کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ننگ اون کارهایی بود که سران فتنه و امثال شماها در حق مردم و کشور کردید !
هاشمی خودش هفته پیش روحانی را لجن فرو برد و درآورد ! و گفت رای روحانی 3 درصد بود ! من حمایت کردم شد 50 ممیز ...!!!!
احمدی نژاد نه در انتخابات لیستی داشت نه از کسی حمایت کرد !
آرای تهران هم فقط به خاطر رای لیستی طرفداران اصلاحات به اون طرف رسید ! وگرنه این طرف قبلا هم نشون دادن ، همه لیستی رای نمیدن !
اونطرف به قول دوستت ! چون سیستم ارباب رعیتی هست، ارباب میگه به اینها رای بدید ! همه چشم بسته رای میدن !!!
ایندفعه چون احتمال میدادن مشارکت کم باشه و رای ارباب رو کسی توجه نکنه !!! اربابان اصلی هم وارد شدن ! انگلیس و وهابیون عربستان و داعش هم در کنار دوستان همیشگی شون یعنی هاشمی و خاتمی قرار گرفتن !!!
امثال آدمهایی مثل شما رو میشه به "سنگ پای قزوین" تشبیه کرد که هیچ وقت از رو نمیرید. هر چقدر هم دلیل و آیه و سند بیاری باز هم از قبول حقیقت فراری هستین. همین نتایج خودش خیلی پیامهای مهمی برای نظام و کل دنیا داشت. یکی از مهمترین برداشت هایی که میشه از این نتایج کرد اینه که مردم هم به این نتیجه رسیدن که برای بهتر شدن مملکت باید آهسته و پیوسته پیش رفت و انتظار تغییرات ناگهانی، کودتا، انقلاب و... همراه با خشونت رو نباید داشت که در هیچ کجای دنیا نتیجه نداده و نخواهد داد و تنها حضور در انتخابات و رای به کاندیدای انعطاف پذیر میتونه وضعیت رو بهتر بکنه نه تحریم انتخابات. همین نتایج یک قدم رو به جلو هست و میتونه مقدمه ای باشه برای جامعه ای بهتر و آبادتر و بدور از افراطی گری...
هاشمی خودش هفته پیش روحانی را لجن فرو برد و درآورد ! و گفت رای روحانی 3 درصد بود ! من حمایت کردم شد 50 ممیز ...!!!!
!
شما تنها به سر لیست انتخابات خبرگان نگاه کن ,...یک نفس عمیق بکش و در سکوت به آنچه رخ داده و به رای مردم عمیق شو ...
رفسنجانی نه تریبون مهمی در اختیارش بود و نه رسانه ایی , ...تنها , صحبت هایش مثل شب نامه دست به دست در شهر میچرخید ...
دیگر سفسطه وکولی بازی درنیار ...فقط تماشا کن !!!
.
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
امثال آدمهایی مثل شما رو میشه به "سنگ پای قزوین" تشبیه کرد که هیچ وقت از رو نمیرید. هر چقدر هم دلیل و آیه و سند بیاری باز هم از قبول حقیقت فراری هستین. همین نتایج خودش خیلی پیامهای مهمی برای نظام و کل دنیا داشت. یکی از مهمترین برداشت هایی که میشه از این نتایج کرد اینه که مردم هم به این نتیجه رسیدن که برای بهتر شدن مملکت باید آهسته و پیوسته پیش رفت و انتظار تغییرات ناگهانی، کودتا، انقلاب و... همراه با خشونت رو نباید داشت که در هیچ کجای دنیا نتیجه نداده و نخواهد داد و تنها حضور در انتخابات و رای به کاندیدای انعطاف پذیر میتونه وضعیت رو بهتر بکنه نه تحریم انتخابات. همین نتایج یک قدم رو به جلو هست و میتونه مقدمه ای باشه برای جامعه ای بهتر و آبادتر و بدور از افراطی گری...
مگه من انتخابات رو تحریم کرده بودم !؟
اتفاقا همین چیزهایی که نوشتی رو نظام میخواست به آنهایی که سطل آشغال آتیش می زدند بفهماند !
و اربابان آنهایی که سطل آشغال آتیش می زدند و انتخابات را تحریم می کردند !
به بررسی بکن ببین در دوره های قبل چه کسانی انتخاباتها را تحریم می کرده اند ! و از حقیقت به قول شما فراری بودند !!!
بنده هم موافقم به دور از افراطی گری ! یعنی همان کارهایی که عده ای در بالا رفتن از دیوار سفارتخانه ها کردند ! و یا کارهایی که در فتنه 88 انجام شد !
یک نمونه ساده افراطی گری در همین سایت همفکران شما هستند که مدام فحاشی و توهین می کنند ! اصلا پست بدون فحاشی و توهین و تمسخر نمی توانند بزنند ! تا ناظر بالای سرشان نباشد هر چه به دهانشان می آید می گویند !
در پست قبلی نوشتم نظام دارد اصلاح طلبان کنترل شده را جایگزین اصلاح طلبان افراطی می کند !
ابتدا یکی مثل حسن روحانی را به عنوان رییس جمهور ! به آنها غالب کرد !
بعد هم لاریجانی و اذنابش را فرستاد اونطرف !
حالا هم یه عده که اصلا نه شما نه خیلی های دیگر که اسمشان را در برگه رای نوشتند نه می دانند کی هستند نه میدانند عملکردشان چیست را به آنها غالب کرد !
مصداق بارز "سنگ پای قزوین" کسی هست که تا خرخره کشور را در رکود فرو برده و میگه من از رکود رد شدم !!!
مصداق بارز "سنگ پای قزوین" کسی هست که نقدینگی را دو برابر کرده ظرف 2 سال و میگه انظباط پولی دولت من بسیار خوب بوده و منجر به کاهش تورم شده !!!
مصداق بارز "سنگ پای قزوین" کسی هست که مدعی است تورم صفر درصد شده و معجزه شده !!!
اتفاقا همین چیزهایی که نوشتی رو نظام میخواست به آنهایی که سطل آشغال آتیش می زدند بفهماند !
و اربابان آنهایی که سطل آشغال آتیش می زدند و انتخابات را تحریم می کردند !
به بررسی بکن ببین در دوره های قبل چه کسانی انتخاباتها را تحریم می کرده اند ! و از حقیقت به قول شما فراری بودند !!!
بنده هم موافقم به دور از افراطی گری ! یعنی همان کارهایی که عده ای در بالا رفتن از دیوار سفارتخانه ها کردند ! و یا کارهایی که در فتنه 88 انجام شد !
در پست قبلی نوشتم نظام دارد اصلاح طلبان کنترل شده را جایگزین اصلاح طلبان افراطی می کند !
ابتدا یکی مثل حسن روحانی را به عنوان رییس جمهور ! به آنها غالب کرد !
بعد هم لاریجانی و اذنابش را فرستاد اونطرف !
حالا هم یه عده که اصلا نه شما نه خیلی های دیگر که اسمشان را در برگه رای نوشتند نه می دانند کی هستند نه میدانند عملکردشان چیست را به آنها غالب کرد !
اول شما چند مورد از اصلا طلبان افراطی رو که نظام صلاحیتشون رو تایید نکرد نام ببرید تا منظور شما رو از اصلاح طلب افراطی درک بکنیم.
بعد نظام اگر چنین چیزی میخواست این همه افراط گر رو تایید صلاحیت نمیکرد.
در مورد خط آخر شما هم؛ اینو باید بگم که بدونید باز هم این یک قدم رو به جلو هست که مردم به حزب رای دادن نه به شخص. همه جای دنیا این مساله وجود داره و همه جا مردم به کاندیدای مورد حمایت احزابشون رای میدن نه به شخص! پس این مورد رو شما باید خیلی مثبت ارزیابی بکنید نه اینکه نقد کنید!
.
.
.
حالا هم یه عده که اصلا نه شما نه خیلی های دیگرکه اسمشان را در برگه رای نوشتند نه می دانند کی هستند نه میدانند عملکردشان چیست را به آنها غالب کرد !
.
.
آن مار زخمی که گفتم و به خود میپیچد را اینجا میشود مشاهده کرد ....
به نظرمن شما دارید به برایند رای و شعور خانواده های ایرانی توهین میکنید, !!!
اگر هم اینطور میخواهید قضاوت کنید ,این احتمال را هم باید درنظر بگیرید که آن رایی هایی که شکست خورده ها کسب کرده اند از نادانی ملت باشد که نه میدانند که هستند و نه میدانند عملکردشان چیست !... وتنها اسمشان را در برگه ها نوشتند !
به نظرمن شما دارید به برایند رای و شعور خانواده های ایرانی توهین میکنید !
اگر هم اینطور قضاوت میکنید ,این احتمالش هم هست که آن رایی هایی که شکست خورده ها کسب کرده اند از نادانی ملت باشد که نه میدانند که هستند و نه میدانند عملکردشان چیست !
یه چیزی رو به عین دیدم میگم..
تو یه سری جاها نمیخام اسم ببرم مردم واقعا فکر میکنند اگه به کسی که کار بی پایه و بنیانی مثل یارانه رو باب کرد رای ندن همین یه مقدار پول براشون ریخته نمیشه!!
شهر های بزرگ رو نبینید قسم میخورم همین چند تا که از دولت قبل اومدن بالا همین علتش بوده!!بخذا یه سری از این ادما حتی نمیدونن مجلس کجا هست و کارش چیه!!
این کاربری هم که میاد اینجا داره خودشو به درو دیوار میزنه قبل هم گفتم میخاد با یه ظرف ماست تو دریا دوغ درست کنه!!اینجا ما هر چی هم توضیح بدیم و دلیل و منطق بیارییم هیچ فایده ایی نداره!!!
این باید به حال خودش رها بشه تا مورد توجه نباشه و اتیشش کم کم فروکش کنه!!
من دیروز یه لیست بلند از خیانت های اون ادم زدم و چند بار نقل قول کردم که بیاد جواب بده ولی نتونست..چون میدونه جوابی نیست که بده!!
از تشکر های پای پست هاش هم معلومه تموم شده هستن این افکارای بیخود..
به نظرمن شما دارید به برایند رای و شعور خانواده های ایرانی توهین میکنید, !!!
اگر هم اینطور میخواهید قضاوت کنید ,این احتمال را هم باید درنظر بگیرید که آن رایی هایی که شکست خورده ها کسب کرده اند از نادانی ملت باشد که نه میدانند که هستند و نه میدانند عملکردشان چیست !... وتنها اسمشان را در برگه ها نوشتند !
دقیقا مشابه احمدینژاد که مردم را خس و خاشاک نامید !!
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
در این انتخابات با برائتی که مردم از چنین گروههای متحجر و عقب مانده کردند اینها به مرز روانی و سکته رسیده اند...
کاربر میناوی که نوشته است :حالا هم یه عده که اصلا نه شما نه خیلی های دیگر که اسمشان را در برگه رای نوشتند نه می دانند کی هستند نه میدانند عملکردشان چیست را به آنها غالب کرد !
.
.
نظر