نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    اون خبری هم که زدی باز حرف منو تایید میکنه !

و آخرشم نوشته روند کاهشی هست و برای خروج از این روند باید منتظر اتفاقات بعدی بود !!

وقتی از بالای 100 دلار تا 20-30 دلار اومده پایین و واکنشش رو نشون داده ! دیگه منتظر چی هستی ؟

آمریکاییها همون سال 92 و زمان توافق ! ژنو گفتن برداشتن تحریم های نفتی ایران یعنی نفت 20 دلاری !!! و همینم شد !

خوب منم بالا زدم روند چه فاند چه تکنیکال ریزسشیه ولی ربیش به ایران در حد 3 تا 4دلار نه 100 دلاری که قبلا گفتی!!!

در ضمن هم توافق تو یه سال جدی شده و تا دیروز هم بازار جهانی واکنشی بهش نداد و با گپ کم باز شد تازه هم گپ رو پر کرد!!!

وسلام

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
      خوب منم بالا زدم روند چه فاند چه تکنیکال ریزسشیه ولی ربیش به ایران در حد 3 تا 4دلار نه 100 دلاری که قبلا گفتی!!!

در ضمن هم توافق تو یه سال جدی شده و تا دیروز هم بازار جهانی واکنشی بهش نداد و با گپ کم باز شد تازه هم گپ رو پر کرد!!!

وسلام

من قبلا هم برات توضیح دادم، توی این پست هم برای رفقیت توضیح دادم ! دوست داشتی بخون

در ذهن خودت یه برداشتی از حرف من کردی و فقط اونو تکرار میکنی !

جناب Rudel در مورد نفت شیل ، باید گفت که اتفاقا همین قضیه شیل نشون داد که نفت گران به مراتب بهتر از نفت ارزان است !

آمریکاییها مجبور شدند بخشی از سرمایه هایشان را ببرند و سرمایه گذاری کنند در اونجا ! و قیمت تمام شده نفتش هم خیلی بالا بود !

شما آمریکایی بردن بالا که سرمایه گذار بیاد ! حالا چرا میارن پایین که سرمایه گذاریهاشون هیچی بشه ! با اون قیمت تمام شده !!!

در هر حال نمی توان گفت دلیل اصلی کاهش قیمت از بالای 100 دلار به 20-30 دلار امروز فقط نفت شیل است !

یک چیزهایی می تواند در افت قیمت موثر باشد، اما برخی چیزها جهت تغییر قیمت ها را مشخص می کنند در بازارها !

در همین بازار خود ما هم همین است، یک زمانی یک شرکتی سودش کم می شود ! یا قراردادی را از دست میدهد مثلا، قیمت سهمش متناسب با این اتفاق کاهش می یابد یا چند روزی صف فروش می شود !
      اما یک زمانی همین شرکت نه قراردی از دست داده ! نه سودش کم شده ! اما می بینی مدتی در سیر نزولی قرار میگیرد ! چرا چون یک عاملی فراتر از بازار این شرکت بر مسیر تغییر قیمت اثر گذاشته !!!

در مورد نفت هم همین است ! یک تحلیل درون بازاری شاید بشود گفت ! برای این کالا وجود دارد که عواملی مثل تولید، عرضه، تقاضا، همین ورود نفت شیل و .... اجزای این تحلیل درون بازاری است !

یک تحلیل برون بازاری ! هم اما وجود دارد که نقش پارامترهایی فراتر از درون بازار را بر کالایی مثل نفت باید تحلیل و بررسی کند !

مشکل این است که شما چون این جدا سازی را در نظر نمیگیرد ! فکر می کنید من میگم ایران نفت را گران کرد زمان احمدی نژاد ! یا ایران نفت را ارزان کرد در زمان روحانی !

اگر با این تفکیکی که گفتم به ماجرا نگاه کنید و اثر پارامترهای برون بازاری را بر رفتار قیمتی نفت بررسی کنید به همین نتایجی که گفتم خواهید رسید !

بحث عرضه و تقاضا و مسایل اقتصادی و شرایط کشورها هم سرجایش هست ! کما اینکه قبلا هم که نفت بالا و پایین رفته همین مسایل بوده !

در مورد چین به نظر من زمانی چینی ها تصمیم به خواباندن اقتصاد گرفتند که چرخش ایران در برابر غرب رقم خورد !

اونها به این نتیجه رسیدند که وقتی هزینه انرژی به عنوان یک فاکتور اصلی در تولید قرار است روبه کاهش باشد ! چرا اقدام به تولید پرشتاب و مضاعف کنند !؟ پس تصمیم گرفتند تولید را کند کنند

مثلا وقتی طرف دارد محصولی را با نفت 60 دلاری تولید می کند ! و احتمال میدهد که نفت قرار است تا 30 دلار هم پایین برود ! ترجیح می دهد فعلا تولید را کندتر کند ! چرا که وقتی محصولش را با نفت 60 دلاری تولید کرده و وقتی به بازار میرساند برای فروش ، قیمت نفت به مراتب کمتر از 60 دلار شده !! باید محصولش را ارزانتر یا زیر قیمت تمام شده بدهد ! پس تولید را کند می کند و صبر می کند !

در واقع اون رشد تولیدات چین هم در فاز افزایشی قیمتها رقم خورد، همانطور که در ایران هم همین بود در زمان احمدی نژاد رشد تولیدات صنعتی و سیمان و فولاد و سنگ آهن و خودرو و ....

در مورد عربستان من هیچ قیاسی با ایران نکردم، اما شما و دوستانتون اصرار دارید بگید ما هیچ نقشی نداریم ! و دیگران همه کاره هستند ! این دیدگاه به نظر من کاملا اشتباه است !

سعی کن واقع بین تر باشی ! یه جورایی همه اتفاقاتی که داره در خاورمیانه و در مورد همین نفت رقم میخوره مرتبط با همین ایران هست !

عربستان زمانیکه نفت بالای 100 دلار هم بود تولید داشت ! الانم داره ! منتهی اگر همین عربستان در نقشه و برنامه آمریکاییها نبود ! هیچکدوم از این اثر گذاریها را در بازار نداشت !

من کاری به تاثیر گذاری بستن تنگه هرمز و اثرش بر قیمت نفت ندارم، و میدونم که دولت احمدی نژاد اون زمان که این حرفها زده میشد رابطه خوبی با سپاه و اونهاییکه این حرفها را می زدند نداشت ! و روی خوشی هم به این جملات نشان نداد !

اما شاید همون تهدیدات یا همون 250 دلار ادعایی رستم قاسمی تنها اثری که داشت این بود که نفت پایین تر نرفت !!!

شما فکر میکنی اگر همین برنامه کاهش قیمت نفت را آمریکاییها می توانستند زمان احمدی نژاد انجام دهند و انجام میدادند ! نتیجه به مراتب بهتری از تحریمها نمی گرفتند !!!

فرض کن سال 90-91 بود الان ! و نفت از بالای 100 دلار میرسید به 20-30 دلار ! و تحریم هم سرجاش بود ! دلار هم در ایران روند افزایشی شدید داشت ! دولت احمدی نژاد هم از درون با ساختارهای قدرت درگیر بود !!

این که بیشتر برای آمریکاییها مفید تر و بهتر بود !!! و ضربات سنگینتری به دولت احمدی نژاد و جمهوری اسلامی وارد میشد ! پس اگر می توانستند همین را میکردند ! و همین نشون میده ایران بی تاثیر نیست آنگونه که شما می گویید و نگاه کاملا صفر و یک دارید به نقش ایران در قیمت نفت !

نظر

• خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

من قبلا هم برات توضیح دادم، توی این پست هم برای رفقیت توضیح دادم ! دوست داشتی بخون

در ذهن خودت یه برداشتی از حرف من کردی و فقط اونو تکرار میکنی !

من نوشته هایی که از گوگل سرچ میشه رو کلا نمیخونم چون میدونم نویسندش سواد نداشته که این نوشته ها رو کپی کرده!!

مخصوصا از طرف تو باشه!!

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35715

من نوشته هایی که از گوگل سرچ میشه رو کلا نمیخونم چون میدونم نویسندش سواد نداشته که این نوشته ها رو کپی کرده!!

مخصوصا از طرف تو باشه!!

کافر همه را به کیش خود پندارد !

شاید خودت برای مطلب زدن میری از گوگل سرچ می کنی که فکر میکی بقیه هم از گوگل میزنن ! حالا یه سرچی بزن ببین این مطلبو توی گوگل پیدا میکنی !؟

دوست داشتی بخون دوست نداشتی نخون ! مثل اون دوستت بلاک کن !

نظر

• خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

کافر همه را به کیش خود پندارد !

شاید خودت برای مطلب زدن میری از گوگل سرچ می کنی که فکر میکی بقیه هم از گوگل میزنن ! حالا یه سرچی بزن ببین این مطلبو توی گوگل پیدا میکنی !؟

دوست داشتی بخون دوست نداشتی نخون ! مثل اون دوستت بلاک کن !

من به اندازه کافی غنی هستم که نخوام کپی کنم!!

بلاکت کنم که فایده نداره شخصیتتو همه شناختن من بیشتر میشناسونمت!!

پس تا هر جا بری هستم!!

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

من به اندازه کافی غنی هستم که نخوام کپی کنم!!

بلاکت کنم که فایده نداره شخصیتتو همه شناختن من بیشتر میشناسونمت!!

پس تا هر جا بری هستم!!
              ادعای سواد داشتی ! ادعای غنی بودن هم اضافه شد !

البته غنی بودنت را قبول دارم ! نه در مورد اون چیزی که ادعا میکنی درش غنی هستی !

بلکه در بی ادبی و بی تربیتی و فحاشی و توهین و مسخره بازی و ... مثل رفقات ! غنی ! هستی در این زمینه !

نظر

• خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

ادعای سواد داشتی ! ادعای غنی بودن هم اضافه شد !

البته غنی بودنت را قبول دارم ! نه در مورد اون چیزی که ادعا میکنی درش غنی هستی !

بلکه در بی ادبی و بی تربیتی و فحاشی و توهین و مسخره بازی و ... مثل رفقات ! غنی ! هستی در این زمینه !

تو اون چیزا غنی بودن شرف داره تو وطن فروشی و طرف داری دزد و چپاول گری مثل مموت غنی بودن!!

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

تو اون چیزا غنی بودن شرف داره تو وطن فروشی و طرف داری دزد و چپاول گری مثل مموت غنی بودن!!
                  خوبه که خودتم قبول داری که در توهین و بی ادبی و فحاشی و مسخره بازی و ...غنی هستی !

پس در این زمینه با هم نظر مشترک داریم!

نظر

• خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

خوبه که خودتم قبول داری که در توهین و بی ادبی و فحاشی و مسخره بازی و ...غنی هستی !

پس در این زمینه با هم نظر مشترک داریم!

نقل قول خودت بود!!

اگه کسی اینجا فحاشی کنه بلاک میشه پس همه میدونن اینا در مورد تو حقیقته!!

کسی که از خوشحالی هم وطنش بریا توافق میسوزه از دید همه وطن فروشی بیش نیست!!

حالا بالاخره دوستان هم میان نظر میدن مشخصه هستی یا نه!!

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

نقل قول خودت بود!!

اگه کسی اینجا فحاشی کنه بلاک میشه پس همه میدونن اینا در مورد تو حقیقته!!

کسی که از خوشحالی هم وطنش بریا توافق میسوزه از دید همه وطن فروشی بیش نیست!!

حالا بالاخره دوستان هم میان نظر میدن مشخصه هستی یا نه!!

بارها به ناظر گفتم اونهایی که فحاشی و توهین میکنن ! و فرهنگی که توی خانوادشون دارن رو اینجا افشا میکنن برخورد کنه ! اما نکرده !!

اگر بلاک میکردن امثال شما و رفقایت اینجا اینقدر فحاشی و توهین و بی ادبی نمیکردید !!!

اتفاقا من استقبال میکنم از اینکه هرکسی فحاشی و توهین میکنه و قوانین سایت رو زیر پا میذاره باهاش برخورد کنن !!

اما شما طرفدار قانونی هستید که مخالفان شما را بلاک کنه ! و از سایت اخراج کنه !!! و خودتون هرچی بگید هیچ اشکالی نداره !

نظر

• خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

بارها به ناظر گفتم اونهایی که فحاشی و توهین میکنن ! و فرهنگی که توی خانوادشون دارن رو اینجا افشا میکنن برخورد کنه ! اما نکرده !!

اگر بلاک میکردن امثال شما و رفقایت اینجا اینقدر فحاشی و توهین و بی ادبی نمیکردید !!!

اتفاقا من استقبال میکنم از اینکه هرکسی فحاشی و توهین میکنه و قوانین سایت رو زیر پا میذاره باهاش برخورد کنن !!

اما شما طرفدار قانونی هستید که مخالفان شما را بلاک کنه ! و از سایت اخراج کنه !!! و خودتون هرچی بگید هیچ اشکالی نداره !

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                        دکتر درصد سوختگی ما صد هم که باشه مهم نیس چون سطحی بوده واز حدود دوسال و نیم پیشه که حسن اومد ایجاد شدوخیلی وقته که کامل ترمیم شده شما رو بگو که سوختگیتون عمیقه وحالا حالاها خوب بشو نیست فعلا یخ بزارین روش اروم بشه مواظب باشین تاولش نترکه

این ادبیات احمدی نژادی هاست!!!

تو هم داری خودتو کنترل میکنی میدونم ولی بالاخره یه روز میوفتی تو کوزه!!

البته یادمه چند ماه پیش چند روزی بلاک بودی!!;;)

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

این ادبیات احمدی نژادی هاست!!!

تو هم داری خودتو کنترل میکنی میدونم ولی بالاخره یه روز میوفتی تو کوزه!!

البته یادمه چند ماه پیش چند روزی بلاک بودی!!;;)
                          فعلا شما ها افتادید در کوزه روحانی بی تدبیر !!! و دارید نقره داغ میشید !!!

نظر

• خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

[QUOTE=خوشبخت;658679] علیرضا افتخاری: اگر زمان به عقب برگردد، حتی سمت احمدی‌نژاد هم نمی‌روم

استاد افتخاری عزیز غیر از شما میلیون ها ایرانی از مموت کبیر متنفر هستن!!

تو همین فروم کلی ادم هستند در تحصیلات مختلف میدونن 8 سال چه بلایی سر این مملکت اوردن دارو دسته جوراب سورخا و زیر بغل پاره ها!!!!

به امید روز مجازات!!

>:D<>:D<

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

واکنش نایب رئیس اتاق بازرگانی به ادعای رئیس‌جمهور در گفتگو با «نسیم آنلاین»:

بازگشایی ۱۰۰۰ ال‌سی در ساعات اولیه برجام بسیار بعید است

بانک‌های خارجی دیروز تعطیل بودند، چگونه ۱۰۰۰ ال‌سی باز شده !

فاطمه مقیمی گفت: سیستم بانکی ما باید خیلی فراتر از سیستم بانکی دنیا باشد که در همان ساعات اولیه اجرای برجام ۱۰۰۰ ال سی باز شود.

سیده فاطمه مقیمی نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران در گفتگو با «نسیم آنلاین» در واکنش به خبر گشایش 1000 ال سی در ساعات اولیه اجرای برجام اظهار کرد: بهتر است مسئولان بانک مرکزی در این خصوص شفاف سازی کنند، زیرا باز شدن 1000 ال سی در ساعات اولیه اجرای برجام خیلی دور از ذهن است.

وی افزود: آقای مهندس جلال پور رئیس اتاق بازرگانی هم این صحبت را مطرح کرده اند ولی مشخص نیست با چه ذهنیتی این صحبت را مطرح کرده اند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی گفت: به نظر می رسد منظور آقای جلال پور این بوده که زیرساختهای مربوط به گشایش اعتبارات اسنادی فراهم شده و یحتمل قریب به 1000 ال سی برای تجار ایرانی باز خواهد شد.

مقیمی خاطرنشان کرد: سیستم بانکی ما باید خیلی فراتر از سیستم بانکی دنیا باشد که در همان ساعات اولیه اجرای برجام 1000 ال سی باز شود و از طرف دیگر باز شدن یک ال سی برای بانکهای داخلی نیاز به طرف خارجی دارد. شنبه و یکشنبه بانکهای خارجی تعطیل هستند و هنوز از جمعه تغییری در رویه خود ایجاد نکرده اند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا روز نخست اجرای برجام پیشنهادات جدیدی برای سرمایه گذاری خارجی به بخش خصوصی داده شده یا خیر به نسیم آنلاین عنوان کرد: در 24 ساعت گذشته اتفاق خاصی در خصوص ورود شرکتهای خارجی برای سرمایه گذاری رخ نداده و کما فی السابق برنامه سفر هیاتهای تجاری به ایران ادامه دارد.

این عضو اتاق بازرگانی افزود: امروز یک گروه اسلواک وارد ایران شده که فردا در اتاق بازرگانی با آنها نشست داریم، چند روز آینده هم یک هیات از ترکیه به ایران می آید از چین هم همراه با رئیس جمهور چین گروهی به ایران سفر خواهند کرد.

گفتنی است رئیس جمهور روز گذشته در نشست خبری خود اعلام کرد که در ساعات اولیه اجرای برجام 1000 ال سی برای فعالان اقتصادی کشور گشایش یافته است.

http://nasimonline.ir/Content/Detail...%86%D9%87-1000
                              دولت راستگویان !!!

جهانگیری در وزارت نفت:
                              سیستم بانکی، سوییفت و ال سی از امروز آزاد می‌شود

فروش نفت خام را بیشتر می کنیم

معاون اول رئیس جمهور گفت: سیستم بانکی، سوییفت، ال سی و استفاده از منابع مالی داخلی که در خارج از کشور قرار دارد، از امروز آزاد می شود.

این بار هم معاون اول دولت راستگویان ! زد توی دهن روحانی !!!
                              آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2016/01/18, 16:20.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

[QUOTE=خوشبخت;658695]
                                علیرضا افتخاری: اگر زمان به عقب برگردد، حتی سمت احمدی‌نژاد هم نمی‌روم

استاد افتخاری عزیز غیر از شما میلیون ها ایرانی از مموت کبیر متنفر هستن!!

تو همین فروم کلی ادم هستند در تحصیلات مختلف میدونن 8 سال چه بلایی سر این مملکت اوردن دارو دسته جوراب سورخا و زیر بغل پاره ها!!!!

به امید روز مجازات!!

>:D<>:D<
                                توهین ها و فحاشی هایی که امثال شما و جنبش سطل آشغال به ایشان میکردید که یادت نرفته !!!

خوب شماها در فحاشی و توهین همانطور که گفتی غنی هستید !!!

حالا میگه استاد افتخاری عزیز !!!

اتفاقا خودشم گفته که به خاطر فشارها و هجمه های توهین کنندگانی همچون شما خیلی اذیت شده !!!

نگفته که نفرت داره از احمدی نژاد !!! توقع داشته که حمایتش کنه !!!

امثال شما دیروز فحشش میدادید !!! امروز عزیزش میخوانید !!!

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                                اين ملت همونهايي هستن كه صبح ميگفتن درود بر مصدق ،،غروب نشده ميگفتن مرگ بر مصدق
                                تيكه اي از سريال شهرزاد

@hd_trader

نظر

در حال کار...
                                X