نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MAGDAD2015
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 342

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
    به نظر منهم زمان جناب احمدی نژاد هیجان و شور زندگی در کشور عقب مانده ایی مانند ایران بهتر نمایان بود و مردم میپسندیدند(از انواع و اقسام طرحها و اجرایی شدن آنها ) و قابل قیاس با وضعیت فعلی نمیباشد که اغلب بازارها در کساد و رکود بسر میبرند !...یادش بخیر زمان جناب احمدی نژآد گاها از یک سمت اطاق به سمت دیگر میرفتیم و برمی گشتیم سرمایه و یا دارایی خانوده ها گاها نصف و یا دو برابرمیشد (البته به ریال نه به دلار !) , ملت مانند سگ هار(واقعا کلمه و لغتی بهتر از این برای توصیف آن لحظات به ذهنم نمیرسد) در صف سکه بانکها و دلار بازار افشار همدیگر را میخواستند بدرند (بنده خودم چندین بار در صف سکه بانک شب به سحر سر کردم ) دردسر داشت اما سود خوبی هم داشت :)...اصلا ظهور جمشید بسم الله از اعجاز و عجایب دولت قبل بود که با بسم الله بالای چهار پایه میرفت و ارزش دلار را برای اقتصاد یک کشور تعیین میکرد !...در سیاست هم که دیگر زبانزد (همان مسخره خودمان) تمام ملل شده بودیم !!...نمونه ها فراوانند ...یک نمونه وزیر امورخارجه مان که نماینگر کیفیت یک ملت بود در ماموریت و سفر به افریقا حکم اخراج و عزلش را از مجلس و نماینده آن کشور دریافت کرد :D...به نظر من با توجه به کیفیت و شعور ایرانی ها (در هر زمینه ایی ) هر رئیس دولتی برازنده میباشد, حالا اشخاصی مانند جناب احمدی نژاد بهترواقعیات را نمایش میدهند !...در مثل میگویند : خلایق هر آنچه لایق...اینطور است که انتظار بی جایی است با تغییر رئیس دولت بخواهیم شاهد تغییراتی شگرف در کشور باشیم !...ابتدا بایستی در نظر بگیریم درچه کشور و با چه مردمانی زندگی میکنیم و بعد به نسبت همان کشور متوقع باشیم ! ...

تحسین کاربر گیلان بابت صادقت در کلام و گفتن حقیقت وجودی خود

(ملت مانند سگ هار (واقعا کلمه و لغتی بهتر از این برای توصیف آن لحظات به ذهنم نمیرسد) در صف سکه بانکها و دلار بازار از فشار
    ************************************************** ********************************************
    همدیگر را میخواستند بدرند بنده خودم (گیلان) چند بار در صف سکه بانک شب به سحر کردم
    رسم مروت و انصاف این است که اگر شخصی مانند گیلان در نادر اعترافی *خود را به چیزی تشبهی می نماید که دقیقا برازند اوست
    (سگ هار ) از ایشان تشکر کرد. ممنون گیلان جان

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
      ایت الله احمدی جزو شاگردان علامه طباطبایی و عضو شورای انقلاب فرهنگی هست و استاد فلسفه دانشگاه است در یک مصاحبه ای گفت احمدی نژاد در جلسه شورای انقلاب فرهنگی می گفته بشینیم دعای زیارت جامعه کبیره بخونیم همگی یعنی تو جلسه سیاست گزاری کلان کشور آقا میومده دعا بخونه و می گفته برید تو کوچه ها بگردیدی امام زمان رو خواهید دیدhttp://www.entekhab.ir/fa/news/190112
      درستش همین است ! اگر رفتاری جز این از جناب احمدی نژاد سر میزد بایستی شک میکردیم به رئیس جمهورمان :)
      دولتمردان هر کشوری آئینه ایی هستند روبروی ملت و ملتشان را نمایش میدهند ! دولتمردان وارداتی نیستند که انتظار داشته باشیم بخواهند متفاوت از رفتار خانواده ها رفتار کنند , تازه جناب احمدی نژاد با سواد این ملت بودند دیگر شما خود بخوانید دیگران چه ها هستند !...
      نمونه ها و مثالهای زنده برای اینکه ببینیم ایا رئیس جمهور متفاوت هستند یا دقیقا مانند خودمان هستند فراوان میباشد , که بعنوان نمونه یک مورد را خدمتتان عرض میکنم !
      شما در ابتدای هر مسیر سفری و یا هرکوی برزنی صندوق صدقات میبینید , صندوقی که رویش نوشته شده : صدقه طول عمر را زیاد میکند ! صدقه مال را افزون میکند , صدقه هفتاد بلا را دور میکند و از این دست مزخرفات ...! میدانید چرا مردم پول نقدشان را میریزند داخل آن ؟! چون اساسا مذهب از ترس بوجود آمده و اولین خروجی مذهب خودخواهی و خودبینی است !!! شما فکر میکنید اگر روی صندوق مینوشتند صدقه هفتاد بلا از همسایه شما کم میکند و یا مینوشتند صدقه طول عمر بغل دستی شما را زیاد میکند ؟!صاحب صندوق یک یک ریالی کاسبی میکرد ؟؟...به نظر من غیر ممکن است !
      کمیته امداد میگوید 7 میلیون صندوق صدقه وجود دارد با درآمد 200 میلیاردی , که تلاش میکنند به 10 میلیون افزایش دهند و بعد مشخص شده است ماشینهای پورشه و مدل بالای با رانت و ضابطه وارد میکردند!
      این قبیل رفتار به فرزندان منتقل میشوند و اگر فرزند رندو با هوشی مانند جناب دکتر احمدی نژاد و گروهش و یا موارد مشابه که در کشورهای عقب مانده به وفور یافت میشوند برای به قدرت رسیدن و سپس که به قدرت رسیدند دقیقا برای غارت و چپاول ملت میداند از کدام حربه و ترس, خرد و شعور و عشق مخاطبش را زایل کند و سپس او را نابود میکنند !...
      در مثل میگویند : از ماست که برماست :)
      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
        تحسین کاربر گیلان بابت صادقت در کلام و گفتن حقیقت وجودی خود

(ملت مانند سگ هار (واقعا کلمه و لغتی بهتر از این برای توصیف آن لحظات به ذهنم نمیرسد) در صف سکه بانکها و دلار بازار از فشار
        ************************************************** ********************************************
        همدیگر را میخواستند بدرند بنده خودم (گیلان) چند بار در صف سکه بانک شب به سحر کردم
        رسم مروت و انصاف این است که اگر شخصی مانند گیلان در نادر اعترافی *خود را به چیزی تشبهی می نماید که دقیقا برازند اوست
        (سگ هار ) از ایشان تشکر کرد. ممنون گیلان جان
        خواهش میکنم !
        من بارها گفته ام یکی هستم دقیقا مانند دیگر ایرانی ها !
        من را بردی به خاطرات !یادش بخیر شبهای نازنینی بود ! بنده پاتوقم آریا شهر بود ... دقیقا یادم نیست چه شبهای عزیز عزاداری بود :D اغلب جوانها بعد از عزاداری میآمدند و تا شروع کار بانک چه روایتها و داستانها میدیدیم ...اینکه بنده گفتم سگ هار مراعات فروم و خوانندگان را کردم وگرنه برخی حرکات را حیوانها نیز مراعات میکنند , ...اما امان از این موجود دوپا که اسمش را گذاشته ایم انسان ایرانی :)

راستی چه خبر از مریم رجوی و منافقین , حرف تازه ایی نزده اند :D
        آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/05/04, 13:07.
        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• B A R A N
          عضو فعال
          • Mar 2015
          • 677

درستش همین است ! اگر رفتاری جز این از جناب احمدی نژاد سر میزد بایستی شک میکردیم به رئیس جمهورمان :)
          دولتمردان هر کشوری آئینه ایی هستند روبروی ملت و ملتشان را نمایش میدهند ! دولتمردان وارداتی نیستند که انتظار داشته باشیم بخواهند متفاوت از رفتار خانواده ها رفتار کنند , تازه جناب احمدی نژاد با سواد این ملت بودند دیگر شما خود بخوانید دیگران چه ها هستند !...
          نمونه ها و مثالهای زنده برای اینکه ببینیم ایا رئیس جمهور متفاوت هستند یا دقیقا مانند خودمان هستند فراوان میباشد , که بعنوان نمونه یک مورد را خدمتتان عرض میکنم !
          شما در ابتدای هر مسیر سفری و یا هرکوی برزنی صندوق صدقات میبینید , صندوقی که رویش نوشته شده : صدقه طول عمر را زیاد میکند ! صدقه مال را افزون میکند , صدقه هفتاد بلا را دور میکند و از این دست مزخرفات ...! میدانید چرا مردم پول نقدشان را میریزند داخل آن ؟! چون اساسا مذهب از ترس بوجود آمده و اولین خروجی مذهب خودخواهی و خودبینی است !!! شما فکر میکنید اگر روی صندوق مینوشتند صدقه هفتاد بلا از همسایه شما کم میکند و یا مینوشتند صدقه طول عمر بغل دستی شما را زیاد میکند ؟!صاحب صندوق یک یک ریالی کاسبی میکرد ؟؟...به نظر من غیر ممکن است !
          کمیته امداد میگوید 7 میلیون صندوق صدقه وجود دارد با درآمد 200 میلیاردی , که تلاش میکنند به 10 میلیون افزایش دهند و بعد مشخص شده است ماشینهای پورشه و مدل بالای با رانت و ضابطه وارد میکردند!
          این قبیل رفتار به فرزندان منتقل میشوند و اگر فرزند رندو با هوشی مانند جناب دکتر احمدی نژاد و گروهش و یا موارد مشابه که در کشورهای عقب مانده به وفور یافت میشوند برای به قدرت رسیدن و سپس که به قدرت رسیدند دقیقا برای غارت و چپاول ملت میداند از کدام حربه و ترس, خرد و شعور و عشق مخاطبش را زایل کند و سپس او را نابود میکنند !...
          گزیده ای از کتاب خلقیات ما ایرانیان جمال زاده

برای شناخت "خود" و ویژگی ها و منش ملی "خودمان" ناگزیریم که نگاهی از بیرون به خود بیاندازیم.

ازاین رو بایسته است که با عینک و دوربین دیگران به خودمان بنگریم وعینک خودشیفتگی را از چشم بر داریم تا خودمان را آنگونه که باید و آنگونه که هستیم ببینیم.

علت بنیادی عقب افتادگی ما ایرانیان از کاروان پیشرفت های مادی و رفاهی همین خلقیات و خصوصیات و کاستی های اخلاقی - رفتاری که همواره بوده است سرچشمه می گیرد.

یک ایرانی امروز از بسیاری جهات و به خصوص ازلحاظ اخلاق و خلقیات، تفاوت زیادی با ایرانی دیروز و پریروز ندارد.

سیاحت نامه ابراهیم بیگ : در اثنای این مسافرت که قسمت قلیلی از ممالک ایران را دیدم دلم خون شد. همه جا ملک پریشان، ملت پریشان، تجارت پریشان، خیال پریشان، عقاید پریشان، شهر پریشان، شهریار پریشان، خدای را این چه پریشانی است؟

عارف(ابوالقاسم) قزوینی : در گرداب ذمایم و قبایح مستغرقند و پای بند هیچ یک از ملکات اخلاقی نیستند و بشئون و مقدسات فردی و اجتماعی اعتنائی ندارد و جزء پر کردن کیسه و اطفاء شهوات مشئوم از زندانی چیزی نمی فهمند. دروغ می گویند، فریب می دهند، مانند خاکشیر به هر مزاجی می سازد و در مقابل هر بادی تسلیم می شد و این کار را زیردستی و زرنی می داند ...

گوبینو : ایرانیها تمام آنچه را عربها نمی فهمند می فهمند ... چیزی که هست ... قوه تعقلشان اندک ... و آنچه فاقد آنند وجدان است!... فکر و ذکر ایرانی اینست که کاری را که وظیفه اوست انجام ندهد...برای چه ایرانیان اینقدر ریاکار شده و چرا تا این اندازه در تقدس و اظهار زهّد غلو می نمایند و حال آنکه باطناً اینقدرها مؤمن نیستند...

جیمز موریه: هر قدر به عمارتشان بکوشی به خرابی تو می کوشند!

پوتینگر : ایرانی ... مایه ننگی است که طبیعت بشری را آلوده ساخته و در هیچ دوره و در میان هیچ ملتی مانند آن دیده نشده است!

واتسون 1864: هیچ کاری سخت تر از این نیست که یک ایرانی را برای دروغی که گفته است وادار به اعتراف کرد ... مردم ایران بکلی صبورند و حکومت بر آنها آسان است! ... اما عاداتی دارند که در جاهای دیگر مایة عار بشریت است!

برکویچی مورخ انگلیسی : ایرانیان در پیشبرد مقاصد اسکندر مقدونی بیشتر از خود یونانیان باو خدمت نمودند ... چون از صفت شخصیت عاری بودند!...ایرانیان در عادات و سنن و رسوم قدیمی و مندرس خود به غلو فرو رفته بودند از گذشته هیچ تجربه نیاموخته و درس عبرت فرانگرفته بودند و چرخهای عقاید و افکارشان تا به میان در لجن زار خرافات و موهومات قدیم فرورفته بود

استیلن میشو : آنچه ما را در مورد ایرانیان بوحشت می اندازد اینست که ما هرگز نمی توانیم بفهمیم وقتی با یک ایرانی طرف هستیم درست عقیده او چیست.

سایکس: ایرانیان دزدند و محال است کسی بتواند منکر این معنی شود.

جان شرمان: ایران سرزمین تضاد و افراط است ... یا گرم یا خشک ... یا فقیر یا ثروتمند ...

روشنی بیک از صاحب منصبان ترکیه : ملت فارس را بداخلاقی بنام دین زبون ساخته است.آخوندها قهارترین و قوی ترین سلاح فارسها شده اند...دخانیات و تریاک و سایر زهرهای خواب آور مردم این مملکت را بحال یک گله استخوان و «اسکلت» متحرک درآورده است.دخترها در سه سالگی توی چادر چاقچور می روند و در هشت سالگی با مردهای چهل ساله زناشوئی می کنند و پیش از زن شدن از چند شوهر طلاق می گیرند و در بیست سالگی تریاک می خورند و هلاک می شوند...پدر از فرزند و فرزند از پدر می دزدد.

مستشار امریکایی : مملکتی که ده میلیون دزد دارد(جمعیت آن زمان ایران) چگونه اصلاح بشود.

جمال زاده نزدیک به انتهای کتاب در باب خلقیات ناپسند ایرانیان، به نقل از قهرمان داستان کتاب «راه آب نامه» آورده است :
          ... غصه این مردم بی شعور و بی صاحبی را هیچ نمیفهمم چه می گویند و چه میجوند و حرف حسابشان چیست...هر چه بیشتر با این مردم می جوشم و بیشتر با آنها نشست و برخاست می کنم کمتر اخلاقشان بدستم می آید و کمتر از کار و بارشان سر در می آورم... با همه قیافه جدی که بخود می دهند هیچ کار دنیا را بجد نمی گیرند مگر در سه مورد مخصوص یکی شکم، یکی کیسه و یکی تنبان...

.

نظر

• B A R A N
            عضو فعال
            • Mar 2015
            • 677

پدیده شاندیز ۹۶٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

بابک زنجانی ۸۵٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

فساد بانکی ۳٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

منصور آریا ۱٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

دانشگاه ایرانیان ۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

تامین اجتماعی ۳۷۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

صادق محصولی ۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

معاون بانک مرکزی ۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

رحیمی معاون اول ۱۷۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

بنیاد شهید ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

هر نماینده مجلس ( × ۳۰۰): ۱۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

مجموع: ۱۹۹٫۳۹۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

جمعیت ایران: ۸۰٫۰۰۰٫۰۰۰

سهم هر ایرانی: ۲٫۴۹۲٫۳۷۵٫۰۰۰

یعنی سهم هر ایرانی می‌شه ۲۴۹ ملیون تومان!!!

.

نظر

• گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

.
              .
              .
              این قبیل رفتار به فرزندان منتقل میشوند و اگر فرزند رندو با هوشی مانند جناب دکتر احمدی نژاد و گروهش باشند (و یا موارد مشابه که در کشورهای عقب مانده به وفور یافت میشوند) برای به قدرت رسیدن و سپس که به قدرت رسیدند دقیقا برای غارت و چپاول ملت میداند از کدام حربه و ترس,! خرد و شعور و عشق مخاطبش را زایل کند و سپس او را نابود میکنند !...
              منظورم از عشق در این جمله معنای فلسفی و اعلای عشق میباشد که عبارت است از نیکخواهی همراه دانش برای دیگران و یا تلاش برای روانی و سیالیت سرنوشت دیگران !

نظر

• Nay
                Banned
                • Aug 2014
                • 641

در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
                گزیده ای از کتاب خلقیات ما ایرانیان جمال زاده

برای شناخت "خود" و ویژگی ها و منش ملی "خودمان" ناگزیریم که نگاهی از بیرون به خود بیاندازیم.

ازاین رو بایسته است که با عینک و دوربین دیگران به خودمان بنگریم وعینک خودشیفتگی را از چشم بر داریم تا خودمان را آنگونه که باید و آنگونه که هستیم ببینیم.

علت بنیادی عقب افتادگی ما ایرانیان از کاروان پیشرفت های مادی و رفاهی همین خلقیات و خصوصیات و کاستی های اخلاقی - رفتاری که همواره بوده است، سرچشمه می گیرد.

یک ایرانی امروز از بسیاری جهات و به خصوص ازلحاظ اخلاق و خلقیات، تفاوت زیادی با ایرانی دیروز و پریروز ندارد.

سیاحت نامه ابراهیم بیگ : در اثنای این مسافرت که قسمت قلیلی از ممالک ایران را دیدم دلم خون شد. همه جا ملک پریشان، ملت پریشان، تجارت پریشان، خیال پریشان، عقاید پریشان، شهر پریشان، شهریار پریشان، خدای را این چه پریشانی است؟

عارف(ابوالقاسم) قزوینی : در گرداب ذمایم و قبایح مستغرقند و پای بند هیچ یک از ملکات اخلاقی نیستند و بشئون و مقدسات فردی و اجتماعی اعتنائی ندارد و جزء پر کردن کیسه و اطفاء شهوات مشئوم از زندانی چیزی نمی فهمند. دروغ می گویند، فریب می دهند، مانند خاکشیر به هر مزاجی می سازد و در مقابل هر بادی تسلیم می شد و این کار را زیردستی و زرنی می داند ...

گوبینو : ایرانیها تمام آنچه را عربها نمی فهمند می فهمند ... چیزی که هست ... قوه تعقلشان اندک ... و آنچه فاقد آنند وجدان است!... فکر و ذکر ایرانی اینست که کاری را که وظیفه اوست انجام ندهد...برای چه ایرانیان اینقدر ریاکار شده و چرا تا این اندازه در تقدس و اظهار زهّد غلو می نمایند و حال آنکه باطناً اینقدرها مؤمن نیستند...

جیمز موریه: هر قدر به عمارتشان بکوشی به خرابی تو می کوشند!

پوتینگر : ایرانی ... مایه ننگی است که طبیعت بشری را آلوده ساخته و در هیچ دوره و در میان هیچ ملتی مانند آن دیده نشده است!

واتسون 1864: هیچ کاری سخت تر از این نیست که یک ایرانی را برای دروغی که گفته است وادار به اعتراف کرد ... مردم ایران بکلی صبورند و حکومت بر آنها آسان است! ... اما عاداتی دارند که در جاهای دیگر مایة عار بشریت است!

برکویچی مورخ انگلیسی : ایرانیان در پیشبرد مقاصد اسکندر مقدونی بیشتر از خود یونانیان باو خدمت نمودند ... چون از صفت شخصیت عاری بودند!...ایرانیان در عادات و سنن و رسوم قدیمی و مندرس خود به غلو فرو رفته بودند از گذشته هیچ تجربه نیاموخته و درس عبرت فرانگرفته بودند و چرخهای عقاید و افکارشان تا به میان در لجن زار خرافات و موهومات قدیم فرورفته بود

استیلن میشو : آنچه ما را در مورد ایرانیان بوحشت می اندازد اینست که ما هرگز نمی توانیم بفهمیم وقتی با یک ایرانی طرف هستیم درست عقیده او چیست.

سایکس: ایرانیان دزدند و محال است کسی بتواند منکر این معنی شود.

جان شرمان: ایران سرزمین تضاد و افراط است ... یا گرم یا خشک ... یا فقیر یا ثروتمند ...

روشنی بیک از صاحب منصبان ترکیه : ملت فارس را بداخلاقی بنام دین زبون ساخته است.آخوندها قهارترین و قوی ترین سلاح فارسها شده اند...دخانیات و تریاک و سایر زهرهای خواب آور مردم این مملکت را بحال یک گله استخوان و «اسکلت» متحرک درآورده است.دخترها در سه سالگی توی چادر چاقچور می روند و در هشت سالگی با مردهای چهل ساله زناشوئی می کنند و پیش از زن شدن از چند شوهر طلاق می گیرند و در بیست سالگی تریاک می خورند و هلاک می شوند...پدر از فرزند و فرزند از پدر می دزدد.

مستشار امریکایی : مملکتی که ده میلیون دزد دارد(جمعیت آن زمان ایران) چگونه اصلاح بشود.

جمال زاده نزدیک به انتهای کتاب در باب خلقیات ناپسند ایرانیان، به نقل از قهرمان داستان کتاب «راه آب نامه» آورده است :
                ... غصه این مردم بی شعور و بی صاحبی را هیچ نمیفهمم چه می گویند و چه میجوند و حرف حسابشان چیست...هر چه بیشتر با این مردم می جوشم و بیشتر با آنها نشست و برخاست می کنم کمتر اخلاقشان بدستم می آید و کمتر از کار و بارشان سر در می آورم... با همه قیافه جدی که بخود می دهند هیچ کار دنیا را بجد نمی گیرند مگر در سه مورد مخصوص یکی شکم، یکی کیسه و یکی تنبان...

.
                مرسی دوست عزیز بابت این مطلب و پست بسیار بسیار تامل برانگیز

خوشبختانه خودم نه به ایرانی بودن خودم افتخار میکنم و نه اون رو مایه ننگ میدونم، چرا که از بعد از جنگ جهانی دوم، مفهوم جدیدی پا به عرصه روابط بین الملل گذاشت که ازش بعنوان رعایت حقوف بشر یاد میکنند و بیانیه حقوق بشر، چکیده خردمندی انسان قلمداد میشه

بعبارتی، مهم نیست که شما چه دین و مسلک و ملیت و نژادی داشته باشید. چه پیشینه، میراث و افتخاراتی، بلکه نظم نوین جهانی تنها بر این استوار است که شما در وهله اول انسان باشید و پس از آن، ملکات اخلاقی را رعایت و از سیئات اخلاقی دوری گزینید

به همین ترتیب،

خود به خود، کسانی که حقوق بشر را رعایت کنند، در زمره خردمندان قرار خواهند گرفت، زیرا:

بنی آدم اعضای یکدیگرند

اما در مورد ایران، این قسمت را بهش میپردازم و بازتر میکنم

علت بنیادی عقب افتادگی ما ایرانیان از کاروان پیشرفت های مادی و رفاهی همین خلقیات و خصوصیات و کاستی های اخلاقی - رفتاری که همواره بوده است، سرچشمه می گیرد.

علت بنیادی عقب افتادگی ایران، تنها در شیعه گری خلاصه میشه، ولاغیر

چرا که انسان بواسطه خرد و عقل، انسان نامیده میشه، پس نظام فکریش، تبلور شخصیت اوست و کیست نداند که دین، یعنی سیاست و به طریق اولی، سیاست یعنی خردمندی و درایت!

پس اگر، درایت و خردمندی ما ایرانیان، در شیعی گری خلاصه میشه، یعنی اینکه، با 99 درصد مردم دنیا متفاوت هستیم، تنها بخاطر نوع نرم افزاری که در مغزمون نصب شده، یعنی همان آداب و رسوم و فرهنگی که تحت سیطره دین اسلام و البته جعلی و ساخته و پرداخته صفویان، یعنی شیعه نوین است!

مهم نیست چقدر سخت افزار قوی باشد و یا حتی ضعیف، مهم اینه که روی این سخت افزار، چه نرم افزاری نصب شده! همینکه عقب افتاده ترین و out date شده ترین اپلیکیشن دنیا، روی مغز ما سوار شده، تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!!!!!!!!!!!!

پس مادامیکه ایرانیان، راهی که سایر جوامع رفته اند، پیش نگیرند، یعنی دوری گزیدن از دین و روی آوردن به خردگرایی و تلاش برای فراگیری علوم واقعی و انتشار آن، همچنان از قافله و کاروان پیشرفت که ملل مترقی بدان نایل شده اند، باز خواهند ماند و در منجلاب فسادی که در آن گیر هستند، همچنان دست و پا خواهند زد.

ایرانی ها در چنان منجلابی اسیر هستند که حتی جرات دفاع از عقاید و افکار خود را ندارند و تا به بحث سر عقاید و داشته ها میرسه، دکمه اسکیپ (skip) رو میزنند و از روش میگذرند، تا این خلاء را بهش نپرداخته و با وقاحت تمام، نعل وارونه زده و با هوچی گری و نشان دادن چنگ و دندان، جبران عقده های حقارت میکنند، که خود ناشی از خردمندی و درایت ایشان است. پس بدا به حال کسانی که در حماقت خود پای فشاری میکنند!

امان از دست نرم افزار بد و پر از باگ

و یادمون باشه

تقصیر اون قصه ها بود

کدوم قصه ها؟

از قصه هبوط بگیر تا ظهور، همگی از جنس شب هستند

چون اگر از جنس روز بودند، سپیده (بخش کوچکی از حقیقت) امروز با ما بود

و ما امروز، همچنان در سیاهی مطلق دین اسیر هستیم، چرا که، تمام اون قصه ها، شب بودند!

سکوت ما مصیبته

مرگ صدا مصیبته

و اگر دینمداران حاکم ما جرات داشتند، صداها را با ناجوانمردی که خود ناشی از نداشتن سیاسته، نداشتن هنره، خفه نمیکردند!

مرگ صدا مصیبته

مصیبته، حقیقته

به یزدان که گر ما خِـرَد داشتیم!!!!!!!!!!

(نی)

نظر

• Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

با وجود اعتراض تعدادی از مراجع تقلید به سخنان پیشین حسن روحانی مبنی براینکه وظیفه پلیس فقط «اجرای قانون است» او تأکید کرد که «نمی‌توانیم به قوه قهریه نظام که دستبند و کلت همراهش است بگوییم بیا و اجتهاد کن.»

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، طی یک سخنرانی در نهاد ریاست‌جمهوری گفت: «نمی‌شود به هرکسی گفت که تو مجتهدی و می‌توانی اجتهاد کنی، آن وقت سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.»

وی اضافه کرد: «اسلام و تقویت نظام بر این است که هرکس کار خود را انجام دهد، اما ما کار خود را انجام نمی‌دهیم و می‌خواهیم کس دیگری بیاید انجام دهد و آن وقت نیز خودمان می‌رویم کار دیگران را انجام می‌دهیم.»

رئیس جمهوری ایران روز دوشنبه در ادامه سخنرانی خود با موضوع «آئین نکوداشت مقام معلم» همچنین تأکید کرد که دولت حق اعتراض را برای «تمام قشرها و اصناف» به رسمیت می‌شناسد.

آقای روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به «یک سری سخت‌گیری‌ها» درباره آموزش زبان‌های خارجی، افزود: «اینکه بگوییم الا و بالله باید یک زبان فارسی یاد گرفته شود و هرکسی هم که در دنیا این زبان را نمی‌فهمد مشکل خودش است و برود یاد بگیرد راه صحیح نیست. امروز برخی از زبان‌ها، زبان علم هستند.»

وی همچنین با اشاره به محدودیت یادگیری «برخی از هنرها» در مدارس، گفت: «حتی اگر کلاس‌ها را دوقفله کنیم او می‌رود در خانه دوستش کلاس می‌گذارد و جمع می‌شوند و هنر را یاد می‌گیرند پس محدود کردن هنر نیست، مصون کردن هنر است

به این میگن سیاست

چنان محکم و زیرکانه داره میزنه تو دهان رقبا، که جرات رویاوریی آشکار رو ندارند و البته مخالفین هم، یارای مقابله و استدلال ندارند، برای همین روی میارند به هوچی گری و برهم زدن سخنرانی ها و سنگ و مهر و لنگه کفش پرت کردن!

روحانی داره رو بازی میکنه، چون دستش پُره! اونقدر آس داره که همه رو آس و پاس کنه! میگید نه!!!!!!!! جرات دارید باهاش دهن به دهن بشید، تا بشوره همه رو بذاره کنار!

اونکه سرهنگش بود، با حمله گازانبری، دمش گرفت انداخت کنار

فقط یک تایر به سر از پس یک تایر به سر دیگه بر میاد

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

از صفحه ی ف+ی+ض ب+و_ق دکتر احمد نقیب زاده:
                    نامه سرگشاه ای به حضرات آیت الله مکارم شیرازی و آیت الله محمدی یزدی (درج برای روزنامه ها آزاد است)
                    رئیس جمهور روحانی ما مطلبی گفتند که من فکر می کردم توضیح واضحات می دهند که می گویند وظیفه پلیس اجرای شرع و قرآن نیست و نمی دانستم که کار شرع و اجرای قوانین آن را می توان به دست هرکس سپرد. وقتی اعتراض آیات عظام را دیدم از خود پرسیدم پس تخصص خود این حضرات چه می شود. مگر نه اینکه قاضی مجتهد شرع باید به اجرای احکام شریعت بپردازد که سالیان دراز از عمر خود در گوشۀ حوزه ها صرف آموختن این احکام کرده است. آیا مستحضر هستند که بسیاری از افراد پلیس حتی از مسائل روزمره شرع هم بی اطلاع هستند و گاه بعضی از آنها کار را به درهم و دینار می کشند در حالی که کار شرع کار درهم و دینار نیست. از قضا روحانیت ما پیش ازاین هم یک اشتباه مهلک دیگر مرتکب شده است که برای من بسیار جای سؤال بوده است و آن اینکه کار منبر وعظ را به مداحانی سپرده است که بعضا جز یک صوت خوش و گاهی ناخوش چیز دیگری در منقار ندارند و تصور آنها از حضرت امام حسی بلا تشبیه یک لات بامعرفت است و به همین دلیل وقتی به این جمله می رسند که حسین مکه، حسین منی، حسین صفا آنقدر روی کلمه صفا می ایستند و تاکید می کنند که گویا منظور از صفا نه سعی بین صفا و مروه بلکه مقصود آدم با صفا و با معرفت است که دربین کلاه مخملی های قدیم ارزش والایی داشت. اینان همین تصویر را هم به مستمع ناآگاه خود منتقل کرده و امور مذهبی را تا سطح نازلی تنزل می دهند درحالی که اگر انقلاب 57 اسلامی شد به این دلیل بود که واعظانی چون شهید مطهری و شهید مفتح ذهنیت مردم را به سوی تعالی مذهبی سوق داده بودند. ما در کار بزرگا فضولی نمی کنیم فقط سؤال داریم که اگر افراد پلیس صلاحیت رسیدگی به امور دینی را دارند تا پس ازاین مسائل دینی خود را از پلیسان و پاسبانان بپرسیم و مزاحم روحانیون والاتبار نشویم. حقیقتا عجب رئیس جمهور ناواردی داریم و گویا همان احمدی نژاد مکلا متشرع تر بود و ما نمی دانستیم . عجب دردی درد جهالت. تازه فکر می کردیم چون نظام اسلامی است قوانین ما هم برآمده از شرع است که به صورت عرفی بعضی از آنها را به پلیس هم آموزش داده اند ولی گویا اینطور نیست. خدا کند پلیس هنگام اجرای شرع مقدس واجبات یومیه را به جا آورده باشد. تصور کنید پلیسی که خود روزه نیست روزه خوار را مجازات و محکوم به اجرای حد کند. امیدواریم دست کم بداند روزه خوار در چه شرایطی مستوجب عقوبت است و حد شرعی آن چیست.
                    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

این مردم تا زمانی که امام زمان(عج) را دارند آسیبی به ایشان نخواهد رسید :)
                      ============================================

ری شهری:احمدی نژاد معتقد بود امام زمان شخصا او را هدایت می کند

پنجمین جلد از خاطرات آیت‌الله ری‌شهری که در برگیرنده دو دهه سرپرستی حج توسط اوست؛ بزودی منتشر می شود .
                      در قسمت‌هایی از این کتاب که بزودی منتشر می شود ، چنین می‌خوانیم:
                      روز دهم ذیحجّه اطّلاع داده شد که آقای احمدی‏‌نژاد قصد دارد شب به چادر بعثه در منا بیاید و در آنجا سخنرانی نیز داشته باشد... خلاصه صحبت ایشان آن بود که در حال حاضر، امام زمان( عج) جهان را اداره می‏‌کند و هدایت شخص ایشان هم با خود امام زمان است. ضمناً با اشاره به سخنرانی چندی پیش خود در دانشگاه کلمبیای امریکا، آن سخنرانی را نیز با هدایت امام زمان دانست و همچنین بر این نکته تأکید ورزید که قضایای هسته‏‌ای را هم آن حضرت هدایت می‌‏کند. آقای احمدی‌‏نژاد در ادامهٔ سخنرانی خود مدّعی شد سایر مسلمانان ایمان واقعی ندارند و حج‌‏ّشان هم حج نیست که باتوجّه به حضور برخی علمای اهل‏ تسنّن در بعثه، این مطلب بازتاب خوبی نداشت.

مطالب ایشان به‌گونه‏‌ای بود که توصیه کردم نوار آن به ایران منتقل نشود، چراکه به نظرم رسید نه برای نظام جمهوری اسلامی ایران خوب است و نه برای شخص ایشان، ولی بعداً دیدم که مسئولان دفتر رئیس‌جمهور، قسمت اوّل صحبت‏‌های ایشان را به ایران منتقل کرده‌‏اند و این سخنان در رسانه‌‏ها نیز تحت عنوان «مدیریّت جهان با امام زمان است»، انعکاس یافته است».

نظر

• Nay
                        Banned
                        • Aug 2014
                        • 641

«امیرکبیر، ناصرالدین شاه را به قدرت رساند، اما استبداد نمک‌نشناسی کرد.» (هاشمی رفسنجانی)
                        و کیست نداند، عاقبت نمک نشناسی چیست!

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          وزیربهداشت: مسئله جمعیت توهم نیست/ ایرانیان باید به کودک‌آوری تشویق شوند

وزیر بهداشت گفت: موضوع جمعیت مشکل جدی است و توهم یا از نگاه متعصبانه مذهبی برخاسته نیست، این نگاه کاملاً هوشمندانه و ملی و در جهت استقلال امنیت کشور است.

فارس: سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در مراسم روز جهانی ماما که امروز در وزارت بهداشت در حال برگزاری است، اظهار داشت: ای کاش در گروه پرستاری نیز رفتارهایی شبیه آنچه در گروه مامایی رخ می‌دهد را شاهد بودیم و آنها قضیه را سیاسی نمی‌کردند و کار از مسیر عقلانیت پیش می‌رفت تا فشار، زیرا تجربه نشان داده است که افراد تندرو و زورگو هیچ‌وقت به نتیجه نمی‌رسند. خوشحالیم که کارها در گروه مامایی به خوبی پیش می‌رود.

وی افزود: موضوع جمعیت مشکل جدی است و توهم یا از نگاه متعصبانه مذهبی برخاسته نیست، این نگاه کاملاً هوشمندانه و ملی و در جهت استقلال امنیت کشور است.

وزیر بهداشت ادامه داد: ایرانیان باید به کودک‌آوری تشویق شوند. دیدگاه متعصبانه، زمانی است که بحث ازدواج را جدی نگیریم، بانک‌ها به کمک نیایند و مجلس قوانینی را در این خصوص تصویب نکند.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به نگاه رئیس‌جمهور به اشتغال، تصریح کرد: بنده در جلسه‌ای خصوصی با رئیس‌جمهور درباره استفاده وزارت بهداشت از بخشی از دارایی بلوکه‌شده کشور در برخی بانک‌ها پیشنهاد دادم و ایشان سرسختانه بر این موضع تأکید کردند که باید به فکر حفظ آن منابع باشیم تا در ادامه بتوانیم برای اشتغال هزینه کنیم.

وزیر بهداشت گفت: ما در آموزش مشکلاتی داریم، خیلی بد است که مامایی تربیت شود، اما زایمانی طبیعی انجام نداده یا ۵ نوزاد نگرفته باشد. این مشکلات را در مورد متخصصان زنان نیز داریم و از دکتر آقاجانی می‌خواهم به معاون توسعه، بخشنامه کند که هیچ بیمارستانی در صورتی که اتاق زایمان ندارد ادامه کار ندهد.

وی افزود: اکثر متخصصان زنان، خانم‌ها هستند و به خاطر مسائل زندگی نمی‌توانند شب کار کنند، از طرفی، بیمارستان‌ها اتاق‌های زایمان را به اتاق عمل سزارین تبدیل می‌کنند، بنابراین باید این دستورالعمل وجود داشته باشد که هر بیمارستانی می‌خواهد بخش زایمان داشته باشد، باید فضایی را برای زایمان بی‌درد، آب‌درمانی و غیره اختصاص دهد.

وی ادامه داد: بحث تعرفه‌ها در کتاب ارزشیابی نسبی به خوبی دیده شده است و باید کاری کنیم که بیمه‌ها با ماماها قرارداد ببندند.

وزیر بهداشت درباره سختی کار ماماها و مطالبه آنها برای کاهش ۵ سال خدمت اظهار داشت: اکنون همه گروه‌ها فکر می‌کنند که کارشان سخت است. در گروه‌های پزشکی حداقل ۹ گروه هستند که کار خود را سخت می‌دانند. آزمایشگاه، رادیولوژی، ماماها و کارگران برخی بخش‌ها نیز معتقدند که کارشان سخت است. از ماماهای عزیز می‌خواهم که شرایط کنونی کشور را درک کنند، سال گذشته نفت بشکه‌ای ۱۰۸ دلار فروخته می‌شد و اکنون به کمتر از ۵۰ دلار کاهش یافته است، باید شرایط کشور را درک کنیم و به تدریج به انجام امور اینچنینی بپردازیم.

وی تأکید کرد: امیدواریم ماماها بحث‌های بین خود و متخصصان زنان را جدی نکنند، اکنون در جامعه ما عده‌ای به دنبال این هستند که پرستار و پزشک، ماما و متخصص زنان، معلمان و وکلا و وکلا و پرستاران را در مقابل هم قرار دهند، باید از این مسائل عبور کنیم، زیرا در فضای غبارآلود کسی به حق خود نمی‌رسد.

وی گفت: البته به معنای بی‌توجهی ما به مشکلات شما نیست، ان شاءالله سطوح عالی رشته مامایی دایر شود و بتوانیم از ماماها به جای پرستاران در بخش‌های زایمان استفاده کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ما برای هر کودک یا مادری که فوت می‌کند باید تیمی بفرستیم به ویژه در مرگ مادران، چرا که اگر سیستم کنترل دقیقی داشته باشیم نباید مرگ مادری اتفاق بیفتد. بنده خودم شخصاً بر این موضوع نظارت می‌کنم. ما برای سردشت بیش از چهار گروه فرستادیم. همچنین کسانی که فکر می‌کردند با ترویج زایمان طبیعی میزان مرگ و میر مادر و نوزاد افزایش پیدا می‌کند، شاهد بودند که نه تنها این میزان افزایش پیدا نکرد، بلکه شاهد کاهش آن نیز بودیم.

http://www.rajanews.com/news/209968
                          4 سال پیش احمدی نژاد به عنوان رییس جمهور کشور اولین کسی بود که در مورد وضعیت جمعیت کشور هشدار داد !

البته بعد از اون هشدار از مراجع تقلید و سیاسیون گرفته مثل مکارم و هاشمی و همین روحانی و زیبا کلام و .... تامرندی که مجری سیاست کاهش جمعیت بود با توهین و فحاشی تلاش کردند که احمدی نژاد رو تخریب کنن به خاطر گفتن این حقیقت !

یک سال بعد رهبری هم ضمن تایید اون هشدار ، تذکر جدی دادن به مسئولین و مردم !

اما مجلس جلوی طرحهای تشویقی مالی دولت برای فرزندآوری رو گرفت و ...

بعد از این اقدام رهبری رسما سخنرانی کرد و گفت در ماجرای کاهش جمعیت همه از جمله خود من هم مقصر بودم و عذرخواهی هم کرد حتی ! اما امثال مرندی و مکارم که فتوی صادر کرد نیاز به افزایش جمعیت نیست !! همچنان بر موضع قبلی خود بودند هرچند که سال 92 (2 سال بعد از هشدار احمدی نژاد) مکارم هم رسما در تلویزیون گفت اوضاع جمعیت کشور به خطر افتاده !! و مرندی هم گفت در ماجرای کاهش جمعیت دچار عذاب وجدان شده !!!

حالا وزیر بهداشت روحانی و دولت راستگویان می گوید " این نگاه (افزایش جمعیت) کاملا هوشمندانه و ملی و در جهت استقلال و امنیت کشور است "

البته برخی دوستان اینجا می گویند احمدی نژاد با گفتن چنین حقایقی به شعور آنها توهین کرده !

نه تنها به شعور خودشان ! بلکه به شعور فامیلشان (به غیر از یکی از عمه هایشان !) توهین شده !

و نه تنها به شعور خودشان و خانواده شان بلکه به شعور همه مردم توهین شده ! (چه بپذیرند چه نپذیرند) !!!

و نه تنها به شعور خودشان و خانواده شان و همه مردم بلکه به شعور رهبری هم توهین شده !!!!

درحالیکه رهبری هم نظر احمدی نژاد را در این زمینه تایید کرد و حتی عذرخواهی هم کرد و ...

حالا وزیر دولت راستگویان هم می گوید این نگاه کاملا هوشمندانه و ملی و در جهت استقلال و امنیت کشور است

حالا چرا بیان یک نگاه کاملا هوشمندانه و ملی و در جهت استقلال و امنیت کشور با شعور برخی ها جور در نمی آید !!!؟؟؟

نظر

• B A R A N
                            عضو فعال
                            • Mar 2015
                            • 677

در اصل توسط B A R A N پست شده است
                            تو ژاپن از هر 10 تا بچه اي که به دنيا مياد 9 تاشون خنگن ، يکي شون باهوش!!!

اما تو ايران از هر 10 تا بچه ، 9 تاشون باهوشن ، يکيشون خنگ!!!

حالا چرا ژاپني ها اين قدر پيشرفت مي کنن و ايراني ها پيشرفت نمي کنن ؟

چون که تو ژاپن اون يه نفر باهوش رو مي ذارن بالاي سر اون 9 تا خنگ ديگه

اما تو ايران اون يه دونه خنگ رو مي ذارن بالاي سر اون 9 تا باهوش ديگه

.
                            در اصل توسط Nay پست شده است
                            نه عزیز، این خبرها هم نیست

کلاً ایرانی ها هر جا کم میارند، به هوش نداشته اشون مینازند و در نهایت میگن، هوششون رو تو کارهای بد به کار میگیرند.

در حالیکه آدم باهوش، اصولاً دنبال کار بد نمیره، چون باهوشه!

مثلا تو ژاپن بعد از سونامی و حادثه فوکوشیما، آب جیره بندی میشه. حتی یک لیوان آب را کسی بیش از نیازش تصاحب نمیکنه.

اما زمان جنگ، احتکار کالا داشتیم. توی شمال، خونه که چه عرض کنم، طویله را قیمت خون پدرشان با تهرانی ها حساب میکردند. با دفترچه بسیج اقتصادی، سیگار اشنو ویژه و هما فیلتر دار و بهمن و آزادی میدادند، بعضی ها بچه های خردسال رو تو صف اجیر میکردند که مثلاً سیگار رو برای بابامون میخوایم (برخی مغازه ها هم بدون دفترچه میدادند) تا تو بازار سیاه بفروشند.

آیا این کارهای مبتذل، نشان هوش ایرانی ها بود؟

اگر هوش بالا نتیجه اش اینه که با این همه ثروت های خدادادی، هنوز فقیر هستیم و حتی یک محصول وطنی از ما زاده نشده، پس ژاپنی ها، سوپر نابغه هستند که از هیچ، همه چیز ساخته اند!!!!!!!

واقعیت اینه که چندین بار عرض کرده ام

مشکل ایرانی ها اون نرم افزار پر از باگ و ویروسه که روشون نصب شده!!!!!!!! یعنی دین

دنیای امروز، دنیای تخصصه و ایرانی ها هم متخصص هایی با وسعت معلومات اقیانوسی به عمق چند میکرون..... یعنی پشم

از لحاظ آماری هم، ایران یکی از خنگ ترین کشورهاست، چون تو فرار مغزها رتبه اول را داره، پس جامعه ای که اجازه میده نخبه هاش از کشور فرار کنند، کم هوش ترینه! به همین سادگی!!!!

وای بر مردمانی که، شکر نعمت را فراموش کنند

این میشه که از هول آب و برق و اتوبوس مجانی، بهاش را با خون جوونهاشون میدن
                            دوست عزیز کاملا حق با شماست .با این همه عقب افتادگی های علمی ،اقتصادی،محیط زیستی ،سیاسی و...........که یکی از علل اصلیش را خودتان بیان داشتید ،منظورم ، تهی شدن جامعه از نخبگان علمی و فرهیخته و دگراندیش است ، نوشته ام بیشتر شبیهه توهم می ماند تا واقعیت.

ریشه ی اینگونه صحبت ها به اعتقاد من چند علت دارد.یکی اش که ناسیونالیسم و ملی گرایی است که باعث می شود ملل گوناگون در مورد خودشان داستان سرایی کنند و هر ملتی خودش را برترین بداند.البته با جهانی شدن و از بین رفتن مرزهای خاکی و طبیعتا تعصبات ملی و قومی و..... این مورد شاید تا صد سال دیگر کاملا چیز غریبی باشد.

یکی دیگرش اینست که فرد در مواجهه با دنیای کنونی که با سرعت نور در حال تغییر و دگرگونی است وقتی میبیند چیزی برای عرضه ندارد ، احساس بی ارزشی و در نهایت عدم احساس امنیت در او سبب میشود تا بناچار به گذشته اش برگردد و یا به خیال پردازی دست یازد (عقده ی حقارت آدلر) ،تا بالانس و تعادل روحی خودش را حفظ کند.و از اینروست که ایرانی ها مدام به گذشته ی خودشان و ابوعلی سیناها و کوروش ها فلش بک می زنند.نمونه ی مشابه این مورد دین گرایی است که فروید آنرا مکانیسم دفاعی ذهن می دانست در برابر ترس های بیرونی ودرونی انسان
                            و موارد دیگر که بقول دوستان بیانش در این مقال نمی گنجد.

چند سال پیش آماری منتشر شد مبنی بر میزان هوش متوسط ملل مختلف. ژاپن و کره ی جنوبی و همچنین آمریکا وانگلیس در رتبه های برتر قرار داشتند و اگر اشتباه نکنم ایران در رتبه ایی بین 50 و 60.البته میزان صحت و سقم علمی اش را پیگیری نکردم.

تعریف هوش(4 هوش ) بسیار گسترده است.و هنوز تعریف جامعی از آن ارایه نشده است.ولی در تحقیقاتی دانشگاهی مشخص شده که یکی از بارزترین ویژگی های افراد باهوش ،تطابق بسیار سریعشان با محیط است یعنی سریعا همرنگ جماعت میشوند که در جماعت ایرانی این مورد به وضوح دیده می شود.البته تز و آنتی تز زیاد است و شاید همین مورد علتش را بایست در خالی بودن جای تفکر ومنطق وعدم استقلال فکری وکتاب خوانی وهمچنین احساس گرایی (سانتیامانتالیسم) و عدم اعتماد بنفس در بین ایرانی هاو ...ودر نتیجه پیروی از هر گری گوری ایی جستجو کرد.

کتاب خوان ترین مردم جهان آلمانی ها هستند .ودر عین حال صنعتی ترین کشور جهان
                            یا ژاپن پس از جنگ جهانی دوم که کلا اقتصادش به فنا رفته بود مردمش با تربچه و برنج به بازسازی کشور پرداختند.
                            یا همین مالزی و کویت که برنامه ی توسعه اقتصادیشان را تقریبا با ما نوشته اند و حالا انها کجایند و ما کجا؟
                            یا نظام آموزشی درکشورهای توسعه یافته به گونه ایی است که سبب رشد وتعالی افراد و بالفعل شدن استعدادها میشود.به هر حال 80 درصد شخصیت یک انسان در کودکی شکل می گیرد.

و در پایان دو نکته ،یکی اینکه بیشتر مواردی که شما بر شمردید در رابطه با مبحث اخلاق هستند و نه علم هوش(زیست و ژنتیک و هوش مصنوعی و روانپزشکی و روانشناسی و...)

و دومین نکته اینکه ،هدف من از گذاشتن این پست چیز دیگری بود و البته شما محقید که برداشت شخصی خودتان را داشته باشید.

ببخشید پستم را در این تاپیک هم گذاشتم .چون خودم کمتر به آنجا سر می زنم. اگر فرمایشی داشتید در همین جا لطفا بیان کنید .باسپاس

.

نظر

• mjtb
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 527

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              4
                              حالا وزیر بهداشت روحانی و دولت راستگویان می گوید " این نگاه (افزایش جمعیت) کاملا هوشمندانه و ملی و در جهت استقلال و امنیت کشور است "

البته برخی دوستان اینجا می گویند احمدی نژاد با گفتن چنین حقایقی به شعور آنها توهین کرده !

نه تنها به شعور خودشان ! بلکه به شعور فامیلشان (به غیر از یکی از عمه هایشان !) توهین شده !

و نه تنها به شعور خودشان و خانواده شان بلکه به شعور همه مردم توهین شده ! (چه بپذیرند چه نپذیرند) !!!

و نه تنها به شعور خودشان و خانواده شان و همه مردم بلکه به شعور رهبری هم توهین شده !!!!

درحالیکه رهبری هم نظر احمدی نژاد را در این زمینه تایید کرد و حتی عذرخواهی هم کرد و ...

حالا وزیر دولت راستگویان هم می گوید این نگاه کاملا هوشمندانه و ملی و در جهت استقلال و امنیت کشور است

حالا چرا بیان یک نگاه کاملا هوشمندانه و ملی و در جهت استقلال و امنیت کشور با شعور برخی ها جور در نمی آید !!!؟؟؟
                              اینجوری که با حرص صحبت میکنی رو خیلی دوست دارم.

اصلاً جذاب تر به نظر میای :)):))

نظر

• rajabi
                                عضو فعال
                                • Dec 2014
                                • 936

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
                                البته رئیس جمهور سابق هیچ وقت نگفتن تحریم ها کاغذ پارس ، بلکه گفتن قطعنامه های سازمان ملل کاغذ پارس ، بین تحریم ها و قطعنامه های سازمان ملل زمین تا آسمون تفاوت هست ، ایشالا خواهید دید که قطعنامه های سازمان ملل پس از برجام لغو خواهد شد ولی تحریم ها لغو نخواهد شد
                                الان روسیه تحریم هست ولی هیچ قطعنامه ی سازمان مللی روسیه رو تحریم نکرده ، بلکه امریکا اونها رو تحریم کرده
                                پس اولا بین تحریم و قطعنامه ی سازمان ملل تفاوت هست
                                دوما ، اتفاقا اولین کسی که در سخنرانی های مختلف گفت تحریم ها به ما فشار وارد خواهد کرد شخص احمدی نژاد بود و سر همین موضوع مدتها مورد تهاجم همین رسانه ها بود که چرا گفتید تحریم ها به ما فشار وارد کرده و لاریجانی مدام از بلندگوی مجلس می گفت 80 درصد مشکل مال سوء مدیریت است نه تحریم ، اتفاقا روحانی هم مدام همین رو تکرار کرد ،ظریف هم که مدام در جواب سوالات بیشمار امریکایی ها مدام می گوید تحریم ها ما رو پای میز مذاکره نیاورد ، بنابراین با استدلال شما اگر هم دولتی به شعور ملت توهین کرده باشه همین دولت خواهد بود ، البته امریکایی ها و سناتور ها معتقدند که ظریف علاوه بر شعور ایرانی ها به شعور امریکایی ها و کل دنیا توهین کرده
                                بنده همین الان هم می گم قطعنامه های سازمان ملل کاغذ پارس و هیچ ارزشی ندارد ، اینو فقط ما نمی گیم حتی خود امریکایی ها می گن ، قطعنامه های سازمان ملل واقعا دیگه کارایی نداره
                                سوما ، بنده خودم عاقل و بالغ اینجا نشستم می گم به من توهین نشده ، نمیدونم شما چرا می خوای به من بقبولونی به من توهین شده و خودم خبر ندارم ، اینجوری باشه منم به شما می گم به شما توهین نشده خودت اشتبا برداشت کردی

نظر

در حال کار...
                                X