کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عدو شود سبب خیر:
اگر خدا خواهد.
===========
احتمال اینکه این یک شایعه باشد هم هست. باید برویم/بروم خودمان ببینیم ببینیم رسمی است خبر یا نه؟
==============
ویرایش: اکنون جستار جو بازار را دیدم... ای بابا... اینقـــــــــــــدر بیکفایتی در یک دولت ممکن است یعنی واقعا؟
در مورد عدو و خواست خدا...
(اول این را بگویم که در فارس من یک اعتراض ثبت کردم. انشاءالله که خیر است. یک وقت دیدی اصلا کلا با شاپور دانا بای بای کردیم و برای همیشه از تدابیر عاقلانهاش در امان ماندیم.)
نماد وگردش را نگاه کنیم.
همینجور آهسته و پیوسته جوری دارد رشد میکند که از تمام پنج درصدیها میزند جلو!
فکرش را بکنید... تمام بازار همین شود!
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
کاش سازمان بورس به جای اینکه هم و غمش را بگذارد برای وضع قوانین مندرآوردی جدید یک مقدار روی این هسته کار میکرد:
اکنون ساعت ۲۳ دارد میشود! هنوز یکی از دو عرضه اولیه انجام نشده!
فردا هم احتمالا داستان داریم با این قوانین جدید و هستهی قدیمی.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
جالب است!
جناب زوربا از همه کمتر مینویسند تو انجمن!
ولی انگار با همه روابط صمیمانه دارند و در قلب همه جا دارند...
دیروز از تو جستار پایان سال ۹۸ فهمیدم.
خیلی عالی است.
========================
پینوشت: به قول پدرم: شهوت کلام!. گمان کنم اسیرش شدهام. قرار بود مثلا کمتر بنویسم یک مدت.
درود بر دوست عزیزم محمدحسین جان جانان
شما و دوستان به من لطف دارید.@};-@};-@};- سعدی از اخلاق دوست هر چه برآید نکوست گو همه دشنام گو کز لب شیرین دعاست
تو این روزها که خداروشکر پرتفوهای بورسی جماعت ،سبز و لبهاشون خندون هست ،،متاسفانه اکثر کسب و کارهای دیگه در رکود و خواب زمستانی هستند خیلی ها که روی اسفند ماه خودشون حساب باز کرده بودن و با شرایط فعلی کشور و بیماری کرونا به هیچکدوم از پیش بینی های خودشون نتونستن برسن در حالت روحی و مالی خوبی نیستند
ازتون خواهش می کنم اگر حضور در این کانال براتون مفید بوده است و در این مدت به اصطلاح گل و بلبل بازار سرمایه سود خوبی نصیب شما شده است،بیایید تا جایی که دستمون می رسه به هموطنان عزیزمون کمک کنیم و توی حساب کتاب های خودمون با بقیه رحم داشته باشیم ،واقعا می شه از بعضی حسابها و طلب ها به خاطر این شرایط ویژه گذشت کرد...
خدا به مالتون برکت ،تنتون سلامتی و به دلتون خوشی بده
ارادتمند:سعید فلاح
«محمد حسین» هستم.
برادر محمد حسین عزیز
این پست را در تاپیک همسایه دیدم...
در این پست خیلی حرفها هست...یکی از با تجربه های بازار این را نوشته....نظرتان در مورد این پست چیست؟
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
برادر محمد حسین عزیز
این پست را در تاپیک همسایه دیدم...
در این پست خیلی حرفها هست...یکی از با تجربه های بازار این را نوشته....نظرتان در مورد این پست چیست؟
کریس جان. اگر خدا بخواهد همین دهه شصتیها (و نیمه دوم دهه پنجاهیها!) چنان حالی بکنند که بیا و ببین.
من گاهی اوقات حرفهایی میزنم... که زمانی که همان را از لبهای یک نفر دیگر بشنوم ناراحت میشوم...
الان نوشتهی بالا از همین جنس است.
نوشتهی بالا اصلا قابل فکر کردن نیست.
اصلا نباید به آن فکر کرد.
حتی اگر درست هم باشد نباید اصلا به آن فکر کرد.
اینها (حتی حتی حتی اگر درست هم باشند) شادی و خوشبینی را از آدم میگیرند.
به عنوان کسی که مداوم بین خوشبینی و بدبینی در حال حرکت است و میداند خوشبینی چــــــــقـــــدر عالی است، میگویم. اصلا نباید به این نوشتهها اعتنا کرد.
(من هم زیاد از این چیزها مینویسم، از دوستان میخواهم به این دست نوشتههای من هم نگاه نکنند.)
این افکار را «باید» از ذهن انداخت دور.
حتی اگر صد در صد هم درست باشند!
«محمد حسین» هستم.
نظر