نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Nay
    Banned
    • Aug 2014
    • 641

    #781
    پاسخ : نبض سیاست

    دین و سیاست

    یکی از دعواهای همیشگی ملل و دول، التقاط دین و سیاست بوده و هنوز تو کشور ما هم، این مهم وجود داره که بالاخره، دین یـا سیاست، یا دین بـا سیاست!

    اگر خوب به دستور های دینی دقت کنیم، به وضوح معلومه که دین چیزی جز سیاست نیست!

    پس باید دور جدایی دین از سیاست رو برای همیشه خط بکشیم

    اما چیزی که از رنسانس همیشه استنباط میشه، جدایی دین از سیاسته و یا عبارتی، موسی به دین خویش و عیسی به کیش خویش

    پس این وسط نظم نوین جهانی چی میگه؟

    مختصر و مفید، نظم نوین جهانی یعنی اینکه، دین جدیدی پا به عرصه سیاست گذاشته که مدعی دفاع از حقوق بشره!


    بنابراین از بعد از پایان جنگ جهانی دوم، ما شاهد ظهور دینی جدید هستیم به نام حقوق بشر که پیامبرش (پیامبران)، فاتحان جنگ جهانی بوده اند و هستند. با این تفاوت، که این پیامبران، مداخله کنندگان اصلی در زندگی روزمره تمامی مردم هم هستند و یا به عبارتی، همان سیاست دینی که در لوای اخلاق، در حقیقت در رویای حکومت بر توده مردم بوده. یا بعبارتی سلطنت جانشین خدا بر قاطبه مردم!

    حالا این وسط اسلامیون چی چی میگن؟



    اصلا مهم نیست که کی چی میگه، حتی اسلامیون، مهم اینه که نظم نوین جهانی چطور میتونه فراگیر بشه!

    بنابراین، سردمدار اصلی نظم نوین جهانی یعنی آمریکا، در حال گستراندن سیطره قدرتش برای ترویج دین حقوق بشری متولد شده بعد از پایان جنگ جهانی دوم است که اولش با زبون خوش، ولی آخرش با زبان موش دواندن و موشک پراندن و کُمپِلِت مخالفین را چلاندن است.

    پس دعوای منطقه (هر منطقه ای)، در حقیقت دعوای جانشینان خدا با خود خداست (کدخدا) که دست آخر دینش رو با عنوان نظم نوین جهانی و حقوق بشر، رونمایی کرده.

    در نتیجه، زبان خدا (رییس جمهور) به فراخور مخاطب، از گوگولی مگولی تا گالاگالا متغیره!

    درست مثل ظهور و تسلط اسلام

    اولش زبان شعر، بعد شمشیر

    (نی)

    نظر

    • rajabi
      عضو فعال
      • Dec 2014
      • 936

      #782
      پاسخ : نبض سیاست

      عارف همچنین گفت: باید کدورت‌ها را رفع کنیم و تلاش کنیم تا با درایت مسئولین مسائلی همچون حصر و زندانی شدن برخی دانشجویان رفع شود؛ چرا که حل این مسائل در ایجاد تفاهم موثر است.

      محمدرضا عارف با اشاره به انتخابات سال جاری گفت: سیاست‌های حذف و برخوردهای چماقی که بعضا در انتخابات شاهد بودیم باید کنار گذاشته شود.

      به گزارش ایسنا، این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم آیین افتتاح انجمن فرهنگ وسیاست دانشگاه امیرکبیر که یک تشکیل دانشجویی است با مورد توجه قرار دادن برنامه ششم توسعه که در حال تدوین است گفت: ضرورت دارد همه فعالیت‌ها و تلاش‌ها در چارچوب اسناد بالادستی مورد توجه قرار بگیرد و در این راستا جایگاه تشکل‌ها نیز مشخص شود.

      وی افزود: اگرچه گفته می‌شود عضویت در تشکل‌های دانشجویی که پویایی خاص خود را دارد به چند سال محدود می‌شود، اما باید دانست داشتن یک برنامه راهبردی خاصه به دانشجویان جدیدالورود کمک می کند و در این راستا پیشنهاد من به تشکل های داشجویی دانشگاه امیر کبیر این است که در تدوین یک سند راهبردی برای فعالیت‌های‌شان پیشتاز باشند.

      عارف در ادامه ضمن اینکه اولین نشست صمیمی خود با دانشجویان در دانشگاه امیرکبیر را یک افتخار برای خود دانست، در ادامه با بیان اینکه رمز موفقیت و پیروزی انقلاب اسلامی ایران و بعد از آن 8 سال دفاع مقدس رهبری امام و کلمه وحدت و وحدت کلمه بوده است به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: باید بپذیریم که همدلی و همزبانی فقط شعار سال 1394 نیست بلکه نقشه راه و راهبرد اصلی ملی برای حرکت و پیشرفت قلمداد می‌شود.

      رییس بنیاد ایرانیان در ادامه اظهار کرد: شعار امسال می‌تواند کلیدی قدرتمند برای گشایش همه مشکلات و تحقق آرمان‌های انقلاب و پایان بخشیدن به همه چالش‌هایی باشد که کشور ما امروز با آن روبروست.

      عارف در ادامه سخنان خود اعتماد را یکی از مولفه‌های همدلی و همزبانی عنوان و خاطرنشان کرد: اعتماد پایه و محور اصلی سرمایه اجتماعی و به معنی کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری و سود است. در این باره باید گفت بخشی از مشکلاتی که ما در 8 سال گذشته به خصوص در محافل دانشگاهی داشتیم وجود فضای امنیتی بود که بر دانشگاه‌ها به علت بی‌اعتمادی به جوانان حاکم شد.

      عارف گفت: به خاطر یک انتقاد و موضع‌گیری حتی یک کارمند جزء و هم‌چنین یک دانشجو را از خوابگاه محروم و یا ممنوع الورود می‌کردند. همچنین موضوع ستاره دار کردن دانشجویان نیز در همین راستا بود.

      وی در ادامه با اشاره به موضوع مذاکرات هسته‌ای اظهار کرد:‌ شاهد هستیم که تیم مذاکره کننده با چه تلاش و دغدغه‌هایی در جهت احقاق حقوق حقه ما در مقابل قدرت‌های بزرگ ایستاده است و تا به حال کوچکترین گافی نداده با این وجود باید به این گروه اعتماد کرد و همه مردم پشتوانه این گروه باشند. همچنین باید به دولت نیز اعتماد کرد و از سوی دیگر دولت نیز به مردم اعتماد کند.

      عارف به موضوع خصوصی سازی و نقش مردم در این میان اشاره و اظهار کرد: اعتماد لازم در دستگاه اجرایی وجود ندارد و برخی خود را قیم مردم می‌دانند و در این مسیر افزایش تصدی گری دولت در بخش‌های غیرضروری حائز اهمیت است.

      این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه امید و نشاط را از دیگر مولفه های شعار امسال دانست و گفت:‌این مقوله باعث تحرک و تقویت ارتباط و تفاهم وهمدلی بین مردم می‌شود. همچنین وجود عقلانیت و خردمندی نیز باعث می شود که ما گرفتاری‌هایی را که بعضا در گذشته داشتیم نداشته باشیم و کارها بر محور یک سلیقه و یک عمل دنبال نشود.

      رییس بنیاد ایرانیان با بیان اینکه گذشت و فداکاری نیز در این راستا موضوع مهمی به شمار می‌رود اظهار کرد: همدلی و همزبانی این نیست که تنها حول محور یک نفر و گروه جمع شد، باید فداکاری کرد. در 8 سال گذشته ظلم هایی روا شد مثل اینکه برخی اساتید را بازنشسته کردند. حال با این وجود ما نیاز به فضای همدلی در دانشگاه‌ها داریم و باید وجود اختلاف سلیقه‌ها را بپذیریم و اختلاف سلیقه چماقی برای سرکوب نشود.

      عارف همچنین گفت: باید کدورت‌ها را رفع کنیم و تلاش کنیم تا با درایت مسئولین مسائلی همچون حصر و زندانی شدن برخی دانشجویان رفع شود؛ چرا که حل این مسائل در ایجاد تفاهم موثر است.

      عارف اضافه کرد: ما امسال را با شرایطی دنبال می کنیم که ان‌شاالله مذاکرات به نتیجه می‌رسد و توافق‌نامه امضا خواهد شد . پس از این دوره نیاز به یک فضای جدید داریم و همدلی و همزبانی باید مدنظر قرار بگیرد.

      وی ادامه داد: اگرچه نباید یک رییس دانشگاه، دانشجویی را ممنوع الورود کند و اگر این کار را انجام دهد کار خیلی اشتباهی را مرتکب شده اما ما باید بپذیریم که او استاد ماست و از این وضعیت عبور کنیم.

      عارف همچنین اخلاق‌مداری و پرهیز از تخریب و حذف رقیب را نیز مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: نباید این طور باشد که با هرکس که می‌خواهند برخورد کنند بر سر او چماق فتنه بکوبند. زمانی چماق ضد ولایت بودن را بر سر ولایت مدارترین افراد می زنند و حالا این چماق به چماق فتنه تبدیل شده است.

      این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ضرورت توجه به نقد و نقدپذیری را نیز حائز اهمیت دانست و گفت:‌باید آستانه تحمل‌مان را بالا ببریم و در جهت عملیاتی شدن شعار امسال و استفاده از همه ظرفیت ها و پتانسیل‌ها در این مسیر قدم برداریم.

      وی در ادامه با بیان اینکه قوای سه گانه و همه نهادهای حاکمیتی نیز باید به شعار امسال توجه کنند، افزود: در دولت گذشته شاهد بودیم که اختلاف غیراصولی مجلس با دولت چه هزینه‌هایی را متوجه کشور و چه طور مردم را بدبین کرد.

      عارف همچنین توجه به شعار امسال در عمل و نه در حد شعار را ضروری دانست و گفت: فقط نباید به به بگوییم، باید رفتارمان نیز در راستای مورد توجه قراردادن این شعار باشد.

      وی در بخش دیگری از سخنان خود تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد ، توسعه علم و فناوری، رشد فرهنگی و سیاسی، مشارکت در برنامه‌های مربوط به پیشرفت کشور،‌ اجرای سیاست‌های کلی علم و فناوری و رسیدن به جایگاه اول در افق 1404 را از ماموریت‌های اصلی دانشگاه و جنبش دانشجویی عنوان کرد و گفت: ما باید یک دانشگاه امن و با نشاط داشته باشیم که نگاه حاکم بر آن نگاه فرهنگی و نگاه امنیتی باشد و بدانیم وجود نگاه امنیتی نتیجه‌اش دو رنگی و تفرقه است.

      وی همچنین با بیان اینکه ما تکثر را می‌پذیریم ولی انشعاب را نه تصریح کرد:‌نباید این طور باشد که تشکلی تشکیل شود و بعد به خاطر وجود اختلاف سلیقه انشعابی در آن تشکل به وجود بیاید. لازم است تا تنها یک صدا از تشکل دانشجویی بیرون بیاید.

      عارف همچنین در راستای مورد توجه قراردادن نقش ریاست دانشگاه نیز اظهار کرد: اگر مدیریت دانشگاه خطوط قرمزی بر مبنای قوانین دارد باید به آن احترام بگذاریم اما اگر قوانین او خواسته شخصی اوست باید به او بگوییم که دست از خطوط قرمز جعلی‌اش بردارد. همچنین من توصیه می‌کنم که چماق کمیته انضباطی را کنار بگذاریم و بدانیم که این چماق کارایی ندارد.

      این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین کنار گذاشتن برچسب زدن‌ها را نیز یک ضرورت خواند و گفت:‌ بدانیم که دانشجویان عزیز ما خود شرایط را می‌دانند و خطوط قرمز را بهتر از ما بزرگتر‌ها رعایت می‌کنند و حتی ادعا ندارند که اشتباه نمی‌کنند.

      وی همچنین با مورد توجه قراردادن دوباره موضوع تدوین برنامه ششم توسعه اظهار کرد که باید برنامه ششم در سایه همدلی و همزبانی تدوین شود و یک نگاه مشترک در این راستا وجود داشته باشد. باید بدانیم که مردم صاحبان انقلاب و کشور هستند و دولت خود را کارگزار مردم بداند. اگر این طور باشد اتفاقی که در مورد برنامه‌های گذشته به خصوص برنامه پنجم که عملا کنار گذاشته شد نخواهد افتاد.

      عارف در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع انتخابات اسفندماه سال جاری اشاره و اظهار کرد: در انتخابات حاکمیت شعار همدلی و همزبانی باید دنبال شود و یک اصل دانسته شود.

      وی مشارکت حداکثری مردم و برگزاری انتخابات پرشور را نتیجه تحقق شعار امسال دانست و اظهار کرد: دیدیم که سرمایه اجتماعی در سال 92 پشتوانه بزرگی برای دولت تدبیر و امید در صحنه‌های مختلف داخلی و بین المللی بود و ما باید تلاش کنیم که این سرمایه خلق شده حفظ شود.

      وی با بیان اینکه ‌در نتیجه پیگیری این شعار به تقویت همسبتگی و انسجام ملی نیاز داریم اظهار کرد:‌ ما نیاز به یک مجلس توانا و پرسشگر داریم که از اختیارات قانونی خود برای نظارت و نه بده و بستان استفاده کند.

      عارف گفت:‌همه برگزارکنندگان انتخابات باید در چارچوب مقررات عمل کنند و هیچ اقدام فراقانونی پذیرفته نیست؛ چرا که چنین اقدامی باعث ایجاد تفرقه خواهد شد.

      وی بار دیگر تاکید کرد که باید از سیاست های حذف و برخورهای چماقی که بعضا در انتخابات شاهد بودیم کناره گیری کرد و همچنین تخریب دیگران و حذف رقیب را کنار گذاشت و موضوع حذف رقیب را فقط به عهده صندوق رای بگذاریم.
      --------------------
      آدم بعضی وقتا واقعا در کاره دنیا می مونه ؟!!! آخه بعضیا چه رویی دارن البته منظورم این شخص نیست منظورم طیفیست که این شخص ازش برخواسته
      میگه برخوردهای چماقی رو کنار بذارید ، یکی نیست بگه که کی برخورد چماقی داره ؟ این آقای روحانی که شما بخاطرش کشیدی کنار برخورد چماقی داره که تا کسی انتقاد می کنه شروع می کنه به فحاشی و مسخره کردن ، مردم از ترس شارلاتنیسم این شخص جرات حرف زدن ندارن
      یکی نیست بگه که کدوم طیف نتونست حذف خودش توسط صندوق های رای رو قبول کنه ؟!!!! کی بود که مدام در توهم بود که " ما بیشماریم " و وقتی از صندوق اسمش در نیومد چون با توهم زندگی می کرد نتونست بپذیره
      واقعا دنیا جای عجیبی شده

      نظر

      • ahmoeini
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2562

        #783
        پاسخ : نبض سیاست

        وقتی که با پنبه به این راحتی دارن سر میبرن دیگه چرا جماق

        نظر

        • negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35710

          #784
          پاسخ : نبض سیاست

          در اصل توسط zorba پست شده است View Post
          حُسنِ نیت هم چیز خوبی است!
          برخورد کردیم یعنی چه؟!....خوب بود این شرکت های محترم!که موجبات هزار سرطان و بیماری را برای مردم به بار می آورند را معرفی می کردید تا لااقل مردم از محصولات ایشان استفاده نکنند!
          برخورد یعنی چه؟ جریمه؟و آیا فقط این شرکت های محترم فقط به جای گوشت از گوشتِ مرغ استفاده کرده بودند؟!....
          اقتصاد آزاد و حمایت از تولید به معنای حمایت از یک تولیدکننده ی شیاد و حفظ آبروی نداشته ی او نیست!....در اقتصاد آزاد رقابت در همه ی حوزه ها از قیمت تا کیفیت شرط است....نه اینکه دلتان در عوضِ مصرف کننده ی فلک زده،برای فلان تولید کننده ی متقلب بسوزد که برعکس ادعای کذایی ایجاد اشتغالش،به طور مستقیم و غیر مستقیم کمر به نابودی ملت بسته است.
          ..................
          موضوع لبنیات هم با تقلیل قضیه به "ماست" و عراق حل نمی شود!......کدام ماست های پرچرب را معدوم کردید؟!
          امروز صبح اخبارِ رادیو میگفت موضوع "ماست" های صادر شده به عراق مربوط به 10 ما پیش است! یعنی تیرماهِ 93!
          طبق بخشنامه ای که بعدها در مرداد بر روی خبرگزاری ها آمد: تولیدکنندگان تا پایانِ شهریور فرصت داشتند تا فرمولاسیون خود را تغییر دهند:
          از تاریخ ابلاغ این بخشنامه تولیدکنندگان فرآروده‌های لبنی و واردکنندگان محصولات فوق تا پایان شهریورماه سال جاری فرصت دارند نسبت به اصلاح پروانه بهداشتی محصولات مذکور اقدام نمایند و فرمولاسیون محصولات را بر اساس پروانه‌های اصلاح شده منطبق کنند./
          پس نتیجتا ماست های صادر شده درتیرماه به عراق،پس از عودت نابود نشده اند!.....و حتی اگر معدوم شده باشند، کاسه کاسه و سطل سطل، دستکم تا شهریور 93، با همان کیفیت در شکم ملت گرفتارِ ایران معدوم می گشته اند!..........
          قضیه پالم و ماست و سوسیس و این چیزها نه اینکه هیچ مشکلی در تولیدش نباشه ! اما این دولت و اون وزیر نادان بهداشت جوری برخورد کرد با ماجرا که هم بهانه دست کشورهای خارجی خریدار این محصولات داد، هم در داخل مشکلات فراوانی ایجاد کرد !

          این موارد فقط برای منافع و دلایل سیاسی و نوعی باج گرفتن مطرح شد و آسیب های اقتصادی اون گریبان شرکتها رو گرفت و مشکلات بی اعتمادی در مصرف هم به جامعه تحمیل شد !

          چند روز پیش در خبرها بود که روسیه هم از خریدن لبنیات ایران سر باز زد، کشورهای عربی هم که بعد از سخنرانیهای وزیر نادان بهداشت در مورد پالم بلافاصله محصولات ایرانی را مرجوع کردند !

          جالبتر اینکه دوستی میگفت اینها خودشان با بیشترین وسواس محصولاتی که از ما می خریدند را وارسی و آزمایش می کردند همیشه ، اما وقتی دیدند یکی در داخل کشور آن هم در حد وزیر دولت هر روز می گوید لبنیات فلان و بهمان شده و پالم مصرف می کنند و .... آزمایشهای خودشون رو رها کردند و گفتند نتیجه بررسی ها هرچی هم هست خریدها رو مرجوع کنید !

          البته بعضی ها به این کارها میگن تدبیر ! و خیلی امیدوار هستن که با این کارها کشور به خوبی داره اداره میشه !

          نظر

          • Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

            #785
            پاسخ : نبض سیاست

            آزمایشگاه دانشگاه تربیت مدرس میگه هیچ کدوم از مواد غذایی تولیدی ایران جز گوشت گوسفندی بدون آلودگی نیست کشورهای دیگه هم مثل مقامات نظام دزد نیستند به سلامت مردمشون اهمیت میدن این آشغالها رو نمی خرن

            نظر

            • Nay
              Banned
              • Aug 2014
              • 641

              #786
              پاسخ : نبض سیاست

              در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
              عارف همچنین گفت: باید کدورت‌ها را رفع کنیم و تلاش کنیم تا با درایت مسئولین مسائلی همچون حصر و زندانی شدن برخی دانشجویان رفع شود؛ چرا که حل این مسائل در ایجاد تفاهم موثر است.

              .... و همچنین تخریب دیگران و حذف رقیب را کنار گذاشت و موضوع حذف رقیب را فقط به عهده صندوق رای بگذاریم.
              --------------------
              آدم بعضی وقتا واقعا در کاره دنیا می مونه ؟!!! آخه بعضیا چه رویی دارن البته منظورم این شخص نیست منظورم طیفیست که این شخص ازش برخواسته
              میگه برخوردهای چماقی رو کنار بذارید ، یکی نیست بگه که کی برخورد چماقی داره ؟ این آقای روحانی که شما بخاطرش کشیدی کنار برخورد چماقی داره که تا کسی انتقاد می کنه شروع می کنه به فحاشی و مسخره کردن ، مردم از ترس شارلاتنیسم این شخص جرات حرف زدن ندارن
              یکی نیست بگه که کدوم طیف نتونست حذف خودش توسط صندوق های رای رو قبول کنه ؟!!!! کی بود که مدام در توهم بود که " ما بیشماریم " و وقتی از صندوق اسمش در نیومد چون با توهم زندگی می کرد نتونست بپذیره
              واقعا دنیا جای عجیبی شده
              عارف تو موضع پیامبر اسلام اوایل کارشه، زبان شعر

              درست مثل زمان اوایل روی کار آمدن امام راحل، زبان آب و برق مجانی

              بعد که از پل خرش گذشت، شد زبان یا روسری یا تو سری (شمشیر) و گفت، خدعه کردم. به هر حال این سیاسته دیگه که هیچ رقمه از دین جدا نیست، چون سرش دست خودمونه!

              هنوز خیلی ها تو توهم سیر میکنند که صندوق رایی هم وجود داره!!!!!!!!!!!!!!

              تو دنیا فقط یک چیز واقعیت داره، زبان تعامل. برخی وقتا باید بگی ، گوگولی مگولی، بعضی وقتها هم، گالا گالا!!!!!!!!!!!!

              حواست خیلی باید جمع باشه، چون همه تو یه لحظه ضربه میشن!

              یک لحظه!!!!!!!

              این یک لحظه برای برخی چُرت 2 ساعته است، این میشه که از جای دوم، میشه یهو سوم

              برای برخی تعریف یک خاطره، چون محرم راز عمام بودن، این مزیت ها رو هم داره

              برای برخی، یک اشاره، چون نظرش به نظر بعضی ها نزدیکتره، نظر بازی ها بلدیم ما، زیرا بصیرت داریم

              برای برخی دیگر، حمله گاز انبری، چون سرهنگه

              برخی هم البته حقوق دان هستند، نه سرهنگ


              خلاصه اش اینکه

              رقابت انتخاباتی مجلستین پیش رو، فعلاً با حربه پولهای کثیف که معلومه میخوان باهاش پای چه جریانی رو قطع کنند، کار خودش رو آغاز کرده

              آخر الزمان نزدیکه

              بپایید زیر دست و پا له نشوید که تو صندوق خبری نیست!

              هیچ وقت خبری نبوده!

              زیرا میزان رای ملت است و البته، اگه همه بگویند بله، برخی میگویند نخیر (از کرامات و جملات قصار سیاستمداری دین باور و قهار، همان امام راحل)

              نظر

              • Nay
                Banned
                • Aug 2014
                • 641

                #787
                پاسخ : نبض سیاست

                در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                قضیه پالم و ماست و سوسیس و این چیزها نه اینکه هیچ مشکلی در تولیدش نباشه ! اما این دولت و اون وزیر نادان بهداشت جوری برخورد کرد با ماجرا که هم بهانه دست کشورهای خارجی خریدار این محصولات داد، هم در داخل مشکلات فراوانی ایجاد کرد !

                این موارد فقط برای منافع و دلایل سیاسی و نوعی باج گرفتن مطرح شد و آسیب های اقتصادی اون گریبان شرکتها رو گرفت و مشکلات بی اعتمادی در مصرف هم به جامعه تحمیل شد !

                چند روز پیش در خبرها بود که روسیه هم از خریدن لبنیات ایران سر باز زد، کشورهای عربی هم که بعد از سخنرانیهای وزیر نادان بهداشت در مورد پالم بلافاصله محصولات ایرانی را مرجوع کردند !

                جالبتر اینکه دوستی میگفت اینها خودشان با بیشترین وسواس محصولاتی که از ما می خریدند را وارسی و آزمایش می کردند همیشه ، اما وقتی دیدند یکی در داخل کشور آن هم در حد وزیر دولت هر روز می گوید لبنیات فلان و بهمان شده و پالم مصرف می کنند و .... آزمایشهای خودشون رو رها کردند و گفتند نتیجه بررسی ها هرچی هم هست خریدها رو مرجوع کنید !

                البته بعضی ها به این کارها میگن تدبیر ! و خیلی امیدوار هستن که با این کارها کشور به خوبی داره اداره میشه !
                نقل از یکی از دوستان دست اندر کار توزیع کالا با دفترچه بسیج اقتصادی در زمان جنگ

                بسیاری از سرطانهای امروزی ناشی از ورادات کالاهای بی کیفیت خارجی زمان جنگه (مخصوصاً روغن های خوراکی که ریجکت شده بوده (مصرفش تو خود خارج ممنوع شده بوده یا مصرف نیمه صنعتی داشته)، چون؟ (اون دوستم میگفت) چون ناچار بودیم. یعنی میدانستیم که گرید خوارکی ندارند، ولی از عواقبش کسی خبر نداشت و


                این چون را کسی نمیدونه! یعنی کسی واقعاً نمیتونه با جرات بگه که از روی عمد بوده، ناچاری یا نادانی

                به هر حال سیاسته دیگه

                برخی مثل برخی همین جا، با وقاحت اشتباه میگیرند (یا خودشون رو میزنند به کوچه علی چپ) و برای برخی سینه میزنند و برای برخی دیگر، زیر آب

                نظر

                • Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

                  #788
                  پاسخ : نبض سیاست

                  وزیر دادگستری به خبرنگاران: قرار است موضوع پول‌های کثیف را ادامه ندهید

                  وزیر کشور ، در صحن علنی مجلس ضمن خودداری از ارائه مصداق‌های ورود «پول‌های کثیف به سیاست» به دلیل آنچه «تحریف» اظهاراتش در رسانه‌ها توصیف کرد، از نمایندگان عذرخواهی کرد.


                  وزیر کشور ایران، روز شنبه دوم اسفند ۹۳، گفته بود که بخشی از پول‌های مربوط به قاچاق مواد مخدر «در حوزه سیاست وارد می‌شود و در قالب کمک در انتخابات و تصمیم‌سازی‌ها مصرف می‌شود.»
                  وی در عین حال روز پنج‌شنبه، ۱۴ اسفند ۹۳، اعلام کرد که در سخنان پیشینش نگفته‌است که «انتخابات کنونی دچار مشکل است»، بلکه تذکر داده که «دارندگان پول‌های کثیف می‌خواهند برای خود حاشیه امن ایجاد کنند.»
                  در همین حال موید حسینی صدر، نماینده خوی در مجلس، نیز دوشنبه ۳۱ فروردین، هشدار داده بود که دارندگان «پول‌های کثیف» قصد دارند افرادی را در انتخابات آینده، «به مجلس بفرستند» و به گفته او «کم‌کم مجلس را بگیرند.»

                  در ارتباط با این موضوعات، وزیر دادگستری ایران روز دوشنبه در ادامه سخنانش گفت: «به نظرم باید موضوع پول کثیف تکلیفش روشن شود البته سیاست‌گذاری لازم در این زمینه انجام شده که از مجمع تشخیص به دولت و نهایتاً از دولت به مجلس می‌رود.»
                  آقای پورمحمدی روز پنج‌شنبه، ۲۷ فروردین، نیز با تأکید بر ورود «پول‌های کثیف در انتخابات» از پیگیری مجدد تدوین قانونی برای نظارت بر هزینه‌های انتخاباتی و مبارزه با ورود پول‌های کثیف به عرصه قدرت سیاسی خبر داده بود

                  نظر

                  • Nay
                    Banned
                    • Aug 2014
                    • 641

                    #789
                    پاسخ : نبض سیاست

                    فرمانده کل سپاه: موج‌های بعدی انقلاب اسلامی ان‌شاالله آل سعود را ساقط خواهد کرد

                    وی گفت که «موج اول انقلاب اسلامی موجب فروپاشی کمونیسم شد و موج‌های بعدی انشاالله سقوط آل سعود را در پی خواهد داشت.»



                    ------------------------

                    آیا ایرانی که مثل ژاپن جنگ جهانی دوم، ناتوان و بیمار است، ناگزیر به تن در دادن به رویارویی آشکار و جنگی کلاسیک با عربستان خواهد شد؟

                    ژاپن میدانست که عاقبتش چی میشود و ایران هم!

                    نظر

                    • Nay
                      Banned
                      • Aug 2014
                      • 641

                      #790
                      پاسخ : نبض سیاست

                      عیسی کلانتری: با این مدیریت آب، ۵۰ میلیون ایرانی ناچار به مهاجرت خواهند شد

                      «ایران با بهره‌برداری از ۹۷ درصد آب‌های سطحی خود عملاً تمام رودخانه‌های خود را خشک کرده‌است و دیگر آبی در طبیعت باقی نمانده‌است.»


                      ----------------

                      و در حقیقت، وقتی آب نباشه، آبادانی هم نیست!

                      و وقتی آبادانی نباشه، در نهایت امنیت نخواهد بود.

                      و وقتی امنیت نباشه، 50 میلیون ایرانی کجا بروند؟

                      مسلماً خارج نمیتوانند بروند، پس این به معنای مهاجرت درون کشور است! (البته وزیر گفته مهاجرت از کشور، ولی مگه مناطق محروم، قابلیت مهاجرت از کشور را دارند؟)

                      یعنی هجوم به کلانشهر ها، افزایش تراکم زیست، انفجار جمعیت و باز نا امنی و هرج و مرج.

                      پس فقط با بحران آب، ایران متلاشی خواهد شد، بدون خین و خین ریزی و خرج کردن حتی یک موشک برای تقسیم ارضی و ایجاد خاورمیانه بزرگ!

                      نظر

                      • Nay
                        Banned
                        • Aug 2014
                        • 641

                        #791
                        پاسخ : نبض سیاست- بازیچه بودن در عرصه سیاست

                        این هم،
                        هم برای اونایی که خودشون رو میزنند به کوچه علی چپ و چپ و راست از سیاستمداران حقیر دفاع میکنند.
                        هم برای اونایی که از کوچه علی راست میان، اما خودشون رو با کوتوله ها و ابلهان، دهان به دهان میکنند.

                        -----------------------------------------

                        چگونه ایران بازیچه سیاسی قدرت ها شد!


                        دکتر سروش سهرابی- 2


                        چنانکه می‌دانیم ایران، سده نوزدهم میلادی را در شرایطی آغاز کرد که وارث دو سده انحطاط بود. یکی از پیامدهای این انحطاط طولانی این واقعیت بود که حاکمان و مردم ایران اصولا تصور و درک درستی از آنچه روی داده و آنچه پیشاروی بود، از واقعیت شرایط ایران و جهان نداشتند. همین ناآگاهی، ایران را دنباله رو برنامه‌‌ها و بازیچه سیاست‌‌هایی می‌کرد که در نهایت به زیان کشور و مردم بود و روند انحطاط را روزبروز عمیق تر و بازگشت ناپذیر می‌کرد.


                        شکست‌‌های پی در پی ایران در جنگ‌‌های ایران و روس سرآغاز روبرو شدن با واقعیت سخت و اندیشیدن و پی بردن به درکی مبهم از انحطاط کشور بود، وضعی که آن را به نادرست و صرفا "عقب ماندگی" می‌پنداشتند و هنوز هم چنین می‌پندارند و چنین معرفی می‌کنند. در حالیکه عقب‌ ماندگی خود پیامد انحطاط بود. تاریخ ایران، و تاریخ جهانی بطور عام، در فراز و نشیب‌‌های خود علاوه بر رشد و پیشرفت، شاهد پسرفت و عقبگردها هم بوده که می‌توان آنها را برحسب شکل و نوع و پیامده بطور کلی در سه پدیده "انهدام"، "انحطاط" و "عقب ماندگی" بیان کرد. این سه پدیده بدلیل پیامدهای مشابه و همپوشانی که در برخی از جنبه‌‌ها با یکدیگر دارند عامل سردرگمی شده اند، بطوری که برای درک بهتر مسئله و راه یافتن به ریشه‌‌های انحطاط و عقب ماندگی در ایران باید آنها را از هم تفکیک و گرایش غالب را در هر کدام روشن کرد.


                        "انهدام" عمدتا عبارت از آن است که نیروهای مولده یک کشور، اعم از انسانی یا مادی، بر اثر حمله خارجی یا درگیری‌‌های داخلی به سمت نابودی سوق داده و یا گاه به کلی نابود شود... برای نمونه آلمان در طی جنگ دوم جهانی منهدم شد. سطح تولید و زندگی مردم آن نه تنها از بسیاری دیگر کشورهای اروپایی یا امریکا عقب تر رفت بلکه شاید از ایران همان زمان هم عقب تر افتاد. ولی نمی‌توان گفت که آلمان در نتیجه جنگ به انحطاط یا عقب‌ ماندگی دچار شد. برعکس توانست، بر مبنای ظرفیت‌‌های داخلی و کمک دیگر کشورهای غربی، در مدت کوتاهی اقتصاد و نظام تولیدی خود را بازسازی کند و به برترین قدرت اروپای غربی تبدیل شود.

                        "انحطاط" بطور عمده عبارت از آن است که در درون یک روند پسرفت اجتماعی و اقتصادی، یک کشور از گذشته خود عقب بماند .... یک کشور می‌تواند دچار هیچ حمله و تهاجم خارجی یا جنگ داخلی و انهدامی نباشد و حتی در اوج ثروت و قدرت باشد ولی در حال پیمودن روند انحطاط باشد، انحطاطی که معمولا و غالبا در پیامدهای خود به شکل یک شکست خارجی در می‌آید. نمونه آن اسپانیا در دوران پس از غارت امریکا است....

                        "عقب ماندگی" یک مفهوم نسبی و مقایسه‌ای بین دو کشور یا دو واحد است. عقب ماندگی می‌تواند نتیجه روند تحول تاریخی کند یک جامعه یا انهدام یا انحطاط در آنها باشد. مثلا سرخپوستان امریکا دچار انهدام یا انحطاط نبودند ولی نسبت به اروپایی‌‌هایی که وارد قاره آمریکا شدند عقب مانده بودند. این عقب ماندگی موجب شکست و انحطاط و انهدام و نابودی بعدی آنها نیز شد. در حالیکه برعکس مغول‌‌ها و عرب‌‌ها نسبت به ایران عقب مانده بودند ولی در یک مقطع بحران و انحطاط داخلی جامعه ایران توانستند بر کشور ما غلبه کنند و موجب انهدام وسیع ایران نیز شدند ولی چنین نبود که ایران بدلیل این انهدام مثلا نسبت به عربستان یا مغول‌‌ها دچار عقب ماندگی شد. چرا که نوع مناسبات اجتماعی، سطح تکامل نیروهای مولده، درجه آگاهی‌‌های حکومتمداری و تجربه علمی و دانش فنی در ایران همچنان برتر از اعراب یا مغول‌‌ها و به شکلی بود که می‌توانست در اولین فرصت مناسب خود را بازسازی کند.

                        بنابراین بهتر است که قبل از به کار بردن مقولات در روند تاریخ بدان بیاندیشیم که کدامیک توانایی بازتاب دوران تاریخی را دارد.


                        بدینسان اگر مثلا به تاریخ ایران از دوران اوج ساسانی و انوشیروان نگاه کنیم می‌توانیم این روند انهدام و انحطاط و بعدها عقب ماندگی را در آن ببینیم.
                        پس از دوران انوشیروان ایران وارد یک دوره بحران و انحطاط می‌شود که با حمله اعراب به شکست و ویران شدن بخش غربی و جنوبی ایران که پیش از آن مرکز تمدن ایران بود می‌انجامد. اما بدلیل آنکه نوع مناسبات اجتماعی در ایران پیشرفته تر از اعراب بود، این حمله قادر نبود مناسبات اجتماعی عقب مانده تر اعراب را بر ایران حاکم کند. در نتیجه پس از یک دوره انهدام و حتی انحطاط ، ایران بدون آنکه دچار عقب ماندگی شود بازسازی نیروهای مولده خود را بر مبنای مناسبات اجتماعی پیشین آغاز می‌کند، بازسازی که در برخی زمینه‌‌ها از جنبه‌‌های بازدارنده و واپسگرای ساختارهای دوران ساسانی هم آزاد شده است و تا آنجا پیش می‌رود که بدان "رستاخیز شرق" نام می‌دهند.
                        رستاخیزی که از شرق ایران شروع شده و در عین حال کل شرق را نیز در بر می‌گیرد. دستاوردهای این رستاخیز شرق با حمله مغول‌‌ها منهدم می‌شود ولی با آغاز دوران صفویه مجددا بازسازی ایران آغاز می‌شود و اوجی تازه از راه می‌رسد، اوجی که در عین حال این بار عناصر انحطاط را درون خود می‌پروراند و تا دوران قاجارها به پیش می‌رود.
                        شکست‌‌های ایران از روسیه و سپس انگلستان نتیجه این انحطاط است و با آنکه برخلاف حمله اعراب و مغول‌‌ها با ویرانی‌‌های گسترده توام نیست، ولی حاصل آن این بار بصورت عقب ماندگی نیز بروز می‌کند، عقب ماندگی که بنوبه خود روند انحطاط را ادامه دار می‌کند و بصورت انهدام درونی و طولانی مدت نیروهای مولده و مناسبات اجتماعی بدون نیاز به حمله خارجی در می‌آید کهتا به امروز علیرغم مصرف درآمد نجومی نفت ادامه دارد.

                        ...
                        در روسیه نیز پس از انقلاب اکتبر و جنگ داخلی در آن کشور سطح تولید بدلیل انهدام وسیع سال‌ها عقب رفت ولی در آنجا نیز توانستند بسرعت بر این پسرفت غلبه کنند و در طی دو دهه یک کشور نیرومند بسازند. انهدام جنگ جهانی دوم دوباره تولید در روسیه را به پیش از دوران انقلاب رساند ولی مجددا این کشور توانست اقتصاد خود را در طی کمتر از سه دهه بازسازی کند و در دهه هفتاد به اوج خود برسانند. پس از آن در پیوند با رقابت‌‌های جهانی، هزینه‌‌های تسلیحاتی و سیاست‌‌های داخلی یک روند انحطاطی آغاز شدکه سرانجام به از هم پاشی این کشور انجامید. این از هم پاشی به روند انحطاط، شدتی بیسابقه بخشید که هنوز هم اقتصاد جمهوری‌‌های سابق شوروی را تحت تاثیر خود دارد.

                        روند انحطاطی در اروپای غربی و امریکا از دهه هشتاد آغاز شده و همچنان ادامه دارد. با اینحال این کشورها می‌کوشند با انداختن بار دشواری‌‌ها بر روی پایین ترین و آسیب پذیرترین قشرهای جامعه خود و همچنین با ایجاد جنگ و تغییر نقشه جهان و کنترل مواد خام بر این روند انحطاطی غلبه کنند که در نهایت موفق نخواهند شد ولی می‌توانند جهانی را با خود به قهقرا بکشانند.

                        بدینسان می‌بینیم روندهایی را که در مجموع موجب ضعیف شدن موقعیت یک کشور می‌شود نباید با هم مخلوط کرد یا به یکسان همه آنها را عقب ماندگی پنداشت.

                        ...

                        مقاله فوق را قدری خلاصه کردم تا اونایی که کدو را نمی بینند، به عاقبت تیز نبینی خودشون دچار بشن و به حقشون برسند.

                        علم را باید تمام و کمال آموخت و هزینه اش را نیز پرداخت

                        با وقاحت، هیچ کس به هیچ جایی نمیرسه، پس سیاست را با وقاحت اشتباه نگیریم!


                        و یادمون باشه

                        نردبان این جهان، همین ما و منی است

                        و عاقبت منم منم زدن هم معلومه

                        حالا هی خودمون رو به کوچه علی چپ بزنیم

                        نظر

                        • B A R A N
                          عضو فعال
                          • Mar 2015
                          • 677

                          #792
                          پاسخ : نبض سیاست

                          منقلب شدن رونی کلمن پس از دیدار با رییس جمهور جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد


                          کلمن بعد از حضور در نماز جمعه به موسسه کیهان رفت و بعد از سه ساعت حضور و گفتگو با مدیران این موسسه، به برخی سوالات خبرنگاران پاسخ داد. وی در ابتدا با بیان اینکه من از کودکی کیهان می خواندم، در خصوص مذاکرات هسته‌ای گفت: ایران باید حرف دلواپسان را گوش کند و به امریکا اصلا اعتماد نکند؛ من خودم هم هیچوقت به امریکا اعتماد نکردم. بعد از جلساتی که امروز داشتم، واقعا برای مذاکرات و برنامه هسته ای ایران دلواپس شدم.

                          وی افزود: احساس من این است که امریکا در حال فروپاشی است و من از اینکه امریکایی هستم خجالت می کشم. البته ترانه مرگ بر امریکای حامد زمانی رو توی گوشی موبایلم دارم و روزی 6 بار گوش می کنم.

                          کلمن ادامه داد: امروز اسناد غیر قابل انکاری دیدم از اینکه جورج سوروس چقدر با برخی مسولان سابق که نمی توانم اسمشان را بیاورم دیدار داشته و چطور در فکرهای بدی بوده است.

                          بنابر گزارش سایت «بهار همچنان در راه است»، کلمن عصر امروز نیز با حضور در نارمک با محود احمدی نژاد دیدار کرده. در این دیدار که در فضایی خیلی صمیمی برگزار شده و دکتر الهام و مهندس مشایی نیز او را همراهی می کردند، احمدی نژاد در حالی که داشته شنبلیله در حیاط می کاشته، پیشنهاد تدریس تربیت بدنی در دانشگاه ایرانیان را به کلمن ارائه کرده که کلمن این پیشنهاد را فی المجلس پذیرفته است.

                          کلمن بعد از این دیدار با حضور در بین خبرنگاران به سوالات آنها پاسخ داد. او گفت: من هنوز فکر می کردم دکتر، رییس جمهور است که به ایران آمدم اما وقتی این مرد را در خانه دیدم فهمیدم علت این همه گرانی چیست. او دیگر رییس نیست.

                          وی در حالی که اشک در چشمانش حلقه زده بود، گفت: من از این هیکل خودم خجالت می کشم و از امروز برای اجرای عدالت در ایران می مانم و اگر بتوانم با مهندس مشایی دو ساعت دیدار داشته باشم شاید مسلمان هم بشوم.

                          کلمن ادامه داد: بی شک کار امریکا تمام است و دنیا نیازمند امثال دکتر محمود و نظریه هایش است. من امروز آموختم که در این همه سال هیچ چیز نیاموختم. چقدر از اینکه در ایران می مانم خوشحالم و امیدوارم به زودی دکتر محمود را پشت میز ریاست ببینم.


                          طبق برنامه قرار است کلمن فردا سر کلاس درس حسن عباسی شرکت کند و پس از آن با خسرو معتضد دیدار داشته باشد. همچنین مقرر شده با همکاری سعید مرتضوی باشگاه خدمتگذاران دردمند را افتتاح کند. کلمن همچنین امشب مهمان جواد شمقدری است و قرار است باهم فیلم طوفان شن را تماشا کنند، کلمن در دفتر خاطراتش نوشته که از نوجوانی عاشق سینمای شمقدری بوده است.

                          همچنین طبق برنامه قرار است کلمن برای امضای تفاهم نامه با برخی گروه های خودجوش فردا با برخی سران جبهه پایداری دیدار و گفتگو کند.

                          گفته می شود نامبرده برای فراگیری زبان فارسی از فردا روزی چهار ساعت با مهندس علی آبادی کلاس دارد. همچنین او خواستار ملاقات فوری با سعید جلیلی شده است تا ابهامات ذهنی اش را برطرف سازد.







                          .

                          نظر

                          • Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

                            #793
                            پاسخ : نبض سیاست

                            ارزش انسان در ایران، به نقاب، به تظاهر، به ریاکاری اوست



                            ﮔﺮ ﺗﻦ ﺑﺪﻫﻰ ... ﺩﻝ ﻧﺪﻫﻰ ﮐﺎﺭ ﺧﺮﺍﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﭼﻮﻥ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺟﺎﻡ ﺷﺮﺍﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﮔﺮ ﺩﻝ ﺑﺪﻫﻰ ... ﺗﻦ ﻧﺪﻫﻰ ﺑﺎﺯ ﺧﺮﺍﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺭ ﻧﻪ ﺟﺎﻡ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ... ﺳﺮﺍﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﺩﺭﻳﺎ ﺑﺸﻮﻯ ﭼﻮﻥ ﺑﻪ ﺩﻟﺖ ﺷﻮﺭ ﻋﺒﻮﺭ ﺍﺳﺖ
                            ﻧﻮﺷﻴﺪﻥ ﻳﮏ ﺟﺮﻋﻪ ﺯﺟﺎﻡ ﺗﻮ ﻋﺬﺍﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺑﺸﻮﻯ ﭼﻮﻥ ﮐﻪ ﺗﻨﺖ ﺑﺮ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﺭﻳﺴﺖ
                            ﮐﻰ ﺗﺸﻨﻪ ﺷﻮﺩ ﺳﻴﺮ ... ﻓﻘﻂ ﻧﺎﻡ ﺗﻮﺁﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ ﻭ ﻭﻓﺎ ﻫﻴﭻ ﻧﮕﻮﻳﻨﺪ
                            ﭼﻮﻥ ﺩﻏﺪﻏﻪ ﻯ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﻳﻦ ﺷﻬﺮ ﺣﺠﺎﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﺗﻦ ﺭﺍ ﺑﺪﻫﻰ ... ﺩﻝ ﻧﺪﻫﻰ ﻓﺮﻕ ﻧﺪﺍﺭﺩ
                            ﻳﮏ ﺁﻳﻪ ﺑﺨﻮﺍﻧﻨﺪ ... ﮔﻨﺎﻩ ﺗﻮ ﺛﻮﺍﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﻣﺮﻏﺎﻥ ﻫﻮﺍﻳﻰ ﭼﻮ ﺑﻴﻔﺘﻨﺪ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺩﺍﻡ
                            ﻓﺮﻗﻰ ﻧﮑﻨﺪ ﮐﺒﮏ ﻭ ﻳﺎ ﺟﻮﺟﻪ ﻋﻘﺎﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﺻﻴﺎﺩ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺩﺷﺖ ﻣﺼﻴﺒﺖ ﺯﺩﻩ ﮐﻮﺭ ﺍﺳﺖ
                            ﻫﺮ ﻣﺮﻍ ﺑﻪ ﺩﺍﻣﺶ ﺑﺮﺳﺪ ... ﻧﺎﻡ , ﮐﺒﺎﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﻫﺮ ﻣﺸﺘﻰ ﻏﻀﻨﻔﺮ ﮐﻪ ﺭﺳﺪ ﺍﺯ ﺩﻩ ﺑﺎﻻ
                            ﺑﺮ ﻣﺴﻨﺪ ﻗﺪﺭﺕ ﭼﻮ ﺯﻧﺪ ﺗﮑﻴﻪ ... ﺟﻨﺎﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﺍﺻﻼ ﺳﺨﻦ ﺍﺯ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻭ ﻋﻠم و ﺗﻮﺍﻥ ﻧﻴﺴﺖ
                            ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﮐﺴﻰ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺣﮑﻢ ﻭ ﺧﻄﺎﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﺩﺭ ﺩﻭﻟﺖ ﻣﻨﺼﻮﺭ ﮐﻪ ﻳﮏ ﺳﮑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﺗﻨﻬﺎ ﺳﻨﺪ ﺳﺎﺧﺖ ﻳﮏ ﺻﻮﻣﻌﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﺍﻳﻨﺠﺎ ﮐﺴﻰ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﺑﺸﺮ ﺗﺮﺱ ﻧﺪﺍﺭﺩ
                            ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﺷﺐ ﻗﺒﺮ ﺍﺳﺖ ﻭﺳﻮﺍﻝ ﺍﺳﺖ ﻭﺟﻮﺍﺏ ﺍﺳﺖ
                            ﺍﻯ ﮐﺎﺵ ﮐﻪ ﺩﻟﻘﮏ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﻧﻪ ﺷﺎﻋﺮ
                            ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪ ﻧﻘﺎﺏ ﺍﺳﺖ




                            آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/04/28, 08:22.

                            نظر

                            • B A R A N
                              عضو فعال
                              • Mar 2015
                              • 677

                              #794
                              پاسخ : نبض سیاست

                              احمدی نژاد تعهد کرده بود که برای چهار میلیون نفر ایجاد شغل بکند.


                              سه میلیون نفرشان الآن در جاهای مختلف طنز می نویسند.


                              ابراهیم نبوی / طنزپرداز



                              .

                              نظر

                              • rajabi
                                عضو فعال
                                • Dec 2014
                                • 936

                                #795
                                پاسخ : نبض سیاست

                                روحانی:آستانه تحمل خود را بالا ببریم

                                ------------------------------------------
                                /:.yead.:/
                                واقعا چه رویی داره!!!!!!

                                نظر

                                در حال کار...
                                X