نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Rudel
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 2164

پاسخ : نبض سیاست

بی خود زور نزن تا همین قدر هم که یه خورده سر به سرت گذاشتم برای این بود که بیشتر پست بگذاری و خودت رو به همه بشناسونی چون اگر اون چیزی که من در تو دیده بودم رو می نوشتم زیاد موثر نبود اینجا هم 99 درصد بچه ها بسیار باشعور و مودب و تحصیل کرده هستند و خودشون می فهمند.

نظر

• Inspired
      عضو فعال
      • May 2016
      • 494

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
      برو تو سایتهای قم ثبت نام کن
      ولی اونجا هم اگر اسم اینطوری انتخاب کنی مطمئن باش به عنوان منحرف ذهنی و کسی که خودش رو فرستاده خدا میدونه اعدامت میکنند
      در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
      بی خود زور نزن تا همین قدر هم که یه خورده سر به سرت گذاشتم برای این بود که بیشتر پست بگذاری و خودت رو به همه بشناسونی چون اگر اون چیزی که من در تو دیده بودم رو می نوشتم زیاد موثر نبود اینجا هم 99 درصد بچه ها بسیار باشعور و مودب و تحصیل کرده هستند و خودشون می فهمند.

بازار که خرابه، یه خورده بیاییم اینجا با دوستان فهیم و عالیقدر و باسواد، اختلاط کنیم، خلقمون وا شه

+++++++++++++++++

خب، توی کارتون

لیدر که مشخصه

معینی جانت نگفت میخواد نفر دوم باشه یا سوم، با هم سنگاتون رو واکنید، میخوام شماره بدم بهتون

الان شماره 2 میشه استاد معینی (چون زودتر از شما رفت توی صف) پس رودل رو شماره 3 فرض میکنیم

بنده هم که معرف حضور هم هستم، رئیس خلیج خوکها

میخوام از شماره ی 2 بپرسی (چون به من گفت که خیلی دون پایه هستم و ارزش بحث کردن ندارم، شما باز معقول تری و از کوره در نمیری، تازه از من مطب هم میخواست، حالا فهمید چرا دیجیتالی ویزیت میکنم، چون از این نمکی ها زیاد دیده ام که با پاره آجر حق ویزیت میدن /:.yead.:/)

دقیقاً منظورش از هجی کردن چیه؟

چون آیدی من مشخصه یعنی چی، هجی کردن رو جای دیگه بکار میبرند

بعد، من کی خودم رو فرستاده ی خدا دونستم؟

الان چرا میخواد منو به کشتن بده؟

مگه گفتمان، آخرش باید منجر بشه به پاره آجر؟

آیا فهمیده ها، با ادب ها، موقع بحث و گفتمان، با خودشون پاره آجر دارند، یا کفشی که بخاطرش، فروشنده رو به صلابه کشیده اند رو، از پاشون در میارندو حواله میدن؟

شعور رو تعریف کن؟

99 درصد یعنی چقدر؟

آیا تحصیلات، شعور هم میاره یا این شعوره که تحصیلات میاره؟

اگر اینجوریه، چرا معنای هرم آگاهی رو درک نکردند؟ و کور کورانه دنبال نفر اول که اسمش مشخصه، راه افتادند

چه چیزی در من دیده بودی، ای کاشف القلوب و ای باقر العلوم

شایان ذکر است

داریم بحث می کنیم

مگر این که مثل شماره ی 2، کم آورده باشی و بخوای متوسل بشی به تفتیش عقاید، تحریف مفاهیم (که حتی آیدی بنده رو هنوز نفهمیده و میخواد مغلطه کنه) و دست آخر، تکفیر و فتوی قتل با پاره آجر (که از نبود شعور و عقل حاصل میشه) مثل نمکی، کاراکتر محبوب فیلم مسافران مهتاب (les voyageurs de la lune) ..

بادکنک!! بادکنک!!

آخر عاقبت باد کردن هم دیگه، همینه دیگه

کوری عصا کش کور دگر می شود

اذیتت کردم؟؟؟ اذیتت کردم ؟؟؟؟؟؟

استاد رودل، اذیت شدی؟

ببین، روی پشنهادم فکر کن، خوب میشی، ولی باید زودتر از این محیط خارج بشی تا یابو برت نداره

خوب میشی

ولی دیدی شماره ی 2، چطور برآشفته شد، برای همین مطمئن بودم که اون خوب شدنی نیست (قابل توجه شماره ی 4 که نقش محلل رو ایفا میکنه)

تازه بشه، مگه عقل شما رو داره و شعورش، به شعور شما میرسه

من دنبال نبوغ شما هستم، الباقی که شماره ی 4 و 5 و 6 میشوند، و دیگه مدال بهشون تعلق نمی گیره
      آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/08/30, 09:46.
      در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
      نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• ahmoeini
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2562

خوب
        اسمت رو برای دوستان هجی نکردی
        مگر ترسی داری که هجی نمیکنی؟

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

عوام‌النّاس‌ عوام مردم مردم عوام مرد بزرگ بزرگ مرد ........ ؟؟؟؟ !!!!!!!! و من درویش

الهي در دل ما جز محبت مکار و بر اين جانها جز الطاف و مرحمت مدار و بر اين کشت ها جز باران رحمت مبار.
          الهي تو بر رحمت خود و من بر حاجت خويش، تو توانگري و من درويش.
          يارب زکرم به حال من رحمت کن بر اين دل ناتوان من رحمت کن
          در سينه دردمند من راحت نه بر ديده اشکبار من رحمت کن خواجه‌عبدالله انصاري
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Inspired
            عضو فعال
            • May 2016
            • 494

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
            عوام‌النّاس‌ عوام مردم مردم عوام مرد بزرگ بزرگ مرد ........ ؟؟؟؟ !!!!!!!! و من درویش

الهي در دل ما جز محبت مکار و بر اين جانها جز الطاف و مرحمت مدار و بر اين کشت ها جز باران رحمت مبار.
            پس متوجه شدید که درست گفتم

و هنوز هم اصرار دارید که درست گفتید (با ذکر عوام الناس و جابجایی صفت و موصوف)

در عربی، جای صفت و موصوف به هنگام ترجمه به فارسی، معکوس میشه، یعنی مردم عوام درسته (مردم بیسواد، دون و فرو مایه) و ما شعر نمی گیم که ، داریم عادی صحبت می کنیم ، که سیب سرخ را سرخ سیب بگیم برای جور آمدن قافیه

و اگر منظور شما، عامه ی مردم بود، همون عامه رو باید بکار میبردید، یعنی همه یا عموم در برابر خواص یا خاصان (برگزیدگان)، اما با تاکید بر مردم عوام، شما منظورتون مردم بیسواد و فرومایه بود، نه همه ی مردم که در اینجا هم باز، شبهه وجود داره و ترکیب کلمات، ناقض و ناقص مفاهیم شده!!!

یعنی برای احتراز از سو تعبیر از مفاهیم و کلمات نامانوس و چند پهلو، به سادگی میشد نوشت

مردم بیسواد و فرومایه، این کار را می کنند و همین مردم بیسواد هستند که مورد سوء استفاده فکری قرار میگیرند

و گرنه با این سطح سوادی که ما در کشور داریم، یا لا اقل در همین تاپیک، لفظ بیسواد، به که گفته میشود؟

یعنی پزشک و مهندس و وکیل و پرستار و معلم و حسابدار و ..... موقع انتخاب کفش، وسواس به خرخ نمیدن که میرن میگن آقا، اون کفش رو بدید شماره ی 43، من برم، چون اندازه ی پایم هست و نیازی حتی به تست نداره، چون به شما اطمینان کامل دارم که شماره ی روی کفش، صحیح خورده و هیچ زدگی یا نا فرمی نداره این کفش، جعبه اش رو هم نمیخواد باز کنید!!!!

اوکی

منظور شما، دیپلمه های مثل من بود که 10 تا مغازه میره دو زار ارزون تر گیر بیاره و همه جوره وارسی میکنه تا یوقت سرش کلاه نداره، چون شک داره، یا مهندسانی چون رودل که از دو ماه پیش منو شناسایی کرده؟ شماره ی پاش رو میده، با پیک میفرستند به اشتراکش، چون شک نداره!!!!

جواب این سوالات اینه : عوام مردم این کار را می کنند و همین عوام هستند که مورد سوء استفاده فکری قرار می گیرن
            بگذریم، فقط خواستم بگم، از روی هوا نظر نمیدم و اصول را میدانم، خیر سرم مترجم هستم

راستی، شما توی صف، نفر چندم رو انتخاب می کنید؟

من شماره ی 4 را پیشنهاد میکنم، چون در هر دو پست، دست داشتید (تشکر شما حاضره)

من هم از خدا میخوام

خدایا، به آنکه عقل دادی، چه ندادی!؟ ادب هم داده ای، چون آدم عاقل، مودب هم هست، ادب محاط است در عقل و عقل محیط است بر همه چیز

یا محیط
            عاقبت محمود گردان
            آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/08/30, 10:47.

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7516

چوانگ تزو در کاربرد عملی ژرف اندیشی گفته: اندیشه مرد کامل به آینه می ماند و درپاسخ به چیزها خم و راست نمی گردد چنین اندیشه ای به چیزها پاسخ داده اما چیزی را درخود مخفی نمی کند. این موضوع توسط مولانا اشاره شده چینیان گفتند ما نقاش تر! /رومیان گفتند ما را کر و فر! /گفت سلطان : امتحان خواهم در این /کز شما ها کیست در دعوی گزین ؟ /چینیان گفتند : یک خانه به ما / خاص بسپارید و یک ، آن شما /بود دو خانه مقابل در به در /ز آن یکی چینی ستد ، رومی دگر /چینیان صد رنگ از شه خواستند /پس خزینه باز کرد آن ار جمند /رومیان گفتند : نه نقش و نه رنگ /نیست در خور کار را جز دفع زنگ! /در فرو بستند و صیقل می زدند /همچو گردون ساده و صافی شدند /چینیان چون از عمل فارغ شدند /از پی شادی دهل ها می زدند /شه در آمد ، دید آن جا نقش ها /می ربود آن عقل را و فهم را /بعد از آمد به سوی رومیان /پرده را بالا کشیدند از میان /عکس آن تصویر و آن کردارها /زد بر این صافی شده دیوارها /هر چه آن جا دید،این جا به نمود /دیده را از دیده خانه می ربود! حکایت چوب تمیز شمس بود و طوطی صفتی ......ما فقط درس پس می دهیم استاد.
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

چوانگ تزو در کاربرد عملی ژرف اندیشی گفته: اندیشه مرد کامل به آینه می ماند و درپاسخ به چیزها خم و راست نمی گردد چنین اندیشه ای به چیزها پاسخ داده اما چیزی را درخود مخفی نمی کند. این موضوع توسط مولانا اشاره شده چینیان گفتند ما نقاش تر! /رومیان گفتند ما را کر و فر! /گفت سلطان : امتحان خواهم در این /کز شما ها کیست در دعوی گزین ؟ /چینیان گفتند : یک خانه به ما / خاص بسپارید و یک ، آن شما /بود دو خانه مقابل در به در /ز آن یکی چینی ستد ، رومی دگر /چینیان صد رنگ از شه خواستند /پس خزینه باز کرد آن ار جمند /رومیان گفتند : نه نقش و نه رنگ /نیست در خور کار را جز دفع زنگ! /در فرو بستند و صیقل می زدند /همچو گردون ساده و صافی شدند /چینیان چون از عمل فارغ شدند /از پی شادی دهل ها می زدند /شه در آمد ، دید آن جا نقش ها /می ربود آن عقل را و فهم را /بعد از آمد به سوی رومیان /پرده را بالا کشیدند از میان /عکس آن تصویر و آن کردارها /زد بر این صافی شده دیوارها /هر چه آن جا دید،این جا به نمود /دیده را از دیده خانه می ربود! حکایت چوب تمیز شمس بود و طوطی صفتی ......ما فقط درس پس می دهیم استاد.
                حکایت چوب تمیز شمس بود

نظر

• Inspired
                  عضو فعال
                  • May 2016
                  • 494

بابا، چند نفر به یه نفر

امون بدید

اینها رو الان دیدم، از بس سرعت پاسخگویی تون سریعه

صفحه ورق خورده بود و داشتم جوابیه جناب آباد رو تنظیم میکردم، نیاز به ریفرنس داشتم، دیدم ... بعله، مسلسل چه آثاری به جای نگذاشته

مغزت نم کشیده
                  تو برو همون دنبال فیلم هندی دیدنت
                  هر موقع اسمت رو تونستی برای این تاپیک به فارسی هجی کنی بعد بیا دایه مهربونتر از مادر بشو
                  از پایه مشابه همون افراد دیالکتیکی هستی
                  جات هم پیش هموناست
                  اینجا هیچکی مثل تو ادعای پیغمبری نکرده
                  insp.....[/SIZE]
                  شما که مغزت نم نکشیده، اگر از پس اون فیلم هندی بر اومدی، از پس من هم بر میایی

این مصداق بارز انگ چسبانی و عجبه

چون همه فکر میکنند فیلم هندی، فیلمی بی سر و تهه

اما خب، من مثل شما فکر نمی کنم و مزد این حقیر نشمردن سایر ملل رو ، مثل ملخ خور خواندن عربها، یا سوسمار خور، یا بیسواد خواندن ملایانی که دارید بهشون سواری میدید، و این مزد، لذت بردن و متحیر شدن از این همه جسارت و خردمندی است

فیلم مست، ساخته ی هند، 2014

نبین، به من چه، برو فیلم های در پیتی هالیوودی ببین، بجای فیلم های 100 من یه غاز بالیوودی

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                  معمولا آدم دروغگو و وراج کم حافظه هست

اول گفتش که با خوندن پست های rudel ذهنم به دنیای سیاست روشن شد چراغی دیگر در من روشن شد و گیر داد که چرا بازم نمی نویسی :D

بعد اومد گفت هالو هستی

در مرحله بعد زبان درازی کرد گفت ما بهش توهین کردیم و او مظلوم واقع شده

در مرحله بعد در نهایت بی تربیتی و فضولی بنده رو به حمایت از یک جانی آدمکش به زعم ذهن کوچک خودش البته محکوم کرد

گیر داد که جناب Baran چرا اسمش بارانه ( تفتیش عقاید)

بعد شروع کرد به مسخره کردن که رودل به معنای بالا آوردن و حال بهم زنی و .. خوب البته نشان از حقارت درون و کوته مایگی داره

بعدش این آقایی که هر رو از بر در سیاست تشخیص نمیداده به اعتراف خودش و تازه سیگنالهایی تو مخ آکبندش ایجاد شده دیروز فرمودند میخاد من رو درمان کنه و از من یک تحلیلگر سیاسی بسازه

اینها همش نشانه های یک بیمار روانی خطرناک هست که الان باید تحت محافظت شدید با پوزه بند و دستبند در یک محیط حفاظت شه به جامعه آسیب نزنه /:.ph34r-smiley.:/
                  من که رسوای دو عالمم

هر چی که شما بگی من هستم

قعر نشین خلیج خوکها تا مامور دون پایه ی اطلاعات، برای بر هم زدن این جمع فرهیخته و روشنفکر که عین متوسلان حرم مطهر امام رضا، متوسل شده اند به هرم آگاهی علیرضا

خیلی باحال بود،

توسل به حرم مطهر امام رضا
                  چسبیدن به هرم آگاهی علیرضا

چنین است رسم سرای درشت
                  گهی پشت به زین و گهی زین به پشت

این که کسی از سر استیصال، بره به حرم امام رضا متوسل بشه، اسمش بیسوادیه و متوهم و موهوم
                  اما اونی که از سر روشنفکری، میره به هرم علیرضا، موسوم به آگاهی متوسل بشه، با سواده و معصوم

قسم به همون 14 موهوم که تشکر زدند پای اون کارتون مذموم

سلام بر 14 متوهم آگاه و بینا
                  آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/08/30, 11:23.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

حکایت چوب تمیز شمس بود
                    و من درویش

نظر

• Inspired
                      عضو فعال
                      • May 2016
                      • 494

اگر من استاد شما هستم

پس با انصافی که از خود به نمایش گذاشته اید و اهل دل هستید

جواب اونهایی که پای اون کارتون امضا زده اند را بدهید

اول از همه هم از خودتون شروع کنید

و بفرمایید، از اون هرم آگاهی، چی دستگیرتون شد که پاش تشکر زدید؟؟؟؟؟؟؟؟

و به خودتون جرات دادید (محق دانستید)، تا دیگران را کور بدانید و احمق بخوانید!!!!!!!!!
                      آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/08/30, 11:24.

نظر

• ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

آقا و یا خانم insp....
                        خیلی احساس محوریت میکنی؟
                        هنوز اسمت رو هجی نکردی برای دوستان

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

و بفرمایید، از اون هرم آگاهی، چی دستگیرتون شد که پاش تشکر زدید

و به خودتون جرات دادید (محق دانستید)، تا دیگران را کور بدانید و احمق بخوانید
                          ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          کدام تشکر ؟؟؟
                          جنین جسارتی نکردم که شخص خاصی را کور یا احمق بخوانم ..... اگر جمله ای ذکر کنم عام است و منظور شخص خاصی نبوده است
                          و دو نکته:
                          1- اکثر نویسنده گان بعد از اتمام اثرشان ، اثر را به متخصص می دهند تا ویراش ادبی شود
                          2- در هرم نیاز ها ، نیاز غالب اهمیت دارد یعنی ممکن است عوام و خواص متفاوت باشند..... به مطلب ژرف اندیشی توجه شود

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

ایرانی عادت دارد تا از دارایی خود به جای استفاده، مواظبت کند.

نظر

• Inspired
                              عضو فعال
                              • May 2016
                              • 494

و بفرمایید، از اون هرم آگاهی، چی دستگیرتون شد که پاش تشکر زدید

و به خودتون جرات دادید (محق دانستید)، تا دیگران را کور بدانید و احمق بخوانید
                              ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                              کدام تشکر ؟؟؟
                              جنین جسارتی نکردم که شخص خاصی را کور یا احمق بخوانم ..... اگر جمله ای ذکر کنم عام است و منظور شخص خاصی نبوده است
                              و دو نکته:
                              1- اکثر نویسنده گان بعد از اتمام اثرشان ، اثر را به متخصص می دهند تا ویراش ادبی شود
                              2- در هرم نیاز ها ، نیاز غالب اهمیت دارد یعنی ممکن است عوام و خواص متفاوت باشند..... به مطلب ژرف اندیشی توجه شود
                              سلام علیکم

این اتوبوس جهانگردی رو ندیدی از این ورا رد بشه؟

تازه میگی لیلی زن بود یا مرد؟

خیلی باحالی

اشکالی نداره، تازه دو قبضه شد و دلیل تشکر شما معلوم، دقت عالی در کنار درک متعالی

پس دوباره دقت بفرمایید

راهبر علیرضا 123 در پستی روشنگرانه، هرمی به دوستاران علم و فضیلت معرفی کردند، به نام هرم آگاهی

که این هم لینک اصلی پست مذکور:

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post651716

و یادگاری شما، پای اون پست روشنگرانه، حک گردیده در تاریخ تا از غافله ی پیروان معرفت و جویندگان حقیقت، گامی عقب نمانده باشید تا آیندگان با این تثبیت از شما، نامی به نیکی ببرند

دقیقاً در پست بعدی، جناب گیلان، پستی زده اند که در آن، یک قطار انسان کور، بدنبال یک کور عصا به دست، راه افتاده اند

و دوباره، نام شما در میان خیل حقیقت جویان، می درخشد

در پست مذکور، جناب گیلان، خطاب به جماعت طرفدار و همیشه در صحنه ی مخالف احمدی نژاد، فرموده اند:

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                              بلایی که به وضوح سرشان آمده است را نمیبینند و وعده سرخرمن به قول خودشان آن مرد را دو دستی چسبیده اند, حالا با آمارهای سیاسی و اقتصادی و اجتماعی زمان احمدینژاد کاری نداریم و تنها با زبان قیمتها برای درک بهتر عوام صحبت شده است ...

نادنی
                              در ایران بیداد میکند , بیداد ... کافی است یک نفر بیفتد جلو الباقی دنبالش میروند , ...نفر اولی هر چه احمق تر باشد برایشان مطلوب تر و مرغوب تر است !
                              و 14 خواننده ی بی گناه و معصوم، از جمله جنابعالی، پای این سخنان گهر بار جناب گیلان، تشکر زده اید

2 پست بسیار پر محتوا، از طرفداران فهیم و آگاه و باسوادِ مخالف با احمدی نژاد، به فاصله ی نزدیک یک ساعت و در توهینی آشکار به طرفداران احمدی نژاد

اما امضاهای درون طومار (تشکرها) برای حمایت از 2 پست مذکور، 180 درجه خلاف آن را اثبات می کند!

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post

دوستان...هرم بالا ..هرم اگاهی (consciousness pyramid)است.....

13 کاربر به خاطر ارسال مفید علیرضا123 از ایشان تشکر کرده اند:

1. Abad
                              2. B A R A N
                              3. daylaq
                              4. Hessam
                              5. kasma
                              6. REZA_55
                              7. خوشبخت

حالا بفرمایید، اون هرم آگاهی - یا در حقیقت، هرم علیرضا، از چه سخن گفت که شما پایش تشکر زدید؟

نفر اول، یا همان عصا کش، کیست که جلو افتاده؟ طبق فرمایش جناب گیلان! آیا همان از همه احمق تر نیست؟

اونایی که دنبالش هستند، کیانند؟ آیا همان احمق ها نیستند که چشم بسته، کور مال کور مال، بدنبال کوری دگر که عصا کششان شده است، راه افتاده اند؟؟؟

و کسی که پای این پست تشکر زده، و از پست بعدی هم حمایت کرده (تشکر مجدد) آیا به دیگران، یعنی مخالفان احمدی نژاد، احمق نگفته؟

آیا مسئله خیلی غامضه؟
                              شما وقتی کسی را حمایت کنید یا تایید کنید، حکم ارتکاب از نوع اول را دارید، عین رای دادن به یک نظر که مساوی است با، صاحب همان نظر بودن!!!!

شما وقتی ضامن کسی میشوید و اون طرف، نقض عهد میکنه، مگر نه اینکه نفر بعدی، پاش گیره یعنی ضامن؟ آیا ضامن، خود ضمانت شونده نیست و دارای همان تعهداتِ فردی که ضمانتش را کرده ایم و متعهدِ تعهداتش شده ایم؟؟؟؟؟

چه توضیحی برای این سند آشکار نادانی امضا کنندگانی که پای پست راهبر علیرضا123، و برای هرم اختراعیش، تشکر زده اند، دارید؟؟؟؟

با سپاس از توضیحی که میفرمایید

نظر

• Inspired
                                عضو فعال
                                • May 2016
                                • 494

آقا و یا خانم insp....
                                خیلی احساس محوریت میکنی؟
                                هنوز اسمت رو هجی نکردی برای دوستان
                                این هم به خاطر گل روی دوستان

inspired
                                ɪnˈspʌɪəd

خیلی احساس خوبی دارم که عمرم رو صرف دانشگاه رفتن نکردم وبا تصمیمی عاقلانه و درست، ادامه ی تحصیل در دانشگاه ندادم و پولم رو بابت کتب و شهریه، حرام نکردم

چون به این نتیجه ی قطعی رسیده ام که احساس محوریت را اونایی دارند که یک مدرک دستشونه، خدا رو بنده نیستند و هرچی این مدرک بالاتر باشه، احساس تکبرشون هم بیشتر و بزرگتره

نظر

در حال کار...
                                X