نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.hossein
    Banned
    • Nov 2013
    • 3031

پاسخ : نبض سیاست

پهلوان محمود قتالی خوارزمی مشهور به پوربای ولی یا پوریای ولی، از عارفان و جوانمردان اواخر قرن هفتم و اوایل قرن هشتم هجری است. در ریاض العارفین درباره پهلوان محمود قتالی خوارزمی چنین آمده است:
    «اسم شریفش پهلوان محمود مشهور به پوریا ولی (پوریای ولی) بین الخواص و العوام مشهور و معروف و بفضائل صوری و معنوی موصوف، احوال فرخنده مثالش در کتب تواریخ و تذکره شعرا و عرفا مذکور. گویند کسی در قوت و قدرت با وی برابری نکرده، بعضی او را پسر پوریای ولی دانسته و برخی این لقب را بر خود آنجناب بسته (بهر حال) عارفی کامل و کاملی واصل بوده، حقایق و معارفی بسیار از وی بروز و ظهور نموده، مثنوی کنزالحقایق از منظومات آن جناب است. بعضی از اشعار آن کتاب و گلشن (راز) بهم آمیخته، غالباً از کنزالحقایق بوده باشد، زیرا که کتاب کنزالحقایق در سال 703 صورت اتمام یافته و شیخ شبستری هفده سال بعد از آن گلشن را منظوم نموده. وفاتش در سنه 722 هجری در خیوق خوارزم است. گویند در شبی که وفات یافت، این رباعی را گفت و علی الصباح مرده بر سجاده اش یافتند.»

امشب ز سر صدق و صفای دل من در میکده آن هوش ربای دل من

جامی بکفم داد که بستان و بنوش گفتم نخورم گفت: برای دل مـن
    پوریای ولی گفت که صیدم به کمند است
    از همت داوود نبی بخت بلند است
    افتادگی آموز اگر طالب فیضی
    هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
    هر کجا محرم شدی چشم از خیانت بازدار
    ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می‌شود

پوریای ولی پهلوان نامداری بوده که درماندگان را همواره یاری میکرده است. بهمین جهت ورزشکاران ایران نام او را همیشه بر زبان می رانند و اشعارش را در زورخانها می خوانند و کشتی گیران وی را هنوز از پیشروان خود میدانند. اشعار زیر از مثنوی کنزالحقایق او نقل میشود:

بهشت و دوزخت با تست در پوست چرا بیرون ز خود میجوئی ای دوست

اگر تو خوی خوش داری بهر کــــــار از آن خـویـت بهشت آید پـــدیــــــدار

وگــر خــوی بــدت انــدر ربـــایــــــد از آن جــز دوزخـــت چــیــزی نـیـایـد

دهـان تـو کـلیـدانی است هــموار زبــان تــو کــلــیــد آنـــرا نـــگــه دار

بهشت و دوزخت را یک کلید است کلیدی این چنین هرگز که دیده است

کزو گه گل دمد در باغ و گـه خار گـهی جـنـت گشاید زو گهی نــار

زبانت را کلیدی هـمـچــنــان دار بدان کت آرزو باشـد بــــگـــــردان

در این عالم نزن از نیک و بد دم که هم ابلیس میباید هم آدم

نظر

• خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      دفعات قبل، مثل توافق ژنو و لوزان و تصویب برجام و ... هم مدعی بودید سودهای خوبی کردید، بعد کم کم معلوم شد که حسابی نقره داغ شده اید !

بله ما در پلوله، خصدرا، تپکو در همین سالهایی که دوستان برای گرفتن یک نوسان چند درصدی ! چندین ماه در کمین بودن ! تا ظریف یه دستی تکون بده از بالکن ! یا یه کاغذ پاره ای رو کنه! و عده ای روی اون موج سواری کنن و گین بگیرن ! ما سودهای ۴۰۰-۵۰۰ درصدی و بیشتر کردیم !

در گذشته که بمراتب بیشتر ! در سهامی مثل پارسان و شپدیس و کنور .... ! اونم نه با نوسانگیری ! بلکه با سهامداری !

:^o:^o
      زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

فروزان،بازیگر گنج قارون درگذشت

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
        ایران: پروین خیربخش مشهور به فروزان بازیگر سینما و دوبلور ایرانی درگذشت. این بازیگر در شهر بندرانزلی زاده شد و فعالیت هنری‌اش را از سال ۱۳۴۱ با گویندگی آغاز کرد.

او در بیشتر فیلم‌های سینمای ایران در سال‌های پیش از انقلاب حضور داشت و «گنج قارون» مشهورترین فیلمی است که او در آن حضور داشت

مشهورترین فیلم او در فیلم‌فارسی، گنج قارون (سیامک یاسمی) است. فیلم دایرهٔ مینا به کارگردانی داریوش مهرجویی تنها فیلم فروزان در سینمای موسوم به موج نو است اما او در فیلم‌های کارگردان موج سوم مانند. علی حاتمی، فریدون گله، شاپور قریب نیز حضور داشت.

در سال ۱۳۴۸ در نخستین جشنواره سپاس برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم «تنگه اژدها» ساخته سیامک یاسمی شد.

او بعد از انقلاب ایران از کار هنری کنار ماند و دیگر بر پرده سینما دیده نشد، وی تا کنون به خواست خودش هیچگاه در جمع هنرمندان و دوستدارانش ظاهر نشده و حاضر به انجام مصاحبه با هیچ‌یک از درخواست کننده‌ها و انتشار تصویری جدید از خودش نشده است.

روحش شاد
        آخرین ویرایش توسط خوشبخت؛ 2016/01/25, 22:55.

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

در اصل توسط Hessam پست شده است View Post
          مداحان سیاسی و اعتقادات مذهبی مردم
          وقتی رهبرانقلاب از روند مذاکرات و نتیجه آن رضایت دارند، چگونه می‌شود مداحان از برجام به تلخی یاد می‌کنند و می‌خواهند این تلخی را جبران کنند
          عصر ایران؛ مصطفی داننده- روز گذشته روزنامه جمهوری اسلامی نوشت : «یک مداح که در تهران به دخالت در امور سیاسی و تعیین تکلیف برای مسئولان معروف است، در مراسم بزرگداشت حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله علیها) در قم گفت: «سه هزار مداح در تهران ساماندهی کرده‌ایم تا در انتخابات، تلخکامی برجام را جبران کنند.»

این خبر نشان می‌‎دهد که طیف مداحان در ایران همچون انتخابات گذشته تصمیم گرفته‌اند وارد رقابت‌های انتخاباتی شده و رای مردم را آنگونه که می‌خواهند هدایت کنند. ورود مداحان به عرصه سیاست همیشه با نقدهای مهمی از سوی کارشناسان امر به ویژه مراجع تقلید روبرو بوده است و علمای قم بارها تاکیده کرده‌اند که جلسه‌های اهل بیت نباید آمیخته به مسائل سیاسی باشد.
          مداحان سیاسی و اعتقادات مذهبی مردم
          احمدی نژاد و منصور ارضی در سال‌های ابتدایی ریاست جمهوری احمدی نژاد

در همین ارتباط و با توجه به نظر منفی اکثر علما در مورد سیاسی شدن مراسم مدح یا مصیبت ائمه اطهار، می‌شود به چهار نکته اشاره کرد.

اول: نیت مردم از حضور در چنین مراسمی استفاده از فضای معنوی آن است. بسیاری از کسانی که در این مراسم‌ها شرکت کنند به این نیت که ساعتی از مسائل دنیوی دور باشند و حالتی عرفانی پیدا کنند و به قول خود هیئتی‌ها «سبک بشوند» در این جلسات شرکت می‌کنند. این معنا نشان می‌دهد که مردم دوست ندارند نیت آنها که گریه بر مصیبت‌های اهل بیت است آمیخته به مسائل سیاسی به ویژه مسائل انتخاباتی شود.

دوم: رهبرانقلاب بارها تاکید کرده‌اند که هیئت‌های مذهبی نباید سکولار باشند. سکولار نبودن در اینجا یعنی حساسیت داشتن به مسائل جهان اسلام. یعنی آگاه کردن مردم از خطر تکفیر، جهالت و ظلم جهانی نسبت به انسان ها. این آگاهی نیز باید از سوی کارشناسان صورت بگیرد مثل روحانی که منبر می‌رود. روحانی، مداح، مسئول جلسه و ... همه یک هیئت را تشکیل می‌دهند. پس نباید مداحان تصور کنند که تنها وظیفه آنهاست که برای مردم روشنگری کنند.

باید پرسید که این مداحان بر اساس چه تخصص علمی به خود اجازه می‌دهند در مورد صفر تا صد مملکت سخن بگویند و اظهار نظر کارشناسی کنند. آیا داشتن صدای خوب و خواندن یک انسان را کارشناس مسائل سیاسی می‌کند؟

سوم: سابقه حضور مداحان در انتخابات هم روشن است. آنها در سال 84 و 88 تمام تلاش خود را انجام دادند تا محمود احمدی نژاد در انتخابات پیروز شود. آنها حتی در میتینگ‌های انتخاباتی احمدی نژاد هم حاضر می‌شدند و به نفع او سخن می‌گفتند و مداحی می‌کردند.

همین افراد که روزی سینه چاک احمدی نژاد بودند، بعد از فاصله گرفتن شهردار سابق تهران از آنها، شدیدترین و رکیک ترین الفاظ او و دولتش را مورد خطاب قرار می‌دادند و حتی یاران احمدی نژاد را تهدید به قتل کردند. سوالی که اینجا مطرح است این معناست که مردم چگونه به این افراد اعتماد کنند؟ کسانی که در حمایت و مخالفت با افراط رفتار می‌کنند چگونه می‌توانند نقش راهبر مردم را بازی کنند. اعتماد کردن به کسانی که اشتباه کرده‌اند کار عقلانی به نظر نمی‌رسد.
          مداحان
          احمدی‌نژاد، محمدرضا طاهری و سعید حدادیان در جشن پیروزی انتخابات ریاست جمهوری 88 در میدان ولیعصر

چهارم: این مداح می‌گوید که می‌خواهند تلخکامی برجام را جبران کنند و این درحالی است که رهبرانقلاب در پاسخ به نامه رئیس جمهور در مورد برجام نوشتند :«خرسندي خود را از اينكه مقاومت ملت بزرگ ايران در برابر تحريم‌هاي ظالمانه و تلاش دانشمندان هسته‌ای در پيشبرد اين صنعت مهم و كوشش خستگي ناپذير مذاكره‌كنندگان، سرانجام طرف‌هاي مقابل را كه برخي از آنان به دشمني با ملت ايران شهره‌اند، وادار به عقب‌نشيني و رفع بخشي از آن تحريم‌هاي زورگويانه كرد، ابراز مي‌دارم و از جنابعالي و هيئت مذاكره و شخص وزیر محترم و همه‌ي دست‌اندركاران تشكر مي‌كنم»

حالا سوال این است که وقتی رهبرانقلاب از روند مذاکرات و نتیجه آن رضایت دارند، چگونه می‌شود این افراد از برجام به تلخی یاد می‌کنند و می‌خواهند این تلخی را جبران کنند. نکته جالب در این میان این است که این مداحان خود را در صف اول ولایت پذیری می‌دانند.

در پایان باید گفت که بهتر است مداحان به واسطه امکانی که در اختیار دارند که آن هم عنایتی است از سوی خداوند، اجازه بدهند مردم از مراسم مذهبی، فیض معنوی ببرند و اجازه ندهند نیت‌های خالص مردم بازیچه مسائل سیاسی شود.

مداحان فحش بدن و الفاظ رکیک به کار ببرن در مورد احمدی نژاد از نظر شما بده !

اما خودتون هم همون الفاظ و فحاشی ها را بلکه بیشتر نسبت به احمدی نژاد انجام دادید !

اونها تهدید به قتل کردن ! شما هم گفتید حذف احمدی نژاد را حتی به قیمت خون ریختن باید انجام دهیم !!!

نظر

• خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

مداحان فحش بدن و الفاظ رکیک به کار ببرن در مورد احمدی نژاد از نظر شما بده !

اما خودتون هم همون الفاظ و فحاشی ها را بلکه بیشتر نسبت به احمدی نژاد انجام دادید !

اونها تهدید به قتل کردن ! شما هم گفتید حذف احمدی نژاد را حتی به قیمت خون ریختن باید انجام دهیم !!!

فرق داره یه ادم تحصیل کرده که بهت فش بده خیلی تا یه مشت اراذل اوباش و چاقوکش!!!

در ضمن دوباره دادگاه نزار برای خودت که فش خوردی!!اینجا کسی حرف بدی بزنه به کسی بلاک میشه!!

پس اگرم هم بهت برخورده چیزی بهت گفتن خیلی خوشت میاد حتما که دوباره میایی پست میزنی!!!

بقول معروف کرم از خود درخته!!
            ;)

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
              فرق داره یه ادم تحصیل کرده که بهت فش بده خیلی تا یه مشت اراذل اوباش و چاقوکش!!!

در ضمن دوباره دادگاه نزار برای خودت که فش خوردی!!اینجا کسی حرف بدی بزنه به کسی بلاک میشه!!

پس اگرم هم بهت برخورده چیزی بهت گفتن خیلی خوشت میاد حتما که دوباره میایی پست میزنی!!!

بقول معروف کرم از خود درخته!!
              ;)
              شما در مورد دزدی هم نظرت همین بود !

میگفتی دزدی امثال هاشمی و خاتمی و کروبی و ... بکنن خیلی خوبه ! اشکالی نداره !

اما احمدی نژاد بکنه باید مجازات بشه !!! اینجا دزدی برات بد میشه !!!

در مورد فحاشی و توهین هم همین نظرو داری !!!

میگی فحش به احمدی نژاد بدن اشکال نداره ! تحصیل کرده فحش بده اشکالی نداره !!!

اما در کل فحاشی و توهین بده ! چه باسواد ! چه بی سواد ! چه به اونایی که شما خوشت میاد ازشون ! چه به اونایی که بدت میاد !

نظر

• خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

روایت رسانه‌های خارجی از سفر روحانی به ایتالیا و فرانسه:

ایتالیا و فرانسه دنبال بازار مصرف ایران هستند

برخی رسانه‌ها تعبیر کردند قراردادهایی که در این سفر‌ها منعقد می‌شود در حقیقت بازار ایران را به روی کالاهای خارجی خواهد گشود،‌ آنها چشم به بازار ۸۰ میلیونی ایران دارند.

به گزارش نسیم آنلاین، در حالی که حسن روحانی سفر اروپایی خود را به مقصد ایتالیا و فرانسه آغاز کرده است، برخی رسانه‌ها تعبیر کردند قراردادهایی که در این سفر‌ها منعقد می‌شود در حقیقت بازار ایران را به روی کالاهای خارجی خواهد گشود،‌ آنها چشم به بازار 80 میلیونی ایران دارند.

ایندیاتایمز اعلام کرد:« قراردادهای ایران تنها بازارهای ایران را به روی خارجی‌ها باز می‌کند».

اینترنشنال نیوز نیز درباره سفر رئیس‌جمهور ایران به ایتالیا نوشت، روحانی در این سفر 14 قرارداد به ارزش میلیاردها دلار امضا کرد. این نخستین سفر اروپایی رئیس‌جمهور ایران بعد از لغو تحریم‌ها علیه این کشور است.

روحانی را در این سفر 120 نفر همراهی می‌کنند که شامل وزرا و دیگر مسئولان این کشور هستند.

رئیس‌جمهور ایران طی دو روز در ایتالیا دیدار دارد و بعد از آن روز چهارشنبه به فرانسه سفر می‌کند و دولت ایران انتظار دارد که قراردادهایی به ارزش 17 میلیارد دلار در بخش انرژی، زیرساخت، فولاد و ساخت کشتی امضا کند.

http://nasimonline.ir/Content/Detail...AA%D9%86%D8%AF

4 تا اروپایی بیان مصرف کننده بشن بهتر تا یه مشت دزد داخلی بخورن و یه مشت کشور در پیت کومور و جیبوتی و جزیره نیست در جهان بیان بخورن بعدش هم برامون شاخ بشن!!!

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

شما در مورد دزدی هم نظرت همین بود !

میگفتی دزدی امثال هاشمی و خاتمی و کروبی و ... بکنن خیلی خوبه ! اشکالی نداره !

اما احمدی نژاد بکنه باید مجازات بشه !!! اینجا دزدی برات بد میشه !!!

در مورد فحاشی و توهین هم همین نظرو داری !!!

میگی فحش به احمدی نژاد بدن اشکال نداره ! تحصیل کرده فحش بده اشکالی نداره !!!

اما در کل فحاشی و توهین بده ! چه باسواد ! چه بی سواد ! چه به اونایی که شما خوشت میاد ازشون ! چه به اونایی که بدت میاد !

احمدی نژاد دزد نبود خدایی شاه دزد بود!!!

چون جیب همه دزد ها رو خالی کرد!!

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

4 تا اروپایی بیان مصرف کننده بشن بهتر تا یه مشت دزد داخلی بخورن و یه مشت کشور در پیت کومور و جیبوتی و جزیره نیست در جهان بیان بخورن بعدش هم برامون شاخ بشن!!!
                    شما ظاهرا حالت خوش نیست !!!

4 تا اروپایی بیان مصرف کننده بشن !!!

میگه بازار ایران باز میشه به روی کالاهای خارجی ! که بیان اینجا محصولاتشون را به مردم ما بفروشن !! نه اینکه اونها از بازار ما خرید کنند و مصرف کننده بشن به قول شما !!!

نوشته اونها چشم به مصرف بازار 80 میلیونی ما دارن ! بعد شما میگی اروپایی بیاد از بازار ما خرید کنه و بشه مصرف کننده !!!

واقعا که !!!

نظر

• خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

شما ظاهرا حالت خوش نیست !!!

4 تا اروپایی بیان مصرف کننده بشن !!!

میگه بازار ایران باز میشه به روی کالاهای خارجی ! که بیان اینجا محصولاتشون را به مردم ما بفروشن !! نه اینکه اونها از بازار ما خرید کنند و مصرف کننده بشن به قول شما !!!

نوشته اونها چشم به مصرف بازار 80 میلیونی ما دارن ! بعد شما میگی اروپایی بیاد از بازار ما خرید کنه و بشه مصرف کننده !!!

واقعا که !!!

چشم به جیب 80 میلیونی ما که ندارن؟؟!!!دارن؟؟

همون جیبی که دزد بزرگ اومد سوراخش کرد رفت؟؟دارن؟؟

من فعل معکوس زدم تو نمیفهمی که داری از حرص منفجر میشی!!

افتاد؟؟

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

چشم به جیب 80 میلیونی ما که ندارن؟؟!!!دارن؟؟

همون جیبی که دزد بزرگ اومد سوراخش رفت؟؟دارن؟؟

من فعل معکوس زدم تو نمیفهمی که داری از حرص منفجر میشی!!

افتاد؟؟

4 تا اروپایی بیان مصرف کننده بشن فعل معکوسه !!!

نکنه برره ای هستی که افعال معکوس بکار میبری !؟؟؟

معلومه که چشم به جیب 80 میلیونی دارن ! پس فکر کردی بازار 80 میلیونی یعنی چی؟؟

ماشالا ادعای سواد هم که خیلی داری ! اندازه ادعای تدبیر دولت روحانی !!!

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

راستی کاربر میناوی چه خبر از ریسک های بازار؟؟؟همچین چیزی که بورس داره اینجوری مثبت میخوره و بچه ها دارن سود میکنن میدونم فشارت بالای 25 هست!!

من دیروز یادم رفت بهت بگم اون سود هایی که کردی بالای 500 درصد که دیروز گفتی زحمت بکش اسم و فامیل تو پرتوفوتو پاک کن و ریز سوداتو بزار!!!

میخاییم ببینیم یاد بگیریم منم اون سبدی که سال 90 و 91 تو فروم خودم گذوشتم میزارم یه تست سوادی بکنیم!!

اینجوری از تهمت هایی هم که بهت زدیم که بی سوادی رهایی پیدا میکنی!!

منتظرم!

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

نظر

• خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

من: سلام آقای احمدی نژاد.
                              محمود احمدی نژاد: نمی‌شنوم.
                              من: (با صدای بلندتر) سلام عرض کردم جناب احمدی نژاد.
                              محمود: از کی اینجایی؟
                              من: ببخشید کجا؟
                              محمود: 7؟ 8؟ 9؟
                              من: نه آقای احمدی نژاد، همین الان شماره تونو گرفتم. سوال داشتم.
                              محمود: من از شما می‌پرسم.
                              من: چیو؟
                              محمود: ما نمی‌دونیم.
                              من: متوجه منظورتون نمی‌شم. درباره دکل نفتی گمشده سوال داشتم.
                              محمود: دکل؟
                              من: بله دیگه، همین دکلی که زمان شما از ترکیه به قیمت 80 میلیون دلار خریداری شده و الان معلوم نیست کجاس.
                              محمود: شما اگه با مردم در خیابونا صحبت کنی، میگن دکل اصلا چی هست. دکل نه منه دی.
                              من: فکر نمی‌کنم این طور باشه. همه می‌دونند دکل چیه. از هموناس که زیرش نفت تولید می‌شه. نفت هم اگه خاطرتون باشه، همونه که شما آوردین سر سفره‌هامون.
                              احمدی نژاد سکوت می‌کند ولی احساس می‌کنم چشم‌هایش را ریز کرده و دارد از آن لبخندها می‌زند. حتی از پشت تلفن می‌شود حسش کرد. پشت گردنم تیر می‌کشد.
                              محمود: یعنی مشکل جوونای ما الان دکله؟
                              من: خب به هر حال این هم جزو مشکلات محسوب می‌شه دیگه.
                              محمود: باباجون!
                              من: با منین؟
                              محمود: آبُ بریز همون جا که می‌سوزه، چرا آبُ جای دیگه می‌ریزی؟
                              من: آقای احمدی نژاد درست صحبت کنید. به هر حال رئیس جمهور هشت ساله مونید، احترامتون واجبه، ولی دلیل نمی‌شه هر چی دلتون می‌خواد بگین.
                              محمود: بگم؟
                              من: جان؟
                              محمود: بگم؟
                              من: بفرمایید. ولی چی رو؟
                              محمود: اون چیزی که دلم می‌خواد به شما روزنامه نگارا بگم.
                              من: نه فکر نمی‌کنم مناسب جمع باشه. همون در مورد دکل صحبت کنید ممنون می‌شم.
                              محمود:حالا آقای حداد هم اینجا نشسته و اشاره می‌کنه که اینجوری نگو ولی بذارین بگم آقای حداد (می خندد)، اون دکلُ لولو برد.
                              من: خب یعنی حالا چی می‌شه؟
                              محمود: من از شما می‌پرسم؛ چی می‌شه؟
                              من: آقا من نمی‌دونم، زمان شما، غیر از اینکه کلی پول گم شده، یه دکل هم گم شده. من از کجا بدونم!
                              محمود: ما پاکدست بودیم. هر مشکلی هم که بوده مال دولت قبل بوده.
                              من:آقا نخواستیم خیلی ممنون.
                              محمود:پس بذارین یه خاطره‌ای تعریف کنم براتون؛ توی نیویورک یه بچه دو سه ساله منُ به مامانش نشون داد. دوست مامانش گفت این کیه؟ گفت این محموده، این محموده.
                              من:چه ربطی داشت؟
                              محمود: من از شما می‌پرسم؛ چه ربطی داشت؟
                              گوشی را قطع می‌کنم.

نظر

• خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

سال 1386 سید بزرگوار

سال 1394