نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mjtb
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 527

    #2821
    پاسخ : نبض سیاست

    در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    به دوستانت هم گفتم ! مثل شما عادت دارند مطلب را نخوانند و آسمان ریسمان به هم ببافند !

    این مطلب را نه مخالفان روحانی نوشتند ! نه دلواپسان ! بلکه دهباشی تهیه کننده فیلم تبلیغاتی حسن روحانی نوشته !

    چند باری حیثیت دولت بی تدبیر را برده است ! به خاطر همین هم از کار برکنارش کردند !

    اتفاقا در مورد خودرو هم همان بنده خدایی که گفت این قرارداد خودرویی که پژو به ایران داده سرکاری است هم ! طرفدار دولت روحانی است !

    البته شما را با همینکه 301 تولید سال 2012 است مدیریت می کنند ! چون به قول رفیقت این طرفداران روحانی لپ لپی هستند ! و صنعت شترسواری را هم نمی شناسند چه برسد به خودرو و هواپیما !!!

    حالا جدا هنوز هم متوجه نشدی که وقتی خط تولید 301 در ایران راه بیفته ! این خودرو دقیقا میشه تولید 10 سال قبل !!!
    ببین دیگ به دیگ میگه روت سیاه

    ما که تا حالا ندیدیم این یارو استاد لپ لپی علامه طرفدار دولت تدبیر و امید باشه فقط داریم از تو میشنویم که خب حرف تو به درد جرز لای دیوار هم نمیخوره

    ما را با همینکه 301 تولید سال 2012 است مدیریت میکنند؟ =))=))=))

    بابا حرف نزنی هیچ کسی نمیگه لالی. حرف زدن بلد نیستی حداقل حرف نزدن یاد بگیر! واقعاً فکر نمیکنی دارن شما مغز فندقی های دلواپس رو مدیریت میکنن؟ خب اون ماشین تولید سال 2012 هست بخدا این نه دست منه نه دست بقیه بچه ها. اما اون احمقی که میگه خودرو 2012 مال 10 سال پیشه و شما هم بلغور میکنی معلوم نیست رو چه حسابیه! اصلاً فرض بگیر که با احتساب به تولید رسیدن از سال تولیدش 10 سال گذشته باشه، بهتر از اینه که تولید 206 یا 405 که اونوقت میشه مال 20 و 30 سال قبل رو ادامه بدیم که!

    یه جوری میگن دهباشی تهیه کننده فیلم انتخاباتی روحانی بوده انگار مغز متفکر دولت تدبیر و امید بوده و میشه رو حرف و عملش به عنوان موضع گیری دولت حساب کرد! طرف اومده یه چیزی خواسته بهش ندادن حالا ذات دلواپسش رو داره رو میکنه و مثل بقیه دلواپسا افتاده به خزعبلات گفتن. انگار نه انگار که هنوز مدیرای لاش خور
    ا.ن و اصولگرا تو بدنه دولت با درصد بالایی حضور دارن، نمونه ش مدیرکل سیاسی وزارت کشور که برای بحران آفرینی برای دولت و به عنوان آخرین شانس به هم خوردن برجام کمترین کاری که تو پروتکل کشور میزبان جهت دفاع از سفارتخانه ها هست رو انجام نداد، اگر شک نکنیم که خودش هم جزو طراحاش بوده!
    آخرین ویرایش توسط mjtb؛ 2016/01/31, 22:12.

    نظر

    • خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

      #2822
      پاسخ : نبض سیاست

      در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      افشاگری رئیس اسبق سازمان هواپیمایی درباره قرارداد خرید هواپیما از فرانسه در گفتگو با «نسیم آنلاین»:

      خرید "ایرباس۳۲۰" با دوبرابر قیمت


      قیمت یک فروند هواپیمای ایرباس ۳۲۰ صفر کیلومتر در کارخانه ۸۰ میلیون دلار است، در حالیکه همین هواپیما را در بازار آزاد می‌توان با نصف قیمت تهیه کرد



      رضا نخجوانی درباره قرارداد خرید هواپیما از فرانسه گفته است: دولت می‌توانست به جای ورود مستقیم به بحث خرید هواپیما، بخش خصوصی را با تضامین لازم وارد چرخه خرید می‌کرد؛ در اینصورت با مبلغ یک دهم رقم فعلی، همین هواپیماها را میتوانستیم خریداری کنیم

      گروه اقتصادی نسیم آنلاین- رئیس اسبق سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که ورود دولت به خرید هواپیما، شائبه‌های مختلفی را به وجود آورده درصورتی که دولت باید اعتبار 250 میلیون دلاری متناسب با ساختار و ایمنی ایرلاین‌ها را در نظر می‌گرفت و با تعیین مهلت یکساله، از آنها می‌خواست تا ناوگان خود را ظرف 1.5 سال به سن 10 سال کاهش دهند.

      ازقرار معلوم، تفاهم نامه اولیه خرید 114 فروند هواپیمای ایرباس به ارزش بیش از 20 میلیارد دلار در سفر رئیس جمهوری اسلامی به فرانسه به امضا رسیده است.

      "رضا نخجوانی" در گفتگوی تفصیلی با نسیم آنلاین، گفته است: تزریق چنین سرمایه هنگفتی توسط دولت، جایی برای رقابت بخش خصوصی با دولت نمی‌گذارد و این اقدام، عدول از سیاست‌های کلان کشور در روند خصوصی‌سازی است.

      وی افزود: در فرایند خرید 118 فروند هواپیما، قرار شده که از فاینانس خارجی استفاده شود و دولت در واقع تضمین این تعداد خرید هواپیما را بر عهده خواهد داشت و بازپرداخت این مقدار بدهی بر دوش خود شرکت های هواپیمایی خواهد بود.

      نخجوانی با بیان اینکه برای خرید هر فروند هواپیما دست‌کم 60 میلیون دلار اعتبار صرف خواهد شد، گفته است که با وضعیت اقتصادی کنونی و با نرخ‌های موجود، ایرلاین‌ها به هیچ وجه نمی‌توانند اقساط آن را بازپرداخت کنند.

      رئیس اسبق سازمان هواپیمایی کشوری، وجود ناوگان با سن بالا را منجر به ایجاد افزایش هزینه تعمیر و نگهداری و مشکلات ایمنی برای کشور دانست و تاکید کرد که کاهش اصلاح سن ناوگان امری ضروری است.

      به گفته این کارشناس حمل و نقل هوایی، سن هواپیماها - حتی در آمریکا و یا کشورهای غربی که خود سازنده هواپیما هستند یا حتی کشور امارات متحده عربی- صفر کیلومتر نیست.

      وی گفته است: بهتر است اعتبار بیش از 20 میلیارد دلاری برای خرید هواپیما در کشور، صرف جوان‌سازی ناوگان هواپیمایی شود تا سن ناوگان را به 10 سال کاهش دهد نه به صفر کیلومتر.

      نخجوانی، گفت که توجه به زیر ساخت صنعت هواپیمایی تنها با نوسازی ناوگان هواپیمایی محقق نمی‌شود و تصریح کرد که توسعه زیرساخت های فرودگاهی در کنار توسعه ناوگان هواپیمایی شرایط مطلوب را به کل صنعت به دنبال خواهد داشت.

      رئیس اسبق سازمان هواپیمایی کشوری، با ذکر مثالی به نسیم آنلاین گفت که چنانچه هواپیمای ایرباس 380 در لیست مذاکرت خرید باشد این هواپیما فقط توانایی نشست و برخاست در فرودگاه امام خمینی(ره) را خواهد داشت و فرودگاه دیگری در کشور وجود ندارد که توانایی نشست و برخاست این‌گونه از هواپیما را داشته باشد.

      وی افزود که ورود دولت به خرید این تعداد هواپیما برای یک شرکت دولتی چون "هما"، مغایر با اصل خصوصی‌سازی بوده و مفهوم هزینه کردن 20 میلیارد دلار خرید هواپیما برای "هما" این است که دولت خصوصی‌سازی را در صنعت حمل و نقل هوایی به فراموشی سپرده است.

      رئیس اسبق سازمان هواپیمایی کشوری گفت که معلوم نیست دولت برای خرید این تعداد هواپیما بر روی چه قیمت‌هایی توافق کرده درحالی که یک فروند هواپیمای ایرباس 320 صفر کیلومتر در کارخانه 80 میلیون دلار است اما همین هواپیما را در بازار آزاد میتوان با نصف قیمت خریداری کرد.

      وی نتیجه گیری کرد که اگر به جای ورود دولت به بحث خرید هواپیما، بخش خصوصی با تضامین لازم وارد چرخه خرید می‌شد، با مبلغ یک‌دهم رقم مطرح شده، صنعت حمل و نقل زیر و رو می‌شد.

      نخجوانی، بابیان اینکه، جدای از بحث نوسازی ناوگان - که با مشکلات تحریم مواجه بوده - بحث آموزش نیروی انسانی و تخصیص منابع و مدیریت درست، ارتباطی به موضوع تحریم ها ندارد، افزود: نوسازی ناوگان 20 درصد مشکلات صنعت حمل و نقل هوایی را حل خواهد کرد و 80 درصد مشکلات مابقی مربوط به سوء مدیریت است، بنابراین چنانچه ناوگان هم نوسازی شود مشکلات قبلی همچنان پابرجاست.

      وی به نسیم آنلاین گفت که در کنار توسعه ناوگان، دولت باید بر توسعه زیرساخت‌های انسانی و فرودگاهی هم بپردازد، زیرا در ابتدا باید ساختارهای حمل و نقلی آماده باشد و بعد وسیله وارد آن شود. رئیس اسبق سازمان هواپیمایی کشوری گفت که در دو سال گذشته، دولت تلاش کرده تا مشکلات مذکور را حل کند اما متاسفانه نتایج خوبی در صنعت حمل ونقل هوایی به دست نیاورده است.

      وی با اعلام اینکه دولت نباید از اصول حاکم بر اقتصاد و رویکردهای مبتنی بر خصوصی‌سازی عدول کند، گفت: دولت با ورود به خرید هواپیما، از این سیاست‌ها عدول کرده و با تزریق چنین پول هنگفتی به خرید بخش دولتی، مغایر اصل خصوصی‌سازی و اهداف کلان اقتصاد کشور رفتار کرده است.

      نخجوانی با اعلام اینکه با این اقدام دولت، بخش خصوصی توان رقابت را با بخش دولتی نخواهد داشت، گفت: درصورت بی توجهی به توسعه زیرساخت ها، با وجود ورود 118 فروند هواپیما، در 10 سال آتی، مشکلات دیگر همچنان پابرجاست.

      رئیس اسبق سازمان هواپیمایی کشوری، از عدم توجه دولت به مشورت گرفتن از تشکل های تخصصی صنعت حمل و نقل هوایی انتقاد کرد و افزود: متاسفانه در هیچ یک از دستگاههای مربوطه، رویکرد استفاده از نقطه نظرات کارشناسان حمل و نقل هوایی مورد توجه قرار نگرفت در صورتی که با استفاده از نظرات آنها حل مشکلات به مراتب آسان تر می‌شد.

      http://nasimonline.ir/Content/Detail...8C%D9%85%D8%AA



      چند سال پیش: شش تن الاغ با ارز دولتی وارد شد

      امروز:قرار داد 114 فروند ایرباس بسته شد

      اکنون اون الاغ سوارها از ورود این هواپیماها اندوهگین هستند




      زندگی بدون تحریم سلام....

      نظر

      • Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

        #2823
        پاسخ : نبض سیاست

        بابا این دلواپسهای بی همه چیز چرا نمیگن قراردادهای خرید ایرباس با پول نقد نیست اجاره به شرط تملیکه
        مگه میشه هواپیمای نو رو تو بازار آزاد نصف کمپانی خرید کدوم احمقی اینو گفته؟
        همه این دلواپس ها رو باید ببندیم به همون الاغ های وارداتی خرکش کنیم

        نظر

        • Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

          #2824
          پاسخ : نبض سیاست

          متاسفانه من هم با بقیه دوستان هم نظر شدم کاربر خاصی که عمدا به این احبار دروغ دامن میزنه مواجب بگیر هست چون دقیقا با همین ادبیات و طرز نگارش تو فارس نیوز و تابناک از احمدی نژاد زیر اخبار طرفداری میشه

          نظر

          • rajabi
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 936

            #2825
            پاسخ : نبض سیاست

            سخنگوی دولت دارایی‌های آزاد شده ایران را افزون بر 100 میلیارد دلار اعلام کرد و گفت که این دارایی‌ها به طور کلی آزاد شده است و ما می‌توانیم از آن استفاده کنیم.
            به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری العالم، محمدباقر نوبخت در پاسخ به این سؤال که، با گذشت بیش از دو هفته از لغو تحریم‌ها، آیا ایران توانسته است به دارایی‌های بلوکه شده خود دست یابد، اظهار کرد: منابعی که در خارج از کشور به عنوان ارز است، بخشی از آن متعلق به خود دولت می باشد، بخشی آن از ذخایر بانک مرکزی است و یک بخش دیگر به صندوق توسعه ملی و یک بخش دیگر مربوط به بانک ها و شرکت های دولتی است.
            وی درپاسخ به سؤالی درخصوص میزان کل این دارایی ها گفت: چیزی که مربوط به این مرحله بود، افزون بر صد میلیارد دلار است اما آن چیزی که سهم دولت از این مرحله بود، درحد شش تا هفت میلیون دلار است، ولی اموال متعلق به بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی زیاد می‌باشد.
            سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که آیا ایران تصمیم دارد که این دارایی‌ها را به داخل کشور بیاورد یا اینکه به کشورهای دوست منتقل کند، گفت: ما درآمدهای نفتی ایران را درحساب‌های دولت جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور داریم و اکنون نیز درآمد فروش نفت ایران به حساب دولت در بانک های خارجی می‌رود، اینجا که بانک مرکزی ما دلار می فروشد، به جز مقداری که به عنوان کش برای واردات یا صادرات لازم دارد، به آن بانک‌ها حواله می‌کند و آن بانک‌ها می توانند از آن جا استفاده کنند، زیرا پول به صورت فیزیکی جابجا نمی شود و همه معاملات بر اساس همین گردش بانکی صورت می گیرد و ضرورتی برای آوردن پول ها نیست و ممکن است که مقدار قابل اطمینانی که مورد نیاز است، انجام شود ولی درمجموع نیازی به این کار نیست و ما می‌توانیم از این حساب‌ها استفاده کنیم.
            نوبخت تأکید کرد: این دارایی‌ها به طور کلی آزاد شده است و ما می توانیم از آن استفاده کنیم.
            سخنگوی دولت درباره روابط اقتصادی احتمالی با آمریکا گفت: روابط سیاسی ما با این کشور تعریف شده و نیازمند تغییرات بینادین در سیاست آنهاست اما در خصوص مسایل اقتصادی هیچ محدودیتی نداریم که البته اولویت آن بیشتر در زمینه سرمایه گذاری و واردات تکنولوژی روز است.
            وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا ایران دارایی‌های خود در نزد آمریکا به مبلغ یک میلیارد و 700 میلیون دلار و نیز مبلغ دو میلیارد و صد میلیون دلار نزد شرکت هلندی " شل " را بازپس گرفته است یا خیر، گفت: خوشبختانه، بانک مرکزی این کار را هم خوب پیش برد و دراین زمینه کارهایی صورت گرفته است.
            نوبخت درباره عملکرد دولت و ارتباطات آن با دنیای خارج در هفته دوم از رفع تحریم گفت: با برچیده شدن تحریم‌های ظالمانه علیه ایران دو برنامه ریزی در اختیار مسؤولان جمهوری اسلامی قرار گرفت؛ از یک سو به منابع بلوکه شده دست یافتیم و از طرف دیگر به فضایی دست پیدا کردیم که به ما اجازه می‌دهد بدون محدودیت تحریم از سرمایه گذاری گسترده‌ای در سال های آینده برخوردار شویم.
            وی افزود: برهمین اساس ما در این ایام یا میزبان هیئت‌های بلندپایه خارجی برای مذاکرات سرمایه گذاری در اقتصاد ایران بوده‌ایم یا مهمان؛ که سفر اروپایی اخیر آقای روحانی رئیس جمهور محترم به ایتالیا و فرانسه و دیدار با روسای جمهور این دو کشور از جمله این مهمانی‌ها است که در آن مباحث اقتصادی و سرمایه گذاری مطرح شده.
            نوبخت امضای قراردادها، پروتکل‌ها و توافقنامه‌های متعدد بویژه در بخش صنعت خودروسازی و هواپیمایی کشور با فرانسه و ایتالیا و گشایش در این بخش‌ها را از جمله دستاوردهای سفر اخیر آقای روحانی برشمرد و گفت امسال 5 یا شش فروند از 118 فروند هواپیماهای ایرباس که قرار است طبق جدولی زمانبندی شده وارد ناوگان هواپیمایی ایران شود، وارد این ناوگان هوایی خواهد شد.
            وی با اشاره به این که شرکت توتال یکی از همکاران ایران در میادین نفتی بوده است و با رفع تحریم ها، توتل دوباره اعلام آمادگی کرده و توافق هایی بین دوطرف صورت گرفته است تا همکاری مشترک ازسر گرفته شود.
            سخنگوی دولت در عین حال خاطرنشان کرد که همانگونه که ایران با فرانسه برای خرید هواپیما از شرکت ایرباس توافق کرده است، توافق با شرکت بوئینگ در آینده را نیز دور از دسترس ندانست.
            وی در پاسخ به این سوال که آیا گشایش روابط اقتصادی میان تهران و پاریس می‌تواند زمینه ساز همکاری های دوجانبه برای پرونده های منطقه ای از جمله سوریه باشد گفت: موضوع هسته‌ای یک مقوله متفاوت از سایر موضوعات است و در هر موضوع می‌توانیم از مذاکرات هسته‌ای الگو بگیریم و راه حل ثالثی برای قضایا پیدا کنیم که اگرچه ممکن است تمامی خواسته‌های دو طرف را تامین نکند اما آنها را به توافق برساند.
            نوبخت درباره گسترش روابط با آلمان گفت: نخستین گروهی که از اروپا به ایران آمدند از آلمان به ریاست آقای گابریل بودند و توافق‌های خوبی در زمینه نفت و صنایع صورت گرفت و بعد هم سفیر آلمان در ایران آنها را پیگیری کرد.
            وی درباره سفر احتمالی آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان به ایران گفت که اطلاعات دقیقی از این موضوع ندارد و درباره سفرهای بیشتر آقای روحانی به اروپا نیز گفت که در صورت اقتضا این سفرها به صورت دوجانبه ادامه خواهد داشت.
            سخنگوی دولت درباره تغییرات در صادرات نفت ایران در برهه بعد از رفع تحریم‌ها گفت ظرفیت تولید ما که به خاطر عدم سرمایه گذاری های خارجی محدود شده بود با مذاکرات به سرعت در حال بالا رفتن است و ظرفیت بالقوه ما طی چند ماه آینده تا 500 هزار بشکه و تا سال آینده حتی تا یک میلیون بشکه هم هست اما به دلیل شرایط تحریم امکان صادرات نداشتیم و حالا دو کار را می توانیم انجام دهیم اول این که با برداشته شدن تحریم، ظرفیتی از تولید که توان صادرات آن را نداشتیم تولید و صادر می کنیم و دوم این که افزایش ظرفیت تولیدی که به دلیل تحریم وجود نداشت الان در حال انجام است.
            نوبخت خاطرنشان کرد: بنابراین، برنامه ریزی ما برای سال آینده بر اساس روزانه 2 میلیون و 250 هزار بشکه نفت و میعانات گازی طراحی کرده ایم.
            * بیش از 500 هزار بشکه افزایش صادرات خواهیم داشت.
            نوبخت تاکید کرد که تا پایان امسال بیش از 500 هزار بشکه افزایش صادرات خواهیم داشت.
            سخنگوی دولت درخصوص اینکه آیا این نگرانی وجود ندارد که آمریکا بخواهد تحریم‌ها را دوباره به بهانه دیگر مانند موشک ها یا حقوق بشر علیه ایران اعمال کند، اظهار کرد: از شروط پذیرش برجام این بود که این موارد نمی‌تواند به بهانه‌های دیگر در لیست تحریم قرار گیرد و از این جهت‌، اینها را نقض برجام می دانیم.
            وی درباره گزارش های مربوط به سفر احتمالی نخست وزیر ژاپن به ایران گفت که ژاپن یکی از شرکای خوب ایران است ولی تاریخ دقیقی برای این سفر مشخص نشده است و نخست وزیر ژاپن در آینده نزدیک به ایران سفر می کند.
            نوبخت درباره برداشته شدن تحریم‌های بخش دریانوردی و کشتیرانی، خاطرنشان کرد: این بخش آزاد است، به خصوص بیمه آن ها، تحریم ها رفع شده است و به خصوص که این مورد، یکی از پیشروترین موارد تحریم بود.
            وی درباره روابط با کشورهای عربی در دوره رئیس جمهوری روحانی و تضعیف این روابط در برخی موارد با برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس و به ویژه عربستان، تأکید کرد: ما خواهان توسعه و گسترش روابط با کشورهای همسایه و کشورهای عربی هستیم وامیدواریم که با رفع نگرانی‌های غیرموجهی که اکنون وجود دارد و با اجرایی شدن برجام ، آن ها هم احساس کنند که جمهوری اسلامی ایران که خواهان بسط روابط با کشورهای جهان است، حتما ترجیح می دهد که با برادران مسلمان خود در کشورهای عربی روابط حسنه تری داشته باشد، و در مورد روابط با عربستان نیز خود ان ها شروع کردند و ما دراین اشتباه استراتژیک نقشی نداریم.
            نوبخت درباره موضع دولت حسن روحانی درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی ایران و پیش بینی دولت درباره این انتخابات و ساختار آینده مجلس گفت: دولت وظیفه تعریف شده ای در قانون دارد که باید انتخابات را به صورت سالم و بی طرفانه انجام دهد و این کار را خواهد کرد و آرزو دارد که این انتخابات در کمال آرامش و عدالت و با جلب مشارکت گسترده آحاد مردم جامعه برگزار شود تا ما بار دیگر نمادی از مردم سالاری دینی را درانتخابات داشته باشیم و امیدواریم که نمایندگان صالح و شایسته درعرصه فراخی که فراهم شده، در این انتخابات حضور داشته باشند و مجلس آینده از تنوع سلایق سیاسی که در ملت وجود دارد، برخوردار باشد و به عنوان نمونه، مجلس هم همان وضع را داشته باشد و ان شاالله درچارچوب قانون و درآن بخشی که مربوط به دولت است، ما همه تلاش خود را به کار می‌گیریم.
            ---------------------
            خوب بالاخره یکی از دولت اعتراف کرد که دارایی های بلوکه شده ی دولت احمدی نژاد بالغ بر صد میلیارد دلار بوده ، البته اوباما در مصاحبش گفته بود کمی بیش از 150 میلیارد دلار ف که به نظر من حرف اوباما درسته ،
            این دروغ گو ها همه ی پول های احمدی نژاد رو بدست آوردن ولی بازم بهش فحش دادن ، واقعا براشون متاسفم
            تازه 55 میلیارد دلار هم به اعتراف جهانگیری در صندوق توسعه تحویل گرفتن ، بعد تو هر سخنرانی رفتن گفتن درآمد 700 میلیارد دلاری ، .........بماند که از اساس این امار اشتباس ولی حتی اگه باز هم فرض کنیم درس باشه ، با کم کردن این اعداد میشه 500 میلیارد دلار


            نظر

            • خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

              #2826
              پاسخ : نبض سیاست

              پول مگه مال بابای احمدی نژاد بوده؟؟؟!!

              این همون پول های نفت این مردمه که قرار بود بیارن سر سفرشون!!

              این پولا سر سفره مردم نیومد که هیچ بلکه همون یه لقمه نونی هم که تو سفره مردم بود هاپولیش کردن رفت!!!

              یعنی تا کی این داستان کله تو برف کردن ادامه داره!!

              700 میلیارد دلار پولا کوش؟؟
              زندگی بدون تحریم سلام....

              نظر

              • خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

                #2827
                پاسخ : نبض سیاست

                در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                مدیرعامل بانک توسعه صادرات حرفهای سیف را رد کرد

                سوئیفت وصل شده اما نمی‌توان از طریق آن پیغام داد!



                علی صالح آبادی گفت: طبق اطلاعی که صبح امروز گرفته اند به لحاظ فنی سوئیفت دیشب وصل شده اما اینکه نمی‌توانیم از طریق سوئیفت پیغام بدهیم مسئله‌ای نیست زیرا سوئیفت از طریق بانک‌های دیگر برقرار است.

                به گزارش «نسیم آنلاین»رئیس بانک توسعه صادرات درباره اتصال به سوئیفت توضیح داد: تاریخ دقیق اتصال به سوئیفت توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود، زیرا همه 9 بانک مدارک و مستندات خود را به بانک مرکزی ارائه داده‌اند و بانک مرکزی یکباره همه را ارسال کرده است.

                روز گذشته، ولی الله سیف خبرداد: ۹ بانکی که قبلا تحریم شده‌اند تا ساعات پایانی امشب به سوئیفت متصل می‌شوند. وی افزوده، تا شنبه - یکشنبه هفته آینده (هفته جاری) مشکل این 9 بانک برای اتصال به سوئیفت حل خواهد شد.
                سیف دیشب مدعی شده، امروز به من گزارش دادند که این مشکل حل شده و 9 بانک تحریم شده امشب به سوئیفت متصل می‌شوند.

                مدیرکل بین‌الملل بانک مرکزی نیز پیشتر، بانک‌های ملی، تجارت، ملت ،صنعت و معدن، پست بانک ،سپه ، توسعه صادرات و رفاه کارگران و بانک مرکزی را ازجمله بانک‌هایی دانسته بود که به شبکه سوئیفت متصل خواهند شد.

                با این حال، علی صالح‌آبادی گفت: طبق اطلاعی که صبح امروز گرفته اند به لحاظ فنی سوئیفت دیشب وصل شده اما اینکه نمی‌توانیم از طریق سوئیفت پیغام بدهیم مسئله‌ای نیست زیرا سوئیفت از طریق بانک‌های دیگر برقرار است.

                http://nasimonline.ir/Content/Detail...F%D8%A7%D8%AF-
                =))=))=))
                زندگی بدون تحریم سلام....

                نظر

                • negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

                  #2828
                  پاسخ : نبض سیاست

                  در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  مدیرعامل بانک توسعه صادرات حرفهای سیف را رد کرد

                  سوئیفت وصل شده اما نمی‌توان از طریق آن پیغام داد!



                  علی صالح آبادی گفت: طبق اطلاعی که صبح امروز گرفته اند به لحاظ فنی سوئیفت دیشب وصل شده اما اینکه نمی‌توانیم از طریق سوئیفت پیغام بدهیم مسئله‌ای نیست زیرا سوئیفت از طریق بانک‌های دیگر برقرار است.

                  به گزارش «نسیم آنلاین»رئیس بانک توسعه صادرات درباره اتصال به سوئیفت توضیح داد: تاریخ دقیق اتصال به سوئیفت توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود، زیرا همه 9 بانک مدارک و مستندات خود را به بانک مرکزی ارائه داده‌اند و بانک مرکزی یکباره همه را ارسال کرده است.

                  روز گذشته، ولی الله سیف خبرداد: ۹ بانکی که قبلا تحریم شده‌اند تا ساعات پایانی امشب به سوئیفت متصل می‌شوند. وی افزوده، تا شنبه - یکشنبه هفته آینده (هفته جاری) مشکل این 9 بانک برای اتصال به سوئیفت حل خواهد شد.
                  سیف دیشب مدعی شده، امروز به من گزارش دادند که این مشکل حل شده و 9 بانک تحریم شده امشب به سوئیفت متصل می‌شوند.

                  مدیرکل بین‌الملل بانک مرکزی نیز پیشتر، بانک‌های ملی، تجارت، ملت ،صنعت و معدن، پست بانک ،سپه ، توسعه صادرات و رفاه کارگران و بانک مرکزی را ازجمله بانک‌هایی دانسته بود که به شبکه سوئیفت متصل خواهند شد.

                  با این حال، علی صالح‌آبادی گفت: طبق اطلاعی که صبح امروز گرفته اند به لحاظ فنی سوئیفت دیشب وصل شده اما اینکه نمی‌توانیم از طریق سوئیفت پیغام بدهیم مسئله‌ای نیست زیرا سوئیفت از طریق بانک‌های دیگر برقرار است.

                  http://nasimonline.ir/Content/Detail...F%D8%A7%D8%AF-

                  در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                  =))=))=))
                  نکنه فکر کردی سمیشو قطع کرده بودن ! این وصلی که شما مدعی هستید قبلا هم وصل بود ! ازجا نکنده بودنش که !

                  اصل موضوع همین ارسال پیغام هست که اجازه نمیدن !

                  منتهی شما رو با اینکه سوییفت وصل شد ! مدیریت میکنن !

                  در حالی که روال مثل قبل هست و این بانکها باید از طریق کاگزاری اقدام کنن !

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

                    #2829
                    پاسخ : نبض سیاست

                    در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                    بابا این دلواپسهای بی همه چیز چرا نمیگن قراردادهای خرید ایرباس با پول نقد نیست اجاره به شرط تملیکه
                    مگه میشه هواپیمای نو رو تو بازار آزاد نصف کمپانی خرید کدوم احمقی اینو گفته؟
                    همه این دلواپس ها و بسیجی ها رو باید ببندیم به همون الاغ های وارداتی خرکش کنیم
                    مثل همیشه بی ادبی و توهین میکنی ! چون منطق نداری و همینجوری یه چیزی می بافی به هم !

                    به شرط تملیک چیز جدیدی نیست ! قبلا هم بود ! فکر کنم ماهان بود که اقدام کرد در سالهای گذشته !

                    دولت مدعی هست پولی نمیده ! در حالیکه قرارداد رو برای شرکت دولتی بسته ! چه نقد چه اقساط باید پولشو بده دیگه !

                    از اونطرف میگن ما میدیم به ایرلاینهای داخلی ! اونها اقساطش رو بدن !!!

                    ایرلاین های داخلی اگر پول داشتند که بدهی به پالایشگاهها را تسویه می کردند ! بابت سوخت !


                    درضمن شما و دوستانت که برای بیان منظورتان از الاغ وارداتی استفاده می کنید ! ببینید اون دولتی که میره یه هواپیمایی میخره که فقط توی یک فرودگاه کشور میتونه فرود بیاد ! و عمده پروازهای کشور هم داخلی هست ! چه نسبتی براش میتونید پیدا کنید !

                    نظر

                    • خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

                      #2830
                      پاسخ : نبض سیاست

                      در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      نکنه فکر کردی سمیشو قطع کرده بودن ! این وصلی که شما مدعی هستید قبلا هم وصل بود ! ازجا نکنده بودنش که !

                      اصل موضوع همین ارسال پیغام هست که اجازه نمیدن !

                      منتهی شما رو با اینکه سوییفت وصل شد ! مدیریت میکنن !


                      داری کم کم نمایان تر میشی!!


                      در حالی که روال مثل قبل هست و این بانکها باید از طریق کاگزاری اقدام کنن !



                      هر چی جولوتر میریم داره شخصیت اصلیتو رو میشه!!
                      /:.rolleyessmileyani
                      زندگی بدون تحریم سلام....

                      نظر

                      • negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

                        #2831
                        پاسخ : نبض سیاست

                        در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        گزارش «نسیم آنلاین»: ۱۴ روز گذشت؛ مهم‌ترین بخش اقتصادی برجام اجرا نشد!

                        باج بزرگ به خارجی‌ها هم سوئیفت را آزاد نکرد!

                        خبرنگار «نسیم آنلاین» به اطلاعاتی دست پیدا کرده که نشان می‌دهد بانک‌ها مستقیما امکان اتصال به سوئیفت را نخواهند داشت و از طریق کارگزاری‌های خارجی به سوئفیت متصل می‌شوند



                        تحریم سوئیفت با گذشت ۱۴ روز از اجرای برجام هنوز برداشته نشده است و حتی لغو آن هم به جای سود آوری برای کشور پول هنگفتی را به حساب بانک‌های خارجی می ریزد.

                        گروه اقتصادی «نسیم آنلاین» فریدون هاشمی : در اولین ساعات بامداد 27 دی ماه خبری فوری از سوی رسانه های مختلف دنیا مخابره شد. محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و فدریکا موگرینی مسئول هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا به مقر سازمان ملل در وین آمدند، تا خبر اجرای برجام را اعلام کنند. با اعلام خبر برجام همه منتظر لغو تحریمهای مختلف اقتصادی از جمله تحریم سوئیفت بودند.

                        سوئیفت به عنوان مهم ترین ابزار پولی و بانکی رایج در دنیا، به شمار می رود و وجود آن در هر گونه تجارت بین‌المللی از اهمیت بسیار فراوانی برخوردار است. سرویس جهانی معاملات مالی یا همان سوئیفت از 25 اسفند ماه سال 90 به دنبال تحریمهای اتحادیه اروپا کلیه ارتباطات خود را با بانکهای ایرانی قطع کرد، بنابراین مذاکره برای لغو تحریم سوئیفت از مهم تریم محورهای مذاکرات تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان با گروه 5+1در دو سال و نیم گذشته بود.

                        تنها ساعاتی بعد از اجرای برجام خبری بر روی خروجی روابط عمومی بانک مرکزی قرار گرفت که اکثریت قریب به اتفاق رسانه های مکتوب و مجازی آن را پوشش دادند. بانک مرکزی در این خبر به استناد پایگاه اطلاع رسانی سوئیفت مدعی شد که تحریم سوئفیت لغو شده و کلیه بانکهای کشور از این لحظه به بعد قادر خواهند بود که از طریق این ابزار پولی و بانکی به نقل و انتقال پول بپردازند.

                        اما انگار ادعای بانک مرکزی چندان با واقعیت سنخیت نداشت، زیرا اسدالله عسگراولادی عضو با سابقه اتاق بازرگانی در گفتگو با «نسیم آنلاین» با رد ادعای مردان ساختمان میرداماد مدعی شد که لغو تحریم سئویفت دروغ است.

                        بانک مرکزی هم در واکنش به مصاحبه عسگراولادی با پس گرفتن ادعای قبلی خود، مدعی شد پروسه لغو سوئیفت زمان بر است و بانکها برای لغو آن باید شکیبا باشند.

                        رئیس کل بانک مرکزی هم به دنبال این ماجرا به برنامه گفتگوی ویژه خبری صداوسیما آمد و اعلام کرد که تحریم سوئیفت تا 10روز دیگر برداشته می شود. البته مهلت 10 روزه سیف چند روز است که پایان یافته است ولی وی روز گذشته بار دیگر در مصاحبه با رسانه ملی مدعی شد که شب گذشته لغو تحریم سوئیفت برای 9 بانک میسر شده است.

                        سیف در حالی نامی از 9 بانکی که شب گذشته شامل لغو تحریم سوئیفت شده اند، نبرد که برخی از بانکهای خصوصی در طول مدت تحریمها هم شامل تحریم سوئیفت نبوده اند. به عنوان مثال بانکهای پارسیان و پاسارگاد و سامان بنا به اعلام مدیران عاملشان در دوران تحریمها هم با سوئیفت ارتباط داشتند.

                        اما در حال حاضر این ابهام در فضای اقتصادی کشور وجود دارد که آیا تحریم سوئیفت واقعا لغو می شود و بانکهای ما به راحتی می توانند به این ابزار پولی و بانکی دسترسی داشته باشند؟

                        کارگزاری های خارجی به جای لغو تحریم سوئیفت مبادلات پولی و بانکی را انجام می دهند!

                        خبرنگار «نسیم آنلاین» به اطلاعاتی از منابع معتبر و مستقل دست پیدا کرده که نشان می دهد با لغو تحریم سوئیفت به دنبال اجرای برجام، بانکها مستقیما امکان اتصال به این سیستم را نخواهند داشت و از طریق کارگزاری های خارجی به سوئفیت متصل می شوند.

                        در این خصوص حیدر مستخدمین حسینی معاون اسبق بانک مرکزی در گفتگو با «نسیم آنلاین» با تایید خبر فوق گفت: دولتمردان در خصوص لغو تحریم سوئیفت و گشایش 1000 ال سی در روز نخست اجرای برجام غلو کرده و بزرگنمایی می کنند و این خود بانکها هستند که باید برای بهره مندی از خدمات سوئیفت با کارگزاری های خارجی وارد مذاکره شوند.

                        وی خاطرنشان کرد: لغو تحریم سوئیفت به معنا این نیست که بانکهای ما بلافاصله بعد از آن می توانند از خدمات سوئیفت بهره مند شوند، بلکه تازه باب مذاکره بانکهای ما با کارگزاری های خارجی باز می شود.

                        این مقام اسبق مسئول گفت: بانکهای خارجی بعد از لغو سوئیفت نقش کارگزاری ها را برای ما ایفا خواهند کرد. در دوران تحریمها ما تنها از طریق بانکهای چین و کره از خدمات سوئیفت بهره مند می شدیم، اما اکنون قرار است بانکهای اروپایی نقش کارگزاری خارجی در ارتباط دادن ما با سوئیفت را ایفا کنند.

                        مستخدمین حسینی تصریح کرد: لغو تحریم سوئیفت بدون زمینه سازی و انعقاد قرارداد عملیاتی نیست و دولت و بانک مرکزی در این خصوص جوسازی می کنند. در انعقاد قرارداد سوئیفت بانکها برای برقراری ارتباط با این ابزار پولی و بانکی، باید مبالغی را به کارگزاری های خارجی بپردازند و هیچ بانک خارجی این خدمات را به صورت رایگان برای ما انجام نمی دهد.

                        وی عنوان کرد: دولتمردان اطلاعات غلطی به مردم می دهند و در واقع سعی دارند افکار عمومی را به این جهت منحرف کنند، که با لغو سوئیفت یک شبه بانکهای ما می توانند نقل و انتقال پول انجام دهند، در حالی که پروسه انتقال پول برای بانکهای ما با استفاده از سوئیفت بسیار زمان بر خواهد بود.

                        معاون اسبق بانک مرکزی بیان کرد: قبل از اعمال تحریمها بانکهای ما، کارگزاری های خارجی را برای اتصال به سوئیفت انتخاب می کردند، اما در حال حاضر این بانکهای خارجی هستند که بانکهای ما را انتخاب می کنند، بنابراین ممکن است خیلی از بانکها به دلیل تغییر قوانین در چند سال اخیر قبول نکنند که کارگزار بانکهای ما شوند.

                        مستخدمین حسینی افرود: امروز بانکهای ما برای پیدا کردن کارگزار باید تلاش بیشتری انجام دهند و اگر هم کارگزار پیدا نشود، لغو تحریم سوئیفت بی فایده خواهد بود، زیرا نقل و انتقال پولی از این طریق انجام نمی شود.

                        وی تاکید کرد: به نظر می رسد 9 بانکی که رئیس کل بانک مرکزی در خصوص لغو سوئیفت از آنها یاد کرده است بانکهای خصوصی بوده اند که مشکلی برای استفاده از سوئیفت در دوران تحریمها را هم نداشته اند و تحریم سوئیفت برای بانکهای دیگر همچنان پابرجاست.

                        عدم لغو سوئیفت اجرای برجام را بی فایده می کند!

                        لغو تحریم سوئیفت از اهداف اصلی مذاکرات هسته ای بین ایران و گروه 5+1 به ویژه در دو سال و نیم گذشته بوده است و ارزش بسیار بالاتری از لغو تحریم فروش نفت دارد، زیرا اگر سوئیفت لغو نشود عملا هیچ نقل و انتقال پولی بین ایران و سایر کشورها انجام نخواهد شد.

                        قطعا کشور ما در مذاکرات هسته ای هزینه و وقت زیادی را صرف نکرد تا کمپانی بد نام پژو به ایران بازگردد و یا ما بتوانیم چند هواپیما از اروپایی ها بخریم و شرکتهای سازنده هواپیمای اروپایی را از رکود خارج کنیم.

                        باقی ماندن تحریم سوئیفت و به دنبال آن تداوم حضور پولهای بلوکه شده ما در آنسوی مرزها، تاثیرات اقتصادی برجام را تا حد واردات کالاهای مصرفی از کشورهای اروپایی و آمریکایی کاهش می دهد، زیرا ما همچنان مجبوریم که به جای دستیابی به منابع مالی بلوکه شده مان، از کشورهای دیگر کالای مصرفی مانند خودرو و یا هواپیما وارد کنیم، با این تفاوت که قبل از تحریمها از کشورهایی مانند کره جنوبی و چین کالا وارد می کردیم و اکنون از کشورهای اروپایی و آمریکایی کالا وارد می کنیم.

                        با این تفاسیر امیدواریم که مسئولان اقتصادی کشور و اعضای تیم مذاکره کننده هسته ای هرچه سریعتر نسبت به لغو واقعی تحریم سوئیفت با طرفهای خارجی رایزنی کنند تا مجبور به دادن باج به برخی از بانکهای اروپایی برای دستیابی به ابزارهای پولی و بانکی مانند سوئیفت نباشیم.

                        http://nasimonline.ir/Content/Detail...9%D8%B1%D8%AF-
                        در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post

                        "سوئیفت" برقرار شد










                        همانطور که اخیرارئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که 9 بانک ایرانی تا امروز-دوشنبه- به شبکه سوئیفت(جامعه جهانی ارتباطات مالی بین بانکی) متصل می شوند، این اتصال از اواخر شب گذشته برقرار شده است. بر این اساس اکنون در کنار بانک مرکزی، بانکهای تجارت، ملی،ملت، صنعت و معدن، پست بانک، سپه، توسعه صادرات و بانک رفاه به سوئیفت متصل شده‌اند.



                        به گزارش ایسنا، گرچه اتصال سوئیفت برقرار شده و دیگر منانعی از این طریق وجود ندارد، ولی استفاده بانکها از سوئیفت چند روزی زمانبر خواهد بود. آنطور که حکیمی-مدیرکل فن آوری اطلاعات بانک مرکزی – در این باره توضیح داده است، اتصال از سمت سوئیفت و از لحاظ بین‌المللی برقرار شده ، اما با توجه به این‌که بانک‌ها باید نرم‌افزارهای داخلی را متصل کرده و آموزش کافی داشته باشند، بستگی به سرعت عمل آنها حدود دو تا سه روز و حداکثر یک هفته طول می‌کشد تا بتوانند از طریق سوئیفت کارهای خود را انجام داده و پیام ارسال کنند.



                        وی با اشاره به این‌که بانک‌هایی که قبلا در لیست تحریم بوده و براساس برجام تحریم آنها لغو شده به سوئیفت متصل شده‌اند افزود: این بانک‌ها در حدود چهار سال گذشته اتصال‌شان به سوئیفت قطع بوده، ولی اکنون از نظر سوئیفت مشکلی وجود نداشته و گواهینامه‌های لازم را دریافت کردند.



                        حکیمی، همچنین در رابطه با این‌که چرا بلافاصله بعد از اجرایی شدن برجام بانک‌های ایرانی به سوئیفت متصل شدند، اظهار کرد: در حالت عادی برای اتصال به سوئیفت فرآیندی حدود دو تا سه ماهه لازم است به‌طوری که این شبکه در دوره‌های مختلف سیستم را قطع کرده و بانک‌های جدید را به آن اضافه می‌کند، اما برای اتصال بانک‌های ایرانی یک فاصله دو هفته‌ای ایجاد شد و این شبکه خارج از عرف خود، فرایند اضافه کردن بانکهای ایرانی را انجام داد که حدود دو هفته ای طول کشید.



                        وی این را هم گفت که تا پیش از این برخی بانک‌ها گر چه به سوئیفت متصل نبودند، اما کارهای خود را به شیوه‌های دیگر و با هزینه‌های بالاتری انجام می‌دادند که از این پس هزینه مبادلات آنها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.



                        این در حالی است که به دنبال اجرایی شدن برجام و لغو تحریم‌ها، شبکه سوئیفت نیز تحریم های خود علیه بانکهای ایرانی را در 27 دی ماه امسال (اولین روز بعد از اجرایی شدن برجام) پایان یافته اعلام کرده بود


                        در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                        وطن فروشی همراه با دروغ!!!
                        در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        مدیرعامل بانک توسعه صادرات حرفهای سیف را رد کرد

                        سوئیفت وصل شده اما نمی‌توان از طریق آن پیغام داد!



                        علی صالح آبادی گفت: طبق اطلاعی که صبح امروز گرفته اند به لحاظ فنی سوئیفت دیشب وصل شده اما اینکه نمی‌توانیم از طریق سوئیفت پیغام بدهیم مسئله‌ای نیست زیرا سوئیفت از طریق بانک‌های دیگر برقرار است.

                        به گزارش «نسیم آنلاین»رئیس بانک توسعه صادرات درباره اتصال به سوئیفت توضیح داد: تاریخ دقیق اتصال به سوئیفت توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود، زیرا همه 9 بانک مدارک و مستندات خود را به بانک مرکزی ارائه داده‌اند و بانک مرکزی یکباره همه را ارسال کرده است.

                        روز گذشته، ولی الله سیف خبرداد: ۹ بانکی که قبلا تحریم شده‌اند تا ساعات پایانی امشب به سوئیفت متصل می‌شوند. وی افزوده، تا شنبه - یکشنبه هفته آینده (هفته جاری) مشکل این 9 بانک برای اتصال به سوئیفت حل خواهد شد.
                        سیف دیشب مدعی شده، امروز به من گزارش دادند که این مشکل حل شده و 9 بانک تحریم شده امشب به سوئیفت متصل می‌شوند.

                        مدیرکل بین‌الملل بانک مرکزی نیز پیشتر، بانک‌های ملی، تجارت، ملت ،صنعت و معدن، پست بانک ،سپه ، توسعه صادرات و رفاه کارگران و بانک مرکزی را ازجمله بانک‌هایی دانسته بود که به شبکه سوئیفت متصل خواهند شد.

                        با این حال، علی صالح‌آبادی گفت: طبق اطلاعی که صبح امروز گرفته اند به لحاظ فنی سوئیفت دیشب وصل شده اما اینکه نمی‌توانیم از طریق سوئیفت پیغام بدهیم مسئله‌ای نیست زیرا سوئیفت از طریق بانک‌های دیگر برقرار است.

                        http://nasimonline.ir/Content/Detail...F%D8%A7%D8%AF-

                        در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        مدیرعامل بانک توسعه تعاون در گفتگو با «نسیم آنلاین»:

                        سوئیفت هنوز وصل نشده است


                        محمد علی سهمانی اصل گفت: رفع تحریم سوئیفت بانک توسعه تعاون در جریان بوده اما در بررسی امروز، مشخص شد که هنوز مشکل سوئیفت بانک توسعه تعاون رفع نشده است.

                        مدیرعامل بانک توسعه تعاون، اعلام داشت که بانک متبوع او همچنان به شبکه سوئیفت متصل نشده و همچنان قطع است.

                        روز گذشته، ولی الله سیف خبرداد: ۹ بانکی که قبلا تحریم شده‌اند تا ساعات پایانی امشب به سوئیفت متصل می‌شوند. وی افزوده، تا شنبه - یکشنبه هفته آینده (هفته جاری) مشکل این 9 بانک برای اتصال به سوئیفت حل خواهد شد.

                        سیف دیشب مدعی شده، امروز به من گزارش دادند که این مشکل حل شده و 9 بانک تحریم شده امشب به سوئیفت متصل می‌شوند.

                        مدیر کل بین‌الملل بانک مرکزی نیز پیشتر، بانک‌های ملی، تجارت، ملت ،صنعت و معدن، پست بانک ،سپه ، توسعه صادرات و رفاه کارگران و بانک مرکزی را ازجمله بانک‌هایی دانسته بود که به شبکه سوئیفت متصل خواهند شد.

                        با این همه، محمد علی سهمانی اصل مدیرعامل بانک توسعه تعاون در گفتگو با «نسیم آنلاین» اعلام داشت که رفع تحریم سوئیفت بانک توسعه تعاون در جریان بوده اما در بررسی امروز، مشخص شد که هنوز مشکل سوئیفت بانک توسعه تعاون رفع نشده است.

                        وی گفت که بانک توسعه تعاون هم در زمره بانکهایی بوده که در جریان تحریم های بین المللی، سوئیفت آن قطع شده بود.

                        http://nasimonline.ir/Content/Detail...A7%D8%B3%D8%AA

                        نظر

                        • Hessam
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 1240

                          #2832
                          پاسخ : نبض سیاست

                          قربانی آخر در ونزوئلا؛ سقوط دولت یا اقتصاد؟
                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                          دنیای اقتصاد: در فروپاشی ونزوئلا تردیدی نیست؛ ولی سوال این است که کدام یک زودتر سقوط می‌کنند: دولت یا اقتصاد؟ سیاست‌های پوپولیستی در ونزوئلا فاجعه آفریده است. این خط مشی اقتصادی و بذل و بخشش‌های نفتی از زمان هوگو چاوز آغاز شد و در دوره جانشینش تکمیل شد.

                          سرنوشت کشوری که ریسش رفیق جینگ ا.ن احمق بود، حالا قراره با امام زمان ظهور کنه و بقیه جاهای دنیا رو هم با رفیق احمقتر از خودش مدیریت کنه

                          به گزارش صندوق بین‌المللی پول، طی سال‌های اخیر، اقتصاد ونزوئلا سالانه 10 درصد کوچک شده و برای سال پیش رو این رقم 6 درصد تخمین زده می‌شود؛ در عین حال نرخ تورم هم به 720 درصد رسیده است. مردم برای تهیه مایحتاج اولیه‌شان به تحمل صف‌های دراز و طولانی تن داده‌اند تا تنها زنده بمانند. شاید به همین دلیل هم دولت جیره‌بندی کالاها را آغاز کرده است. نکته مضحک این خط مشی انقباضی نحوه تخصیص کالاهاست؛ سه رقم انتهایی شماره ملی. اما وزیر اقتصاد این کشور به جای حل این چالش‌های اقتصادی صورت مساله را پاک می‌کند. مغز متفکر اقتصادی رئیس‌جمهور ونزوئلا حتی به وجود پدیده‌ای به نام تورم اعتقاد ندارد. وی در پاسخ به منتقدان سیاست‌هایش تاکید می‌کند: «تورم چیزی جز تمایل شرکت‌ها به افزایش سودآوری از طریق افزایش قیمت‌ها نیست و این تمایل هیچ ارتباطی با انتشار پول ندارد. بنابراین قطعا بین نشر پول و تورم رابطه‌ای وجود ندارد.»

                          در فروپاشی ونزوئلا تردیدی نیست ولی سوال این است که کدام یک زودتر سقوط می‌کنند: دولت یا اقتصاد؟ شاید تنها قیدی که لازم باشد بر این سوال افزوده شود «به‌طور کامل» است یعنی «سقوط کامل» که در مورد دولت و اقتصاد ونزوئلا باید گفت تا حد زیادی هم‌اینک نیز به احتضار افتاده‌اند. دولتمردان کنونی آرای موافق کنگره را از دست داده‌اند و گروه مخالف اکثریت آرا را کسب کرده‌اند. سیاست‌مداران تازه‌وارد نیز عملکرد بهتری نشان نداده‌اند، آن هم در شرایطی که به گزارش صندوق بین‌المللی پول، طی سال‌های اخیر، اقتصاد کشور سالانه 10 درصد کوچک شده و برای سال آینده این رقم 6 درصد تخمین زده شده و تورم به 720 درصد رسیده است. این نباید موجب تعجب شود چرا که به دلیل بدهی‌های غیرقابل پرداخت دولت، بازارها سقوط کشور را در آینده نزدیک انتظار می‌کشند؛ با نظر به مجموعه این شرایط می‌توان اذعان کرد که کشور اساسا ورشکسته تلقی می‌شود. چطور کشوری که از نظر ذخایر نفتی رتبه اول را در دنیا دارد به دلیل بدهی‌های دولتی باید ورشکسته شود؟ دو دلیلی که در ابتدای امر به نظر می‌رسد سیاست‌های ناکارآمد در کنار بد اقبالی است. اولین سیاست غلط را دولت سوسیالیست هوگو چاوز در پیش گرفت وقتی منابع بی‌رویه‌ای به حمایت از قشر فقیر اختصاص داد؛ یارانه‌ای همه‌جانبه از گازوئیل 2 سنتی تا مسکن رایگان. البته تا وقتی منابع مالی برای چنین سیاست‌هایی، بادآورده حتی، در اختیار دولت باشد چنین مخارجی دردسرساز نخواهد بود ولی همان‌طور که تاریخ نشان می‌دهد از سال 2005 ونزوئلا چنین منابعی در دسترس نداشت و همچنان این هزینه‌ها افزایش پیدا می‌کردند.

                          دولت چاوز شرکت ملی نفت را تقریبا رو به تعطیلی کشاند. متخصصان این شرکت جایگزین افرادی شدند که بیشتر از توانایی و دانش به رژیم آن کشور وفادار بودند. از این طریق سود صنعت روند کاهش را آغاز کرد؛ در حالی که سدی در برابر ورود سرمایه‌گذاری جدید ایجاد شده بود. ساختن مانع در برابر سرمایه‌گذاری‌های جدید در صنعت نفت به دلیل ایجاد فضای امنیتی از سوی دولت چاوز، بیشترین خسارت را به این صنعت وارد کرد چرا که نفت خام ونزوئلا بسیار سنگین است و برای قابل فروش بودن در بازار باید ترکیب یا پالایش شود و این هر دو فرآیند بسیار هزینه‌بر است و نیاز به سرمایه‌گذاری‌های عظیم دارد. وقتی زیرساخت‌های صنعت به روز نشدند و حتی به دلیل کمبود سرمایه بسیاری از همان زیرساختارهای قبلی به خوبی مراقبت و نگهداری نشدند تولید نفت ونزوئلا روز‌به‌روز کاهش یافت و به قدر نیاز توان و ظرفیت تولید و صادرات در کشور وجود نداشت. در نتیجه‌، تولید نفت بین سال‌های 1999 تا 2013 به میزان 25 درصد کاهش یافت.

                          باقی داستان همان مشکلات لاینحل مالی دولت است. بنا بر گزارشی از جاستین فاکس، محقق دانشگاه هاروارد، عددهای سه رقمی قیمت نفت نیز نمی‌توانستند ونزوئلا را نجات بدهند وقتی دولت مخارج بسیاری را به‌صورت یارانه‌های مردمی آن صرف می‌کرد در حالی که تولید نفت دوره‌به‌دوره رو به کاهش بود. وقتی دولت با کاهش منابع مالی روبه‌رو شد دست به انتشار پول زد آن هم در مقادیر بسیار وسیع. در نتیجه این چاپ پول که از اواسط سال 2014 با سقوط قیمت‌ نفت اوج گرفت، ارزش پول ملی ونزوئلا، آن‌طور که نرخ‌های بازار سیاه نشان می‌دهند، تا 93 درصد کاهش یافت. آن‌طور که تجربه تاریخ و در این‌جا ونزوئلا، نشان می‌دهد «لنین» در اشتباه بود: تخریب پول ملی تهدیدی برای نظام سرمایه‌داری شمرده نمی‌شود بلکه عاملی ویرانگر برای نظام‌های سوسیالیست بوده است. دولت ونزوئلا تا کنون نتوانسته (و نمی‌تواند) واقعیات اقتصادی جامعه را بپذیرد و دست به کنترل جامع و همه‌جانبه بر قیمت‌ها و نرخ ارز زده است. دولت این توهم را در سر داشته که با کنترل بازارها و اعمال قیمت‌ها بر کالاها و بازاریان می‌تواند در عین چاپ پول از تورم جلوگیری کند و از طرف دیگر دلار را با نرخ بسیار پایین به آنها بدهد تا در همان قیمت‌های نازل جنس وارد کنند.

                          این دو تا احمق هماهنگ با هم جهان مدیریت میکردن،اگه یه کشور درست حسابی داشتیم این مردک رو به جرم خیانت به کشور باید به چارمیخ میکشیدن

                          مساله آن است که شرکت‌ها هزینه فرصت خود را در نظر می‌گیرند: شرکت‌هایی که دلار دولتی دریافت نمی‌کنند توان خرید و واردات ندارند و کالایی برای عرضه کردن در دست نخواهند داشت؛ شرکت‌هایی نیز که دلار دولتی (ارزان) دریافت می‌کنند برایشان بارها به صرفه‌تر است آن را در بازار آزاد بفروشند تا با واردات اجناس سعی در کسب حاشیه سودی بسیار پایین‌تر بکنند. در هر سناریو، آن‌طور که در واقعیت اتفاق افتاد، بازار خالی از کالا خواهد بود. به‌طور خلاصه، بهترین تولید ونزوئلا در شرایط اقتصادی فعلی صف‌های طویل از متقاضیان کالا بوده است. دولت جیره‌بندی کالاها را آغاز کرده است؛ نکته مضحک نحوه اختصاص کالاها است: سه رقم انتهایی شماره ملی آنها معیار است. این شرایط تنها یک مسیر فراروی خود دارد: فجیع‌تر شدن و در آخر سقوط. رئیس‌جمهور سوسیالیست فعلی کشور، نیکولاس مادورو، قانون اساسی را تغییر داده است؛ به نحوی که نمایندگان فعلی کنگره قادر نخواهند بود مدیران بانک مرکزی را عوض کنند یا مدیری جدید بر سر کار بگمارند: بی‌تردید هیچ بهبودی در انتظار اقتصاد کشور با این قانون جدید نخواهد بود. وزیر اقتصاد جدید، سردمدار اقتصاد کشور، که شخص مادورو وی را بر سر کار گمارده است، کسی است که حتی به وجود پدیده‌ای به نام تورم اعتقاد ندارد. وی ادعا می‌کند: «تورم چیزی جز تمایل شرکت‌ها به افزایش سودآوری از طریق افزایش قیمت‌ها نیست و این تمایل هیچ ارتباطی با انتشار پول ندارد. بنابراین قطعا بین نشر پول و تورم رابطه‌ای وجود ندارد.» و با همین استدلال ونزوئلا به چاپ پول ادامه خواهد داد. با توجه به تجربه گذشته ونزوئلا و با فرض ادامه دادن همان روند، ابرتورم همچنان روند صعودی خود را ادامه خواهد داد مگر آن‌که مادورو به نحوی از راس قدرت برکنار شود. به‌وضوح می‌توان مشاهده کرد بختکی بر ونزوئلا افتاده که نفس کشیدن را برای آن دشوار کرده است: بختک سیاست‌های اقتصادی محتوم به شکست.

                          نظر

                          • خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

                            #2833
                            پاسخ : نبض سیاست

                            QUOTE=negarminavi;663114]
                            «خرید هواپیما» در نظرسنجی مردم آخر شد!


                            دولت بهار: در یکی از برنامه‌های شب گذشته رسانه ملی در سؤال نظرسنجی خود از بینندگان تلویزیون پرسد : به نظر شما دلارهای آزاد شده از تحریم بهتر است صف کدام نیاز کشور شود . 1- تجهیز بیمارستان‌ها 2- تجهیز مدارس 3- خرید هواپیما 4- گسترش راه آهن 5- سایر نیازهای کشور

                            مردم خرید هواپیما با دلارهای آزادشده را در اولویت ندانستند

                            نتایج یک نظرسنجی نشان داد که از دید مردم خرید هواپیما می‌بایست آخرین گزینه دولت در اولویت تخصیص دلارهای آزاد شده از تحریم باشد .

                            در یکی از برنامه‌های شب گذشته رسانه ملی در سؤال نظرسنجی خود از بینندگان تلویزیون پرسد : به نظر شما دلارهای آزاد شده از تحریم بهتر است صرف کدام نیاز کشور شود . 1- تجهیز بیمارستان‌ها 2- تجهیز مدارس 3- خرید هواپیما 4- گسترش راه آهن 5- سایر نیازهای کشور

                            در پایان این نظرسنجی گزینه سایر نیازمندی‌ها بیشترین رای را آورد . تجهیز بیمارستان‌ها 30 درصد ، تجهیز مدارس 17.9 درصد ، گسترش راه آهن 6.98 درصد را به خود اختصاص دادند . نکته جالب اینکه از دید شرکت کنندگان در این نظرسنجی خرید هواپیما آخرین اولویت را دارد

                            http://www.dolatebahar.com/view/2153...1-%D8%B4%D8%AF![/QUOTE]


                            این سایت جعلی دولت بهار بزودی به دولت زمستون تبدیل خواهد شد و خودش و صاحابان جعلیش میرن خونشون میشنن یقول دوقول بازی میکنن!!!laughingsmiley
                            زندگی بدون تحریم سلام....

                            نظر

                            • خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

                              #2834
                              پاسخ : نبض سیاست

                              در اصل توسط Hessam پست شده است View Post

                              دولت بهار
                              =))=))=))=)) رسانه ملی =))=))=))=)) دیگه داری فکاهی مینویسی، حتما تو نظر سنجی بعدی هم ا.ن ریس جمهور آینده است =))=))=))=))=))


                              اولین رای رو مشایی انداخته و بقیه هم دزدای دیگه!!!
                              :))
                              زندگی بدون تحریم سلام....

                              نظر

                              • خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

                                #2835
                                پاسخ : نبض سیاست

                                در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                قاضی‌پور در اولین روز همایش گفتمان عزت ملی مطرح کرد
                                احتیاج امروز کشور هواپیمای لوکس نیست، مردم اشتغال می‌خواهند/ ۴۹ بند برنامه ششم نیست!


                                نماینده مردم ارومیه گفت: دولت می‌خواهد حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت بفروشد، اگر خاک طلا شود هم نمی‌توانیم اصل و سود پول اوراق مشارکت را برگردانیم.

                                به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر امروز همایش گفتمان عزت ملی که به همت جامعه اسلامی دانشجویان در مجتمع آدینه با حضور بیش از 500 نفر برگزار شده بود نادر قاضی پور، نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در این برنامه گفت: ایران در ابتدای دوره قاجار بسیار بزرگ بوده که در انتهای آن دوره مساحتش به یک چهارم تبدیل شد.

                                وی تصریح کرد: در زمان پهلوی رضاشاه رشته کوه های آرارات را بخشید محمدرضا نیز بحرین را داد اشتباه انسان های بزرگ بزرگ است.

                                نماینده مردم ارومیه در مجلس با بیان اینکه در 500 سال گذشته ایران فقط در دفاع مقدس خاک خود را از دست نداده است اظهار داشت: آرامش کنونی ما مدیون زحمات نیروهای مسلح می باشد داعش در اروپا عربستان سوریه چین و پاکستان عملیات هایی را انجام داد ولی در داخل کشور ما نتوانسته کاری کند مردم بایدتوجه کنند که نظام اسلامی به سادگی تشکیل نشده است و باید قدر آن را بدانیم.

                                وی افزود: رهبر عزتمند ما کشور را طوری مدیریت کرد که جنگ داخلی به خارج از کشور منتقل شد ما باید قدر این رهبر را بدانیم و اجازه توهین هر فرد به ایشان را ندهیم.

                                قاضی پور با بیان اینکه نمایندگان مردم ابتدا به دنبال رفاه امنیت و تولید هستند اظهار داشت: امام خمینی و رهبری ابتدا تولید را در نظر دارند و اگر بخواهیم در جهان سر بالا کنیم باید به سخنان رهبری گوش دهیم دشمنان به دنبال ایجاد فساد اخلاقی هستند و باید توجه شود که فساد اخلاقی که به دنبال آن فساد مادی رخ می دهد پیش نیاید.

                                وی با اشاره به لایحه بودجه دولت گفت: حدود 100 هزار میلیارد تومان دولت می خواهد اوراق مشارکت بفروشد اگر خاک طلا شود هم نمی توانیم اصل سود پول اوراق مشارکت را برگردانیم با این کار توان واریز سود مشارکت کنونی را ندارند چه برسد به این رقم هنگفت.

                                نماینده مردم ارومیه در مجلس ادامه داد: در این لایحه آمده که دولت با قرض های خود اوراق مشارکت را می فروشد این قرض به چه فردی داده می شود مشخص نیست این لایحه نشان می دهد آقایان هر چه می خواهند می توانند انجام دهند که در اینجا نقش مجلس مشخص می گردد.

                                وی با بیان اینکه تعدادی از عزیزان نماینده در حوزه های انتخابی خود به خواب بودن در این چهار سال مشغول تبلیغات هستند ادامه داد: امروز مردم متصورند که کدام پرنده است که چهار سال یک بار به حوزه انتخابی خود می آید تمام ما اشتباه می کنیم ولی قرار نیست که به کشور خیانت کنیم افرادی که سخنان شان در مقابل مردم و دیگران و افراد متفاوت تغییر می کنند منافق نامیده می شوند و به فرموده امام منافق بدتر از کافر است.

                                قاضی پور با بیان اینکه احتیاج امروز ملت ایران هواپیماهای لوکس نیست و درخواست امروز ملت اشتغال است افزود: آیا انصاف است که جوانان فارغ التحصیل را مقروض کنیم و کاری کنیم که برای ازدواج کردن سال ها قسط بدهند سود بالای هفت درصدی برای تولید کننده قابل قبول نیست و در حال حاضر این سود 33 درصد است.

                                وی گفت: برخی می گویند ورود ماشین های بالای حجم موتور 2500 ممنوع است ولی شاهد ده ها ماشین با حجم موتور 3800 در تهران هستیم چرا به مردم دروغ می گویید؟

                                نماینده مردم ارومیه در مجلس با بیان اینکه ما هواپیما با صنعت آن می خواهیم اظهار داشت: شرکت پژو به ما خیانت کرده و ما بار دیگر با آن قرار بسته ایم این در صورتی است که می توانستیم با دیگر کشورها معامله کنیم. وزیر بهداشت سر مردم کلاه می گذارد و برای نشان دادنش به صدا و سیما پول می دهد.

                                وی در پایان خاطرنشان کرد: رهبری در سیاست های کلی برنامه ششم 80 بند را اعلام کردند این در صورتی است که دولت تنها 31 بند را به مجلس داده است دولت ما را مسخره کرده است یا خودش را؟!

                                http://www.snn.ir/detail/News/483957/9031


                                هر چی از این پست ها بیشتر میزنی ما خوشحال تریم!!!

                                فشار بسیار بالاس مشخصه!!

                                چهره منفورت داره منفور تر میشه همینی که خواسته ماهاست!!

                                بیشتر بزن از این پست ها!!/:.smilingsmiley.:/
                                زندگی بدون تحریم سلام....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X