نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نجاT...
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 2639

پاسخ : نبض سیاست

انتقاد رئیس قوه قضائیه از تهمت‌های «بی‌پایه و اساس» احمدی‌نژاد...

صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه ایران، روز دوشنبه محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهوری پیشین ایران، را متهم کرد که «با حرف‌هایی که هیچ پایه و اساسی نداشت» به دو رئیس قوای دیگر اتهام می‌زد...
    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• Nay
      Banned
      • Aug 2014
      • 641

در اصل توسط rio پست شده است View Post
      ( مقدمات )) از ما ...(( نتایج)) از شما
      !
      سلام :

...
      روی هیچ چیز توافقی صورت نمی گیرد مگر آنکه روی همه مسائل توافق صورت گرفته باشد .
      ...( نابرده رنج آرزوی گنج دارند ) و خیلی می پسندند که فی المثل کسی در یک خط به آنها بگوید توافق می شود یا نمی شود یا مثلا عدد بدهد که فلان سهم یا دلار یاطلا را در این عدد بخر و در این عدد بفروش ؛ و اتفاقا کسانی که چنین می کنند و لقمه آماده را تحویل مخاطب می دهند ؛ هواخواه هم زیاد دارند ؛ ( و از قضا اخیرا اغلب تحلیل ها و سیگنالهای صادره شان , هم اشتباه از آب در می اید و کمتر کسی هم عارض شان می شود از این بابت و خیلی هم خوب !...) ...
      اما من به شخصه چنین روشی را نه برای خودم و نه دیگری نمی پسندم و درست نمی دانم ...فلذا از امروز و در طی این روزهای مذاکراتی ؛ سعی خواهم کرد , گزیده ای از تاثیر گذارترین و برجسته ترین مطالبی را که در نت می بینم ؛ با دوستان در اینجا :
      fundamentalystha.rozblog.com
      مشترک شوم تا دوستان خود به دقت نظر و تحلیل مطلب پرداخته و ما را هم مستفیض نمایند ؛(
      می خواهم یک جا تمام مقدمات را پیش چشم داشته باشم که بهتر بتوانم در حد خودم روند و نتیجه نهایی رافهم و حلاجی کنم )

در واقع من سعی می کنم , مقدمات چشم گیر را از اینجا و آنجا و هر کجا که می بینم , این چند روزه , مرتبا در همین آدرس آپدیت کنم و نتیجه گیری از این مقدمات را به دوستان بسپارم ...و شاید من هم در حد توان اندکم , در صورت لزوم نظرات لاغرم را عرض کنم .

پس تهیه (( مقدمات )) تحلیل از من و اتخاذ (( نتیجه )) تحلیل از شما .
      این همکاری ی مشترک منصفانه ای است به گمان من ...
      خوب شروع می کنم از پست بعدی به کپی کردن هر آنچه که خوانده ام و به نظرم در ارتباط با مذاکرات مهم است

با مهر و سپاس
      سلام بر همگی دوستان و خسته نباشید برای درج اخبار مهم و پست ها و تحلیل های زیباتون

ریو جان، میخوام لبیک بگم به درخواستت و بگم که من هم هستم و بیشتر هم در بعد تحلیلی و نتیجه گیری

شمار خوراک بده، غذاش با من، یک وجب روغن هم روش

اما چند نکته رو لازم میدونم هر از چندگاهی به تمامی دوستان گوشزد کنم تا تاپیک راه اصلیش رو طی کنه و از حواشی و پرداختن به خزعبلاتی چون احمدی نژاد و سینه چاکانش هر چه بیشتر خالی بشه، هر چند که این دسته از افراد هم در بازی سیاست جای دارند و صد البته، تاثیر مهم ولی عمدتاً مخرب

1- من سیستم کارآگاهان و پلبس ها رو برای رسیدن به حقیقت و کنه ماجرا می پسندم و با چاشنی استفاده از فلسفه.... یه چیزی تو مایه های پوآرو، شرلوک هولمز، خانم مارپل یا کارآگاه دریک و مرداک وووو ، زیرا همانطور که بارها تاکید کرده ام، سیاست وادیِ باید هاست، نه شاید ها

پس باید قاطع بود و مستدل حرف زد تا مجاب کرد و مجاب شد و مدام بر نگشت سر خونه اول، بلکه باید ریشه رو زد، رفت سر خونه بعدی

برای همین هر وقت میام اینجا و می بینم این خانم مینوی هنوز داره سنگ اون خائن بالفطره به انسانیت و نه تنها به ایران رو به سینه میزنه، حالم خیلی بد میشه، جاییکه رفسنجانی برگشته گفته در معرفی این معجزه هزاره سوم، روحانیت نیز مقصره، و به طریق اولی و شیوه پوآرو و خانم مارپل، من نمیدونم این خانم مینوی دیگه چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خود روحانیت دستش زیر سنگه و زیر سئواله، بعد ایشون داره ماله کشی میکنه!!!!!

خیلی ساده بگم، احمدی نژاد تاریخ مصرفش به سر اومده (زیادی هم از منقضی شدنش گذشته بود ولی خصوصیت ایرانی ها در اسراف نکردن، مجبور شدند از داروی تاریخ مصرف گذشته استفاده کنند) و باید به نحوی بایسته و نه شایسته از دور خارج بکنندش که دارند همین کار را هم میکنند!

پس جان عزیزانتون، وقت ارزشمند خودتون رو سر این معجزه هزاره سوم، هدر ندید و در مورد حقانیتش و خیانتش که دیگه محلی از اعراب نداره، کشمکش نکنیم اینجا، بلکه فقط از بایسته ها و تاثیرات احتمالی تحرکاتش باید نوشت، مثل گند جدیدش، تلاش برای دستگیری امام زمان توسط غربی ها ///// خداییش چه حالی داریم بعضی ها که میاییم درباره این موجود، تعقل میکنیم!!!!!!!!

2- نکته ای در میان نوشته های ریوی عزیز خودنمایی میکنه و اون هم حاضر آماده خوری خیلی هاست .. ریو جان، قبلاً هم خدمتت عرض کردم، آنکه را اسرار حق آموختند، مهر کردند دهانش دوختند وگرنه، سرب میکنند و دهانش سوختند..... العاقل تکفیه الاشاره یا اینکه تجربه ادان تکرار میشه

یعنی اینکه، نمیشه از همه انتظار داشت مثل بقیه باشند و اگر همه مثل هم باشند، دیگه کی بره سوپور بشه، یا مرده شور، همه میرن یا دکتر میشن یا مهندس، اونوقت گند کل دنیا رو بر میداره..... به این میگن عدالت و هر چیزی سر جای خود بودن، پس اونی که زحمت نمیکشه، گنج هم گیرش نمیاد و اونی که گنچ مجانی برای دیگران فراهم کنه، هم خودش به فنا میره، هم گنج، چون باد آورده را باد میبرد

3- دو مورد فوق دردِ دل بود، اما نکته مهم، همین مقدمات و گردآوری اهم اخبار در یک نقطه و حلاجی کردن اونه

اصولاً همه اخبار مهم هستند و تاثیر گذار، درست مثل اثر پروانه، اما وقت و گستردگی منابع، اجازه نمیده تا به همه اونها دسترسی داشته باشیم، پس واقعاً تشریک مساعی لازمه و این حرکت میتونه منجر به صرفه جویی در وقت بشه تا بتوانیم تحلیل بهتری از اوضاع داشته باشیم، به شرطی که از ترول ها دوری گزینیم و بهشون خوراک ندیم، مثل همین خانم مینوی

پس لبیک یا ریو

مقدمات رو فراهم کن، چیدن قطعات پازل با ما

ذست به نقد، جنجالی ترین خبر، همین انتشار اسناد جدید ویکی لیکسه (نیم میلیون سند مربوط به عربستان) که از همه مهمتر، زمان انتشارشه که حاکی از بازی های پنهان و تاثیر گذاریش بر مذاکرات داره

از دوستان اجازه میخوام که آخرین برآورد خودم رو از اوضاع خلاصه کنم:

دنیا توی یک بن بست عقلایی گیر کرده و مدعیان جدید، نامحرمانی هستند که میبایست دست غیب آید و بر سینه اشان بکوبه، مثل ویکی لیکس بر فرق سر عربستان

به نظرم دادن عنوان توافق قرن به توافق اتمی با ایران، عنوان با مسمایی باشه، برای همین پر واضحه که ما در یک نقطه عطف تاریخی قرار گرفته ایم و تمام دنیا هم این را میدانند که اهمیت این نقطه عطف، درست مثل هوا برای زنده موندنه، برای کل زمین و نه فقط ایران

پس ریوی عزیز، قبول که تا حتی اگر یک مورد حل نشده باقی بمونه، توافقی صورت نمیگیره، اما اینجا با این سناریوهایی که شکل گرفته، بحث بر سر رفع مشکله یا پیدا کردن راه حله، نه مشکل تراشی و دبه کردن و تاقچه بالا گذاشتن!

مثلا، دلواپسان خود بخشی از مشکل هستند، اونی که باید و وظیفه اش هست، باید رفع مشکل کنه و به مذاکره کنندگان غربی ربطی نداره!

این توافق را به شکل تکمیل یک برج صد طبقه فرض کنیم که از کندن پی تا نصب یک دکل مخابراتی، همگی لازم و ملزوم یکدیگر و بایست، اجرا بشه، تا کارفرما به شما پول پروژه رو کامل بده

اما از معارضین حقیقی و حقوقی گرفته تا معضلات زیست محیطی و قهر طبیعت، سدهایی هستند برای تکمیل این بنای عظیم که برای رفع هر کدومشون می بایست، تدبیری جداگانه اندیشید

و هر چی تعداد مولفه ها بیشتر بشه، زمان رفع و رجوع کردنش هم بیشتر میشه، چون پیچیدگیش بیشتر میشه!

به باور من، هیچ سیاستمداری را پیدا نخواهیم کرد که اگر راه حل شرافتمندانه ای پیدا بشه، مصر به خیانت پیشگی و تقلب باشه، چون همگی بدنبال
      گذاشتن یادگاری نیکو از خود هستند، حتی نامی نیک، چونکه مرده آنست که نامش به نکویی نبری!!!!!

پس الان که بحث منافع در میانه، اونایی که بد بازی کرده اند و سوتی داده اند، دارند کارشکنی میکنند. مثلاً کسانی که منابع خرجشون شد تا امنیت و اقتدار ملی برای کشور فراهم کنند، اما با اون همه پول بی زبون، قاطر- 313 و آر کیو 170 پلاستیکی و رادیو کنترلی و زیردریایی فوق مدرن السابحات ساختند و سد گتوند رو تبدیل کردند به بزرگترین دریاچه نمک دنیا ..... و بسیاری کارهای با نمک دیگر که وای به روزی که بگندد نمک

نتیجه گیری رو وا میگذارم به دوستان، اما این نکته رو بگم که خود کرده را تدبیر نیست

یعنی چی

یعنی اینکه، مشکل اتمی ایران، خود ساخته بود و هزینه اش رو باید تمامی اونایی که چه سکوت کردند و چه ناکاربلدی و یا حتی ریسک، بپذیرند و تاوان بدهند، در غیر اینصورت، ستون هم محدودیت تعدادی داره، (تا کی از این به اون ستون میخواهیم کـــــــــــــشــــــــــــش بدیم و بگیم کی بود کی بود من نبودم، من که دروغ زن نبودم) و دیگه فرجی حاصل نمیشه، جز بالای دار رفتن سر گناهکار

چیزی که خودم بهش معتقدم اینه که، این پرونده قربانیان بزرگ داخلی و خارجی میطلبه که به نظرم، پرداخت میشه، مثل تو قوطی کردن عربستان و قطع شدن پاهای اضافی 4 پاداران

وقت همگی خوش

----------------------------------------------------------------
      ----------------------------------------------------------------
      کفش دهی باز دهندت کلاه
      پرده دری، پرده درندت چو ماه

از نظامی گنجوی

حکایت این روزهای احمدی نژاد و پرده دری هاش

هیچ کس مثل ماست منتظر نمیمونه از یک بی سر و پا، حرف بخوره

جواب های، هوی است

و چیزی که عوض داره، گله نداره

نظر

• Nay
        Banned
        • Aug 2014
        • 641

چنداستراتژي استعمارنو درهشتادسال گذشته:
        تزريق ویا تقویت ويروسهاي مخرب درکشورهاي دارنده منابع انرژي(ب
        ابه قدرت رساندن طيفهاي مرتجع مخرب فرهنگ-هنر-دانش-تاريخ-آزادي وعرق ملي
        (به کمک اهرم دين و.
        -حاکمیت ارتجاع با هدف تخریب فرهنگ(مادرهنر-علم-تکنولوژی وتمدن)درکشورهاي دارنده منابع انرژي -سرکوب رشداين کشورهاوحفظ برتري
        -
        گرفتارکردن مردم خاورمیانه درسه پله اول
        هرم مازلو

درنتیجه: ميزان غارت استحماري خاورميانه بعد از اجراي دکترين کمربند سبز خاورميانه برژينسکي (ارتجاع سياه) ده ها برابرآفريقای سیاه بوده است!

------------------------
        برگرفته از امضای یکی از کابران تالار همسایه

-------------------------------------------

یه مثال ساده و ملموس از کلاهبرداری موثر براتون میزنم تا متوجه بشیم جملات فوق تا چه اندازه دقیق، مهم و درسته

دوستی داشتم که ترکیه زندگی میکرد و مدام از دزد بودن ترکها میگفت و البته دزد بودن به علاوه ی زورگیری
        بعد از مدتی که نتونست ترکیه زندگی کنه، رفت دوبی و مدتی هم اونجا مشغول بود

عقیده داشت که دوبی جای گرگهاست، گرگهایی که جر واجرت میکنند، اما با رضایت خودت، سرت رو کلاه میذارند، اما خودت دو دستی و با رضایت کامل، میدونی که داره سرت کلاه میره، دو دستی تمام زندگیت رو میسپری به کلاهبردار محترم و الخ

عین ماجرای پینوکیو و شهر تنبل ها و غذای مجانی و از صبح تا شب تفریح و بازی

اما دست آخر تو آینه که نگاه میکنی، گوشهات دراز شده و باید حالا سواری بدی، چون این اصل ساده رو فراموش کرده ای که، چیزای به ظاهر جذاب، مجانی، در راه رضای خدا، تله ای بیش نیستند

حالا از خودتون بپرسید چرا این مناقشه اتمی ایران اینقدر کـــــــــــــش پیدا کرده؟

مسلماٌ یکیش همونیه که خودمون میدونیم و اون هم، دارا بودن مولفه های بی شمار........ هر کسی خودش رو دخیل و صاحب ماجرا میدونه ..... یه زمانی تروئیکا، الان شده شیش و ئیکا ، هشت و ئیکا هم شده بود و برزیل و ترکیه هم سری میخواستند توی سرها در بیارند

آیا غیر از اینه که سفره ای باز شده و قلندرهای گرسنه هم زیادند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه بار یه جا به صورت رمز گفتم که بحث مدعی و نامحرمی و خرابه و گنج و اژدهاست

عین قضیه جویندگان طلا شده و نکبت پول .... یه رگه طلا توی یه نقطه پیدا شده، حالا همه شال و کلاه کرده اند و با هر بضاعتی که دارند، میرند دل کوه رو بخراشند، بلکه طلای بیشتری گیرشون بیاد

بعدش هم می بایست چارچنگولی از خاکه طلاهایی که با هزار زحمت از دل کوه و رودخونه در آوردی، با ده ها چشم، مراقبت کنی، تازه اگر طلا شناس باشی و عیارش رو درست تشخیص داده باشی، وگرنه که فقط خر حمالیش میمونه و عمر باطل شده

تازه قایم کردنش از دید راهزنها هم یه مرحله دیگه از رسیدن به موفقیته تا بتونی ازش طلای ناب استحصال کنی

حالا ایران همون معدن طلاست و جویندگان طلا هم حکم 5+1 رو دارند

یه مشت لولو سر خرمن داریم که میشه حافظ این گنج در این ایران که به عمد دارند میکنندش ویران، زیرا گنج طبق اساطیر، در خرابه پنهان میشه و یک اژدها هم میذارند نگهبانش، تا هر کسی مدعی نشه و بزنند تو سینه اش که اینجا، جای اغیار نیست

حکایت توافق هم، حکایت گول مالیدن سر اژدهاست، یا باید رگ خوابش رو بدست بیاری، یا باید مثل رستم دستان، هر چندتا سر داره، از بیخ قطع کنی!!!!!!!!!

یا به روش ترکیه ای، یا به روش دوبی ای، سیاست یعنی باید و راهش رو پیدا کردن

البته که هر چی آبرومند تر و شرافتمندانه تر، بهتر ..... وگرنه که، هدف بالکل، وسیله رو توجیه میکنه.... از هویج گرفته تا چماق

خدا کردان رو بیامرزه که کردانیسم رو باب کرد

راستی، کردان، لولوی کدام خرمن بود؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا خانم مینوی جواب این سئوال رو میدونه؟
        آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/06/24, 02:44.

نظر

• Nay
          Banned
          • Aug 2014
          • 641

شنیده شده مسعود زریبافان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت احمدی نژاد که
          مدتی رئیس مجمع باشگاه استقلال نیز بوده است و از او بعنوان یار گرمابه وگلستان احمدی نژاد یاد می شه، پس از اعترافات مدیرعامل سابق منطقه آزاد قشم که به بازداشت بقائی معاون اجرائی احمدی نژاد منجر شد، بازداشت خواهد شد.

اندک اندک جمع یاران گرمابه و گلستان، دارند جمع میشوند یک جا توی زندان

مشائی تو نوبت بعدی است؟

خودش کی این افتخار نصیبش میشه؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
            انتقاد رئیس قوه قضائیه از تهمت‌های «بی‌پایه و اساس» احمدی‌نژاد...

صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه ایران، روز دوشنبه محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهوری پیشین ایران، را متهم کرد که «با حرف‌هایی که هیچ پایه و اساسی نداشت» به دو رئیس قوای دیگر اتهام می‌زد...
            حالا خوبه بابک زنجانی توی زندان هست و میگه حرف هایی که پایه و اساس نداشت !!!

بلاخره دوره لاریجانی ها هم تموم میشه، اون موقع معلوم میشه "پایه و اساس"

اگر به حرف احمدی نژاد گوش داده بود آملی و آب رو میریخت اونجایی که میسوزه! الان اینجوری نبود اوضاعش

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

دروغ های رییس راستگویان در کنفرانس خبری

1 - واردات در دولت قبل 720 میلیارد دلار بوده است
              معاون گمرک : حداکثر میزان واردات در دولت قبل از 425 میلیارد دلار فراتر نمی رود

2 - دولت دخالت مستقیم در بازار سرمایه ندارد
              مستخدمین حسینی : دولت بازار سرمایه را عمدا به اینجا کشاند و 55 میلیارد دلار پول از مردم گرفت

3 - قانون بهبود فضای کسب و کار را اجرا کردیم
              حریری عضو اتاق بازرگانی : حرف های روحانی درباره اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار صحت ندارد

4 - کاهش 8 میلیارد دلاری واردات مواد غذایی
              عسکراولادی : ادعای کاهش هشت میلیارد دلاری واردات مواد غذایی در دولت یازدهم را قبول ندارم. گندم، برنج، روغن و سویا به میزان فزاینده ای به کشور وارد می شود

5 - ما تورم را کاهش دادیم
              مستخدمین حسینی : تورم به خاطر عمیق تر شدن رکود کاهش یافت. دولت نقشی در کاهش تورم نداشته است.

6 - حضور مردم در زمینه های اقتصادی نسبت به گذشته پرنشاط تر است
              مستخدمین حسینی : متاسفانه امروز در هیج کجا نمی شود سرمایه گذاری کرد

. . .

نظر

• rio
                عضو عادی
                • Mar 2015
                • 175

(تاکید موکد : مصادره به مطلوب ممنوع !))

سلام :
                همچنانیکه در مطلبی تحت عنوان ( رمز نهایی توافق ) یک هفته پیش عرض شد : ((تضاد چراغ قرمز وچراغ سبز را به روشنی می توان دید در این صحنه))
                سخنان دیشب مقام رهبری ؛ بر تضاد آشکار موجود بین درخواست های طرفین صحه گذاشت .
                اما فارغ از خطوط قرمز تعیین شده توسط مقام رهبری در سخنان دیشب , آنچه به نظر من مهم تر است ؛ بافت و texture کلام است به نحوی که اجزای متشکله سخنرانی به دقت و با نوعی برنامه ریزی و تفکر قبلی ؛ در جای خود استوار گشته اند .
                در دیباچه ( مقدمه ) سخنان مقام رهبری داریم :

((تقوای جامعه در مسائل اقتصادی، همان اقتصاد مقاومتی است که کشور را در مقابل تکانه های ناشی از حوادث جهانی یا در مقابل تیرهای زهرآگین سیاستهای معارض جهانی حفظ می کند))

اما مهمترین نکته در سخنان مقام هبری سوای مباحث محتوایی ؛ مبحث (( شکلی)) ی ابراز کلام است به نحوی که محتوی ی مورد نظر گوینده ؛ در قالب و فرمتی غیر سیال و با کمترین درجه ی انعطاف پذیری !(( به لحاظ امکان برداشت های متفاوت و متضاد)) ارائه گردیده است ؛ به نحوی کههم شائبه ی هرگونه سوء فهم و برداشت و امکان ((مصادره به مطلوب )) از سخنان به حداقل ممکن برسد و هم اینکه تا حد ممکن بر روی مواضع تصریح بشود .به عبارت ساده تر مقام رهبری در سخنان دیشب تاکید موکد بر مواضعی کردند و مصادره به مطلوب را هم از سخنان شان ( ممنوع ) کردند .

یعنی در اینجا با کاربرد دو ابزار و تکنیک کلامی مواجه هستیم :

1
                - شفافیت و همه فهم بودن کلام به نحوی که امکان هرگونه سوء برداشت و مصادره به مطلوب را از کلام به صفر برساند .

2- تصریح موکد بر آنچه به شکل کاملا رسا و شفاف و غیر شبهه ناک , بیان شده است .

به عنوان نمونه به این عبارت دقت کنیم :
                این خط تبلیغی غیرصحیح کهاز برخی خطوط قرمز رسمی در جلسات خصوصی صرف نظر شده است، خلاف واقع و دروغ است.

در عبارت بالا ؛ به صراحت، راه بر ؛ تحلیل ها و اظهاراتی از این دست که برخی می گویند :آنچه در ظاهر قضایا طرح و عنوان می شود با واقعیات پشت پرده متفاوت است ( باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور ) بسته شدهتا مخاطب بداند , مطالبی که طرح می شود , زیر و رو کردن ندارد و دو رویه ندارد و لایه های سطحی و عمقی و ظاهر و باطن و پیش چشم و پشت پرده همانی است که همه دارند می شنوند . همچنین به این عبارت دقت کنیم : (((تاکید می کنم : تمام تحریم های اقتصادی ، مالی و بانکی باید .......)))

چنانکه از عبارت بالا بر می اید گوینده در صدد تاکید (( دوباره )) ی مطلبی است که یک جمله پیش تر هم به روشنی بیان کرده و هم چنین با استفاده از لفظ (( تمام)) تاکید و قطعیت را به درجه ای می رساند که دیگر محلی برای شک و تردید و گمانه زنی و تعبیرات دلخواه وجود نداشته باشد .

بعدالتحریر :
                خوشبختانه نظرات امثال من , ملاک تصمیم گیری ی کسی نیست و من برای خودم می نویسم (عادت دارم با نوشتن فکر و تدقیق کنم ) و از این منظر و در این مرحله ی فعلی می توان گفت ( برای خودم نه شما دوستان) که :
                کالبد ( توافق ) داخلجعبه ای چوبین گذاشته شده ؛ فقط نیاز به 4 عدد میخ و یک چکش مانده و...
                اما در فرهنگستان ایرانی ی ما مثلی هست که می گوید :
                ((در نومیدی بسی امید است ))
                امید که کالبد مذکور بر حسب تشخیص اشتباه من نوعی ؛ درون box گذاشته شده باشد و بر خلاف توقع و تصور ؛ ناگهان برخیزد و به شادمانی و پایکوبی پردازد .
                امید وارم .
                ( البته درصدو نسبت و جای کم و زیاد بودن این امید واری محل بحثی بود که در سطور بالا عنوان شد )

!
                اگر شرایط عوض شود ما هم تحلیل مان را بر حسب شرایط تازه آپدیت و به روز می کنیم
                (نظرات شخصی و ای بسا اشتباه )
                با مهر و سپاس

[COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• نجاT...
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 2639

روابط روسیه و عربستان سعودی متحول می‌شود...

از نظر تاریخی روسیه یا اتحاد جماهیر شوروی سابق اولین کشوری بود که در سال ۱۹۲۶ دولت جدید التأسیس عربستان سعودی توسط ملک عبدالعزیز را به رسمیت شناخت.

اگرچه بعدها تضاد با ایدئولوژی کمونیستی از یک سو و تعلق به بلوک غرب از سوی دیگر، کشور اسلامی عربستان که قرآن کتاب خدا را قانون اساسی خود قرار داده، از اتحاد جماهیر شوروی کمونیست جدا کرد.

در سال ۱۹۳۲ اولین سفر یک مقام رسمی سعودی به مسکو به عمل آمد. شاهزاده فیصل عبدالعزیز که در آن زمان فقط ۲۶ سال داشت به عنوان وزیر خارجه عربستان وارد روسیه شد.

مسائل میان دو طرف در آن سال‌ها به پیچیدگی امروز نبود و کار وزیر خارجه بر سه موضوع وام گرفتن از روسیه، بازپس‌گیری اراضی وقفی عربستان در خاک روسیه که به دنبال انقلاب بلشویکی سال ۱۹۱۷ مصادره شده بود و اجازه یافتن مسلمانان روسیه برای عزیمت به حج دور می‌زد.

تا سال ۱۹۹۴ که ویکتور چرنومردین، نخست وزیر اسبق روسیه از عربستان سعودی دیدار کرد و موافقتنامه اقتصادی، تجاری و فنی میان دو کشور امضاء شد، هیچ‌گونه گشایشی بعد از سفر فیصل بن عبدالعزیز میان دو کشور صورت نگرفت و در زمانی که فیصل در سال ۱۹۶۴ پادشاه عربستان شد به یکی از دشمنان سرسخت بلوک کمونیستی تبدیل شد. رقابت شدید وی با جمال عبدالناصر در مصر نقش مهمی در این رویاروئی وی با بلوک شرق داشته است.

اما امروزه گشایش جدید در روابط دو کشور بر مسائلی به مراتب بسیار پیچیده‌تر از آنچه که در اوائل قرن ۲۰ مطرح می شد، حلقه زده است و دو موضوع رقابت با ایران و عدم تمایل ایالات متحده امریکا برای درگیر شدن بیشتر در امور منطقه، در رأس اولویت‌های عربستان سعودی برای گسترش روابط خود با روسیه به شمار می روند.

سفر محمد بن سلمان، وزیر دفاع و نائب ولیعهد عربستان، به مسکو بدون اینکه عادل جبیر وزیر خارجه را به همراه داشته باشد و به دور از حضور محمد بن نایف ولی عهد کشور، پیام واضحی برای آمریکا داشته است که افراد متمایل به آن در این سفر هیچ نقشی ندارند. محمد بن نایف ولی عهد و عادل جبیر وزیر خارجه عربستان سعودی به تمایل به سیاست‌های آمریکا در منطقه معروف هستند.

امتیازات ویژه اقتصادی به روسیه

اقتصاد عربستان سعودی با سرمایه‌ای بالغ بر ۷۴۶ میلیارد دلار و رشد اقتصادی ۶ درصدی طی ده سال گذشته همراه با زیربنای اقتصادی محکم و به روز شده و جذابیت‌های بالای سرمایه‌گذاری خارجی، یک فرصت استثنائی برای روسیه فراهم می‌کند که بتواند خود را تا اندازه‌ای از تحریم‌های اقتصادی دولت های غربی رهایی دهد.

از اینرو فعال کردن کمیسیون همکاری‌های مشترک اقتصادی و تجاری روسیه و عربستان از مهمترین اهداف دولتمردان مسکو به حساب می‌آمد که موفق شدند جلسات مهمی از آن را در شهر سن‌پترزبورگ برگزار کنند.

توافق‌های صورت گرفته در زمینه اقتصادی و تجاری میان عربستان سعودی و روسیه، به شرکت‌های روسی اجازه می‌دهد که مالکیت صد درصد در همه زمینه های سرمایه‌گذاری به جز بخش‌های خدمات مالی و ارتباطات به دست آورند. همچنین این شرکت‌ها از مالیات بر درآمد، مالیات بر سود اضافی، مالیات بر فروش و مالیات بر مالکیت معاف هستند و تنها ۲۰ درصد مالیات بر سود با کسر هزینه‌ها و ضررهای احتمالی پرداخت خواهند کرد.

سرمایه‌گذاری خارجی در عربستان در حال حاضر ۲۰۸ میلیارد دلار است و دولت سعودی تلاش می‌کند در طی ده سال این رقم را به ۵۰۰ میلیارد دلار برساند و امیدوار است که شرکت‌های روسی درصد مهمی در این افزایش داشته باشند.

مذاکره درباره سوریه بدون بشار اسد

همزمان با وقوع تغیرات بنیادی در معادله جنگ سوریه در همه جبهه‌ها و ضعیف شدن بشار اسد، تحرکات سیاسی برای ایجاد تغییر در نظام سیاسی حاکم بر سوریه شدت گرفت. بدون شک روسیه در سرعت بخشیدن به هرگونه تغییرات سیاسی در دمشق می‌تواند نقش عمده‌ای ایفا کند. قبل از سفر محمد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان به روسیه، برای نخستین بار روس‌ها قطعنامه محکومیت بشار اسد در استفاده از بشکه‌های انفجاری بر ضد شهروندان سوری را وتو نکردند. همچنین روسیه در هفته‌های گذشته از تعداد دیپلمات‌های شاغل خود در سوریه کاسته و شمار زیادی از کارشناسان خود را همراه با خانواده‌هایشان از بندر طرطوس خارج کرده و جایگزینی برای آنها به سوریه نفرستاده است. برخی گزارش‌ها هم از متوقف شدن محموله‌های اسلحه روسی به بندر لاذقیه خبر داده اند. این تحولات از دید سیاستمداران عربستانی بسیار مهم تلقی شد و ضرورت همراهی و تشویق آن را در اولویت‌های خود قرار دادند.

آنچه که از گزارش‌های منتشر شده در مطبوعات عربی از مفاد مذاکرات محمد بن سلمان و ولادیمیر پوتین برمی‌آید، به نظر می رسد که دو کشور عربستان سعودی و روسیه بر سر یک دوره انتقالی در سوریه بدون بشار اسد به توافق رسیدند.

در این دوره انتقالی یک شخصیت علوی زمام امور کشور را به عهده خواهد گرفت که مهمترین کارکرد این دوره حفظ امنیت اقلیت‌ها از یک‌سو و برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری و تدوین قانون اساسی جدید از سوی دیگر است. این طرح با مشارکت دیگر کشورها از جمله آمریکا و اتحادیه اروپا می تواند جامه عمل بپوشد.

ساخت نیروگاه اتمی در عربستان سعودی

در میان شش موافقنامه امضاء شده میان عربستان سعودی و روسیه که نام «استراتژیک» به آنها اطلاق شده است، یکی به امور انرژی اتمی اختصاص داده شده است که براساس آن روسیه در ساخت ۱۶ نیروگاه اتمی با اهداف صلح‌طلبانه و به منظور تأمین انرژی مشارکت خواهد کرد.

در حال حاضر عربستان سعودی محلی بنام «شهرک انرژی اتمی ملک عبدالله» در غرب ریاض پایتخت کشوردارد که کلیه مطالعات مربوط به ایجاد نیروگاه های اتمی در آن انجام می‌گیرد. این مرکز در سال ۲۰۱۰ با فرمانی از سوی ملک عبدالله تأسیس شد. براساس مطالعات صورت گرفته در این مرکز، دولت عربستان ۳۰۰ میلیارد دلار برای ساخت ۱۶ نیروگاه در نظر گرفته که بعد از ده سال دو نیروگاه فعال به مدار تولید انرژی خواهند پیوست و هر ساله دو نیروگاه اضافه خواهد شد. همچنین در کنار این نیروگاه ها، مزارع گسترده تولید انرژی خورشیدی در نظر گرفته شده که مدل آن را از کشورهای اروپایی گرفتند.

عربستان سعودی علاوه بر روسیه موافقنامه های ساخت نیروگاه های اتمی با کره جنوبی و فرانسه دارد. نیروگاه های SMART که قرار است کره ای‌ها در عربستان بسازند برای تولید برق و شیرین کردن آب به کار می‌روند و ده برابر نیروگاه‌های عادی کار می‌کنند. اما روی آوردن به همکاری اتمی با روسیه از سوی دولتمردان سعودی می‌تواند یک تصمیم سیاسی برای رقابت با برنامه‌های اتمی ایران باشد.

حال باید دید که روش‌های تأمین سوخت نیروگاه‌های روسی در عربستان بر چه اساسی کار خواهد کرد. اگر این روش دقیقا مطابق با سانترفیوژ و غنی سازی باشد، این بدان معناست که منطقه به سوی رقابت شدید اتمی پیش خواهد رفت که چه بسا با بالا بردن درجه غنی سازی، رقابت تسلیحات اتمی در راه خواهد بود...
                  انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    بسیج دانشجویی ۴۶ دانشگاه خطاب به لاریجانی:
                    متأسفانه شما روند مذاکرات بی‌نفع و پرضرر را عاقلانه می‌خوانید!

بسیج دانشجویی ۴۶ دانشگاه با صدور نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس تاکید کردند: پارلمان جمهوری اسلامی ایران حتی در برابر اقدامات استکباری کنگره آمریکا نیز ساکت می‌ماند و به دادن بیانیه‌های بی‌خاصیت و صوری اکتفا می‌کند و هیأت رئیسه مجلس و شخص جنابعالی در برابر تصویب هرگونه طرح مقابله به مثلی می‌ایستد و تأسف‌بار تر اینکه روند مذاکرات بی‌نفع و پرضرر را عاقلانه می‌خوانید.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، بسیج دانشجویی ۴۶ دانشگاه کشور با صدور نامه‌ای خطاب به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی بیان اینکه این مقطع از مذاکرات قطعا یکی از مهمترین گردنه‌های تاریخی در نظام اسلامی است، اعلام کردند: آنچه روح را می‌آزرد و قلب را می‌فشرد سکوت مجلس شورای اسلامی در وضعیت کنونی است. حضور فعال و موثر مجلس عرصه را برای زیاده‌خواهی‌ها تنگ خواهد کرد.

در ابتدای این نامه آمده است: چنانچه مجلس شورای اسلامی وظایف اصلی خود -که همان نظارت و تقنین است- را به درستی و مطابق وظیفه قانونی و انقلابی انجام دهد، بسیاری از مشکلات مملکت حل خواهد شد و قوای دیگر نیز در انجام وظایفشان یاری خواهند شد.

این دانشجویان بسیجی با اشاره به گذشت بیش از دو ماه و نیم از توافق لوزان که در آن بسیاری از خطوط قرمز نظام دچار خدشه و مورد بی‌اعتنایی قرار گرفت، اعلام کردند: داشتن ۱۹۰ هزار سو ظرفیت غنی‌سازی، آزاد بودن روند تحقیق و توسعه، عدم دسترسی به مراکز نظامی و موارد دیگر مورد بی‌اعتنایی تیم مذاکره کننده قرار گرفت و از همه بدتر استقلال نظام اسلامی به عنوان یکی از مهمترین شعارهای انقلاب اسلامی مورد خدشه واقع شد.

۴۶ تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور معتقدند آنچه روح را می‌آزرد و قلب را می‌فشرد سکوت مجلس شورای اسلامی در وضعیت کنونی است.

در ادامه این نامه آمده است: به راستی مجلس را چه شده است که در برابر یکی از بدترین توافقات تاریخ معاصر دم بر نمی آورد و نه تنها وظیفه تقنینی خود را انجام نمی‌دهد که در بعد نظارتی نیز بسیار ضعیف عمل می‌کند! چه شده است که مجلسی که با عنوان اصولگرایی شناخته می‌شود این چنین اصول اساسی نظام اسلامی را فراموش می‌کند و در برابر زیر پا گذارندگان اصول ساکت می نشیند!

این دانشجویان بسیجی خطاب به لاریجانی اعلام کردند: آنچه به عیان دیده می‌شود و توسط نمایندگان مجلس نیز به کرات بر آن تاکید شده نقش ترمزگونه حضرتعالی و هیأت رئیسه مجلس در مقابل هر طرح اصلاحی درباره مذاکرات هسته‌ای است.

در ادامه این بیانیه تصریح شده است: در این میان پارلمان جمهوری اسلامی ایران حتی در برابر اقدامات استکباری کنگره آمریکا نیز ساکت می‌ماند و به دادن بیانیه‌های بی‌خاصیت و صوری اکتفا می‌کند و هیأت رئیسه مجلس و شخص جنابعالی در برابر تصویب هرگونه طرح مقابله به مثلی می‌ایستد و تأسف‌بار تر اینکه روند مذاکرات بی‌نفع و پرضرر را عاقلانه می‌خوانید.

۴۶ تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور در پایان با بیان اینکه این مقطع مذاکرات قطعا یکی از مهمترین گردنه‌های تاریخی در نظام اسلامی و تاریخ تشیع است، اعلام کردند: سکوت شما و مجلس شورای اسلامی می‌تواند تا سال‌های سال تاثیر بسیار بدی بر نظام مقدس اسلامی و جنبش‌های آزادی‌خواهانه و استقلال طلبانه جهان اسلام داشته باشد و در نقطه مقابل حضور فعال و موثر مجلس عرصه را برای زیاده‌خواهی‌ها تنگ خواهد کرد.

http://snn.ir/detail/News/420014/9029
                    وقتی ساکت فتنه باشی به خاطر حفظ مقام و موقعیت ! مجبور میشی در برابر کاپیتولاسیون هم سکوت کنی

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

حالا خوبه بابک زنجانی توی زندان هست و میگه حرف هایی که پایه و اساس نداشت !!!

بلاخره دوره لاریجانی ها هم تموم میشه، اون موقع معلوم میشه "پایه و اساس"

اگر به حرف احمدی نژاد گوش داده بود آملی و آب رو میریخت اونجایی که میسوزه! الان اینجوری نبود اوضاعش

ما نفهمیدیم از نظر شما رهبری با بصیرت هست یا نه بالاخره التزام عملی نداری اصلا
                      لاریجانی منصوب مستقیم ایشان هست برو به ایشان بگو حتما

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                        ما نفهمیدیم از نظر شما رهبری با بصیرت هست یا نه بالاخره التزام عملی نداری اصلا
                        لاریجانی منصوب مستقیم ایشان هست برو به ایشان بگو حتما
                        در مورد فهم شما متاسفانه کاری از دست من ساخته نیست، فکر کنم باید بیشتر تلاش کنی

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

در مورد فهم شما متاسفانه کاری از دست من ساخته نیست، فکر کنم باید بیشتر تلاش کنی
                          بنده در مورد فهم خودم همیشه در حال تلاشم که بیاد بالا ممنونم از دست شما معلومه کاری ساخته نیست کوری عصا کش کور دگر شود؟

نظر

• Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

به نظرم تا ظهور مهدی باید منتظر باشیم تا نوبت به خودش برسه

--------------

به گزارش خبرگزاری کار ایران، ایلنا، قباد افشار، رئیس سازمان امور اراضی، روز سه‌شنبه، دوم تیر، از شکایت این سازمان از «ک-‌د»، یکی از وزیران دولت دهم، خبر داد که به گفته او در دوره مسئولیتش در استانداری تهران «مجوزهای غیرقانونی» را صادر کرده است.

وی اضافه کرد: «پرونده وی را به همراه اعلام جرم‌های متعدد از برخی شهرداران دولت گذشته به دستگاه قضایی ارسال کردیم.»

ک -د = کامران دانشجو

نظر

• milad617
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 120

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                              به نظرم تا ظهور مهدی باید منتظر باشیم تا نوبت به خودش برسه

--------------

به گزارش خبرگزاری کار ایران، ایلنا، قباد افشار، رئیس سازمان امور اراضی، روز سه‌شنبه، دوم تیر، از شکایت این سازمان از «ک-‌د»، یکی از وزیران دولت دهم، خبر داد که به گفته او در دوره مسئولیتش در استانداری تهران «مجوزهای غیرقانونی» را صادر کرده است.

وی اضافه کرد: «پرونده وی را به همراه اعلام جرم‌های متعدد از برخی شهرداران دولت گذشته به دستگاه قضایی ارسال کردیم.»

ک -د = کامران دانشجو
                              اینقدر کشش ندید .

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

در اصل توسط rio پست شده است View Post
                                (تاکید موکد : مصادره به مطلوب ممنوع !))

سلام :
                                امکان ((مصادره به مطلوب )) از سخنان به حداقل ممکن برسد و هم اینکه تا حد ممکن بر روی مواضع تصریح بشود

1
                                - شفافیت و همه فهم بودن کلام به نحوی که امکان هرگونه سوء برداشت و مصادره به مطلوب را از کلام به صفر برساند .

2- تصریح موکد بر آنچه به شکل کاملا رسا و شفاف و غیر شبهه ناک , بیان شده است .

به عنوان نمونه به این عبارت دقت کنیم :

...همچنین به این عبارت دقت کنیم : (((تاکید می کنم : تمام تحریم های اقتصادی ، مالی و بانکی باید .......)))

اگر شرایط عوض شود ما هم تحلیل مان را بر حسب شرایط تازه آپدیت و به روز می کنیم
                                (نظرات شخصی و ای بسا اشتباه )
                                با مهر و سپاس

سلام

ای کاش شما مقدمات رو فراهم میکردی، ما نتیجه گیری می کردیم.... تا تفسیر به رای نباشد

کل سخنرانی لازمه و نکات کلیدیش باید حلاجی بشه

مثلا یکی به میخ زدن و یکی به نعل زدن

از یه طرف میگه، ما جداً دنبال رفع تحریم هستیم و از طرف دیگه، تحریم، فرصته!!!!!!

برخلاف ادعای صراحت ایشان، ایشان از این دلخور هستند که به سیاق و سبک خودشون، دوژمن، پولیتیک خودشون رو به خودشون زده و همه چیز رو مبهم جلوه میدهند و کــــــشدار، تا طرف تحت شمشیر دموکلوس باقی بمونه!!!!!!!! این به تلافی اون جفتک پرانی هایی است که این چند ساله ایران در برابر قوانین بین المللی از خودش نشون داد و دهن کجی کرد!!!!!! وگرنه، غرب با صراحت کامل گفته که میخواد توافقی انجام بشه که برنامه اتمی به زعم غربی ها، با ابعاد نظامی ایران، برای همیشه عقیم بشه!

یعنی جلوی قاضی و معلق بازی؟ خود جماعت آخوند و بالاخص شیعه، در دوگانه گویی و ایهام، ید طولایی دارند، برای همین دلخورند که یکی بالا دستشون ظاهر شده!!!!!

این قسمتیش هم بر میگرده به بیسوادی های خودشون که دارند الان ادعای صراحت لهجه میکنند. زیرا سوتی های گذشته، آینه راهشون شده، مبادا تکرار بشه که البته میشه. مثل قطعنامه 598 که هنوز یک سنت از اون غرامت را تا کنون عرضه نداشته اند بگیرند، زیرا از کلماتی استفاده شده در متن قطعنامه که برای عراق، الزام آور نبوده!!!!!! برای همین مدام روی الزام آور تاکید میشه، چون حالا فهمیده اند یک من ماست چقدر کره میده و قطعنامه، کاغذ پاره نیست!

بنابراین، چیزی که من از سخنرانی اخیر ایشون استنباط میکنم، اتفاقاً نوعی باز گذاشتن راه فرار است، تا اگر احساس کردند تو هچل افتادند، راه برای دبه کردن خودشون باز باشه! کی از آخوند جماعت، دو دوزه باز تر؟؟؟؟؟؟؟ حالا شما اسمش رو بذار، بصیرت!

پس به نظرم، تو بازی ای که، کلیه ابتکار عمل از دست ما خارجه، تعیین چارچوب و گذاشتن شرط، فقط برای مصرف داخلی است (که دیگه خریدار هم نداره، بلکه برای خالی نبودن عریضه، عرض میشه) و هرگونه عدم توافق، در حقیقت، استمهالی است برای فرار از دست عزرائیل تغییر رژیم، که حتی یک ثانیه حکومت بیشتر هم، یک ثانیه است، اگر قرار باشه که چارچنگولی بچسبی به مقام و صندلیت!

فعلا که همه چیز همچنان آخوندی است و سرش دست خودشونه! پس تا دقیقه 90 صبر میکنیم! شاید فرجی شد!

(نی)

نظر

در حال کار...
                                X