نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

وطن فروشای داخل هیچ فرقی با عرب های حوزه ندارن!!!

وقتی امثال تو و دارو دسته محمود از توافق دارن دق میکنن این چند تا کشور که موی دماغ ایرانم نیستن مثل خودتت به جنب و جوش افتادن و دارن اتیش مییگرن!!!

اتیش بگیرید که ایران سر بلند است!!!

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

رییس جمهور یه مملکت 2500 ساله!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
        طباطبایی: حیله کردند که در مجلس هفتم رئیس روحانی نباشد

احمدی‌نژاد یک بنگاه را هم نمی‌تواند اداره کند/ او اصلا رجل سیاسی نبود

[/B]
        براساس گزارش تفریغ بودجه ۹۳ کل کشور

تراز منفی عملیاتی در قوانین بودجه روند افزایشی داشته است

افزایش تراز منفی از ۱۵ به ۸۵ درصد

براساس گزارش خلاصه تفریغ بودجه نشان می‌دهد، طی سال‌های ۸۹ تا ۹۳ تراز منفی عملیاتی در قوانین بودجه روند افزایشی داشته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، خلاصه گزارش تفریغ بودجه 93 کل کشور که امروز در جلسه مجلس شورای اسلامی قرائت شد، نشان می‌دهد، طی سال‌های 1389 تا 1393 تراز منفی عملیاتی در قوانین بودجه روند افزایشی را طی کرده به طوری که مبلغ آن از 22 هزار میلیارد تومان در سال 89 به بیش از 49 هزار میلیارد تومان در سال 93 افزایش یافته است.

بار مالی جبران تراز عملیاتی در این مدت از محل منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای عمدتاً از فروش نفت و بخشی از دارایی‌های مالی بوده است.

براساس این گزارش، تراز عملیاتی یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد بودجه به شمار می‌رود که عبارت است از تفاوت بین درآمد منابع عمومی دولت و هزینه جاری دولت است.

ارقام بودجه در گزارش تفریغ در سال‌های 89 تا 93 نشان می‌دهد شاخص تراز عملیاتی کشور منفی بوده است یعنی دولت نتوانسته از محل درآمدها هزینه جاری خود را تأمین کند و برای جبران این کسری ناچار شده دارایی سرمایه‌ای و مالی خود را واگذار نماید. این در حالی است که طبق قانون باید اتکای هزینه جاری دولت به نفت در طول برنامه پنجم باید سالی 10 درصد کاهش پیدا کند.

براساس گزارش تفریغ بودجه، تراز عملیاتی در سال 89 بیش از 17 هزار میلیارد تومان منفی بوده که این کسری در سال 93 به 44 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

براساس این گزارش، نسبت منفی تراز عملیاتی بودجه از 15 درصد سال 89 به 25 درصد در سال 90، سپس 28 درصد در سال 91 و بعد 30 درصد در سال 92 و در نهایت 85 درصد در سال 93 رسیده است که این امر نشان از بی‌انضباطی مالی طی 5 سال اخیر دارد.

متن کامل گزارش تفریغ بودجه ۹۳ را از اینجا گزارش تفریغ بودجه ۹۳ دریافت کنید.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13941029000486

از این عملکرد روحانی کاملا معلوم میشه که توانایی اداره یک بنگاه رو داره !!!!

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

به نظر من این طرح ارزش دو بار دیده و خوانده شدن را دارد

در اصل توسط (حیدری) پست شده است View Post

همه ما در وجودمان یک احمدی نژاد داریم

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

رده:حضرت اسماعیل

عناوین موجود در این رده عبارت اند از :
              ابراهیم و اسماعیل
              افترا به اسماعیل (قرآن)
              امتحان اسماعیل (قرآن)
              تقوای اسماعیل (قرآن)
              تلاوت آیات برای اسماعیل (قرآن)
              تنزیه اسماعیل (قرآن)
              توفیق اسماعیل (قرآن)
              حضرت اسماعیل
              حضرت اسماعیل و مادرش
              حکمت اسماعیل (قرآن)
              خانه اسماعیل (قرآن)
              پایان عمر حضرت اسماعیل
              پدر اسماعیل (قرآن)

نظر

• خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

ممنونم از توجه شما !

اما چیزی که من در این بازار می بینم سهامداری نیست ! فقط نوسانگیری !

اگر سهامداری باشه ! بنده هم همرنگ سهامدار میشم !

از اینکه بابت گزارشها هم قبلا اشاره کردید هم اینجا ممنونم !

اما اینجا کاربرانی هستن که فقط توهین میکنند و تهت می زنند !

یکیش همین کاربر naruto ، فکر میکنه چون رنگ فونت شما با رنگ فونت من یکی هست در این پست ! پس اکانت بنده و شما یکی هست !

قبلا هم کاربران دیگری را متهم کرده بودند همین ها که اکانتشون با من یکی هست ! هیچکدام هم نبود ! و نتوانستند اثبات کنند !

الان هم از ناظر بخاهید از روی IP چک کند !

اینها به راحتی دروغ می گویند و تهمت می زنند و توهین می کنند !!!

اگه به رنگ باشه پس اغلب که رنگ فونتشون مشکی هست ! اکانتشون برای یه نفر هست !!!

در مورد گزارشات خیلی دوستان دیگر هم پیام دادند و تشکر کردند !

اما همین کاربر خوشبخت ! و همفکرانش که قبلا بارها به پست زدن من در مورد گزارشات شرکتها و کدال اعتراض داشتند !!! و حتی از ناظر چند باری خواستند که جلوی پست زدن منو بگیره !!

بارها توهین کردند به من که تو سواد نداری و پستهایت کپی از سایت کدال و گزارش شرکتهاست !!!

حالا خودش همین پست ها را می زند ! و همان کپی را به قول خودش می کند !!!

من نه به پست زدن ایشون نه هیچ کاربر دیگری اعتراض ندارم ! تا جایی که مخالف قوانین سایت نباشه ! و توهین و فحاشی نباشه توش !!!

اما اینها متاسفانه رفتارشون همینه ! هر آنچه خودشان می کنند درست است !

اما همان کار را اگر طرف مقابلشان انجام دهد ! توهین و تحقیر و فحاشی و ... نثارش می کنند !!!!

دولتشان هم همین است ! هر چه در دولت قبل انجام می شد از واردات و نقدینگی بگیرید تا آلودگی !! همه را بدتر کردند !

اما اینها می گویند نقدینگی فقط وقتی در دولت قبل شد 450 هزار میلیارد بد بود ! الان که شده 900 هزار میلیارد ظرف 2 سال !!! بد نیست ! خوبم هست !!

من تاجایی که بتونم جلوی تو جولات دادنت رو توی این فروم رو مییگرم!!!!

قطعا هم دوستان دیگه هستند که این کار رو با امثال توی پوپولیسمی و احمد نژادیسم انجام بدن!!

من کلا از گزارش گذوشتن و پست های بیهوده متنفرم ولی بخاطر اینکه جلوی تو وایسم تن به این کار دادم و تا اخرش هم هستم!!!

تا هر جا بری عین سایه باهات هستم تا افکار پلیدت رو کم رنگ تر کنم!!!

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

حجم تجارت خارجی ۱۰ ماهه ۶۸ میلیارد دلار شد
                    براساس آمار منتشر شده توسط گمرک کشور طی ۱۰ماهه ابتدایی امسال حجم تجارت خارجی غیرنفتی به ۶۸میلیارد دلار رسید.
                    طبق گزارش‌های روزانه سامانه آنلاین گمرک در راستای پروژه انتشار برخط و آزاد اطلاعات، حجم تجارت خارجی کشور طی 10ماه امسال بالغ بر 68میلیارد و 500میلیون دلار رسید.
                    بر این اساس، در این مدت 28 میلیون تن کالا به ارزش بالغ بر 34 میلیارد و 500 میلیون دلار به کشور وارد شده است. در این مدت بیشترین حجم تجارت با کشورهای کره، چین، امارات، آلمان، هند، برزیل، ترکیه، روسیه و ایتالیا بوده است.

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران، با تعدادی از پاسداران نیروی دریایی سپاه که در بازداشت ملوانان نیروی دریایی آمریکا در خلیج فارس نقش داشتند دیدار کرده است.

آقای خامنه‌ای اقدام این افراد را "شجاعانه و همراه با ایمان" توصیف کرده است.
                      او در این دیدار به اعضای نیروی دریایی سپاه گفت: "کار شما بسیار عالی، جالب و بهنگام بود و در واقع باید این حادثه را کار خدا دانست که آمریکایی‌ها را به آب‌های ما کشاند تا با اقدام بهنگام شما، آن‌گونه با دست‌هایی که بر سر گذاشته بودند، بازداشت شوند".

این جمله رو که آبی کردم بخونید دوستان دوستمون حالش خیلی بده خیلی بد /.:blinksmiley.:/

نظر

• خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

به قیمت دلار سمت چپ بالای صفحه روزنامه دقت کنید!!!!

ما خوشیییم...........

نظر

• گیلان
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 2178

به قیمت دلار سمت چپ بالای صفحه روزنامه دقت کنید!!!!

ما خوشیییم...........
                          متاسفانه !!!...

حالا هم صحبتی از واقعیات آندوره میشود طرفداران احمدی نژاد میگویند چرا توهین میکنید , چرا به ما میگوئید بالای چشممان ابروست ...
                          انگار نه انگار که یک مملکت را با جهشی خیره کننده به اوج فساد , فحشا , اختلاس و دزدی و ...رهنمون کردند !!!
                          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در آستانه سفر خود به کشورهای ایتالیا و فرانسه در فرودگاه مهرآباد تهران سفر خود را "بسیار مهم" توصیف کرد و گفت چون این سفر در پسا برجام و پسا تحریم انجام می شود، "اهمیت بسزایی" دارد.

او که در راس هیئتی بلندپایه، تیم اقتصادی خود و گروهی از بازرگانان ایرانی راهی اروپاست گفت: "در این سفر سند نقشه راه میان مدت و بلند مدت همکاری های تهران با ایتالیا و فرانسه مورد بررسی و توافق قرار خواهد گرفت. همچنین در خصوص موسساتی که بیمه صادراتی را تضمین می کنند تفاهماتی انجام می گیرد."

شب گذشته تعدادی از فعالان اقتصادی ایران همراه با رئیس کل بانک مرکزی و رئیسان چند بانک ایران به رم رفتند.

سرجیو ماتارلا، رئیس جمهور ایتالیا به خبرگزاری رسمی ایران، ایرنا گفته است که نقش ایران نه تنها در تعادل منطقه، بلکه در تعامل های بین المللی "بسیار مهم"است.

او گفت: "نیاز به همکاری همه است. طبیعتا ما روی اینکه ایران بتواند تعاملی سازنده و مثبت در سطح بین المللی داشته باشد، حساب می کنیم"

آقای روحانی صبح امروز (دوشنبه) وارد رم می‌شود و قرار است علاوه بر دیدار با رئیس‌جمهور ایتالیا با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان نیز گفت‌وگو کند.

او روز سه‌شنبه نیز در یک نشست اقتصادی با بیش از ۵۰۰ تن از کارآفرینان، سرمایه گذران و صاحبان صنایع بزرگ ایتالیا دیدار کند.

گزارش شده که ارزش قراردادهایی که آقای روحانی با شرکت‌های ایتالیایی امضا خواهد کرد به بیش از ۱۷ میلیارد دلار می‌رسد.

قرار بود سفر آقای روحانی به ایتالیا و فرانسه پیشتر صورت گیرد، اما پس از حوادث تروریستی ماه نوامبر سال گذشته میلادی در پاریس این سفر به تاخیرافتاد.

این نخستین سفر رسمی اروپایی آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران و نخستین سفر رسمی یک رئیس جمهور ایرانی به اروپا در یک دهه اخیر است که با دعوت مقامات ایتالیا و فرانسه انجام می‌شود.

آقای روحانی دو سال پیش در نشست داووس در سوئیس شرکت کرده بود.

آقای روحانی روز چهارشنبه به پاریس خواهد رفت و بجز دیدار با رئیس جمهور فرانسه با مدیرکل یونسکو هم ملاقاتی خواهد داشت.

امضای قرارداد خرید بیش از صد فروند هواپیمای ایرباس از مهمترین برنامه‌های سفر ۴ روزه آقای روحانی است.

اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور و علی‌اکبر ولایتی، مشاور بین‌الملل رهبر ایران آقای روحانی را در فرودگاه مهرآباد بدرقه کردند.

ایتالیا و فرانسه دو شریک بزرگ تجاری ایران بوده‌اند که رابطه‌ تجاری‌شان در دوران تحریم کاهش یافته بود.

محسن جلال‌پور، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران گفته است که بیش از ۱۰۰ نفر از فعالان اقتصادی در رشته‌های مختلف در این سفر حضور دارند و چندین قرارداد و تفاهم نامه از جمله قراردادی دو میلیارد دلاری با شرکت فولاد ایتالیا در حضور مقامات سیاسی امضا خواهد شد.

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

من تاجایی که بتونم جلوی تو جولات دادنت رو توی این فروم رو مییگرم!!!!

قطعا هم دوستان دیگه هستند که این کار رو با امثال توی پوپولیسمی و احمد نژادیسم انجام بدن!!

من کلا از گزارش گذوشتن و پست های بیهوده متنفرم ولی بخاطر اینکه جلوی تو وایسم تن به این کار دادم و تا اخرش هم هستم!!!

تا هر جا بری عین سایه باهات هستم تا افکار پلیدت رو کم رنگ تر کنم!!!

شما هر کاری از دستت بر میومده انجام دادی تا حالا !

فحاشی ! توهین ! تهمت ! تحقیر ! تمسخر و ....

اینکه گزارشات رو میزنی من ناراحت نیستم ! استقبال هم میکنم ! کمی از کار من هم کم میشه !

فقط اگر زحمت بکشی با همین فرمتی که من می نویسم گزارشات رو بذاری خیلی بهتره !

اما خودت هم اعتراف کردی به این کار معترض بودی ! بدون منطق و دلیل ! و الان هم داری همون کاری رو که قبول نداشتی انجام میدی !

اونم با دلایل واهی خودت ! یا ایستادن جلوی من !

قبلا میگفتی من الکی این پست ها رو میزنم که تعداد پستهام بره بالا !

حالا خودت همون پست ها را میزنی !!!

قبلا میگفتی از ولنجک ! به من ماموریت دادن !!! که اینجا توی این سایت پست بزنم !

حالا خودت رو موظف و مامور کردی !!! به انجام همون کار ! به قول خودت برای مقابله با من !!!

.... همه این چیزهایی که تا حالا در مورد من گفتی جز دروغ چیزی نبوده ! و هیچ مدرک و سندی هم براشون نداری !

بازهم میگم آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند !

نظر

• خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

شما هر کاری از دستت بر میومده انجام دادی تا حالا !

فحاشی ! توهین ! تهمت ! تحقیر ! تمسخر و ....

اینکه گزارشات رو میزنی من ناراحت نیستم ! استقبال هم میکنم ! کمی از کار من هم کم میشه !

فقط اگر زحمت بکشی با همین فرمتی که من می نویسم گزارشات رو بذاری خیلی بهتره !

اما خودت هم اعتراف کردی به این کار معترض بودی ! بدون منطق و دلیل ! و الان هم داری همون کاری رو که قبول نداشتی انجام میدی !

اونم با دلایل واهی خودت ! یا ایستادن جلوی من !

قبلا میگفتی من الکی این پست ها رو میزنم که تعداد پستهام بره بالا !

حالا خودت همون پست ها را میزنی !!!

قبلا میگفتی از ولنجک ! به من ماموریت دادن !!! که اینجا توی این سایت پست بزنم !

حالا خودت رو موظف و مامور کردی !!! به انجام همون کار ! به قول خودت برای مقابله با من !!!

.... همه این چیزهایی که تا حالا در مورد من گفتی جز دروغ چیزی نبوده ! و هیچ مدرک و سندی هم براشون نداری !

بازهم میگم آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند !

ادامه خواهد داشت..........

نظر

در حال کار...
                                X