نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسگول 88
    Banned
    • Jun 2016
    • 225

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
    اآیدی زیاد دارم قمارباز حرفه ای و تام کروز و......

اسگول از حسودی بمیر

اگه خواستی بهت یاد میدم چطور آیدی میسازم

ارزونی خودت بدبخت /:.nono.:/

نظر

• اسگول 88
      Banned
      • Jun 2016
      • 225

نظر

• اسگول 88
        Banned
        • Jun 2016
        • 225

خیلی باحاله تو همش میگی من تام کروزم و قمار باز حرفه ایم و بارانم و ....

ولی هیچ اشاره ای به آیدی های خودت نمیکنی

خیلی بدی قمار باز

وای خنگ شدم واقعا من کیم ؟

من بهت میگم تو کی هستی

به شر ط اینکه به خودت و خانوادت فحاشی نکنی

تو از صفدر حسینی پول میگری اینجا به همه فحش بدی و به همه بگی احمدی نژادی

ببین پسر جون این پولا خوردن نداره/:.nono.:/

نظر

• اسگول 88
          Banned
          • Jun 2016
          • 225

در اصل توسط Ruقمار باز تام کروزdel پست شده است
          ااصلا هر چی فحش دادم به خودم دادم

تو رو خدا اذیتم نکن

تو رو خدا زده من چی بگم بهت :D

نظر

• B A R A N
            عضو فعال
            • Mar 2015
            • 677

امیدوارم مثل دفعه قبل مدیریت در دام قمارباز حرفه ای نیفتد و تاپیک دیگری رو بی جهت نبندند.

و گرنه از این بچه چاقوکش های فضای مجازی زیاد هست.
            یادمه ،سالها پیش وقتی ماهواره داشت در میان خانواده های ایرانی چیزی فراگیر و عمومی میشد

وقتی این ماهواره بدست هر ننه قمری و افراد بی سرپا می افتاد(مخصوصا از همین نوچه ها) ،فی الفور به برنامه های شبکه های ماهواره ای ،حالا هر چه که بود ،برایشان فرقی نداشت،برنامه ی سیاسی،شو ی تلویزیونی و..... تلفنی زنگ می زدند.

و آنچه را که شایسته ی خودشون و خانواده شون بود نثار مجری های آن برنامه ها می کردند.

می دانم جناب RUDEL بیدی نیستی که این فوت ها و نسیم ها اصلا تکونت بده

با اینحال ، موفق باشی،راهت درسته...

.

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7516

ويل دورانت مى گويد: "شادى از خرد عاقل تر است".
              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• اسگول 88
                Banned
                • Jun 2016
                • 225

در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post

.

آورین آورین رودل /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• اسگول 88
                  Banned
                  • Jun 2016
                  • 225

در اصل توسط Abad پست شده است View Post

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

خیلی اوقات آدم از آن دسته از چیزهای بد دیگران ابراز انزجار می کند
                    که در خودش وجود دارد.(دکترشریعتی)
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Inspired
                      عضو فعال
                      • May 2016
                      • 494

در اصل توسط fanos پست شده است View Post
                      دو نفر همزمان وارد رستورانی میش وسفارش خوراک مرغ میدن صاحب رستوران یک مرغ سرخ شده کامل رامیاره و میگه همین یک خوراک مرغ مانده تصمیم با خودتون برای خوردن مرغ
                      یکی از این اقایون فردی بود با دومتر قد و یک متر پهنا 200کیلو وزن یک غول بی شاخ ودمی بود واسه خودش نفر دوم اقایی بود لاغر وضعیف وجثه با48کیلو وزن که اگه اولی فوتش میکرد عین عکس برگردون میچسبید به دیوار روبرو
                      اقای قوی هیکل ما رو کرد به فرد ضعیف وگفت دست به هر کجای مرغ بزنی همون بلا را سر خودت میارم دست به رانش بزنی رانتو میشکونم به بالش دست بزنی دستتوقط میکنم به گردنش دست بزنی گردنتو میشکنم به سینه اش دست بزنی دلو قلوتو از سینه ات میکشم بیرون حالا اگه جرئت داری به هر کجای مرغ دوست داری دست بزن تا ببینی همون بلا را سرت میارم یا اینکه بلند شو برو بزار مرغمونو بخوریم.
                      این یک جوک قدیمیه 50سال قبله که بصورت معما در اوردم
                      حالا این مرغ نصیب کدام یکی از این دو نفر میشه چگونه وچرا
                      ازهمه دوستانی که توی این تایپک هستندمیخوام نظرشونو در مورد این معما بگن یا جواب معما را بگن نظرات شما خیلی مهمه
                      بعد جوابشو میگم قصاوتشو میزارم به عهده خودتون
                      فانوس جان

الان دوران غیبت فرا رسیده و یاران گمنام امام زمان، تاپیک رو فتح کرده اند

جواب معمات رو نمیدونم، چون معمای شاه رو ندیده ام، اما اگه من اون فسقلیه بودم، ظرف رو دست میزدم نه مرغ رو، بعدش، تا 200 کیلویی بخواد به من نیم کیلویی برسه، من رسیده ام خونه ام!

من هم برات یک معما طرح میکنم، شاید جوابش رو بدونی

قصه ی کورانِ مولوی رو شاید شنیده ای، همون کورهایی که به هر جای فیل دست زدند، از ظن خودشون جواب سئوال رو دادند، از ستون و بادبیزن و ناودان ...

اصل اون داستان سانسکریته و شاید مولوی عین مراد برقی ما، قصه رو کش رفته باشه و کرده باشدش به قصه ی کوران، نمی دونم

اما من هم با الهام از همون داستان، یک داستان برات تعریف می کنم و معما گونه، اگه تونستی آیدی هایی که بلاک کرده ام رو بر شمار

اسم داستان، قطار آگاهی است که هر واگنش، یک اسمی داره

شما بفرما به ترتیبی که نوشته ام، آیدی های متناسب رو نام ببر

اولیش که لوکوموتیو این قطاره و راس این هرم قرار داره و الباقی میشن واگن های متصل به این واگن

0- X
                      1- عصا کش
                      2- اژدر مراد برقی
                      3- مرید اژدر مراد برقی
                      4- زاهدی با 70 سال عبادت
                      5- معمار و ساکن خانه ی کاغذی
                      6- درویش وقت شناس سیاس پولکی

یکی بود یکی نبود

یه گنجشککی بود اشی مشی

اومد روی لب بوم نبض سیاست نشست، شروع کرد به جیک جیک کردن

اولش باعث جلب توجه کسبه ی بازار شد،

چون تا اون موقع، صدای گنجشک را نشنیده بودند بخاطر هیاهوی بازار مکاره که هر کسی، محصول خودش رو داشت قالب می کرده به خلق الله

اما رفته رفته، برخی از کساب معروف، مشکوک شدند، چرا این گنجشککه، حرفای نا مربوط میزنه، نکنه نون مارو آجر کنه

تا اینکه، گنجشکک اشی مشی، حوصله اش سر رفت از قیل و قال بازاریان و مدتی رفت توی لونه اش و از نظرها غایب شد.

رفت به گذشته ی بازار، تا اینکه کوهی از دور، آشنا. رنگارنگ و زیبا، نزدیک تر آمد، دید بعله، اسم اون کوه زیبا، هرم آگاهی است

یخورده پایین تر رفت،

دید یک قطار عجیب غریبه که 123 گویان، عصا کشان، این قطار رو به جلو می برد و بیش از 14 واگن به دنبالش وصل بود و هر یک ساکنی داشت و همگی، عینک دودی داشتن وخیلی خوش تیپ بودن

چسبیده به لوکوموتیو عصا کش، در واگن بعدی، فردی نشسته بود که گویا زیر دریایی میساخت، اسمش مراد برقی بود و مهندسی بود برای خودش و از تمامی علوم نظامی بهره برده بود. ساکن این واگن، بعدها معلوم شد که یکی از کسبه ی مشهور بازاره و مریدان بیشماری داشت، اسمش اژدر مراد برقی گذاشتم، چون شلیک میشد به قلب ناوهای زپرتی مخالفان و سوراخشون میکرد، تا اینکه، اشی مشی ازش پرسید، این همه علم رو از کجا آورده ای. گفت: از ارسطو، چون عقل گرد و قلمبه، در بدن گرد و قلمبه قرار داره، میگی نه، از کردان بپرس چطور از آکسفورد مدرک گرفت، رو رو که لایق این خانه نه ای که مستراح شور دانشگاهی که من درس خوانده ام هم نمی شی، اشی مشی!

واگن بعدی، هر جا این اژدر می رفت، دنبالش بود، عین یک دنباله، مرید، برای همین اسمش رو گذاشتم، مرید اژدر مراد برقی، خیلی هم به دانستن معنای آیدی اشی مشی علاقه داشت، اما فرق بین تاپاله و گه را نمی دانست

واگن بعدی، شخصی بود عالم و باسواد، 70 سال عبادت توی کارنامه اش بود،زاهدی عاقل اما یه روز برای حمایت از مراد برقی، تمام آبروی نداشته اش رو فدا کرد و جفت پا پرید توی یک برکه ی عمیق و به فنا رفت و از نظرها پنهان گشت

واگن بعد، معماری بود فرانسوی تبار که با کاغذ بازی، برای خودش اعتباری فراهم کرده بود، و عاشق خانه های کاغذی بود، عین اونایی که با پاسور، برج می سازند، اون هم خیلی به مراد برقی ما علاقه داشت

و واگن آخر، فردی بود ندار و درویش، اما وقت شناس، عاشق بورس بود و سیاست. و گنجشکک اشی مشی در عجب، این دیگه چطور شتر گاو پلنگیه؟ آخه مگه درویش، برای وقت ارزش قائله که تازه اهل سیاست هم باشه و پولکی هم باشه؟

قصه ی ما به سر رسید، اشی مشی غیبش زد
                      در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                      نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• اسگول 88
                        Banned
                        • Jun 2016
                        • 225

خیلی اوقات آدم از آن دسته از چیزهای بد دیگران ابراز انزجار می کند
                        که در خودش وجود دارد.(دکترشریعتی)

نظر

• اسگول 88
                          Banned
                          • Jun 2016
                          • 225

نظر

• Inspired
                            عضو فعال
                            • May 2016
                            • 494

در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
                            یادمه ،سالها پیش وقتی ماهواره داشت در میان خانواده های ایرانی چیزی فراگیر و عمومی میشد

وقتی این ماهواره بدست هر ننه قمری و افراد بی سرپا می افتاد(مخصوصا از همین نوچه ها) ،فی الفور به برنامه های شبکه های ماهواره ای ،حالا هر چه که بود ،برایشان فرقی نداشت،برنامه ی سیاسی،شو ی تلویزیونی و..... تلفنی زنگ می زدند.

و آنچه را که شایسته ی خودشون و خانواده شون بود نثار مجری های آن برنامه ها می کردند.

با اینحال ، موفق باشی،راهت درسته...

.
                            آقا چه بارانی اومد سمت ما

تهران هم باران آمد؟

عین همین سیلی که تو این تاپیک راه افتاده بود، الان هم رگبارها قطع شده و یک رنگین کمان زیبا در آمده

راستی جناب باران، یک سئوال

یعنی بنظر شما، با فحاشی، هتاکی،توهین، وصله چسبوندن، تحقیر کردن، پاپوش درست کردن، ترور شخصیتی، کسی موفق میشه؟

یعنی این راه درستیه
                            که شما ازش طرفداری کردید؟ یعنی با وقاحت، میشه بر مخالفان پیروز شد؟

دوران غیبت نزدیکه، خواهش عاجل دارم که جواب گنجشکک اشی مشی رو بدید!!

با سپاس فراوان
                            آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/09/02, 15:06.
                            در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                            نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• اسگول 88
                              Banned
                              • Jun 2016
                              • 225

نظر

• اسگول 88
                                Banned
                                • Jun 2016
                                • 225