نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.hossein
    Banned
    • Nov 2013
    • 3031

پاسخ : نبض سیاست

خدا رفتگانتان را بیامرزد روحشان شاد باشه . پدرم

همیشه به من میگفت ادم زیر پای اسب بمیره بهتره تا زیر پای الاغ

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

خیلی ها یارانه 40 هزار تومنی اون آقا رو دیدن خر کیف شدند به اطرافیان می گفتیم بابا توزیع پول تو بین مردم عادی یعنی من عرضه ایجاد اشتغال ندارم نمی دونم با این پول چه کنم. نتیجه اش تورم وحشتناک دوره اون میمون بود و نابودی صنایع
      دچار آنچنان رکودی شدند که به مویی بسته اند.
      طرف از بیکاری می رفت زمین خاکی یک روستا رو افتتاح می کرد شان دهداری هم نداشت چه برسه به ریاست جمهوری
      همیشه هم خاله زنک های خشک مغز مذهبی رو میشه با شعارهای مردم پسند و ظهور امام زمان و از این خزعبلات خر نگهداشت
      طبیعیه که بعضی تحصیل نکرده های کم شعور تو دام این جور شعارها بیفتند ولی تحصیل کرده ها و عقلای جامعه هم جلوی اون مردک نایستادند باید میزدن تو دهنش چون با داعش حرف عاقلانه نمیشه زد

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35715

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
        شما به وضوح سفسطه میکنید ...;)
        حالا که ناخواسته(انسان دروغ گو کم حافظه میشود) , در تاپیک جو بازار سوتی دادید و بنده مچتان را گرفته م حالا از این دست خزعبلات تحویلم میدهید ;)...حالا هم میگوید سرمایه سهام زیانده کم بود و غیره و غیره ...
        اما جواب سئوال من یک کلام است : کسب سود برای شما به هر طریقی ...!!! در زمان احمدی نژاد خر تو خر بود و دزدی ها بی در و پیکر شما و من نوعی هم سودهای 400 و 500 درصدی از مزخرف ترین سهام بازار میکردیم....همین !!!...دیگر نمیخواهد جانماز آب بکشید !!!
        الباقی ماجرا خود را به کوچه علی چپ زده اید و فکر میکنید برای احمقها مینویسید ...اما کمی برای شعور مخاطب ارزش قائل شوید و همه را مثل خود نبینید !!!
        در مورد توهین به نظر من رعایت افرادی مانند احمدینژاد و خط فکری ایشان دیگر بس است !!!خط فکری ایی که یک ملت را به فساد و تباهی کشید دیگر احترام برایشان غیر مفهوم است ...با زبان خودشان(احمدینژادی) بایستی سخن راند !!!
        به نظرم در نهان دلتان این جمله انتهایی بنده را تائید میکنید !...البته اگر تتمه شرافت و وجدان انسانی باقی مانده باشد ;)
        در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
        اوج سوزش رو از سفر دکتر روحانی به کشورهای اروپایی رو در پست ها و سایت ها ی وطن فروش ببینید!!!!

8 سال له شدن ایران رو زیر پاهای دولت دزد ها و کج دست ها رو هیچ وقت کسی فراموش نخواهد کرد!!
        در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
        بدبختی ما اینه که همون اشراقی هم دست کمی از اون مصباح گوساله نداره کل این نظام یه مشت احمق و دزد و کلاهبردارند ولی انصافا خانواده خمینی یک دهم اطرافیان مصباح دزد نیستند
        در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
        حالا من طرفدار این دولت نیستم , مشخصا از دولت قبل متنفرم ...
        اما خفت و حقارت برای خط فکری احمدینژاد و طرفدارانش غیر قابل باور شده است(با تقلا و هوچیگری بیمورد خودشان!) , دیگر زیر سم و پهن اسب هم دنبال خبر میگردند برای حفظ تتمه آبروی رفته و نداشته شان .
        در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
        سرکار خانم احمدی نژاد با اسم مستعار نگار میناوی
        چرا نارحتی؟
        ما شما را درک میکنیم
        به هر حال می دانیم که مامور هستی و مسئول
        و ماموربازی هم کار هر کس و ناکسی نیست
        البته همه ی کارها سخت ند(علی الخصوص که وطن فروشی بخشی از آن ماموریت باشد )
        ولی ایکاش قبل از اینکه این کار را قبول میکردید کمی هم به فرجام آن می اندیشیدید

خوش به حال آن سازمانی که ماموری کار کشته مثله شما را در اختیار دارد
        با این همه خلاقیت در دروغ پردازی و چکمه لیسی
        البته احتمالا دولا پهنا برایتان فیش حقوقی صادر می کنند

خلاصه اینکه خدا قوت خانم پاکدست

برخی انسانها برای یک تکه استخوان خود را به سگ تبدیل می کنند (ضرب المثل سوئدی)

.
        خیلی ها یارانه 40 هزار تومنی اون آقا رو دیدن خر کیف شدند به اطرافیان می گفتیم بابا توزیع پول تو بین مردم عادی یعنی من عرضه ایجاد اشتغال ندارم نمی دونم با این پول چه کنم. نتیجه اش تورم وحشتناک دوره اون میمون بود و نابودی صنایع
        دچار آنچنان رکودی شدند که به مویی بسته اند.
        طرف از بیکاری می رفت زمین خاکی یک روستا رو افتتاح می کرد شان دهداری هم نداشت چه برسه به ریاست جمهوری
        همیشه هم خاله زنک های خشک مغز مذهبی رو میشه با شعارهای مردم پسند و ظهور امام زمان و از این خزعبلات خر نگهداشت
        طبیعیه که بعضی تحصیل نکرده های کم شعور تو دام این جور شعارها بیفتند ولی تحصیل کرده ها و عقلای جامعه هم جلوی اون مردک نایستادند باید میزدن تو دهنش چون با داعش حرف عاقلانه نمیشه زد

در اصل توسط Rudel پست شده است
        طنز بزرگیه. برای نظارت بر رهبری که یک شبه از حجت الاسلام، آیت الله شد، آزمون اجتهاد برگزار میکنن.

فحاشی، تحقیر ، تمسخر ، توهین ، خودبرتر بینی ، ادعای فراوان، توهم ، نفرت و دیگر هیچ !

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          فحاشی، تحقیر ، تمسخر ، توهین ، خودبرتر بینی ، ادعای فراوان، توهم ، نفرت و دیگر هیچ !
          با احمدینژاد هستی ؟!
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

شما با سیاه نمایی و اخبار دروغی که برجسته شون می کنی توهین می کنی حالا شاید مثل کلمات ما برنده و دردناک نباشه ولی بی شعور فرض کردن مخاطبه

ادعای ما هم که نصف ادعای شما نیست هم در بورس هم در امور راه اندازی پالایشگاه و نیز کاهش قیمت جهانی نفت و بعلاوه امور نظامی خصوصا موشک های استراتژیک هم که صاحب نظر هستید

نفرت هم این رو اذعان می کنم که ما از احمدی نژادی ها داعشی ها طرفداران هیتلر استالین و سایر موجودات خطرناک متنفر هستیم

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

شما با سیاه نمایی و اخبار دروغی که برجسته شون می کنی توهین می کنی حالا شاید مثل کلمات ما برنده و دردناک نباشه ولی بی شعور فرض کردن مخاطبه

ادعای ما هم که نصف ادعای شما نیست هم در بورس هم در امور راه اندازی پالایشگاه و نیز کاهش قیمت جهانی نفت و بعلاوه امور نظامی خصوصا موشک های استراتژیک هم که صاحب نظر هستید

نفرت هم این رو اذعان می کنم که ما از احمدی نژادی ها داعشی ها طرفداران هیتلر استالین و سایر موجودات خطرناک متنفر هستیم

من خبر میزنم ، شما هم خبر بزن ! چون من خبری میزنم که شما خوشت نمیاد باید فحاشی کنی !؟

ادعای شما را در واردات و آمار ارقام همه شاهد بودند ! وقتی آمار به نفعت نیست یا میگی دروغه، یا ساکت میشی !

من در اون موارد نظرمو گفتم، هیچ ادعایی هم ندارم ! اما شما ادعا داری که توان نظامی اعراب فلان هست و بهمان !

در همین تاپیک پستی زدی در مورد اجتهاد و آزمون خبرگان و ... خوب نظرتو گفتی ! حالا خوبه من بگم ادعا داری در خبرگان و اجتهاد !؟

بارها به شما و همفکرانت گفتم درست صحبت کنید تا بشه از بحث یه نفعی برای طرفین و بقیه خوانندگان سایت فراهم بشه !

اما ظاهرا شما و همفکرانت نمی تونید توهین نکنید ! نمی تونید تحقیر و تمسخر نکنید ! نمی تونید فحاشی نکنید !

دلیل این کارتون هم واضح هست ! هر جا که نمی تونید به هر دلیلی از کاری یا عملکردی دفاع کنید یا توجیه کنید رو میارید به فحاشی و توهین و تحقیر و تمسخر !

در مورد نفرت هم اعتراف خوبی کردید ! در شما و همفکرانتون نفرت موج میزنه !

دلیلش هم مشکلات درونی شماست !

فرض کنیم که فردی در حق شما بدی کرد ! شما باید از اون فرد بدت بیاد یا از اون بدی !؟؟

امثال شما به جای اینکه از اون عمل بد بیزار بشید از اون فرد بیزار میشید !

برای همینه که یه نفر دیگه میاد عین همون عملی که فرد قبلی درحق شما انجام داد، دوباره در حقتون انجام میده ! و شما نه تنها بیزار نمیشید از اون فرد، بلکه براش هورا هم می کشید !

برای همینه که اونها امثال شما رو به همین راحتی مدیریت می کنند !

شما و همفکرانتون بارها در زمان دولت قبل نعره کشیدید که نقدینگی داره بیداد میکنه ! اما مشکلی با نقدینگی نداشتید ! با احمدی نژاد مشکل داشتید !

حالا همون نقدینگی دو برابر شده ! ولی امثال شما نه تنها اعتراضی ندارید بلکه توجیه هم می کنید ! تازه به من هم میگید چرا این اخبارو منتشر می کنی !؟

شک نکن که اگر موضع شما و نظر شما در هر زمینه ای حق باشد نه نیاز به فحاشی و توهین و تمسخر و تحقیر دارید ! نه نیاز به قدرت و زور و ....

نظر

• rajabi
                عضو فعال
                • Dec 2014
                • 936

من خبر میزنم ، شما هم خبر بزن ! چون من خبری میزنم که شما خوشت نمیاد باید فحاشی کنی !؟

ادعای شما را در واردات و آمار ارقام همه شاهد بودند ! وقتی آمار به نفعت نیست یا میگی دروغه، یا ساکت میشی !

من در اون موارد نظرمو گفتم، هیچ ادعایی هم ندارم ! اما شما ادعا داری که توان نظامی اعراب فلان هست و بهمان !

در همین تاپیک پستی زدی در مورد اجتهاد و آزمون خبرگان و ... خوب نظرتو گفتی ! حالا خوبه من بگم ادعا داری در خبرگان و اجتهاد !؟

بارها به شما و همفکرانت گفتم درست صحبت کنید تا بشه از بحث یه نفعی برای طرفین و بقیه خوانندگان سایت فراهم بشه !

اما ظاهرا شما و همفکرانت نمی تونید توهین نکنید ! نمی تونید تحقیر و تمسخر نکنید ! نمی تونید فحاشی نکنید !

دلیل این کارتون هم واضح هست ! هر جا که نمی تونید به هر دلیلی از کاری یا عملکردی دفاع کنید یا توجیه کنید رو میارید به فحاشی و توهین و تحقیر و تمسخر !

فرض کنیم که فردی در حق شما بدی کرد ! شما باید از اون فرد بدت بیاد یا از اون بدی !؟؟

برای همینه که یه نفر دیگه میاد عین همون عملی که فرد قبلی درحق شما انجام داد، دوباره در حقتون انجام میده ! و شما نه تنها بیزار نمیشید از اون فرد، بلکه براش هورا هم می کشید !

شما و همفکرانتون بارها در زمان دولت قبل نعره کشیدید که نقدینگی داره بیداد میکنه ! اما مشکلی با نقدینگی نداشتید ! با احمدی نژاد مشکل داشتید !

حالا همون نقدینگی دو برابر شده ! ولی امثال شما نه تنها اعتراضی ندارید بلکه توجیه هم می کنید ! تازه به من هم میگید چرا این اخبارو منتشر می کنی !؟

شک نکن که اگر موضع شما و نظر شما در هر زمینه ای حق باشد نه نیاز به فحاشی و توهین و تمسخر و تحقیر دارید ! نه نیاز به قدرت و زور و ....
                سلام خانوم میناوی ، وقت به خیر
                به نظر من این تیم اصلاحات و اعتدالیون دارن هر کاری رو اینقد طولانی می کنن تا مردم یادشون بره ریشه ی مشکلات در کجاس و سپس علت اون مشکلات رو احمدی نژاد معرفی کنن ، این گروه چون در زمان حکومتشان زیاد دزدی کردن همه جزء قشر ثرومتمند جامعه هستند و پول های زیادی برای تبلیغات خرج می کنن ، هنوز این احمق ها نمی دانند که ریشه تورم در هدف مندی یارانه ها نبود و در سه برابر شدن دلار بود ، که اون هم ریشش در تحریم ها بود، سیاست این دولت و طرفدارانش کاملا مشخصه ، اینها فقط مردم رو فقیر تر خواهند کرد حتی سگ های وفادارشان در بورس را و به ریششان هم خواهند خندید
                ممنون از همه ی خبرهایی که می زنید تا ما دچار احساسات نشیم و معقولانه خرید و فروش کنیم

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

و در اخر وطن فروشی و ملت فروشی و دزدی و اختلاس و طر فداری از دسته دزدها و مال مردم خورا!!!!

حالا این ها رو مقایسه کنید به ارجیف کاربر مذکور

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

مردم ما سال هاس فقیرن و زیر خط فقر دارن زندگی میکنن!!!

با اومدن دار و دسته دزدها و زیر بغل و جوراب سوراخ ها با تزریق پول به هر نحوی این نمردم رو بیشتر فشار دادن تو منجلاب زندگیشون!!!

پول ها غارت شد و مملکت فرستاده شد به قرن ها پیش!!!پاسپورت ایرانی تو صورتش پرت شد و شدیم سر دسته تروریسم!!

افکار پوپولیسیمی کل جامعه رو فرا گرفت و پول های کلان این مملکت در راه های بی خود(البته بخشیش) خرج شد و بخش بزرگی هاپولی شد!!

دلال ها از کنار این تحریم ها که با خود خواهی و احمیقیت شخص دزد بزرگ مثل قارچ رشد کردن!!فساد و فحشا سر تا سر این مملکت رو فرا گرفت!!

جوجه دزد هایی مثل بابک زنجانی از کنار دولت قبل به جایی رسیدن که پول خرد تو جیبشون 2 میلیارد یورور شد!!!وای به حال رحیمی ها و بقاییی ها و مرتضوی ها!!!!

بورس رو با پول دلالی نفت در سال 90 و 91 فرستادن رو اسمون تا جیب ها شون پر تر شه!!ولی دریغ از اینکه این دفعه جای سفت........

رشد اقتصادی منفی و تورم روز افزون با سیاست های بیشعورانه اقتصادی و خارجی این شخص دست اورد بزرگی شد !!!

در تارخ از قاجار ها به عنوان وطن فروش یاد میشه هنوز ولی خیلی ها میدونن که تاریخ اینده قاجار ها رو حتی بچه وطن فروش هم نخواهند صدا کرد با وجود مموت بزرگ!!!

حالا یه مشت وطن فروش خودشون رو چسبوندن به این مردک و دارو دستش و کلشون رو کردن زیر متر ها برف!!بماند که طرفداردزد خود دزدی بیش نیست!!

این ملت صبرشون زیاد ولی در اخر این کاسه صبر لبریز شه سیل عطیمی راه خواهد افتاد و خیلی ها رو توش غرق خواهد کرد!!

بقول رییس دزد ها موفق باشید!!

ما ازپشت کوه نیومدیم که 4 تا کاربر هم زمان با این کاربر خاطی ان لاین میشن و براش نوشابه باز میکنن!!

این دنیا مجازی خیلی کثافت کاریا توش رخ میده که این که چیزی نیست!!1

ولی شما قطره هم نیستید تو این دریای کلان و همتون یه روز محو خواهید شد!!!

چهره و نوشته ها سر شار از کینه و نفرت از خوشحالی مردم و شاید یه لیوان اب خوش خوردن بعد از سالها شما ها رو از درون وجود نداشتتون اتیش زده!!!

تو همین اتیش حالا حالا ها باید بسوزید و بسازید چون مردم بیدارند و امثال ارباب شما دز سطل اشغال های زمان مدفون خواهند شد!!

البته ممکنه احمدی نزاد بعدی هم نمو پیدا کنه ولی اونی که شما دارید براش جون میدید تمام است!!تمام تمام!!
                    آخرین ویرایش توسط خوشبخت؛ 2016/01/28, 14:40.

نظر

• rajabi
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 936

الان داشتم اخبار میدیدم ، چرا فرانسوا اولاند از روحانی استقبال نکرده ؟ چرا از رئیس جمهور ایران ، وزیر خارجه ی فرانسه استقبال کرده ؟

نظر

• mjtb
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 527

مشکل شما بنیادی تر از این حرفاس

شما انگار خودت جواب سوالات دیگران رو میدی که حالا اومدی طلبکار شدی. من اون اوایل احساس میکردم که شما صرفاً قضاوتت جور دیگه ایه و سعی میکردم تو حوزه ای که اطلاعات دارم روشنت کنم. اما بعد از یه مدتی دیدم که اصلا و ابدا اینطور نیست و شما خودت رو همه چیز دان تصور کردی و با چشمان بسته و گوشهای گرفته فقط دهنت رو باز میکنی و خزعبلات میریزی بیرون. البته خب از کوزه همان تراود که در اوست!

ما و امثال ما که اکثریت جامعه رو تشکیل میدیم
                        هم از عمل بیزار هستیم هم از فرد. از مردم فریبی، دروغگویی، فرصت سوزی، ریا و دورویی، دزدی و کلاهبرداری همه بیزار هستیم و از فردی که تمام این خصایل رو یکجا داشت یعنی ا.ن هم بیزار هستیم. از جریان فکری که پشتش هست هم بیزار هستیم. از اونهایی هم که صبح تا شب سر تا پای اینها رو میلیسن که بلکه یک مقدار بتونن تطهیرشون کنن هم بیزار هستیم. از اون مسئولینی که بی دریغ حمایت کردن که تپه "ندیده" تو این مملکت باقی نذاره هم بیزار هستیم. از کسانی که باید جلوش رو میگرفتن تا عمر و آینده چندین نسل بیهوده از بین نره هم بیزار هستیم. از کسانی که سال 88 در مقابل خواست و عزم این مردم برای تموم کردن این دوره سیاهی و تباهی ایستادن هم بیزار هستیم.

خیلی از سوالاتی که شما مطرح میکنی و ظاهر منطقی داره -که دنبال جواب هم براش نیستی- تو علم اقتصاد و تجارت باید دنبال جوابش بگردی. اونجایی که حرف از نقدینگی میزنی و نمیخوای ریشه یابی کنی بلکه فقط داری کف روی آب رو نشون میدی و بعدش هم هوچی گری راه میندازی. اونجایی که آمار واردات گمرکی از چین میاری و سر و صدا میکنی که وای چرا اینطوری شد و موارد دیگه. شما چه میفهمی پول پر قدرت چی هست و چه فرآیندی تو چه زمانی باید طی بشه تا تبدیل به پول عادی بشه. شما به زور تا نوک دماغت رو میبینی و حرفهات هم برای افرادی مثل خودت جذابه. شما دنبال جواب نیستی، چون تو دولت اول
                        ا.ن اقتصاددان ها جمع شدن و نامه زدن که این سیاستها بیماری هلندی به بار میاره. یعنی از 7-8 سال پیش واضح بود که همچین شرایطی رو باید انتظار داشته باشیم اما کو گوش شنوا. دقیقاً یادمه که با یکیشون مصاحبه کردن و گفت اگر ا.ن قبول کنه که اقتصاد یک علمه ما متوجه میشیم که با جلساتمون پیشرفتی حاصل شده!

بعله! این هم طنز تلخیه که حالا شما قیافه حق به جانب میگیری و گستاخانه خودت رو در نقش مدعی العموم جا میزنی و دیگران رو زیر سؤال میبری!

میگن یه سنگ رو یه احمقی میندازه تو چاه که صدتا عاقل نمیتونن درش بیارن. نکته اینه که اگه نمیتونن درش بیارن چیزی از حماقت اون طرف کم نمیشه. این یه ضرب المثل قدیمیه و متأسفانه نشون میده که این حماقت احتمالاً بصورت ژنتیکی از سالهای خیلی خیلی دور به طیف فکری شما ارث رسیده.

اما خب هنوز از اون دوره مشعشع چیزی نگذشته و مردم این تاکتیک ها رو دیگه بلدن. مردم هنوز یادشون نرفته اون آشغالی رو که حرف از مبارزه با فساد میزد اما بزرگترین اختلاسها و رانتخواری ها و فساد تو نزدیکانش و تو دولتش بوجود اومد. مردم هنوز یادشون نرفته اون احمقی رو که به نادانیش افتخار میکرد و میگفت خدا رو شکر هیچی از اقتصاد نمیدونم و کارهایی که کرد تیشه به ریشه این اقتصاد زد.

شما امروز میتونی خودت رو بزک کنی و ظاهر یک فرد مؤدب و مبادی آداب بگیری. البته هنوز ما هیچ چیزی که در سطح لیاقت شما و همفکرای شما باشه بهتون نگفتیم، حتی بابت نقل قول از اون
                        ا.نی که براش میمیری با ممنوعیت هم روبرو میشیم.

فقط شرح حال گفتم و قصدم تحقیر نبود، اما اگر هنوز همچین احساسی داری باید تبریک بگم بهت که با عمق حقارتت داری آشنا میشی.

شبی که پنجه ی تقدیر ماجرا می بافت *** نشسته بود چمن های بی چرا می بافت
                        کسی که لهجه ی فواره در صدایش بود *** میان حنجره اش حفره ی هوا می بافت
                        زنی که نخ نخ او رشته ای ز وسوسه بود *** نشسته بود به بالای خود بلا می بافت
                        گرفته بود ده انگشت روبروی دو چشم *** برای وسعت بی شرمیش حیا می بافت
                        شبیه منتظرانی که خواب می بینند *** به سنگفرش تمناش نقش پا می بافت
                        رسیده بود به پایان باور خویش *** به دور فلسفه ی پوچی اش خدا می بافت / محمد سلمانی

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

ورود روحانی به کاخ الیزه /عکس

رئیس جمهور ایران لحظاتی پیش پس از استقبال لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه، برای گفت‌وگو با همتای فرانسوی اش وارد کاخ الیزه شد.

به گزارش عصرایران فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه در محل کاخ ریاست جمهوری این کشور (الیزه) از همتای ایرانی اش استقبال می کند.

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

رئیس جمهور پس از ۳۱ ماه وجود رکود کشنده در اقتصاد را پذیرفت

روحانی فروردین۹۴: کشور در سال ۹۳ از رکود خارج شد ؛

روحانی بهمن ۹۴: امروز مشکل اصلی و ساختار ما بیکاری و رکود است

گروه اقتصادی - رجانیوز: حسن روحانی پس از ماه ها نقد کارشناسان، وجود رکود سنگین در اقتصاد کشور و عدم برنامه مشخص ازسوی دولت برای خروج از آن را پذیرفت.

به گزارش رجانیوز؛ رئیس جمهور بالاخره به حاکم شدن رکود بر اقتصاد کشور در همایش "اجرای برجام؛ فصل نو در اقتصاد ایران" در ۲۹ دیماه ۹۴ اذعان کرد و گفت:

« در شرایط امروز، اقتصاد مهمترین اهداف ملی ایران است و اقتصاد مقاومتی که رهبری بران تاکید و مجلس روی آن حساب و دولت هم برای ان ستاد فرماندهی تشکیل می دهد، اهمیت آن رامی رساند زیرا مشکل اصلی و ساختار ما، بیکاری و رکود است.
                            امروز مشکل اصلی ما بیکاری و رکود است و مشکل اصلی ما نبود رونق است و خیلی از مشکلات ساختاری و اقتصادی است.»

این در حالیست که با وجود تاکید بسیار زیاد کارشناسان اقتصادی از رکود و آثار مخرب سیاست های غلط اقتصادی دولت در تعطیلی صنایع و کسب و کار، و از بین رفتن رونق در بازار حسن روحانی از ابتدای سال تا قبل از این سخنرانی، ۱۴ بار خبر عبور کشور از رکود داده بود و مشورت های دلسوزانه کارشناسان را نشان از کم سوادی آن ها دانسته و تمامی آن ها را رد کرد.

مروری می کنیم بر اظهارات که دکتر روحانی در خصوص عبور از رکود اقتصادی در سال ۱۳۹۴ داشته است:

۱- نشست روساي هيات امناي مناطق آزاد در قشم (۹ فروردين ۱۳۹۴ )

امروز اقتصاد کشور از دوره رکود خارج شده است.

۲- ديدار نوروزي با مسئولان و مديران قوه قضائيه (دوشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ )

هدف دولت در سال گذشته خروج از رکود و مهار تورم فزاينده بود که به فضل الهي دولت در هر دو زمينه توفيقاتي داشته است و بعد از اينکه کشورمان در هشت فصل داراي رکود و رشد منفي بود در سال ۹۳ از رشد مثبت برخوردار شد و نرخ تورم از ۳۵ درصد ابتداي سال گذشته نيز به حدود ۱۵ درصد رسيد.

۳- اجتماع بزرگ مردم استان گيلان در رشت (۲۶ فروردين ۱۳۹۴ )

بحمدالله گام هاي سريع تري را در اين مسير برداشته ايم، ما به شما قول داديم که از رکود کشور را خارج مي‌کنيم. کشور در سال ۹۳ از رکود خارج شده امسال به شما وعده مي‌دهيم سال سال رونق اقتصادي خواهد بود.

۴- جلسه توسعه و سرمايه گذاران استان گيلان (۲۶ فروردين ۱۳۹۴ )

ما از رکود عبور کرديم و بايد به رونق برسيم

۵- دکتر روحاني پيش از عزيمت به اندونزي (۱ ارديبهشت ۱۳۹۴)

سال همدلي و همزباني است که با توجه به عبور از رکود، در اين سال به دنبال رونق اقتصادي و رشد اقتصادي قابل قبول هستيم

۶- اجتماع بزرگ مردم استان فارس (۹ اردیبهشت ۱۳۹۴)

دولت تدبير و اميد هم تورم را توانست مهار بکند و هم توانست رشد توليد را آغاز بکند و از رکود خارج شود

۷- جلسه توسعه و سرمايه گذاران استان فارس (۹ ارديبهشت ۱۳۹۴)

امروز ما از دوره رکود که معضل بزرگي در کشور بود، عبور کرده‌ايم و در بخش‌هاي مختلف رشد را تجربه کرده‌ايم

۸- رييس جمهوري در جلسه شوراي اداري استان فارس (۱۰ اردیبهشت ۹۴)

مهار تورم و خروج از رکود در شرايط تحريم انجام شد

۹- اجتماع مردم غرب استان تهران (۵ خرداد ۹۴)

رييس جمهوري با اشاره به اينکه همين حضور و اميد شما مردم در ۲۱ ماه گذشته باعث شده در مسايل فرهنگي، رفاهي و شکستن رکود اقتصادي قدم‌هاي موفقي برداريم.

۱۰- جلسه هيات دولت (۲۷ خرداد ۱۳۹۴ )

دولت افتخارش اين است که در شرايط تحريم با رکود و تورم مبارزه کرد و موفق شد.

۱۱- مراسم افطار مسوولان نظام با مقام معظم رهبري (چهارشنبه ۳ تير ۱۳۹۴ )

همان شرايط تحريم بود که ما توانستيم با کمک و حضور مردم، تورم را مهار کنيم و از رکود هم خارج شويم،

۱۲- متن نامه به معاون اول دکتر جهانگیری (۱۳ تیر ۹۴)

در دو سال گذشته بيشتر فعاليت‌هاي اين دولت به‌ويژه تلاش‌هاي خستگي‌ناپذير براي رفع تحريم‌ها و بهسازي روابط خارجي، بر اين هدف متمرکز بوده و به موازات تلاش‌هاي انجام شده در حوزه سياست خارجي، گام‌هاي مؤثري نيز براي ثبات‌بخشي به حوزه اقتصاد کلان کشور برداشته شده است که خروج غيرتورمي از رکود در سال ۱۳۹۳، از دستاوردهاي آن به شمار مي‌رود.

۱۳- ديدار رمضاني هيات وزيران با رهبر معظم انقلاب اسلامي (۲۴ تیر ۹۴)

رييس ‌جمهوري در عرصه‌ي اقتصادي، عبور از رکود، تبديل رشد منفي اقتصادي به رشد مثبت، کنترل تورم، کاهش واردات گندم و افزايش صادرات غير نفتي را از دستاوردهاي دولت دانست.

۱۴- گفت وگوي تلويزيوني (۱۲ مرداد ۱۳۹۴)

از روز اول به مردم گفتيم که تا پايان ۹۲ ما تورم را به ۳۵ درصد مي‌رسانيم، آغاز سال مي‌گفتيم تا پايان سال تورم را به ۲۵ درصد که عملاً به ۱۵ درصد رسانديم ما به مردم گفتيم در سال ۹۳ از رکود خارج مي‌شويم و رشد اقتصادي خواهيم داشت ما در اوايل ۹۳ رشد سه درصد خواهيم داشت و رسيديم.

این اظهار نظرها نشان می دهد که رئیس جمهور تاکنون به هر دلیلی علاقه ای به پرداخت و بیان واقعیت اقتصاد ایران نداشته است و به نظر می رسد ارائه آدرس غلط به اقتصاد ایران و گره زدن مشکلات اقتصاد به برقراری توافق، امروز دیگر تاثیر چندانی نداشته و همین امر رئیس جمهور را به نگاهی واقع بینانه تر به مسائل اقتصاد ایران وادار کرده است.

شاید ۳۱ ماه از در اختیار گرفتن صندلی ریاست جمهوری، پذیرش و اعلام رکود کشنده در اقتصاد ایران، خیلی دیر باشد،اما باز هم این امید را شکل خواهد داد که بتوان با برنامه های عینی و نه محاسباتی غیر واقع بینانه و مبتنی بر ورد سرمایه هایی که قرار نیست وارد شود، بتوان به اقتصاد سر و سامانی داد و شرایط را به سمت گشایش پیش برد که تاخیر بیش از این آفتی بزرگ برای دولت و نظام خواهد بود.

http://www.rajanews.com/news/232609

روحانی در جمع هموطنان مقیم فرانسه:
                            معضل رکود را حل کردیم

رئیس جمهور اظهار داشت: هیچکس در دنیا تردید ندارد که اگر تلاش و کمک ایران نبود، امروز نه یک گروه تروریستی، بلکه یک دولت تروریستی در کشورهای منطقه حاکم بود.

به گزارش «نسیم آنلاین»، رییس جمهوری با تاکید بر اینکه همه ایرانیان در هر کجای کشور و جهان برای پیروزی ها دست به دست هم دادند و همه به ایرانی بودن مان افتخار می کنیم، گفت: امروز هم ایرانیان در همه نقاط جهان دارای اندیشه بلند، فکر و نبوغ بوده و در خدمت بشریت هستند.

.....

دولت راستگویان و دروغ بزرگ ! و تکراری !!! عبور از رکود !!!

نظر

• خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

نظر

• خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464