نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    اول اینکه من به عنوان یک عضو این سایت پست میزدم مثل بقیه و هنوزم به کار خودم ادامه میدم و پستهامو میزنم !

دوم اینکه هدف شما اینه که من پست نزنم ! که به این هدف نرسیدی و نخواهی رسید !

سوم اینکه پست زدن جولان دادن نیست ! همه پست میزنن از جمله خود شما !

چهارم اینکه ساعت فعالیت افراد در سایت به شرایط زندگی و کاری خودشون بستگی داره ! منم مثل بقیه زمانیکه بتونم میام و پست میزنم !

پنجم اینکه شما هدفت از پیشنهاد به مدیریت این بود که مدعی بودی تاپیکهای زیادی به اسم یک نفر در سایت میاد بالا ! پیشنهاد دادی خودت و دوستت البته !که یک تاپیک بشه مخصوص گزارشات کدال همه بره اونجا ! مدعی بودید این بهتره !!!

اگر مدعی بودید که اون تاپیک مجزا برای گزارشات بهتره پس چرا خودت به روش بهتر عمل نکردی !؟ و این بهتر بودن رو ثابت نکردی !!؟؟

اگر مشکل شما این بود که چرا تاپیکهای زیادی به اسم یک کاربر که بنده باشم میاد بالا !!! خوب حالا خودت میری پستهای منو کپی میکنی که همون تاپیکها به اسم خودت بیاد بالا !!! پس هنوز همون مشکلی که شما مدعی بودید برقراره !!!

ششم اینکه این چیزی که میگی کسی بالا نباشه و پایین باشه و ... مفهوم خاصی نداره در فضای مجازی !

هفتم اینکه مدعی هستی موفق شدی !! درسته اگر هدفت کپی کردن پستهای من بوده موفق شدی !! روزهای اول حتی بلد نبودی یک شکل توی پستهات بذاری ! اما الان همون شکلی که من آپلود کردم رو ! کپی میکنی بنام خودت میزنی !

هشتم اینکه مدعی شدی من منفورترین چهره سایت هستم ! اینم به دروغهای قبلیت اضافه میشه ! هیچ ملاک و معیاری برای اثبات این هم نداری !

نهم اینکه فرض کنیم شما چهره منفوری نیستی ! و به قول خودت تعداد تشکرها و لایکها هم از شما زیاده !!! هم اینکه یکی مثل شما پستهای منو کپی میکنه !!! و دوباره منتشر میکنه ! خودش تایید پستهای من هست ! و اینکه من برخلاف ادعای شما نه تنها منفور نیستم ! بلکه یک نفر منتظر نشسته تا من یک پستی در یک تاپیکی بزنم ! و بلافاصله اونو کپی و منتشر کنه !

دهم اینکه اگر همین وقتی که میذاری برای کپی کردن پستهای من ! یا به قول خودت انجام ماموریت سایه به سایه !!! همین وقت رو با نیت اطلاع رسانی به دوستان و کاربران سایت میذاشتی ! و اطلاعاتی فراتر و متفاوت تر از پستهای من منتشر میکردی ! خیلی بهتر و مفیدتر بود برای سایت و بقیه دوستان ! اما خوب با این نیت غلطی که داری، این وقتی که میذاری نتیجه ای نخواهد داشت !

یازدهم اینکه بارها خودت و همفکرانت به من تهمت زدید که از جایی مامور هستی اینجا پست بزنی ! تو یک نفر نیستی چند نفر هستید که مدام پست میزنید !! و اینترنت مجانی گرفتی از دلواپسان و .... حالا همین کار را خودت انجام میدهی ! و آشکار شده برات که اون تهمتهایی که به من می زدید همه نادرست و دروغ بوده !!!
    ماشالله به این سرعت انتقال ...یک نفسی هم بکشی بد نیست :)
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

اول اینکه من به عنوان یک عضو این سایت پست میزدم مثل بقیه و هنوزم به کار خودم ادامه میدم و پستهامو میزنم !

چهارم اینکه ساعت فعالیت افراد در سایت به شرایط زندگی و کاری خودشون بستگی داره ! منم مثل بقیه زمانیکه بتونم میام و پست میزنم !

پنجم اینکه شما هدفت از پیشنهاد به مدیریت این بود که مدعی بودی تاپیکهای زیادی به اسم یک نفر در سایت میاد بالا ! پیشنهاد دادی خودت و دوستت البته !که یک تاپیک بشه مخصوص گزارشات کدال همه بره اونجا ! مدعی بودید این بهتره !!!

اگر مدعی بودید که اون تاپیک مجزا برای گزارشات بهتره پس چرا خودت به روش بهتر عمل نکردی !؟ و این بهتر بودن رو ثابت نکردی !!؟؟

اگر مشکل شما این بود که چرا تاپیکهای زیادی به اسم یک کاربر که بنده باشم میاد بالا !!! خوب حالا خودت میری پستهای منو کپی میکنی که همون تاپیکها به اسم خودت بیاد بالا !!! پس هنوز همون مشکلی که شما مدعی بودید برقراره !!!

ششم اینکه این چیزی که میگی کسی بالا نباشه و پایین باشه و ... مفهوم خاصی نداره در فضای مجازی !

هفتم اینکه مدعی هستی موفق شدی !! درسته اگر هدفت کپی کردن پستهای من بوده موفق شدی !! روزهای اول حتی بلد نبودی یک شکل توی پستهات بذاری ! اما الان همون شکلی که من آپلود کردم رو ! کپی میکنی بنام خودت میزنی !

هشتم اینکه مدعی شدی من منفورترین چهره سایت هستم ! اینم به دروغهای قبلیت اضافه میشه ! هیچ ملاک و معیاری برای اثبات این هم نداری !

نهم اینکه فرض کنیم شما چهره منفوری نیستی ! و به قول خودت تعداد تشکرها و لایکها هم از شما زیاده !!! هم اینکه یکی مثل شما پستهای منو کپی میکنه !!! و دوباره منتشر میکنه ! خودش تایید پستهای من هست ! و اینکه من برخلاف ادعای شما نه تنها منفور نیستم ! بلکه یک نفر منتظر نشسته تا من یک پستی در یک تاپیکی بزنم ! و بلافاصله اونو کپی و منتشر کنه !

دهم اینکه اگر همین وقتی که میذاری برای کپی کردن پستهای من ! یا به قول خودت انجام ماموریت سایه به سایه !!! همین وقت رو با نیت اطلاع رسانی به دوستان و کاربران سایت میذاشتی ! و اطلاعاتی فراتر و متفاوت تر از پستهای من منتشر میکردی ! خیلی بهتر و مفیدتر بود برای سایت و بقیه دوستان ! اما خوب با این نیت غلطی که داری، این وقتی که میذاری نتیجه ای نخواهد داشت !

یازدهم اینکه بارها خودت و همفکرانت به من تهمت زدید که از جایی مامور هستی اینجا پست بزنی ! تو یک نفر نیستی چند نفر هستید که مدام پست میزنید !! و اینترنت مجانی گرفتی از دلواپسان و .... حالا همین کار را خودت انجام میدهی ! و آشکار شده برات که اون تهمتهایی که به من می زدید همه نادرست و دروغ بوده !!!

laughingsmiley
      زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• boss_stock
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 130

رمان مینویسی؟؟

نظر

• Francis
          عضو فعال
          • Jan 2016
          • 328

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
          خودکشی , فحشا , دزدی , طلاق... و از این دست بی اخلاقی ها معلول هستند ....علتها خشکانده نشوند , معلولها از بین نمیروند !

تقریبا ابتدای دوره احمدینژاد آشنای ما یک آپارتمان در پاسداران خرید 65 میلیون تومان .,20 تا 30 میلیون هم وام داشت ....انتهای دوره ایشان فروخت 650 میلیون تومان !
          اگر بخواهید دراین امواج وحشتناک تورم و گرانی دوام بیاورید بایستی اخلاقیات را کنار بگذارید, و اگر باز هم نتوانید تقریبا میتوان گفت به انتهای خط رسیده اید و کار خودتان را تمام میکنید !!!
          می گویند "نیش عقرب نه از ره کین است، اقتضای طبیعتش این است." ؛ حالا حکایت دلواپسان است که گویا اقتضای طبیعت شان، فحاشی و تهمت زنی است. تا دیروز به کاندیداهای رقیب فحاشی می کردند و حالا همان فحاشی ها را متوجه رأی دهندگان کرده اند.
          عصر ایران - رسانه های دلواپسان در روزهای اخیر که شکست سنگین و بی سابقه ای در انتخابات تهران خورده اند، رو به فحاشی و توهین به مردم آورده اند.

آنها پس از این که مردم تهران به کاندیداهایشان رأی ندادند، مردم را بی بصیرت،بی دین، اهل کوفه، غرب زده، سربازان ملکه انگلیس، مبتلا به اعتیاد و فروپاشی خانواده و ... خواندند.

به عنوان نمونه، بخشی از مطلب یکی از رسانه های این طیف را بخوانید:

« اصولگرایان در تهران انتخابات را نه به خاطر لیست سیاسی یا شعارهای انتخاباتی، بلکه به خاطر غلبه پیدا کردن فرهنگ و سبک زندگی غربگرایانه، شبه مدرنیستی باختند.

واقعیت این است که تهران به دلیل مرکزیت و پایتخت بودن، بیش از دیگر استانها هدف انواع برنامه های توسعه غربگرایانه فرهنگی، اقتصادی و ... در طول سالهای مختلف بوده و روند سکولاریزاسیون در تهران بیش از هر استان دیگری به بار نشسته، لذا علاوه بر طبقه مرفه و سرمایه دار در شمال تهران، طبقه متوسط شهری نیز که تمایلات آشکار غربگرایانه ای دارد در تهران به قشری تاثیرگذار تبدیل شده و به همین علت است که لیست اصلاحات و حامیان دولت در تهران با اقبال روبرو می شود...
          لذا شکست اصولگرایان از اصلاحات در تهران، یک شکست کاملا اجتماعی- فرهنگی است. وقتی در تهران بنا بر آمارهای رسمی بیشترین میزان جرایم اجتماعی، روزه خواری، طلاق، اعتیاد و ... ثبت شده، بدین معناست که این شهر بیشترین فاصله از فرهنگ اصیل دینی و انقلابی را برای خود ثبت کرده و به همین میزان طبیعی است که در چنین شهری به جای افرادی که نخستین وجهه آنها در افکار عمومی شهرت آنها به دیانت و گفتمان انقلاب اسلامی است، چهره هایی وارد مجلس شوند که در افکار عمومی بیشترین فاصله را با این معیارها و مفاهیم دارند. »

همچنین حجه الاسلام جعفر شجونی، عضو جامعه روحانیت مبارز تهران نیز در تحلیل رأی مردم تهران گفته است: « دلیل چنین اتفاقی نیز مشخص است. تهران پایگاه اصلی ضدیت با انقلاب و ولایت فقیه است و رای آوری این افراد نیز نشان دهنده همین مساله است. »

در این باره نکات زیر قابل توجه است:

1 -
          می گویند "نیش عقرب نه از ره کین است، اقتضای طبیعتش این است." ؛ حالا حکایت دلواپسان است که گویا اقتضای طبیعت شان، فحاشی و تهمت زنی است.
          تا دیروز به کاندیداهای رقیب فحاشی می کردند و بی دین و بی بصیرت و انگلیسی و ... می نامیدنشان و حالا که به مطلوب شان نرسیده اند، همان فحاشی ها را متوجه رأی دهندگان کرده اند.
          به نظر می رسد که هنوز متوجه نشده اند فحاشی و تهمت زنی نتیجه عکس می دهد. معلوم هم نیست کی خواهند فهمید؟!

2 -
          مردم تهران، مجموعه ای از مردم کل ایران هستند. میلیون ها نفر از مناطق مختلف ایران ، از آذربایجان و کردستان و لرستان و شمال تا خراسان و سیستان و بلوچستان و خوزستان و استان های جنوبی و مرکزی و بقیه نواحی ایران در تهران زندگی می کنند و همین ها نیز به لیست امید رأی داده اند.
          اگر مردم مثلاً سنندج عمدتاً و اصالتاً سنندجی هستند و بسیاری از شهرهای دیگر نیز همین گونه است، در تهران اما چنین وضعیتی نیست و همه اقوام ایرانی، مقیم تهران اند.
          توهین به مردم تهران، توهین به معدود تهرانیان اصیلی که در این شهر زندگی می کنند نیست بلکه اهانت به همه اقوام ایرانی از ترک و لر و کرد و فارس گرفته تا بلوچ و گلیکی و عرب و ترکمن است که مقیم این شهرند.

3 -
          "میزان رأی مردم است"، اما گویا برای دلواپسان، میزان "رأی مردم به آنها"ست. هم از این روست که وقتی مردم به اینان رأی می دهند، محترم هستند ولی وقتی به رقیب رأی می دهند، شایسته هر گونه توهین و بی احترامی!

4 -
          دلواپسان رسماً و علناً دروغ می گویند که تابع امام و رهبری هستند. آنها ولایت فقیه را تنها تا جایی می پذیرند که با منافع و منویات شان در تضاد نباشد.
          در حالی که مقام معظم رهبری از حضور مردم در انتخابات قدردانی کرده اند، این ها همان مردم را به انواع تهمت ها می نوازند، درست بر عکس مشی رهبری.
          تکرار می کنیم: آنها
          رسماً و علناً دروغ می گویند که تابع امام و رهبری هستند.

5 -
          گویا دلواپسان قصد ندارند از توهم "خود مقدس انگاری" بیرون بیایند! کسی نیست به این ها بگوید مگر کاندیداهای شما، - نعوذبالله - قافله امام حسین(ع) بودند که هر که با آنان نبود، انگ "کوفی" بخورد؟!
          رقابتی بود بین کاندیداهایی که اتفاقاً همه شان را شورای نگهبان نیز تأیید صلاحیت کرده بود و مردم نیز از بین آنها، کسانی را که اصلح دانستند انتخاب کردند. آیا فهم این مسأله ساده، آن هم بعد از برگزاری بیش از 30 انتخابات در جمهوری اسلامی، این قدر پیچیده و سخت است یا خودشان را به نفهمیدن زده اند؟!

6 -
          راستی نظر دلواپسان درباره مردم ده ها شهر دیگر ایران که به کاندیداهای آنان رأی ندادند چیست؟ آیا قرار است به آنان هم فحاشی کنند؟ یا قصدشان ایجاد دوقطبی مسخره و ساختگی تهرانی و غیرتهرانی است؟ گویا آنها برای رسیدن به چند کرسی مجلس، حاضرند اتحاد ملی را نیز خدشه دارد کنند!

7 -
          فارغ از توهین آمیز بودن ادعاهای دلواپسان، نکته بسیار مهم این است که اگر مردم تهران بی ایمان، بی بصیرت، ضدانقلاب و غرب زده شده اند، تقصیر کیست؟
          مگر نه این است که وقتی اصولگرایان در همین تهران در مجالس هفتم، هشتم و نهم رأی آوردند، مردم تهران بابصیرت، مؤمن و انقلابی بودند؟
          حال کلاه تان را قاضی کنید که اگر آنچه درباره مردم تهران می گویید واقعی است، چه کسانی در دولت و مجلس، سر کار بودند و چه عملکردی داشتند که آن مردم بصیر و مؤمن و انقلابی ، به زعم دلواپسان شده اند بی بصیرت و بی دین و ضدانقلاب و غرب زده؟!
          آیا این اتهام به مردم، اعتراف به ناکارآمدی خود دلواپسان نیست که بر سر کار بودند و چنان عملکردی داشتند که مردم را چنین کردند؟!

و سخن پایانی، یک نصیحت دلسوزانه به دلواپسان است: به جای این همه آسمان و ریسمان بافتن، صدای مردم را بشنوید و به دامان شان بازگردید.

به نظر شما این صحبتها شکاف بین تهرانی ها و شهرستانی ها رو عمیقتر نمیکنه و اون رو از فاز صرفاً مسائل مادی و رفاهی به مسائل عقیدتی و مذهبی نمیبره؟ آیا با این مسیری که تندروها در پیش گرفتن نمیشه انتظار داشت -خدای نکرده- با متزلزل شدن ثبات رفتارهای خشونت آمیز و تنشهای فرقه ای و قومی تو کشور اوج بگیره و در نهایت داعش یا طالبانی هم تو کشور ما ظهور پیدا کنه؟
          مردم پای صندوق رأی یک نه محکم به داعشی ها گفتن، اما اونها برای مسلط شدن راههای غیرمسالمت آمیز رو هم امتحان خواهند کرد. امیدوارم مسئولان به هوش باشند!

مردم 10 سال تحت مدیریت کثیف این آشغالها بودن، اونوقت شما انتظار
          اخلاقیات از اونها دارید؟

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35715

در اصل توسط Francis پست شده است View Post
            می گویند "نیش عقرب نه از ره کین است، اقتضای طبیعتش این است." ؛ حالا حکایت دلواپسان است که گویا اقتضای طبیعت شان، فحاشی و تهمت زنی است. تا دیروز به کاندیداهای رقیب فحاشی می کردند و حالا همان فحاشی ها را متوجه رأی دهندگان کرده اند.
            عصر ایران - رسانه های دلواپسان در روزهای اخیر که شکست سنگین و بی سابقه ای در انتخابات تهران خورده اند، رو به فحاشی و توهین به مردم آورده اند.

آنها پس از این که مردم تهران به کاندیداهایشان رأی ندادند، مردم را بی بصیرت،بی دین، اهل کوفه، غرب زده، سربازان ملکه انگلیس، مبتلا به اعتیاد و فروپاشی خانواده و ... خواندند.

به عنوان نمونه، بخشی از مطلب یکی از رسانه های این طیف را بخوانید:

« اصولگرایان در تهران انتخابات را نه به خاطر لیست سیاسی یا شعارهای انتخاباتی، بلکه به خاطر غلبه پیدا کردن فرهنگ و سبک زندگی غربگرایانه، شبه مدرنیستی باختند.

واقعیت این است که تهران به دلیل مرکزیت و پایتخت بودن، بیش از دیگر استانها هدف انواع برنامه های توسعه غربگرایانه فرهنگی، اقتصادی و ... در طول سالهای مختلف بوده و روند سکولاریزاسیون در تهران بیش از هر استان دیگری به بار نشسته، لذا علاوه بر طبقه مرفه و سرمایه دار در شمال تهران، طبقه متوسط شهری نیز که تمایلات آشکار غربگرایانه ای دارد در تهران به قشری تاثیرگذار تبدیل شده و به همین علت است که لیست اصلاحات و حامیان دولت در تهران با اقبال روبرو می شود...
            لذا شکست اصولگرایان از اصلاحات در تهران، یک شکست کاملا اجتماعی- فرهنگی است. وقتی در تهران بنا بر آمارهای رسمی بیشترین میزان جرایم اجتماعی، روزه خواری، طلاق، اعتیاد و ... ثبت شده، بدین معناست که این شهر بیشترین فاصله از فرهنگ اصیل دینی و انقلابی را برای خود ثبت کرده و به همین میزان طبیعی است که در چنین شهری به جای افرادی که نخستین وجهه آنها در افکار عمومی شهرت آنها به دیانت و گفتمان انقلاب اسلامی است، چهره هایی وارد مجلس شوند که در افکار عمومی بیشترین فاصله را با این معیارها و مفاهیم دارند. »

همچنین حجه الاسلام جعفر شجونی، عضو جامعه روحانیت مبارز تهران نیز در تحلیل رأی مردم تهران گفته است: « دلیل چنین اتفاقی نیز مشخص است. تهران پایگاه اصلی ضدیت با انقلاب و ولایت فقیه است و رای آوری این افراد نیز نشان دهنده همین مساله است. »

در این باره نکات زیر قابل توجه است:

1 -
            می گویند "نیش عقرب نه از ره کین است، اقتضای طبیعتش این است." ؛ حالا حکایت دلواپسان است که گویا اقتضای طبیعت شان، فحاشی و تهمت زنی است.
            تا دیروز به کاندیداهای رقیب فحاشی می کردند و بی دین و بی بصیرت و انگلیسی و ... می نامیدنشان و حالا که به مطلوب شان نرسیده اند، همان فحاشی ها را متوجه رأی دهندگان کرده اند.
            به نظر می رسد که هنوز متوجه نشده اند فحاشی و تهمت زنی نتیجه عکس می دهد. معلوم هم نیست کی خواهند فهمید؟!

2 -
            مردم تهران، مجموعه ای از مردم کل ایران هستند. میلیون ها نفر از مناطق مختلف ایران ، از آذربایجان و کردستان و لرستان و شمال تا خراسان و سیستان و بلوچستان و خوزستان و استان های جنوبی و مرکزی و بقیه نواحی ایران در تهران زندگی می کنند و همین ها نیز به لیست امید رأی داده اند.
            اگر مردم مثلاً سنندج عمدتاً و اصالتاً سنندجی هستند و بسیاری از شهرهای دیگر نیز همین گونه است، در تهران اما چنین وضعیتی نیست و همه اقوام ایرانی، مقیم تهران اند.
            توهین به مردم تهران، توهین به معدود تهرانیان اصیلی که در این شهر زندگی می کنند نیست بلکه اهانت به همه اقوام ایرانی از ترک و لر و کرد و فارس گرفته تا بلوچ و گلیکی و عرب و ترکمن است که مقیم این شهرند.

3 -
            "میزان رأی مردم است"، اما گویا برای دلواپسان، میزان "رأی مردم به آنها"ست. هم از این روست که وقتی مردم به اینان رأی می دهند، محترم هستند ولی وقتی به رقیب رأی می دهند، شایسته هر گونه توهین و بی احترامی!

4 -
            دلواپسان رسماً و علناً دروغ می گویند که تابع امام و رهبری هستند. آنها ولایت فقیه را تنها تا جایی می پذیرند که با منافع و منویات شان در تضاد نباشد.
            در حالی که مقام معظم رهبری از حضور مردم در انتخابات قدردانی کرده اند، این ها همان مردم را به انواع تهمت ها می نوازند، درست بر عکس مشی رهبری.
            تکرار می کنیم: آنها
            رسماً و علناً دروغ می گویند که تابع امام و رهبری هستند.

5 -
            گویا دلواپسان قصد ندارند از توهم "خود مقدس انگاری" بیرون بیایند! کسی نیست به این ها بگوید مگر کاندیداهای شما، - نعوذبالله - قافله امام حسین(ع) بودند که هر که با آنان نبود، انگ "کوفی" بخورد؟!
            رقابتی بود بین کاندیداهایی که اتفاقاً همه شان را شورای نگهبان نیز تأیید صلاحیت کرده بود و مردم نیز از بین آنها، کسانی را که اصلح دانستند انتخاب کردند. آیا فهم این مسأله ساده، آن هم بعد از برگزاری بیش از 30 انتخابات در جمهوری اسلامی، این قدر پیچیده و سخت است یا خودشان را به نفهمیدن زده اند؟!

6 -
            راستی نظر دلواپسان درباره مردم ده ها شهر دیگر ایران که به کاندیداهای آنان رأی ندادند چیست؟ آیا قرار است به آنان هم فحاشی کنند؟ یا قصدشان ایجاد دوقطبی مسخره و ساختگی تهرانی و غیرتهرانی است؟ گویا آنها برای رسیدن به چند کرسی مجلس، حاضرند اتحاد ملی را نیز خدشه دارد کنند!

7 -
            فارغ از توهین آمیز بودن ادعاهای دلواپسان، نکته بسیار مهم این است که اگر مردم تهران بی ایمان، بی بصیرت، ضدانقلاب و غرب زده شده اند، تقصیر کیست؟
            مگر نه این است که وقتی اصولگرایان در همین تهران در مجالس هفتم، هشتم و نهم رأی آوردند، مردم تهران بابصیرت، مؤمن و انقلابی بودند؟
            حال کلاه تان را قاضی کنید که اگر آنچه درباره مردم تهران می گویید واقعی است، چه کسانی در دولت و مجلس، سر کار بودند و چه عملکردی داشتند که آن مردم بصیر و مؤمن و انقلابی ، به زعم دلواپسان شده اند بی بصیرت و بی دین و ضدانقلاب و غرب زده؟!
            آیا این اتهام به مردم، اعتراف به ناکارآمدی خود دلواپسان نیست که بر سر کار بودند و چنان عملکردی داشتند که مردم را چنین کردند؟!

و سخن پایانی، یک نصیحت دلسوزانه به دلواپسان است: به جای این همه آسمان و ریسمان بافتن، صدای مردم را بشنوید و به دامان شان بازگردید.

به نظر شما این صحبتها شکاف بین تهرانی ها و شهرستانی ها رو عمیقتر نمیکنه و اون رو از فاز صرفاً مسائل مادی و رفاهی به مسائل عقیدتی و مذهبی نمیبره؟ آیا با این مسیری که تندروها در پیش گرفتن نمیشه انتظار داشت -خدای نکرده- با متزلزل شدن ثبات رفتارهای خشونت آمیز و تنشهای فرقه ای و قومی تو کشور اوج بگیره و در نهایت داعش یا طالبانی هم تو کشور ما ظهور پیدا کنه؟
            مردم پای صندوق رأی یک نه محکم به داعشی ها گفتن، اما اونها برای مسلط شدن راههای غیرمسالمت آمیز رو هم امتحان خواهند کرد. امیدوارم مسئولان به هوش باشند!

مردم 10 سال تحت مدیریت کثیف این آشغالها بودن، اونوقت شما انتظار
            اخلاقیات از اونها دارید؟
            اول اینکه مگه نعمت زاده نگفت مردمی که کمپین نه به خودرو رو تشکیل دادن ضد انقلاب هستن !!؟؟

دوم اینکه داعش که از لیست اصلاح طلبان و هاشمی حمایت کرده بود ! و همون لیستها هم رای آورد ! اتفاقا نتیجه شد بله محکم به داعشی ها !!!

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

متفاوت ترین و خاص ترین تحلیل درباره چرایی شکست اصولگرایان در انتخابات هفتم اسفند را احمدی نژادی ها و هواداران رییس دولت نهم و دهم با مربوط دانستن این شکست به آه فرزند محمد رضا رحیمی، ارایه کردند.

به گزارش تابناک، نویسنده این تحلیل در سایت دولت بهار نوشت: «شکست اصولگرا ها نه بخاطر غرور و تکبر و حتی اقتدارگرایی ناشی از نگاه بالا به پایین به جامعه بود و نه آن رفتار رذیلانه ای که از سال هشتاد و هشت با رییس جمهور سابق داشتند و نه بخاطر تهمت و خط قرمزی به اسم جریان انحرافی.»

در ادامه این تحلیل آمده است: «شکست اصولگرایان تنها یک دلیل دارد آن هم آه یک یتیم به اسم خانم رحیمی فرزند همان معاون اول دولت سابق. همان آهی که بخاطر محکومیت پدرش به جرم تقسیم کردن پولی که آقای لابیگر منبعش را معرفی کرده بود تا بین کاندیدای اصولگرا تقسیم شود که خرج انتخابات و تبلیغاتشان شود.»

نویسنده این مطلب تاکید کرد: «این شکست برای همان آهی است که وقتی پدرش معاون اول شد صد و چند نفر از انتصابش تقدیر کردن ولی در ادامه بدترین رفتار را به جرم همان انتصاب با او کردند. این شکست بخاطر همان آه از دست دادن مادرش و مادر بزرگش و خانه نشین شدن خواهرش بود.»

از این احمدی نژادیون حرف منطقی در نمیاد

نظر

• milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

وای خدا چقدر خندیدم از کل کل خانم میناوی و جناب خوشبخت

خدا خیرتون بده

و اما من خودم به شخصه نه تنها از خانم میناوی نفرتی ندارم بلکه ایشان شخصیتی محبوب نزد بنده هستن
                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

نتیجه انتخابات یک نه بزرگ به خاطرات دوران احمدی‌نژاد بود/:.rolleyessmileyani

روز نو :
                  صبا شعردوست| پیروزی 30 بر صفر لیست ائتلاف اصلاح‌طلبان در تهران، موجب شد که اصولگرایان به نقد درون جناحی بپردازند. نقدهایی بر این اساس که چرا لیست اصولگرایان در تهران حتی یک رأی هم نیاورد. برخی بر این باورند که مجلس نیاز به یک خانه تکانی اساسی داشت و حضور مردم پای صندوق‌های رأی و تغییر 80‌درصدی ترکیب مجلس گویای این مطلب است. اما اصولگرایان بر این باورند که همچنان پایگاه رأی خوبی در تهران دارند و تنها مشکل رأی نیاوردنشان در تهران هم شیوه غلط لیست بستن بود. حسین کنعانی‌مقدم، دبیر کمیته سیاسی جبهه ایستادگی، یکی از کسانی است که از ابتدا در ائتلاف اصولگرایان حضور داشت و اکنون در مصاحبه‌اش با «امید ایرانیان» می‌گوید که از ابتدا امید نداشته که حتی پنج نفر هم از لیست اصولگرایان رأی بیاورد. مشروح این گفت‌وگو در پی می‌آید.

آقای کنعانی‌مقدم، انتخاباتی که برگزار شد را چه‌طور دیدید؟

به نظرم این انتخابات یک حماسه سیاسی بود که تکرار سال 92 بود و از نظر حضور مردم در انتخابات، نمره بالایی می‌توان به آن داد. حضور و مشارکت سیاسی مردم در انتخابات نشان داد که مردم در دفاع از آرمان‌های انقلاب همچنان پایدار هستند و تحت تاثیر هیچ شانتاژ سیاسی یا اقدامات مایوس‌گرایانه بیگانگان قرار نمی‌گیرد. به اعتقاد من این‌بار صحنه سیاسی کشور شاهد تولد یک جناح جدید در هندسه سیاسی کشور بود که عمدتا مستقلین و اعتدالیون را شامل می‌شود. در مجلس آینده هم همین‌طور است، به نظرم ترکیب مجلس بیشتر در اختیار اعتدالیون، مستقلین و بعد اصلاح‌طلبان و اصولگرایان باشد.

آیا اصولگرایان فکر می‌کردند که در تهران حتی یک رأی هم نیاورند؟

نوزدهم بهمن بود که من در همین رابطه مصاحبه کردم و گفتم که لیستی که اصولگرایان بسته‌اند حتی پنج نفر هم نخواهد آورد.

چرا؟

چون لیست اصولگرایان هیچ نوع جذابیتی برای به میدان کشاندن آراء خاکستری نداشت. ضمن اینکه مردم هنوز خاطرات زمان احمدی‌نژاد را در ذهن دارند و وقتی اسامی از آن طیف در ائتلاف اصولگرایان می‌آید، مردم آن جریان را پس می‌زنند. در واقع لیست‌هایی که کمی بوی احمدی‌نژاد می‌داد، مورد اقبال واقع نشد. این درحالی بود که لیست اصلاح‌طلبان در عین حال که حامیان دولت و مستقلین را در خود داشت، توانست اجماعی ایجاد کند که رأی‌های خفته به میدان بیایند اما اصولگرایان نتوانستند این کار را کنند یعنی نتوانستند نظر آراء خاکستری را جلب کنند. به نظرم نتیجه انتخابات یک «نه» بزرگ به خاطرات دوران احمدی‌نژاد بود.

یعنی شکست اصولگرایان به‌خاطر احمدی‌نژاد و حامیانش بود؟ فردی که حتی خود را اصولگرا نمی‌دانست اما در عین حال اصولگرایان دوباره روی او و حامیانش ریسک کردند.

بله. حقیقت این است که اصولگرایان برای نخستین بار دنبال این بودند که وحدت ایجاد کنند و ما هم از این تفکر استقبال کردیم چراکه وحدت را مساله مهمی می‌دانستیم اما اصولگرایان وحدت را تنها در سازوکار انتخابات دیدند و نه وحدت استراتژیک به‌عنوان مثال سازمان وحدت مشترک یعنی هم رهبری، هم تاکتیک و هم نقشه راه مشترک باشد اما این‌طور نبود و به همین دلیل من از ابتدا گفتم که ائتلاف‌هایی که انتخاباتی باشد، شکست می‌خورد.

با این تفاسیر اصولگرایان شکست را قبل از به میدان آمدن، پذیرفته بودند. درست است؟

به‌نظرم که افرادی این موضوع را پیش‌بینی می‌کردند و اتفاقا به همین دلایل پا به عرصه انتخابات نگذاشتند. مثلا آقای باهنر به‌نظرم یکی از کسانی بود که پیش‌بینی می‌کرد.

آقای بیادی گفته بودند که بارها به آقای حدادعادل گفته شده بود که در انتخابات شرکت نکند اما او گوش نکرد. این توصیه از سوی همه اصولگرایان بود؟

در این رابطه اطلاعی ندارم. اما نکته این است که واقعا نمی‌دانم چرا برخی نمایندگان حاضر نیستند صندلی‌هایشان را ترک کنند و فضا را برای نیروهای جدید باز کنند. کاری که اصلاح‌طلبان کردند، همین بود. آنها از نیروهای ناشناس استفاده کردند تا نیروسازی کرده باشند اما ما در لیست هم چنین نوآوری‌ای نداشتیم. به نظر من باید به‌دلیل روحیه برخی نمایندگان قانونی نوشته شود که نمایندگان بیش از دو دوره نمی‌توانند در انتخابات مجلس شرکت کنند.
                  زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

مجلس را د‌ست بچه‌ها ند‌هید‌! د‌ست سوسول ند‌هید‌! د‌ست کسی که نمی‌تواند‌ خود‌ش را نگه د‌ارد‌ ند‌هید‌! من لهجه د‌ارم و به لهجه‌ام هم افتخار می‌کنم. آنهایی که فارسی حرف می‌زنند‌ چه ...ی خورد‌ه‌اند‌ تا به حال؟

================================================== ===

فيلمي از نادرفاضي پور نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي منتشر شده که وي در آن عباراتي توهين‌اميز را خطاب به زنان و همچنين ساير کانديداهاي انتخابات به کار مي‌برد. او در اين سخنان گفته است: «مملكت را به آساني به د‌ست نياورد‌ه‌ايم که هر روباه و بچه و کره الاغي را بفرستيم آنجا. مجلس جاي کره الاغ نيست! … مجلس جاي زنان نيست؛ جاي مرد‌ان است. بفرستيد‌ سرشان بلا بياورند‌ تا آبرويتان برود‌!؟
                    قاضي‌پور همچنين با پيش‌کشيدن کليشه‌ فرهنگي درباره قزوين‌ به بيان خاطره‌اي از مرادوه‌اش با قد‌رت ا... عليخاني نمايند‌ه قزوين پرداخته و گفته است: قد‌رت ا... عليخاني قزويني است، د‌ر مجلس همه از او مي‌ترسند‌ به يكي از نمايند‌ه‌هاي همشهري ما که قد‌ کوتاهي هم د‌اشت گفته بود‌ بيا ببرمت يک شب مهمان من باش. يک روز رفته بود‌م جايي، گفتم شيخ كجاست؟ گفتند‌ د‌ستشويي، من هم رفتم د‌ستشويي، د‌يد‌م همه جا را شسته و د‌ستمال كاغذي گذاشته چون وسواس د‌ارد‌، خم شد‌ وضو بگيرد‌ كه […] بعد‌ غش کرد‌ افتاد‌ روي زمين، د‌ر را باز کرد‌م د‌يد‌م 20 نفر به خاطر سر و صد‌اي ما پشت د‌ر آمد‌ه اند‌. گفتم حاج آقا کمين زد‌ه بود‌ کمين خورد‌!يک هفته به مجلس نيامد‌. بعد‌ از يك هفته که مرا د‌يد‌ سر و صد‌ا کرد‌ و نمايند‌گان د‌ورش جمع شد‌ند‌. پهلويش را باز کرد‌ گفت بياييد‌ ببينيد‌ اين فلان فلان شد‌ه چه بلايي سر من آورد‌ه است! ببينيد‌ كبود‌ شد‌ه است. گفتم حاج آقا آن جاي د‌يگرت را هم نشان بد‌ه! مجلس جاي سوسول بازي نيست! به مجلس مرد‌ بفرستيد‌؛ حد‌اقل کاري هم نكند‌ آن يكي کار را بتواند‌ بكند‌!
                    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

غرضی در گفتگو با "عصرایران":

چپ‌های رادیکال را شورای نگهبان حذف کرد و راست‌های رادیکال را مردم

بحث‌های مطرح شده در مورد مردم تهران شرم‌آور است / دیگر کاندیدا نمی شوم

محمد غرضی در گفتگو با «انتخاب» از شكست خود در انتخابات می گوید:

لیست ها مثل سیل و سونامی آمدند و امثال ما را با خود بردند

واكنش‌های توهین آمیز به ترکیب منتخبان مردم

از شهر طلاق و اعتیاد تا وامداران زر و زور و تزویر

اطلاعیه در قم برای رای دادن در تهران (عكس)

نظر

• گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

صف استقبال از هاشمی در فرودگاه مشهد (عكس)

اكبر هاشمی رفسنجانی و سیدحسن خمینی برای عیادت از واعظ طبسی به مشهد سفر کردند.

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

لشکر آلمان نازی در حال اقامه نماز!/عکس
                          تصویر زیر مربوط به سربازان مسلمان لشکر سیزدهم آلمان نازی در سال 1943 است که در حال اقامه نماز هستند.

ظاهراً این عکس مربوط به بوسنیایی‌هایی است که در قالب یک لشکر اس‌اس با آلمان همکاری می‌کردند.

از این لشکرهای همکار، از ملیت‌های مختلف در طول جنگ جهانی وجود داشتند.

نظر

• milad97
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 2520

بدون شرح

نظر

• گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

BBC
                              .
                              بر اساس گزارش ها، دولت استرالیا پس از اطمینان از پایبندی ایران به تعهدات اتمی خود در برابر سازمان ملل، تصمیم گرفته تا بخشی از تحریم ها شامل تحریم های اقتصادی علیه این کشور را لغو کند.

خبرگزاری رویترز می گوید بر اساس تصمیم استرالیا، بازرگانان این کشور دیگر لازم نیست که برای معاملات بالای ۱۴ هزار دلار با ایرانی‌ها از مراجع قانونی مجوز بگیرند.

تصمیم دولت استرالیا برای لغو تحریم های اقتصادی علیه ایران نزدیک به دو ماه پس از اجرایی شدن لغو تحریم های اتحادیه اروپا، آمریکا و سازمان ملل صورت می گیرد.

بر اساس تصمیم دولت استرالیا تحریم های این کشور علیه ایران که شامل کالاهایی با مصارف دو منظوره در صنایع نظامی و غیرنظامی است و همچنین محدودیت های مربوط به موشک های بالستیک همچنان باقی خواهد ماند.

استرالیا از زمان طرح پرونده اتمی ایران، در شمار متحدان اصلی غرب علیه برنامه اتمی این کشور بود.

پس از توافق اولیه ایران و گروه ۱+۵ که فروردین امسال به دست آمد، وزیر خارجه استرالیا اولین مقام از کشورهای متحد اصلی غرب بود که روانه تهران شد.

سفر جولی بیشاپ، وزیر امور خارجه استرالیا به تهران در حدود یک سال قبل که به دعوت محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران انجام شد، اولین دیدار یک مقام بلندپایه این کشور از ایران طی ۱۲ سال گذشته بود و از سوی رسانه های استرالیا "تاریخی" توصیف شد.

نظر

• rajabi
                                عضو فعال
                                • Dec 2014
                                • 936

[img]http://forums.boursy.com/imported/2016/03/wu1z_5520573581photo_20160302_173608-1.jpg[/img]

نظر

در حال کار...
                                X