دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تیدی آلفا
    Banned
    • Jul 2013
    • 2540

پاسخ : جــــو بــــازار

حسن روحانی ، چهارسال پیش بنزین دو نرخی را عامل فساد دولت قبلش می‌دانست.

همون کسی که در مجمع ملی سلامت، فریاد میزد: "پس فردا عیده، بذارید مردم یه ذره نشاط داشته باشند، مردم را نسبت به آینده مایوس نکنید"؛ درست شب عید میلاد حضرت رسول (ص) با سه برابر کردن قیمت بنزين با امید و نشاط مردم چکار کرد؟؟؟؟

کاش بفهمید بنزین_۳۰۰۰_تومنی هیچ ربطی به آمریکا، برجام، FATF، CFT و هیچ کوفت و زهرمار دیگه‌ای نداره.

داریم هزینه دستگیری و رسوایی برادر مفسدِ شخص رئیس‌جمهور؛ و انتخاب غلطِ محضِ 24 میلیون نفر رو میدیم.
    آخرین ویرایش توسط تیدی آلفا؛ 2019/11/15, 17:38.

نظر

• ebiman
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 2071

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
      احتمال برگشت قیمت بنزین به روال سابق

پیشنهاد افزایش قیمت سوخت در مجلس رد شده بود!

کمالی‌پور، نایب رییس کمیسیون قضائی مجلس:

بنده به عنوان نماینده مجلس تا دیشب از این افزایش قیمت اطلاعی نداشتم و جالب اینجاست که نمایندگان مجلس به این لایحه رای نداده و این پیشنهاد افزایش قیمت سوخت در مجلس رد شده بود.

معتقدم دولت باید مردم را محرم بداند و اینکه بدون اطلاع و شبانه چنین کاری را انجام دهند، کار درستی نبود و نهایتا در این شرایط و در این وضعیت وارد کردن شوک به مردم و افزایش قیمت بنزین از ۱۰۰۰ تومان به ۳۰۰۰ تومان، اصلا قابل پذیرش نیست.
      چرا اینقدر الکی شلوغش می کنید ! خود امام جمعه اومده میگه این تصمیم دولت و مجلس و جمعی از فرهیختگان بوده ( حالا بماند این فرهیختگان کی هستند ! ) بعد شما اومدی اینجا کاسه داغ تر از آش شدی و همه جا را با این حرف ها پر کردی . واقعا عجیبه و متاسفم حداقل برای خودم !
      سلام

نظر

• تیدی آلفا
        Banned
        • Jul 2013
        • 2540

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
        چرا اینقدر الکی شلوغش می کنید ! خود امام جمعه اومده میگه این تصمیم دولت و مجلس و جمعی از فرهیختگان بوده ( حالا بماند این فرهیختگان کی هستند ! ) بعد شما اومدی اینجا کاسه داغ تر از آش شدی و همه جا را با این حرف ها پر کردی . واقعا عجیبه و متاسفم حداقل برای خودم !

تا حالا که سه قوه بوده حالا شده تصمیم دولت و مجلس ؟

اف ای تی اف رو هم میگفتن رهبری تایید کرده بعد گندش در اومد کعه خبر صحت نداره و در ادامه جهانگیری پینپوکیو از دروغی که گفته بود عذرخواهی کرد

همین خبر گرون شدن بنزین تو دولت احمدی نژاد اتفاق افتاد و بیچارش کردید ، مهم نیست که متاسفی

صد البته که احمدی نژاد ایراد های اساسی زیادی هم داشت ، ولی اونوقت که دوستان شما کاسه داغ تر از آش میشدند شما کجا بودی ؟

هر چقدر دوست داری متاسف باش ، چه برای من و چه برای خودت

اصلا مهم نیست

تاریخ در حال تکراره و اصلا هم عجیب نیست

نظر

• تیدی آلفا
          Banned
          • Jul 2013
          • 2540

تو آمریکا یه اپلیکیشن زدند به نام اوبر

توایران همون برداشتند کپی و پیست کردند به نام اسنپ و تپسی

ولی این کجا و اون کجا ؟

حالا هم میخوان با همین دوتا اپلیکیشن تورم مهار کنند

خاک بر سر فرهیخته و اقتصاد دانتون بکنم

بنزین 400 تومانی تحویل بگیری لیتری 3 هزار تومان اونم با برجام تحویل بدی هنره به خدا

چرا مردم شدند کاسه داغ تر از آش ؟

نظر

• تیدی آلفا
            Banned
            • Jul 2013
            • 2540

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

خب همه مشکلات درست شدند با انتقال مطالب از اونور ب اینور

وجود این همه مدیر تو این سایت بی حکمت نیست

خسته نباشی مدیر:)

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

یک بنده خدایی گفته بود بنزین چندان تاثیر گذار نست (صرفا تو نرخ اسنپ ها تاثیر بگذارد ) احتمال دارد خودشان از عمد این فرصت را ایجاد کرده باشند عوامل اغتشاشات و زم و این ها را بگیرند (البته یک تیر چند نشان )

و چیزی که با عث گرانی می شود نرخ گازوییل و حمل و نقل هست که باعث تورم می شود که گازوییل گران نشده (خودش نکته ی جالبیه این تغییر نکردن گازوییل که کمتر بهش پرداخته میشه )

معمولا هفته ای 25 لیتر بنزین هر فرد عادی مصرف میکنه میشه ماهی 100 لیتر

50 تاش 500 تومنیه میشه 25 هزار تومن
              50 تاش هم 2000 تومنی میشه 100 هزار تومان

کلا یک فرد عادی 125 هزار تومن به هزینه اش اضاف میشه که 105 هزار تومن به هر خانواده 2 نفره برای بنزین میرسه
              ماهی 20 هزار تومن فشار به هر خانواده ایرانی چیز سنگینی نیست (البته نون هم از 220 تومن شد 320 تومن که اونم حساب کنیم تقریبا 15 هزار تومن در ماه به هزینه های خانواده اضاف کرد ) فعلا فشار در حد 20-15 هزار تومان در ماه هست . که کسی رو نمیکشه .

و تا گازوییل گررون نشده اتفاقی نیوفتاده و جوو الکی زیاد میدن
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خب همه مشکلات درست شدند با انتقال مطالب از اونور ب اینور

وجود این همه مدیر تو این سایت بی حکمت نیست

خسته نباشی مدیر:)
                زنده باشید. @};-

هدف این است که تا جای ممکن نوشته‌ها را در جای درست خودشان قرار دهیم. تا اگر کسی خواست جو بازار را دنبال کند همان‌ها را دنبال کند.

اینجا هرچقدر خواستید (در چارچوب قوانین انجمن) موارد متفرقه را دنبال بفرمایید.
                @};-
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ebiman
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 2071

تا حالا که سه قوه بوده حالا شده تصمیم دولت و مجلس ؟

اف ای تی اف رو هم میگفتن رهبری تایید کرده بعد گندش در اومد کعه خبر صحت نداره و در ادامه جهانگیری پینپوکیو از دروغی که گفته بود عذرخواهی کرد

همین خبر گرون شدن بنزین تو دولت احمدی نژاد اتفاق افتاد و بیچارش کردید ، مهم نیست که متاسفی

صد البته که احمدی نژاد ایراد های اساسی زیادی هم داشت ، ولی اونوقت که دوستان شما کاسه داغ تر از آش میشدند شما کجا بودی ؟

هر چقدر دوست داری متاسف باش ، چه برای من و چه برای خودت

اصلا مهم نیست

تاریخ در حال تکراره و اصلا هم عجیب نیست
                  من که نقل قول کردم مرد حسابی . خودت متوجه ای چی میگی ! اصلا چه ربطی به احمدی نژاد و روحانی و غیره داره . چرا همه چیز را ربط میدی به فلان و بهمان !
                  سلام

نظر

• تیدی آلفا
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2540

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                    .

پسر مگه تو سوئیس زندگی میکنی ؟

اینجا ایرانه

نصف بیشتر مردم اینجا از بیکاری رفتند اسنپ و تپسی

حتی خیلی از خانم ها که خرج خانواده خودشون میدن با قرض رفتند ماشین گرفتند و تو همین اسنپ مشغول کار شدند

نگاه به خودمون نکنیم که بورس شده شغل اولمون

رانندگان این دو شرکت اینترنتی از فضا نیومدند که !

همشون له میشن

له له

اونی که پول داره اصلا از ماشینش پیاده نمیشه بنزین بزنه حتی اگر قیمت بشه لیتری 20 هزار تومان

به نظر من فقط بیژن زنگنه میخواد ببینه مردم تا کجا جا دارند

که انگار جماعت 4 درصدی هنوز جا دارند

نظر

• ebiman
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 2071

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                      یک بنده خدایی گفته بود بنزین چندان تاثیر گذار نست (صرفا تو نرخ اسنپ ها تاثیر بگذارد ) احتمال دارد خودشان از عمد این فرصت را ایجاد کرده باشند عوامل اغتشاشات و زم و این ها را بگیرند (البته یک تیر چند نشان )

و چیزی که با عث گرانی می شود نرخ گازوییل و حمل و نقل هست که باعث تورم می شود که گازوییل گران نشده (خودش نکته ی جالبیه این تغییر نکردن گازوییل که کمتر بهش پرداخته میشه )

معمولا هفته ای 25 لیتر بنزین هر فرد عادی مصرف میکنه میشه ماهی 100 لیتر

50 تاش 500 تومنیه میشه 25 هزار تومن
                      50 تاش هم 2000 تومنی میشه 100 هزار تومان

کلا یک فرد عادی 125 هزار تومن به هزینه اش اضاف میشه که 105 هزار تومن به هر خانواده 2 نفره برای بنزین میرسه
                      ماهی 20 هزار تومن فشار به هر خانواده ایرانی چیز سنگینی نیست (البته نون هم از 220 تومن شد 320 تومن که اونم حساب کنیم تقریبا 15 هزار تومن در ماه به هزینه های خانواده اضاف کرد ) فعلا فشار در حد 20-15 هزار تومان در ماه هست . که کسی رو نمیکشه .

میگم این محاسبات را یکبار دیگه توضیح میدید چطور شده ؟! بعد هم مگه همه ماشین را برای تفریح سوار می‌شوند که هفته ای 25 لیتر کافی باشه براشون ؟
                      سلام

نظر

• تیدی آلفا
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2540

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        زنده باشید. @};-

هدف این است که تا جای ممکن نوشته‌ها را در جای درست خودشان قرار دهیم. تا اگر کسی خواست جو بازار را دنبال کند همان‌ها را دنبال کند.

اینجا هرچقدر خواستید (در چارچوب قوانین انجمن) موارد متفرقه را دنبال بفرمایید.
                        @};-

در قسمت امضا از حضرت علی نوشتی ولی در عمل .....

طرف تو تاپیک جو بازار از بنزین مطلب زده رفتی زیر مطلبش لایک کردی

مطالب من خار داشت ؟

بنزین بنزینه دیگه

سلیقه ای رفتار نکن ، امضای خودت ویرایش کن و از این جوجه روشنفکرای اروپایی مطلب بزار

نظر

• تیدی آلفا
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2540

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                          من که نقل قول کردم مرد حسابی . خودت متوجه ای چی میگی ! اصلا چه ربطی به احمدی نژاد و روحانی و غیره داره . چرا همه چیز را ربط میدی به فلان و بهمان !

نقل قول از کی ؟

اگه نقل قوله چرا اسمش نگفتی ؟

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

اتفاقا بنده از خط اتوبوس استفاده می کنم برای تفریح هم اسنپ (پیاده روی می کنم معلوم نیست سر از کجا در بیارم ) تازه همین پیاده روی هم تنها باشم با اتوبوس بر میگردم اگر دیر وقت نباشه

این مطالب هم احتمالا منتقل بشه به تاپیک غیر بورسی (راحت تر بنویسم )

استفاده از خودروی شخصی در حد ی صبح زود رسیدن سر کار هست و برگشت (اگر هم شغل آزاد باشه و جابجایی زیاد داشته باشه که موتور سیکلت مصرفی نداره ! ترافیکم نداره

تاکسی ها هم که 300 لیتر بنزین گرفتن و می تونن رقابتی تر با اسنپ کار کنن (فکرش بکن تاکسی باشی اسنپم باشی چه لذتی ببری )

نرخ اسنپ هم الان شما با گوشی چک کنید 2 برابر شده نسبت به دیشب (مالیاتی که باید پرداخت کنند ، دامپینگ مال زمانی بود که جا نیوفتاده بود )

دیگه چی بود سوال ها ؟

راستی من خودروی شخصی ندارم و اگر بنزین بشه لیتر 1000 میلیارد تومن و در ازاش بهم یارانه و یا هر چیز دیگه ای بدن بسیار خوشحال میشم (تا الانم افرادی که خودروی شخصی و مصرف بنزین داشتن ، داشتن حق امثال من و خیلی از سیستان بلوچستانی ها و روستاهای خوزستان و... رو می خوردن )

و البته پست قبلی ربطی به خودرو نداشتن من نداشت صرفا ی محاسبه علمی و اقتصادی بود جدا از میل شخصی

در کل خودروی شخصی یعنی آلودگی .... کشور به دوچرخه و موتور سیکلت برقی و آمبولانس و خودرو های امدادی نیاز داره صرفا ،

دیگه اینکه امام علی (ع) صرفا متعلق به افرادی که خودشونو عقل کامل یا هر واژه هم معنی دیگه ای میدونن نیست

راستی من به آقای روحانی نه دور اول نه دور دوم رای ندادم و به اشخاص دیگری رای دادم .... از آقای زنگنه هم خوشم نمی آید به شخص بنده ضرر رسانده است ... ولی این مسایل از هم جدا هستن اگر آگاهانه نگاه کنید

کسی حق ندارد سهمیه بنزین من را مصرف کند در حالی که من هم در این کشور متولد شدم مالیات پرداخت کردم و برای حفظ مرز ها 2 سال از عمر خودم را صرف کردم.

آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/15, 22:07.
                            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• ارادت
                              عضو فعال
                              • Jul 2017
                              • 2268

در اصل توسط ارادت پست شده است View Post
                              عراق 2 ایران 1
                              ایران خیلی شانس آورد بیشتر نخورد...از دقیقه 5 بازی خداخدا میکردن بازی تموم بشه...انگار به ساق بازیکنان وزنه 5 کیلو بسته بودن...ارنج تیم کاملا اشتباه...آزمون در بازی بحرین و امروز بدترین بازیکن...حضور شجاعی در زمین واقعا جای تعجب داشت....حضور شجاعی در تیم ملی جای سواله ..همینطور کنعانی زادگان و آزمون.....با اینکه پرسپولیسی هستم اما استقلال الان مقابل عراق بهتر بازی میکرد تا تیم ملی ایران....
                              در مورد تیم ملی چند ساعت میشه حرف زد...اگر جام جهانی جای بزرگانه بهتره عراق مسافر باشه.......حتی اگه ایران تمام بازیهای برگشت رو ببره با خیرات و دعا و......گفتن ....تیم ملی نیاز به خونه تکونی داره........و......
                              طی پیگیریها و انتقاداتم رییس فدراسیون فوتبال از مردم بخاطر نتایج ضعیف عذرخواهی کرد../:.ohno-smiley.:/...اما کمترین کار ممکن استعفاء شخص رئیسه

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

نقل قول از کی ؟

اگه نقل قوله چرا اسمش نگفتی ؟
                                نقل قول از امام جمعه ! /:.yead.:/
                                سلام

نظر