نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Inspired
    عضو فعال
    • May 2016
    • 494

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
    به هر حال آدم باید انصاف داشته باشه بی سواد فرق می کنه شما معنی کلمه "پرکتیس" رو هم میدونی تایپ هم بلدی خوب نمیشه گفت بی سواد
    خب جناب با انصاف، یعنی هر کی انگلیسی بلد باشه، از نظر شما باسواد محسوب میشه؟؟؟ اینه معیار شما برای با سواد خوندن و بیسواد خوندن افراد؟ جناب فرقان

الان یعنی استرالیایی ها، نصف هندی ها، انگلیسی ها، آمریکایی ها، نیوزیلندی ها، نصف خدمه ی هتل های جهان، همه و همه انگلیسی بلدند، پس با سوادند؟

اما قصه ی مدیریت و بالن

مهندس ها، حکم سنسوری سیستم رو دارند، همون دیتکتور ها که نصب شده اند انتهای سیستم عصبی که بهشون رسپتور هم می گن

اما مدیرها، حکم مغز رو دارند یعنی مفسر درد یا راهگشای معضل و تصمیم گیرنده، برای همین راوی داستان، گذاشته بودش توی بالن که بگه، از مهندس که انتهای شاخه ی عصبی است، بالاتره و مهندس، جاش توی میدان نبرده نه توی اتاق فکر (بالن)

و چون مهندس، جاش توی میدان نبرده، قادر نیست به سان یک مدیر، کل ماجرا رو ببینه (جز نگره، بر خلاف فرمانده که کل نگره)

حالا با انصاف

اگر مهندس، خطا داشته باشه، مدیر چطور متوجه بشه که بخواد تصمیم درست بگیره؟؟؟؟؟؟؟

و این حال و روزه تمامی مهندسان زیر دست مدیران است .... چون فشار بطور مستقیم به رسپتور ها میاد، دادشون میره بالا، به سمت بالن، مدیر میگه، چی شده؟

مهندس یعنی رودل نابغه میگه آخ، نفهم، من داغون شدم اینجا، یه کاری بکن (به مدیر قصه ی ما میگه)

مدیر میگه (فرمانده اش) آخه چی شده؟ چی کار کنم، حالت رو توصیف کن!!!

مهندس می گه، الان قمر در عقربه و من ته یک گودال گیر افتاده ام که نزدیک خونه ی مارلین دیتریشه، رفته بودم آبگوشت بزباش بخورم باهاش، اما وسط راه، چرخمون پنچر شد، بعد اومدم پایین، دیدم آچار ندارم، مجبور شدم که لاستیک رو در جا پنچر گیری کنم، عمراً اگر توی مدیر بدونی چطور میشه پنچر گیری کنی، اونقدر سخته و.و......

مدیر میگه، مجید جان دلبندم، برو سر اصل مطلب، اگه قرار بشه من برای تفسیر درد تمام رسپتورها، مفسر بذارم (مدیر میانی)، دیگه به درد بقیه نمیرسم که ... منظور سایر حوزه های استحفاظی و نظارتی

و ووووووووو قصه همچنان ادامه داره

مهندسین، به تو بالنی فحش میدهند، تو بالنیه [مدیر] به زیر دستاش، که عجب تنبلای بیسوادی هستند،

در حالیکه مشکل در ارتباط سر با تهه یا همون ماتحت

مشکل از اونجایی ناشی میشه که، هر رسپتوری، برای خودش یک پا مفسر هم هست و قبل از اینکه مجبور باشه، مشکل رو مخابره کنه تا مدیر تصمیم بگیره، گزارش تحریف شده میفرسته اون بالا که مدیر هم دچار اشتباده میشه

مدیر قراره که نتیجه ی محاسبات رو بگیره و با سایر اجزا، هماهنگی به وجود بیاره

اما اگر رسپتور، قاط بزنه، اگر نبض نزنه، اگر اکسیژن به مغز نرسه، دیگه چطور مغز تصمیم بگیره که الان باید دستش رو از روی آتیش برداره یا داره از آسمون، تگرگ میاد؟؟؟

اینجاست که مدیر، برای فرافکنی، مهندس رو مقصر میدونه ومهندس هم چون فشار روشه، و اصلا مسئولیتی به اندازه ی مدیر روی شونه هاش نیست و براش فرقی نداره که چه بلایی سرش میاد ،چون در فود چین، پایین ترین رتبه رو داره، شروع میکنه به بامبول در آوردن، تا مدیر ضایع بشه و از کار بر کنار

این کل ماجرای دعوای بشره

ما و منی

یعنی همینی که شما راه انداخته اید

به من شک دارید، حق دارید که شک کنید، اما حق ندارم به شما ها شک داشته باشم و اسمش میشه تفتیش عقاید

دم از آزادی بیان میزنید، اما من حق ندارم نظرم رو بگم، بعد میگید هرکی با ما نیست، از ما نیست، دقیقاً مصداق بارز، خود برتر بینی و عدم تعامل

مدام دارید لابی گری میکنید، پای پست های سخیف همدیگه تشکر میزنید، بعد دم از حقوق بشر میزنید و بلاک لیست بلاک لیست می کنید و ایگنور کردن

به دیگران انگ بیسوادی میزنید، اما معنای سواد رو نمیدونید چیه

قلمبه سلمبه صحبت می کنید، اون هم جاییکه همه عوام هستند، اما وقتی مچتون رو میگیرند، میشید عوام (انیشتین)

مبحث مبحث می کنید، دم از قانون شکنی دیگران میزنید و انحراف معیار، بعد دقیقاً خودتون رو میکنید مبنای قانون، از کندی چارمز می نویسید توی مبحث غیر مرتبط قرار داره

دو هفته دو هفته اینجا سر نمیزنید، اما یک غریبه سر و کله اش پیدا میشه، شروع می کنید به کیش کیش و مات کردن طرف و حق آب و گل می طلبید

حرف خیلی زیاده، کو یک جو معرفت؟؟؟؟؟؟

پس برای امشب و تکلیف امشب، بیت زیر را 10 بار بنویس تا ملکه ی ذهن بشه

البته اگر میخوای درمان بشی

چون اتفاقاً، دارم نقش آینه رو براتون ایفا میکنم و هر تهمتی که به رقیبی میزنید، عیناً و مو به مو دارید خودتون اجرا می کنید و مرتکب میشید

پس

آیینه چون نقش تو ننمود راست
    خود شکن، آیینه شکستن خطاست

(البته درستش، بنموده ولی شاعر در زمان خودش میزیسته، اون زمان مردم معنای راست و درست رو میدانستند)
    آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/08/29, 19:56.
    در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
    نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• Inspired
      عضو فعال
      • May 2016
      • 494

حسن روحانی، رئیس‌جمهوری ایران، روز دوشنبه ۸ شهریور در یک سخنرانی با بیان این‌که «با بگیر و ببندها فساد حل نمی‌شود»، گفت که «متأسفانه ما تا اتفاقی می‌افتد از ابتدا از چوبه دار کار را آغاز می‌کنیم در صورتی که اینطور نیست باید مقررات و قانون‌ها را اصلاح کنیم و چارچوب‌هایی که موجب ایجاد فساد می‌شود را اصلاح کنیم.»

به گزارش خبرگزاری ایسنا، وی در این سخنرانی افزود که «در مبارزه با فساد باید به ریشه‌ها بپردازیم؛ اگر کسی جایی حقوقی ناعادلانه گرفته است، با دادگاه و چوب و شلاق کار پیش نمی‌رود بلکه باید به ریشه‌ها بپردازیم.»

حسن روحانی در ادامه گفت که «دولت در حال پرداختن به ریشه‌ها در این موضوع است»

آقای روحانی در بخش دیگری از سخنان خود وجود «انحصار» و «امضای طلایی» را «فسادآفرین» خواند و گفت که برای مبارزه با فساد باید با «اینگونه فسادطلبی‌ها» برخورد کرد.

سخنان حسن روحانی یک روز پس از آن اظهار می‌شود که غلامحسین محسنی اژه‌ای گفته بود که در موضوع فیش‌های حقوقی نجومی از سوی دولت تاکنون پرونده‌ای به قوه قضائیه ارائه نشده‌است.

----------------------------------------------------

چیزی که من استنباط می کنم از این سخنان، یه جور گرو کشی و تسویه حسابه

کلمات وجود انحصار و امضای طلایی، کدهایی برای حکم حکومتی است

اصولاً با همین فرمونی که روحانی داره جلو، از همین الان لباس ریاست جمهوری دوره ی بعد رو برازنده اش می بینم و صندلیش رزرو شده، تضمینی

کاملاً آرام و موقر، توی چارچوب و طبق پلن، داره میره جلو

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

خانه های قدیمی را دوست دارم
        چایی همیشه دم است روی سماور ، توی قوری
        در خانه همیشه باز است
        مهمانی ها دلیل و برهان نمی خواهد
        غذاها ساده و خانگی است ، بویش نیازی به هود ندارد
        عطرش تا هفت خانه می رود
        کسی نان خشکه ندارد ، نان برکت سفره است
        مهمان ناخوانده آب خورشت را زیاد می کند
        دلخوری ها مشاوره نمی خواهد
        دوستی ها حساب و کتاب ندارد
        سلام ها اینقدر معنا ندارد

افسردگی بیماری نایابی است …
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• B A R A N
          عضو فعال
          • Mar 2015
          • 677

روزنامه آفتاب یزد :دلیل اصرار بر عدد 72 شهید

2 شهریور 95

عصر به جلسه فاتحه حزب جمهوری اسلامی،برای شهدای انفجار بمب در دفتر مرکزی حزب رفتم.

گفته شد که تعداد شهدا دو سه نفر بیشتر از هفتاد و دو نفر است،

ولی قرار شد به خاطر اعتبار و ارزش عدد هفتاد و دو و شباهت آن به تعداد شهدای کربلا و جا افتادن آن عوض نشود.

خاطرات آیت الله رفسنجانی-بتاریخ پنجشنبه 11 تیر 1360

.

نظر

• B A R A N
            عضو فعال
            • Mar 2015
            • 677

ابراز پشیمانی بازیگر پیشکسوت از ایفای نقش در سریال"معمای شاه"

۰۶ شهريور ۱۳۹۵

در جشن سالانه انجمن منتقدان و نویسندگان خانه تئاتر،جعفر والی ضمن مرور کلی بر کارنامه کاری‌اش از بازی در سریال «معمای شاه» به عنوان یکی از پشیمانی‌های دوره کاری‌اش یاد کرد.

او در این باره گفت: من در طول عمرم یک کار انجام دادم که خیلی پشیمانم؛سریال «معمای شاه».

ما در این دوران زندگی کردیم. والله این‌طور نبود. به خدا این‌طور نبود که این سریال روایت می‌کند.

.

نظر

• B A R A N
              عضو فعال
              • Mar 2015
              • 677

ادای احترام ویژه فیروزآبادی به آیت الله هاشمی

۰۸ شهريور ۱۳۹۵

در حاشیه نشست دولتمردان دفاع مقدس که عصر یکشنبه با حضور آیت اله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور در سالن اجلاس سران برگزار شد، ادای احترام سرلشگر فیروز آبادی به آیت الله هاشمی جالب توجه بود.

نظر

• Inspired
                عضو فعال
                • May 2016
                • 494

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                شما برای انتخاب یک جفت کفش، چندین فروشگاه رو زیر و رو نمی کنی؟
                برای پیدا کردن یک لباس مناسب، فروشنده رو به صلابه نمی کشی؟

جواب این سوالات اینه : عوام مردم این کار را می کنند و همین عوام هستند که مورد سوء استفاده فکری قرار می گیرن
                مرسی از اینکه بنده را سعی دارید روشن بفرمایید

اما باور بفرمایید، بنده نزدیک 1000 برابر شما مطلب نوشته ام و علی الخصوص، وقتی میخوام اشتباه طرف رو بهش گوشزد کنم، اینقدر بی مبالاتی نمی کنم که شما یک خط را هم حتی تلاش نکرده اید بدون اشکال بنویسید

الان من چی باید از این جمله ی قصار حضرتعالی دستگیرم بشه؟

عوام مردم درسته، یا مردم عوام؟

آیا منظورتون، عموم مردم نبوده؟

عطف به قسمت دوم جمله، منظور شما عوام مردمه که ترکیب نادرستی است!!!

حتی اگر عموم مردم مد نظر شما بوده باشه، این چه دخلی به خواص داره؟ آیا دخالت در سلیقه ی افراد، نوعی تفتیش عقاید محسوب نمیشه؟

رودل قابل درمانه، اما تو، نه!!!!!!!

من از این جمله بسیار بسیار تعجب کردم جنین قطعی سخن گفتن !!!!!
                تعجب شما بخاطر ذهنیات شماست. میتوانستید خیلی ساده، علت را جویا شوید، بدون این که در پس ذهنیات رفته، با تجربیات ناقص خود مشورت کنید!

اصولاً تعجب، ناشی از نا آگاهی است و در ریفرنسی با حافظه، زمانیکه چیزی را سر جای خود انتظار نداریم، تعجب می کنیم!

تعجب انواعی دارد که یکی از انواعش، دقیقاً مربوطه به تفتیش عقاید، یعنی چرا این رفتار، منطبق با دانسته های من نیست و بر آورده نکردن انتظارات و توقع افراد، شگفتی (در حقیقت خود را به شگفتی زدن) به همراه میاره که نوعی خود خواهی هم محسوب میشه! (عُجب= خودبینی و بر خود بالیدن) یعنی همه چیز را با خود قیاس کردن و خود را برتر پنداشتن، بعنوان یک ریفرنس، خود را تمام و کمال دانستن

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا از خود یقین دارند و آنها که دانا ترند سرشار از شک و تردیدند - برتراندراسل
                این البته جوابِ دوست والاتبارمون، رودل است و چون فرد دقیقی است، گفتم خودش بگرده ببینه این دانشمند بزرگ، واعظی که بر منبر جلوه ی دیگری در خلوت داشته، نبوده؟

زندگی شخصی[ویرایش]

راسل چهار بار ازدواج کرد و تعداد بسیار بیشتری معشوقه داشت.[۱۴] نخست در ۱۸۹۴ با آلیس پیرسال اسمیت ازدواج کرد اما بعد از چند سال دل به زن دیگری بست و آلیس را رها کرد. در ۱۹۲۱ از آلیس طلاق گرفت و با دورا راسل (بلک) ازدواج کرد و آن دو صاحب دو بچه شدند. ۱۴ سال بعد و پس از اینکه دورا از یک فعال سیاسی چپ گرای آمریکایی به نام بری وارد باردار شد[۱۵] از دورا نیز جدا شد و این دو تا آخر عمر با هم دشمن بودند. این دشمنی وقتی دورا برای فرزندی که از کس دیگری باردار شده بود شناسنامه‌ای با نام خانوادگی راسل گرفت، شدیدتر هم شد. راسل به فاصلهٔ یک سال بعد از طلاق از دورا با پاتریشیا (پیتر) هلن اسپنس ازدواج کرد که در آن موقع تنها ۲۱ سال داشت. در ۱۹۵۲ از پاتریشیا هم جدا شد. همان سال با ادیث فینچ ازدواج کرد که تا پایان عمر با او بود. فرزند وی جان پس از اینکه متوجه شد راسل با همسرش ارتباط دارد دچار جنون شد.[۱۶] البته این موضوع تنها در یک منبع یعنی فقط در کتاب فیلسوفان بدکردار آمده است: «به ادعای همسر جان، سوزان لینزی، فیلسوف ۸۰ ساله او را اغوا کرده بود. مدارک برای اثبات این موضوع مبهم است.» و مطلبی در این کتاب مبنی بر اینکه به این خاطر جان راسل دچار اسکیزوفرنی شده باشد، بیان نشده.[۱۷]

بر گرفته از ویکی پدیا
                در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                واقعا این اندیشمندان مشهور جملاتشون به اندازه ده ها کتاب پر بار هست

در ضمن، شما فرمودید به بنده شک دارید!

خب این حق شماست. شکاکیت، رکن اساسی عقلانیته!

ولی وقتی بنده به عقیده ای شک کنم، آیا حق من نیست؟

آیا برای رفع شک و شبهه، چاره یا جز تفحص و تحقیق می ماند؟ یعنی همون تفتیش در عقاید؟

اون هم جایی که هیچ تماس فیزیکی نیست که از رنگ رخساره، پی ببریم به سر ضمیر

آیا آیدی، آواتار، امضا و نوشته ها، حکم لباس و کفش و میک آپ نداره؟

یخورده از اون دوگوله کار بکشیم، چطوره؟؟؟؟؟

مرسی

هر کسی از ظن خود شد یار من
                از درون من نجست اسرار من
                آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/08/30, 07:32.

نظر

• Inspired
                  عضو فعال
                  • May 2016
                  • 494

این پست رو نمی خواستم بالا بیارم! سری قبل سوتیش رو هینت دادم، ولی خب، فیدبکش برام مهم نبود.

الان که بحث حماقت ها و نفهمی ها پیش آمده، برام خیلی جالبه بدونم، اونی که نفر اوله، اسمش چیه!!!!

الباقی که اولی، عصا کششون شده، چه نام دارند؟

میخوام بدونم، کجای هرم آگاهی قرار گرفته اند؟

فید بک بدهید، سرورانِ عالی مقدار و با سواد که نوک و قله ی این هرم آگاهی، مشغول رتق و فتق امور جهان هستید و دیگران را راهنمایی می کنید

نکته ی جالبش اینجاست که این دو پست، بلا فاصله ثبت شده

پست #2205 و #2206 و در ذم رفتارهای عوام فریبانه (قسمتی از پست که عکس خوابیدن احمدی نژاده و یک لیست از تورم ناشی از مدیریتش، حذف شده که میتونید برید به لینکش، اما ارتباطی با مبحث گشوده شده نداره)

۱۳۹۴/۰۹/۲۴, ۲۲:۵۷#2205

علیرضا123

دوستان...هرم بالا ..هرم اگاهی (consciousness pyramid)است..در این هرم سطح اگاهی افراد نشان داده شده است...کسایی که سطح اگاهیشون فقط در حد نیازهای فیزیولوژیکی خلاصه میشه(پایین ترین طبقه هرم)...مثل خوردن و اشامیدن و نیازهای جنسی....و یا کسایی که مسایل دیگری را نیز در حیطه اگاهی خود دارند...وقتی فردی مدام از گران شدن قیمت ها و ارزان بودن قیمت ها در ادوار گذشته و یا سطح رفاه و از این قسم مطالب صحبت به میان میاره اصلا در ان حد اگاهی نیست که بشود با ان بحث کرد ...چون حتی در حد ابتدایی بویی از مسایلی مثل فرهنگ و ادب و یا احترام متقابل به همنوع و یا حتی ازادی بیان نبرده...هیچگاه در قضاوتهاش اینها براش اهمیتی نداره...البته من نمیگم رفاه چیز بدی است...اصلا...اتفاقا باید رفاه اقتصادی باشد تا زمینه ای برای رشد و تعالی به طبقات بالای هرم فراهم شود
                  نتیجه بگیریم وقت صرف اگاه کردن کسی که اصلا در حیطه اگاهی نیست نکنیم... سطح نیاز این افراد صرفا فیزیولوژیکی است و انتطاری از انها نمیرود...

عذر میخوام از دوستان خوبم که در این تاپیک مطلب غیر سیاسی زدم.

آخرین ویرایش توسط علیرضا123 ، ۱۳۹۴/۰۹/۲۴ در ۲۳:۱۰.

پاسخ پاسخ با نقل قول

13 کاربر به خاطر ارسال مفید علیرضا123 از ایشان تشکر کرده اند:
                  ---------------------------------------------------------------------

۱۳۹۴/۰۹/۲۵, ۰۰:۲۲#2206
                  گیلان

...کافی است یک نفر بیفتد جلو الباقی دنبالش میروند , ...نفر اولی هر چه احمق تر باشد برایشان مطلوب تر و مرغوب تر است !

آخرین ویرایش توسط گیلان ، ۱۳۹۴/۰۹/۲۵ در ۰۰:۳۷.
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

پاسخ پاسخ با نقل قول

14 کاربر به خاطر ارسال مفید گیلان از ایشان تشکر کرده اند:

خداییش خجالت نداره؟؟؟؟؟؟؟؟

پیش وجدان خودتون جواب بدید، چون وجود میخواد اینجا به اشتباهات فاحشتون و سبکسری هاتون، اعتراف کنید!

درود بر شرف هر چی آدم با وجدانه

نظر

• ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
                    مرسی از اینکه بنده را سعی دارید روشن بفرمایید

اما باور بفرمایید، بنده نزدیک 1000 برابر شما مطلب نوشته ام و علی الخصوص، وقتی میخوام اشتباه طرف رو بهش گوشزد کنم، اینقدر بی مبالاتی نمی کنم که شما یک خط را هم حتی تلاش نکرده اید بدون اشکال بنویسید

الان من چی باید از این جمله ی قصار حضرتعالی دستگیرم بشه؟

عوام مردم درسته، یا مردم عوام؟

آیا منظورتون، عموم مردم نبوده؟

عطف به قسمت دوم جمله، منظور شما عوام مردمه که ترکیب نادرستی است!!!

حتی اگر عموم مردم مد نظر شما بوده باشه، این چه دخلی به خواص داره؟ آیا دخالت در سلیقه ی افراد، نوعی تفتیش عقاید محسوب نمیشه؟

تعجب شما بخاطر ذهنیات شماست. میتوانستید خیلی ساده، علت را جویا شوید، بدون این که در پس ذهنیات رفته، با تجربیات ناقص خود مشورت کنید!

اصولاً تعجب، ناشی از نا آگاهی است و در ریفرنسی با حافظه، زمانیکه چیزی را سر جای خود انتظار نداریم، تعجب می کنیم!

تعجب انواعی دارد که یکی از انواعش، دقیقاً مربوطه به تفتیش عقاید، یعنی چرا این رفتار، منطبق با دانسته های من نیست و بر آورده نکردن انتظارات و توقع افراد، شگفتی (در حقیقت خود را به شگفتی زدن) به همراه میاره که نوعی خود خواهی هم محسوب میشه! (عُجب= خودبینی و بر خود بالیدن) یعنی همه چیز را با خود قیاس کردن و خود را برتر پنداشتن، بعنوان یک ریفرنس، خود را تمام و کمال دانستن

این البته جوابِ دوست والاتبارمون، رودل است و چون فرد دقیقی است، گفتم خودش بگرده ببینه این دانشمند بزرگ، واعظی که بر منبر جلوه ی دیگری در خلوت داشته، نبوده؟

در ضمن، شما فرمودید به بنده شک دارید!

خب این حق شماست. شکاکیت، رکن اساسی عقلانیته!

ولی وقتی بنده به عقیده ای شک کنم، آیا حق من نیست؟

مرسی

هر کسی از ظن خود شد یار من
                    از درون من نجست اسرار من
                    شما خیلی بیخود میکنید که میخواهید اشتباه طرف رو بهش گوشزد کنید
                    تمام نوشته های شما بر اساس یک نوع مریضی عوام فریبی است
                    شما تماما در اشتباه هستید
                    کی به شما این اختیار رو تفویض کرده که میتوانید اینکارو بکنید
                    از قدیم میگند موش به سوراخ نمیرفت جارو به دمش میبست
                    شما در این سایت مشکل مقبولیت عموم رو دارید حالا دارید معلم بازی در میارید
                    تو نوشته هات خیلی مراقب باش
                    حتی تو نقل قولات
                    یه خرده بفهمی نفهمی پر رو شدی

نظر

• Inspired
                      عضو فعال
                      • May 2016
                      • 494

حاسبوا (انفسکم) قبل ان تحاسبوا

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                      شما خیلی بیخود میکنید که میخواهید اشتباه طرف رو بهش گوشزد کنید
                      تمام نوشته های شما بر اساس یک نوع مریضی عوام فریبی است
                      شما تماما در اشتباه هستید
                      کی به شما این اختیار رو تفویض کرده که میتوانید اینکارو بکنید
                      از قدیم میگند موش به سوراخ نمیرفت جارو به دمش میبست
                      شما در این سایت مشکل مقبولیت عموم رو دارید حالا دارید معلم بازی در میارید
                      تو نوشته هات خیلی مراقب باش
                      حتی تو نقل قولات
                      یه خرده بفهمی نفهمی پر رو شدی

اگه تونستی خودت رو توی صف پیدا کنی که نفر چندمی؟ جازیزه داری

یعنی سیستمی هست که بشه زمان ثبت تشکر ها را بررسی کرد؟

نفر اول
                      که اسمش مشخصه، میخوام خودتون اعتراف کنید

ادب مرد، به ز دولت اوست

و آدم عاقل اونیه که قبل از اینکه به حسابش برسند، خودش به حساب خودش رسیدگی کنه

چون شرف، بالاترین دارایی انسانه

البته برای اونایی که قدرش رو بدونند

نه همین لباس زیباست، نشان آدمیت

چون تن آدمی شریف است، به جان (همون
                      ادب) آدمیت

نظر

• ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

اگه تونستی خودت رو توی صف پیدا کنی که نفر چندمی؟

یعنی سیتسی هست که بشه زمان ثبت تشکر را بررسی کرد؟

نفر اول
                        که اسمش مشخصه، میخوام خودتون اعتراف کنید

ادب مرد، به ز دولت اوست

و آدم عاقل اونیه که قبل از اینکه به حسابش برسند، خودش به حساب خودش رسیدگی کنه

چون شرف، بالاترین دارایی انسانه

البته برای اونایی که قدرش رو بدونند

نه همین لباس زیباست، نشان آدمیت

چون تن آدمی شریف است، به جان (همون
                        ادب) آدمیت

لباس آدمیت این نیست که تنت کردی
                        الان مثلا تو مودبی
                        منظورت از بالا آوردن این تصویر چیه
                        داری تبلیغ میکنی این کاریکاتور رو
                        اینقدر که تو این رو بالا آوردی ماهواره های خارجی نیاوردند
                        مگه روی ده تومنی عکس یک گرگ رو طراحی نکردند
                        یعنی هر کی از اون ده تومنی استفاده کرده باید اعدام بشه؟

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

این اسمت ( inpired ) به شرف فارسی ادب ایرانی میخوره؟
                          هنوز بلد نیستی یک اسم فارسی برای خودت انتخاب کنی اونوقت از ادب فارسی میگی
                          برو اول اسمت رو که معرف ایرانی بودنت عوض کن بعد بیا فضله بریز
                          اصلا تو هویت ایرانی داری؟
                          یا فقط اومدی این کاریکاتور رو بیاری بالا و تبلیغ ضد نظام بکنی؟

نظر

• Inspired
                            عضو فعال
                            • May 2016
                            • 494

لباس آدمیت این نیست که تنت کردی
                            الان مثلا تو مودبی
                            منظورت از بالا آوردن این تصویر چیه
                            داری تبلیغ میکنی این کاریکاتور رو
                            اینقدر که تو این رو بالا آوردی ماهواره های خارجی نیاوردند
                            مگه روی ده تومنی عکس یک گرگ رو طراحی نکردند
                            یعنی هر کی از اون ده تومنی استفاده کرده باید اعدام بشه؟
                            با این سرعت عملی که از خودت نشون دادی، بدون کاتالیزور، میشه حدس زد نفر دوم، همون لباس نخودی یا شاید لجنی، شما باشید (یه خورده رنگها قاطی پاتیه و سلیقه ای)

البته یه جور حدسه، ممکنه سومی باشید

چون از روی تشکر نمیشه حدس زد، کی زود تر خودش رو قاطی ماجرا کرده (ترتیبش مشخص نیست)

نفرات بعدی لطفاً بیان اعلام برائت کنند

با تشکر

ستاد تفتیش عقاید و بررسی آثار عاقلانه و آگاهانه /:.yead.:/

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

با این سرعت عملی که از خودت نشون دادی، بدون کاتالیزور، میشه حدس زد نفر دوم، همون لباس نخودیه یا شاید لجنی، شما باشید

البته یه جور حدسه، ممکنه سومی باشید

چون از روی تشکر نمیشه حدس زد، کی زود تر خودش رو قاطی ماجرا کرده (ترتیبش مشخص نیست)

نفرات بعدی لطفاً بیان اعلام برائت کنند

با تشکر

ستاد تفتیش عقاید و بررسی آثار عاقلانه و آگاهانه /:.yead.:/

نقشت رو خوب بلدی بازی کنی
                              این وصله ها به هیچکی از افراد این تاپیکها نمیچسبه
                              برو سفره ضد نظامت رو جای دیگه باز کن
                              تشبیه نفر اول رو هیچکی اینجا تبلیغ نکرد جز تو
                              منظورت از این کارها چیه؟
                              اینی که این کاریکاتور رو کشیده نسبتی باهات داره که داری اعتقادات خودت رو ضمیمه اش میکنی؟
                              اینجا ممکنه همه صد جور حرف بزنند ولی به پایه و اساس این مملکت اعتقاد دارند والا تا حالا صد تا مثل شما این مملکت رو داغون کرده بودند
                              تو هم مثل اون دیالکتیکی های اول انقلاب هستی که آخر همه حرفاشون به ایسم ختم میشد

نظر

• Inspired
                                عضو فعال
                                • May 2016
                                • 494

این اسمت ( inpired ) به شرف فارسی ادب ایرانی میخوره؟
                                هنوز بلد نیستی یک اسم فارسی برای خودت انتخاب کنی اونوقت از ادب فارسی میگی
                                برو اول اسمت رو که معرف ایرانی بودنت عوض کن بعد بیا فضله بریز
                                اصلا تو هویت ایرانی داری؟
                                یا فقط اومدی این کاریکاتور رو بیاری بالا و تبلیغ ضد نظام بکنی؟

توی شعر نگفته، تن آدمی شریف است، به ملیت آدمیت

ملیت (عرب و عجم و آمریکایی و هندی)، مدرک (فوق لیسانس و دکترا و فوق دکترا و آیت الله و پرفسور)، لباس (ظواهر)، دین، .... همه بر چسب هستند

این فقط ادبه که باعث اعتلای نفس انسان میشه

یه فیلم هندی معرفی کردم، برو ببین، شاید قدری ادب آموزی ز اخلاص یک مست

Inspired

نظر

در حال کار...
                                X