دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    من ابوحمزه ثمالی رو نمی دونم تا حالا خوندم یا نه.
    اگه شب های قدر تلویزیون پخش می کنه فردا شب میخونم ببینم چجوریه.
    اما من دعای جوشن کبیر رو خیلی خیلی خیلی دوس دارم.
    اونقدر باهاش حالم خوب میشه که حد نداره.
    البته سالی سه بار بیشتر نمی خونم و همون شب های قدر و با تلویزیون هست.
    اما زمانی که دارم میخونم هم متن عربیش رو میخونم و هم نگاهم به معانی هست.
    یعنی من زمانی که در حال خوندن دعای جوشن کبیر هستم تمام تمرکزم به دعاست.
    جون همزمان هم باید متن عربی رو بخونم و هم فارسی.
    ولی خیلی معانیش قشنگن. خیلیییییییییییییی
    من دو ساله که معانی رو میخونم و متوجه زیبایی متن دعا شدم.
    با بعضی از فرازهاش اشک می ریزم.
    این که خدای به این بزرگی، مهربونی، بخشندگی داریم.
    امسال که با تمام وجودم باورش داشتم. چون به یه سری از اهدافم رسیدم.
    و تا حدودی راه رسیدن به اهداف رو فهمیدم.
    این دعا قشنگ داره همه چیز و میگه.
    این که تنها و تنها و تنها خدای برای بنده کافی است که به همه خواسته هاش برسه. (خواسته های مادی و معنوی و روحی)

عجیب است... من اصلا این حس را نسبت به دعای جوشن کبیر ندارم... خیلی برایم خشک است... دعای خشکی است برایم...
    به جایش به دعای ابوحمزه ثمالی و دعای کمیل خیلی دلبستگی دارم و با آنها ارتباط برقرار می‌توانم بکنم...
    این دعای ابوحمزه ثمالی... اصلا... خیلی عالی است... همه‌اش گفتگو با محبوب است.... همه‌اش راه و رسم محبت و عشق‌بازی و دلدادگی است...
    من پیش‌تر آدم احساسی‌ای نبودم... خیلی خیلی آدم خشک و منطقی‌ای بودم... خیلی از خدا خواستم دلم را نرم کند... ? و الحمد لله اکنون خیلی دلم نرم شده... هم دلم سنگی‌اش برطرف شده و هم باد سرم خوابیده.... خدا را شکر... قبلا با اینها (کلا با هیچ دعایی) حال نمی‌کردم... یک مقدار می‌خواندم... شاید تحقیق هم می‌کردم... ولی حال نمی‌کردم... الان خیلی لذت می‌برم...
    --------------------------
    اینجا را ببینیم:
    إِلَهِی وَ سَیدِی، وَ عِزَّتِک وَ جَلالِک لَئِنْ طَالَبْتَنِی بِذُنُوبِی لَأُطَالِبَنَّک بِعَفْوِک،
    یعنی خدایا... و آقایم... به عزت و جلالت قسم.... اگر مرا بخواهی به گناهانم بگیری (مواخذه کنی / بازخواست کنی / مطالبه کنی) من تو را به عفوت خواهم گرفت.
    یا آنجا که در دعای کمیل حضرت(ع) می‌فرمایند... (نقل به مضمون می‌کنم...) اگر مرا در وسط جهنم بیاندازی و با اهل نار همنشین کنی و مرا از دیدار دوستانت محروم کنی... آنجا ضجه خواهم زد ضجه زدنی... و به همه خواهم گفت چه آقای خوبی داشتم... مهربانی‌هایی که با من داشته‌ای را آنجا فریاد خواهم زد... از خوبی و کرمت خواهم گفت...
    ?
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

جناب محمد حسین؟
      شما
      سبزپوشان :Dشکلک های خوب و بزرگ و گذاشتین واسه استفاده خودتون
      از این شکلک های فسقلی و گذاشتن واسه ما
      ????
      کجاست اینا که ما نمی بینیم
      /.:biggrinsmiley.:/
      گفتم شاید از قابلیت سایز استفاده کردین.
      واسه این شکلک خودم زدم بزرگ نشد که.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط ع-خاکسار قیری پست شده است View Post
        معاون وزیر اقتصاد، از آغاز عرضه یک صندوق سرمایه گذاری با ارزش۷۰ هزار میلیارد تومان در هفته آینده خبر داد

������������⚫️������دو عرضه اولیه به ارزش ۷۰ هزار میلیارد تومان در بورس/هفته آینده بازار سرمایه دوباره جان می‌گیرد

������������معاون وزیر اقتصاد، از آغاز عرضه یک صندوق سرمایه گذاری با ارزش۷۰ هزار میلیارد تومان در هفته آینده خبر داد.

������������معاون وزیر اقتصاد در مورد سایر واگذاری‌های گفت: گروه سرمایه گذاری امید متعلق به بانک سپه با ارزش ۷۰ هزار میلیارد تومان تا پایان امسال به صورت مرحله‌ای عرضه می‌شود که اولین عرضه آن از هفته آینده آغاز خواهد شد.

������������معمار نژاد تصریح کرد: گروه توسعه ملی وابسته به بانک ملی با ارزش ۲۳ میلیارد تومان و شرکت صنایع شیمیایی ایران به ارزش ۱۰ هزار میلیارد تومان از عرضه‌های بعدی سهام دولت در بازار سرمایه خواهد بود./مهر
        اینها دارند چه کار می‌کنند؟
        چند بار امید و وامید را می‌خواهند عرضه کنند؟ حالا دو روز دیگر احتمالا یک نماد دیگر عرضه می‌کنند بامید و چامید و بامدید و غذاچیمیدید احتمالا...
        بعد اینکه... مگر بانک سپه دولتی است که می‌خواهند از آن عرضه کنند؟
        بعد اینکه... مگر همین پنج بانک کوثر و حکمت و قوامین و انصار و مهر ایران نبودند که به اسم نظامی بودن برداشتند بردنشان بیرون از بورس و کلا از حیطه‌ی بانکداری خارجشان کردند؟ حالا چگونه است که مادرشان را دوباره دارند می‌آورند در بورس؟
        اصلا من گمان کنم خودشان هم نمی‌دانند دقیقا دارند/می‌خواهند چه کار کنند... فقط تا تنور بورس داغ است می‌خواهند مدام یک چیزی بچسبانند... حالا چه چیز و چگونه‌اش را هم زیاد انگار کار ندارند... فقط یک چیزی عرضه کنند که هم باد بورس بخوابد و هم در این قیمت‌های بالا یک چیزی فروخته باشند که کسری بودجه را جبران کنند...
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

نمی دونم چرا بعضی وقت ها این گزینه پاسخ به نقل قول من کار نمی کنه.
          میخوام نقل قول بزنم به متنی که در مورد دعا نوشتید.
          این که شما با یه دعا من با یه دعای دیگه ارتباط خوبی برقرار می کنم و با هم متفاوت هستیم
          شاید به خاطر اینه که تجربه های زندگی هر کسی متفاوت هست.
          هر کسی بر اساس تجربه های و دیتاهای ذهنی خودش از هر چیزی یه برداشتی می کنه.
          واسه همینه که یه مشاور خوب هیچوقت به درمان جو راهکار نمیده.
          چون راهکاری که درمانگر میده بر اساس دیتاهای ذهنی خودش و تجربه های خودش هست.
          و همینطور بر اساس برداشت های ذهنی خودش از زندگی.
          باید با دادن اطلاعات و پرسیدن سوالات و گفتن داستان های مشابه
          ذهن مخاطب رو به سمتی ببره که خودش از دل اون ها راهکار مناسب خودش رو بکشه بیرون.
          فکر می کنم ارتباطی که من با دعای جوشن کبیر و شما با دعاهای دیگر برقرار می کنید به بعد روانی انسان برمیگرده.
          شایدم من اشتباه می کنم. حسم این و گفت الان یه لحظه. :p

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

جناب محمد حسین؟
            شما
            سبزپوشان :Dشکلک های خوب و بزرگ و گذاشتین واسه استفاده خودتون
            از این شکلک های فسقلی و گذاشتن واسه ما
            ������������������������
            کجاست اینا که ما نمی بینیم
            /.:biggrinsmiley.:/
            گفتم شاید از قابلیت سایز استفاده کردین.
            واسه این شکلک خودم زدم بزرگ نشد که.

اینها اموجی (ایموجی؟ emoji) است.
            برای آوردن این مثلا در گوگل زدم: thinking emoji که این را آورد...

قابلیت اینها این است که مانند متن هستند... می‌توان با استفاده از کادر ویرایش متن اینها را بزرگ و کوچک کرد. دقیقا مانند متن.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              اینها اموجی (ایموجی؟ emoji) است.
              برای آوردن این مثلا در گوگل زدم: thinking emoji که این را آورد...

قابلیت اینها این است که مانند متن هستند... می‌توان با استفاده از کادر ویرایش متن اینها را بزرگ و کوچک کرد. دقیقا مانند متن.
              قبلا یه افزونه برای مرورگر کروم گرفته بودم (فایرفاکس هم داشت) که یک کیبورد ایموجی بود... دیدم زیاد ازش استفاده نمی‌کنم زدمش رفت... ولی چیز جالبی بود.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

خودرو هم فروش فوق العاده(قرعه کشی) گذاشته اند علاوه بر پیش فروش و مشارکت، بعد اینگونه اس که یک هفته پول خودرو نزد خودرو ساز می خوابد، یک هفته ام برای قرعه کشی می خوابد، بعد اگر اسمت در نیامد یک هفته دیگر هم می خوابد تا برگشت بخورد پول به حسابت، اگر بین راه مشکلی برایش پیش نیاید، ولی بنظرم جذاب است حتی با همین سه هفته خوابیدن پول در صورت برنده نشدن در قرعه کشی.سندش را هم یکسال بعد می دهند +خودرو حتما باید سرویس اولیه بشود و کیلومتر بخورد تا گارنتیش باطل نشود.
                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

همون وب تلگرام که خیلی خوبه جناب محمدحسین.
                  من از همون استفاده می کنم. شب به شب تلگرامم رو چک می کنم.
                  و البته صبح ها هم که پای بورس هستم تلگرامم هم بازه استفاده می کنم همزمان.
                  دیگه بیشتر از اینم آدم استفاده کنه خوب نیست. حتی همون واسه کانال های آموزشی هم.
                  همین اندازه بسه دیگه./.:biggrinsmiley.:/

وب تلگرام قابلیتش کم و ضعیف است.
                  از طرف دیگر من نمی‌خواهم مدام از فیلتر شکن روی مرورگرم استفاده کنم... برای همین یکی از مرورگرها را به فیلترشکن مجهز کرده‌ام و اصلی را گذاشته‌ام ساده بماند... و زمانی که می‌خواهم تلگرام را چک کنم باید دو تا مرورگر همزمان باز کنم و این هم دردسر خاص خودش را دارد... (نمی‌دانم چرا اپرا و کروم همزمان با هم که باز می‌شوند یک مقدار سرعت را می‌گیرند؟ شاید به خاطر این است که هر دو از یک هسته (هسته کرومیوم) استفاده می‌کنند...؟!)

نمی دونم چرا بعضی وقت ها این گزینه پاسخ به نقل قول من کار نمی کنه.
                  میخوام نقل قول بزنم به متنی که در مورد دعا نوشتید.
                  این که شما با یه دعا من با یه دعای دیگه ارتباط خوبی برقرار می کنم و با هم متفاوت هستیم
                  شاید به خاطر اینه که تجربه های زندگی هر کسی متفاوت هست.
                  هر کسی بر اساس تجربه های و دیتاهای ذهنی خودش از هر چیزی یه برداشتی می کنه.
                  واسه همینه که یه مشاور خوب هیچوقت به درمان جو راهکار نمیده.
                  چون راهکاری که درمانگر میده بر اساس دیتاهای ذهنی خودش و تجربه های خودش هست.
                  و همینطور بر اساس برداشت های ذهنی خودش از زندگی.
                  باید با دادن اطلاعات و پرسیدن سوالات و گفتن داستان های مشابه
                  ذهن مخاطب رو به سمتی ببره که خودش از دل اون ها راهکار مناسب خودش رو بکشه بیرون.
                  فکر می کنم ارتباطی که من با دعای جوشن کبیر و شما با دعاهای دیگر برقرار می کنید به بعد روانی انسان برمیگرده.
                  شایدم من اشتباه می کنم. حسم این و گفت الان یه لحظه. :p

احسنت و آفرین به خانم روانشناس آتی.
                  حرفتان کاملا درست است.
                  ------------------------------------
                  یک عده از مشاروان هستند کارشان کلا مشاوره ندادن است!
                  (همچین! /:.mellowsmiley.:/)
                  یعنی فقط گوش می‌کنند!
                  فقط!
                  هیچ حرفی نمی‌زنند. (در حد اینکه بگویند: خوب... بعدش... چرا... و ...)
                  بد هم نیستند.
                  ولی کلا عجیب است.
                  من هم خیلی علاقه به مطالعات روانشناسی دارم. از نزدیکانم هستند کسانی که در کار روانشناسی بوده باشند و هر بار که با هم در این جور مسائل گفتگو می‌کنیم کلی لذت می‌برم...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                    خودرو هم فروش فوق العاده(قرعه کشی) گذاشته اند علاوه بر پیش فروش و مشارکت، بعد اینگونه اس که یک هفته پول خودرو نزد خودرو ساز می خوابد، یک هفته ام برای قرعه کشی می خوابد، بعد اگر اسمت در نیامد یک هفته دیگر هم می خوابد تا برگشت بخورد پول به حسابت، اگر بین راه مشکلی برایش پیش نیاید، ولی بنظرم جذاب است حتی با همین سه هفته خوابیدن پول در صورت برنده نشدن در قرعه کشی.
                    جناب سروش جدیدا که تلویزیون و اخبار به همون اندازه که در مورد بورس حرف میزنه (البته نه به همون اندازه، مثلا یک چهارم اون اندازه:p)
                    داره در مورد خودرو صحبت می کنه و این که میخوان جلوی دلالان خودرو رو بگیرن که مثلا قیمت ثبت نامی و بازار آزاد اینقدر اختلاف نداشته باشه.
                    اگه که این کار و بکنن دیگه خودرو و ثبت نامش چه جذابیت مالی ای میتونه داشته باشه؟؟؟
                    البته بعید هم میدونم جلوش گرفته بشه.
                    ولی واقعا میشه تو کمتر از یک ماه پولت و دو برابر کنی. از بورس هم جذاب تره. /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

قبل از خواب یک چیز دیگر هم بگویم... یک حرفی افتاده... می‌گویند تازه واردین به بورس باید ۳۵۰ هزار تومان هزینه کنند!!!
                      درست است؟

(یک زمانی بود برای ثبت نام در کارگزاری دنبالمان می‌افتادند و یک کولی هم می‌دادند... اکنون صف می‌بندند و .... این شایعه و ....)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

وب تلگرام قابلیتش کم و ضعیف است.
                        از طرف دیگر من نمی‌خواهم مدام از فیلتر شکن روی مرورگرم استفاده کنم... برای همین یکی از مرورگرها را به فیلترشکن مجهز کرده‌ام و اصلی را گذاشته‌ام ساده بماند... و زمانی که می‌خواهم تلگرام را چک کنم باید دو تا مرورگر همزمان باز کنم و این هم دردسر خاص خودش را دارد... (نمی‌دانم چرا اپرا و کروم همزمان با هم که باز می‌شوند یک مقدار سرعت را می‌گیرند؟ شاید به خاطر این است که هر دو از یک هسته (هسته کرومیوم) استفاده می‌کنند...؟!)

من از کروم و فایر همزمان استفاده می کنم. روی کروم مرورگر و نصب کردم.
                        مشکلی ندارم.
                        مرورگر cryptoTab هم نصب دارم. کمتر ازش استفاده می کنم.

احسنت و آفرین به خانم روانشناس آتی.
                        حرفتان کاملا درست است.
                        یک عده از مشاروان هستند کارشان کلا مشاوره ندادن است!
                        (همچین! /:.mellowsmiley.:/)
                        یعنی فقط گوش می‌کنند!
                        فقط!
                        هیچ حرفی نمی‌زنند. (در حد اینکه بگویند: خوب... بعدش... چرا... و ...)
                        بد هم نیستند.
                        ولی کلا عجیب است.
                        من هم خیلی علاقه به مطالعات روانشناسی دارم. از نزدیکانم هستند کسانی که در کار روانشناسی بوده باشند و هر بار که با هم در این جور مسائل گفتگو می‌کنیم کلی لذت می‌برم...
                        اون روش درمان فک می کنم چندان جالب نیست.
                        الان از روش طرحواره درمانی دارند استفاده می کنند.
                        که خودش بحث مفصلی است.
                        طرحواره درمانی اینجوری هست که الگوهای ذهنی شخص رو پیدا می کنند.
                        اگه بخوام معنای الگوی ذهنی رو بگم اینجوری میشه
                        ببیینید ما اول فکر داریم. فکری که به صورت خودآگاه انجام میدیم.
                        مثلا به موضوعاتی توجه می کنیم و بهش فکر می کنیم.
                        بعد که زیاد به موضوعی فکر کردیم و این فکر زیاد در زندگی ما به شیوه های مختلف تکرار شد
                        میره در سطح ضمیر ناخودآگاه ما و دیگه بدون اینکه ما خودآگاه به اون فکر کنیم مغز خودش این کار و برامون انجام میده.
                        بدون اینکه خودمون متوجه بشیم.
                        که این یعنی همون باور
                        سطح بعدی که عمیق تر از باور هست میشه همون طرحواره یا الگوی ذهنی.
                        که روانشناس ها الان الگوهای ذهنی شخص رو پیدا می کنند و روی اون ها کار می کنند.
                        الگوها مثل یک تله رفتار می کنند. بدون اینکه بخواییم در شرایط مختلف توی تله اش میوفتیم.
                        مثل کسی که تله رها شدگی داره و توی روابطش از ترس از دست دادن طرف مقابل خودش نحس بازی در میاره و رابطه رو خراب میکنه
                        این خرابکاری ها دست خودش نیستا. در سطح ضمیر ناخودآگاه هست. شخص گند میزنه به رابطه اش بدون اینکه خودشم بدونه چی شد.
                        یا مثل کسی که تله مهرطلبی داره و به خاطر اینکه محبت دیگران رو بدست میاره هر کاری می کنه.

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

قبل از خواب یک چیز دیگر هم بگویم... یک حرفی افتاده... می‌گویند تازه واردین به بورس باید ۳۵۰ هزار تومان هزینه کنند!!!
                          درست است؟

(یک زمانی بود برای ثبت نام در کارگزاری دنبالمان می‌افتادند و یک کولی هم می‌دادند... اکنون صف می‌بندند و .... این شایعه و ....)
                          فکر نمی کنم درست باشد، کارگزاری ها بعضا به دفاتر پیش خوان پول و هدیه و... می دهند می گویند در کارگزاری ما ثبت نامشان کن که کارمزد گیر خودمون بیاد، قطعا شایعه و الکی هست.

یک بنده خدایی هم رفته بود پیش خوان گفته بودم اومدم بورس ثبت نام کنم، دفتر پیش خوان گفته بود کدوم بورس، گفته بورس سهام، پیش خوان گفته نه، بورس آگاه یا بورس مفید(البته قیمت ها متفاوت هست در هرکدام)
                          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• تیدی آلفا
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2540

تلگرام چند وقتیه دارد خیلی اذیت می‌کند. هر چه می‌گذارند دو ساعت بعدش فیلتر می‌شود...
                            از دوستان کسی راه ساده‌تری پیدا کرده؟
                            (فیلتر شکن عمومی روی کل ویندوز یا اندروید نمی‌خواهم.) (در حال حاضر می‌خواهم از تلگرام استفاده کنم مجبورم بروم مرورگر اوپرا راباز کنم... آنجا یک فیلترشکن عمومی روی مرورگر گذاشته‌ام... با آن سایت t.me را باز می‌کنم و بعدا که کارم تمام شد می‌بندمش... که البته کار قشنگی نیست... خیلی زمان می‌برد...) (متاسفانه همه هم در تلگرام هستند... کاری‌اش نمی‌شود کرد...)

سلام
                            برو تو فروشگاه گوگل پلی و قسمت سرچ این ورژنش بزن

کار راه میندازه بد جور

البته فقط برای گوشی

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                              فکر نمی کنم درست باشد، کارگزاری ها بعضا به دفاتر پیش خوان پول و هدیه و... می دهند می گویند در کارگزاری ما ثبت نامشان کن که کارمزد گیر خودمون بیاد، قطعا شایعه و الکی هست.

یک بنده خدایی هم رفته بود پیش خوان گفته بودم اومدم بورس ثبت نام کنم، دفتر پیش خوان گفته بود کدوم بورس، گفته بورس سهام، پیش خوان گفته نه، بورس آگاه یا بورس مفید(البته قیمت ها متفاوت هست در هرکدام)
                              اون شب گفتگوی ویژه خبری آقای قالیباف با اون دوتا اقاهه که نمی دونم چیکاره بودن (چقدر من عمیق اخبار گوش میدم و شخصیت های سیاسی و می شناسم /.:biggrinsmiley.:/)
                              ولی مربوط به سهام عدالت و بورس بود بحثش
                              فک کنم یکیش معتمدی بود فامیلش
                              ازشون در مورد اینکه مجوز کارگزاری جدید میدین یا نه می پرسید
                              که اونها می گفتن نیازی نیست.
                              قالیباف ترکوندشون. گفت من که میدونم کیا از این قضیه ذی نفع هستن و با دادن مجور کارگزاری جدید مخالفن.
                              و گفت کاملا هم مشخصه که تعداد زیادی از کدها در کدام کارگزای ها هست.
                              منم حدسم این بود که این آگاه و مفید بود و اینکه چه ارتباطی به اون دو تا شخص داشت رو نمی دونم.
                              به هر حال اینجوری از حرف ها و کنایه های قالیباف به اونا متوجه شدم که اونا ذینفع بودن.
                              خبرنگار گفتگوی ویژه خبری، roya engineer /.:biggrinsmiley.:/ (همش شد نمی دونم چی چی نمی دونم چی چی بهاران .......... چمدونم چی چی چمدونم چی چی بهاران :D)

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

دوستان یه سوال
                                من امروز رفتم یه کارگزاری دیگه هم ثبت نام کردم.
                                حالا میخوام وارد سامانه اش بشم یه کم باهاش کار کنم
                                بعد از اینکه یوزر و پسورد رو دادم اول گفت پسورد رو عوض کن عوض کردم
                                بعدش یه پنجره باز شد که فقط گزینه موافقم داشت اونم زدم.
                                حالا این واسه بازار پایه و حق تقدم اومده. نمی دونم چیکار کنم.
                                نمی دونم اگه مثلا رد کردن رو بزنم بعد منی که سهام بازار پایه هم دارم بخوام انتقال بدم به این کارگزاری مشکلی پیش نمیاد؟
                                اصلا در کل کدوم رو توصیه می کنید بزنم. موافقم یا رد می کنم؟
                                باید اون بیانیه رو بخونم. اما خیلی زیاده اصلا حوصلم نمیشه این همه بخونم.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/05/17, 02:12.

نظر

در حال کار...
                                X