نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

    #841
    پاسخ : نبض سیاست

    در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    کاهش 40 درصدی صادرات برق، بازگشت صادرات برق به دهه 80

    گروه اقتصادی: میزان صادرات برق با 40 درصد کاهش از پله های رشد پایین جهید و به سطح دهه 1380 بازگشت!

    میزان صادرات برق از ابتدای سال جاری تا هفته اول اردیبهشت ماه با40 درصد رشد منفی نسبت به زمان مشابه در سال گذشته، به 624 میلیون کیلووات ساعت رسید که این میزان کمتر از صادرات برق در دوره مشابه در سال 1390 است. بر اساس آمار وزارت نیرو، میزان صادرات برق در 40 روز نخست سال 1390، 823 میلیون کیلووات ساعت و میزان واردات برق 399 میلیون کیلووات ساعت بوده به گونه ای که اختلاف حجم واردات و صادرات برق 424 میلیون کیلووات ساعت بوده است؛ پس از آن صادرات برق در 39 روز نخست سال 1391 به رقم 1143 میلیون کیلووات ساعت و حجم واردات با اختلاف 695 میلیون کیلووات ساعتی به 448 میلیون کیلووات ساعت رسید.

    همچنین در 37 روز نخست سال 1392 صادرات برق یک درصد افزوده شد و به 1167 میلیون کیلووات ساعت رسید. در همان زمان 454 میلیون کیلووات ساعت برق دریافت شد به گونه‌ای که فاصله واردات تا صادرات برق به 713 میلیون کیلووات ساعت رسید. در 36 روز نخست سال گذشته نیز ایران توانست 1034 میلیون کیلووات ساعت برق صادر و 410 میلیون کیلووات ساعت برق وارد کند بنابراین فاصله صادرات و واردات برق به 624 میلیون کیلووات ساعت رسید.

    اما در سال جاری متاسفانه صادرات برق کارنامه مثبتی نداشته و درحالی که در حوزه علت این امر به تصاحب خط انتقال برق در عراق توسط داعش اشاره می شود، شاهد افت 40 درصدی صادرات برق نسبت به ابتدای سال گذشته هستیم به گونه ای که حجم صادرات از میزان برق ارسال شده در دهه نود کمتر از همیشه است. با وجود تلاش ایران برای گشایش بازارهای جدید شاید تسریع در این مورد به قدری حائز اهمیت است که با مشکل داخلی کشور همجوار صادرات برق ایران نصف نشود. البته با وجود پررنگ شدن مرکز پشتیبانی صنایع آب و برق و توسعه صادرات وزارت نیرو و با توجه به صدور مجوز وزارت نیرو و دعوت از بخش خصوصی برای ساخت نیروگاه و تولید برق انتظار می رود صادرات برق با رویای هاب انرژی منطقه شدن، رشد معناداری پیدا کند.

    http://baharnews.ir/vdcgy39u.ak93y4prra.html
    یکی دو روز بعد از رای آوردن روحانی در انتخابات 92، عبده تبریزی سرمقاله ای در یکی از روزنامه ها نوشت با این عنوان : "بازگشت به 84، یک گام به جلو"

    ظاهرا خیلی سریعتر از اونی که فکر میکردن بازگشت رقم خورد و حتی به عقبتر از 84 هم برگشتیم !!!

    البته با گامهای زیادی به عقب

    هاشمی هم بعد از انتخاب روحانی گفته بود بازگشت به قبل از 84 ممکن است !

    به قول اون بنده خدا دیدیندون که ممکن است !

    نظر

    • گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

      #842
      پاسخ : نبض سیاست

      در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
      از نکات قابل تامل سیاست ایران اینکه در روزهای مهمی مانند روز معلم و تولد حضرت علی هیچ سخنرانی از حضرت آقا انجام نشد !
      :-B
      حالا شد :)

      دیدار جمعی از معلمان با رهبری

      جمعی از معلمان سراسر کشور با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
      به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، این دیدار هم اکنون (پیش از ظهر امروز - چهارشنبه) به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم در حسینیه امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.

      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

      نظر

      • گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

        #843
        پاسخ : نبض سیاست

        مردم ایران عاشق رویا و دروغ هستند ! رویا و دروغ که بهشان بدهید در کمال شگفتی میبینید هر چه دارو ندارشان است تقدیمتان میکنند :)
        ================================================== =======


        خواب عجيب احمدي نژاد از صندلي هاي وسط جاده هراز؛ امام گفتند «دكتر بنشين»
        پايگاه خبري تحليلي انتخاب (Entekhab.ir) :
        عبدالرضا داوري از چهره هاي نزديک به احمدي نژاد در صفحه ي خود در يكي از شبكه هاي اجتماعي خاطره اي از رئيس جمهور سابق منتشر کرده است.

        به گزارش «انتخاب»، عبدالرضا داوري نوشت: اواخر فروردين امسال در يكي از جلساتي که خدمت دكتر احمدي نژاد بودم ، بحث به دوران تحصيلات دكتري ايشان افتاد و دكتر احمدي نژاد خاطره اي را تعريف کرد که جالب و خواندني است.

        دكتر احمدي نژاد گفت: «زندگي من در 45 سال اخير تماما درگير مساله انقلاب اسلامي بوده است اما سال 1376 که مدرک دكترايم را گرفتم مدام در ذهنم اين درگيري بود که آيا بدون مدرک دكتري نمي توانستم در خدمت انقلاب باشم و آيا اخذ مدرک دكتري و عضويت در هيئت علمي دانشگاه، براي رويكردهاي شخصي ام بوده يا تلاش در مسير انقلاب اسلامي؟»

        دكتر احمدي نژاد در ادامه گفت:« اين دغدغه ذهني تا سال 1380 با من بود. دهه فجر سال 80 يک شب خوابي ديدم که اين دغدغه ام را بر طرف کرد. خواب ديدم با پژويي که آن زمان داشتم ، در جاده هراز ، از تهران به سمت شمال رانندگي مي کنم و يک شيخ هم که البته نامش را نمي برم کنارم نشسته بود.

        در جاده هراز گردنه اي هست که وقتي به آن گردنه مي رسيد، قله دماوند ظاهر مي شود. وقتي به اين گردنه رسيديم و کوه دماوند رويت شد ناگهان ديدم در وسط جاده 3 صندلي گذاشته شده است، در دو صندلي امام خميني و مقام معظم رهبري نشسته بودند و صندلي سوم خالي بود. پژو را کناري پارک کردم و به همراه شيخي که همسفرم بود به سمت امام و آيت الله خامنه اي رفتيم. من در کناري ايستادم اما آن شيخ همسفر ما مدام تلاش مي کرد تا روي صندلي سوم بنشيند که امام خميني به او اجازه نداد.

        داوري نوشت: ناگهان امام خميني رو به من کردند و با حالت تحكم گفتند: «آقاي دكتر احمدي نژاد! بفرماييد روي اين صندلي بنشينيد! ». اين گفته امام خميني باعث شد تا آن شيخ به کناري رود و من بر روي صندلي کنار امام خميني و آيت الله خامنه اي بنشينم.»

        به نوشته داوري، دكتر احمدي نژاد در پايان گفت:« در همين لحظه از خواب پريدم و ديدم که نزديک اذان صبح است. از اينكه امام خميني مرا در خواب با عنوان «دكتر احمدي نژاد» مورد خطاب قرار داده بود احساس کردم که تحصيلات دكترايم حتما در خدمت انقلاب اسلامي خواهد بود و همين خواب و خطاب امام خميني باعث شد تا دغدغه چهار ساله ام پس از دوره دكتري برطرف شود.»
        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

        نظر

        • fanos
          ستاره دار(1)
          • Jul 2013
          • 209

          #844
          پاسخ : نبض سیاست

          خواب عجيب احمدي نژاد از صندلي هاي وسط جاده هراز؛ امام گفتند «دكتر بنشين»
          این بنده خدا مشکل روحی روانی ازنوع شدیش داره اینجور افرادو باید ببرن بیمارستان تحت نظر باشند غیر ازاین هم کار دست خودش میده وهم کسانی که بااو در تما سند
          عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

          نظر

          • گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

            #845
            پاسخ : نبض سیاست

            در اصل توسط fanos پست شده است View Post
            خواب عجيب احمدي نژاد از صندلي هاي وسط جاده هراز؛ امام گفتند «دكتر بنشين»
            این بنده خدا مشکل روحی روانی ازنوع شدیش داره اینجور افرادو باید ببرن بیمارستان تحت نظر باشند غیر ازاین هم کار دست خودش میده وهم کسانی که بااو در تما سند
            ایشان یکی از دکترهای کشور میباشند و تا شخص دوم مملکت نیز توانستند صاحب منصب بشوند !
            به نظر من اگر قرار باشد شخصی را بستری و روان درمانی کنند آن شخص ملت میباشند ...وگرنه ایشان را بستری کنیم یا دوره شان تمام شود یکی دیگر از دکترهای پرورش یافته ملت جایشان را خواهند گرفت ! ;)
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

            نظر

            • Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

              #846
              پاسخ : نبض سیاست

              پیدا کنید شیخ کنار دوکتر رو ؟!............حاج اقا خاطره: خاطرات شمال محاله که یادم بره/ اون صندلی خالی محاله که از یادم بره / اون دوکتر قاشق نشسته خود شیرین کن محاله از یادم بره / خاطرات شمال...

              نظر

              • Nay
                Banned
                • Aug 2014
                • 641

                #847
                پاسخ : نبض سیاست

                در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
                دوست عزیز کاملا حق با شماست .با این همه عقب افتادگی های علمی ،اقتصادی،محیط زیستی ،سیاسی و...........که یکی از علل اصلیش را خودتان بیان داشتید ،منظورم ، تهی شدن جامعه از نخبگان علمی و فرهیخته و دگراندیش است ، نوشته ام بیشتر شبیهه توهم می ماند تا واقعیت.

                ریشه ی اینگونه صحبت ها به اعتقاد من چند علت دارد.یکی اش که ناسیونالیسم و ملی گرایی است که باعث می شود ملل گوناگون در مورد خودشان داستان سرایی کنند و هر ملتی خودش را برترین بداند.البته با جهانی شدن و از بین رفتن مرزهای خاکی و طبیعتا تعصبات ملی و قومی و..... این مورد شاید تا صد سال دیگر کاملا چیز غریبی باشد.

                یکی دیگرش اینست که فرد در مواجهه با دنیای کنونی که با سرعت نور در حال تغییر و دگرگونی است وقتی میبیند چیزی برای عرضه ندارد ، احساس بی ارزشی و در نهایت عدم احساس امنیت در او سبب میشود تا بناچار به گذشته اش برگردد و یا به خیال پردازی دست یازد (عقده ی حقارت آدلر) ،تا بالانس و تعادل روحی خودش را حفظ کند.و از اینروست که ایرانی ها مدام به گذشته ی خودشان و ابوعلی سیناها و کوروش ها فلش بک می زنند.نمونه ی مشابه این مورد دین گرایی است که فروید آنرا مکانیسم دفاعی ذهن می دانست در برابر ترس های بیرونی ودرونی انسان
                و موارد دیگر که بقول دوستان بیانش در این مقال نمی گنجد.

                چند سال پیش آماری منتشر شد مبنی بر میزان هوش متوسط ملل مختلف. ژاپن و کره ی جنوبی و همچنین آمریکا وانگلیس در رتبه های برتر قرار داشتند و اگر اشتباه نکنم ایران در رتبه ایی بین 50 و 60.البته میزان صحت و سقم علمی اش را پیگیری نکردم.

                تعریف هوش(4 هوش ) بسیار گسترده است.و هنوز تعریف جامعی از آن ارایه نشده است.ولی در تحقیقاتی دانشگاهی مشخص شده که یکی از بارزترین ویژگی های افراد باهوش ،تطابق بسیار سریعشان با محیط است یعنی سریعا همرنگ جماعت میشوند که در جماعت ایرانی این مورد به وضوح دیده می شود.البته تز و آنتی تز زیاد است و شاید همین مورد علتش را بایست در خالی بودن جای تفکر ومنطق وعدم استقلال فکری وکتاب خوانی وهمچنین احساس گرایی (سانتیامانتالیسم) و عدم اعتماد بنفس در بین ایرانی هاو ...ودر نتیجه پیروی از هر گری گوری ایی جستجو کرد.

                کتاب خوان ترین مردم جهان آلمانی ها هستند .ودر عین حال صنعتی ترین کشور جهان
                یا ژاپن پس از جنگ جهانی دوم که کلا اقتصادش به فنا رفته بود مردمش با تربچه و برنج به بازسازی کشور پرداختند.
                یا همین مالزی و کویت که برنامه ی توسعه اقتصادیشان را تقریبا با ما نوشته اند و حالا انها کجایند و ما کجا؟
                یا نظام آموزشی درکشورهای توسعه یافته به گونه ایی است که سبب رشد وتعالی افراد و بالفعل شدن استعدادها میشود.به هر حال 80 درصد شخصیت یک انسان در کودکی شکل می گیرد.

                و در پایان دو نکته ،یکی اینکه بیشتر مواردی که شما بر شمردید در رابطه با مبحث اخلاق هستند و نه علم هوش(زیست و ژنتیک و هوش مصنوعی و روانپزشکی و روانشناسی و...)

                و دومین نکته اینکه ،هدف من از گذاشتن این پست چیز دیگری بود و البته شما محقید که برداشت شخصی خودتان را داشته باشید.

                ببخشید پستم را در این تاپیک هم گذاشتم .چون خودم کمتر به آنجا سر می زنم. اگر فرمایشی داشتید در همین جا لطفا بیان کنید .باسپاس




                .
                سلام بر شما



                مطلب قیاسی شما، ریشه در دروس مدیریتی داره، نه فکت

                این رو هم نمیدونم کی اختراع کرده و یا شاید هم خواسته اند باهاش عقده های حقارتشون رو پوشش بدهند، وگرنه همونطور که عرض کردم، هوش می بایست نمود بیرونی داشته باشه که یکی از این نمودها، رفاه و رضایتمندی عمومی است که شاخصه های خودش رو داره

                بنده هم هیچ برداشت خاصی نکردم و فقط تاکید داشتم که ایرانی های داخل ایران، اصولاً باهوش نیستند. همین! تو بهترین حالت، متخصصان و نخبگان داخلی ما، ماشین های زنده اطلاعاتی هستند که قابلیت بهره برداری ازشون نیست!

                یعنی نه تنها این اطلاعات به روز و حجیم، بدرد خود طرف نمیخوره، بلکه ازش استفاده برای غیر هم ممکن نیست، زیرا قابل تعامل نیست!

                کافیه بهش بگی استاد ..... اون وقت دیگه خدا رو بنده نیست!!!!!!!!!!! انگار اگر مثلاً دکترای فیزیک هسته ای داشته باشی، پُخی هستی؟؟؟؟؟؟؟ تو جوامع مترقی، اون فرد فقط یک متخصص فیزیک هسته ای است which does not impress anybody much

                زیرا به این درجه از دانایی رسیده اند که: همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده است!


                اخلاق و هوش با هم رابطه مستقیم دارند و به یک فرد اخلاق مدار، عنوان خردمند را میدهند.

                بنابراین جوامع و فرهنگ هایی که عملاً به اخلاق بها میدهند(نه مثل ما شعاری و پر از تناقض)، در زمره باهوشترین و خردمندترین جوامع هستند و میزان رضایتمندی و خوشبختی افراد هم در همان جوامع، باز رابطه مستقیم با اخلاق و رعایتش داره. (قوانین مدنی)

                به نظر خودم، اخلاق مترادف با خردمندی است. پس فرد اخلاق مدار را خردمند و افراد بد یا بی اخلاق را ، میتوان بی شعور نامید! (بعنوان یک قاعده کلی یا rule of thumb)

                پس هوش، زیر شاخه اخلاق و خردمندی است و هر کس که آن ندارد، حقا که این ندارد!

                چراکه هوشی که منتج به عاقبت به خیری عام نشه، خردمندانه نیست! در بهترین حالت آن هوش برتر، ابزار کنترل دیگرانه، مثل ساخت بمب اتم و وای به روزی که دست نا اهلش بیافته! اونوقته که اسمش میشه هوش سیاه!

                اما خردمند کسی است که به اشتباه خودش پی میبره و اون رو جبران میکنه و از دیگران پوزش میطلبه! یعنی یک فرد اخلاق مدار. یعنی همون هایی که پروتکل الحاقی را داوطلبانه امضا میکنند!


                به عبارتی
                هوش، ابزار معاش و اخلاق، مقال و مجال عیشه! عیش واقعی! یعنی لذت باهم بودن و در خدمت خلق بودن، نه استیلا و حکومت و استبداد!!!!!!!!!

                مثلاً یک فرد خردمند برای خودش حد و حدود تعیین میکنه و همیشه میپرسه، واقعاً به بیش از این نیازی هست؟ (در صورتی که نیازش مرتفع شد) و خوب که نگاه کنیم، برای همه، جا هست! فقط باید بگردیم و سعی کنیم تا جایگاه واقعی خودمون را پیدا کنیم، نه اینکه مدام در طمع پست و مقام دیگری باشیم!

                پس از مسابقه های احمقانه بهتر بودن و برتر بودن، دست میکشه، زیرا میدونه:

                نردبان این جهان، همین ما و منی و بهتر و بدتر بودنه

                لاجرم از این نردبان، یا خواهد افتاد، یا خواهند انداختش

                پس هر کس که بالاتر رفت و نشست

                استخوانش بدتر و سخت تر خواهد شکست

                (مولوی)


                منیت، عین بی اخلاقی و نابخردی است
                منیت= بی شعوری

                و ناکسی و هیچ بودن (منم منم نزدن واقعی) عین سعادت و رستگاری است

                و در قصه طوطی و بازرگان مولوی به فراست میگه:

                من کسی در ناکسی دریافتم
                پس کسی در ناکسی دربافتم


                یعنی اگر میخواهی واقعاً کسی بشی، اول از همه باید از ادعا کردن و فخر فروشی دست برداری و به گمنامی برسی، بعد از اون به همه چیز دست خواهی یافت و خود واقعیت رو کشف خواهی کرد که برایش زحمت کشیده ای، اما حق و ناحق نکرده ای و خیانتی مرتکب نشده ای... بی خین و خین ریزی که این روزها شاهدشیم سر پتروشیمی مبین دارند در میارند تا به لطایف الحیل، سنار سه شاهی بیشتر گیرشون بیارند و یادمون رفته، قذافی اون همه ثروت رو با خودش کجا برد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!


                و اما یک نکته ظریف که می بینم هنوز برخی میزان مطالعه افراد را با تعداد کتاب خوانها و کتاب خوانی میسنجند

                اصولاً دانایی، توانایی است

                پس از هر منبعی که بشه کسب فیض کرد، بر میزان توانایی ما خواهد افزود و امروزه، بخاطر نوع گرفتاری ها، میزان کتاب خوانی بسیار کم شده، اما رسانه های دیگر چی؟ آیا حضور انواع و اقسام رسانه های جدید هم کم رنگ شده؟

                رادیو، تلویزیون، اینترنت، موبایل و سینما، رسانه های بسیار قدرتمندی هستند که جای کتاب و کتاب خوانی را گرفته اند، پس میزان آگاهی افراد به کتاب خواندن نیست (در این برهه زمانی)

                ما در هر لحظه در حال بمباران شدن اطلاعاتی هستیم

                اگر بپذیریم که یک تصویر، جای 1000 کلمه صحبت میکنه (ضرب المثل چینی)، پس با دیدن یک فیلم، ما قادر خواهیم بود معادل چندین کتاب، معلومات کسب کنیم! فقط مهم اینه که چه کتابی بخونیم یا چه وبسایتی رو مطالعه کنیم و یا چه فیلمی رو ببینیم!!!!!!!!!!!!

                مثلاً فیلم مرد آهنی 3 رو میشه ساعت ها درباره اش سخن گفت و نقدش کرد!!!!
                همینطور پرستیژ، رهایی از شاوشنک و یا فارست گامپ

                با احترام

                (نی)

                نظر

                • Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

                  #848
                  پاسخ : نبض سیاست

                  در اصل توسط fanos پست شده است View Post
                  خواب عجيب احمدي نژاد از صندلي هاي وسط جاده هراز؛ امام گفتند «دكتر بنشين»
                  این بنده خدا مشکل روحی روانی ازنوع شدیش داره اینجور افرادو باید ببرن بیمارستان تحت نظر باشند غیر ازاین هم کار دست خودش میده وهم کسانی که بااو در تما سند
                  سلام بر فانوس عزیز

                  نمیدونم قصه شهردار شدن شیر رو شنیده اید یا خیر

                  اما روباهه، با ترفندهای زیرکانه و مکارانه مختص روباه ها (مثل ملای شهر قصه )، آقا شیره رو میکنه شهردار

                  تا اینکه میگذره و یه روز آقا شیره داشته خالی میبسته برای آقا روباهه و یه دروغ شاخدار میگه براش

                  روباهه میگه: مثل اینکه یادت رفته که کی بود شهردارت کرد!!!!!!!!!!!

                  مخلص کلام اینکه

                  تقصیر اون قصه ها بود
                  تقصیر اون دشمنا بود

                  اونا اگه شب نبودند
                  سپیده امروز با ما بود

                  سپیده امروز با ما بود

                  --------------------

                  اخیراً امیرکبیر زمان، از نمک نشناسی ناصرالدین شاه، نالیده!!!

                  نظر

                  • Nay
                    Banned
                    • Aug 2014
                    • 641

                    #849
                    پاسخ : نبض سیاست

                    و اما سرخط خبرها و آخرین 3 خبر

                    1- رئیس بانک مرکزی سوریه می‌گوید که توافق اولیه با مقامات ایران برای باز کردن یک خط اعتباری یک میلیارد دلاری برای دمشق حاصل شده است.

                    2- پادشاه عربستان: با کشوری که به دنبال سلطه بر منطقه است مقابله کنید

                    3- خامنه ای با تاکید بر این که با مذاکراتی که «زیر شبح تهدید باشد» موافق نیست، از تیم مذاکره‌کننده اتمی ایران خواست که «از عظمت و هیبت ملت ایران، دفاع کنند و زیر بار هیچ تحمیل، زور، تحقیر و تهدیدی نروند».

                    ------------------------------------------

                    جمع اینها یعنی یک گام دیگر به جنگ نزدیک شدن، چراکه کدوم آدم عاقلی وقتی تو خونه اش چراغ نداره، میره مسجد رو چراغانی میلیارد دلاری میکنه؟

                    نظر

                    • B A R A N
                      عضو فعال
                      • Mar 2015
                      • 677

                      #850
                      پاسخ : نبض سیاست

                      تایید اختلاس ۳۲ میلیاردی صندوق رفاه دانشجویان در دولت احمدی نژاد

                      ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴

                      معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان درباره برخی اخبار منتشره درمورد اختلاس 32 میلیارد تومانی در صندوق رفاه دانشجویان گفت: صندوق در دوره گذشته کنترل های لازم را درعقد قراردادها نداشته است.

                      به گزارش ایرنا، مجتبی صدیقی روز چهارشنبه در حاشیه همایش مراکز بهداشت دانشگاه ها در جمع خبرنگاران در باره مشکل مطرح شده در صندوق رفاه دانشجویان در دوره گذشته گفت: صندوق رفاه در دوره گذشته در بخش سرمایه گذاری کنترل لازم را انجام نداده است و برخی از قراردادها واقعی نبودند.

                      وی خاطرنشان کرد: ضمانت های بانکی برای قراردادها گرفته شده ولی برخی شرکت ها سوری بوده و امروز دیگر وجود ندارند.

                      معاون وزیر علوم ادامه: در حال حاضر بازگشت سرمایه با مشکل مواجه شده است؛ اصل پول 32 میلیارد تومان است و پیگیری ها از 1.5سال گذشته شروع شده است.

                      وی افزود: پرونده از مراکز قضایی به جریان افتاده و این مراکز رأی برای پیگیری این پرونده را به نفع صندوق رفاه اعلام کردند، ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز موضوع را دنبال می کند که کار به صورت قضایی پیگیری شود.

                      در روزهای گذشته اخباری مبنی بر اختلاس 32 میلیارد تومانی در صندوق رفاه و در دولت قبلی منتشر شد، اظهار نظر صدیقی اولین واکنش رسمی وزارت علوم به این موضوع است.



                      .

                      نظر

                      • fanos
                        ستاره دار(1)
                        • Jul 2013
                        • 209

                        #851
                        پاسخ : نبض سیاست

                        بادرود
                        فرمایشات نی گرامی وباران عزیز درمورد هوش ایرانی درست ومتین اماوقتی که برگردیم به گذشته شما کدام ملتی راسراغ داریدکه باتاخت وتازهای بیشماری که بهش شده هنوزداره نفس میکشه واظهار وجودمیکنه بزگترین وبدترین حمله ازان اعراب است که هنوز اثارش مانده بعد حمله ترکان حمله مغول حمله تیمور عثمانی جایی که ایرانیها توانستند مسلحانه قیام بکنندوبجنگند جنگیدن نمنونه اش یعقوب لیث صفاری ان موقع که نتوانستند فرهنگی مبارزه کردن فردوسی خیام مولوی وبسیاران دگرمواقعی که نتوانستند ازاین ابزار استفاده کنند از طنز بهره گرفتن عبید زاکانی 1400 ساله که داریم مبارزه بی امان میکنیم اگه هر ملت دیگری بودالان نه اثری ازخودش بود ونه اثری ازخانه اش اگه اسم اینو هوشمندی نزاریم چه باید بگیم درحال حاظرم همین ملت داره از ابزار طنز استفاده میکنه نمونه تازه اش سریال درحاشیه اقای مهران مدیری شماوقتی که نقش اقای جوادرضویان رابااون دیالوک وگفتمان می بینید چه حسی بهتون دست میده وقتی که میگه درسته که این بیمارستان منه زمینشم مال منه ولی من هیچ مسئولیتی را قبول نمکنم بدون اینکه تخصصی داشته باشه همه جای بیمارستان سرک میکشه ودخالت میکنه بخصوص حساسترین بخش بیمارستان که اتاق عمل است شمارابفکر فرو نمی بره ختم کلام مردم ایران ملتی غیرمنتظره هستند اونم بخاطر هوش بالایی که دارن.
                        عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

                        نظر

                        • Senator1989
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 2577

                          #852
                          پاسخ : نبض سیاست

                          آیت‌الله جوادی آملی:
                          یکی ازمراجع تقلید قم گفت: مدیریت جهادی یک امر آرمانی است و در قله قرار دارد حال آنکه کشور در ابتداییاتی مانند اختلاس و فساد اقتصادی گرفتار است.
                          کد خبر: ۴۹۷۸۵۹
                          تاریخ انتشار:
                          ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۶
                          -
                          06 May 2015
                          یکی ازمراجع تقلید قم گفت: مدیریت جهادی یک امر آرمانی است و در قله قرار دارد حال آنکه کشور در ابتداییاتی مانند اختلاس و فساد اقتصادی گرفتار است.

                          به گزارش روابط عمومی موسسه اسراء، آیت‌الله عبدالله جوادی آملی در دیدار حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنور و جمعی از اساتید و دانشجویان مقطع دکترای دانشگاه عالی دفاع ملی در سخنانی مدیریت جهادی را امری ضروری برای اداره امروز کشور عنوان و اظهار کرد: مدیریت صحیح یعنی زمان و زمین را به درستی شناختن؛ یعنی نیاز کشور و موجودی کشور و کیفیت بهره‌برداری از منابع موجود کشور را به صورت دقیق بشناسیم.

                          وی مدیریت جهادی را امری محدود به امور اقتصادی ندانست و افزود: مدیریت جهادی تنها برای امور اقتصادی نیست بلکه اگر کسی در تدبیر هم گرفتار وهم و خیال شد، باید با مدیریت جهادی آن را مهار کند تا یک انسان عقل مدار باشد.

                          این مرجع تقلید ادامه داد: مدیریت جهادی فرد گرفتار در وهم و خیال، آن است که سعی کند برهان استدلالی داشته باشد و گرفتار وهم و خیال نباشد؛ این فرد در حقیقت جهاد اندیشه کرده است.

                          وی خاطرنشان کرد: در کنار جهاد اندیشه‌ای، جهاد انگیزه نیز لازم است که در آن انسان شهوت و غضب که کار عقل عملی را کُند می‌کند مهار و تعدیل کند.

                          آیت‌الله جوادی آملی از سوء مدیریت در بهره‌برداری صحیح و بهینه از منابع فراوان خدادادی کشور انتقاد کرد و گفت: مدیریت جهادی یک امر آرمانی است و در قله قرار دارد حال آنکه کشور در ابتدایی‌ترین چیزها مانند اختلاس و فساد اقتصادی گرفتار است، مبارزه با مفاسد اقتصادی یک امر پیچیده علمی نیست بلکه این از ضروریاتی است که باید در نظام اسلامی نهادینه شود تا کشور به سمت آن قله حرکت کند.

                          وی منابع فراوان و ظرفیت گسترده کشور برای توسعه و پیشرفت را مورد توجه قرار داد و افزود: باید پاکی نفس و رعایت امانت در حوزه مدیریت همواره وجود داشته باشد تا بتوان از این امکانات عظیم و منابع گسترده که به لطف خدا در کشور وجود دارد به درستی بهره برد.


                          بازگشت به ابتدای صفحه

                          نظر شما
                          نام:
                          ایمیل:
                          * نظر:



                          در این رابطه بیشتر بخوانید: http://www.tabnak.ir/fa/news/497859/...A7%D8%B3%D8%AA © www.tabnak.ir

                          نظر

                          • Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

                            #853
                            پاسخ : نبض سیاست

                            در اصل توسط fanos پست شده است View Post
                            بادرود
                            فرمایشات نی گرامی وباران عزیز درمورد هوش ایرانی درست ومتین اماوقتی که برگردیم به گذشته شما کدام ملتی راسراغ داریدکه باتاخت وتازهای بیشماری که بهش شده هنوزداره نفس میکشه واظهار وجودمیکنه بزگترین وبدترین حمله ازان اعراب است که هنوز اثارش مانده بعد حمله ترکان حمله مغول حمله تیمور عثمانی جایی که ایرانیها توانستند مسلحانه قیام بکنندوبجنگند جنگیدن نمنونه اش یعقوب لیث صفاری ان موقع که نتوانستند فرهنگی مبارزه کردن فردوسی خیام مولوی وبسیاران دگرمواقعی که نتوانستند ازاین ابزار استفاده کنند از طنز بهره گرفتن عبید زاکانی 1400 ساله که داریم مبارزه بی امان میکنیم اگه هر ملت دیگری بودالان نه اثری ازخودش بود ونه اثری ازخانه اش اگه اسم اینو هوشمندی نزاریم چه باید بگیم درحال حاظرم همین ملت داره از ابزار طنز استفاده میکنه نمونه تازه اش سریال درحاشیه اقای مهران مدیری شماوقتی که نقش اقای جوادرضویان رابااون دیالوک وگفتمان می بینید چه حسی بهتون دست میده وقتی که میگه درسته که این بیمارستان منه زمینشم مال منه ولی من هیچ مسئولیتی را قبول نمکنم بدون اینکه تخصصی داشته باشه همه جای بیمارستان سرک میکشه ودخالت میکنه بخصوص حساسترین بخش بیمارستان که اتاق عمل است شمارابفکر فرو نمی بره ختم کلام مردم ایران ملتی غیرمنتظره هستند اونم بخاطر هوش بالایی که دارن.
                            فانوس جان سلام

                            بحث من با جناب باران، قیاسی بود و بین دو ملت

                            بحث شما، قیاسی است در پهنای تاریخ و در تقابل با چندین ملت در دوره های مختلف

                            اما بحث شما، از لحاظ پاتولوژیک می بایست واکاوی بشه که به اصالت نفس ربط داره

                            مثلاً زبان ایران، فارسی دری بوده، ولی الان دیگه فکر کنم دری وری شده، نکنه به زبانی که بیش از 50 درصدش عربی و اون 50 درصد باقی مانده اش هم باز درصد بزرگیش، انگلیسی و ترکی و فرانسوی است، میگویید زبان مادری؟؟؟؟؟؟؟؟؟


                            پس چینی ها که قدیمی ترین تمدنها رو دارند و هنوز هم ابر قدرتند از لحاظ هوشی چه بگویند؟؟؟؟؟؟ مگه اونها مورد هجوم مغولها قرار نگرفتند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            مگه جنگ جهانی ، مورد اشغال ژاپنی ها قرار نگرفتند؟؟؟؟

                            من گفتم که هوش ابزار معیشته، اما خردمندی وسیله زندگی سعاتمندانه را فراهم میکنه و خردمند کسی است که دچار ما و منی نشه!

                            یعنی اینکه نیاییم خودمون رو مدام با این و اون قیاس کنیم و بگیم ما باهوش تریم، اون ها خنگ تر هستند!

                            مادامیکه انسانها اسیر اثبات برتری و حقانیت خود هستند، همچنان شاهد این بدبختی هایی که الان شاهدش هستیم، خواهیم بود... جنگ، تفرقه، جنایت، دزدی و چپاول ........... حاصل هوش سیاه و منم منم زدن ها و تحریک افکار عمومی برای برتری جویی است به هر شیوه ممکن

                            مثلاً خود اسلام و علی الخصوص شیعیان، از تمامی نژاد پرستان عالم، دو آتیشه تر مشغول نژاد پرستی هستند. سید اولاد پیغمبر، یعنی نژاد پرست بودن!!!!!!! و این سیدی و سیادت را، هر کسی خلق کرده، اونقدر باهوش بوده تا ازش استفاده ابزاری و معیشتی بکنه!

                            و من به این نمیگم هوش، بهش میگم حماقت محض!


                            خردمند (باهوش واقعی) کسی است که فرامرزی و فرا انسانی فکر کنه....


                            چون هوشی که منجر به نابودی خود بشر بشه، مثل آلودگی هوا، آلودگی محیط زیست و خورد و خوراک و آب آشامیدنی و ................ اتفاقاً نشانه نابخردی و مقطعی فکر کردنه، نه به فکر آینده و آیندگان بودن.... (قصه کدو و کنیزک و خاتون که یادته)..... یعنی شهوات نباید چشم انسان رو کور کنه، هر چند راه حل ابتدایی، بسیار هوشمندانه باشه!!!!!!!! پس باید اخلاق مدار بود!

                            مثلاً ژاپنی ها، نمیتوانند با احتکار پولدار بشوند؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی به عقلشون نمیرسه که میشه از کیفیت زد و یه شبه پول دار شد؟؟؟؟؟

                            اما به بعدش هم فکر می کنند که احتکار، چرخه سالم زندگی را مختل میکنه و دست روزگار، خسارت های جبران ناپذیری رو بهش بر میگردنونه!!!!

                            برای همینه الان پیشگامان صنعت دنیا، قوانین سفت و سخت دارند وضع میکنند تا بشر به فکر سود جویی صرف نباشه و به محیط زیست بیش از این صدمه نزنه و اونوقت ما داریم میگیم اِهِه، دارند دروغ میگن، خودشون کیفشون رو کرده اند، به ما که رسیده میگن اخه.... بعد میرن برج سازی میکنند توی جنگل، دریاچه مصنوعی میزنند توی بیابون، فاضلاب ول میکنند توی مزارع، پلاستیک و آشغال میدن به خورد گاو و گوسفند، بعد که دنبه های این ها رو آب کردند و بهشون میگی، خب تو که این همه چریدی، پس دنبه هات کو؟ چربی ندارند، جاش روغن پالم میدن به خورد ملت.... دست آخر هم برای اینکه تمامی گناه هاشون پاک باشه، میرن تو صف انتظار چند ساله و بازار سیاه اعزام به مکه تا دور یک ساختمان بد شکل، مثل بت، بگردند تا به خدا نزدیک بشوند

                            ای قوم به حج رفته، کجایید کجایید
                            معشوق همین جاست، بیایید بیایید

                            مکه همین جاست که پولهاش رو میدزید و میبرید میلیارد میلیارد خرج سوریه میکنید

                            مخلص کلام

                            اینقدر به هوش ایرانی و ایرانی بودن خودمون ننازیم و فخر فروشی نکنیم که در قیاس با پیشگامان علم و تکنولوژی، هیچ هم نیستیم
                            هوشی که من از ایرانی سراغ دارم، منتج به پولدار شدنش شده، نه فهمیده تر شدن!

                            مرگ صدا مصیبته
                            سکوت ما مصیبته

                            کاش من و تو می فهمیدیم

                            اومدنی، رفتنیه

                            تا اینقدر قلب و دغل در کار داور نمی کردیم

                            اگر به روز داوری اعتقاد داشته باشیم البته

                            (نی)

                            نظر

                            • Nay
                              Banned
                              • Aug 2014
                              • 641

                              #854
                              پاسخ : نبض سیاست

                              در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                              آیت‌الله جوادی آملی:
                              یکی ازمراجع تقلید قم گفت: مدیریت جهادی یک امر آرمانی است و در قله قرار دارد حال آنکه کشور در ابتداییاتی مانند اختلاس و فساد اقتصادی گرفتار است.
                              کد خبر: ۴۹۷۸۵۹
                              تاریخ انتشار:
                              ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۶

                              این جوادی آملی همونی نیست که اون احمدی نژاد پاک دستِ جنگلِ شروود رفت پیشش و ماجاری هاله نور را برایش با آب و تاب تعریف کرد؟

                              راستی این مرجع تقلید عالیقدر، چرا اون موقع نیامد نهی از منکر کند؟

                              یا اینکه اصولاً معتقد بود که دروغ، منکر نیست!

                              آیا بخاطر این نبود که منع رطب نتوان کرد!!!!!!!!؟؟؟؟؟ بالاخره ما هم قصه هایی به خورد ملت داده ایم از جنس هاله نور!!!!!!

                              و بالاخره

                              این مدیریت جهادی چیست؟ و چرا تنها در ایران، این کشور باهوش ترین ها می بایست اجرایی بشه؟؟؟؟




                              نظر

                              • Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

                                #855
                                پاسخ : نبض سیاست

                                در اصل توسط fanos پست شده است View Post
                                بادرود
                                فرمایشات نی گرامی وباران عزیز درمورد هوش ایرانی درست ومتین اماوقتی که برگردیم به گذشته شما کدام ملتی راسراغ داریدکه باتاخت وتازهای بیشماری که بهش شده هنوزداره نفس میکشه واظهار وجودمیکنه بزگترین وبدترین حمله ازان اعراب است که هنوز اثارش مانده بعد حمله ترکان حمله مغول حمله تیمور عثمانی جایی که ایرانیها توانستند مسلحانه قیام بکنندوبجنگند جنگیدن نمنونه اش یعقوب لیث صفاری ان موقع که نتوانستند فرهنگی مبارزه کردن فردوسی خیام مولوی وبسیاران دگرمواقعی که نتوانستند ازاین ابزار استفاده کنند از طنز بهره گرفتن عبید زاکانی 1400 ساله که داریم مبارزه بی امان میکنیم اگه هر ملت دیگری بودالان نه اثری ازخودش بود ونه اثری ازخانه اش اگه اسم اینو هوشمندی نزاریم چه باید بگیم درحال حاظرم همین ملت داره از ابزار طنز استفاده میکنه نمونه تازه اش سریال درحاشیه اقای مهران مدیری شماوقتی که نقش اقای جوادرضویان رابااون دیالوک وگفتمان می بینید چه حسی بهتون دست میده وقتی که میگه درسته که این بیمارستان منه زمینشم مال منه ولی من هیچ مسئولیتی را قبول نمکنم بدون اینکه تخصصی داشته باشه همه جای بیمارستان سرک میکشه ودخالت میکنه بخصوص حساسترین بخش بیمارستان که اتاق عمل است شمارابفکر فرو نمی بره ختم کلام مردم ایران ملتی غیرمنتظره هستند اونم بخاطر هوش بالایی که دارن.
                                فانوس جان مجدداً سلام

                                یه سئوال ابتدایی می پرسم، بعد خودت پیش وجدان خودت، کلاهت رو قاضی کن، بگو ایرانیان باهوشند!

                                کسی را سراغ داری با جسارت تمام بگه هیچ مرجع تقلیدی نداره؟

                                چون مقلد بودن با هوشمندی در تناقضه و هر کس که این باشد، حقا که آن نباشد!

                                نظر

                                در حال کار...
                                X