کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ارزش داد و ستدهای خساپا ۲۰۰ میلیون تومان (به تومان جدید). یک روزهایی کل بورس همین قدر ارزش داد و ستدهایش بود... یعنی ۵۰۰-۶۰۰ نماد با هم این قدر خرید و فروش میشد...
خیلی خوب است...
ظرف دارد بزرگ میشود...
هم پول دارد میآید و هم سهام...
عالی است...
برای ما که شغلمان بورس است عالی است...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
ارزش داد و ستدهای خساپا ۲۰۰ میلیون تومان (به تومان جدید). یک روزهایی کل بورس همین قدر ارزش داد و ستدهایش بود... یعنی ۵۰۰-۶۰۰ نماد با هم این قدر خرید و فروش میشد...
خیلی خوب است...
ظرف دارد بزرگ میشود...
هم پول دارد میآید و هم سهام...
عالی است...
برای ما که شغلمان بورس است عالی است...
این مطالب جالبی هست هرچند فکر نکنم کاربردی باشن .... خوبه که آقا محمد حسین یا آقای مهدی 1400 ی تحلیل رو این موضوع بذارن
بارها اندکی در موردش خواندهام ولی هیچ وقت به آن قشنگ نپرداختهام...
دو تا موضوع انگار در این هست:
(اصلا شاید هم نباشد... ولی با دیدن این عنوان این دو موضوع به ذهنم رسید که بد نیست دربارهاش بیاندیشیم...)
۱- حالت روانشناسی. که حرف درستی هم هست. نقل قول میکنم از یکی از بزرگان بورس دنیا که خیلی خلاصه و مفید گفته: در بورس ما با ارزش (سهام) کار نداریم. بلکه با نگاه مردم به ارزش سهام کار داریم. (این مهم نیست که فلان شرکت چقدر میارزد... مهم این است که در دید مردم چقدر میارزد.) (البته در بلند مدت زمانی که بحث از سود نقدی میآید این موضوع صادق نیست. ولی در کشورهای پیشرفته تقریبا سود نقدی جایگاهی ندارد. فلذا کلا میشود نگاه مردم!)
۲- حالت آشوب. خلاصه: آیا میتوان کاری کرد که از یک حالت کاملا تصادفی پول در آورد؟ فرض بفرمایید بدون هیچ منطقی (چه روانشناسی و چه خبری و چه بنیادی و چه نموداری) یک سری قیمت (قیمت سهام) دارند تغییر میکنند... آیا میتوان برنامهای نوشت که بیاید از دل همین تغییرات کاملا تصادفی (آشوبگونه) پول در بیارد؟
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام
احراز هویت الکترونیکی چقدر بعد از ثبت نام تایید میشه ؟
دیروز یکی از دوستان ثبت نام کردیم
هیچ پیام تاییدی و .... نیومده طرف هم پدر ما رو دراورده چرا کد تایید نمیاد ~X(
سلام
احراز هویت الکترونیکی چقدر بعد از ثبت نام تایید میشه ؟
دیروز یکی از دوستان ثبت نام کردیم
هیچ پیام تاییدی و .... نیومده طرف هم پدر ما رو دراورده چرا کد تایید نمیاد ~X(
کسی تا حالا انجام داده
انجام ندادهام ولی میخواهم انجام دهم. (کارتان درست شد خبرش را به ما هم بدهید.)
------------------
فرآیند اگر اشتباه نکنم، دستی است نه خودکار! برای همین هم زیاد طول میکشد (یعنی به مراتب بیشتر از فرآیند خودکار طول میکشد) و هم اینکه معلوم نیست چقدر طول میکشد... چون معلوم نیست چند نفر در صف هستند و چند نفر پرسنل آنجا دارند فیلمهای ما را نگاه میکنند...
------------------
با سیگنال احراز هویت کردید؟ یا برنامک دیگری؟ هزینه داشت؟ چقدر طول کشید؟ مدارک خاصی باید آماده کنیم؟ باید با گوشی خود شخص باشد؟
«محمد حسین» هستم.
انجام ندادهام ولی میخواهم انجام دهم. (کارتان درست شد خبرش را به ما هم بدهید.)
------------------
فرآیند اگر اشتباه نکنم، دستی است نه خودکار! برای همین هم زیاد طول میکشد (یعنی به مراتب بیشتر از فرآیند خودکار طول میکشد) و هم اینکه معلوم نیست چقدر طول میکشد... چون معلوم نیست چند نفر در صف هستند و چند نفر پرسنل آنجا دارند فیلمهای ما را نگاه میکنند...
------------------
با سیگنال احراز هویت کردید؟ یا برنامک دیگری؟ هزینه داشت؟ چقدر طول کشید؟ مدارک خاصی باید آماده کنیم؟ باید با گوشی خود شخص باشد؟
سلام
قبلا در سایت سجام ثبت نام کرده بود دیروز با سیگنال براش احراز هویت انجام دادیم
بله ۱۰ هزار تومان هزینه گرفته شد
کمتر از پنج دقیقه زمان برد
مدارک مورد نیاز کارت ملی فرد ، عکس و فیلم سلفی که در طول دوره باید اپلود کنید و یک امضاء روی برگه ای سفید رنگ
گوشی خود شخص احتیاج نیست با هر گوشی میتونه احراز انجام بده منتهی کد تایید به گوشی شخص ارسال میشه
بنده خودم سجام ثبت نام کردم....هزینه اش 10 هزار تومان....
اما احاز هویت را رفتم پیشخوان....2 دقیقه هم طول نکشید....خودشان یک عکس انداختند و تمام....البته پارسال بود..7 هزار تومان هم دفتر پیش خوان بابت احراز هویت گرفت...
البته چون نزدیک بود پیاده رفتم کرایه ماشین هم ندادم...../:.rolleyessmileyani
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
دوستان این امی بروکر آپدیت نمیشه الان چه نرم افزاری رو برا استفاده پیشنهاد میکنید ؟
دوست عزیز از آمی بروکر برای فیلتر و تحلیل گران قدیمی که بهش عادت کرده اند استفاده می کنند.....پیشنهاد می کنم از مفیدتریدر یا ره آورد نوین 365 استفاده کنید که نیازی به دیتا گرفتن هم نیست..خودشان لحظه ای آپدیت می شوند..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
دوست عزیز از آمی بروکر برای فیلتر و تحلیل گران قدیمی که بهش عادت کرده اند استفاده می کنند.....پیشنهاد می کنم از مفیدتریدر یا ره آورد نوین 365 استفاده کنید که نیازی به دیتا گرفتن هم نیست..خودشان لحظه ای آپدیت می شوند..
ما آدم ها هم مثل سهم هامون مقاومت داریم مقاومت در مقابل تغییر برا همین همیشه عقب میمونیم از همه چی. مقاومت مثله این میمونه که به یه پیرمرد یه ماشین صفر به روز بدی میشه گفت هنوز هم افکار قدیمی خودش رو خواهد داشت ممنون دوست من مفید تریدر همون متاتریدر میشه ؟
ما آدم ها هم مثل سهم هامون مقاومت داریم مقاومت در مقابل تغییر برا همین همیشه عقب میمونیم از همه چی. مقاومت مثله این میمونه که به یه پیرمرد یه ماشین صفر به روز بدی میشه گفت هنوز هم افکار قدیمی خودش رو خواهد داشت ممنون دوست من مفید تریدر همون متاتریدر میشه ؟
?تا به امروز بیش از ۵ میلیون نفر برای شرکت در قرعه کشی ثبت نام کرده اند که حدود نیمی از آنها یعنی ۲.۵ میلیون نفر متقاضی خرید پارس tu۵ بودهاند.
?به عبارتی در شرایط فعلی به ازای هر ۲۰۰ نفر یک خودرو در فرآیند قرعه کشی وجود دارد.
«محمد حسین» هستم.
نظر