دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر محمد ۲
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 789

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

بیایید شک کنیم

آرزو یا خواسته و از طرف دیگر نگرانی و ترس، به نظر می رسند دو قطب متفاوتند که یکی را می خواهیم و دیگری را نمی خواهیم ولی وقتی با دقت نگاه کنیم می بینیم که هر دو یکی هستند.
    ما نگران داشته ها و نداشته هایمان هستیم. ما ترس از آینده مبهم داریم. ما نگران بی پولی و عدم سلامت هستیم از همان طرف ما آرزوی سلامتی کامل، عمر زیاد، پول زیاد و ماشینها و خانه های انچنانی را داریم. می توانیم به جای هر دو کلمه نگرانی و آرزو کلمه غم را به کار ببریم. ما غم سلامتی. غم و حسرت ماشین خوب ، غم پول زیاد را می خوریم. همه آنها فقط حس بد و رنج در ما بوجود می آورند‌ .

آرزو اگر با شوق و اشتیاق نباشد، آرزو نیست بلکه غم و نگرانی است. خواسته هایی که شوق و اشتیاق در آنها باشد احتمال برآورده شدن دارن، اکثر ما آرزوهایی داریم ولی اشتیاقی در ما نیست برای آنها . مدتهاست شوق در اکثر ما مرده است چون فکر کردن به یک خواسته به تنهایی شوقی نمی آورد، شوق با تجربه مستقیم بدست می اید. با تجسمات و تخیلات قوی با دیدن نمایشی کامل بدست می آید. آن اشتیاق سوزانی که ناپلئون هیل از آن حرف زد ولی راه آن را نگفت.

این ماهیت یک خواسته است که ذهن را وا می‌دارد دنیایی برای تحقق خود خلق کند. حتی یک خواسته‌ی کوچک می‌تواند زنجیره‌ای طولانی از عکس‌العمل‌ها را رقم بزند. پس یک خواسته و اشتیاق قدرتمند چه می‌تواند بکند؟ اشتیاق می‌تواند جهانی را متولد کند، قدرت‌های آن معجزه‌وار هستند. همانطور که یک کبریت کوچک می‌تواند جنگلی بزرگ را به آتش بکشد"

خواسته ها، ذهن را برای تحقق خود به عمل وا می دارند و جهان بیرون را فرافکنی می کنند و می سازند. یک ذهن ضعیف نمی تواند آنچه را خلق می کند کنترل کند، تحت تاثیر احساسات و افکار دیگران چیزی آشفته می آفریند ولی یک ذهن قوی که بوسیله شناخت آن بدست می اید می تواند آنچه لازم است را فرافکنی کند.

در سطح عمیق تر برای افراد روشن تر:
    آنچه ذهن فرافکنی می کند و کل دنیایش مانند رویایی بیش نیست ، مانند افرادی که خوابهای گوناگون می بینند و خود را نیز در آن خواب مشاهده می کنند.

در سطحی عمیق تر:
    بیایید به آن کسی که می گوید من این خواسته را دارم شک کنیم. چه کسی می گوید من فلان ماشین را می خواهم و این خواسته من است؟؟؟؟؟
    خواسته ها مال شما نیستند، آنها را با کلمه مال به خود حقیقتان نچسبانید. خواسته مانند نگرانی یک فکر است یک وضعیت ذهنی است که می آید و می رود اگر به آن نچسبید. نگویید من یک خواسته دارم. خواسته را ایگو و ذهن دارد برای حفظ امنیت خودش. خواسته و نگرانی و ترس را مشاهده کنید.

ببیند که یک فکر ترسناک در ذهن شما شکل گرفت ،مثلا می گوید اگر کنکور قبول نشوی بدبخت می شوی،
    ببیند که یک خواسته در ذهن شما شکل گرفت؛ مثلا آن ماشین عالیست اگر آن را داشته باشم می توانم کلاس بگذارم، پیش همسرم عزیزتر می شوم، احساس بهتری داشتم. اینها همه یک فکر است، از کجا معلوم با همان ماشین تصادف نکنی روز اول و بدبختر نشوی. در دنیا همه چیز ممکن است. پس یک خواسته مانند یک ترس، با داستانهای بعدش قوت می گیرد و شما خواسته را از آن خود می دانید.

ماشین خواستن، خواسته همه ذهنهاست تقریبا، پس خواسته شخصی شما نیست. مُد شده است. ذهن جمعی آن را القا می کند.

آن کسی که می بیند خواسته و آرزو و نگرانی در ذهن شما بوجود آمد آن اگاهی شماست. حتی آن هم شما نیستید بلکه هوشیاری عظیمی که آن آگاهی از اوست، شمایید. او نقطه انرژی هوشمند بی نیاز است. ماشین و غیره بر او نمی افزاید و نمی کاهد.
    خواسته هایی که در شما شکل می گیرد را مشاهده کنید تا آسوده شوید. نگویید این خواسته من است در آنصورت خودت باید برای تحققش تلاش کنید ولی اگرخواسته از آن شما نباشد، شما نیز وظیفه ای برای برآورده کردن آن ندارید و بار از دوش شما برداشته می شود.(این به معنی بی عمل بودن نیست)

افکار
    خواسته ها و آرزوها
    نگرانی ها
    ترسها
    احساسات درون بدن
    لذت و دردها
    تمام موارد بالا را رد گیری کنید و مشاهده کنید و ببیند که چطور می آیند و می روند.

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      اول از جناب امیرمحمد به خاطر پست بسیار زیبا و مطالب ارزشمندی که قرار دادن تشکر می کنم.
      و اما جناب کریس که دنبال تمرین عملی هستید.
      تمرین عملی همان عبارت تأکیدی می تونه باشه.
      فیلم بازی کردن میتونه باشی. فیلم کسی که میخوایید باشید رو بازی کنید.
      اما اصلا به نتیجه فکر نکنید.
      مادامی که به نتیجه فکر می کنید یعنی دارید به نداشته هاتون توجه می کنید و می گید پس کو ....
      فقط انجام بدید.... نتیجه به وقتش حاصل میشه. حتما و قطعا حاصل میشه.
      اما شما زمانی که تمرینات رو انجام می دید اصلا به نتایج فکر نکنید.
      شما باید جوری برای خودتون فیلم بازی کنید که انگار میخوان توی اون فیلم به بهترین بازیگر جایزه اسکار رو بدن.
      نقش آدمی که میخوایید باشید رو برای خودتون بازی کنید.
      ممنون از شما خواهر...
      متاسفانه بنده چند کتاب در زمینه همین موضوع خواندم..........کلا قاطی کردم.....ولی با تجربه ای که کسب کردم...میدانم افکار مثبت و منفی هر دو به نتیجه میرسه....
      وقتی افکارم مثبت باشد..شجاعت و انگیزه و خواسته خود به خود جذب می شود....ولی افکار منفی حتی اثرات مثبت را هم از بین می برد.....

سوالم این بود...بر فرض بنده افکار منفی و مخرب دارم و سعی می کنم مثبت باشم...اما این عمل زودگذر هست...چکار کنم که ماندگاری در این افکار مثبت را بیشتر کنم؟چجوری مانع برگشت افکار منفی باشم؟
      چند وقت پیش هم احساسم را به شما گفتم که نتیجه هم داشت....ولی هر از چندگاهی یکباره افکار منفی پیداش میشه.......

و بیشترین وزن افکار منفی هم این هست دیگه از من گذشت یا اینکه فرصتها را از دست دادم(البته نه فقط در مورد بورس بلکه در همه چنبه های زندگی)

تا الان که ضمیر ناخوداگاه من بخاطر محیط اطراف یا بینش های خودم چه غلط یا درست شکل گرفته.....پس باید ائل ضمیر خود را از نو برنامه ریزی کنم.....بنظر شما سخت نیست؟
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

داداش امیر محمد
        ای کاش یک بار سمینار کوین ترودو را گوش می کردی.....ای کاش بخاطر من این کار را انجام میدادی

نیمه دوم پستت یک چیز دیگری بود پست اولت چیز دیگه....اصلا با هم همخوانی داشت....پست دومت نصف آخری باز شک و دودلی بوجود آورد
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
          ممنون از شما خواهر...
          متاسفانه بنده چند کتاب در زمینه همین موضوع خواندم..........کلا قاطی کردم.....ولی با تجربه ای که کسب کردم...میدانم افکار مثبت و منفی هر دو به نتیجه میرسه....
          وقتی افکارم مثبت باشد..شجاعت و انگیزه و خواسته خود به خود جذب می شود....ولی افکار منفی حتی اثرات مثبت را هم از بین می برد.....

سوالم این بود...بر فرض بنده افکار منفی و مخرب دارم و سعی می کنم مثبت باشم...اما این عمل زودگذر هست...چکار کنم که ماندگاری در این افکار مثبت را بیشتر کنم؟چجوری مانع برگشت افکار منفی باشم؟
          چند وقت پیش هم احساسم را به شما گفتم که نتیجه هم داشت....ولی هر از چندگاهی یکباره افکار منفی پیداش میشه.......

و بیشترین وزن افکار منفی هم این هست دیگه از من گذشت یا اینکه فرصتها را از دست دادم(البته نه فقط در مورد بورس بلکه در همه چنبه های زندگی)
          اولا از من گذشت نداریم. شما مطمئن باشید که برای تمام انسان ها همه چیز در بهترین زمان و مکان خودشان اتفاق می افتد.
          و مطمئن باشید که شما در بهترین زمان و مکان خودتان هستید.
          و اما در مورد اینکه چیکار کنیم از افکار منفی خلاص بشیم.
          اصلا کاری به افکار منفی نداشته باشید.
          غیر ممکنه که ما جلوشون رو بگیریم.
          اونا میان چه دوست داشته باشید چه نداشته باشید.
          اما تنها راهش اینه که هر وقت یه فکر منفی اومد سریع یه فکر مثبت جایگزینش کنید
          مثلا مثال بورسی بزنم. مثلا یه سهمی رو میخوایید بخرید میگید اگه منفی شد بیچاره شدم چی؟
          فکر مثبت سریع جایگزینش کنید. این همه توی بورس سود کردم. این سهم به این دلایل خوبه.
          خدا مواظب من هست و ... نمی دونم دیگه. یه چیزی که به خودتون انرژی میده
          یا درچه بالاتر اون اینجوری اگه این سهم خیلی سود داد چی ؟؟؟ اگه من و خیلی خوشحال کرد چی؟
          اگه زندگی من و عوض کرد چی؟
          البته اینها به این معنا نیست که بدون تحقیق وارد هر سهمی بشیماااااااا
          کارهای اولیه رو باید انجام بدیم. بمونه مبارزه با ترسمون حالا
          و بعد هر وقت فکر منفیه دوباره اومد این فکر مثبت رو بهش بگی باز. و به فکر منفی بگو آینههههههههه؟؟؟
          مثه بچگی ها که یکی یه چیزی بهمون می گفت می گفتیم آینه
          یعنی واسه خودت چیزی که گفتی.
          شما هم به فکر منفی آینه بدین.
          طنز میشه قشنگ تر هم میتونید ازش راحت شی. والا
          پس خلاصه اینکه کاری با افکار منفی نداشته باشید.
          فقط سریع یه دونه مثبتش و جایگزین کنید.
          آقا اصن تو خیابون داری میری میخوری زمین لباست پاره میشه.
          مثبتش چی میشه؟ خوبه اون لباس گرونم تنم نبود.
          خیلی راحته فکر مثبت پیدا کردن.
          آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/02/25, 23:50.
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• امیر محمد ۲
            عضو فعال
            • Jun 2019
            • 789

هنگامی که آموزش سطح ۸ را طی می کنید، تمام دانه هایی که در طی آن دوره ها درون شما کاشته شده اند جوانه زده و قدرت آن ها را رها می کند.
            ممکن است احساس کنید یک آتشفشان در درون شما رها شده است و قدرت و انرژی در بدن شما مانند گدازه جریان دارد.
            ممکن است احساس کنید که چشم بند ها کنار رفته است و بالاخره می توانید “انرژی” و ” حقیقت” را ببینید.
            ممکن است احساس کنید زنجیر هایی که به شما متصل شده اند و شما را نگه می دارند شکسته شده اند و اکنون آزاد و رها شده اید.
            آموزش سطح ۸ را می توان “بیداری” ، “فوق العاده قدرتمند” ، “افشا” و “دستیابی به موفقیت” نامید. همچنین می تواند “موفقیت کل” ، “حقیقت آشکار” یا “تجربه ی آزادی” نامیده شود.
            بسیاری آن را “ثروت نامحدود” ، ” شکوفایی رفاه” یا ” دوره ی شادابی دائمی” می نامند.
            این آموزش شما را به سطح جدیدی از “بودن” سوق می دهد و به شما توانایی بالاتری می دهد تا آرزوی خود را سریع تر و آسان تر از گذشته بدست آورید.
            به نوعی بیشتر انرژی منفی که شما را از شادی و نشاط عمیق واقعی دور می کند، از درون شما تبخیر می کند و بر همه ی درک بشر پیشی می گیرد. این آموزش کارمای شما را تمیز می کند و به این ترتیب جهت زندگی شما از راه های اصلی تغییر می یابد.
            وقتی سطح ۸ را تکمیل می کنید:?
            1️⃣شما آرامش درونی را تجربه خواهید کرد که قابل توصیف نیست.
            2️⃣شما سرانجام “معنای” واقعی در زندگی خود خواهید داشت.
            3️⃣شما احساس می کنید که “در تراز” هستید و دارای اطمینان کامل هستید.
            4️⃣اسرار و “حقیقت” آشکار خواهند شد.
            5️⃣قدرت درون شما رها خواهد شد.
            6️⃣آگاهی شما باز خواهد شد، بنابراین به شما این امکان را می دهد که چیزها را طوری ببینید و درک کنید که قبلا تصور نمی کردید.
            7️⃣شما دارای روشنایی ذهنی و عاطفی خواهید بود.
            8️⃣شما کاملا از ترس رهایی خواهید یافت.
            9️⃣شما احساس می کنید که می توانید جادو کنید و هر خواسته ی خود را آَشکار سازید.
            ?این آموزش شما را از بسیاری از ناامنی های کاشته شده و دفن شده عمیق، درد و هرگونه احساس منفی عدم اعتماد به نفس یا عدم “کافی بودن” رهایی می بخشد.
            این آموزش بزرگترین پیشرفتی خواهد بود که تاکنون در زندگی خود تجربه کرده اید.
            وقتی آموزش را تمام می کنید، احساس خواهید کرد که تمام زندگی شما یک رویا بوده است و اینکه سرانجام از یک “خلسه” بیرون آمده اید. شما کاملا احساس “بیدار” ، “زنده” ، “آگاه بودن” خواهید داشت

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

داستان اسب پیر
              کشاورزی جوان یک اسب پیر داشت یک روز هنگام برگشتن به خانه چون مراقبش نبود داخل چاهی بدون آب افتاد.
              کشاورز جوان هر چه سعی کرد نتوانست اسب را از چاه در آورد از طرفی دلش هم به حال اسب پیر میسوخت که آن طور درد بکشد پس برای اینکه اسب زجر نکشد فکری به ذهنش رسید با بیلی که در دست داشت خاکهای اطراف چاه را داخل چاه ریخت به این نیت که اسبش زیر خاکها مدفون شود و بمیرد.!

اما اسب پیر هر بار که خاک روی بدنش می ریخت با دمش و تکان دادن بدنش خاکها را پایین می ریخت و در عین حال خاکها را روی هم کپه میکرد و چند سانتی متر بالاتر می آمد.

این کار همچنان ادامه پیدا کرد .کشاورز جوان خاک میریخت و اسب پیر خاکها را زیر پایش جمع میکردو....

تا بالاخره ارتفاع خاک به لبه چاه رسید و اسب پیر در حالی که یک کوزه پر از سکه طلا را به دندان گرفته بود از چاه خارج شد و کشاورز جوان تبدیل به مردی ثروتمند شد.

مشکلات زندگی مانند تلی از خاک بر سر ما میریزند .

انسانها نیز دو انتخاب پیش رو دارند :

اول اینکه اجازه دهند مشکلات آنها را زنده به گور کند!

دوم آنکه از مشکلات سکویی بسازند برای رسیدن به خوشبختی!

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

اینم از امروز.
                از دیشب تا حالا چقدر تلاش کردم که نقد بشم واسه غگل
                هیچ کاری نکردم.
                همه خریدن جز من.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

کاش به حرف جناب ایلیگال گوش کرده بودم.
                  اردر هم گذاشته بودم. اما وقتی دیدم عرضه ها زیاد شد تو دقیقه نود لغوش کردم.

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

یک روز قبل از بسته شدن سهم منفی 5 میدادن و کسی نمی خرید

اگر قسمتتان باشد حتما گیرتان میاد و شاید در قیمتی بسیار بهتر از امروز .....
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• NewAge
                      عضو عادی
                      • Jun 2018
                      • 285

عیب نداره.. زندگی پراز این فرصت هایی هست که از دست می دیم
                      من هم خرید نزدم با اینکه مقداری نقد بودم
                      باید به دنبال فرصت تازه بود/:.happysmiley:./
                      [CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام.
                          دوستان این‌قدر نوشته‌های بلند قرار می دهند آدم می‌ترسد (وقت نمی‌کند) بخواندشان...
                          اکنون چد نوشته در برگه‌ی گذشته وجود دارد که من گذاشته‌ام سر فرصت بخوانمشان...
                          با اینکه بسیار مفید است انگار...
                          نکنید از این کارها... /:.hmmsmiley.:/
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            سلام.
                            دوستان این‌قدر نوشته‌های بلند قرار می دهند آدم می‌ترسد (وقت نمی‌کند) بخواندشان...
                            اکنون چد نوشته در برگه‌ی گذشته وجود دارد که من گذاشته‌ام سر فرصت بخوانمشان...
                            با اینکه بسیار مفید است انگار...
                            نکنید از این کارها... /:.hmmsmiley.:/
                            کدوما رو میگید؟؟؟
                            میخوایید واستون خلاصه نویسی کنم؟؟؟ /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

اینم از امروز.
                              از دیشب تا حالا چقدر تلاش کردم که نقد بشم واسه غگل
                              هیچ کاری نکردم.
                              همه خریدن جز من.

دقیقا من هم می‌خواستم همین را بگویم که جناب سروش عزیز گفتند.

««قسمت»»

اگر به قسمت اعتقاد دارید مطمئن باشید حتما «خیری» بوده که نخریده‌اید... حتی اگر به ظاهر شر باشد...
                              خدا آگه‌تر است.
                              ================================

کدوما رو میگید؟؟؟
                              میخوایید واستون خلاصه نویسی کنم؟؟؟ /.:biggrinsmiley.:/
                              نه دیگر اکنون از نیمه گذشتم... #:-S یک مقدار دیگر زمان بگذارم تمام می‌شود... #:-S
                              دوستان باورشان نمی‌شود.... من یکی از ترس‌هایم همین نوشته‌های بلند است... جوری که به اینها برسم کلا جستار را می‌گذارم کنار... و اگر مطالب مفید باشد پیوند آنجا را می‌برم می‌گذارم در فهرست «کارهایی که باید انجام شود» و «چیزهایی که باید خوانده شود»... (یک فهرست بلند بالا از اینها دارم که اگر قرار بود همه را بخوانم بالای یک سال احتمالا طول می‌کشید...
                              (خودم هم نوشته‌ی بلند زیاد می‌گذارم! /:.tonguesmiley:./)
                              «محمد حسین» هستم.
                              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                دقیقا من هم می‌خواستم همین را بگویم که جناب سروش عزیز گفتند.

««قسمت»»

اگر به قسمت اعتقاد دارید مطمئن باشید حتما «خیری» بوده که نخریده‌اید... حتی اگر به ظاهر شر باشد...
                                خدا آگه‌تر است.

نه دیگر اکنون از نیمه گذشتم... #:-S یک مقدار دیگر زمان بگذارم تمام می‌شود... #:-S
                                دوستان باورشان نمی‌شود.... من یکی از ترس‌هایم همین نوشته‌های بلند است... جوری که به اینها برسم کلا جستار را می‌گذارم کنار... و اگر مطالب مفید باشد پیوند آنجا را می‌برم می‌گذارم در فهرست «کارهایی که باید انجام شود» و «چیزهایی که باید خوانده شود»... (یک فهرست بلند بالا از اینها دارم که اگر قرار بود همه را بخوانم بالای یک سال احتمالا طول می‌کشید...
                                (خودم هم نوشته‌ی بلند زیاد می‌گذارم! /:.tonguesmiley:./)
                                راستش رو بخوایین. منم خودم نوشته بلند زیاد میزارم.
                                اما دروغ چرا ... نوشته های بلند رو نمی خونم کلا. x_x
                                مغزم اذیت میشه :p

نظر

در حال کار...
                                X