نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Rudel
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 2164

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Francis پست شده است View Post
    به نظرم صحبتهای امروز رهبر برای تحلیل سیاسی خیلی جا داره.

اگر دغدغه معنی اسم یکی، تضاد اسم یکی با آواتارش، اینکه از آقا معینی نخواستن سخنرانی کنه!! (که این خودش یه معیاری از ادبه) و خیلی مباحث کلامی و استعاری دیگه که مورد علاقه عضو جدید قرار گرفته لطفاً کسانی که مایلن در مورد سخنرانی ایشون صحبت کنن ببینیم چه آشی برای مملکت پختن.

http://donya-e-eqtesad.com/SiteKhan/1083774
    نظر بنده قبلا هم عرض کردم هدف رهبر ازاومدن شخص روحانی برداشتن تحریم بود و پس از این که خیالش از این جهت راحت شد برای دوره بعد شخص دیگری که بیشتر عروسک ایشان باشه رو روی کار بیاره

منتهی آمریکایی ها دست این بازی رو خونده اند و در همین راستا یکی از روسای سابق CIA گفت باید از روحانی حمایت بشه بازی چماق و هویج رو ادامه می دهند تا مطمئن شوند روحانی توسط رهبر حذف نمیشه

اینها به شدت به پول های بلوکه شده برای جنگ در یمن و سوریه نیاز دارند برای همین رهبر از این که پولها به دستشان نرسیده به شدت ناراحته.

باید دید نزدیک انتخابات یک حالی به روحانی میدن یا نه

نظر

• Inspired
      عضو فعال
      • May 2016
      • 494

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post

مثل اینکه شما خیلی خودتون رو قبول دارین
      الان من از کجا بدونم که شما با چه قصد و غرضی به دنبال این مسائل هستید
      اینجا همه حرف زدند و رفتند
      هیچ اتفاقی هم نیوفتاد
      شما چرا تفتیش عقاید میکنید
      مگر عضو ضد اطلاعات چیزی هستین
      به کی میخای مثلا یه چیزی رو بفهمونید
      به شخص اردل
      اصلا فکر کنید عقاید ایشون برای من تائید شده باشد
      خوب حالا چی
      میخایید بگید من هم باید اعدام بشم
      بقیه چی
      همه رو میخائین اعدام کنین
      همون سیاستمدارهایی که میگین خیلی بزرگن الان توش موندن
      یه حرف راست از دهنشون خارج نمیشه
      تازه این فضای حاکم فضای موافق اونهاست
      از روزی بترسین فضایی حاکم بشه که مخالفشون بشه

همین 2 ساعت پیش، مچ یک نفر رو گرفتم که حتی نتونست از عملی که انجام میده، دفاع کنه. در حضور شاهد

ازش خواستم که عذر خواهی کنه، می بخشمش ....

بعد شماها گندی که زده اید رو گردن بگیرید؟

برای اثبات اینکه اشتباه میکنید، خیلی نیاز نیست آدم با وجدانی باشید، همونطور که مجرم با وجود شاهد، جرات پذیرش اشتباهش رو نداشت و اعتراف به گناه نکرد

بمونید با توهمات خودتون و حال کنید

ولی دیگه به کسی نگید احمق و بی ادب و دقیقاً همون حرفها رو بزنید که تو جایگاهش قرار میگیرید. اینه تناقض بزرگ بشر، رطب میخوره و منع رطب میکنه!

زنده باد زاپاتا
      در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
      نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

واکنش وزارت خارجه به سفر خانم بازیگر فیلم‌های خاص

کد خبر: ۲۸۳۶۲۲

۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۶

یک مقام کنسولی ایران در مورد اخبار منتشر شده در رسانه‌ها در ارتباط با سفر بازیگر فیلم‌های نامناسب به ایران، توضیحاتی ارائه کرد.

یک مقام آگاه در معاونت پارلمانی و امور کنسولی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با ایسنا گفت: طبق آن‌چه که ما بررسی کرده‌ایم این خانم با اسم واقعی‌اش "کندی چارمز" به ایران سفر نکرده است بلکه وی از طریق یکی از آژانس‌های مسافرتی با نام و شهرت دیگری و به عنوان آرایشگر درخواست سفر به ایران را ارائه داده است.

وی ادامه داد: او شغل خود را آرایشگری معرفی کرده و تحت عنوان نام دیگری با کسب مجوزهای معمول و متعارف قانونی به ایران سفر کرده است.
        .
        .
        .
        .
        این خبر زیاد مناسب تایپک نبض سیاست نیست،ولی صرفا بخاطر دلایل عقلی اون رو گذاشتم
        :D
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
          همین 2 ساعت پیش، مچ یک نفر رو گرفتم که حتی نتونست از عملی که انجام میده، دفاع کنه. در حضور شاهد

ازش خواستم که عذر خواهی کنه، می بخشمش ....

بعد شماها گندی که زده اید رو گردن بگیرید؟

برای اثبات اینکه اشتباه میکنید، خیلی نیاز نیست آدم با وجدانی باشید، همونطور که مجرم با وجود شاهد، جرات پذیرش اشتباهش رو نداشت و اعتراف به گناه نکرد

بمونید با توهمات خودتون و حال کنید

ولی دیگه به کسی نگید احمق و بی ادب و دقیقاً همون حرفها رو بزنید که تو جایگاهش قرار میگیرید. اینه تناقض بزرگ بشر، رطب میخوره و منع رطب میکنه!

زنده باد زاپاتا

سلام
          صبح بخیر
          آقا شما چرا اینقدر عصبانی هستید
          اگر با گفتن ببخشید مشکل شما حل میشه من از شما معذرت میخام
          مگه ما چند صباح زنده هستیم
          امروز هم یکی از روزهای قشنگ خداست
          دیشب وزیر نیرو در خصوص مصرف زیاد برق میگفت
          اگر مبلغ بیشتر از 30 هزار تومن بیاد و ندید برقتون بدجور قطع میشه
          تازه پیشنهاد داد مثلا جارو برقی زدنتون رو بزارین برای ساعت 12 شب تا 6 صبح
          /.:biggrinsmiley.:/
          حالا فکر کنین تو آپارتمان از ساعت 12 شب به بعد همه مشغول کار بشن
          فکر کنم کلا تعطیله
          اینهمه برق تولید میکنند میفرستند عراق و افغانستان بعد ما خودمون باید اینطوری باشیم
          نیست آقا مغز تو کله بعضی از اینها نیست
          توهم دارن

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

پاسخ شهاب حسینی به نشریه انصار حزب الله؛ به هم کیشان داعشی خود بپیوندید

از اینستاگرام، شهاب حسینی: "آقایان نه چندان محترم و مجهول الحال که با وقاحت تمام اقدام به چاپ مطلبی در شرمنامه خود کردید، پاسخ سوالتان ساده است. دستان شما شایسته حرمت قلم نیست. آن را زمین بگذارید و به هم کیشان داعشی خود بپیوندید. برای آوردن نام هنر و هنرمندان این مرز و بوم دهان خود را آب بکشید که به هیچ عنوان صلاحیت اظهار نظر در مورد محبوبین دل این مردم را ندارید. ننگ بر شما."

نظر

• Inspired
              عضو فعال
              • May 2016
              • 494

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              واکنش وزارت خارجه به سفر خانم بازیگر فیلم‌های خاص

کد خبر: ۲۸۳۶۲۲

۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۶

یک مقام کنسولی ایران در مورد اخبار منتشر شده در رسانه‌ها در ارتباط با سفر بازیگر فیلم‌های نامناسب به ایران، توضیحاتی ارائه کرد.

یک مقام آگاه در معاونت پارلمانی و امور کنسولی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با ایسنا گفت: طبق آن‌چه که ما بررسی کرده‌ایم این خانم با اسم واقعی‌اش "کندی چارمز" به ایران سفر نکرده است بلکه وی از طریق یکی از آژانس‌های مسافرتی با نام و شهرت دیگری و به عنوان آرایشگر درخواست سفر به ایران را ارائه داده است.

وی ادامه داد: او شغل خود را آرایشگری معرفی کرده و تحت عنوان نام دیگری با کسب مجوزهای معمول و متعارف قانونی به ایران سفر کرده است.
              .
              .
              .
              .
              این خبر زیاد مناسب تایپک نبض سیاست نیست،ولی صرفا بخاطر دلایل عقلی اون رو گذاشتم
              :D
              اتفاقاً از منظر سیاسی، این خبر بسیار مهمی بود و هست، بحث فقط سر صحت خبر بود، با توجه به پیش فرض ها و کفایت و اصالت منابع

وقتی مقدمات عوض بشه، نتیجه گیری هم عوض میشه

تا دیروز بحث سر این بود که برای عمل بینی آمده و منبع ایران وایر بود، الان میگن با نام دیگه ای آمده (که معلوم نیست، کندی چارمز اصلاً نام حقیقی است یا هنری)

من با دلایل عقلی گفتم کذب محضه و هنوز هم با توجه به این مستندات که هنوز کسی رسماً تایید نکرده، بر سر حرف خودم هستم که یه جای کار میلنگه!

دلایل عقلیم رو هم دقیقاً گفتم که چیه

1- سفر یک بازیگر به کشوری که دقیقاً بخاطر نوع حرفه اش، با یکی از وحشیانه ترین حکم های مجازات اعدام بشری، ممکنه جونش به خطر بیافته، عقلایی نیست!
              2- این همه پزشک متخصص جراحی زیبایی تو خود آمریکا (با توجه ساکن بودنش تو آمریکا) که تو رنکینگها، بهترین هستند. با توجه به شغل و میزان درآمد، قطعاً مشکل مالی در کار نبوده که بگن فرضاً تو ایران هم خوبترند و هم ارزونتر، سایر هزینه ها به کنار، اعم از اقامت، ایاب و ذهاب و غیره و ذلک
              3- یک آمریکایی (که حالا ایشون انگلیسی هستند و انگلیسی ها هم همین ایده رو دارند) خودش رو بهترین و برترین میدونه، چرا باید بیاد تو مهد تروریست ها؟
              4- پاکسازی اکانتی که قابل اثبات نیست که حتی ممکنه هک شده باشه
              5- گرفتن تنها یک عکس و انتشار اون که قابل اوتنتیکیشن نیست. یعنی با عینکی که تقریباً کل صورت رو پوشونده و سایر جزئیات تشخیصی که دیستورته شده
              6- فیلتـرینگ شدید مبادی ورودی از طرف آمریکا و سابقه ی رسانه ای افراد دو رگه ای مثل جیسون رضاییان که حتی تو ایران زندگی میکرد، اما بخاطر مسایل سیاسی، مدتی مستمسک شد.
              یعنی نمیخواهید بگید که پروپاگاندای آمریکا، روی ساکنانش تاثیر نداره و مردم آمریکا، ایران رو یک کشور متمدن و مترقی میدونند که حتی حاضرن بخاطر یخورده زیباتر شدن، جونشون رو بخطر بندازند؟
              7- نبودن یک عکس مبنی بر عمل بینی و تصدیق فوری از طرف مشارالیه که بالعکس، حتی مختصر سند و عکس و اینستاگرام رو هم بقول منابع مذکور، معدوم کرده. نه خانی آمده، نه خانی رفته!

راستی تو سیاست، چرا باید این همه با ابهام بود؟ این خودش یک تناقض دیگه.

چطور یکی جرات کرده تا حد از دست دادن جان و بعد عکسهای مبهم و ناقص گرفته و منتشر کرده و بد تر ، همین ها رو هم توی پیج رسمیش، پاک کرده. پیجی که قطعاً براش هیچ مشکلی ایجاد که نمیکرد هیچ، براش شهرت مضاعف هم به همراه داشت!

حداقل، این نحوه ی تفکر و تعقل منه و هر کسی خودش رو عقل کل میدونه

اما

فرض که ایشون هم آمده باشه ایران (که من گفتم، بسیاری از تصمیماتم و بر مبنای شواهد و حسه و هنوز بر این حس استوارم که یه جای کار میلگنه، یعنی قصد و نیت و چرایی چنین سفری، با مدعیات همخوانی نداره)، اما من به چیز دیگه ای کار داشتم و ایراد گرفتم

جناب اروم بورس

شما یک کاربر خوش سابقه، خوش نام، معتبر و معقول هستید

چرا پای پستی که به دیگری، توهین آشکار کرد، تشکر زدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان من از شما شاکیم بخاطر توهینی که به بنده کرده اید، بعد شما گناه مسگر رو میخواهید پای آهنگر بزنید؟

گودرز چه ربطی به شقایق داره

فرض، اصلا که بنده به رودل نامی توهین کرده باشم - که نکرده ام- پست ها از صفحه ی 380 موجوده که تایم لاین نشون میده سیر وقایع رو و کارنامه ی مختصر و کوتاه و کم عمر من، کاملاً در دسترس و قابل سنجش و قضاوته، شما به چه حقی به خودتون اجازه دادید به همین راحتی به دیگری توهین کنید؟

آیا از این ساده تر میشد توضیح داد؟

حالا هی مستراح رو هم بزنید و عمل شنیع و نابخردانه ی دخالت خودتون رو در دعوای دو نفر دیگه که حتی سابقه اش رو به خود زحمت نداده اید بدونید رو توجیه کنید!

این وسط، گند کار کی در میاد؟

وانگهی، من فرضاً مدعیم که عقل کل هستم، چرا باید به شما بگم احمق؟

منطق میگه، وقتی من عقل کل هستم، خودبخود دیگران از درجه ی عقلی من پایین تر هستند، دیگه چه نیازی به تحقیر و توهین؟

یعنی درک این منطق، اینقدر سخته؟

برای همین شما رو حواله دادم به وجدان پاکتون

چون تا کسی خودش اشتباهش رو نپذیره، هیچ دادگاهی قادر به محکوم کردنش نیست! و اینجا هم قرار نبود کسی رو بخاطر یک لغزش، اعدام کنند! فقط پذیرش اشتباه مد نظر بود و دخالت بیجا!

پذیرفتن یا نپذیرفتن، مسئله اینست

بقیه اش بیخیال

پ. ن.

راستی، چرا با وجود این همه اما و اگر در سفر این بانوی محترمه ی مکرمه، کسی به این شک نیافتاده که همه ی اینها یک بازی سیاسی و تست افکار عمومیه؟

دلیل این تست رو فعلاً نمیدونم، اما همچنان معتقدم یه جای کار میلنگه

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

اتفاقاً از منظر سیاسی، این خبر بسیار مهمی بود و هست، بحث فقط سر صحت خبر بود، با توجه به پیش فرض ها و کفایت و اصالت منابع

وقتی مقدمات عوض بشه، نتیجه گیری هم عوض میشه

تا دیروز بحث سر این بود که برای عمل بینی آمده و منبع ایران وایر بود، الان میگن با نام دیگه ای آمده (که معلوم نیست، کندی چارمز اصلاً نام حقیقی است یا هنری)

من با دلایل عقلی گفتم کذب محضه و هنوز هم با توجه به این مستندات که هنوز کسی رسماً تایید نکرده، بر سر حرف خودم هستم که یه جای کار میلنگه!

دلایل عقلیم رو هم دقیقاً گفتم که چیه

1- سفر یک بازیگر به کشوری که دقیقاً بخاطر نوع حرفه اش، با یکی از وحشیانه ترین حکم های مجازات اعدام بشری، ممکنه جونش به خطر بیافته، عقلایی نیست!
                2- این همه پزشک متخصص جراحی زیبایی تو خود آمریکا (با توجه ساکن بودنش تو آمریکا) که تو رنکینگها، بهترین هستند. با توجه به شغل و میزان درآمد، قطعاً مشکل مالی در کار نبوده که بگن فرضاً تو ایران هم خوبترند و هم ارزونتر، سایر هزینه ها به کنار، اعم از اقامت، ایاب و ذهاب و غیره و ذلک
                3- یک آمریکایی (که حالا ایشون انگلیسی هستند و انگلیسی ها هم همین ایده رو دارند) خودش رو بهترین و برترین میدونه، چرا باید بیاد تو مهد تروریست ها؟
                4- پاکسازی اکانتی که قابل اثبات نیست که حتی ممکنه هک شده باشه
                5- گرفتن تنها یک عکس و انتشار اون که قابل اوتنتیکیشن نیست. یعنی با عینکی که تقریباً کل صورت رو پوشونده و سایر جزئیات تشخیصی که دیستورته شده
                6- فیلتـرینگ شدید مبادی ورودی از طرف آمریکا و سابقه ی رسانه ای افراد دو رگه ای مثل جیسون رضاییان که حتی تو ایران زندگی میکرد، اما بخاطر مسایل سیاسی، مدتی مستمسک شد.
                یعنی نمیخواهید بگید که پروپاگاندای آمریکا، روی ساکنانش تاثیر نداره و مردم آمریکا، ایران رو یک کشور متمدن و مترقی میدونند که حتی حاضرن بخاطر یخورده زیباتر شدن، جونشون رو بخطر بندازند؟
                7- نبودن یک عکس مبنی بر عمل بینی و تصدیق فوری از طرف مشارالیه که بالعکس، حتی مختصر سند و عکس و اینستاگرام رو هم بقول منابع مذکور، معدوم کرده. نه خانی آمده، نه خانی رفته!

راستی تو سیاست، چرا باید این همه با ابهام بود؟ این خودش یک تناقض دیگه.

چطور یکی جرات کرده تا حد از دست دادن جان و بعد عکسهای مبهم و ناقص گرفته و منتشر کرده و بد تر ، همین ها رو هم توی پیج رسمیش، پاک کرده. پیجی که قطعاً براش هیچ مشکلی ایجاد که نمیکرد هیچ، براش شهرت مضاعف هم به همراه داشت!

حداقل، این نحوه ی تفکر و تعقل منه و هر کسی خودش رو عقل کل میدونه

اما

فرض که ایشون هم آمده باشه ایران (که من گفتم، بسیاری از تصمیماتم و بر مبنای شواهد و حسه و هنوز بر این حس استوارم که یه جای کار میلگنه، یعنی قصد و نیت و چرایی چنین سفری، با مدعیات همخوانی نداره)، اما من به چیز دیگه ای کار داشتم و ایراد گرفتم

جناب اروم بورس

شما یک کاربر خوش سابقه، خوش نام، معتبر و معقول هستید

چرا پای پستی که به دیگری، توهین آشکار کرد، تشکر زدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان من از شما شاکیم بخاطر توهینی که به بنده کرده اید، بعد شما گناه مسگر رو میخواهید پای آهنگر بزنید؟

گودرز چه ربطی به شقایق داره

فرض، اصلا که بنده به رودل نامی توهین کرده باشم - که نکرده ام- پست ها از صفحه ی 380 موجوده که تایم لاین نشون میده سیر وقایع رو و کارنامه ی مختصر و کوتاه و کم عمر من، کاملاً در دسترس و قابل سنجش و قضاوته، شما به چه حقی به خودتون اجازه دادید به همین راحتی به دیگری توهین کنید؟

آیا از این ساده تر میشد توضیح داد؟

حالا هی مستراح رو هم بزنید و عمل شنیع و نابخردانه ی دخالت خودتون رو در دعوای دو نفر دیگه که حتی سابقه اش رو به خود زحمت نداده اید بدونید رو توجیه کنید!

این وسط، گند کار کی در میاد؟

وانگهی، من فرضاً مدعیم که عقل کل هستم، چرا باید به شما بگم احمق؟

منطق میگه، وقتی من عقل کل هستم، خودبخود دیگران از درجه ی عقلی من پایین تر هستند، دیگه چه نیازی به تحقیر و توهین؟

یعنی درک این منطق، اینقدر سخته؟

برای همین شما رو حواله دادم به وجدان پاکتون

چون تا کسی خودش اشتباهش رو نپذیره، هیچ دادگاهی قادر به محکوم کردنش نیست! و اینجا هم قرار نبود کسی رو بخاطر یک لغزش، اعدام کنند! فقط پذیرش اشتباه مد نظر بود و دخالت بیجا!

پذیرفتن یا نپذیرفتن، مسئله اینست

بقیه اش بیخیال

پ. ن.

راستی، چرا با وجود این همه اما و اگر در سفر این بانوی محترمه ی مکرمه، کسی به این شک نیافتاده که همه ی اینها یک بازی سیاسی و تست افکار عمومیه؟

دلیل این تست رو فعلاً نمیدونم، اما همچنان معتقدم یه جای کار میلنگه
                شما ابتدا از جناب رودل بابت توهین های که کردید عذرخواهی کنید ،منم تشکرم رو از پای اون پست برمیدارم.
                اگر خودتون از توهین شنیدن رنج میبرید بقیه هم مثل شما ناراحت میشن.بجای این انشاهای قشنگ قشنگ نوشتن،بهتره در یه فضای مجازی عمومی آداب اجتماعی رو رعایت بفرمایید.
                من با اینکه عمری رو در این سایت گذاشته ام و چیزی حدود 5 هزار تا پست ارسال کرده ام ولی تا بحال یادم نمیاد حرف هایی که شما به چند نفر زدید رو به کسی زده باشم.
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/08/02, 08:40.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Inspired
                  عضو فعال
                  • May 2016
                  • 494

سلام
                  صبح بخیر
                  آقا شما چرا اینقدر عصبانی هستید
                  اگر با گفتن ببخشید مشکل شما حل میشه من از شما معذرت میخام
                  مگه ما چند صباح زنده هستیم
                  امروز هم یکی از روزهای قشنگ خداست
                  دیشب وزیر نیرو در خصوص مصرف زیاد برق میگفت
                  اگر مبلغ بیشتر از 30 هزار تومن بیاد و ندید برقتون بدجور قطع میشه
                  تازه پیشنهاد داد مثلا جارو برقی زدنتون رو بزارین برای ساعت 12 شب تا 6 صبح
                  /.:biggrinsmiley.:/
                  حالا فکر کنین تو آپارتمان از ساعت 12 شب به بعد همه مشغول کار بشن
                  فکر کنم کلا تعطیله
                  اینهمه برق تولید میکنند میفرستند عراق و افغانستان بعد ما خودمون باید اینطوری باشیم
                  نیست آقا مغز تو کله بعضی از اینها نیست
                  توهم دارن
                  میگن، نه سرم رو بشکن، نه توی دامنم گردو بریز

شما توهین نکن، عذر خواهی پیش کش

شما هنوز لحن کلمات رو قادر به تشخیص نیستید، پس فعلاً افاضات، اضافات

پ. ن.

واقعاً جای سئواله. منطق رو میگم!

به چه چیزی میگیم منطق و چی منطقیه؟

اینکه شمر سر امام حسین رو بریده، خب خیلی کار شنیع و زشتیه. بنده هم محکومش میکنم! (بگذریم که طبق روایات، 7-8 نفری قاتل و جداکننده ی سر امام حسین (ع) معرفی شده اند) ولی خب، آیا طبق ایدئولوژی یا حداقل، دستور مافوقش این کار رو نکرده؟

اینکه امام حسین رفته بخاطر اعتقاداتش جنگیده و شهید شده و به لقاالله پیوسته هم، کار بسیار شایسته و شجاعانه ایست، قطعاً بهشت برین جایگاهش! به دعای خیر من چه نیاز؟

اما اینکه یزید رو لعنت میکنیم، دیگه چه بازی و شعبده ایست؟

شاید بخاطر اینه که دستور بریدن سر امام بزرگوار رو داده، مسئوله؟

منطقاً درسته. جای بحث و شکی نیست! کسی که آمره، دقیقاً به اندازه مجری، مسئول و شریک جرمه! این بین تمامی عقلا و فضلا، پذیرفته شده و ثابته! تازه حتی میگن، المامور، معذور. یعنی آمر مسئوله و مجری گناهی نداره!

برای همینه که همه دنبال محکوم کردنِ ریاست جمهور، رییس اداره، مدیر بخش، مدیر مدرسه، سر کارگر و .......... هستند

اما چرا از این بابت از یزید تشکر نمی کنیم که اگر اون دستور نمیداد و اون اتفاق نمیافتاد، ما الان بعد از 1400 سال شکممون رو سیر میکنیم.

باید از امام حسین تشکر کنیم که باعث قیمه ی نذری شده، یا یزید؟ هر چند در نهایت فرقی نمیکنه، چون هر دوش درسته (منطقاً) و نتیجه، منتهی میشده به شهادت امام.

اصلا اون امام همام رو این وسط آوردیم چی کار، ایشون که رفت بهشت برین و همیشه زنده است، یزید خداییش، تشکر نداره؟ اگه تشکر نداره، بابت سیر کردن این همه سوگوار امام، پس حداقلش اینه که نفرین و لعن هم نباید داشته باشه!

من که آخرش نفهمیدم، منطق پشت این ماجرای لعنت بر یزید چیه، اون هم وقتی این همه نذری رو باعث شده!

تناقض عجیبی است! نیست؟

نظر

• Inspired
                    عضو فعال
                    • May 2016
                    • 494

شما ابتدا از جناب رودل بابت توهین های که کردید عذرخواهی کنید ،منم تشکرم رو از پای اون پست برمیدارم.
                    اگر خودتون از توهین شنیدن رنج میبرید بقیه هم مثل شما ناراحت میشن.بجای این انشاهای قشنگ قشنگ نوشتن،بهتره در یه فضای مجازی عمومی آداب اجتماعی رو رعایت بفرمایید.
                    من با اینکه عمری رو در این سایت گذاشته ام و چیزی حدود 5 هزار تا پست ارسال کرده ام ولی تا بحال یادم نمیاد حرف هایی که شما به چند نفر زدید رو به کسی زده باشم.
                    میتونم بپرسم، این به شما چه ارتباطی داره؟ آیا شما قیم یا وکیل کسی هستید؟

میگن جواب های، هویه!

شما که اینقدر مبادی آداب هستید، چرا بابت پست خودتون عذر خواهی نمیکنید که اصلاً حتی سر سوزنی به شما ارتباطی نداشت؟

بعدش، من آدرس دادم، رفتید ببینید چی گذشته؟

اینطوری 5000 پست زده اید که حتی حاضر نیستید 100 تا پست رو بخونید و از شرح ماوقع، مطلع شوید؟

حداقل کمی انصاف داشته باشید و برید بخونید و ببینید من با چه ادبیاتی شروع کردم و به کجا بنده رو هدایت کردند

یعنی خیلی حرف پرتی میزنم که شما رو تو گور یکی دیگه نمیذارند و هر کی مسئول رفتار و اعمال خودشه؟

آیا این حداقل شعور اجتماعی نیست که ما بدون پایه و مدرک، به دیگران اتهام نزنیم و به ایشان توهین نکنیم! (شروع کننده، موکل شما بوده عزیز، البته اگر وکیل تسخیری ایشون بوده باشید)

و وکیل از ته شروع نمیکنه و اگر هم بکنه، تا آخرش باید بره تا برسه به اولش

از ناظر هم میخوام پست آخر بنده رو مجدداً نمایش بده که ببینیم حتی توی پست کذایی، باز به ایشون توهین نشد

فقط اولش گفتم خدا حافظ متوهم، بعد دیدم ریاکاری محسوب میشه و ناراحتیم رو درست و حسابی نشون نمیده، نوشتم، گو تو هل، یعنی برو به جهنم

و اگر برو به جهنم خیلی حرف نامربوط و زشتیه که هست، بعیده که دو کیلومتر توهین و افترا و الفاظ بسیار رکیک تر، جوابش باشه

من فقط درخواست سر سوزن سعه ی صدر و انصاف برای قضاوت کردم، همین
                    آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/08/02, 08:56.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

ظاهرا شما از زمین و زمان طلبکارید.نمیشه با افرادی مثل شما کنار اومد.بنابراین شما رو در بلاک لیست قرار میدم.

نظر

• Inspired
                        عضو فعال
                        • May 2016
                        • 494

ظاهرا از زمین و زمان طلبکارید.نمیشه با افرادی مثل شما کنار اومد.بنابراین شما رو در بلاک لیست قرار دادم.
                        صورت مسئله رو پاک کردن، از همه چیز راحت تره

به وجدان بیدار هم میشه لورازپام داد، بره لا لا

راحت

تا کسی نخواد، هیچ مشکلی حل نمیشه، حتی اگر آفتاب بیاد دلیل آفتاب

مرسی با وجدان

لطف کردید که بنده را بلاک کردید

زنده باد، زاپاتا

آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/08/02, 09:18.

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

میگن، نه سرم رو بشکن، نه توی دامنم گردو بریز

شما توهین نکن، عذر خواهی پیش کش

شما هنوز لحن کلمات رو قادر به تشخیص نیستید، پس فعلاً افاضات، اضافات

پ. ن.

واقعاً جای سئواله. منطق رو میگم!

به چه چیزی میگیم منطق و چی منطقیه؟

اینکه شمر سر امام حسین رو بریده، خب خیلی کار شنیع و زشتیه. بنده هم محکومش میکنم! (بگذریم که طبق روایات، 7-8 نفری قاتل و جداکننده ی سر امام حسین (ع) معرفی شده اند) ولی خب، آیا طبق ایدئولوژی یا حداقل، دستور مافوقش این کار رو نکرده؟

اینکه امام حسین رفته بخاطر اعتقاداتش جنگیده و شهید شده و به لقاالله پیوسته هم، کار بسیار شایسته و شجاعانه ایست، قطعاً بهشت برین جایگاهش! به دعای خیر من چه نیاز؟

اما اینکه یزید رو لعنت میکنیم، دیگه چه بازی و شعبده ایست؟

شاید بخاطر اینه که دستور بریدن سر امام بزرگوار رو داده، مسئوله؟

منطقاً درسته. جای بحث و شکی نیست! کسی که آمره، دقیقاً به اندازه مجری، مسئول و شریک جرمه! این بین تمامی عقلا و فضلا، پذیرفته شده و ثابته! تازه حتی میگن، المامور، معذور. یعنی آمر مسئوله و مجری گناهی نداره!

برای همینه که همه دنبال محکوم کردنِ ریاست جمهور، رییس اداره، مدیر بخش، مدیر مدرسه، سر کارگر و .......... هستند

اما چرا از این بابت از یزید تشکر نمی کنیم که اگر اون دستور نمیداد و اون اتفاق نمیافتاد، ما الان بعد از 1400 سال شکممون رو سیر میکنیم.

باید از امام حسین تشکر کنیم که باعث قیمه ی نذری شده، یا یزید؟ هر چند در نهایت فرقی نمیکنه، چون هر دوش درسته (منطقاً) و نتیجه، منتهی میشده به شهادت امام.

اصلا اون امام همام رو این وسط آوردیم چی کار، ایشون که رفت بهشت برین و همیشه زنده است، یزید خداییش، تشکر نداره؟ اگه تشکر نداره، بابت سیر کردن این همه سوگوار امام، پس حداقلش اینه که نفرین و لعن هم نباید داشته باشه!

من که آخرش نفهمیدم، منطق پشت این ماجرای لعنت بر یزید چیه، اون هم وقتی این همه نذری رو باعث شده!

تناقض عجیبی است! نیست؟

من فکر میکنم شما هم مثل دوستتون فقط میخاهید مطرح باشید
                          فکر میکنم بحث کردن با شما راه به جایی نمیبرد
                          شما نظراتتون رو بگید
                          در ضمن جواب برای شما هست ولی در نحوه برخوردتون شفافیت و اون راستگویی رو نمیبینم
                          اگر میدیدم حتما جواب میدادم
                          عذرخواهی من هم از سر ادبم بود
                          ما یاد گرفته ایم که اگر کوتاه بیاییم هیچ اتفاقی نمی افته
                          ولی در خصوص شما این صدق نمیکند

شما به خیال خودت بلبل دستانی که داری ناله سر میکنی که اثر کنه
                          من هیچ نوایی جز تخریب در گفته هاتون ندیدم

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

دوستان تمام کنید این بحث های بی فایده را حیف اعصاب نیست
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

سردار حسن عباسی ضمن رسمیت دادن به سپاهی بودن خود در نامه ای به فرمانده کل ارتش اظهار تأسف کرد او بدون هیچگونه اشاره ای به غلط بودن اظهاراتش نامۀ سرگشاده اش را با بی اهمیت دانستن و دروغ بودن ادعای ارتش شروع و با طعنه به شکایت ارتش در دادسرای نظامی ادامه می دهد تاعلت تأخیرش در انتشار نامه اش را برای پرهیز از تأثیر آن بر دادیار دادسرای نظامی معرفی کند. او می نویسد:
                              مستحضرید که تقطیعی یک دقیقه‌ای از یک جلسه از سلسله جلسات دروس تخصصی دانش دکترینولوژی در دانشگاه تهران منتشر گردیده که شنیده‌ام موجب رنجش دوستان من در ارتش جمهوری اسلامی شده است. مایل بودم در روزهای قبل مصدع اوقات شوم و مراتب عذرخواهی قلبی خود را به جای آورم تا جناب‌عالی به جامعه ارتش انقلابی اسلام تقدیم بفرمایید، اما در تماسی که با استاد ارجمندم امیر دریادار کوچکی داشتم، ترجیح بر این شد تا پس از رفتن من به دادسرای نظامی باشد که شائبۀ تأثیر بر دادگاه پیش نیاید؛ از این‌رو پس از حضور در دادسرای نظامی، امروز فرصتی حاصل شد که با تأخیر چند روزه، مراتب عذرخواهی خود را به جناب‌عالی به عنوان فرماندۀ برادران غیور ارتشی تقدیم نمایم. اما برای شفافیت موضوع، چند نکته را به استحضار جناب‌عالی می‌رسانم:
                              سردار عباسی سپس وارد جزییات شده وضمن معرفی مجدد خود و مباحث کلاس ها و درس ها و سخنرانی هایش؛ هجو دریادار سیاری در مورد "ام الفنون نامیدن او در همۀ مباحث برّی و بحری و مادی و معنوی و ..." را رد کرده و بر تخصص های خویش تأکید می کند. او می نویسد:
                              مباحث علوم اقتدارآفرین که در این سلسله جلسات مطرح شده‌اند، طیف وسیعی از موضوعات را در بر دارد که نه تنها شامل مباحث سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، فلسفی، جامعه‌شناسی، ژئوپلتیک، ژئواستراتژیک، و ژئوکالچر است، که حوزه‌های روان‌شناسی، کلام، ارتباطات، هنر، منطق، حقوق اساسی، تاریخ، امنیت، و علوم قرآنی را در بر می‌گیرد. اندیشه‌جویان این کلاس‌ها تاکنون ۲۸۴ پایان‌نامۀ دکتری و کارشناسی ارشد را در موضوعات مذکور دفاع کرده‌اند.
                              عباسی بعد از گفتن از اینکه افسران ارتش هم در جلسات سخنرانی های او و دریافت دکتراهای زیر نظر او مشارکت داشتند اولین صیدش را سرتیپ پوردستان انتخاب می کند و به او یادآور می شود که اولاً خودش یکی از شاگردان غیرحضوری او بوده است و مهمتر اینکه در جریان این سخنرانی از همان سال 89 بوده است. و این ننه من غریب بازی جدیدش یک فرصت طلبی است. او می نویسد:
                              تعدادی از فرماندهان ارتش، سپاه، و نیروی انتظامی نیز به صورت غیرحضوری از این مباحث استفاده می‌کنند که امیر سرافراز ارتش اسلام سرتیپ پوردستان از آن جمله هستند که همواره در طول سالیان ـ از ۱۳۸۹ به این سو ـ پیگیر دریافت فیلم کلاس‌ها بوده و از طریق دفترشان، کتباً ما را مورد محبت و لطف خود قرار داده‌اند.

حسن عباسی سپس به سراغ دومین قربانی اش می رود و با خطاب قرار دادن غیر مستقیم دریادار سیاری فرمانده نیروی دریایی به او یادآوری می کند که بدجوری زده به شانۀ خاکی و گور تداوم فرماندهی خودش را کنده است. او با تحقیر سیاری به نام بدون عنوان او به او یادآوری می کند که این شخص او بوده است که در جلسه ای صلاحیت او را تأیید و باعث ارتقاء و انتخاب او از طرف خامنه ای شده است. حسن عباسی می نویسد:
                              ... بازرسی از نیروهای تکاور و تفنگدار ارتش و سپاه را بر عهده داشتیم. در ماجرای تشویق جناب آقای حبیب سیاری در جریان بازرسی سراسری سال ۷۵-۱۳۷۴، پس از بازدید از جزیرۀ ابوموسی، و ارزیابی از تیپ تفنگداران و تکاوران دریاییِ تحت امر ایشان، همان شب در ناو خارک در جلسۀ نهایی بازرسی، با توجه به حسن فعالیت ناخدا سیاری، به اتفاق تیمسار پیرایش، درخواست تشویقی در سطح ارتقاء وی را با ارزیابی کیفی مثبت از مدیریت ایشان تقدیم کردیم که مورد تأیید شهید صیاد واقع شد.

نظر

• Inspired
                                عضو فعال
                                • May 2016
                                • 494

من فکر میکنم شما هم مثل دوستتون فقط میخاهید مطرح باشید
                                فکر میکنم بحث کردن با شما راه به جایی نمیبرد
                                شما نظراتتون رو بگید
                                در ضمن جواب برای شما هست ولی در نحوه برخوردتون شفافیت و
                                اون راستگویی رو نمیبینم
                                اگر میدیدم حتما جواب میدادم

عذرخواهی من هم از سر ادبم بود
                                ما یاد گرفته ایم که اگر کوتاه بیاییم هیچ اتفاقی نمی افته
                                ولی در خصوص شما این صدق نمیکند

شاعر میگه

دلا نزد کسی بنشین
                                که او از دل خبر دارد

به زیر آن درختی رو
                                که او گل های تر دارد

در این بازار مکاران
                                مرو هر سو چو بی کاران

به دکان کسی بنشین
                                که در دکان، شکر دارد

بعد میگه

ترازو گر نداری! پس
                                ترا زو ره زند هر کس

یکی قلبی بیاراید
                                تو پنداری که زر دارد

این همه زور میزنید که فقط نگید اشتباه کردم، من که همون اولش گفتم، به عذر خواهی کسی نیاز ندارم، دیگه چرا اینقدر فسفر میسوزنید؟

الان این دوست من کیه؟

بعد میگی از خودت خیلی مطمئنی! خب چرا نباشم وقتی میدونم خطایی نکرده ام، مگه کسی به خودش شک داره، از محاسبه میترسه؟ کارنامه دادم، رویت شد؟

الان شما چی رو رویت کردید، کجای نحوه ی برخورد بنده ایراد داره، کجاش راستگویی و صداقت و شفافیت هویدا نیست؟

این کجاش خیال منه؟

مولوی گفته:

بنال ای بلبل دستان
                                که ناله ی مستان

میان صخره و خارا
                                اثر دارد، اثر دارد

فعلاً که ناله های منِ مست و خراب، هیچ اثری در دلهای نرم و پاک، وجدان های بیدا، مودب و انسانهای آزاد اندیش و صادق و غریبه نواز و مهمان دوست - هیچ اثری نکرد هیچ - لحظه به لحظه به پرونده ی قطور اتهامات بنده، داره اضافه میشه

بلبل زبونی هام که شد عقده ی حقارت و جلب توجه

دو کیلومتر اتهام و توهین شنیدم، که بچه های صادق و راستگو، بگن بعد از الف، میشه ب

اما جواب چی بود؟

اگه بگیم ب، بعدش میشه پ، و ت ............................... باید تا ی بریم

بابا، کی میره این همه راه رو!؟؟؟؟

ب...ا ش تو صورت مسئله، خودش حل میشه، میره پی کارش

بعد اینطوری میخواهید مملکت رو از دست نا اهلان و بی خردان و دزدان نجات دهید، با این ایدئولوژی بند تنبونی که کشش همین الان هم در رفته؟

نه خداییش، اینجا همه مدعی صداقت و ادب و انسانیت و تحمل و درایت هستند، اما کسی حاضر نیست، اشتباهات خودش رو بپذیره و سعی در ماستمالی کردن خطاهاش داره، خطاهایی که اصلا ارزش مباحثه هم نداره، اما وقی پای غیرت و حمیت میاد، لج و لجبازی میشه، چه انتظار داریم از کودکان 10 ساله که پافشاری رو اشتباهاتشون میکنند؟

فقط اون راستگویی رو نشون بده که کج گویی، من دیگه بحثی با شما ندارم! حَلّه؟

آفرین و مرسی

نظر

در حال کار...
                                X