کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
من یه سوال بورسی دارم هرکس میدونه لطفا لطفا جواب بده
من تیرماه پارسال تو یه کارگزاری ثبت نام کردم و شناسنامه و کد ملی و همه رو دادم و واسم کد بورس اومد و خرید و فروش و خرید عرضه اولیه کردم. اولش خوب کار کردم ولی بعدش که بورس افتاد .من هم افتادم(خخخخخخخخخخخ) یعنی شکست خوردم همه منفی شدم
به توصیه دوستی گفت تو که بلد نیستی برو تو صندوق سرمایه گذاری کن اونا واست کار کنن
من هم رفتم یه صندوق خوب مثلا دماسنج رو که نزدیک خنمون هست انتخاب کردم ولی تو ثبت نام اولش میگه باید در سجام ثبت نام کنی من که قبلا تو کارگزاریم تو سجام ثبت نام کردم .پس این چی میگه
باز تسلیم شدم رفتم تو سجام ثبت نام کنم بعد شماره ملی و شماره موبایل یه صفحه میاد برای احراز هویت ده هزار تومان پرداخت کنید و میره رو صفحه پرداخت
حالا اگه کسی میدونه لطفا لطفا کمک کنه و راهنمایی کنه
مررررررررررررررررررررررررسی
دوتاش و قبول شدم. مونده سومی
20 ام اونم آزمون بدم دیگه راحت میشم.
گاهی اونقدر کارات زیاده که هیچ کدوم و انجام نمیدی. اونجوریم الان
من سایت نمیام دیگه. از ایشون هم خبر ندارم.
بورس هم که کلا به فنا رفت دیگه امیدی بهش نیست.
خوب دیگه پنج روز دیگه می تونید ی نفس راحت بکشید که یکی از مراحل زندگی رو پشت سر گذاشتین با همه سختی ها و فشارها
هرچی این سختی و اسارت الان بدتر باشه ، آزادی بعدش شیرین تره
بعدش تموم بشه ، ان شاءالله با نمره خوب ، جواز بساز بفروشی گیرتون میاد؟
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
خوب دیگه پنج روز دیگه می تونید ی نفس راحت بکشید که یکی از مراحل زندگی رو پشت سر گذاشتین با همه سختی ها و فشارها
هرچی این سختی و اسارت الان بدتر باشه ، آزادی بعدش شیرین تره
بعدش تموم بشه ، ان شاءالله با نمره خوب ، جواز بساز بفروشی گیرتون میاد؟
من پروانه دارم که.
4 ساله پروانه دارم. هم نظارت و هم اجرا
من حوصله بساز و بفروش ندارم که ... پولش و هم ندارم.
من فقط از پروانه نظارتم استفاده می کنم که اونم فقط گذاشتم توی آزمایشگاه مکانیک خاک و بتن
که سالی یه مبلغی بابتش می گیرم بعلاوه ی بیمه.
بعدشم استرس آزمون بهانه است.
من یکی و با نمره ی کامل (البته برای بار دوم، چون یه بار رد شدم) قبول شدم و دومی و 80 از 100 آوردم و قبول شدم.
یکی دیگه مونده. اونم بخونم استرسی نمی مونه.
دلم از جای دیگه ای آشوبه.
تا حالا براتون اتفاق افتاده که یه روزی یهویی آرامش تون از بین بره
و از اون روز همش دلتون آشوب باشه و منتظر؟؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
سلام
من یه سوال بورسی دارم هرکس میدونه لطفا لطفا جواب بده
من تیرماه پارسال تو یه کارگزاری ثبت نام کردم و شناسنامه و کد ملی و همه رو دادم و واسم کد بورس اومد و خرید و فروش و خرید عرضه اولیه کردم. اولش خوب کار کردم ولی بعدش که بورس افتاد .من هم افتادم(خخخخخخخخخخخ) یعنی شکست خوردم همه منفی شدم
به توصیه دوستی گفت تو که بلد نیستی برو تو صندوق سرمایه گذاری کن اونا واست کار کنن
من هم رفتم یه صندوق خوب مثلا دماسنج رو که نزدیک خنمون هست انتخاب کردم ولی تو ثبت نام اولش میگه باید در سجام ثبت نام کنی من که قبلا تو کارگزاریم تو سجام ثبت نام کردم .پس این چی میگه
باز تسلیم شدم رفتم تو سجام ثبت نام کنم بعد شماره ملی و شماره موبایل یه صفحه میاد برای احراز هویت ده هزار تومان پرداخت کنید و میره رو صفحه پرداخت
حالا اگه کسی میدونه لطفا لطفا کمک کنه و راهنمایی کنه
مررررررررررررررررررررررررسی
سلام
چرا هیچ کس جواب نداده سوالم؟
سوال سخت بوده ایا؟
سلام و عرض ادب
جواب درستش رو خوب نمی دونم ، اما وقتی شماره موبایل و کد ملی در سجام ثبت شده باشه ، دیگه نمیشه ثبت نام کرد !
الان 2 تا حالت داره یا اینکه شما کد سجام دارید که از سایتش قابل بررسی هست ،
یا اینکه دفع قبل که رفتین کد سجام بگیرن ، طرف سرش شلوغ بوده و کارهای سجام را انجام نداده ! (همینجوری الکی ی پولی ازتون گرفته ، گفته انجام شد ! )
الان بررسی کنید ببینید سجام دارید یا نه
بعد به همان صندوق (یا کارگزاری که می خواید مراجعه کنید ، بگین سجام دارید ، ی اس ام اس میاد براتون ، بهشون اعلام می کنید
مرسی آقای جناب سروش
آیا میشه که یه نفر کد بورسی داشته باشه ولی تو سجام نداشته باشه؟؟؟؟
مرسی.
آدرس سایت سجام دقیق میشه واسم بگذارید خیلی تقلب زیاد شده صد تا سجام داریم
یکی من رفتم بعد کد ملی و موبایل میگه ده هزار تومان بده . این درسته؟
مرسی ممنونم
اگه فایله رایت شده بود روی سی دی باید ایکونش توی سی دیه به صورت پررنگ نشون میداد
این هنوز کم رنگ نشون میده.
مثه زمانی که یه ایکون غیر فعال هستا. اونجوری..
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر