !

یکیش همین ابتکار ! کارمند را به خاطر اعتراض تبعید و بیچاره میکند ! اینها هیچ تحمل مخالفی ندارند !

اصلا مردم را در حد خودشان نمی دانند ! چه برسد که بخواهند حق اعتراض هم بدهند به مردم !
    بخاطر رضایت خدا و جان مادرت جواب سوالم را بده باشه !؟؟

شما پشتت به کجا وصله که داری هر روز تو این فروم داری پپه اینها رو روی اب میرزی یا داری برای مردم از اینده خبرهای موثق و مهم میاری !!!.....هیچ کس رو من در عرصه سیاست مثل شما ندیدم..... چند ماه پیش میاید میگید من بزودی برای مشاوره قراره استخدام وزارت راه و شهرسازی همین دولت روحانی بشوم!......از چیزهای دارید دفاع میکنید که برای گرداوری منابع جوابها فقط بایستی همیشه ان منابع رو مرورشون کنید و بیاید با یک خاطر جمع جواب بدید

واقعا پشت شما به کجا گرمه؟؟؟! شما کی هستید که همیشه در کمال دقت دارید با حداکثر دلایل پر مغز و بار جواب میدید انهم در اکثر ساعات روز در حالی که بارها گفتید من سهامی ندارم

نظر

• امیرحسین1
      عضو جدید
      • Dec 2015
      • 18

سلام
      اون سه تا کشوری که ایرانی ها بدون ویزا میتونن بهش سفر کنن کجاست؟ فکر نمیکنم 3 آمار درستی باشه/.:biggrinsmiley.:/
      وقتی برای سفر به عراق به ویزا نیاز داریم کجاست که بدون ویزا میشه سفر کرد؟

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

به 3 کشور ترکیه مالزی لبنان بدون روادید میتوان سفر کرد...........جالب بدونید سفارت تایلند 32 دلار بایت ویزا میگیره از ما انوقت جمهوری اسلامی عراق 40 دلار بابت ویزا عوارض میگیره !

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35711

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post

شما پشتت به کجا وصله که داری هر روز تو این فروم داری پپه اینها رو روی اب میرزی یا داری برای مردم از اینده خبرهای موثق و مهم میاری !!!.....هیچ کس رو من در عرصه سیاست مثل شما ندیدم..... چند ماه پیش میاید میگید من بزودی برای مشاوره قراره استخدام وزارت راه و شهرسازی همین دولت روحانی بشوم!......از چیزهای دارید دفاع میکنید که برای گرداوری منابع جوابها فقط بایستی همیشه ان منابع رو مرورشون کنید و بیاید با یک خاطر جمع جواب بدید

واقعا پشت شما به کجا گرمه؟؟؟! شما کی هستید که همیشه در کمال دقت دارید با حداکثر دلایل پر مغز و بار جواب میدید انهم در اکثر ساعات روز در حالی که بارها گفتید من سهامی ندارم
          جناب سناتور اینجا فضای مجازی است به قول دوستان ! نمی شود و نباید همه چیز را گفت ! (منظورم اطلاعات شخصی است)

اینهمه آدم در این سایت ها می نویسند ! مگر پشتشان به جایی گرم است !؟؟؟ یا باید گرم باشد !!؟؟

در این شبکه های اجتماعی انبوهی از بحث و جدلهای سیاسی و غیره هست ! مگر پشتشان به جایی گرم است ؟

بنده هیچوقت نگفتم قراره بعنوان مشاور ! استخدام وزارت راه و شهرسازی دولت روحانی شوم !؟

پیشنهاداتی بود ! آن هم نه از طرف وزارتخانه ! از طرف برخی شرکتهای زیر مجموعه !

در مورد سهام ، بنده هم داشتم اما خوب همانطورکه قبلا گفتم عمده آن را نقد کرده ام !

غیر از سهام خودم، برخی دوستان و شرکتهای کوچک هم سبدهایی داشتند که در اداره آنها کمک میکردم،

برای دنبال کردن بازار نباید صرفا سهم داشت که !

قبلا هم به دوستان گفتم بنده اگر نقدی میکنم یا دفاعی دنبال شخص نیستم ! جهت گیری اصلی برام مهم هست !

2 سال پیش می نوشتم که این دولت دولت آقازاده ها هست و برای مردم ارزشی قایل نیست !

برخی دوستان می گفتند داری از احمدی نژاد دفاع میکنی ! اما حالا همانها هم به این نتیجه رسیده اند که دولت برای مردم ارزشی قایل نیست !

هر آدمی دچار اشتباه می شود ! هر کسی هم شیوه و روشی دارد برای خودش ! که در پیاده سازی ممکن است اشکالاتی هم باشد !

وقتی از یک شیوه دفاع می شود دلیل بر درست بودن همه چیز آن اعم از اجرا و پیاده سازی نیست ! دفاع از جهت گیری آن است !

اما دوستان بلافاصله می گویند از فلانی دفاع میکنی !

در مورد مطالب سیاسی قبلا گفته ام اینجا، اقتصاد سیاسی به مراتب مهمتر از خود اقتصاد و خود سیاست است !

من در دانشگاه هم یادم هست اغلب دانشجویان از این درس بیزار بودند ! من علاقه داشتم

این مسایل و تاریخچه و این چیزها هم نیازی به حفظ کردن و مرورو کردن هر روزه ندارد !

مثل کسی که در بورس فعال است، هر روز که قیمت گذشته همه سهام را مرور نمی کنند ! اما در ذهنشان هست که 2 سال پیش مثلا ایرانخودرو چه فراز و نشیبی را طی کرده ! یا مثلا پلوله از کجا به کجا رسیده !

اینکه گفتید جواب ها پر مغز با حداکثر دلایل هست ! نظر شماست البته !

به زعم برخی دوستان بنده بی سواد هستم و نیازمند کلاسهای آموزشی !

همه نیازمند یادگیری هستیم همیشه، اینجا قبلا هم گفتم با همکاری هم بهتر می تونیم به اهدافمون برسیم !

اما برخی دوستان اینجا مدام انگ میزنن ! توهین میکنن و نظر مخالف را با حداکثر قدرت دفع می کنند و بیسواد می خوانند و ....

قبلا گفتم باز هم میگم من به دلایل شخصی و شرایط فعلی زندگی ام بخشی از یک قرار داد پژوهشی که در ارتباط با بازار هست رو قبول کردم،

عمده وقتم به اون کار میگذره فعلا و برای همینه که در این سایت هم وقت میذارم !

من معتقدم می شود بنده و شما در موضوعات سیاسی- اجتماعی با هم اختلاف نظر داشته باشیم، اما در عین اختلاف نظر به هم احترام بذاریم ! نظرمان را بدون توهین بیان کنیم !

و در مورد مسایل روزمره بازار و مشکلات کشور هم با هم مشورت و چاره اندیشی کنیم !

اما برخی دوستان و کاربران بسیار منفی و بد برخورد میکنند، مثلا اگر موضوعی را من مطرح کنم بلافاصله با شدت و توهین و تخریب و ... پاسخ می دهند !

اما اگر همان موضوع را کاربر دیگری یا از دوستان خودشان مطرح کند، خیلی راحت و بدون توهین و تخریب توضیح می دهند و ....

ایکاش فضای سایت و ذهنیت برخی دوستان بهتر می بود ! یا اینکه امیدوارم بهتر بشود !

نظر

• امیرحسین1
            عضو جدید
            • Dec 2015
            • 18

سلام
            دزد و مال مردم خور که زیاده. باز خوبه دزد های دولت نهم و دهم بازداشت شدند و به جایی بند نبودند و ان شالله که به مجازات اشد برسن.... ولی در مورد دولت های دیگه 3 حالت وجود داره: 1. دولت های قبلی پاک بودن 2. این قدر با نفوذ بودن که کسی جرات نکرد بهشون بگه بالا چشمتون ابرو 3.این قدر حرفه ای بودن و تمیز کار کردن که اثری از کارشون به جا نمونه

نظر

• Mehdi1400
              ستاره دار(19)
              • Jul 2013
              • 2938

مباهته بابی است در فقه...!

دکتر مهدی خزعلی

اخیرا دیدم حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان، در یکی از سرمقاله های خود،
              سید محمد خاتمی را « مفسد فی الارض»، « وطن فروش» و« جنایتکار» خطاب کرده است....
              با خواندن سرمقاله ایشان، به یاد خاطره ای افتادم که چند سال پیش سید عطاء الله مهاجرانی در لندن برایم تعریف کرد.
              دوره دوم ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی، در حاشیه جلسه مدیران مسئول مطبوعات با رئیس جمهور، جناب مهاجرانی مجالی برای گفتگو با شریعتمداری می یابد.
              روزنامه کیهان در آن ایام نوشته بود عبدالکریم سروش در سفر به آلمان جاسوسی کرده و
              اسرار مملکتی را با بیگانگان در میان گذاشته است.
              مهاجرانی به شریعتمداری می گوید شما هر اختلافی که با سروش و ایده ها و اطرافیانش داری داشته باش و آنها را بنویس و در روزنامه ات منتشر کن؛
              اما شما می دانی، من هم می دانم که وصله جاسوسی به سروش نمی چسبد و این تهمتی ناروا و غیر موجه است. سروش چه منصب دولتی و اطلاعات محرمانه ای دارد که با خارجی ها در میان بگذارد؟!

شریعتمداری در پاسخ می گوید: می دانم سروش جاسوسی نکرده، اما می شود به ایشان « بهتان» زد و«افترا» بست؛ چراکه در فقه بابی داریم تحت عنوان « مباهته».
              مطابق با این بابِ فقهی، اگر مردم به دور کسی جمع شوند که
              محبوبیت و نفوذ زیادی دارد و درعین حال خلاف اسلام سخن می گوید و نمی توان مردم را از اطراف او پراکنده کرد،
              می توان به او « بهتان» و «تهمت » زد و شخصیت او را تخریب کرد و از این طریق با او در پیچید و از نفوذ و تأثیرش کاست...

به خاطر می آورم مهدی نصیری، مدیر مسئول هفته نامه «صبح» نیز در اواسط دهه هفتاد شمسی در یکی از سرمقاله های خود به قصه « مباهته» پرداخته و آنرا تبیین همدلانه کرده بود.

جد و جهدی که از سوی این افراد برای
              تئوریزه کردن بی اخلاقی در وادی سیاست ورزیده می شود، الحق اسباب تأسف است و حیرت انگیز و عبرت آموز.
              اگر «الیناسیون» و «از خود بیگانگی اخلاقی» معنایی و مصداقی داشته باشد، که دارد؛ می توان مصادیق روشن آنرا در این سنخ سخنان و آموزه ها سراغ گرفت:
              ذبح اصولِ بنیادینِ اخلاقی به نام دیانت و فقاهت در پای مصلحتی برتر و در عین حال منت بر سر خدا و خلق او گذاشتن که اینگونه دیانت و سیاست و سیاست ورزی دینی در این روزگار محفوظ می ماند.

وقتی در احوال و رفتار غریب و اخلاق ستیز و آزادی کشِ شریعتمداری که آبرو و رونق مسلمانی را در این روزگار برده، تأمل می کنم؛
              به خدا پناه می برم و با خود زمزمه می کنم: «
              کافرم من گر از این شیوه تو ایمان داری»

نظر

• خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

ولنجک
                زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

واقعا شما فکر نمی کنید این شخص اطلاعات رانتی داشته باشد و به گروهی و کسانی وصل باشه در جایگاه مهم بلند پایه که خبر های دسته اول بگیرد !!! شما فکر می کنید چند نفر توانستد روند نزولی بلند مدت 2 ساله را بعد از ریزش دی 92 تشخص درست بدهند واقعا کسی فکرش را می کرد که بازار به این وضعیت برسه
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• جم1
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 106

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                    واقعا شما فکر نمی کنید این شخص اطلاعات رانتی داشته باشد و به گروهی و کسانی وصل باشه در جایگاه مهم بلند پایه که خبر های دسته اول بگیرد !!! شما فکر می کنید چند نفر توانستد روند نزولی بلند مدت 2 ساله را بعد از ریزش دی 92 تشخص درست بدهند واقعا کسی فکرش را می کرد که بازار به این وضعیت برسه
                    همان سال یادمه یک آقایی در بورکس برگشت خیلی ساده گفت دوستان من سال 82 و 83 توی بورس بودم و ضرر های زیادی کردم. دیگه رشد 91 و 92 متوقف شد. من میفروشم و اوراق مشارکت میخرم
                    یادم نیست کی بود ولی خوب یادمه که درست چند روز قبل از اون یکشنبه معروف این حرف رو زد
                    حافظه ضعیف من یاری نمیکنه که بدونم دقیقا کی بود
                    ولی یه نکته یاد گرفتم ازش و اونم اینه که در بازار غیرکارا مثل بورس ایران نزول ها فرسایشی و صعود شارپه. بهتره هر روز دنبال صعود نباشیم
                    این رو هم اضافه کنم که با عرض معذرت، اشتباه ترین کار اینه که تو این فروم ها دنبال افراد رانت دار و کله گنده باشی
                    طرف با نصف مسئولین مملکت در ارتباطه بعد ارزش سبدش نصف شده اونوقت شما از یه طرفدار دولت سابق انتظار داری که خیلی چیزهای مگو بدونه!

نظر

• خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

شنیده‌های یک سایت اصولگرا از گفته‌های احمدی‌نژاد در جلسات مشاورانش:

مشايي هر كس باشد دوست و رفيق من است/ انقلاب را از دست خاتمي و سكولارها نجات دادم/ باهنر در سفر تبلیغاتی‌ام به كرمان من را به باد فحش و ناسزا گرفت

در حالی که محمود احمدی نژاد همچنان ترجیح می دهد مقابل رسانه ها سکوت پیشه کند اما بعضا نقل هایی از او در فضای رسانه ای و سیاسی مطرح می شود که در صورت درستی می تواند حاکی از نوع نگاه او به فضای سیاست داخلی ایران باشد .اما به تازگی نقلی قولی تازه از رییس جمهور سابق ایران شنیده شده است.

مثلث آنلاین نوشت: در حالی که محمود احمدی نژاد همچنان ترجیح می دهد مقابل رسانه ها سکوت پیشه کند اما بعضا نقل هایی از او در فضای رسانه ای و سیاسی مطرح می شود که در صورت درستی می تواند حاکی از نوع نگاه او به فضای سیاست داخلی ایران باشد .اما به تازگی نقلی قولی تازه از رییس جمهور سابق ایران شنیده شده است.

شنیده شده است که در جلسه محرمانه طيف مشاوران احمدي نژاد كه با حضور ۳۰ نفر از مدعيون در ساختمان ولنجك در تهران برگزار شد؛ محمود احمدي نژاد با حمايت همه جانبه از اسفنديار رحيم مشايي گفته است كه مشايي هر كس باشد دوست و رفيق من است. من او را از سال ۶۳ مي شناسم. به من مي گويند كه چرا با او دوست هستي و با ما دوست نيستي؟ خب او به دل مي نشيند و شما به دل من نمي نشينيد. عده‌اي مي‌گويند كه مشايي احمدي نژاد را از ما جدا كرد. مگر شما با ما بوديد كه كسي شما را از ما جدا كند. اينها در سال ۸۴ اصلي ترين رقباي من بودند. اقاي باهنر در سفر تبليغي به سفر كرمان من را به باد فحش و ناسزا گرفت كه با بودن آقاي لاريجاني چطور جسارت مي كني و نامزد انتخابات مي شوي. اما همين آقايان لاريجاني، باهنر، توكلي و غيره وقتي من سال ۸۴ رئيس جمهور شدم آمدند و من چاره‌اي نداشتم و چون افراد ديگري در جبهه انقلاب نبودند بخشي از امورات را برعهده آنها سپردم. من به اينها خدمت كرده و دوباره آنها را به مسئوليت برگرداندم و انقلاب را از دست خاتمي و سكولارها نجات دادم. البته مشايي كسالت شديد دارد و براي هميشه از دنياي سياست كنار فته است. البته از اول هم روحيه سياسي كاري نداشت.

مثلث آنلاین در انتها نوشت: آمادگی دارد تا توضیحات رییس جمهور سابق یا مسولان روابط عمومی دفتر ایشان در مورد این خبر درج کند .
                      زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• asir
                        ستاره دار(4)
                        • Jan 2013
                        • 416

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                        مسلمانها هیچگاه به آرامش و سعادت نخواهند رسید و این مهم ریشه در زبان, فرهنگ و تاریخشان دارد, و این مسئله مربوط به امروز و دیروز نیست از ابتدا تا ازل ادامه خواهد یافت !
                        .
                        اگر به سمت عقلانیت بروند( که بنده بعید میدانم و در آنصورت بایستی پاسخگو باشند و احتمالا تاج و تخت را رها کنند و بروند!) احتمال اینکه از تنشها کم بشود وجود دارد , اما تا زمانی که توده مردم تحریک میشوند و در تریبونهای رسمی برای فوت و مرگ دیگری تبریک و شادمانی میکنند این قصه ها ادامه دارد...منافع گروههای در قدرت کشورهایی مانند ایران و عربستان برای خوراک دادن به افکار عمومی ملتشان اقتضاء میکند دشمن وجود داشته باشد تا اینکه از بین برود... !
                        اینها سیاستهای کلان بین المللی است و در راس طراحی چنین الگوهایی انگلستان میباشد .
                        اگر خواست و اراده انگلستان نباشد , برگی از درختی نخواهد افتاد ! :)
                        اگر خواست خداوند نباشد برگی از درخت نخواهد افتاد
                        حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• asir
                          ستاره دار(4)
                          • Jan 2013
                          • 416

در اصل توسط امیرحسین1 پست شده است View Post
                          سلام
                          دزد و مال مردم خور که زیاده. باز خوبه دزد های دولت نهم و دهم بازداشت شدند و به جایی بند نبودند و ان شالله که به مجازات اشد برسن.... ولی در مورد دولت های دیگه 3 حالت وجود داره: 1. دولت های قبلی پاک بودن 2. این قدر با نفوذ بودن که کسی جرات نکرد بهشون بگه بالا چشمتون ابرو 3.این قدر حرفه ای بودن و تمیز کار کردن که اثری از کارشون به جا نمونه
                          جناب امیر حسین در هر جماعت و گروه و دولتی با توجه به وجود منابع بظاهر بی حساب وکتاب دزد وزالو صفت وجود دارد ولی نکته این است که در بررسی جرم شرط انصاف رعایت نمیشود وگاهی از این بابت در حق دزدها اجحاف صورت میگیرد برای مثال دادگاه م-ه معروف چه بیصدا در پشت درهای بسته برگزار ومجازات هزاران برگ پرونده پس از دوازده سال وقت کشی تنها به ده سال زندان در هتل همای تهران ختم بخیر شد
                          حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

جناب گیلان یک سوالی دارم از شما ایا فکر میکنید در منطقه چگونه بین ایران و عربستان اتش بس و وضعیتی بدون تنش پیش بیاید ؟!
                            من که از خشم نسل جدید بین دو کشور در شگفتم ! و نا امید از برقراری روابط عادی نظر شما چیست !؟؟
                            فعلا میخواهیم برویم آفریقا ...
                            این هفته بعد از نماز جماعت جمعه در راهپیمایی میبینمت ;)
                            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                              فعلا میخواهیم برویم آفریقا ...
                              این هفته بعد از نماز جماعت جمعه در راهپیمایی میبینمت ;)
                              laughingsmiley/.:biggrinsmiley.:/:.thumbsupsmileyanim

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

در اصل توسط جم1 پست شده است View Post
                                همان سال یادمه یک آقایی در بورکس برگشت خیلی ساده گفت دوستان من سال 82 و 83 توی بورس بودم و ضرر های زیادی کردم. دیگه رشد 91 و 92 متوقف شد. من میفروشم و اوراق مشارکت میخرم
                                یادم نیست کی بود ولی خوب یادمه که درست چند روز قبل از اون یکشنبه معروف این حرف رو زد
                                حافظه ضعیف من یاری نمیکنه که بدونم دقیقا کی بود
                                ولی یه نکته یاد گرفتم ازش و اونم اینه که در بازار غیرکارا مثل بورس ایران نزول ها فرسایشی و صعود شارپه. بهتره هر روز دنبال صعود نباشیم
                                این رو هم اضافه کنم که با عرض معذرت، اشتباه ترین کار اینه که تو این فروم ها دنبال افراد رانت دار و کله گنده باشی
                                طرف با نصف مسئولین مملکت در ارتباطه بعد ارزش سبدش نصف شده اونوقت شما از یه طرفدار دولت سابق انتظار داری که خیلی چیزهای مگو بدونه!

بله افرادی بسیار اندک شمار بودند این را هم قبول دارم و هم افرادی هم بودند با تجربه بسیار بالای 10 سال با پولهای سنگین که ضرر های سنگینی هم داشتند فکر ایجا را نمی کردند
                                منظور من این نبود که این شخص بیاید اطلاعات خود را در اختیار من قرار بدهد تا بنده بتواند سود بیرم هرگز من چنین پیشنهادی را قبول نکرده و نمی کنم منظور من این بود که همگام با خروج حقوقی های سرشناس اطلاعات خروج هم به این شخص رسیده همین با تشکر
                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

در حال کار...
                                X