نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • B A R A N
    عضو فعال
    • Mar 2015
    • 677

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
    M
    این یک توهمه. آمریکا میخواد هزینه کمتری بده وگرنه مجبور بشه، پای همه چیز ایستاده، مثل همین بمب 15 تنی و اهداف عمیق زن

به صحبت اخیر کری دقت کنید که گفته، علیرغم اظهارات اخیر سخنان رهبر ایران، ما به کارمون ادامه میدهیم. ما توییت نمیکنیم و پرزیدنت اوباما هم ایضاً، سخنرانی نمیکنیم.

در حقیقت اشاره داره به سند امضا شده در لوزان و میگه ما بر اساس فکت داریم میریم جلو، جرات دارید، بزنید زیرش! plan B یار و یاور شما خواهد بود!
    وبگاه تحلیلی اسکوپ : تکرار گزینه نظامی فقط برای ساکت کردن منتقدان است

جمعه ۰۵ تیر ۱۳۹۴

خلاصه شده

وب گاه خبری-تحلیلی «اسکوپ» در گزارشی نوشت : بنابراین آنچه باعث شده باراک اوباما طی ماه‌های اخیر اظهارات تندتری درباره احتمال استفاده از گزینه نظامی علیه ایران را تکرار کند، احساس نیازی است که کاخ سفید برای پاسخگویی به انتقادات شدید از خود (بخصوص توسط اسرائیل) پس از توافق لوزان می‌بیند.

«تمایل فراوان دولت آمریکا برای دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران و همچنین نیاز واشنگتن برای پاسخگویی به موج انتقاداتی که پس از توافق لوزان علیه آن مطرح شد، لفاظی‌های بی اعتبار اوباما درباره گزینه نظامی علیه ایران را تشدید کرده است. چنین وضعیتی برای دولت آمریکا (ادعای حمله نظامی به ایران) نیازمند ارائه رویکردی روشن و جایگزین بر اساس گزینه نظامی معتبر است که قادر به بازگرداندن برنامه هسته‌ای ایران به چندین سال پیش از آن باشد.

مقامات ارشد نظامی آمریکا ادعا می‌کنند که چنین چیزی امکان پذیر است. در هر حال، آنچه مانع حذف گزینه نظامی از دستور کار غرب می‌شود تضعیف موقعیت دولت (آمریکا) و جامعه جهانی در مذاکره با ایران طی گام‌های نهایی و حیاتی گفتگوها می‌باشد. این مساله همچنین فالی بد در نتیجه مذاکرات محسوب می شود.»

بیانیه مهمی که باراک اوباما در مصاحبه با یکی از برنامه‌های تلویزیون اسرائیل مطرح نمود، بازتاب عمومی درخوری بهمراه نداشت. وی در این مصاحبه اعلام کرد: «راه حل نظامی برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نخواهد کرد. حتی اگر ایالات متحده نیز در اجرای چنین راه حلی مشارکت کند، باز هم تنها شاهد کاهشی موقت در سرعت فعالیت های هسته‌ای ایران و نه حذف کامل آن خواهیم بود.»

اوباما در بخش دیگری از اظهارات خود در این مصاحبه می‌افزاید: «برای جلوگیری از توسعه توان هسته‌ای ایران، تحریم و تهدید نظامی کارآمد نیست.» این اظهارات تنها یکی از چندین بیانیه‌ای است که توسط رییس جمهور و دیگر مقامات ارشد آمریکایی طی ماه‌های اخیر می‌باشد که
    سوالاتی را درباره اثربخشی و حتی ارتباط گزینه نظامی علیه ایران با برنامه هسته‌ای این کشور در نگاه مقامات آمریکایی ایجاد کرده است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: دو هفته بعد جو بایدن، معاون اوباما در مصاحبه با اندیشکده «موسسه واشنگتن برای سیاست شرق نزدیک» از کسانی که اقدام نظامی برای حذف برنامه هسته‌ای ایران را پیشنهاد می‌کنند، شدیدا انتقاد کرد. وی تصریح کرد: «این اقدام (حمله نظامی به ایران) نه تنها فوق العاده ناآگاهانه است بلکه بسیار خطرناک می‌باشد.

=================================================
    درود بر جناب نی

من چند هفته پیش بود که دقیقا چنین بحثی را با همین استدلالات تحلیلی اسکوپ(فکر کنم در همین سایت بورسی بود)مطرح کردم.
    دموکرات ها از قدیم الایام معروف بوده اند به حزبی که با پنبه سر می برد ،بر عکس جمهوری خواهان آمریکا

از طرفی ، کلا نه به اوباما و نه به تیمش ،ژست نظامی گری و حمله از نوع طرح ب B نمی آید.
    اوباما در هر جای دنیا خط قرمزی ترسیم کرد ،که کسی از آن عبور نکند ،بعد از مدتی آن خط تبدیل شد به بزرگراه
    مثلا خط قرمزی که در سوریه برای اسد در رابطه با سلاح شیمیایی و...کشید یا برای ایران در رابطه با فروش نفت ......

به هر حال طرح اینگونه صحبت های میلیتاریستی از جانب اوباما و تیمش ،به قولی مرغ پخته را به خنده می اندازد ،چه برسد به ایران که حالا دیگر آنقدر مار خورده که افعی شده.

.

نظر

• Nay
      Banned
      • Aug 2014
      • 641

در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
      وبگاه تحلیلی اسکوپ : تکرار گزینه نظامی فقط برای ساکت کردن منتقدان است

جمعه ۰۵ تیر ۱۳۹۴
      ...

=================================================
      درود بر جناب نی

من چند هفته پیش بود که دقیقا چنین بحثی را با همین استدلالات تحلیلی اسکوپ(فکر کنم در همین سایت بورسی بود)مطرح کردم.
      دموکرات ها از قدیم الایام معروف بوده اند به حزبی که با پنبه سر می برد ،بر عکس جمهوری خواهان آمریکا

از طرفی ، کلا نه به اوباما و نه به تیمش ،ژست نظامی گری و حمله از نوع طرح ب B نمی آید.
      اوباما در هر جای دنیا خط قرمزی ترسیم کرد ،که کسی از آن عبور نکند ،بعد از مدتی آن خط تبدیل شد به بزرگراه
      مثلا خط قرمزی که در سوریه برای اسد در رابطه با سلاح شیمیایی و...کشید یا برای ایران در رابطه با فروش نفت ......

به هر حال طرح اینگونه صحبت های میلیتاریستی از جانب اوباما و تیمش ،به قولی مرغ پخته را به خنده می اندازد ،چه برسد به ایران که حالا دیگر آنقدر مار خورده که افعی شده.

سلام

خریت در یک لحظه اتفاق میافته، پس پلن بی، سی و دی، همیشه وجود داره که اگر مجبور باشی به استفاده اش، لا اقل از بی برنامگی بهتره

این بحث همیشه مطرح بوده و جواب های، هوی است. یعنی چماق و هویج
      مسلماً هویج از چماق مطلوب تره، اما اگه یکی هویج دوست نداشته باشه چی؟

این دیگه بستگی به درایت و تجربه تهدید شونده داره که چقدر مسئله رو جدی بگیره! به همون تعداد مارهای خورده شده!

اما اتفاقات لزوماً همیشه یک جور اتفاق نمیافته و همیشه درصدی خطا و تلرانس در محاسبات وجود داره که سرنوشت رو بالکل تغییر میده

یادمون رفته ظریف خودش گفته بود آمریکا اگه حمله کنه، ایران 24 ساعته شکست میخوره که بعد مجبورش کردند حرفش رو پس بگیره، از طرفی پروپاگاندای مطروحه، عمدتاً روی نوآوری ها و موهومات تکیه داره تا تاثیر بیشتری روی شنونده داشته باشه، مثل جنگ ستارگان

مگه ما قاطر 313 نداریم، اونها هم ممکنه بمب 15 تنی داشته باشند، حالا اونی که مسلط تر و داناتره، ممکنه برنده بشه و گول نخوره

ترازو گر نداری پس، ترا زو ره زند هر کس
      یکی ترقه ای بسازد، تو پنداری که بمب دارد،

مثل قاطر 313 با فوتوشاپ، یا آی کو 180 رادیو کنترلی پلاستیکی، یا السابحات فوق مدرن و قلقلک دهنده

به هر جهت، شاید دست اونها رو نتوانیم بخونیم، اما معلومه تو دست ما چیست، یعنی خودمون خودمون رو لو میدیم ... به خدا

نظر

• Nay
        Banned
        • Aug 2014
        • 641

ایران

تجهیزات نظامی جدید جمهوری اسلامی ایران

در آستانه "هفته ارتش" از جدیدترین تجهیزات نظامی جمهوری اسلامی ایران رونمایی شد. تصاویر برخی از این تجهیزات نظامی تولید ایران را ببینید.

تانک چرخدار اقارب

تانک فلاق متعلق به نسل آینده [فکر کنم کانسپت تانکهاست]

زیر دریایی السابحات (عجب رخی داره، یاد چرخ و فلک های دوران بچگی افتادم، ای ول به این همه خلاقیت)

زیر دریایی غدیر

قایق پرنده باور 2

بالگرد "ظفر ۳۰۰" ساخت وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران

به گزارش رسانه‌های ایران، وزارت دفاع ایران بالگرد "ظفر ۳۰۰" را بر پایه بالگرد آمریکایی Bell AH-1 Cobra ساخته است.

-----------------------------

من که دیگه دنبال پولهای گم شده در دولت 9 و 10 نمیگردم، شماها رو نمیدونم
        آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/06/26, 20:14.

نظر

• Nay
          Banned
          • Aug 2014
          • 641

۹۴/۰۴/۰۵

اختلاف عمده در خصوص نحوه لغو تحريم‌ها و دسترسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تاسيسات ايران همچنان پا برجاست.

«سخت‌ترين موضوعات مورد اختلاف می‌بايست در روزهای آينده حل و فصل شوند».

«مسئله دسترسی (به تاسيسات) و شفاف‌سازی در خصوص ابعاد نظامی احتمالی (برنامه هسته‌ای ايران) و تحريم‌ها همچنان از اختلافات عمده هستند».

«ما در خصوص برخی از مسائل می‌توانيم توافق کنيم، اما بر سر مسائل اصلی همچنان اختلافات زيادی وجود دارد».

خبرگزاری ايتارتاس به نقل از منابع ديپلماتيک روسی اعلام کرده است که احتمالا اين مذاکرات تا هفتم ژوئيه (۱۶ تيرماه) ادامه خواهد داشت.

«همچنان مشکلات عمده‌ای مانع کار است»
          در همين حال، عباس عراقچی، عضو ارشد تيم مذاکره کننده هسته‌ای ايران نگارش متن را «بويژه در بخش‌های آخر» دشوار توصيف کرد و گفته است: «در مجموع، کار به سختی و به آهستگی پيش می‌رود».

با اين حال اين مقام ايرانی تاکيد کرده است که «همچنان مشکلات عمده‌ای مانع کار است».

به گزارش ايرنا، عباس عراقچی در پاسخ به سوالی درباره اظهار نظر يکی از «مذاکره کنندگان ارشد ۵+۱ مبنی بر پيشرفت ۹۰ درصدی نگارش متن» گفته است: «در حال حاضر نمی‌شود از عدد و رقم صحبت کرد. همان‌طور که می‌دانيد يک متن اصلی وجود دارد و چندين ضميمه، در هر کدام از اينها با درصدهای مختلفی به پيش رفته‌ايم. در متن اصلی نسبت به ضمائم پيشرفت‌ها بهتر بوده است».
          عضو ارشد تيم مذاکره کننده هسته‌ای ايران اضافه کرده است: «به دليل اين‌که ضمائم درگير جزييات بسيار زيادی است پيشرفت کار قدری دشوارتر است. نمی‌توان از درصد خاصی صحبت کرد. برخی موضوعات هنوز مانده که از نظر کيفی اهميت بيشتری دارد. موضوعاتی هست که حل شده ولی اهميتش کمتر است».

عباس عراقچی در خصوص تمديد احتمالی مذاکرات نيز گفته است: «بحث تمديد الان در دستور کار ما وجود ندارد، بنای ما اين است که تا زمان تعيين شده بتوانيم به يک توافقی برسيم و اگر لازم باشد چند روزی کار را ادامه می‌دهيم، تا در پايان به يک جمع بندی برسيم».

به گزارش رويترز، ديپلمات غربی و ايرانی شانس دستيابی به توافق را بيشتر از شکست مذاکرات می‌دانند.

نظر

• MAGDAD2015
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 342

حقیقتاً چیزی از پست بالا سر در نیاوردم

به قول قدیمی ها، نه سرم رو بشکن، نه تو دامنم گردو بریز

شما هم لطف کن و نه بنده را پست و رذل بخوان و صاحب بلاهت، نه صاحب سبک و دارای بلاغت، البته در هر دو صورت هم آزادی و مختار به ابراز عقیده و بیان حقایق

اما واقعاً نفهیمدم، کجا بی انصافی کردم، علی الخصوص توی این پست های اخیر

تقریباً تمامی پستها از خبر مذاکرات بود و بقول دوست صمیمی مون، بنده هم سر سری و هم ساده لوحانه، با کلمات بازی کردم و یک تفسیر آبکی زدم روش

البته انصافاً تشخیص ایشون در مورد اینکه بنده سیاسی نیستم، درسته! که ایکاش من هم یک سیاستمدار بودم

و اگر منظورتون از بی انصافی، هجمه وارد کردن به احمدی نژاده که بنده با ایشان اصلا کاری ندارم.... ایشون کارنامه اش اظهر من الشمسه دیگه و فقط بنده ظریف ترین نکات رو یادآوری میکنم که معمولاً از نظرها مغفول مانده، مثل انحلال سازمان برنامه بودجه که در حقیقت برنامه ریزی ای بوده برای دست اندازی های آینده به بیت المال و عدم پس دادن حساب و کتاب که دیدیم اینطور شد!

بنده همیشه جویای جنباننده بوده ام تا جنبده و

صد البته

جوینده، یابنده است

تو همانی که در پی آنی

بقول مولوی

تا در طلب گوهر کانی، کانی

تا در هوس لقمهٔ نانی، نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی، دانی

هر چیزی که در جُستن آنی، آنی

اتفاقا بنده هم از بعضی پست های شما که آسمون رو به ریسمون می بافید سر در نمی آورم بهرحال این هم یک نقطه متشرک بین ما که بنده به فال نیک می گیرم*

و اما فرمودید نه سرتان را بشکنم و نه گردو به دامانتان بیاندازم .هرچند قصد چنین کاری نبود. اما جالب است بدانید اتفاقا نقطه تضاد نقد و اختلاف بانوع تفکرتان از همین (ظن خودیتان ) ایجاد می شودچرا؟

اصولااز نگاه انسانی هیچ دشمنی مطمئنا نمی تواند صرفا در همه اعمال منفی و بد باشد چه رسد به یک هموطن که دغدغه (پاک ستانی) دارد ودر جستجوی پاک دستان است
            پس نتیجتا در نقد منصفانه می شود هم به نقطه منفی شخصی اشاره کرد و هم از قوتش گفت که این عین عدالت در کلام بوده و انتظاری که می شود از دیگر عیبجویان داشت*

در نقد جنابتان گفتم شما تبحر خاصی در سخنان رندانه و...... دارید .خب کاربر گرامی اصولا تبحر صفتی است که نشان از بلاغت می دهد نه پستی وبلاهت حال با هر پسوندی
            آمیخته شود هر چند (هر تبحر و فن بیان وبلاغتی ختم به خیر نیست و گردوی به دامن مخاطب)بهرصورت من بلاهتی در آن نیافتم*

در سخنی دیگر گفتم از( رذالاتها صیانت می کنید ) یعنی حمایت از ناکسانی که دنیای برتر را فقط در ردای قامت خود می پندارند*که این مهم هرچند کاری نکوهید و بدور از مروت است
            لاکن علتی برای (پست)خواندن مخاطبی که از رفتار اجتماعی و انسانی اش اطلاعی در دست نیست نبوده .ودرصورت این ادعا گوینده خود بدین صفت نزدیک تر است*

شما از محمود خان احمدی نژاد گفتید و واکنش انتقادی بنده * جهت استحضار تان .بنده اصولا با سیاسیونی که خود را منتسب به بزرگان دین می نمایندتا سلایق شخصی
            خود را پیش ببرند قرابتی نداشته .ولذا در پست قبلی گفتم کاسبین ظهور را برنمی تابم .هرچند شما (خواندید و دیدید) ولی بقول خودتان سر درنیاوردید*

القصه .سخن آخر با شما امیدوارم مقبول افتد*

من و انکار شراب این چه حکایت باشد غالبا این قدرم عقل و کفایت باشد
            تا به غایت ره میخانه نمی‌دانستم ور نه مستوری ما تا به چه غایت باشد
            زاهد و عجب و نماز و من و مستی و نیاز تا تو را خود ز میان با که عنایت باشد
            زاهد ار راه به رندی نبرد معذور است عشق کاریست که موقوف هدایت باشد
            من که شب‌ها ره تقوا زده‌ام با دف و چنگ این زمان سر به ره آرم چه حکایت باشد
            بنده پیر مغانم که ز جهلم برهاند پیر ما هر چه کند عین عنایت باشد
            دوش از این غصه نخفتم که رفیقی می‌گفت حافظ ار مست بود جای شکایت باشد

نظر

• Nay
              Banned
              • Aug 2014
              • 641

در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
              اتفاقا بنده هم از بعضی پست های شما که آسمون رو به ریسمون می بافید سر در نمی آورم بهرحال این هم یک نقطه متشرک بین ما که بنده به فال نیک می گیرم*

و اما فرمودید نه سرتان را بشکنم و نه گردو به دامانتان بیاندازم .هرچند قصد چنین کاری نبود. اما جالب است بدانید اتفاقا نقطه تضاد نقد و اختلاف بانوع تفکرتان از همین (ظن خودیتان ) ایجاد می شودچرا؟

اصولااز نگاه انسانی هیچ دشمنی مطمئنا نمی تواند صرفا در همه اعمال منفی و بد باشد چه رسد به یک هموطن که دغدغه (پاک ستانی) دارد ودر جستجوی پاک دستان است
              پس نتیجتا در نقد منصفانه می شود هم به نقطه منفی شخصی اشاره کرد و هم از قوتش گفت که این عین عدالت در کلام بوده و انتظاری که می شود از دیگر عیبجویان داشت*

در نقد جنابتان گفتم شما تبحر خاصی در سخنان رندانه و...... دارید .خب کاربر گرامی اصولا تبحر صفتی است که نشان از بلاغت می دهد نه پستی وبلاهت حال با هر پسوندی
              آمیخته شود هر چند (هر تبحر و فن بیان وبلاغتی ختم به خیر نیست و گردوی به دامن مخاطب)بهرصورت من بلاهتی در آن نیافتم*

در سخنی دیگر گفتم از( رذالاتها صیانت می کنید ) یعنی حمایت از ناکسانی که دنیای برتر را فقط در ردای قامت خود می پندارند*که این مهم هرچند کاری نکوهید و بدور از مروت است
              لاکن علتی برای (پست)خواندن مخاطبی که از رفتار اجتماعی و انسانی اش اطلاعی در دست نیست نبوده .ودرصورت این ادعا گوینده خود بدین صفت نزدیک تر است*

شما از محمود خان احمدی نژاد گفتید و واکنش انتقادی بنده * جهت استحضار تان .بنده اصولا با سیاسیونی که خود را منتسب به بزرگان دین می نمایندتا سلایق شخصی
              خود را پیش ببرند قرابتی نداشته .ولذا در پست قبلی گفتم کاسبین ظهور را برنمی تابم .هرچند شما (خواندید و دیدید) ولی بقول خودتان سر درنیاوردید*

القصه .سخن آخر با شما امیدوارم مقبول افتد*

من و انکار شراب این چه حکایت باشد غالبا این قدرم عقل و کفایت باشد
              تا به غایت ره میخانه نمی‌دانستم ور نه مستوری ما تا به چه غایت باشد
              زاهد و عجب و نماز و من و مستی و نیاز تا تو را خود ز میان با که عنایت باشد
              زاهد ار راه به رندی نبرد معذور است عشق کاریست که موقوف هدایت باشد
              من که شب‌ها ره تقوا زده‌ام با دف و چنگ این زمان سر به ره آرم چه حکایت باشد
              بنده پیر مغانم که ز جهلم برهاند پیر ما هر چه کند عین عنایت باشد
              دوش از این غصه نخفتم که رفیقی می‌گفت حافظ ار مست بود جای شکایت باشد
              اول از همه سپاسگزارم که وقت گذاشتید و از در انتقاد مصلحانه وارد شدید

سر در آوردن از کار کسی، حضور میخواد و برای کامل سر در آوردن از تمامی آسمون ریسمون، حضور کامل

حافظ میگه

حضوری گر همی خواهی، ازو غایب مشو که اشاره به درک کامل و زمان کافی داره. یعنی اگر میخواهید به خواسته ای برسید (هر چیز و اینجا منظور حافظ، معشوق) باید آنقدر وقت بذاری و دنبالش بگردی، تا شاید، اون هم شاید، بهش برسی. البته که جوینده یابنده است، پس اگر تا کنون نیافته ایم و به سر منزل مقصود نرسیده ایم، بیشتر باید جست!

همچنین حافظ به زیبایی تمام، کل سعاتمندی و خوشبختی بشر رو توی 2 تا جمله خلاصه کرده

آسایش دوگیتی، تفسیر این دو حرفست
              با دوستان مروت، با دشمنان مدارا

به طریق اولی، از آنجایی که بنده با شما آشنایی ندارم، هر چند لزوماً دشمن نیستیم، اما دوست هم نیستیم، پس احتیاط واجب اینه که شما رو دشمن بپندارم، مگر اینکه خلافش ثابت بشه! پس هم وطنی و هم کیشی و همزبانی، نشانه دوستی نمیتونه باشه، بلکه زمینه را برای دوست شدن، آسانتر میکنه! همین!

برای دوست شدن هم، نیاز به حضور هست و دوستی عمیق، حضور دائمی می طلبه. برای همینه که میگن، دوست کهنه اش خوبه!!!!!!!

القصه

شما به بنده گفتید که از رذیلان صیانت میکنید، پس وقتی کسی از یک رذل طرف داری میکنه، در حقیقت خودش شریک جرم و آدم پستی محسوب میشه. به این میگن یک استدلال منطقی و استنتاج عقلایی. حامی با فاعل، در یک دسته قرار میگیرند. فعل با نیت، قرینه!

برای همین، وقتی احمدی نژاد مورد همجه قرار میگیره، در حقیقت تمامی حامیانش مورد هجمه قرار میگیرند و اتفاقاً اینجا، صحبت از بصیرت پیش میاد، که شما فردی را دارید که یک مملکت را بدستش سپرده اید و ایشون تپه ای نریده باقی نگذاشته، آیا سکوت بر خیانت، دال بر صیانت از رذالت نیست؟

شما یک سند ارائه دهید که بنده از رذالت (به زعم شما) طرفداری کرده باشم! فقط یک سند! اونوقت بحث میکینم ببینم اصولاً عمل رذیلانه یعنی چی!

حال چه شما خود را به بزرگی وصل کنید چه نکنید، شما بزرگ نخواهید شد، که گیریم پدرت بود فاضل، از فضل پدر تو را چه حاصل، ایضاً احمدی نژاد و اتصال به حلقه روحانیت

محل اشکال من اتفاقاً همین بزرگ شماردن طبقه روحانی است

کی گفته روحانیون ما افراد بزرگی هستند؟

بزرگی به عقله و شما ثابت کنید که در پندار و گفتار و کردار ایشان، بزرگی هست!

با سند به شما ثابت کردم که رهبر فرضانه ما، صلاحیت زمامداری نداره، چون در مسند سیاست، از دیپلماسی سر در نمیاره! به ادعای صریح خودش، (وقتی میگه بنده خیلی از دیپلماسی سر رشته ندارم، به زبان سلیس فارسی یعنی هیچی از دیپلماسی نمیدونم، برای همین از لایه های تو در توی الفاظ دیپلماتیک، وحشت دارم، حتی به امنا و صلحا و کارشناسان مورد اعتمادش هم در اینجا اعتماد نداره با این حرفش و کلیه حمایتهاش، با زدن این جمله، تخطئه میشه) بعد ما اینجا داریم سر فرد حقیری سخن میگیم که خودش آلت دسته و هر چی بهش گفتن بگو، گفته چشم، حالا هم مثل دستمال کاغذی میخوان بندازنش تو زباله دان تاریخ، چون بعضی جاها یا نگفته چشم، یا فیدبک چشم گفتن هاش خیلی فاجعه آمیز بوده، صلاحیت پشت پرده ای ها رو برده زیر سئوال!

آیا واضح منظورم رو رسوندم؟

مشکل اصلی ما تو همون ایدئولوژی ماست

ایدئولوژی ای که موسیقی رو حرام میشمره، زن رو نصف مرد قرار میده و تقلید رو سرلوحه سعادت بشر و از حقوق بشر هیچ سر رشته ای نداره، جون جان انسان رو با جان 100 شتر یا 1000 گوسفند مساوی قرار میده!

بعد شما از چی میخواهید دفاع کنید که عادلانه باشه؟

دقت کنید رهبر فرضانه چه فرمودند

مدیریت جهادی باید سرلوحه کارها قرار بگیره و حالا خب یک پرتی هم داشت، مهم نیست ..... دقت کنید، بالغ بر 850 میلیارد دلار فقط تو دوره محمود به فنا رفته، بعد میفرمایند یک پرتی هم داشت مهم نیست ...... و بعد از 4 دهه تمرین حکومت، هنوز هم داریم از اگر و اما و بایست فلان کار را بکنیم و ایکاش میکردیم، صحبت میکنه!!!!!!!!

شما چطور میخواهید از این کارنامه دفاع کنید؟

از منظر ایشون، 850 میلیارد دلار حتماً پول خورده دیگه، که میگه یک پرت، اما مدیریت جهادی!!!!!!!!!

شما بفرمایید بنده از چه چیزی باید دفاع کنم که بی انصافی کرده ام و خیر و خوبی را نمی بینم؟

اینکه شما روی دریای نفت بنشینید، توی گاز اول دنیا باشید، موقعیت سوق الجیشی ممتاز داشته باشید، از معادن و منابع سرشار، بعد حال و روزت این باشه، جای دفاع کردن دره؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر دیگه باید تجربه کنیم تا این منابع لایزال به بهره بردای صحیح و لاجرم به سعادت و خوشبختی قاطبه مردم تبدیل بشه!

اینکه ما 25 برابر زمان شاه تحصیلکرده داریم قابل دفاعه؟ پس حقیقت 10 میلیون بیسواد مطلق رو بولد نکردن رو کجای دلمون بذاریم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

وقتی از انصاف سخن گفته میشه، ما میبایست الان هیچ بیسوادی نداشته باشیم، چون از همون ابتدای کار، نهضت سواد آموزی داشتیم!!!!

بنده اونقدر وقیح نشده ام که وقتی هنوز کار واجب روی زمین مونده دارم، بیام از مستحبات دم بزنم!

چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است

وقتی حتی یک فقیر و دردمند توی کشور هست، کمک به لبنان و سوریه و عراق و اتیوپی و بورکینافاسو و فیجی ...............

من از یارانه ام چشم پوشی نکردم که برسه به دست یک فلسطینی
              آیا این خیانت در امانت نیست؟

اوقات خوش

به امیدی پیروزی کامل روشنی بر تاریکی

تقصیر اون قصه ها بود

قصه هایی از جنس هبوط
              قصه هایی از جنس عروج
              قصه های از جنس ظهور

اونا اگه شب نبودن، سپیده (قسمتی از حقیقت) امروز با ما بود، روز پیش کش

(نی)
              آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/06/27, 08:09.

نظر

• Nay
                Banned
                • Aug 2014
                • 641

یه بار دیگه خلاصه شده خلاصه سخنان مقام معظم رهبری رو به منظر شما بزرگواران تقدیم میکنم، باشد که بخوانید و متوجه بصیرت ایشان بشوید

راه حل اقتصادی برای غلبه در مشکلات حاضر

• سیاستهای اقتصاد مقاومتی محصول یک عقل جمعی است و من قاطعاً عرض میکنم که این یک الگوی کاملاً امکان‌پذیر در شرایط کنونی کشور است.

دارایی ها و پتانسیل ها

• سرمایه‌ی انسانی تحصیل ‌کرده‌ی دارای تخصّص و اعتماد به نفس، در کشور ما فراوان است – رتبه‌ی بیستم در اقتصاد دنیا و داشتن ظرفیّت لازم برای رسیدن به رتبه‌ی دوازدهم – در نفت و گاز، رتبه‌ی اوّل جهانیم – موقعیّت جغرافیایی ممتاز کشور برای ترانزیت – همسایگی با پانزده کشور با ۳۷۰ میلیون جمعیّت – بازار داخلی هفتاد میلیونی – وجود زیرساخت‌های اساسی – تجربه‌های مدیریّتی متراکم

چالش ها

• مشکل اصلی کشور این است که ما حرفهای درست را بایستی در عمل آن ‌چنان دنبال کنیم که به نتایج آن دسترسی پیدا کنیم؛ نتایج آن را بالعیان و بالمشاهده ببینیم – مباحث لفظی و محفلی و روشنفکری کار را پیش نمیبرد؛ حرکت و اقدام لازم است – سهل‌انگاری در عمل، چالشِ بزرگ ما است.
                • کارهای بزرگ ممکن است گاهی در طول یک نسل به دست بیاید. خیلی از کارها هست که ما اگر ده‌سال پیش، پانزده‌سال پیش این کارها را شروع میکردیم، امروز به نتایجی می رسید
                • راه موازیِ آسان امّا درعین‌حال مضر، که انسان را در تنگنا نگه میدارد، دوستانِ انسان را ضعیف میکند، دشمنان انسان را قوی میکند و زمام اختیارِ امری را در داخل کشور به دستِ کسانی که در دل با ما دشمنند قرار میدهد.
                • اگر فکر کنیم که از مبانی اعتقادی نظام جمهوری اسلامی دست برداریم، راه‌ها باز خواهد شد و دروازه‌های بسته گشوده خواهد شد، یک خطای بسیار بزرگ و اساسی است – راه پیشرفت، ایستادگی است؛ پافشاری بر مبانی است.
                • اگر حقیقتاً برای مردم بدرستی تبیین بشود، با صداقت لازم حقایق امور برای مردم بیان بشود، مردم ما مردم وفاداری‌اند؛ می‌ایستند، مقاومت میکنند.
                • تردید در توانایی‌های درونی – [اینکه‌] به جوان دانشمند خودمان اعتماد نکنیم، به مجموعه‌های مردمی و غیر دولتی در امور اقتصادی اعتماد نکنیم.
                • بایستی اعتماد کرد، بایستی مردم را وارد جریان عظیم اقتصادی کشور کرد.

اقدامات لازم
                • ما احتیاج داریم به مدیریّت جهادی. مدیریّت جهادی ممکن است یک وقتهایی پِرت هم داشته باشد امّا پیشرفت خواهد داشت و کار را پیش خواهد برد. دولت اصرار داشته باشد و خود را موظّف و مقیّد بداند که از تولیدات داخلی استفاده کند؛ حتّی با مقداری اغماض؛ عیبی ندارد.
                • مقابله‌ی جدّی با واردات بی‌منطق و قاچاق – پرداختن به کارگاه‌های تولیدی کوچک و متوسّط – بازنگری در سیاستهای پولی و فعّالیّتهای نظام بانکی کشور – همدلی و هم‌زبانی .

جلسات خصوصی، تیم مذاکره کننده و منتقدان هسته‌ای

(الف) بنده هیئت مذاکره‌کننده را هم امین ، هم غیور ، هم شجاع و هم متدیّن میدانم؛ این را همه بدانند.
                (ب) متقاضیِ این مذاکرات آمریکایی‌ها بودند – ما به آمریکایی‌ها اطمینانی نداریم
                (پ) میدان واقعیّت و میدان عمل یعنی میدان دارایی ها و تولید. میدان دیپلماسی و سیاست یعنی تبدیل دارایی ها به امتیاز و منفعت ملی . ما آن روزی که وارد این مذاکرات شدیم، دستاورد قابل قبول و مهمّی داشتیم؛ دستاورد ما سوخت بیست درصد بود که طرف مقابل مات شد!
                (ت) در حرکت غنی‌سازی هسته‌ای، بخش مهم و دشوار، حرکت از سه درصد و چهار درصد به بیست درصد است؛ از بیست درصد تا نود درصد یک حرکت خیلی ساده‌ای است. وقتی کسی به بیست درصد رسید، مراحل بعدی بسیار آسان است. بخش دشوار و مهم، این قسمت ۳.۵ درصد تا بیست درصد است.
                (ج) آمریکایی‌ها فهمیدند ما بدون وابستگی میتوانیم به فنّاوری پیشرفته دست پیدا کنیم؛ ما هم با این منطق، توکّل کردیم و وارد مذاکره شدیم. به‌قدر صحیح و منطقی و عقلایی حاضر به هزینه دادن هم بودیم؛ منتها ما دنبال توافق خوب بودیم. ما منظورمان از توافق خوب، توافق منصفانه و عادلانه است؛ آنها که میگویند توافق خوب، توافق تمامت‌خواهانه است.
                (چ) اندکی در مذاکرات پیش رفته بودیم که زیاده‌خواهی‌های حضرات شروع شد؛ چانه‌زنی‌ها و زیاده‌خواهی‌ها مذاکرات را طولانی کرد، تهدید کردند، تهدید به تحریم بیشتر، حتّی تهدید به نظامی‌گری؛ این تهدیدها را کردند؛ روی میز و زیر میز و این حرفهایی که شنیده‌اید. هدف اینها ریشه‌کن کردن و از بین بردن صنعت هسته‌ای در کشور است؛ مدیریّت کنونی آمریکا، به این توافق احتیاج دارد. اگر بتوانند به آن مقصود خودشان در اینجا برسند. این در واقع پیروزی بر انقلاب اسلامی است
                (ح) ما از اوّل، منطقی وارد شدیم، ما گفتیم طرف، یک تحریم ظالمانه‌ای را تحمیل کرده است، ما میخواهیم این تحریم برداشته بشود؛ خیلی خب، این یک بده‌بستان است، حرفی نداریم که در این زمینه یک چیزی بدهیم، یک چیزی بستانیم تا تحریمها برداشته بشود؛ امّا صنعت هسته‌ای متوقّف نباید بشود. ما گفتیم ما محدودیّت ده سال و دوازده سال و مانند اینها را قبول نداریم. در همین مدّتِ محدودیّت هم که ما قبول میکنیم، کار تحقیق و توسعه و ساخت و ساز باید ادامه پیدا ک
                (خ) بنده تصریح میکنم، تحریمهای اقتصادی و مالی و بانکی، چه آنچه به شورای امنیّت ارتباط پیدا میکند، چه آنچه به کنگره‌ی آمریکا ارتباط پیدا میکند، چه آنچه به دولت آمریکا ارتباط پیدا میکند، همه باید فوراً در هنگام امضای موافقت‌نامه لغو بشود؛
                (د) آمریکایی‌ها در زمینه‌ی تحریمها یک فرمول پیچیده‌ی چند لایه‌ی عجیب و غریبی را مطرح میکنند که اصلاً اعماق آن معلوم نیست. بنده بیانم بیان صریح است، تعبیرات دیپلماسی را بنده خیلی بلد نیستم. ما با موکول کردن هر اقدامی به گزارش آژانس مخالفیم. ما به آژانس بدبینیم؛ با بازرسی‌های غیر متعارف هم بنده موافق نیستم؛ پرس ‌وجوی از شخصیّت‌ها را هم به‌هیچ‌ وجه قبول ندارم و موافق نیستم؛ بازرسی از مراکز نظامی را هم نمیپذیریم
                (ذ) ما دنبال توافق هستیم. جدّاً دنبال این هستیم که این تحریمها لغو بشود؛ امّا درعین‌حال خود این تحریمها را ما فرصت میدانیم. این تحریم موجب شد ما به خودمان برگردیم؛ این تحریم موجب شد ما به نیروی داخلی خودمان بیندیشیم، دنبال ظرفیّتهای داخلی باشیم؛ اینکه همه چیز را از بیرون وارد کنیم با پول نفت، برای یک کشوری مثل کشور ما بدترین بلیّه و بزرگ‌ترین مشکل است که متأسّفانه از قبل از انقلاب این مشکل گریبان‌گیر کشور ما شده و هنوز هم تا حدود زیادی ادامه دارد که بایستی این را قطع کنیم. ما در علم، در فنّاوری، در کارهای گوناگون دنبال ظرفیّتهای داخلی آمدیم، ان‌شاءالله در مورد اقتصاد هم همین‌جور [بشود]

این همه تناقض و سوتی تو یک سخنرانی از قبل تنظیم شده، واقعاً حیرت آوره، آنهم از یک بصیرِ بی نظیر تو عالیترین رکن نظام

مسلمه وقتی سیاستمدار باشی، اما زبان دیپلماتیک بلد نباشی، دست آخر رو میاری به انفعال و مقاومت، مثل اقتصاد مقاومتی!

تنبل نرو به سایه، سایه خودش میایه

انشالله که با مدیریت جهادی تمام مشکلات ما حل بشه، فقط ایکاش مرد عملش هم بود (چون از فحوای کلام ایشان کاملا پیداست توی این سالها، سخن درست موجود بوده، اما کسی که بتواند این رهنمودها رو اجرایی کنه یافت نشده)

هر آنچه یافت می نشود، آنم آرزوست
                آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/06/27, 12:25.

نظر

• Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

آی دلواپسان کجایید، کجایید؟

مدیریت جهادی ببینید چه ها که نمی کنه

احتمالاً رهبر فرضانه پس از اینکه مرد عملی نیافت، روی آورده به کارگران چینی.... از ایشان مدیریت، از چینی ها جهادت و از افغانی ها هم که شهادت (در برابر حکومت اسلامی یا همون داعش سابق)

از ایران جیب

در حالی که میلیون ها نفر در کشور بیکاربوده و چند میلیون نفر نیز در جستجوی کار هستند، کارخانه فولاد زرند اقدام به استخدام کارگران چینی کرده است.

در حالی که میلیون ها نفر در کشور بیکاربوده و چند میلیون نفر نیز در جستجوی کار هستند، کارخانه فولاد زرند اقدام به استخدام کارگران چینی کرده است.
                  این مساله در حالی اتفاق افتاده که بر اساس قانون استخدام نیروی کار خارجی در کشور ممنوع است.

به گزارش افکارنیوز، رییس کمیته اشتغال و کارآفرینی مجلس درباره این موضوع گفت: با توجه به اینکه اکنون بیکاری مهمترین مساله کشور محسوب می شود و میلیون ها نفر در جستجوی کار هستند، استخدام و به کارگیری کارگران خارجی در شرکت ها و کارخانه ها هیچ گونه توجیهی ندارد.

عباس قائد رحمت اظهار داشت: اکنون بین ۲.۵ تا ۳.۵ میلیون نفر بیکار در کشور وجود دارد و در عین حال حدود ۴میلیون دانشجو در کشور دارد که به زودی به این تعداد افزوده می شوند، بنابراین
                  اکنون ۷میلیون نیروی بیکار و در جستجوی در کشورمان حضور دارند.

وی تاکید کرد: به کارگیری و استخدام نیروهای خارجی در داخل کشور هیچ توجیهی ندارد و از دولت می خواهیم مانع این کار شود.

وی توضیح داد: البته به کارگیری نیروی خارجی تنها تحت شرایط خاص ممکن است اتفاق افتد؛
                  یک اینکه نیروی داخلی کشور دانش فنی و تخصص کافی نداشته باشند و
                  دوم اینکه سرمایه گذاران خارجی برای راه اندازی کار خود و خدمات پس از فروش عده ای را همراه خود به کشور می آوردند که پس از آموزش نیروهای داخلی باید به کشور خود بازگردند.

...
                  وی یادآور شده است:‌ همچنین کارگران چینی مانند کارگران افاغنه نیستند که از مرز غیرمجاز وارد کشور شوند بلکه این افراد از مرز هوایی وارد کشور شده و قطعا ویزای وزارت امور خارجه را دارند؛ با توجه به اینکه این وزارتخانه به راحتی ویزای کار نمی‌دهد لذا قطعا سرمایه گذار و کارفرما توانسته وزارت امور خارجه را برای ورود تعداد کارگران چینی که نیاز داشته‌ قانع کنند.

حال باید منتظر پاسخ و توضیحات وزارت امور خارجه نسبت به علت صدور مجوز ورود چینی ها به کارخانه فولاد زرند و تعداد این کارگران بود هرچند به نظر می رسد دستان قدرتمند پشت پرده موجب حضور کارگران چینی در شرکت فولاد زرند شده اند.
                  حالا خوبیش اینه که چینی ها پرتشون کمه، توجیه داره! میشه به جای گوشت گاو، گوشت سگ داد و سوسک، تازه کلی هم دعات میکنند، چون تو کشور خودشون، همین هم گیرشون نمیاد .... اخیراً یک محموله گوشت فاسد مربوط به 40 سال پیش پیدا کردند که کلی جنجالی شده ...

چینی ها رو آورده اند تا قدر عافیت رو بدونیم و بفهمیم اقتصاد مقاومتی قاطعاً تو این برهه از اقتصاد کشور، شدنی است. فقط مرد عمل میخواهد و مدیریت جهادی!

آقامون با قاطعیت گفته میشه، پس میشه، نمیشه کار سوسنه!

پس مدیریت جهادی را عشق است

انشالله
                  آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/06/27, 18:20.

نظر

• omidvar
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 796

[
                    شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• omidvar
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 796

بازار شدیدا در خلا وبیوزنی سیر میکند
                      آخرین ویرایش توسط omidvar؛ 2015/06/27, 18:52.

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• omidvar
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 796

یه بار دیگه خلاصه شده خلاصه سخنان مقام معظم رهبری رو به منظر شما بزرگواران تقدیم میکنم، باشد که بخوانید و متوجه بصیرت ایشان بشوید

این همه تناقض و سوتی تو یک سخنرانی از قبل تنظیم شده، واقعاً حیرت آوره، آنهم از یک بصیرِ بی نظیر تو عالیترین رکن نظام

مسلمه وقتی سیاستمدار باشی، اما زبان دیپلماتیک بلد نباشی، دست آخر رو میاری به انفعال و مقاومت، مثل اقتصاد مقاومتی!

تنبل نرو به سایه، سایه خودش میایه

انشالله که با مدیریت جهادی تمام مشکلات ما حل بشه، فقط ایکاش مرد عملش هم بود (چون از فحوای کلام ایشان کاملا پیداست توی این سالها، سخن درست موجود بوده، اما کسی که بتواند این رهنمودها رو اجرایی کنه یافت نشده)

هر آنچه یافت می نشود، آنم آرزوست
                        تقصیر نداری زنجیر پاره کردی

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• fanos
                          ستاره دار(1)
                          • Jul 2013
                          • 209

سلام به دوستان انجمن
                          خب تا11 تیر 5روزی بیشتر نمانده تمام وحشت نظام از پروتکل الحاقیه اگه قبول کنه باید پروتکلو اجرا کنه بازرسان بدون اعلام قبلی به هر مکانی که مشکوک بش میتوانند سرزده به ان مکان بروندبلایی که سر صدام امد رفتن توی اتاق خواب صدام زیر تختو باز رسی کردن اگه باامضاء کردن پرتکل همچین اتفاقی برای نظام بیفته تمام هوادارنشو درخاورمیانه وجاهای دیگه از دست میده
                          عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

• Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                            تقصیر نداری زنجیر پاره کردی
                            چقدر توی پست زدن، دست و دلباز هستی

نکنه مدیریت جهادی رو از آقات یاد گرفته ای که اینقدر پرت داری

3تا پست پشت سر هم، مثل مسلسل

یکی خالی
                            یکی خیالی
                            یکی هم خال خالی

هیچکدوم هم نه توی خال

به این میگن جهادی، مدیریت شده

اینقدر جهد میکنی تا جواب بده، چیزی هم که مهم نیست،زمان، دانش، منابع و هزینه هاست، مهم عمله

الاعمال بالنیات

انشالله خوب میشی، میفهمی چه خبره!!!

نظر

• B A R A N
                              عضو فعال
                              • Mar 2015
                              • 677

سخنان 4 شنبه آقای خامنه ای، بوی دبه کردن و جا زدن میداد... هم با دست پس میزد، هم با پا پیش می کشید

از یه طرف جداً میخواد توافق بشه، از طرف دیگه تحریم ها فرصته!
                              از یه طرف به تیم مذاکره کننده اطمنیان کامل داره، اینو همه بدونند، از طرف دیگه در کمال ناباوری، سوتی وحشتناک میده و میگه ، تعبیرات دیپلماسی را بنده خیلی بلد نیستم
                              از یه طرف میگه ما بمب نمیخواهیم، فتوای حرام بودن میده، از طرف دیگه دست آوردش غنی سازی 20 درصده تو این سالها و باهاش رفته تو مذاکرات که بگه اراده کنیم، بمب هم میسازیم (چون حرکت غنی سازی از 20 درصد تا 90 درصد خیلی ساده است)

.................................................. ....
                              درود بر جناب نی

دوستانی که با علوم سیاسی آشنا هستند ،می دانند که ماهیت نظام هایی مثله ایران به گونه ایی است که تحت هیچ شرایطی نباید ابهت رهبر آن نظام خدشه دار شود چرا که آنگاه موجودیت کل نظام دچار اختلال خواهد شد.خصوصا که یکبار پیش تر این اتفاق افتاده (در همان ماجرای نظر من به ایشان نزدیکتر است که بعدا خودشان نظرشان را پس گرفتند).

بنابراین رهبری در چنین شرایط خطیری در سخنرانی شان برای خودشان راه در رو قرار داده اند و به گونه ی سخن گفته اند که نظرشان در مجموع خنثی و دو پهلو بنظر می آید( تعبیرات دیپلماسی را بنده خیلی بلد نیستم).

در شرایط کنونی، حقیقت یا واقعیت را باید در صحبت ها و رفتارهای اطرافیان ایشان جستجو کرد که ایشان بواسطه آنها به ترویج افکار خودشان می پردازند.

نممونه اش ولایتی است.ایشان در همین چند سال اخیر به خصوص در دو سال آخر ریاست احمدی نژاد برای ایجاد ارتباط به آمریکا فرستاده شدند.
                              ولایتی:ایران طرفدار مذاکره است/امیدوارم به توافق برسیم 02/04/1394

عضو مجلس خبرگان: به نتیجه مذاکرات هسته ای خوش بین هستیم پنجشنبه ۴ تیر ۱۳۹۴
                              ..........به دلیل مشخص بودن اصول مذاکره هسته ای ایران با گروه 1+5 به نتیجه این مذاکرات خوش بین هستیم.
                              آحاد کارگزاران نظام و مردم می توانند با ایجاد همدلی و احساس واحد برای حفظ اقتدار نظام، مقابله صحیح با دشمن و نرمش قهرمانانه حرکت کنند و اگر این مهم محقق شود، منویات رهبر معظم انقلاب نیز تحقق می یابد و توافق خوب در مذاکرات هسته ای دست یافتنی است.

وی ادامه داد: اگر همدلی مناسب در جامعه وجود نداشته باشد و افراد به شیوه های مختلف اقدام به بهانه جویی کنند، این امر به صلاح کشور و مصلحت جامعه نیست.

وقتی رهبر میگه این تیم هسته ای ،امین منه یعنی اینکه اعضای تیم هسته ای بر مبناي نقشه راه تعيين‌شده نظام تا حالا گام برداشته و هم اکنون هم داره اینکار رو میکنه.
                              چند روز قبلش هم وقتی مجلس طرح هسته ای را تصویب کرد ,علته مخالفت و همراهی نکردن لاریجانی(معتمد رهبر) همین بود.

یک نکته دیگه هم تو صحبت های رهبر دیده میشه ایشان بارها بر همدلی و هم زبانی مسئولین تاکید کرده ،اگر قرار بر شکست مذاکرات بود تاکید بیشتر بر همدلی و همزبانی مردم و مسئولین میشد.

حداد عادل (معتمد دیگر رهبر) در شب ضیافت روحانی میگه : باید به طور جدی بر مسئله همدلی احزاب و وحدت میان همه گرایش‌ها در سایه ولایت فقیه و مصالح نظام پرداخت.

امامان جمعه هم همینطور. این هفته همگی بر همدلی و همزبانی و حمایت از تیم هسته ای تاکید کردند.
                              روز جمعه 5 تیر 1394 :

نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان : با انتقاد از مخالفت های عده ای با مذاکرات هسته ای گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، مجموعه تیم مذاکره کننده امین، غیور، شجاع و متدین هستند.متاسفانه عده ای مسائل را طور دیگری جلوه می دهند.

خطیب جمعه قم : نیز با بیان اینکه رهبرمعظم انقلاب اسلامی از تیم مذاکره کننده به شایستگی دفاع کردند، گفت: معظم له موضوع هسته ای را مساله ای ملی دانستند و فرمودند توافقی که منافع ما عزتمندانه در آن در نظر گرفته شود، مورد تاکید است.

..........

.

.

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

درود بر جناب نی

...

در شرایط کنونی، حقیقت یا واقعیت را باید در صحبت ها و رفتارهای اطرافیان ایشان جستجو کرد که ایشان بواسطه آنها به ترویج افکار خودشان می پردازند.

...

.

هانس کریستین اندرسن

======================

بصیرت. مسئله این است!

و اگر اطرافیان ملاحظه کنند چی؟

======================

بوی کبر و بوی حرص و بوی آز
                                در سخن گفتن بیاید چون پیاز

نظر

در حال کار...
                                X