نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TAJ2014
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 1027

پاسخ : نبض سیاست

منظورش کاملا روشن و قشنگه
    یعنی سهامداران عزیز استانه ضرر و ورشکستگی و بدبختی خودشونو بالا ببرن
    چون حالا حالاها ادامه داره
    از دولت اشغال با اون وزرای بی تدبیر بیشتر از این بر نمیاد

نظر

• Nay
      Banned
      • Aug 2014
      • 641

یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه: شلوارش دوتا شده

حالا حکایت ایران و عربستانه

با این پولهای بادآورده ای که توی بحران نفتی اخیر هر دو به جیب زدند، بجای سرمایه گذاری های اصولی، هوی و هوس به سرشون زده، چون شلوارشون 2 تا شده

برای ایران، این پول های باد آورده، خرج (هوس) قدرتنمایی و لاجرم، تسلیحاتی شد (تحریمها به عمد و برای سرپوش گذاشتن به تورم ناشی از هزینه نکردن ارزهای حاصله از فروش نفت برای زیرساختها و سرمایه گذاری های مدنی بود)

برای عربستان هم عقب نماندن از قافله قدرت در مسابقه با ایران (زندگی شاهانه، خرج داره دیگه، خرجی که تحت الشاعِ بَرج هست)

حالا با این تغییراتی که بعد از مرگ ملک عبدالله با سرعت زیاد در حال رخ دادنه، بوضوح میشه دید که این پولهای باد آورده باید مصرف هم بشوند، چون روز مبادا، بالاخره یک روزی هست دیگه و الان همان روزه. وگرنه اگه این ذخایر ارزی یه جا بمونه، کپک میزنه و چه محل خرج و چاله ای بهتر از جنگ (اقتدار و افتخار ملی؟؟؟!!!!)؟ (چرا خرج مردم قدرنشناس و ناشکر بشه؟ که باهاش پورش و بی ام دابلیو بخرن، تو خیابون ها دور دور کنند؟)

امان از بی جنبگی و ناتوانی

تا شلوارمان 2 تا میشه، هوای تازه به سرمان میزنه (عقده های فروخورده ...)

نظر

• Nay
        Banned
        • Aug 2014
        • 641

یه روز آب میافته تو لانه مورچگان، یه مورچه فریاد میزنه، آآآآآآآآآآآآی دنیا رو آب برد!!!!!!!!!

حکایت سهامدارهای ما با سنار سه شاهی پول تو جیبی شون، آه و ناله که دولت، جیب سهامدارها رو خالی کرد

دعوا فراتر از 2 زار پولی است در قیاس با اقتصاد کلان که ما داریم سرش، سر همدیگه رو میشکنیم

---------------------

به نوشته علی طیب‌نیا، وزارت تحت مدیریت او «در ٢٠ حوزه تخصصی اعم از بانک، بیمه، بورس، گمرک، مالیات، سرمایه‌گذاری خارجی و حوزه‌های متنوع اقتصادی دیگر فعالیت دارد که به باور وزیر اقتصاد ایران، ایجاد مشکل در هرکدام از این حوزه‌ها می‌تواند منجر به ظهور بحرانی در کشور شود

وی راه جلوگیری از «بروز این مشکلات و رهایی از غرق‌ شدن وزارت اقتصاد در موضوعات کوتاه‌مدت و کم‌عمق» را «داشتن یک نگاه راهبردی و ایجاد تغییرات ساختاری- نهادی» می‌داند که به نوشته او مبنای کار در وزارتخانه قرار داده است.

توسعه و تسهیل تجارت فرامرزی با ایجاد پنجره واحد تجاری، ایجاد بستر یکپارچه تبادل اطلاعات اقتصادی (بیتا)، مدیریت دارایی‌های دولت (مولدسازی دارایی‌ها)، شفاف‌سازی‌ و ‌هوشمندسازی عملیات‌ مالی دولت (خزانه‌داری‌ الکترونیک)، بهبود محیط کسب‌وکار (بسترسازی و توانمندسازی اقتصاد مردمی)، متوازن‌سازی و روزآمدسازی نظام تأمین مالی کشور، سهولت‌بخشی و شفافیت‌بخشی به نظام جامع مالیاتی، ساماندهی سهام عدالت و تأسیس صندوق‌های دارایی‌های مردمی، «ابر پروژه‌های» وزارت اقتصاد برای سال ۹۴ است.

وی تاکید کرده که سازمان‌های زیرمجموعه وزارت اقتصاد را ملزم کرده است تا در وب‌سایت‌های خود «اسناد راهبردی‌شان» را منتشر کرده و در اختیار مردم قرار دهند.

علی طیب‌نیا اذعان می‌کند که بسیاری او را از این کار برحذر داشته‌اند؛ چراکه معتقد بوده‌اند، این برنامه‌ها و پروژه‌ها به «مطالبه عمومی» تبدیل خواهند شد و برای وزارت اقتصاد،‌ «تبعات زیادی» در پی خواهد داشت.

با این حال وزیر اقتصاد دولت یازدهم، تاکید دارد که «منافع» اعلام برنامه‌های راهبردی مجموعه‌های تحت مدیریت وزارت اقتصاد که شامل «مشارکت، نظارت مردم و تبدیل آن به خواست عمومی است، بیشتر از هزینه‌های» آن می‌داند.

--------------------------------

بنظرم طیب نیا داره با زیرکی، کاری میکنه که توش بازگشتی نیست که بالا آوردن کف خواسته های عمومی، تخصص گرایی و نخبه پروری واقعی رو به همراه داره. حداقل تبعات چنین رویکردی، اذیت شدن کسانی است که با نقاب میان سرکار (میارند سر کار)، مثل دوره قبل!

نظر

• Nay
          Banned
          • Aug 2014
          • 641

سیاست یعنی تدبیر
          ------------------------------

قصه‌های مثنوی - رفتن گرگ و روباه در خدمت جناب شیر به شکار

شیر و گرگ و روبهی بهر شکار
          رفته بودند از طَلب در کوهسار

گرچه‏ زیشان شیر را ننگ بود
          لیک کرد اِکرام و همراهی نمود‏

اینچنین شه را زلشکر زحمت است
          لیک همراه شد، جماعت رحمت است

گاو کوهی و بز و خرگوش زَفت
          یافتند و، کارِ ایشان پیش رفت‏

هر که باشد در پیِ شیرِ حراب
          کم نیاید روز و شب او را کباب

شیر به گرگ میگه، بیا این ها رو تقسیم کن!

گرگ:
          گفت‌ای شاه، گاوِ وحشی بخش توست
          آن بزرگ و تو بزرگ و زَفت چَست‏

بز مرا که بر میانه ست و وسط
          روبها خرگوش بستان بی غلط

شیر از نحوه تقسیم شکار عصبانی میشه و برای نشان دادن قدرتش، گرگ بینوا رو با یه ضربه پنجه، ناکار میکنه!

گرگ را برکَند سر آن سرفراز
          تا نماند دو سری و امتیاز

بعد از آن، رو شیر به روباه کرد
          گفت بخشش کن برای چاشت خورد‏

سجده کرد و گفت این گاو سمین
          چاشت خوردت باشد‌ ای شاه گُزین

‏این بز از بهرِ میان روز، تو را
          یخنبی باشد شه پیروز را

و آن دگر خرگوش بَهر شام هم
          شب چره این شاه با لطف و کَرم

شیر خوشش میاد از این نحوه تقسیم و علت رو میپرسه!

اما روباه که از عاقبت گرگ درس عبرت گرفته بود، دیگه منم منم نمیزنه و عطای شکار و برخورداری رو به لقای زنده ماندن می بخشه

گفت‌ای روباه، تو عدل افروختی
          این چنین قسمت زکه آموختی‏

از کجا آموختی این‌ ای بزرگ؟
          گفت ‏‌ای شاه جهان از حالِ گرگ‏

گفت چون در عشقِ ما گشتی گِرو
          هر سه را برگیر و بستان و برو

--------------------------------------------------------------------------------------
          این حکایت رو از این لحاظ اینجا ذکر کردم، چون ما هم یه مملکتی داریم با چندین سر

آیا تا بحال دیده اید، 2 تا پادشه در اقلیمی بگنجند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سران که به جون هم افتاده اند و هرکسی بدنبال نفع خودشه تا از نمد قدرت، برای خودش کلاهی درست کنه

الان دیگه کار بالا گرفته و بحث پولهای کثیف هر آن ممکنه که قربانی بده

باید دید، روباه چیکار میکنه!!!!!!! شیر چه بذل و بخششی خواهد کرد

آیا کلید مملکت را دربست به کلید دار خواهد داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته با تضمین!

گفت چون در عشقِ ما گشتی گِرو
          هر سه را برگیر و بستان و برو

نظر

• rajabi
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 936

دوستان طرفدار تدبیر و امید و دولت راستگویان حاشون چطوره ؟ دارید لذت می برید؟
            دولتتون داره هر جوری که می تونه در بورس کثافت کاری می کنه
            انواع مختلف شیوه های انتحاری ، البته دولت ، دولت راستگویانه نباید ناراحت شد /:.yead.:/

نظر

• rajabi
              عضو فعال
              • Dec 2014
              • 936

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

در اصل توسط mba پست شده است View Post
              بسیار خوب ! حال که صحبت از احترام و عدم توهین کردین اولا باید بگم که بنده شخصا به عنوان کسی که تفکر و منطق دولت یازدهم رو بر دولت قبلی شدیدا ترجیح میدهم، به این اصل بیشتر از شما (بعنوان نماد حامی دولت قبل با منطق بگم بگم و عباراتی مثل آب رو بریزید فلان جا و ...) اعتقاد دارم، چرا که در این دولت شخصی مثل دکتر ظریف با دوست و دشمن و دلواپس داخلی و خارجی با ادبیات احترام صحبت می کند و ما نیز اقتدا خواهیم کرد ! لذا از اینکه به کسی بی احترامی نشه چه در این سایت و چه هر جای دیگری استقبال میکنم ...
              اما اینکه در برخی موارد متاسفانه شما یا اشخاص دیگری مورد توهین قرار گرفته اید بنظر بنده یک دلیل روشن دارد و آن هم این است که تفکر شما هشت سال به شعور این ملت توهین کرد و حال که شما اینجا هستید شاید تمام آن توهین ها جلوی چشم کاربران می آید و گاهی از کوره در می روند که البته قابل دفاع هم نیست !
              بگذریم ...
              در مورد اینکه گفتید من در مورد خرید و فروش سهم صحبت نکردم اگر هم چنین باشد، چیزی که ما دیدیم شما دقیقا هر زمانی که سهم در صف فروش است و یا حقوقی کمی میفروشد هستید و تحلیل هایتان روی میز است ولی در زمان صعود سهم خبری از شما نیست ! مگر می شود ؟ همه سقوط های سهم به دلیل شرایط بدش باشد و همه صعودهایش بی دلیل !؟ حتی اگر هم شما پیشنهاد خرید و فروش نداده باشید اگر کسی با تحلیل و منطق شما به این سهم نگاه کرده باشد که از قیمت های زیر 80 تومان بر علیه سهم صحبت کردید مسلما سود بسیار قابل توجهی را از دست داده !
              در مورد دوستانی که شایعه پراکنی میکنند و اغلب اخبارشان بعد از شکل گیری روند سهم منتشر میشود حق با شماست و این به ضرر همه فعالان این سایت است !
              اما در مورد میزان تولید و اوضاع خکاوه و سایر خودرو سازها کافی است نیم نگاهی به میزان تولید سال 93 و سالهای آخر دولت قبل در این شرکت و سایر هم گروهی هایش بیندازید ! به قول شما در تحریم ها که هیچ اتفاقی نیفتاده و هیچ کدام هم هنوز به طوری که برای خودروساز ها منفعت داشته باشد برداشته نشده ، پس در شرایط یکسان تولیدشان در برخی موارد چند برابر شده، در مورد روند مالی این شرکت ها هم زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد ...
              در خصوص وضعیت بورس که معتقدید با آمدن دولت جدید نابسامان شده است اولا با شما کاملا مخالفم و به نظر بنده به واقعیت نزدیک تر شده ، به دولت چه ربطی دارد که قیمت نفت نصف شده و سود شبندر و شپنا و شبریز هم نصف و کمتر از نصف ؟!!! این ناشی از کدام تصمیم غلط دولت است بنظر شما !؟ بعد اگر هم چنین باشد که دولت با ریزش بورس تورم را کنترل کرده من شخصا با اینکه در این میان متضرر شده ام (بعنوان کسی که نزدیک به نیمی از سرمایه ام در این بازار است)، مشکلی با این قضیه ندارم، مسلما منافع قسمت اعظم جامعه بر منافع من ارجح است، نوبت به رشد بورس هم خواهد رسید و برای ما هم جبران خواهد شد، پس های و هوی شلوغش کردن اشتباه است ! همان زمان که شما ثانیه به ثانیه افزایش قیمت دلار را از 3300 تا 3500 گزارش میدادی و همراه هفکرانتان معتقد به صعود فزاینده دلار بودید من گفتم اگر بر من مسجل هم شود که دلار 5 تومان میشود دلار نمیخرم چرا که خلاف منافع عموم جامعه است هر چند که با سرمایه امثال بنده اتفاقی در بازار بیشتر از چیزی که قرار است بیفتد نمیفتد اما چون ذات اینکار را درست نمیدانم عرض کردم که سمت اینکار نخواهم رفت و سهام دلاری اگر قرار به صعود دلار باشد ارجح است ! در مورد ریزش بورس هم همین اعتقاد را دارم و اگر فعلا به نفع اقتصاد است و جلوی آن تورم های 40-50 درصدی دولت مورد علاقه شما را میگیرد، ما با آن میسازیم !
              در پایان توصیه می کنم اگر هم منتقدید با علم به اینکه تفکر شما تفکر حداقلیست انتقاد کنید و انتظار پذیرش دفاعیاتتان از دولتی که عرض کردم 8 سال به شعور ملت توهین کرد را پایین بیاورید ...
              و من الله توفیق !
              من اصلا علاقه ای به مداخله در این بحث ندارم ولی چون شما اسم دولت قبل رو آوردید یه نکته می گم
              لطفا نگید که دولت قبل به شعور ملت توهین کرد ، جمله ی درستش اینه که دولت قبل به شعور شما توهین کرد ، خودتو جای ملت نذار و از جانب اونها صحبت نکن ممنون

نظر

• mba
                عضو عادی
                • Nov 2014
                • 266

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
                من اصلا علاقه ای به مداخله در این بحث ندارم ولی چون شما اسم دولت قبل رو آوردید یه نکته می گم
                لطفا نگید که دولت قبل به شعور ملت توهین کرد ، جمله ی درستش اینه که دولت قبل به شعور شما توهین کرد ، خودتو جای ملت نذار و از جانب اونها صحبت نکن ممنون
                نه تاکید می کنم ! ملت و همه ایران ! دولت قبل حتی به اعتماد رهبری هم توهین کرد !

نظر

• rajabi
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 936

والا اگه من هم عضوی از ملت هستم که به شعور من توهین نکرد ، اگر تعداد زیادی از طرفداران ایشون رو که میشناسم و همچنان هم طرفدارشون هستن جزء ملت ایرانن به اونها هم توهین نشده

نظر

• mba
                    عضو عادی
                    • Nov 2014
                    • 266

والا اگه من هم عضوی از ملت هستم که به شعور من توهین نکرد ، اگر تعداد زیادی از طرفداران ایشون رو که میشناسم و همچنان هم طرفدارشون هستن جزء ملت ایرانن به اونها هم توهین نشده
                    دولتی که میگفت تحریم ها کاغذ پاره است ، به شعور همه، چه آنهایی که باور کردند مثل شما چه آنهایی که باور نکردند و نخواهند کرد توهین کرد ! چه شما بپذیرید و چه نپذیرید !!!

نظر

• rajabi
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 936

دولتی که میگفت تحریم ها کاغذ پاره است ، به شعور همه، چه آنهایی که باور کردند مثل شما چه آنهایی که باور نکردند و نخواهند کرد توهین کرد ! چه شما بپذیرید و چه نپذیرید !!!
                      البته رئیس جمهور سابق هیچ وقت نگفتن تحریم ها کاغذ پارس ، بلکه گفتن قطعنامه های سازمان ملل کاغذ پارس ، بین تحریم ها و قطعنامه های سازمان ملل زمین تا آسمون تفاوت هست ، ایشالا خواهید دید که قطعنامه های سازمان ملل پس از برجام لغو خواهد شد ولی تحریم ها لغو نخواهد شد
                      الان روسیه تحریم هست ولی هیچ قطعنامه ی سازمان مللی روسیه رو تحریم نکرده ، بلکه امریکا اونها رو تحریم کرده
                      پس اولا بین تحریم و قطعنامه ی سازمان ملل تفاوت هست
                      دوما ، اتفاقا اولین کسی که در سخنرانی های مختلف گفت تحریم ها به ما فشار وارد خواهد کرد شخص احمدی نژاد بود و سر همین موضوع مدتها مورد تهاجم همین رسانه ها بود که چرا گفتید تحریم ها به ما فشار وارد کرده و لاریجانی مدام از بلندگوی مجلس می گفت 80 درصد مشکل مال سوء مدیریت است نه تحریم ، اتفاقا روحانی هم مدام همین رو تکرار کرد ،ظریف هم که مدام در جواب سوالات بیشمار امریکایی ها مدام می گوید تحریم ها ما رو پای میز مذاکره نیاورد ، بنابراین با استدلال شما اگر هم دولتی به شعور ملت توهین کرده باشه همین دولت خواهد بود ، البته امریکایی ها و سناتور ها معتقدند که ظریف علاوه بر شعور ایرانی ها به شعور امریکایی ها و کل دنیا توهین کرده
                      بنده همین الان هم می گم قطعنامه های سازمان ملل کاغذ پارس و هیچ ارزشی ندارد ، اینو فقط ما نمی گیم حتی خود امریکایی ها می گن ، قطعنامه های سازمان ملل واقعا دیگه کارایی نداره
                      سوما ، بنده خودم عاقل و بالغ اینجا نشستم می گم به من توهین نشده ، نمیدونم شما چرا می خوای به من بقبولونی به من توهین شده و خودم خبر ندارم ، اینجوری باشه منم به شما می گم به شما توهین نشده خودت اشتبا برداشت کردی

نظر

• ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

البته رئیس جمهور سابق هیچ وقت نگفتن تحریم ها کاغذ پارس ، بلکه گفتن قطعنامه های سازمان ملل کاغذ پارس ، بین تحریم ها و قطعنامه های سازمان ملل زمین تا آسمون تفاوت هست ، ایشالا خواهید دید که قطعنامه های سازمان ملل پس از برجام لغو خواهد شد ولی تحریم ها لغو نخواهد شد
                        الان روسیه تحریم هست ولی هیچ قطعنامه ی سازمان مللی روسیه رو تحریم نکرده ، بلکه امریکا اونها رو تحریم کرده
                        پس اولا بین تحریم و قطعنامه ی سازمان ملل تفاوت هست
                        دوما ، اتفاقا اولین کسی که در سخنرانی های مختلف گفت تحریم ها به ما فشار وارد خواهد کرد شخص احمدی نژاد بود و سر همین موضوع مدتها مورد تهاجم همین رسانه ها بود که چرا گفتید تحریم ها به ما فشار وارد کرده و لاریجانی مدام از بلندگوی مجلس می گفت 80 درصد مشکل مال سوء مدیریت است نه تحریم ، اتفاقا روحانی هم مدام همین رو تکرار کرد ،ظریف هم که مدام در جواب سوالات بیشمار امریکایی ها مدام می گوید تحریم ها ما رو پای میز مذاکره نیاورد ، بنابراین با استدلال شما اگر هم دولتی به شعور ملت توهین کرده باشه همین دولت خواهد بود ، البته امریکایی ها و سناتور ها معتقدند که ظریف علاوه بر شعور ایرانی ها به شعور امریکایی ها و کل دنیا توهین کرده
                        بنده همین الان هم می گم قطعنامه های سازمان ملل کاغذ پارس و هیچ ارزشی ندارد ، اینو فقط ما نمی گیم حتی خود امریکایی ها می گن ، قطعنامه های سازمان ملل واقعا دیگه کارایی نداره
                        سوما ، بنده خودم عاقل و بالغ اینجا نشستم می گم به من توهین نشده ، نمیدونم شما چرا می خوای به من بقبولونی به من توهین شده و خودم خبر ندارم ، اینجوری باشه منم به شما می گم به شما توهین نشده خودت اشتبا برداشت کردی
                        با عرض پوزش از بانوان
                        قدیم به انواع و اقسام روشها بانوان رو مورد توهین و محدود سازی مالی و غیر مالی قرار میدادند
                        وقتی هم صحبت میشد اینطور القا میکردند که اینها شیرینی زندگیه و سرنوشت اینطور رقم زده و از اینجور چیزها
                        حالا برادر من تو بورس پدر مردم رو در میارن یکی میاد میگه بورس یعنی همین، تکنیکال اینو میگه، بازار حباب داره و خیلی چیزهای دیگه
                        دولتی ها هم پدر مردم رو در آوردن هی میگن این تقصیر این نبود و تقصیر اون بود
                        اصل اینه که به اسم تحریم و ورق پاره نون 30 تومنی رو تبدیل کردن به نون 1500 تومانی

نظر

• گیلان
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 2178

به نظر منهم زمان جناب احمدی نژاد هیجان و شور زندگی در کشور عقب مانده ایی مانند ایران بهتر نمایان بود و مردم میپسندیدند(از انواع و اقسام طرحها و اجرایی شدن آنها ) و قابل قیاس با وضعیت فعلی نمیباشد که اغلب بازارها در کساد و رکود بسر میبرند !...یادش بخیر زمان جناب احمدی نژآد گاها از یک سمت اطاق به سمت دیگر میرفتیم و برمی گشتیم سرمایه و یا دارایی خانوده ها گاها نصف و یا دو برابرمیشد (البته به ریال نه به دلار !) , ملت مانند سگ هار(واقعا کلمه و لغتی بهتر از این برای توصیف آن لحظات به ذهنم نمیرسد) در صف سکه بانکها و دلار بازار افشار همدیگر را میخواستند بدرند (بنده خودم چندین بار در صف سکه بانک شب به سحر سر کردم ) دردسر داشت اما سود خوبی هم داشت :)...اصلا ظهور جمشید بسم الله از اعجاز و عجایب دولت قبل بود که با بسم الله بالای چهار پایه میرفت و ارزش دلار را برای اقتصاد یک کشور تعیین میکرد !...در سیاست هم که دیگر زبانزد (همان مسخره خودمان) تمام ملل شده بودیم !!...نمونه ها فراوانند ...یک نمونه وزیر امورخارجه مان که نماینگر کیفیت یک ملت بود در ماموریت و سفر به افریقا حکم اخراج و عزلش را از مجلس و نماینده آن کشور دریافت کرد :D...به نظر من با توجه به کیفیت و شعور ایرانی ها (در هر زمینه ایی ) هر رئیس دولتی برازنده میباشد, حالا اشخاصی مانند جناب احمدی نژاد بهترواقعیات را نمایش میدهند !...در مثل میگویند : خلایق هر آنچه لایق...اینطور است که انتظار بی جایی است با تغییر رئیس دولت بخواهیم شاهد تغییراتی شگرف در کشور باشیم !...ابتدا بایستی در نظر بگیریم درچه کشور و با چه مردمانی زندگی میکنیم و بعد به نسبت همان کشور متوقع باشیم ! ...
                          آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/05/03, 10:57.
                          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                            مجید انصاری: از سخنان رییس‌جمهور در مورد نیروی انتظامی سوءبرداشت شد

معاون پارلمانی رییس جمهور گفت که از سخنان رییس‌جمهور در مورد التزام نیروی انتظامی به قانون، سوءبرداشت شده است.

به گزارش پایگاه خبری «تیک»، حجت الاسلام والمسلمین مجید انصاری در بخشی از سفر کاروان تدبیر وامید به استان فارس با حضور در جلسه شورای اداری شهرستان فسا ابتدا با اشاره به این‌که حامل سلام گرم رییس‌جمهور به مردم فسا است، تصریح کرد: حضور معاونین و وزرا در شهرستان‌ها برای آشنایی با مسایل و مشکلات مردم است تا با انعکاس آن مشکلات سعی در رفع آنان شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که «سه عامل اسلام،رهبری و انسجام مردم از عوامل مهم تثبیت حکومت هستند» خاطرنشان کرد: هیچ‌کس نباید به دنبال تک‌صدایی و مخالف اختلاف سلیقه باشد بلکه باید سلایق گوناگون و نشاط سیاسی در جامعه، دانشگاه و... مجال و فرصت عرضه داشته باشند.

وی با اشاره به موفقیت ایران در عرصه بین‌المللی گفت: منطق حقوقی ایران و شجاعت و پایمردی دولتمردان و سفیران ایران اسلامی و اقتدار سرداران عرصه دیپلماسی از مهمترین مولفه‌های موفقیت ایران در این زمینه است.

معاون پارلمانی رییس جمهور سپس با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور، توزیع یارانه‌ها به شکل کنونی را تجربه ناموفقی دانست و گفت: این‌گونه روش‌ها منجر به زمین‌گیر شدن تولید می شود و در عرصه اقتصادی باید به سمت و سویی برویم که نگاه به جیب دولت نباشد و در واقع با گسترش سرمایه گذاری بتوانیم به اهداف خوبی دست یابیم زیرا منابع عمومی و دولتی به تنهایی نمی‌توانند جوابگوی حل مشکلات باشند.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به این‌که «از سخنان رییس‌جمهور در مورد التزام نیروی انتظامی به قانون سوء برداشت شد» تصریح کرد: در واقع سخن اصلی رییس‌جمهور این بود که نیروی انتظامی که اسلحه در دست دارد در برخورد با جرایم قانون را مد نظر قرار دهد و اجتهاد شخصی نکند که از این صحبت سوءتعبیر شد و عده ای آن را به نحوه ای دیگر پوشش دادند و یا برداشت نادرستی از آن شد.
                            حالا خوبه عین صحبتی که خودش کرده بود رو تیتر کرده بودن و صوت اون هم پخش شده

اون دفعه گفت تورم به صفر درصد رسیده و معجزه رخ داده !!! بعد که رسانه ها نوشتند و معلوم شد فهم درستی از موضوع تورم ندارد گفتند رسانه ها بد برداشت کرده اند

حالا هم حرف را زده، آنقدر وجود ندارد که پای حرفش بایستد. 2 روز نگذشته میگه سوء برداشت شده !

جالبه که در هر دو مراسم روحانی متکلم وحده بود و عین سخنانش هم پخش شد و تیتر شد

حالا اگر مشایی مثلا همچین حرفی در مورد پلیس زده بود .... چه جنجالهایی که در کشور راه نمیداختن همین آقایون

نظر

• گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

آنطور که میدانم به شعور بنده و خانواده م (به جز یکی از عمه هایم که بنابر موقعیت شغلی که بدست آورده و علنا میگوید مزدور هستم) توهین شده است !... البته در همه دولتها چنین بوده است منتهی در زمان جناب احمدی نژاد غلظت و کیفیت توهین به مراتب بالاتر بوده است !

اما در مورد موضوعی مانند شعور , بحث بسیار پیچیده و مفصل است ! ...ابتدا بایستی تعریفی از شعور داشته باشیم و بعد با مقایسه خودمان با تعریف شعور ببینیم در کجای ماجرای شعور قرار داریم, و سپس بررسی کنیم ببینیم به کیفیت شعور ما توهین شده است یا خیر !
                              اگر معنای تحت الفظی شعور را خرد و هوش و دانایی بدانیم و ملتها را (با توجه با آمارها و خروجی اخلاقیاتشان) بررسی کنیم , متوجه میشویم مرتبه شعور در هر اجتماعی متفاوت است و بهمان نسبت توهین به شعورشان نیز متفاوت خواهد بود ! بر فرض مثال کلمه یا جمله یا سیاستی از دولتی در کشور ژاپن یا نروژ ممکن است توهین به شعور آن مردم تلقی شود اما در کشوری مانند ایران آن سیاست و جمله توهین تلقی نشود و برعکس پسندیده هم باشد ! ...
                              مثلا زمانی که جناب احمدی نژادمیخواستند یارانه ها را برای عوام ملت ایران جا بیندازند پرده از پول برکت امام زمان برداشتند و یا وزیرامورخارجه کشور را در حین ماموریت خارج از کشور عزل و اخراج میکنند ! در کشوری مانند نروژ میتوانست یک فاجعه سیاسی و توهین به ملتش تلقی شود, اما در ایران امری سیاسی تلقی شده و به قول شما بسیاری میشناسید که همچنان طرفدار و مرید جناب احمدی نژاد مانده اند ...!
                              به نظرمن همه چیز بستگی به برایند فهم و شعور ملتی دارد !...هر چقدر ملتی از خرد و دانش و هوش کمتر بهره برده باشند کمتربهشان توهین میشود و با مسائل راحتتر کنار میایند و بر عکس هر چقدربا شعور باشند همبستگی و مطالباتشان بیشتر و با کیفیتتر خواهد بود و از روی مسائل براحتی عبور نمیکنند!
                              آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/05/03, 19:37.
                              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• B A R A N
                                عضو فعال
                                • Mar 2015
                                • 677

افشای یک شاهکار دیگر احمدی نژادی‌ها: 30 میلیون تومان بابت بادکنک و 800میلیون برای 10 روز نمایشگاه!

۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴

عدم حضور نهاد کتابخانه های عمومی کشور با غرفه ای مستقل در نمایشگاه کتاب تهران اگرچه با استقبال اهالی نشر و رسانه ها مواجه شد اما واکنش برخی مدیران قبلی این نهاد را در پی داشت.
                                در حالی که علیرضا مختارپور در اقدامی قابل تقدیر حضور مستقل این نهاد در نمایشگاه کتاب را بی فایده و هزینه کردن بی جهت بیت المال عنوان کرده بود، یکی از مدیران سابق این نهاد در دولت احمدی نژاد هزینه حضور در نمایشگاه را 18 میلیون تومان اعلام کرده بود در حالی که مختارپور، عدم حضور در نمایشگاه کتاب را در کمترین میزان، 500 میلیون تومان صرفه جویی دانسته بود.

بر این اساس، مختارپور در جمع کتابداران اردبیلی آمار جالبی از حضور نهاد کتابخانه ها در سالهای 91 و 92 خبر داد. او در این همایش گفت: عدم حضور نهاد تنها به دلیل کمبودهای مالی نیست، اگر بودجه کافی هم داشتیم، در نمایشگاه شرکت نمی کردیم.

وی با اشاره به مستندات و گزارش های موجود از هزینه های حضور نهاد در نمایشگاه کتاب تهران طی سال های 91، 92 و 93 بیان کرد: در شرایطی که من روزانه ایمیل هایی دریافت می کنم مبنی بر اینکه فلان استان حق مهد، حق مسئولیت، اضافه کاری و ... نداده است، در شرایطی که بخش کودک با کمبود منبع مواجه است، و حتی در سال های پیش که کتابدار روستایی آنگونه که من مطلعم 50 هزار تومان حقوق می گرفته است، آیا از نظر اداره سازمانی و علم مدیریت صرف چنین هزینه هایی برای تشریفات معقول است؟ آیا صحیح است در حالی که برخی ناشران کشور به دلیل شمارگان پایین کتاب در آستانه تعطیلی قرار گرفته اند، صدها میلیون، خرج حضور نمایشی نهاد در نمایشگاه شود؟

وی افزود: من هرگز بنای باز کردن بسیاری از مسائل و پاسخگویی به برخی از مطالب را ندارم، اما فقط کافی است به دو نمونه اشاره کنم تا معلوم شود در نهاد چه خبر ها بوده است؛ در سال 92، فقط 30 میلیون تومان خرج بادکنک نهاد برای توزیع در نمایشگاه شد و در سال بعد فقط 20 میلیون تومان به مدیران و کارکنان نهاد در نمایشگاه پاداش داده شده است!

وی افزود: بهتر است این بحث پایان یابد و مجبور نشوم تمامی ناگفته ها را بازگو کنم. ترجیح می دهم تمامی این نوع بودجه ها را در راستای خرید کتاب مناسب برای کتابخانه ها هزینه کنم.

به گزارش خبرآنلاین، هزینه حضور نهاد کتابخانه ها در نمایشگاه کتاب سال 92 (سال پایانی دولت احمدی نژاد) حدود 800 میلیون تومان برآورد و اعلام شده است در شرایطی که کارمندان و کتابداران این نهاد با مشکلات عدیده مالی روبرو بودند.

.

نظر

در حال کار...
                                X