کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خیلی احساس خوبی دارم که عمرم رو صرف دانشگاه رفتن نکردم وبا تصمیمی عاقلانه و درست، ادامه ی تحصیل در دانشگاه ندادم و پولم رو بابت کتب و شهریه، حرام نکردم
چون به این نتیجه ی قطعی رسیده ام که احساس محوریت را اونایی دارند که یک مدرک دستشونه، خدا رو بنده نیستند و هرچی این مدرک بالاتر باشه، احساس تکبرشون هم بیشتر و بزرگتره
استاد بی منطق
قرار شد به فارسی هجی کنی
و بگی منظورت از این لغت چیه
و چرا این اسم رو برای خودت که ایرانی و هنر دوست هستی البته از نظر خودت و خیلی نا مفهوم است انتخاب کردی
به نظر میاد که داری طفره میری
تازه هنوز اسمت رو نگفتی
و اینطور که معلومه برای وجود خودت ارزش قائل نیستی که چنین اسم خارجکی رو انتخاب کردی
از قدیم گفتند کچلها اسمشون رو زلفعلی میزاشتند
احتمالا اسم شما هم برعکس وجودتان باشه
من خیلی مشتاق هستم ببینم برای اینکارتون چه توجیهی دارین ضمنا من به شخصه برای همه تشکرهایی که میکنم ارزش قائلم
تو که برای اسم خودت ارزش قائل نیستی اینقدر برای خودت نوشابه باز میکنی و تشکر قائلی؟
و شاید لایق یکی از تشکرهای خودت هم نباشی چه برسه به اینکه بخواهی کسی برای اراجیفی که اینجا می نویسی ازت ممنون باشه
تو این پستت هم داری خود زنی میکنی
و این از ارزش پائین اجتماعی و خانوادگیت نشات میگیره
خیلی کم بهت بها دادند
هر دفعه حرف میزنی یه چیز میگی
من حوصله ثبت نوشته های قبلیت رو ندارم
ارزش هم نداره
ولی فکر میکنم علیرغم موشکافی در نوشته های دیگران اصلا دوست نداری کسی تورو زیر ذره بین ببره
شهرت رو هم که نوشتی آسمان ابی
کسی که اینقدر ادعاش میشه اول باید برای خودش ارزش قائل بشه
امروز برات خیلی وقت گذاشتم که به نظر خودم بی مورد بود ولی لازم بود
بقول جناب خان میخام ببافمت
جوری که هر لغتی از دهنت در میاد چند بار مزه مزه کنی
همینطور فضله هارو بیرون نریزی
اشتباه محاسباتی این آقایون پامنبری این بود که فکر می کنند با سواد کم از پس نسل جدید مملکت که همگی تحصیل کرده هستند بر بیایند و خوب این خلا رو نمی تونند جبران کنند و معمولا لفاظی رو چاره کار میدونن
ندیدی وقتی شما یک سئوال منطقی در مورد سوتی های دینی از این جماعت می پرسی سریع عربی بلغور می کنند شنونده رو گیج می کنند؟
این یکی پا منبری درون فرومی هست دیده عربی جواب نمیده کلمات انگلیسی بلغور می کنه
جالبه به تلفظ اسم جناب " آینشتاین" حساسیه ولی برای دکترای فیزیکش ارزش قائل نیست /:.yead.:/
آدرس تیمارستان امین آباد رو می گذارم تو امضام شاید روزی به درد بخوره و برای بهبود خودش قدمی برداره
و یادگاری شما، پای اون پست روشنگرانه، حک گردیده در تاریخ تا از غافله ی پیروان معرفت و جویندگان حقیقت، گامی عقب نمانده باشید تا آیندگان با این تثبیت از شما، نامی به نیکی ببرند
دقیقاً در پست بعدی، جناب گیلان، پستی زده اند که در آن، یک قطار انسان کور، بدنبال یک کور عصا به دست، راه افتاده اند
و دوباره، نام شما در میان خیل حقیقت جویان، می درخشد
در پست مذکور، جناب گیلان، خطاب به جماعت طرفدار و همیشه در صحنه ی مخالف احمدی نژاد، فرموده اند:
و 14 خواننده ی بی گناه و معصوم، از جمله جنابعالی، پای این سخنان گهر بار جناب گیلان، تشکر زده اید
2 پست بسیار پر محتوا، از طرفداران فهیم و آگاه و باسوادِ مخالف با احمدی نژاد، به فاصله ی نزدیک یک ساعت و در توهینی آشکار به طرفداران احمدی نژاد
اما امضاهای درون طومار (تشکرها) برای حمایت از 2 پست مذکور، 180 درجه خلاف آن را اثبات می کند!
حالا بفرمایید، اون هرم آگاهی - یا در حقیقت، هرم علیرضا، از چه سخن گفت که شما پایش تشکر زدید؟
نفر اول، یا همان عصا کش، کیست که جلو افتاده؟ طبق فرمایش جناب گیلان! آیا همان از همه احمق تر نیست؟
اونایی که دنبالش هستند، کیانند؟ آیا همان احمق ها نیستند که چشم بسته، کور مال کور مال، بدنبال کوری دگر که عصا کششان شده است، راه افتاده اند؟؟؟
و کسی که پای این پست تشکر زده، و از پست بعدی هم حمایت کرده (تشکر مجدد) آیا به دیگران، یعنی مخالفان احمدی نژاد، احمق نگفته؟
آیا مسئله خیلی غامضه؟
شما وقتی کسی را حمایت کنید یا تایید کنید، حکم ارتکاب از نوع اول را دارید، عین رای دادن به یک نظر که مساوی است با، صاحب همان نظر بودن!!!!
شما وقتی ضامن کسی میشوید و اون طرف، نقض عهد میکنه، مگر نه اینکه نفر بعدی، پاش گیره یعنی ضامن؟ آیا ضامن، خود ضمانت شونده نیست و دارای همان تعهداتِ فردی که ضمانتش را کرده ایم و متعهدِ تعهداتش شده ایم؟؟؟؟؟
چه توضیحی برای این سند آشکار نادانی امضا کنندگانی که پای پست راهبر علیرضا123، و برای هرم اختراعیش، تشکر زده اند، دارید؟؟؟؟
با سپاس از توضیحی که میفرمایید
سلام :
به کجا جنین شتابان !!!
نبش فبر فرموده اید و از تشکری که حدود 8 ماه پیش بوده زمین و زمان را بهم دوخته اید و بر اساس برداشت خود بنده را به باد تمسخر گرفته اید. آیا تشکر افراد دقیقا یک معنی دارد؟ آیا بوق زدن یک معنی دارد ؟ آیا برداشت های افراد یکسان است؟ آیا..... !!!!
چرا جنین اشفته اید این آشفتگی اصلا با اسم شما جور نیست
inspired[in'spired || ɪn'spaɪə(r)d]
adj. full of inspiration; motivated, stimulated, influenced, moved; divinely influenced; encouraged; inhaled, breathed in; provoked, caused
آن هرم هم هرم علیرضا نیست اساس ان هرم سلسله مراتب مازلو است.
من هنوز نمیدانم آن تشکر چرا آنقدر شما را ناراحت کرده؟
اگر یادتان باشد بنده در بحث های شما و سایر دوستان دخالتی نداشتم و همگی را به بخشش و بزرگواری دعوت کردم
خدمتتان گفتم و من درویش
در پست قبلی هم گفتم اگر مطلبی می نویسم عام است و اگر کسی برداشت موردی کند درست نیست و هرگز جسارت نمی کنم کسی را تمسخر کنم یا تحقیر کنم و یا خدای نکرده توهین ، و اگر موجب کدورتی شده ام پوزش می طلبم
امضای من را نگاه کنید از این سند بالاتر که گفته ام ممکنه نظراتم اشتباه باشه
سلام :
به کجا جنین شتابان !!!
نبش فبر فرموده اید و از تشکری که حدود 8 ماه پیش بوده زمین و زمان را بهم دوخته اید و بر اساس برداشت خود بنده را به باد تمسخر گرفته اید. آیا تشکر افراد دقیقا یک معنی دارد؟ آیا بوق زدن یک معنی دارد ؟ آیا برداشت های افراد یکسان است؟ آیا..... !!!!
چرا جنین اشفته اید این آشفتگی اصلا با اسم شما جور نیست
آن هرم هم هرم علیرضا نیست اساس ان هرم سلسله مراتب مازلو است. من هنوز نمیدانم آن تشکر چرا آنقدر شما را ناراحت کرده؟
اگر یادتان باشد بنده در بحث های شما و سایر دوستان دخالتی نداشتم و همگی را به بخشش و بزرگواری دعوت کردم
خدمتتان گفتم و من درویش
در پست قبلی هم گفتم اگر مطلبی می نویسم عام است و اگر کسی برداشت موردی کند درست نیست و هرگز جسارت نمی کنم کسی را تمسخر کنم یا تحقیر کنم و یا خدای نکرده توهین ، و اگر موجب کدورتی شده ام پوزش می طلبم
امضای من را نگاه کنید از این سند بالاتر که گفته ام ممکنه نظراتم اشتباه باشه
درود
سلام علیکم،
سال 67 که میدونی چه اتفاقی افتاده که این روزها، پس از 28 سال نبش قبر شده، 8 ماه که چیزی نیست! پس باید خیلی مواظب باشی توی زندگیت تا پایت را کج نذاری، مبادا گربه شاخت بزنه!
به این میگن مفهوم سیاست
مثال زیاده که چطور، هفتاد سال عبادت، یک شب به باد میره، همونطور که آبروی نداشته ی بعضی ها، اینجا رفت، منجمله اروم بورس با اون تشکر سبکسرانه و پافشاری مواضع خود، توجیه و در نهایت فرافکنی بخاطر عمل سخیفی که انجام داد
شما هم اگر میخواهید راه دیگران و امثال اروم بورس را بروید، فبها، اما اگر مرا به استادی قبول کرده اید و در بنده کرامات دیده اید (که آخرین پستتان داره فریاد میزنه که قبول نکرده اید و مصلحت می کنید)، باید حرف مرا گوش کنید تا از این نکبت و منجلاب، نجات حاصل کنید
اگه شما آمده اید با تشکر بوق بزنید که نقض غرض کرده اید و من دیگه بحثی با شما ندارم، چون این تشکر برای تشکر خلق شده، نه بوق زدن، که البته، برای فحش دادن هم مناسبه، شاید منظور شما از بوق زدن، به کیفیت بوق زدن هم ربط داشته شده باشه، اما چطور با یک دکمه تشکر، شما مثلاً بوق عروسی میزنید که یعنی خوشحالید؟
مگر اینکه بدعت به خرج دهید و در پستی جدا گانه، بزنید تشکر تشکر تتتت تشکر، تشکر تشکر تتتتت تشکر یا مثلاً تشـــــــــــــــــــــــــــــــــکر
وانگهی، اگر میشد، شعور خالقین این گونه فرومها میرسید، یه بوق هم میذاشتن برای تشکر و فحش و نون خریدن و در را باز کردن و الخ..... دیگه این همه ایموجی و استیکر خلق نمی شد
درسته منطق آدما با هم فرق داره، اما دیگه گودرز رو با شقایق ربط نمی دن
بعد با این دقت و شفافیت مطلب گذاشته ام، همه چی تمام، با جزئیات و آدرس دقیق، با حتی تفکیک قائل شدن بین قسمت هایی از پست ها تا شما، حتی به اجبار و نه سهو، دوغ و دوشاب رو با هم اشتباه نگیرید، اما باز دارید به بنده اتهام میزنید؟ تنطیم اون پست، نزدیک نیم ساعت وقت من رو گرفت تا لغزشی دچار نشوم و خدای ناکرده، حق کسی رو ضایع نکنم، سهوی، بعد بنده رو به شتابزدگی و آشفتگی متهم میکنید؟
بعد، مگر شما معنای آیدی بنده را فهمیده اید؟ که میگی ناجوره (با پست هام)؟
اما، یکی تئوری کوآنتوم میده و یه عده دیگه میرن بر اساسش، عرفان کوآنتومی میسازند، مگه ربطی به نیلز بور یا هایزنبرگ داره؟
ایبراهم مزلو، یک چیزی از خودش در کرده بوده که محل مناقشه هم هست، بعد یکی اینو به شکل یک هرم گونه (چون به شکل مثلثه در حقیقت، اما مقطعی عمودی از یک هرم یا حتی مخروط هم میشه تلقیش کرد) معرفی کرد، برای درک بهتر مفاهیم مزلو (بعنوان کسی که احتمالاً مهارت های انتشاراتی یا گرافیکال نداره و تکست و کانتکست و کانسپت رو به شکل و فرم گرافیکال و ویژوآل درآورده اند براش تا درکش ساده تر باشه، چه برای عوام و چه برای خواص)، به اسم سلسله مراتب نیازهای بشر.
بعد از اون، سیل تقلید ها و تفسیرها از این به ظاهر دست آورد بزرگ علمی (که عرض کردم، کانترو ورشال یا مناقشه آمیزه) روانه ی کوچه و بارار میشه، و میره به سمت سو استفاده های مالی و عوام گونه!!!
آیا فیلم راز رو یادته که میگفت، باز شو سسمی و به هر چی میخواستی میرسیدی، و بیس اون فیلم، مفاهیم عرفانی بود که با کوآنتوم فیزیک آمیخته بودند، اما طوری تنظیمش کرده بودند که فقط همون عوامی که شما فرمودید، را فریب دهند!!! خود شما، فریب اون فیلم، یعنی سیکرت یا راز رو نخوردید؟؟؟؟؟؟ خیلی ها رو دیدم که فریب اون فیلم رو خوردند!!!!! که بعدش مجبور شدند ورای راز رو بسازند و برخی تهیه کنندگانش افتادند زندان بعد از در آمد گند کار.
حالا علیرضا123 خان ما هم، دانسته یا نادانسته (که منمطمئنم نادانسته و نفر اول اون قطار نفرات، هم اوست)، هرمی که بیسش اصلا هم ربطی به سلسه ی مراتب مزلو نداره و یه جور کپی برداری از خالق اون گرافیکه که معلوم نیست، همون هم اول بوده یا آخر، با یه سری مفاهیم چپر چلاق و شکسته بسته از تلفیق با سلسه مراتب نیازهای مزلو و اون چارت که چون روش نوشته شده بود آگاهی، بلغور میکنه و عوام، منجمله شما، تشکر میزنید، و هیچ چیزی هم ازش سر در نیاوردید. این چه ربطی داره به بوق زدن؟
اسم اون چارت اما، پاش خورده بود و من رفتم کل مطلب رو خوندم، یه جور حقه بازی برای فریب عوام که با خریدن دستورالعمل های ما، پروداکتیویتی رو در کارخانه ی خود افزایش دهید.
و برو بخون، اتفاقاً خودش اسمش رو گذاشته،هرم ناخودآگاه در حالیکه آقا علیرضای ما، ترجمه کرده به هرم آگاهی و یک ملغمه ای است از دستاوردهای غلط و درست، اثبات شده و نشده، تئوریکال یا آکادمیکال از مشاهیری چون یونگ، فروید، بایولاجیست ها، کوآنتوم فیزیست ها و .... سایر دانشمندان بنام، فقط و فقط برای قالب کردن محصولی جدید و بدون سابقه!!! یک جور عوام فریبی
من برای آموزش اینجا نیامده ام، برای مشورت و تمرین دموکراسی اینجا هستم. با این وجود سلسه مطالبی هم در همین زمینه های مهارتی، آموزشی و انگیزشی، ترجمه کردم و برای دوستان گذاشتم، اما خب ... فیدبک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی به شما گفتم بدون آشفتگی و با متانت، برید جستجو کنید، حتی براتون نمونه ای از پستهام رو ری- کوت کردم و آوردم بالا تا به زحمت نیافتید و بررسی کنید، چرا با من اینگونه رفتار و نامهربانی میکنند، شما بشید حکم و داور، اما با کمال تعجب، به بنده انگ چسبوندید که به شما مشکوک هستم که اینجا برای سود آمده باشید! آیا این بیعدالتی نیست، گز نکرده متهم کردن و ناجوانمردانه، بدون تحیق و تفحص، انگ چسباندن؟
بعد مدعی هستید که دیگران رو به بخشش و بزرگواری دعوت کرده اید، اما خودتون ناجوانمردانه تهمت زدید که مشکل دنیا اینه که احمق ها به خودشون مطمئن هستند [هر چند به قول خودتون عام، اما کنایه ی به جایی نبود] و بعد، وقتی سند میارم، واعظی بر منبر جلوه ای دیگر دارد در خلوت، نمیرید ببینید برتراند راسل دانشمند، چه کثافت کاری ای کرده در حق فرزند خود در پیرانه سری و 80 سالگی]
مگه این تاپیک، معلم اخلاق میخواد؟ تازه اون هم بدون تحقیق و تفحص و تفتیش، با یک سری الگوهای الکی از جنس هرم علیرضا و شعارهای تو خالی و بی پایه!!!!
این تاپیک، مغز و منطق بحث و گفتگو میخواد و سیاست، یعنی خردمندی تا مرز سعادتمندی، اما در سیاست، هدف، وسیله را توجیه میکند که کاملاً غیر اخلاقی است و تمام دعوای بشر هم، سر همین بی اخلاقی هاست. حالا شما هزار تا حدیث و آیه بیار، کیلویی چند؟ خودت عمل کردی به همین روایات که از دیگران انتظار عمل داری؟؟؟؟؟؟
حدیث می گه پای نوشته های مشکوک، تشکر نزن. که زدی
حدیث میگه، در انتخاب دوست، وسواس داشته باش، که به عوام متهم کردی
حدیث میگه، پای نوشته هایی که نمی فهمی، تشکر نزن، که زدی
حدیث میگه وقتی ازت خواستن که حکم باشی، داور عادلی باش، که نبودی
بعد به من شک داری!!! چرا شکت رو مستقیم بر طرف نمی کنی؟خصوصی من اون زمان فعال نبود، اما الان که فعاله و به همه هم اعلام کردم!!! خصوصی رو برای چی گذاشته اند؟ برای بوق نزدن دیگه! تا مزاحم چرت دیگران نشیم!!!!
پساگر ریگی به کفش من بود، چرا این همه آدرس و نشانی و اثر از خودم به جای گذاشته ام؟
از آیدی خاضعانه بگیر تا آواتار خاشعانه، امضای مستاصل گونه و امیدوارانه و نوشته های سراسر فکر بر انگیز و روشنگرانه و مرتبط با محتوای تاپیک؟؟؟؟؟؟؟
پروفایلم تا حد مطلوب، پر و پیمان که حتی خود شما، سن و سالتون مشخص نیست، چه برسه به این ظرافتی که من در تمامی پست هام رعایت میکنم و هیچ کس حتی به خودش، زحمت اصلاح اشتباهات تایپی و انشایی و مفهومی رو نمیده!!!!!!!!!
میتونی منکر شفافیت بنده بشوید؟ و با این وجود، بدون هیچ پایه ای، اظهار داشتید که به بنده شک دارید و هیچ تلاشی هم برای برطرف کردن این شک نکردید و بعد اینجا مدعای درویش مسلکی هم هستید!!! تمام درویش ها، مثل شمایند؟ مفهوم درویش را اصلا میدانید؟
درویش را چه به تالار بورسی و سیاسی؟
آیا این خود یک تناقض بزرگ و یک جور خود فریبی و شاید هم عوام فریبی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا ای ولله، خیلی باحالید همه اتون
کور خود و بینای دیگران هستید
به هیچ صراطی هم مستقیم نیستید
“Education is the creation of a sound round in a sound body.”
“Education is the natural, harmonious and progressive development of man’s innate powers.”
آقای دوهتور خبره عالم امکان فرمودند تحصیلات ارزش نداره به هر حال وقتی گوسفندان بر شیران حکم رانی کنند همچین گل واژه هایی چندان غریب نیست
پرفسور بالا زار (یعنی اون بالا نشستی و فقط زار میزنی) یه وقت فکر نکنی که پرفسور بالتازار منظورم بوده (جهت رفع سوء تفاهم سایکوتیک که دچارش هستی و البته خوانندگان بسیار فهیمی که برای تشکر هایی که میزنند پای پست های صد من یه غاز، ارزش قائلند)
شما فهم فارسی ندارید، چرا بیخودی تن اینگیلیسی های چشم چپ رو تو گور میلرزونید
من کی نوشتم تحصیلات ارزش نداره؟ نوشتم خوشحالم که دانشگاه نرفتم و پولم رو حروم کتاب و شهریه نکردم! (اون هم توی دانشگاه های ایران که تمامی منابعش، یا دزدی از غربی هاست یا آبسلیته )
شما که منظق دارید، 2 جمله ی فوق، کجاش معادله و یک منظور رو میرسونه؟
مگه علم اندوزی و دانش آموزی، فقط دانشگاه رفتنه؟
فقط توی 2 ماه گذشته، بالغ بر 50000000 صفحه (معادل) مطلب سیاسی مطالعه کرده ام. حالا برو 2 2 تا 4 تا کن ببین چطور ممکنه!
خب چه کاریه که برم دانشگاه و منت استادهای عقده ای رو بکشم به خاطر 2 نمره که مدرک بگیرم که برم زیر دست مدیران عقده ی تری که از نا کجا آباد، اومده اند توی بالن و راس کار
اون قصه ی بالن، خارجکی بود و قابل اپلای کردن و بومی سازی تو کشور ما نیست
کل اون منابع رو با یک اینترنت پر سرعت و با کمتر از 2 هزار تومان دانلود کردم و لذتش رو بردم و الان هم دارم روی شماها پیاده میکنم! /:.yead.://:.yead.:/
خداییش، اون دوگوله رو یخوره به کار بگیر
ببین هر جور دلت میخواد تفسیر میکنی
در حالیکه واقعیت چیز دیگری است
آخه دانشگاهی که فارغ التحصیلاش، پای پست های صد من یه غاز تشکر میزنند و بعد که سوتیشون رو میگری، به فحاشی میافتند، چه ارزشی داره؟
در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
نا برده رنج، گنج میسر نمیشود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
سلام اسیرغم اجازه بده بااین جمله خطابت کنم چون ندانم پس نیستم
من همه مطالب شما ودوستان دیگر سعی میکنم به دقت مطالعه کنم تا به دانشم اضافه بشه بقول کاسبا دوقرون گیرومن بیاد یا در بحثی شرکت نمیکنم اگر هم شرکت کنم ازخودم مایه میزارم تحمل شنیدن همه صداها را هم دارم متسفانه عده ای کمی چون توان بحث ندارن ازطرف همه میخواد بحثی نشه چون باب میلش نیست سخن حکومتهاد دیکتاتور یا بامنی یابرمن دردلی کوتاه
بحث هوشو که پیش کشیدم میخواستم هم فضا عوض بشه هم دیگران شرکت کنن اما نشد حتمن دلایل خواص خوشونو دارن من از روی تجربه شما از روی دانشت همدیگر درک میکنیم
سلام ای فانوس، روشنگر تاریکی ها
آقا تازه منظورت از این پست رو فهمیدم و چقدر خام بودم من، اون موقع سرسری ازش گذشتم. منو ببخش
داشتم دنبال یکی از پست هام می گشتم، رسیدم به این
عجیب به دلم نشست و تازه به اهمیت تجربه پی بردم
اسیرغم
الان دقیقاً اسیر غم شده ام، نه اسپرغم
ببین چقدر درست گفتی؟ واقعاً مرحبا
توان بحث ندارند، از طرف همه، نمایندگی می کنند، میخوان که با انگ زدن هاشون، منو به حاشیه ببرند، بهم تهمت میزنند، تهدید به مرگ میکنند، چرا؟
چون باب میلشون حرف نزده ام
و چون از اونها تعریف نکرده ام، بر آنها خرده گرفته ام، پس بر آنها هستم، از آنها نیستم
دلم گرفته
گفتم درد دلی کنم با شما، ای فانوس، روشنگر تاریکی ها
رودل که رو دل کرده، پرت و پلا می بافه و منو اهل خلیج خوکها میدونه و معتقده طرفدار احمدی نژاد هستم و به دریوزگی افتاده ام!
با این تجربه ای که از خودتان بروز دادید و پیش بینی این روزها رو کرده بودید، آیا شما چنین استنباطی از پست های بنده دارید که من یک مامور دون پایه ی اطلاعاتی و مواجب بگیرم برای طرفداری از احمدی نژاد و بر هم زدن جو عالمانه ی این تاپیک بن بست گونه؟
اما اگر فقط امکانش هست، از ایشون بخواهید که آخرین پستش رو برای من ترجمه کنه، من حق رو میدم بهش و به بیسوادی خودم اعتراف می کنم!شاید هم برم دانشگاه!
فردا صبح میاد کرکره رو میده بالا، اولین کارش بشه ترجمه ی آخرین پستش که این باشه
لا اقل تجربه و درکتون که به نظر من از این جقله ها بیشتره که مدرک مدرک می کنند و آخوندهای باهوش رو بیسواد میخوانند، در حالیکه بهشون دارند سواری میدهند!!!!
دیروز عصر سایت از دسترس خارج شد و الان، نزدیک 12 صفحه غیب شده
امیدوارم که اشتباهی بوده باشه که حتی اشتباه در این سطح برای ناظران و مدیران سایت، قابل توجیه نیست و امید است از بک آپهاشون، صفحات مفقوده را برگردونند به تاپیک.
من پستی اعتراضی ارسال کردم برای مدیران سایت، امید است کاربرانی که برای وقت و انرژی خودشون ارزش قائل هستند، سکوتنکرده و از مسئولان سایت توضیح بخوان که چطور چنین چیزی اتفاق افتاده در وهله ی اول
دوم، از مدیران بخوان که نسبت به احیای پست های حذف شده و ریکاوری اون از بک آپها، اقدام عاجل کنند
سوم، تاکید کنند که رسم امانت داری را به جا آورده و اعتماد و اطمینان ما را به حفظ و صیانت از آرا و آثار خود که به دست مدیران تالار سپرده شده، با پاک کردن سهوی حتی، خدشه دار نکنند.
زیرا
خیانت در امانت محسوب میشه که گناهی نابخشودنی است
این پستی است که زده ام برای بررسی موضوع
شما هم اگر ایده ای دارید، بی کار ننشینید
این تاپیک، یک تاپیک چالشی است
حق گرفتنی است، اگر اینجا سکوت کنید، تو دنیای واقعیت چه کار خواهید کرد؟ نکنه قصه های آموزنده ای چون گنجشکک و گاو، به همین زودی فراموش شده؟
به هر حال، هر کی جیگر داره، جیگر میخوره و هر کی نداره، خون جیگر میخوره و آزادی، بهایی داره و هر کسی، به فراخور تلاشش از این دنیا بهره میبره
پس ، همه کس آن درود عاقبت کار که کشت
این اعتراض من
سلام به مدیران و دست اندر کاران سایت و تالار بورسی
ضمن خسته نباشید بابت تمامی زحماتی که برای بهبودی تالار می کشید و تلاشهایی که برای بهتر شدن سایت می کنید، تلاش های انجام گرفته، این بهبودی، به قیمت نابودیپست هایی تمام شده که بابت یکایک این پست ها نیز، زحمت و تلاش فراوانی صرف شده است.
بعنوان نمونه، بیش از 12 صفحه ی آخر از تاپیک نبض سیاست ناپدید شده که نزدیک 60 پست از پستهای اینجانب از مجموع کل پست های ارسال شده، حذف گردیده و برخی از مطالبی که ارسال کرده ام، ضمن داشتن محتوای فرهنگی - آموزشی - سیاسی بسیار ارزنده، ساعتهای زیادی فقط صرف جمع آوری مطلب، ویرایش و تنظیم شده که با این اقدام مسئولان سایت، زحمات امثال من، بی ارزش جلوه داده می شود و موجب دلسردی می گردد.
با توجه به دقت عمل و وسواسی که مدیران فهیم تالار بورسی از خود نشان داده اند، لازم به ذکر نیست که مباحث مطروحه در تاپیک نبض سیاست به خاطر ماهیت آن، عمدتاً چالشی است و رسالت رسانه ای ایجاب می کند که تمامی صدا ها شنیده شود و هیچ نظری، حذف نگردد و از تمامی عقاید و آرا، صیانت و مراقبت شود.
صفحات زندگی، روزهای خوب دارد و همچنین روزهای بد و لغتنامه ی ارتباطات، الفاظ نیک دارد و همچین پلید!
با حذف عمدی (یا سهوی) پلیدی ها از صفحات زندگی و لغتنامه فردی، زندگی هیچ فردی به سمت نیکی و سعادت نرفته و نخواهد رفت!!! ما باید از تمامی حوادث روزگار، تلخ و شیرین بیاموزیم و با واقعیات زندگی کنار بیاییم.
اگر در تعاملات روزمره، قادر به تحمل هم دیگه نباشیم، در ادامه ی راه زندگی، به سادگی از پای در خواهیم آمد.
که گفته اند: انسان دو معلم دارد: آموزگار و روزگار! هرچه با شيريني از اولي نياموزي، دومي به تلخي به تو مي آموزد. اولي به قيمت جانش و دومي به قيمت جانت!
پس آموزگار یک دیگر باشیم و از هم بیاموزیم!
لذا خواهشمند است پیگیری فرموده و نسبت به برگرداندن پست های حذف شده ی مربوطه که قطعاً سهوی - بخاطر شناختی که از مدیران سایت حاصل شده که طرفدار آزادی بیان و احترام به آرا و افکار هستند - و احیای صفحات پاک شده، اقدامات لازم، مبذول و معمول گردد.
ما به شما مدیران فهیم و دلسوز، اعتماد و اطمینان کرده ایم، و پست های گرانقدر خود را در محیط امن تاپیک های بورسی، به امانت و یادگار گذاشته ایم. امید است که این امانتداری رعایت گردد ودر آن خیانتنگردد، تا موجب سلب اعتماد و اطمینان خاطر کاربران نشود.
دلم خوش بود یک تالار پیدا کرده ام که میشه حرف دلش رو آدم توش بزنه و درد دل کنه
اما مثل اینکه باید حتماً رودل کنی و بالا بیاری تا کسی به کارت کار نداشته باشه
وقتی ثقیل بنویسی و غیر قابل هضم، این میشه که یا مسهل باید بخوری بره پایین، یا مهوع بهت میدن میاری بالا، انگار نه انگار اتفاقی افتاده
همیشه پاک کردن صورت مسئله، راحت ترین بوده
من برای نوشته هام ارزش قائلم، چون دزدی و کپی و پیست نیست
همه اش تجربه، مطالعه و تحقیقه و زحمت کشیده ام
برای همین، ساکت نخواهم ماند
الان ببینید برای این پست چقدر زحمت کشیده ام، تا معنای روانپریشی رو برای افراد، توضیح بدم
از این دست از افراد در دنیای واقعیت زیاد داریم که شاید از روی تظاهرات و سیمپتوم ها، بشه راحت تر، تشخیصشون داد
اما در دنیای مجاز، تشخیص افراد روانی و سالم، کار حضرت فیله
الان من یک مورد تشخیصی داشتم که متاسفانه حجم قابل تاملی از مستنداتش بخاطر بی دقتی ناظر (شاید توسطه همون ناظر بیسواده که آیدیش بیسوادیه، غیرقانونی) از بین رفت
اما اونایی که خوندن و مطالب رو دنبال میکردند، میدونند رودل اینجا چه گندی زد و این مطالب فقط برای این نگاشته شده که منبعد، اگر روانی عاقل نمایی دور و بر مون دیدیم، راحت تشخیصش بدیم
+++++++++++++++++++++++++++
یکی از مقدمات در بحث ها، دانستن تیپ های شخصیتی است که با علم روانشناسی، قابل حصوله
بعد از مطالعه ی بیش از 40 کتاب روانشناسی معتبر و ترجمه ی متون بیشمار و متعدد، کلاسیک، متقدم، به روز و مطالعه ی ژورنال های روانشناسی متاخر، دیگه میتونم تا حدی مدعی باشم، شب جمعه کی هست که برم گدایی
و اما غرض
روانپریشی
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
با روانگسیختگی یا رواننژندی اشتباه نشود.
روانپریشی یا سایکوزیس (به انگلیسی: Psychosis) به معنای وضعیت روانی غیرطبیعی ای است که در روانپزشکی برای بیان حالت «از دست رفتن توانایی تفریق واقعیت از خیال» بکار میرود.
سایکوز به انواع جدای ای از اختلالات روانی اطلاق میشود که در طول آنها بیمار فقط دچار توهم وهذیان شود.
هر گاه این افراد به اختلالات شخصیتی نیز دارند.[۲] دچار شوند بیماری شان جنون یا سایکوز نامیده میشود؛ که مشخصا شامل دو مشخصه است :هذیان (بیان غیرعمد درک نادرست از واقعیات) و توهم (دیدن یا شنیدن غیرعمد چیزی که اساساً نبوده و نیست.
این بخشی از توضیح کلمه سایکوزه که در ویکی پدیا، درج شده
خب، اول از همه برید اصل مطلب رو تو خود ویکی پدیا بخونید تا متوجه از هم گسیختگی و عدم انسجام ترجمه بشوید، پس مواظب باشید، ویکی پدیا، یک سورس معتبر علمی نیست! دم دستی است و در 90 درصد موارد راهگشاست، ولی برا خبره ها، نه اونایی که مطلب کش میرن و به اسم خودشون و معلومات بالاشون، جا میزنند
فکر کنم آبرو ریزی علیفر، مجری برنامه ی شبکه ی 3 معرف حضور همه هست (ماجرای سازنده ی ورزشگاه، دو لا بی، امیر)
اگر ندیده اید اون برنامه رو، داستان رودل رو مرور کنید، براتون درسعبرت بشه! مخصوصاً شماره ی 4، یا درویشی که علاقه داره به بورس و سیاست، اما براش وقت هم خیلی ارزش داره! بعد خودش را با خضوع تمام نامید درویش و من نمیدونم، این تعابیر چه سنخیتی با هم دارند! رودل اما، از علیفر نیاموخت و نابخردی خودش رو، بزدلانه داره تکرار میکنه!!!
خب اگر درس گرفته بود، نمیرفت از یک وبسایت نامعتبر، یک مطلب کپی کنه در مدح و فخر تحصیلات و بعد مضحکه ی هر چند تعداد کمتری در قیاس با علیفر بشه، اما به خبط و خطای خودش اعتراف که نکنه هیچ، بیاد همچنان قلمفرسایی کنه و وقتی باز به دیوار سخت میخوره، بزنه به چاک و فرافکنی کنه و فرار را بر قرار ترجیح بده!!!!
آیا اسم این شجاعته؟ به دیگران تهمت بزنی و توهین کنی بابت علمی که خودت ازش هیچ بهره ای نبرده ای؟
شاید باشه، چون میشه به اخبار ایران وایر استناد کرد، و رفت اون رو سند و مدرک قرار داد، هر چی باشه یک منبعه دیگه ... مهم نیست که پدید آوردنده کی باشه یا چه نیتی داره!!! ما یه چیزی داشته باشیم دستمون که باهاش دهان مخالف رو ببندیم، حتی اگر بدونیم که حریف خیلی قدره و شانسمون صفره، مثل تقابل ایران و آمریکا ........ درست عین همونایی که رفتند و حدیث آفریدند، کیلو کیلو .... منبع هم براش ساختند، مو لا درزش نمیره .... از دم روباه گرفته تا تصویری در ماه! یا امثال دکتر کردان ...
پس ترجمه ی صحیح ترش رو از ویکی پدیای انگلیسی میارم که افراد بیشتری اون رو پالایش میکنندولی همچنان، اعتبار بالایی در دنیای علم، برخوردار نیست.
باید به منابعی چون اِلزِویر استناد کرد، که مرجع و استاندارد جامعه ی علمی است!
فقط یک نیم نگاهی به تناسب حجم تفسیر فارسی و انگلیسی بندازید، معلوم میشه ما کجای کاریم، اونها کجا، دانشگاه های ما کجا، درس خونده های دانشمندی چون رودل کجا، نوابغی چون ایلان ماسک کجا!!!!!!!
Psychosis refers to an abnormal condition of the mind described as involving a "loss of contact with reality". People with psychosis are described as psychotic. People experiencing psychosis may exhibit some personality changes and thought disorder. Depending on its severity, this may be accompanied by unusual or bizarre behavior, as well as difficulty with social interaction and impairment in carrying out daily life activities The term "psychosis" is very broad and can mean anything from relatively normal aberrant experiences through to the complex and catatonic expressions of schizophrenia and bipolar type 1 disorder.[4][5][6] In properly diagnosed psychiatric disorders (where other causes have been excluded by extensive medical and biological laboratory tests), psychosis is a descriptive term for the hallucinations, delusions and impairedinsight that may occur.[5][7] Psychosis is generally the term given to noticeable deficits in normal behavior (negative signs) and more commonly to diverse types of hallucinations or delusional beliefs, particularly with regard to the relation between self and others as in grandiosity and pronoia or paranoia
سایکوسیس به حالتی غیرعادی از ذهن گفته می شود که ارتباط فرد با واقعیت قطع شده! به افرادی که به سایکوسیس دچار هستند، سایکوتیک گفته می شود! افرادی که سایکوسیس را تجربه می کنند، ممکن است تغییرات شخصیتی از خود بروز دهند و دچار ناراحتی های فکری و روانی گردند. بسته به شدت این گرفتاری، سایکوسیس، ممکن است با رفتار غیرعادی و عجیب و غریب همراه گردد، مثل دشواری در ارتباط برقرار کردن با اجتماع و بیقراری در انجام کارهای روزانه. کلمه ی سایکوسیس، معانی و حوزه های فراوانی را شامل می شود و می تواند از جدا افتادن از تجربیاتی نسبتاً استاندارد و نورم تا مشکلاتی عمیق تر و پیچیده تر از جمله رفتارهای جنون آمیز افراد دارای اسکیزوفرنیا و بای پولارهای (دو قطبی) تیپ یک را نیز در برگیرد.
در تشخیص های درست اختلالات روانپزشکی (جاییکه علل دیگر با تستهای دقیق آزمایشگاهی و پزشکی، مردود شده) سایکوسیس را میتوان اصطلاحاً به رخداد توهمات، هذیان گویی ها، و ضعف بصیرت، تعبیر و توصیف کرد!
سایکوسیس عمدتاً اصطلاحی است که به کمبودهای قابل توجه در رفتارهای نرمال [/QUOTE][QUOTE](نشانه های منفی) تعلق می گیرد و بیشتر شامل انواع گوناگون توهمات، باورهای هذیانی،علی الخصوص با توجه به ارتباط بین خود و دیگران است که با خودنمایی ها و پرونویا و پارانویا (توهم توطئه و شکاکیت وافر) نمود بیرونی پیدا می کند.
کی اینجا، مدام تئوری توطئه رو مطرح می کنه، دوست رو از دشمن تشخیص نمیده و هذیان گویی می کنه؟؟؟؟
مخلص کلام
سایکوز، یعنی روانپریش، شخصی که ارتباطش با واقعیت قطع شده و دچار اختلال شخصیتی است، بطوریکه مدام در حالت توهم و هذیان به سر میبره، قادر به استفاده از ذهن و بصیرت نیست!
اتفاقاً اتفاقاً اتفاقاً، چقدر اتفاقی
پارانویا که یکی از مظاهر سایکوسیس هست، بیشتر میان نظامیان و عالی مرتبتان، رایج و شایعه و بعد میان جاسوسها و امنیتی ها
برای همینه که باید با احتیاط در سیاست گام برداشت و یا بهتره بگیم، اصلاً گام بر نداشت
چون پارانویا، بیماری قدرتمندانه و براشون، شب و روز نمیذاره و همیشه در هول و ولا و دلهره و اضطراب هستند و رفته رفته به بیماری های جدی تری مثل سایکوسیس، یعنی جنون، دچار میشن و کار دست خودشون و اطرافیانشون میدن
یکی از بدترین انواعش هم، جنون ادواریست که بگیر نگیر داه!
میتونی استاد دانشگاه باشی (یک ذهن زیبا، زندگینامه جان نش، نابغه ی ریاضیدان آمریکایی، برنده جایزه ی نوبل اقتصاد و تاثیر گذار در تفهیم تئوری بازیها) و کسی هم بهت شک نکنه، اما یهو جنون گرفتارت میکنه، رفتار غیر عقلایی و بعضا خطرناک ازت سر میزنه که حتی میتونه باعث مرگ خود، عزیزان و اطرافیان باشه
وای به حال اونایی که دنبال چنین افرادی راه میافتند و پای توهماتش، تشکر هم میزنند!!!!
وای بر تشکر زنندگان سبکسر
و تو نمی دانی، تشکر زدن های سبکسرانه، کجا خفتت میکنه!!!!!!!
هیهات من التشکر زنندگان خیره سر و سبکسر
هیهات
+++++++++++++++++++++++++++
توضیح بیشتر و راهکار:
به طور خلاصه سایکوسیس، نوعی تظاهرات روانی است و وقتی مشاهده شد، باید ریشه ی اون کشف و درمان بشه.
ریشه های سایکوسیس میتونه هم عوامل روانی و هم فیزیکی باشه. از تروماهای کودکی، عقده های فروخورده، سرکوب تا یک حادثه و حتی اختلال ژنتیک!
همچنین، بیمار هایی با علائم سایکوسیس، میتونه به اختلالات سایکوسوماتیک منجر بشه که ازش به اختلالات روان-تنی یا جسمی-روانی یاد میکنند که تظاهرات فیزیکی به همراه داره، از تیک های عصبی شدید تا ناراحتی های مختل کننده ی معدی چون زخم معده و گوارش، ناراحتی های تنفسی چون آسم، تشنج، فشار خون و ....
چون هم توهم شدید داری
هم هذیان می گی
هم کم حوصله هستی
هم ضعف در بصیرت داری و نداشتن اینسایت و مسائل رو با هم قاطی کردن
ضد و نقیض گویی هات هم که بارها بهش اشاره کردم، بطوریکه اول و آخر پست های هجو و نظریات شخصیت، با هم، تطابق نداره
هتاکی و فحاشی و توهین رو دست کم نگیر، از نشانه های قطعی و حتمی اختلالات روانی است
خود بزرگ بینی، عجب و تحقیر دیگران هم از دیگر مظاهر عزت نفس نداشتن و تزلزل شخصیتی است
پارانویا یا شکاکیت دایی جان ناپلئونیت که دیگه نگو
اختلال شخصیتی بارز و متلون المزاج بودن
مراقب خودت باش
جوونی و حیف
اما
از اونجاییکه اینسایت نداری و خودت رو عاقل و دیگران را دیوانه می پنداری!!!! ارتباطت با واقعیات قطعه و کمکی از من ساخته نیست.
با پافشاری بر اشتباهت، ازت نا امید شدم، پس رفتی تو بلک لیست
چون افرادی که نظراتشون بگیر نگیر داره، 2 زار هم نمی ارزه وقت براشون بذاری، پروفسور بالا زار.. بای
سلام بر همگی
اسیر غم گرامی من امیدوارم که حذف مطالب عمدی نباشه باشما درمورد برگشت مطالب موافقم درمورد به روز رسانی وارتقا یک سایت دانشم درحد صفر اما اندکی اطلاع دارم که قبل از به روز رسانی تمام مطالب سایت باید یک جایی ذخیره بشه تابعد از ارتقا مطالب برگرده اگه ذخیره ای در کار نباشه کل مطالب سایت باید حذف شده باشه
عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.
سلام بر متوهم گرامی خیلی با رودل حال می کنی، اونی که من رو دل کردم رو شما چرا هی نشخوارش می کنی؟
حیف از وقتی که هدر شد این همه پست رو پاک کردند ناظر محترم سایت مصلحت رو خودشون بهتر میدونند ولی قبلا هم گفتم با موجود روان پریش و خصوصا بیزسواد بحثی ندارم
سلام بر همگی
اسیر غم گرامی من امیدوارم که حذف مطالب عمدی نباشه باشما درمورد برگشت مطالب موافقم درمورد به روز رسانی وارتقا یک سایت دانشم درحد صفر اما اندکی اطلاع دارم که قبل از به روز رسانی تمام مطالب سایت باید یک جایی ذخیره بشه تابعد از ارتقا مطالب برگرده اگه ذخیره ای در کار نباشه کل مطالب سایت باید حذف شده باشه
سایت یک هفته بود که هشدار میداد در حال به روز رسانی است و تا 72 ساعت با اختلال مواجه میشوید
اوکی. من هم دلخور نیستم و ممنون بابت اطلاع رسانیشون، اما اختلال ، نه از دست رفتن کل اطلاعات
الان، اطلاعات 10 و 11 شهریور بالکل از روی سایت برداشته شده (تقریباً از ساعت 2 بامداد 10 شهریور، پستی نیست تا اولین پست های که کاربران صبح 12 شهریور زده اند، حالا هر کی زودتر از خواب بیدار شده و پریده پای کامپیوت، معتادانی مثل خودم)
72 ساعت هم شده یک هفته یعنی 168 ساعت کسی ابتدا به ساکن، طلبکار مسئولین سایت نیست، چون این جا مکانی رابگانه و مشکلات خاص خودش رو داره و از دست اندر کاران هم قدر دانی میکنم بابت اطلاع رسانی های به موقع
ولی این برای یک سایت بورسی، افتضاحه که سرویسی بده که سرویس کنه کاربر رو
مطمئناً غرضی در کار نیست
اما دودش رفته توی چشم کاربران و امیدوارم بک آپ داشته باشند. دلم برای پست های خودم و زمانی که از دست رفته و انرژی ای که گذاشته ام، میسوزه. وگرنه باید گفت زرشک به هوش ایرانی
البته قضاوت عجولانه هم نمی کنم
اما پیش پیش اینا رو میگم، تا گوشی دست مسئولان سایت باشه که با چه هجمه ای مواجه هستند و چه سوتیخطرناکی داده اند، اگر پست ها بر نگرده و بک آپ نگرفته باشند از پست های این 2 روز اخیر که در حقیقت بخاطر قطعی از عصر دیروز، پست های نزدیک 36 ساعت پیش از عصر 11 شهریور نیست (من تا ساعت 4 بعد از ظهر مطلعم که سایت آپ بود)
شاید خیلی ها بوق باشند اما من بیغ نیستم
پس هنوز اتفاق خاصی نیافتاده و سایت در حال به روز رسانی است
اما وای به روزی که پست ها بر نگرده، که اگر بر نگرده، من که دیگه اینجا نخواهم آمد، ولی توصیه میکنم که مسببین این سوتی احتمالی، معرفی بشن و سایت بورسی عذرخواهی کنه از کاربران و فرهنگ عذرخواهی رو اشاعه بده (چیزی که شاهدیم با وجود داشتن مدارک مثبته از سوتی های کاربران، اصلا رایج نیست و عذرخواهی بابت اشتباهات، یک تابو محسوب میشه در فرهنگ غنی و 7000 ساله ی ما و فرافکنی و فرار از پاسخگویی، شایع در کل رئوس مملکت) یا اصلاً در این تالار رو گل بگیرند
سایکوسیس به حالتی غیرعادی از ذهن گفته می شود که ارتباط فرد با واقعیت قطع شده!
به افرادی که به سایکوسیس دچار هستند، سایکوتیک گفته می شود! (آمریکاییان، به فردی که جنون داره، اصطلاحاً میگن سایکو - فیلم معروفی از هیچکاک داریم به همین نام)
افرادی که سایکوسیس را تجربه می کنند، ممکن است تغییرات شخصیتی از خود بروز دهند و دچار ناراحتی های فکری و روانی گردند. (صبح یه جورن، 2 ساعت بعدش یه جور دیگه، شب یه شخصیت دیگه)
بسته به شدت این گرفتاری، سایکوسیس، ممکن است با رفتار غیرعادی و عجیب و غریب همراه گردد، مثل دشواری در ارتباط برقرار کردن با اجتماع و بیقراری در انجام کارهای روزانه.
کلمه ی سایکوسیس، تعابیر زیادی را در بر می گیرد و می تواند از جدا افتادن از تجربیاتی نسبتاً معمول تا مشکلاتی عمیق تر و پیچیده تر از جمله رفتارهای جنون آمیز افراد دارای اسکیزوفرنیا و دو قطبی نوع اول را نیز شامل شود.
در تشخیص های درست اختلالات روانپزشکی (پس از تستهای دقیق آزمایشگاهی و پزشکی و حصول اطمینان) سایکوسیس را میتوان اصطلاحاً به رخداد توهمات، هذیان گویی ها، و ضعفِ بصیرت (عدم اشراف بر واقعیات) ، تعبیر و توصیف کرد!
سایکوسیس عمدتاً اصطلاحی است که به کمبودهای قابل توجه در رفتارهای نرمال تعلق می گیرد. توهمات، هذیان گویی، سوء ظن نسبت به اطرافیان که با خودنماییها و توهم توطئه و شکاکیت وافر، نمود بیرونی پیدا می کند.
تالیف از، Inspired
+++++++++++++++++++++++++
واقعاً امید دارم که بخش فنی سایت، سوتی نداده باشه و نظارت هم، پست ها رو حذف نکرده باشه با این حال از همشون ممنونم!!!
چون به بنده یاد آوری شد، تو این دنیا روی هیچ چیز و هیچ کس، حساب باز نکن، الا روی خودت!!!
برنامه ی وان نوت، اینجور جاهاست که ارزش خودش رو نشون میده
ایضاً گوگل کیپ یا گوگل درایو و مایکروسافت وان درایو
دو نفر همزمان وارد رستورانی میش وسفارش خوراک مرغ میدن صاحب رستوران یک مرغ سرخ شده کامل رامیاره و میگه همین یک خوراک مرغ مانده تصمیم با خودتون برای خوردن مرغ
یکی از این اقایون فردی بود با دومتر قد و یک متر پهنا 200کیلو وزن یک غول بی شاخ ودمی بود واسه خودش نفر دوم اقایی بود لاغر وضعیف وجثه با48کیلو وزن که اگه اولی فوتش میکرد عین عکس برگردون میچسبید به دیوار روبرو
اقای قوی هیکل ما رو کرد به فرد ضعیف وگفت دست به هر کجای مرغ بزنی همون بلا را سر خودت میارم دست به رانش بزنی رانتو میشکونم به بالش دست بزنی دستتوقط میکنم به گردنش دست بزنی گردنتو میشکنم به سینه اش دست بزنی دلو قلوتو از سینه ات میکشم بیرون حالا اگه جرئت داری به هر کجای مرغ دوست داری دست بزن تا ببینی همون بلا را سرت میارم یا اینکه بلند شو برو بزار مرغمونو بخوریم.
این یک جوک قدیمیه 50سال قبله که بصورت معما در اوردم
حالا این مرغ نصیب کدام یکی از این دو نفر میشه چگونه وچرا
ازهمه دوستانی که توی این تایپک هستندمیخوام نظرشونو در مورد این معما بگن یا جواب معما را بگن نظرات شما خیلی مهمه
بعد جوابشو میگم قصاوتشو میزارم به عهده خودتون
عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.
نظر