نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Nay
    Banned
    • Aug 2014
    • 641

پاسخ : نبض سیاست

بشنو این
    نی چون شکایت می‌کند
    از جداییــــــها حکــــــــــایت می‌کند

کز نیسـتان تا مرا ببریده‌اند
    در نفیـرم مرد و زن نالیده‌اند

سینه خواهم شرحه شرحه از فراق
    تا بگـــــویم شــــــــرح درد اشتیاق

هر کسـی کو دور ماند از اصل خویش
    باز جـــــــــوید روزگار وصــــــل خویش

من به هر جمـــــعیتی نالان شدم
    جفت بدحالان و خـوش‌حالان شدم

هرکسی از ظن خود شد یار من
    از درون من نجــــست اسرار من

سرّ من از نالـــــــــهٔ من دور نیست
    لیک چشم و گوش را آن نور نیست

تن ز جان و جان ز تن مستور نیست
    لیک کس را دیـد جـان دستور نیست

آتشست این بانگ نای و نیست باد
    هر که این آتـــــش ندارد نیست باد

آتش عشقــــــــست کاندر نی فتاد
    جوشش عشقست کاندر می فتاد

نی حریف هر که از یاری برید
    پرده‌ها یش، پرده‌های ما درید

همچو نی زهـــــری و تریاقی که دید
    همچو نی دمساز و مشتاقی که دید

نی حـــدیث راه پر خون می‌کند
    قصه‌های عشق مجنون می‌کند

محرم این هوش جـز بیهوش نیست
    مر زبان را مشتری جز گوش نیست

در غم مـــا روزها بیگاه شد
    روزها با سوزها همراه شد

روزها گر رفت گـــــو رو باک نیست
    تو بمان ای آنک چون تو پاک نیست

هر که جز ماهی ز آبش سیر شد
    هرکه بی روزیست روزش دیر شد

در نیابد حال پخـــته هیچ خام
    پس سخن کوتاه باید والسلام

بند بگســــل باش آزاد ای پسر
    چند باشی بند سیم و بند زر

گر بریزی بحــــــر را در کوزه‌ای
    چند گنجد قسمت یک روزه‌ای

کـــــوزهٔ چشم حریصان پر نشد
    تا صدف قانع نشد پر در نشد

هر که را جامه ز عشقی چاک شد
    او ز حــرص و عیب کــلی پاک شد

شاد باش ای عشق خوش سودای ما
    ای طبیب جمــــــــــــله علتــــهای ما

ای دوای نخوت و ناموس ما
    ای تو افـــلاطون و جالینوس ما

جسم خاک از عشق بر افلاک شد
    کوه در رقص آمد و چــــــــالاک شد

عشق جان طور آمد عاشــــــقا
    طور مست و خر موسی صاعقا

با لب دمساز خــود گر جفتمی
    همچو نی من گفتنیها گفتمی

هر که او از هم‌زبانی شد جدا
    بی زبان شد گرچه دارد صد نوا

چونک گل رفت و گلستان درگذشت
    نشنوی زان پس ز بلبل سر گذشت

جمله معشوقست و عاشق پرده‌ای
    زنده معشوقست و عاشق مرده‌ای

چون نباشد عشق را پـروای او
    او چو مرغی ماند بی‌پر، وای او

من چگونه هوش دارم پیش و پس
    چون نباشد نور یارم پیش و پس

عشق خواهد کین سخن بیرون بود
    آینه غــــــــــماز نبود چـــــــون بود

آینت دانی چرا غــــــماز نیست
    زانک
    زنگار از رخش ممتاز نیست

در فرهنگ عمید، غماز این چنین تعریف شده: 1) بسیار سخن چین و نمام 2) اشاره کننده با چشم و ابرو 3) فاش کننده راز

راستی ریو جان، بنده بوبن مد نظر شما رو نخوانده ام، به نظرت اگر به شیرینی این شعر مولاناست، لینکی بده که استفاده کنم! اگه مثل عسله، بگو که خربزه نخورم فقط.

با سپاس
    (نی)

نظر

• rajabi
      عضو فعال
      • Dec 2014
      • 936

مهم اینه که شکایتشو کرده ، اگه می ترسید هیچ وقت به قوه ی قضائیه ای که دشمنش (لاریجانی) رئیسشه بر ضد رفیق لاریجانی (جهانگیری) شکایت نمی کرد ، اینا برای عاقلان نشانه های زیادی داره

نظر

• Nay
        Banned
        • Aug 2014
        • 641

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
        به نظر من شکایت احمدی نژاد بلوفی بیش نیست !...مانند اسامی در جیب و بگم بگم هایش که رونمایی نشد ! این روش جزو اصول و پایه های مشی احمدینژادیسم میباشد !
        ایشان شاید احمق باشد اما نادان نیست , بلکه بسیار رند و هفت خط میباشد ! ایشان میداند که اگر با پای خودش به دادگاه برود, دیگر بازگشتش با کرام الکاتبین است ;)

احمدی نژاد اتفاقاً خیلی هم باهوشه

از جمله کارهای هوشمندانه که امنیت فعلیش، ناشی از همون اقدامه، جابجایی عمدی وزارتخانه اطلاعات و کپی برداری از اسناد طبقه بندی شده بود.

همون اسنادی که با هر بار استیضاح وزیراش، میزد زیر بغل، می نیشست ردیف اول،! لرزه بر اندام لاری های جانی می انداخت

اونوقت، رییس قوه قضاییه کیه؟ چقدر عرضه میتونه داشته باشه؟

ایشون (صادق (چا)خان) مهر تایید هم به کاپیتولاسیون هسته ای یا همون توافق احمدی نژاد چای زد و فرمود، با مقدورات ما، این توافق، اوکی!
        و بعد انتظار دارید که باعث و بانی این توافق ننگین رو محاکمه هم بکنند؟؟؟؟؟؟؟؟

فعلاً که فاتحان توافق، تور سرکشی به مایملک توافق شده دارند هر روز! امروز نوبت فابیوس بود، هفته پیش اشتاین مایر، فردا موگرینی و الخ .......

گر حکم کنند که مست گیرند!!!!!!!!!!

نظر

• Nay
          Banned
          • Aug 2014
          • 641

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
          مهم اینه که شکایتشو کرده ، اگه می ترسید هیچ وقت به قوه ی قضائیه ای که دشمنش (لاریجانی) رئیسشه بر ضد رفیق لاریجانی (جهانگیری) شکایت نمی کرد ، اینا برای عاقلان نشانه های زیادی داره
          احمدی نژاد، یک مهره سوخته است، اما بدبختیش اینجاست که عین سرطان، همه جا ریشه دوانده

نظام میخواد سر به تنش نباشه، چون آبرو براش نذاشته

دولت میخواد زنده بمونه، تا جاده صاف کن پیشرفت های سنگر به سنگرش باشه تا فتح تمامی کرسی های مجلس خبرگان، مجلس شورا و ریاست جمهوری 96

بنابراین، احتمال اینکه این وسط قربانی بکنندش، بسیار زیاده! چون از دست دادن کرسی های مجلسین به معنای مرگ سیاسی دلواپسان است

اما حذف احمدی نژاد، قطعاً پر هزینه خواهد بود
          ،(با توجه به زیرکی ها و خباثتی که ازش همگی سراغ داریم)

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
            عجب !!! ...پس مهم شکایت کردن است , :O نه اینکه ادامه بدهیم و سخن و عمل حقی را ثابت کنیم !!!
            نمیدانم چرا ناخود آگاه یاد تعاریف شما از تجارت و سرمایه گذاری افتادم , ;)...بعد هم مشخص شد خرید و فروش سهام را تجارت میدانید ....در انتها هم گفتید اساس اعتقادات بنده با شما متفاوت است و بحث بی فایده است , و همچنین تایپ کردن هم خیلی برایم سخت و وقت گیر میباشد !!!! http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3244&page=74

هر چند با این سرعتی که بعد از پست بنده ارسال داشتید , مشخص است تایپ برایتان همچین سخت و وقت گیر نمیباشد ;)
            بگذریم ....:)

پ. نویس :
            به نظر من برای شما خیلی خیلی زود است در مورد سیاست و اقتصاد نظر بدهید, (همانطور که قبلا هم خودتان گفتید انسان نادانی هستید),همان سرسپرده باشید بهتر است!!!
            مخصوصا اینکه بخواهید انسانی را کنکاش و موشکافی کنید که با هاله نور بدورخود سخن میگوید !

مردم شیعه قالتاق ترین مردم دنیا هستند !!
            ازغدی در این جلسه گفته است:
            «آقای مطهری می گوید: شیعه مردم شیعه جزو قالتاق ترین مردم دنیا هستند. اینها تعابیر آقای مطهری است. می‌گوید:‌مردم ما، مردم شیعه جزو قالتاق‌ترین مردم دنیا هستند که ما تا حال دیده‌ایم. یعنی دروغ می‌گویند. ربا می‌خورند.گران می‌فروشند. کلاه هم رو بر می‌دارند. اهل نماز و روزه و خمس و زکات و اینا، افسردگی و کسالت نفس و اینا، در عین حال مدعی‌ترین مردم. این جمله را غیر از مطهری جرأت ندارد [بگوید]. می‌گوید: یکی از قالتاق‌ترین، مدعی‌ترین مردمند، که فکر می‌کنند از همین الان کنار انبیاء‌ از همین الان در بهشت‌اند و درباره بقیه اظهار نظر می کنند....
            آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/07/28, 18:08.
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• Nay
              Banned
              • Aug 2014
              • 641

تولیدکننده چینی آیفون‌های قلابی تعطیل شد

پلیس پکن اعلام کرده که شرکت یاد شده موفق به تولید 41 هزار گوشی آیفون تقلبی و همین طور 66 هزار کابل و لوازم جانبی این گوشی شده و از این طریق تنها در عرض یک سال 19.4 میلیون دلار درآمد به جیب زده است.

شرکت چینی متخلف که نامش اعلام نشده تولیداتش را به آمریکا هم صادر کرده و همین امر موجب شناسایی اولیه شرکت مذکور شده است. در حال حاضر 9 مظنون در بازداشت پلیس پکن به سر می برند.
              با توجه به محبوبیت تولیدات اپل در چین شرکت ها و افراد زیادی به تولید مدل های تقلبی آن می پردازند و حتی فروشگاه هایی در این کشور افتتاح شده که مدعی بوده اند نماینده رسمی اپل هستند، اما بعدا خلاف این امر ثابت شده است.
              زن و شوهر 40 و 43 ساله ای که عامل اصلی این کلاهبرداری بوده اند بردهای اصلی آیفون را از کشورهای خارجی خریداری می کردند و برخی اجزا را نیز به صورت تقلبی از شرکت های چینی تهیه کرده و به این شکل آیفون های خود را تولید می کردند. این زن و شوهر اهل شنزن چین صدها کارگر را استخدام کرده و آیفون های قلابی را در پکن مونتاژ می کردند و سپس آنها را در داخل و خارج از چین به فروش می رساندند. شش خط تولید آیفون تقلبی در داخل یک شرکت محصولات الکترونیک به طور مخفیانه در حال کار بود.

------------------------------------

The ends justify the means

هدف، وسیله رو توجیه میکنه! (ماکیاولی)
              .

از جمله عاشقان سینه چاک ماکیاولی، احمدی نژاده که دقیق به این عبارت عمل کرد

حال باید عاقبتش رو نظاره گر بود

این زوج چینی که فعلاً گیر افتاده اند

باید دید که خیاط ما در کوزه خواهد افتاد
              ؟

و

دزد نگرفته، پادشاهه

فعلاً
              آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/07/28, 17:48.

نظر

• Nay
                Banned
                • Aug 2014
                • 641

شبکه خبری بلومبرگ آمریکا در گزارشی با اشاره به سفر 10 روزه مدیر یک شرکت سرمایه گذاری مستقر در نیویورک به تهران به چشم انداز اقتصادی در ایران پرداخت.
                بلومبرگ نوشت: هنگامی که مذاکره کنندگان ایران در وین سرگرم مذاکرات هسته ای با شش کشور قدرتمند جهان بودند، هانس هیومز مدیر یک صندوق سرمایه گذاری مستقر در نیویورک به تهران سفر کرد تا امکان سرمایه گذاری در ایران را ارزیابی کند.
                بلومبرگ در ادامه می نویسد: هانس هیومز مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری گری لاک، در طول سفر ده روزه اش به تهران با نیروی کاری آگاه، تحصیل کرده و با اقتصادی در حال رشد مواجه شد که بسیار وی را تحت تأثیر قرار داد.
                هیومز پس از سفر به تهران گفت آماده است پس از برداشتن تحریم های اروپا و آمریکا به ویژه برداشتن تحریم از وام دهندگان بین المللی، اوراق قرضه دولت را خریداری کند.
                براساس این گزارش، صندوق های بزرگ سرمایه گذاری با ریسک بالا، موسوم به ‘هج فاندز’ همانند مدیریت سرمایه گذاری گری لاک، می گویند که خشکسالی مالی در ایران سپری خواهد شد.
                این پایگاه خبری ادامه داد: امیر زاده مدیر شرکت سرمایه گذاری اکسوتکس در لندن می گوید شرکت های سرمایه گذاری عمده جهان آماده هستند تا به محض عرضه اوراق قرضه در تهران، آنها را خریداری کنند.
                این پایگاه خبری در ادامه این گزارش افزود: شرکت های مالی باسف، بزرگترین کارخانه سازنده مواد شیمیایی آلمان نیز اعلام کرده است که در نظر دارد به بازار ایران بازگردد.مدیر عامل این شرکت، پس از سفر اخیرش به تهران، با اشاره به ذخایر سرشار نفت و گاز طبیعی کشور و صنعت پیشرفته پتروشیمی، بازار ایران را برای سرمایه گذاری بسیار توانمند خواند.
                شرکت باسف از سال 1959 تاکنون یعنی 56 سال است که در ایران فعالیت دارد و حتی پس از اعمال تحریم های آمریکا، گروه کوچکی از کارمندان خود را در ایران نگه داشت.​
                دنبال توافق اولیه ایران و گروه پنج به علاوه یک در حدود دو سال گذشته بسیاری از هیات های اقتصادی کشورهای جهان بویژه اروپا به ایران سفر و برای سرمایه گذاری در این کشور اعلام آمادگی کرده اند.
                هفته گذشته تهران میزبان مقام های سیاسی و هیاتی اقتصادی از آلمان بود و این هفته نیز هیاتی، وزیرخارجه فرانسه را در سفر به تهران قرار است همراهی کند.

نظر

• Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

تابناک خبر خود را به نقل از سایت عربی «الوعی» تنظیم کرد و تصویر سند ادعایی را هم که بسیار ناواضح است و به نظر می‌رسد با نرم‌افزارهای گرافیک دست‌کاری شده، ضمیمه کرد.

این گزارش به سرعت از سوی دیگر رسانه‌های جمهوری اسلامی و سایت‌های زنجیره‌ای وابسته به آن‌ها بازنشر شد.

گفتنی است که سرانجام توییتر رسمی ویکی‌لیکس وارد عمل شد و در پاسخ به یکی از اکانت‌های بازنشرکننده این خبر، آن را تکذیب کرد و نوشت: «لطفا نشان بدهید که این ادعا بر پایه کدام کابل [منتشر شده در ویکی‌لیکس] است.
                  شما در مطلب ادعایی‌تان موفق نمی‌شوید یک لینک به کابل‌های ما بدهید».

حساب کاربری توییتر احمد شهید نیز از سایت ویکی‌لیکس بابت روشن کردن موضوع تشکر کرد.

نظر

• milad617
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 120

کافر همه را به کیش خود پندارد

نظر

• rajabi
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 936

نوبخت در نشست خبری:
                      پول بلوکه شده دولت 6 یا 7 میلیارددلار است/23 سال میلیارددلار بانک مرکزی قبلا تبدیل به ریال شده/قرار نیست توافق در مجلس به رأی گذاشته شود

-------------------------------
                      خیلی جالبه : دولت نمی خواد این توافقنامه رو به رای بذاره در مجلس
                      /:.yead.:/ اگه این اتفاق بیفته یعنی مرگ دموکراسی در ایران و دیکتاتوری دولتی
                      با وجود اینکه خودم طرفدار توافق هستم و اصلا دل خوشی از مجلس ندارم ولی این کار یعنی دیکتاتوری و خیلی اشتباهه
                      این دولت دیکتاتور ترین دولت است ، حتی از دولت هاشمی دیکتاتور تر است

نظر

• daylaq
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 292

مرگ دموکراسی!!!!
                        اگه اینجوری بشه دیکتاتوری میشه !!!!!!!!!!
                        به قول یورو نیوز: no comment
                        ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• rio
                          عضو عادی
                          • Mar 2015
                          • 175

در اصل توسط Nay;6285
                          [SIZE=3
                          پست شده است
                          راستی ریو جان، بنده بوبن مد نظر شما رو نخوانده ام، به نظرت اگر به شیرینی این شعر مولاناست، لینکی بده که استفاده کنم! اگه مثل عسله، بگو که خربزه نخورم فقط.

با سپاس
                          (نی)
                          [/SIZE]
                          -------------------------
                          سلام :
                          قصد دارم در زمان فراغت , بخش هایی برگزیده ( به سلیقه خودم) از کتاب نور جهان و هم چنین برگزیده هایی از دیگر اثار از دیگر نویسندگان را در فضای مجازی مکتوب کنم ...اگر چنین کردم آدرس می دهم خدمت تان ....
                          در ضمن من اگر می نویسم :(( نظرات شخصی و ای بسا اشتباه )) یا (( تا بدانم همی که نادانم )) قسمتی به دلیل نشان دادن تمکین و احترام به قوانین دنیای نسبیت است ، و اینکه اتفاقا با فونت درشت و امضاء ثابت به دوستانی چون شما حتی الامکان یادآوری کنم که :

همه ما انسان هستیم و حتمی الخطا و همواره در مسیر رشد یا پس رفت .....( دانایی وجود ندارد همه ما نادانیم با نسبت های متفاوت)
                          حالا اگر شما از ابتدا چنین تصوری داشتید که اگر کسی بگوید : ( نظرات خود را مبرا از خلل و خطا نمی دانم ) منجر به بی ارزش و بی اعتبار کردن نظرات اش می شود و منطقا نباید به نظراتش توجه بشود , نمی دانم که چرا طی این چند ماهه که از اشنایی ی ما در فضای مجاز می گذرد چنین عمل نکردید ( که در اغلب موارد خلاف آن هم عمل کردید ) ....

دوست نادیده :
                          نه گفتن اینکه کسی چون من بگوید : ((ای بسا نظراتم اشتباه باشد)) ؛ منجر به بی اعتباری و غلط دانستن تمام آن نظرات می شود
                          و نه گفتن اینکه کسی چون شما بگوید :
                          ((من تمام نظراتم درست است و به درستی آنها اطمینان دارم ))! دلیل بر درستی ی تمام نظرات شما می شود

این نوع نگاه ؛ موضوع را درسطح , ( هیچ بقالی نمی گوید ماست من ترش است ) پایین آوردن است ...و به نظر من این موضوع را در سطح ( مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید ) باید بالا بیاوریم و از این منظر به آن نگاه کنیم که : نبین کی می گه ببین چی می گه و بنابراین به خود نظر و کیفیت و درستی آن ؛ باید امتیاز قبولی یا ردی داد نه به نویسنده ی اثر و نظر ....
                          از خودتان بپرسید : مگر برای کسی کاری دارد که مثل من بگوید و بنویسد : (هرچه می گویم عین واقعیت و قطعا درست است )؟

بی تعارف و صریح برای شما می گویم :
                          به نظر شخصی ی من , وقتی در فضا ی اظهار نظر عمومی ؛ ما اصرار مدام بر درستی و صائب بودن ی نظرات مان داریم ,حتما یک دلیل عمده اش نگرانی ی ما از قضاوت مخاطب در باره ما است و می پنداریم که با این روش می توانیم اعتماد و پذیرش مخاطبین بیشتری را جلب کنیم و بر عکس :با گفتن اینکه شاید نظرم اشتباه باشد (دید مخاطب به نسبت به دانایی و آگاهی ی ما دچار خدشه و تردید می شود )و تمام این ها برخواسته از نگاه (( تریبون )) محور است و تقریبا تمام کسانی که در فضای مجازی و فروم های اینچنین ؛ قلم می زنند ] نگران تریبون شان هستند , و اینکه چه تعداد مخاطب و شنونده پای تریبون شان باشد برای شان خیلی مهم است ( و شما صریحا قبلا این نوع نگاه به موضوع را در ارتباط با خودتان تایید کرده اید جایی که قبلا نوشتید : تریبونی باید !))
                          من قائل به چنین طرز فکری نیستم ؛ برای من کمییت مخاطب هیچ معنی و مفهوم و ارزش خاصی ندارد , در حالیکه به کیفیت مخاطب که برایم همه چیز است بی توجهی بشود و البته شرایط برای من به دلیل تجربیات پیشین که از تریبون با مخاطبین -به تعداد پر شمار - اما عام ، در پی مخاطب کم شمار و خاص آمده ام , فرق می کند ....و انتظار ندارم دیگران هم چنین فکر و عمل کنند ....

در ضمن وقتی شما می گوئید : ( نظراتم کاملا درست است) ؛ دچار قطعیت و مطلق نگری شده اید و و این جا باز یکی از همان جاهایی هست که بسیاری از ما گله ها می کنیم که چرا باید در برخی زمینه ها , مطلق نگری و جزم اندیشی و اساسا - مطلق - داشته باشیم اما بی انکه خودمان متوجه باشیم] دائم در نظرات و دیدگاه های مان ؛ با گفتن اینکه من به درستی ی حرف هایم ایمان دارم ! نشان می دهیم که اتفاقا با ذات (( مطلق پنداری )) مشکلی نداریم بلکه مسئله ما این است که این نظام و سیستم اندیشه ورزی ی مطلق نگر و مطلق پندار ..مورد استفاده ی چه کسی یا کسانی قرار می گیرد ..من یا دیگری ؟ ...برای من مجاز و مبا ح و برای دیگری مکروه و ممنوع !
                          ( مثل کسانی که با نفس توهین مخالفتی ندارند , اما به شرطی که خودشان به دیگران توهین کنند و نه برعکس) ...

----------------------------------------------------------
                          نمی دانم چرا باز رفتید سراغ تکنیکال !
                          خوب شما به چیزی که اعتماد ( اعتقاد) دارید عمل کنید , حتی اگر فکر می کنید در اقتصاد دستوری هم جواب گو است ....من چنین اعتمادی به تکنیکال در اقتصاد دستوری ندارم ...همچنانکه در عالم طبابت هم اگر بدانم ایکس ری و اسکنی که در دست دارم ، با تکنیک و از نمای درستی انجام نگرفته یا اساسا متعلق به فرد دیگری است یا بیمار تمارض کرده و کلک زده .....آن مدارک را ملاک تشخیص قرار نمی دهم و این موضوع آنقدر ساده است که اصلا جای بحث ندارد ....
                          جالب اینجاست که همان چیزی را که شما نمی پذیرید :
                          ( نقصان کارکرد تکنیکال در اقتصادهای دستوری ) را بسیاری دوستان حاذق تکنیکالیست مدت هاست پذیرفته اند و اغلب روی آورده اند به استفاده از این علم در بازارهای غیر دستوری ( یا کمتر دستوری ) مثل فارکس....این ها را به گواهی ی نظرات و عملکرد خود این دوستان در طی این 3-4 سال اخیر عرض می کنم .
                          ------------------------------------------------------
                          و در انتها به جهت آنکه فرموده اید در پی به چالش کشیدن وشناخت بیشتر خود و اندیشه هایتان هستید دو گراف از مطلب اخیرتان را در کنار هم می اورم :

1)
                          ب
                          نده چرا باید سخنانی که ای بسا اشتباه است را جدی بگیرم و با دقت بخوانم؟ خود نویسنده به خودش 10 تا سور زده ...

2)
                          چطور انتظار داری بنده به شما این فرصت را بدهم تا بنده را خوب بشناسید؟چرا باید سیستم معاملاتی ام رو به کسی آموزش بدم؟
                          چرا باید سیستم فکری ام رو برای کسی باز کنم؟

--------------------------------------------
                          خوب منی که تنها به صرف اینکه گوینده ای اعلان کرده باشد ( نظراتم ممکن است اشتباه باشد) کل موضوع و مطلب را بی آنکه بدانم آن نظر درست است یا غلط ؛ در سطل زباله می اندازم , چگونه انتظار دارم , دیگران نظرات مرا جدی بگیرند و در مناظره و مکاشفه و مباحثه با من صرف وقت کنند در جایی که با که به صراحت می گویم :
                          من به کسی ؛ فرصت اینکه بخواهد مرا و سیستم فکری ام را خوب و درست بشناسد ؛ نمی دهم !!!!!( به مضمون )

------------------------------------------
                          خوب دوست گرامی ؛ بفرمائید , به این ترتیب ادامه این گفتما ن ؛ وقتی که من نمی توانم مطمئن باشم ؛ که شما در چه درصدی از نظرات و سخنان تان , آدرس درست داده اید و و چه مقدار تعمدا آدرس غلط , عقلا و منطقا چگونه توجیه پذیر است!!!؟؟؟
                          دقت کنید این موضوع با اینکه , ما از سر ناچاری , ناگزیر از رعایت یک سری خطوط قرمز باشیم کاملا متفاوت است که در اینجا من نوعی تمام حقیقت را ناچار نمی گویم ( اما لااقل همان اندکی را که می اندیشم درست و راست است را می گویم ), و حفظ جانب درستی و راستی در خود سانسوری را مینمایم و در انجا , شائبه , وارونه و دیگرگون جلوه دادن واقعیات و حتی نظرات وجود دارد و این چیزی نیست که بشود از آن به سادگی گذشت .

کاش چنین نبود و لااقل قدری زودتر این موضوع را علنی می کردید
                          امید که تنفس در دنیایی که هر کس همانی بنماید که هست ( یا همانی که می نماید ؛ بشود) میسر شود که گفته اند :

به اندازه ی بود باید نمود خجالت نبرد آنکه ننمود و بود

با مهر و سپاس
                          (( نظرات شخصی و ای بسا اشتباه ))
                          [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• milad617
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 120

نظر

• milad617
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 120

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

در اصل توسط rio پست شده است View Post
                                -------------------------
                                سلام :
                                قصد دارم در زمان فراغت , بخش هایی برگزیده ( به سلیقه خودم) از کتاب نور جهان و هم چنین برگزیده هایی از دیگر اثار از دیگر نویسندگان را در فضای مجازی مکتوب کنم ...اگر چنین کردم آدرس می دهم خدمت تان ....
                                در ضمن من اگر می نویسم :(( نظرات شخصی و ای بسا اشتباه )) یا (( تا بدانم همی که نادانم )) قسمتی به دلیل نشان دادن تمکین و احترام به قوانین دنیای نسبیت است ، و اینکه اتفاقا با فونت درشت و امضاء ثابت به دوستانی چون شما حتی الامکان یادآوری کنم که :

همه ما انسان هستیم و حتمی الخطا و همواره در مسیر رشد یا پس رفت .....( دانایی وجود ندارد همه ما نادانیم با نسبت های متفاوت) ....

کاش چنین نبود و لااقل قدری زودتر این موضوع را علنی می کردید
                                امید که تنفس در دنیایی که هر کس همانی بنماید که هست ( یا همانی که می نماید ؛ بشود) میسر شود که گفته اند :

به اندازه ی بود باید نمود خجالت نبرد آنکه ننمود و بود

با مهر و سپاس
                                (( نظرات شخصی و ای بسا اشتباه ))
                                ریو جان سلام

یه سر به لینک فوق بزن

اولی یک قزاق بی سواد در خدمت رفاه مادی مردم، حتی حسن کچل، تبنل تنبلا
                                دومی یک علامه و نماینده خدا روی زمین و فرستاده او برای اعتلای معنویات مردم

همین لینک برای اینکه بنده با شما که معترف به نادانی هستید، ادامه بحث ندهم، کافی است

بنده، میدانم و میدانم که میدانم

با سپاس از آقا میلاد بابت این لینک همه چی تمام

ریو جان اگه ما همدیگر رو ندیدیم، حلالمون کن.... چوب خط من پر شده و هر آن ممکنه برم به غیبت کبری

البته بنده به حلال و حرام اعتقادی ندارم ولی حلال و حرام وجود داره و حقه
                                آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/07/29, 14:26.

نظر

در حال کار...
                                X