نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
    به نظر دوستان فردا کیا رای میارن؟ واسه مجلس و خبرگان کیا اول میشن
    با سود فوق العاده ایی که بازار داد....فردا هم ان 5 نفر >:)....رای نیارن...بهترین عید عمرم را خواهم داشت:.thumbsupsmileyanim.........نه به چماغ و چماغ دار..../:.weirdsmiley.:/
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

در اصل توسط mey پست شده است View Post
      با سود فوق العاده ایی که بازار داد....فردا هم ان 5 نفر >:)....رای نیارن...بهترین عید عمرم را خواهم داشت:.thumbsupsmileyanim.........نه به چماغ و چماغ دار..../:.weirdsmiley.:/
      به نظر خودم که لیست هاشمی واسه خبرگان رای میاره و لیست اصلاح طلبان واسه مجلس
      هاشمی اول خبرگان میشه و مطهری اول مجلس
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• mkamyab
        عضو عادی
        • Jan 2011
        • 268

من راي مي دهم، تو راي نمي دهي ولي اونا راي مي دهند.
        اگه راي نديم بعدا حق نداريم به نماينده هاي مجلس فحش بديم.
        با شركت در انتخابات براي خودمون حق فحاشي را محفوظ بداريم. :D

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

غرب تهران که اصلا لیست مموتی گرایان را ندیدم.دست ملت..همش عارف جون..و....جالب بود خیلی جوان امده بودن پا کار.......من با لعن به اربابان ریا و خشونت....به عارف عزیز...و هاشمی...البته بطور کامل به تمام لیست رای دادم....
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• rajabi
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 936

بنده هم در انتخابات شرکت کردم و به ترکیبی از طرفداران احمدی نژاد و یکی دو نفر اصلاح طلب از جمله آقای عارف رای دادم
            البته بنده به هاشمی رای ندادم

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
              بنده هم در انتخابات شرکت کردم و به ترکیبی از طرفداران احمدی نژاد و یکی دو نفر اصلاح طلب از جمله آقای عارف رای دادم
              البته بنده به هاشمی رای ندادم
              رای به عارف یکی از درست ترین انتخابات بوده......این درگه ما درگه نومیدی نیست / صد بار اگر توبه شکستی باز آ

آخرین ویرایش توسط mey؛ 2016/02/26, 14:48.

نظر

• "Midas"
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 2483

سلام،

طرفداران احمدی نژاد را بهتر بشناسیم.

پس از درج خبری مبنی بر رد صلاحیت و عدم شرکت کاندیداهای مجلس طرفدار دولت احمدی نژاد (در سایت دولت بهار)،
                شاهد فریاد وا اسفا و وا مصیبتای کاربران این سایت بودیم.

--

---

در این میان کاربری با ابراز خرسندی، نبودن حسینیان و رسایی را موهب خدایی می داند و اظهار امیدواری می کند که کوچک زاده هم پس از 7 اسفند (انتخابات ) به دو نفر قبلی بپیوندد (رای نیاورد).

با این همه سردرگمی کاربران دو آتشه طرفدار احمدی نژاد از درک این کامنت را می توان در تعداد مثبت ها و منفی ها به خوبی مشاهده کرد!

---
                آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2016/02/26, 17:06.
                بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

منظر نتایجی کوبنده باشید....انقلاب...4 را ولیعصر بودم.....1 ساعت چرخیدم.....1 نفر هم ندیدم آن لیست نحس دستش باشه.....چهره مهربان دوست داشتنی عارف...شدیدا در دست مردم رخ مینمایاند.....

نظر

• خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

منظر نتایجی کوبنده باشید....انقلاب...4 را ولیعصر بودم.....1 ساعت چرخیدم.....1 نفر هم ندیدم آن لیست نحس دستش باشه.....چهره مهربان دوست داشتنی عارف...شدیدا در دست مردم رخ مینمایاند.....
                    درود می عزیز

خوش خبر باشید:x
                    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                      درود می عزیز

خوش خبر باشید:x
                      دادا ....خدا شاهده تا الان حتی دست یه نفر هم لیست نحس را ندیدم...با اینکه حداقل 4..4.5....ساعت....چرخیدم دم شعب مختلف ...غرب....و...مرکز شهر...راستی بعد 9 سال دوباره موتور سوار شدم....سه سوت از این شعبه میرفتم شعبه دیگه......نتایج واقعا عحیب خواهد بود.....@};-@};-@};-@};-@};-

نظر

• mjtb
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 527

اصولگرایان از رقبایشان یاد بگیرند که اصولگرایی یعنی چه!

وبلاگ > مهاجری، محمد - به عنوان یک اصولگرا عرض می کنم:

تا اینجا و این لحظه رقبای اصولگرایان برنده جام اخلاق انتخابات هستند.
                        صلاحیت شان رد شد،بازی را بر هم نزدند.
                        ناشناس ترین کاندیداها را برایشان باقی گذاشتند،همانها را به خط کردند.
                        به نفوذی بودن و انگلیسی بودن و ... متهم شدند، به مصداق" اذا مروا باللغو مروا کراما" از کنارش گذشتند.
                        با عبارتهای تند و تیز، به آشوب تحریک شدند، متانت و صبوری به خرج دادند.
                        به لطایف الحیل خواستند حضورشان را کمرنگ کنند، به شکل گسترده پای صندوق آمدند و به ندای رهبری و بزرگان پاسخ مثبت دادند.

خواستند با ایجاد تنگنا، به کار غیرقانونی وادارشان کنند، زیر بار نرفتند.
                        در تبلیغات انتخاباتی در قیاس با طرف مقابل به حداقل ها قناعت کردند.
                        و...

تا اینجای کار مدیون رقباییم. هم قدرشان را بدانیم و هم ازشان یاد بگیریم.
                        اگر باز هم هوشمندی به خرج دهند و با همین دست فرمان جلو بروند و کار تمام شود، باید از آنها دعوت کنیم برایمان کلاس بگدارند و کمی اصولگرایی یادمان بدهند!

http://www.khabaronline.ir/detail/51...eblog/mohajeri

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

همین که حداقل دیگه اکثریت مطلق را ندارن...بزرگترین تو دهنی را خوردن.....تو خبرگان هم هر چی صندوق ها بیشتر شمرده میشه.....مثلث جیم دارن ..میان پایین.........به لیست ایرانی افتخار میکنم.....اجنبی خودشونن جد اباد...مجهول هویه شان

نظر

• خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

همین که حداقل دیگه اکثریت مطلق را ندارن...بزرگترین تو دهنی را خوردن.....تو خبرگان هم هر چی صندوق ها بیشتر شمرده میشه.....مثلث جیم دارن ..میان پایین.........به لیست ایرانی افتخار میکنم.....اجنبی خودشونن جد اباد...مجهول هویه شان
                            صندوق های بزرگ مونده!!صبر میکنیم تا ببینیم چه شود...تا اینجا نه بزرگ به لیست داعشیا...
                            زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

میخوام ببینم اونایی که غلط زیادی میکردن...انگلیس ..انگلیس میکردن....الان چه غلطی میخوان بکنن:D.....13 نفر از لیست هاشمی رای اوردن...و خودش و کلید ساز هم نفرات اول ..دوم ..هستندlaughingsmiley...مرگ بر متحجرین..داعش مسلک خبیث.../:.weirdsmiley.:/

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                                بداخلاقی اصولگرایان بعد حضور گسترده مردم در هفتم اسفند
                                جریان‌سازی رسانه‌ای علیه نتایج انتخابات

خبرگزاری‌های اصولگرا با انتشار لیست‌های متعدد از مجلس شورای اسلامی و همچنین خبرگان رهبری این فرضیه را ایجاد کرده که نتایج رسمی انتخابات مشخص شده و ستاد انتخابات کشور آن را اعلام نمی کند.
                                سرویس سیاسی خرداد: هنوز ۱۲ ساعت از پایان انتخابات نگذشته است که برخی رسانه‌های در اعلام نتایج انتخابات پا را فرا‌تر گذاشته و برخلاف قانون و همچنین بیانیه‌های متعدد ستاد انتخابات کشور برخی اسامی را به عنوان نامزدهای پیروز انتخابات مطرح می‌کنند که نفس همین مساله می‌تواند برخی ابهامات و شایعات را در خصوص اعلام نهایی نتایج انتخابات فراهم کند.

به گزارش خرداد، هنوز یک ساعت از پایان انتخابات نگذشته است که برخی رسانه‌ها برخلاف قانون و همچنین بیانیه‌های متعدد ستاد انتخابات کشور برخی اسامی را به عنوان نامزدهای پیروز انتخابات مطرح می‌کنند که نفس همین مساله می‌تواند برخی ابهامات و شایعات را در خصوص اعلام نهایی نتایج انتخابات فراهم کند. تمرکز اصلی این اخبار ممنحصر به رای آوری مصباح یزدی ، جنتی و محمد یزدی در انتخابات خبرگان است که پیشتر با شعار لیست ضد انگلیسی مورد حمایت جریان‌های اصولگرایی قرار گرفته بودند.

طی ساعات گذشته خبرگزاری‌های اصولگرا با انتشار لیست‌های متعدد از مجلس شورای اسلامی و همچنین خبرگان رهبری این فرضیه را ایجاد کرده که نتایج رسمی انتخابات مشخص شده و ستاد انتخابات کشور از اعلام آن سرباز می‌زند. بنابر گفته یکی از نامزدهای انتخاباتی این دوره از مجلس از برخی رسانه‌های اصولگرا با او تماس‌هایی در خصوص نتیجه آرای کسب شده و حتی گرایش سیاسی وی در این دوره از انتخابات داشتند. گفته می‌شود که این رسانه در خلل این تماس‌های تلفنی درصدد آن هستند که گرایش نامزدهای انتخاباتی را اصولگرا عنوان کنند که بر این اساس به نوعی پیروزی این جریان سیاسی در انتخابات را زودتر از موعد رقم بزنند.

این خبرگزاری‌ها که در جریان انتخابات خرداد ۹۲ طی اخباری به کرات اعلام می‌کردند که نامزدی جز حسن روحانی در انتخابات پیروز شده در این دوره از انتخابات نیز تاکید بر پیروزی چند نماینده مشخص اصولگرا در انتخابات خبرگان داشته و حتی در اعلام این اسامی مدعی شده‌اند که آرای شمارش شده را به ترتیب و دقیق در اختیار دارند. جالب آنجاست که ستاد انتخابات کشور هنوز هیچ اطلاعات موثقی از میزان رای آوری نامزدهای مورد ادعای رسانه‌های اصولگرا مشخصا در نامزدهای مجلس خبرگان منتشر نکرده است و بر اساس قانون چنین اقدامی از سوی این رسانه مصداقی عینی تخلف انتخاباتی است.
                                فرض کنیم اینها 12 ساعت از انتخابات نگذشته دارن همین کاری که این خبرگزاری مدعی شده انجام میدن ! به قول اینها بداخلاقی !!!

خوب میرحسین که هنوز انتخابات 88 تموم نشده کنفرانس خبری گذاشت و اعلام کرد که من برنده شدم !!!

نظر

در حال کار...
                                X