دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : دورهمی چند نفره

اقای بهزاد و خانم لیدا یه دارویی هست واسه کرونا هست. میگن دو سه روزه خوب می کنه
    یه مقداری گرونه. هر بسته قرصش 125 هزار تومن هست ولی حتما سریع خوب می کنه.
    اسمش و می نویسم اگه درگیر شدین این دارو رو استفاده کنید زود خوب میشید
    سایتووکس 200
    میگن توی روز اول باید 8 تاش و بخورید. نه یک جا. ساعت بگیرید
    از روز بعد فک کنم روزی 4 تا.
    دوستم می گفت بردار یکی از دوستاش گرفته اینا رو خورده دو سه روزه خوب شده رفته سر کار
    حداقل واسه هر کدوم از اعضای خانواده که درگیر شدن دو بسته اش رو بخرید استفاده کنید.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

ای توف به این بازار
      :((
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        اقای بهزاد و خانم لیدا یه دارویی هست واسه کرونا هست. میگن دو سه روزه خوب می کنه
        یه مقداری گرونه. هر بسته قرصش 125 هزار تومن هست ولی حتما سریع خوب می کنه.
        اسمش و می نویسم اگه درگیر شدین این دارو رو استفاده کنید زود خوب میشید
        سایتووکس 200
        میگن توی روز اول باید 8 تاش و بخورید. نه یک جا. ساعت بگیرید
        از روز بعد فک کنم روزی 4 تا.
        دوستم می گفت بردار یکی از دوستاش گرفته اینا رو خورده دو سه روزه خوب شده رفته سر کار
        حداقل واسه هر کدوم از اعضای خانواده که درگیر شدن دو بسته اش رو بخرید استفاده کنید.
        دستور استفادش و از دکتر یا داروخانه بپرسید. من نمیدونم دستورش و

نظر

• SANA90
          عضو عادی
          • May 2019
          • 194

چطوری میشه که همه چراغ های مودم روشن باشه اما نت نداشته باشم.
          عایا ممکنه مودمم از من کرونا گرفته باشه؟؟؟:D
          سلام مودم ها اگه زیاد روشن بمونن یه حافظه موقت دارن که پرمیشه، باید خاموش و روشن کنید درست میشه.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

یه چیز خنده دار بهتون بگم.
            تا حالا شده کرونا داشته باشید و با یه سری صحنه های این شکلی مواجه بشید؟؟؟
            با داداشم رفته بودیم پزشک خانواده ی مامانم که جواب سی تی اسکن مامانم و به پزشکش نشون بدیم.
            من که با کرونا درگیر بودم و از کرونا رنج می بردم.
            برادرم هم که گرفته بود و خوب شده بود.
            تا نوبتمون بشه منتظر وایساده بودیم. ماسک هم زده بودیم فاصله مون هم با فردی که پشت در اتاق دکتر منتظر بود حفظ کرده بودیم.
            یهویی پسره در اومد به من و داداشم گفت حواستون باشه ها...
            اینجا دست به چیزی نزنیدااااااا... همین الان اینجا کرونایی اومده بود...
            نمی دونستم بخندم یا گریه کنم....
            همه از یه کرونایی فرار می کنن. خب حقم دارن. بایدم فرار کنن...
            چون کافیه با یه کرونایی تماس داشته باشی دیگه تمومه.
            اون لحظه به پسره هیچی نگفتیم. ولی من و داداشم یواشکی به هم گفتیم خبر نداره که ما هم کرونایی هستیم. /.:biggrinsmiley.:/=))
            وگرنه فرار می کرد می رفت... تازه داشت در مورد اینکه چرا پزشک خانواده حق ویزیت می گیره و نباید بگیره هم با من صحبت می کرد
            و گفت من که نمیدم. جالبه نداد و رفت کارش و هم انجام داد و اومد بیرون. منم از اینکه حق ویزیت داده بودم کلی زورم گرفت.
            ولی گویا اصلا به قیافه من نمی یومد که کرونا داشته باشم که ازم فرار نمی کرد =))
            یه لحظه شیطونه بهم گفت بهش بگم من کرونا از سر و روم می ریزه ها... بهش بگم من کرونا دارم... ببینم واکنشش چیه
            اما اونقد حال روحیم خراب بود که نتونستم این شیطنت و بکنم.
            ولی الان میگم کاش اینکار و کرده بودم واکنشش و می دیدم.=))

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

ولی چه لذتی داره کرونات خوب بشه و تمام وسایل زندگیت و کرونا زدایی کنی.
              امروز صبح مامانم از ساعت شش صبح بیدار شده بود و تمام جاهایی که توی خونه دست بهش تماس داره رو با وایتکس ضدعفونی کرده بود.
              و بعد هم تمام ملافه هاش و پتو و لباس هایی که این مدت پوشیده بود رو همه رو شست.
              منم رفتم تو حیاط کمکش پهن کردم رو بند. (ماشینمون دوقلوعه... باید خودمون لباسا رو آب بکشیم)
              مامانم هی لباسا رو آب می کشید فشار می داد و می گفت اخییییش کروناهاش بره هاااااااااااااا
              هر بار که مامانم یادش می رفت این جمله رو بگه من فشار میدادم و می خندیدم و می گفتم کروناهاش بره ها=))

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

هر چی توی نت می زنم که چند روز بعد از بهبودی کرونا امکان زوره گرفتن وجود داره جوری که به بدن آسیبی وارد نشه هیچ پاسخی پیدا نمی کنم.
                کسی می دونه؟؟؟
                با توجه به اینکه هنوز هم سرفه های خشک کم و بیش دارم نمی دونم می تونم روزه بگیرم یا نه.
                یعنی نمی دونم اگه نگیرم حکم شرعی به گردنم هست یا نه.
                قضاشو که قطعا می گیرم. اما اگه به لحاظ پزشکی من الان توانایی گرفتن روزه رو داشته باشم وظیفه امه بگیرم.
                نمی دونم چیکار باید بکنم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

ولی چه لذتی داره کرونات خوب بشه و تمام وسایل زندگیت و کرونا زدایی کنی.
                  امروز صبح مامانم از ساعت شش صبح بیدار شده بود و تمام جاهایی که توی خونه دست بهش تماس داره رو با وایتکس ضدعفونی کرده بود.
                  و بعد هم تمام ملافه هاش و پتو و لباس هایی که این مدت پوشیده بود رو همه رو شست.
                  منم رفتم تو حیاط کمکش پهن کردم رو بند. (ماشینمون دوقلوعه... باید خودمون لباسا رو آب بکشیم)
                  مامانم هی لباسا رو آب می کشید فشار می داد و می گفت اخییییش کروناهاش بره هاااااااااااااا
                  هر بار که مامانم یادش می رفت این جمله رو بگه من فشار میدادم و می خندیدم و می گفتم کروناهاش بره ها=))
                  سلام.
                  احتمال انتقال کرونا از روی سطوح بسیار بسیار کم است.
                  از سوی دیگر... حالا تمیز بودن خیلی خوب است... ولی... اصلا این کرونا منشائش خودتون بودید! (اکنون هم هستید.) اگر هم کرونایی روی سطوح باشد از شما رفته آنجا... اگر یکی روی سطح باشد ده تا از همان در بدن شما است!
                  باز هم از سوی دیگر... میزان ماندگاری ویروس روی بافت‌های پارچه‌ای از همه کمتر است... کاری‌اش نداشته باشی (اگر اشتباه نکنم) حداکثر ۴ ساعت بیشتر نمی‌ماند...
                  البته پاک بودن خیلی خوب است...
                  بوی شست و شو... همین‌جوری هم حال آدم را بهتر می‌کند...
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

هر چی توی نت می زنم که چند روز بعد از بهبودی کرونا امکان زوره گرفتن وجود داره جوری که به بدن آسیبی وارد نشه هیچ پاسخی پیدا نمی کنم.
                    کسی می دونه؟؟؟
                    با توجه به اینکه هنوز هم سرفه های خشک کم و بیش دارم نمی دونم می تونم روزه بگیرم یا نه.
                    یعنی نمی دونم اگه نگیرم حکم شرعی به گردنم هست یا نه.
                    قضاشو که قطعا می گیرم. اما اگه به لحاظ پزشکی من الان توانایی گرفتن روزه رو داشته باشم وظیفه امه بگیرم.
                    نمی دونم چیکار باید بکنم.
                    نمی‌توانید به همان پزشک خودتان (یا منشی‌اش) تماس بگیرید بپرسید؟

سخت نگیرید. سلامتی مهمتر است. تا زمانی که حسابی خوب نشده‌اید روزه نگیرید.

(قضایش را هم بیاندازید زمستان که آسان باشد! >:) /:.happysmiley:./) (اگر هم می‌خواهید معنوی به نفعتان باشد: آغاز و پایان و میانه‌ی هر ماه روزه بگیرید. این‌جوری ثواب این را دارد که کل ماه روزه بوده‌اید.)

من اگر بودم...
                    همین روزها که نمی‌توانم روزه بگیرم... می‌آمدم شبیه روزه‌داران رفتار می‌کردم... یعنی یک مقدار اندک به خودم گرسنگی می‌دادم. خیلی اندک. مثلا دو سه ساعت بین خوردن‌هایم فاصله می‌گذاشتم... یا تا زمان افطار خوردنی خوشمزه نمی‌خوردم...
                    می‌دانم... اگر توانش را نداشته باشم... و دوست داشته باشم... و مقداری شبیه روزه‌داران رفتار کنم... خداوند مهربان و حکیم من ثوابش را قطعا به من می‌دهد.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام.
                      احتمال انتقال کرونا از روی سطوح بسیار بسیار کم است.
                      از سوی دیگر... حالا تمیز بودن خیلی خوب است... ولی... اصلا این کرونا منشائش خودتون بودید! (اکنون هم هستید.) اگر هم کرونایی روی سطوح باشد از شما رفته آنجا... اگر یکی روی سطح باشد ده تا از همان در بدن شما است!
                      باز هم از سوی دیگر... میزان ماندگاری ویروس روی بافت‌های پارچه‌ای از همه کمتر است... کاری‌اش نداشته باشی (اگر اشتباه نکنم) حداکثر ۴ ساعت بیشتر نمی‌ماند...
                      البته پاک بودن خیلی خوب است...
                      بوی شست و شو... همین‌جوری هم حال آدم را بهتر می‌کند...
                      خب مامانم الان تصورش این بوده که دیگه ویروس کرونا توی بدنش نیست.
                      و اینکه مسئله ی روانیشه دیگه.
                      با انجام این کار با خودش فکر می کنه که به سلامتی بیشتری رسیده و ایمن شده از هر چیزی.
                      تازه من اصلا و ابدا قصد نداشتم ملحفه و پتوم و بشورم. هی میگه فردا هم تو باید اینکارا رو بکنی
                      و ملحفه پتو لباسات و حوله هات و بشوری. هی میگه همه رو بشور خودم کمکت می کنم.
                      خلاصه فردا هم من باید همه ی این کارا رو بکنم. /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

چه شد که در ریزش بورس فرار نکردیم؟
                        --------------------------------------------
                        می‌گویم...
                        ما همه برای ریزش بورس آماده بودیم...
                        نبودیم؟...
                        چه شد که ریخت و ما هم کار چندانی نکردیم؟
                        من خوب به یاد نمی‌آورم...
                        (چشم‌بندی شد اصلا... نه؟... وگرنه ما که آمادگی‌اش را داشتیم و مدام به خودمان می‌گفتیم هر بالایی یک پایینی دارد... واقعا چه شد؟...)
                        من با این که خوب به خاطر نمی‌توانم بیاورم... ولی گمان می‌کنم اینها بود:
                        ۱- کرونا گرفتم و زمان آغاز افت سرمایه‌ام دقیقا هوشیار نبودم... (یا خواب بودم یا اصلا حوصله اندیشیدن نداشتم...)
                        ۲- در آغاز سقوط بورس من داشتم سود می‌کردم!... یعنی اگر خاطرتان باشد همه‌ی نمادها با هم نیافتادند!... برخی نمادها داشتند می‌افتادند و برخی داشتند رشد می‌کردند... یعنی کل برج پنجم و ششم تا میانه‌ی برج هفتم... این که من (پیش از کرونایم) در دو سه تا از این نمادهای سودآور بودم (یکی‌شان بانکی بود اگر اشتباه نکنم. و از آن سو دو سه نماد زیان‌ده هم داشتم) و در کل سرمایه‌ام اندکی داشتم سود می‌کردم باعث شد چشمم بسته شود... جادو شوم... نفهمم بازار دارد ریزش اصلی‌اش را می‌کند. شاید هم فهمیدم ولی گفتم دوباره مانند سابق می‌شود.
                        ۳- چندین و چند بار دیگر هم از این خرده‌ریزش‌ها داشتیم. که هر بار بازار به طرز شگرفی داشت از پس حقوقی‌های دولتی فروشنده بر می‌آمد و یکی پس از دیگری قله‌های جدید را فتح می‌کرد... (از ۹۷/۷/۷ آغاز شد... هر بار که بازار می‌ریخت دوباره تندی برمی‌گشت.) همین باعث شد سحر شویم و چشم‌بندی‌مان بکنند.
                        ۴- من مقداری از پولم را خارج کردم. خیلی هم خوب بود. ولی متاسفانه در میانه‌ی یک ریز موج افزایشی قوی (خاطرم نیست. احتمالا این موجی که در ۹۹/۷/۱۲ آغاز شده... یا در ۹۹/۸/۲۰) دوباره (وسط راه) پول وارد بازار کردم. (البته یک اشتباه بدتری هم کرده بودم و آن این که ایران خودرویی که خریده بودم را دقیقا در آغاز این موج فروختم! لطمه بدی زد. بیشتر از لحاظ روحی. و این که عنان کار از دست آدم با این تنش‌های روحی خارج می‌شود! یعنی دقیقا در آغاز یک روند رو به رشد در ایران‌خودرو فروختم و در بالایش خریدم. نوسان معکوس. خیلی بد لطمه‌ای زد.) (گمان کنم ۹۹/۷/۹ ایران خودروهایم را فروختم!?? کار اشتباهی نکردم. تقریبا از روی عقل این کار را کردم. ولی نتیجه روحی بدی داشت.)
                        ۵- متاسفانه اشتباه مهلک اصلی این بود: که پول را از بازار خارج نکردم. (که در موردش بیشتر خواهم گفت.) و این متاسفانه با قانون من‌درآوردی محدودیت دامنه نوسان (صف‌نشینی) هم همراه شد. چون در صف فروش که گیر می‌کنی دیگر نمی‌شود کاری کرد. به ویژه این که من تصمیم‌هایم را معمولا ساعت ۱۱ می‌گیرم. نمی‌توانم زیاد سرخطی فروش بزنم.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

.
                          .
                          .
                          ۵- متاسفانه اشتباه مهلک اصلی این بود: که پول را از بازار خارج نکردم. (که در موردش بیشتر خواهم گفت.) و این متاسفانه با قانون من‌درآوردی محدودیت دامنه نوسان (صف‌نشینی) هم همراه شد. چون در صف فروش که گیر می‌کنی دیگر نمی‌شود کاری کرد. به ویژه این که من تصمیم‌هایم را معمولا ساعت ۱۱ می‌گیرم. نمی‌توانم زیاد سرخطی فروش بزنم.
                          در خصوص این آخرین مورد:
                          • یکی این که حاضر نیستم با زیان خارج شوم./:.nono.:/
                          • دیگر این که با یک مقدار افت، عنان کار از دستم بیرون می‌رود./:.nono.:/
                          • دیگر این که ترس و طمع کردم. نفروختم چون گفتم ممکن است بازار برگردد. هرچند در راهبرد من نوشته شده بود زمانی که حالت «احتمال» وجود دارد باید فروخت./:.nono.:/
                          • دیگر این که من همیشه عادت دارم تمام‌سهام باشم. (به قول بی‌سوادها: فول‌سهم.) سرمایه‌ام را به کار بیاندازم. احساس می‌کنم اگر ریال نگهداری کنم سرمایه‌ام را به کار نیانداخته‌ام. کار نکرده‌ام. به بازارهای دیگر مانند بیت‌کوین و فارکس و ارز و زر و ... هم اعتماد ندارم یا این که تسلط ندارم. یعنی من همیشه از این نماد به آن نماد می‌روم. کمتر پیش می‌آید که نقد شوم. بیشترین میزانی که توانسته‌ام نقد باشم نیم ماه یا یک ماه بوده (گمان کنم). آن هم با ۵۰ درصد سرمایه. احساس می‌کنم اگر پول در کارگزاری بماند پول می‌رود به حساب کارگزاری. /:.nono.:/

---------------------------
                          می‌دانید چیست؟
                          می‌خواهم از دل این نوشته‌ها یک یادآوری در بیاورم برای جستار یادآوری که مدام به خودم یادآوری کنم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• ms. mousavi
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2018
                            • 129

می‌گویم...
                            ما همه برای ریزش بورس آماده بودیم...
                            نبودیم؟...
                            چه شد که ریخت و ما هم کار چندانی نکردیم؟
                            من خوب به یاد نمی‌آورم...
                            (چشم‌بندی شد اصلا... نه؟... وگرنه ما که آمادگی‌اش را داشتیم و مدام به خودمان می‌گفتیم هر بالایی یک پایینی دارد... واقعا چه شد؟...)
                            من با این که خوب به خاطر نمی‌توانم بیاورم... ولی گمان می‌کنم اینها بود:
                            ۱- کرونا گرفتم و زمان آغاز افت سرمایه‌ام دقیقا هوشیار نبودم... (یا خواب بودم یا اصلا حوصله اندیشیدن نداشتم...)
                            ۲- در آغاز سقوط بورس من داشتم سود می‌کردم!... یعنی اگر خاطرتان باشد همه‌ی نمادها با هم نیافتادند!... برخی نمادها داشتند می‌افتادند و برخی داشتند رشد می‌کردند... یعنی کل برج پنجم و ششم تا میانه‌ی برج هفتم... این که من (پیش از کرونایم) در دو سه تا از این نمادهای سودآور بودم (یکی‌شان بانکی بود اگر اشتباه نکنم. و از آن سو دو سه نماد زیان‌ده هم داشتم) و در کل سرمایه‌ام اندکی داشتم سود می‌کردم باعث شد چشمم بسته شود... جادو شوم... نفهمم بازار دارد ریزش اصلی‌اش را می‌کند. شاید هم فهمیدم ولی گفتم دوباره مانند سابق می‌شود.
                            ۳- چندین و چند بار دیگر هم از این خرده‌ریزش‌ها داشتیم. که هر بار بازار به طرز شگرفی داشت از پس حقوقی‌های دولتی فروشنده بر می‌آمد و یکی پس از دیگری قله‌های جدید را فتح می‌کرد... (از ۹۷/۷/۷ آغاز شد... هر بار که بازار می‌ریخت دوباره تندی برمی‌گشت.) همین باعث شد سحر شویم و چشم‌بندی‌مان بکنند.
                            ۴- من مقداری از پولم را خارج کردم. خیلی هم خوب بود. ولی متاسفانه در میانه‌ی یک ریز موج افزایشی قوی (خاطرم نیست. احتمالا این موجی که در ۹۹/۷/۱۲ آغاز شده... یا در ۹۹/۸/۲۰) دوباره (وسط راه) پول وارد بازار کردم. (البته یک اشتباه بدتری هم کرده بودم و آن این که ایران خودرویی که خریده بودم را دقیقا در آغاز این موج فروختم! لطمه بدی زد. بیشتر از لحاظ روحی. و این که عنان کار از دست آدم با این تنش‌های روحی خارج می‌شود! یعنی دقیقا در آغاز یک روند رو به رشد در ایران‌خودرو فروختم و در بالایش خریدم. نوسان معکوس. خیلی بد لطمه‌ای زد.) (گمان کنم ۹۹/۷/۹ ایران خودروهایم را فروختم!������������ کار اشتباهی نکردم. تقریبا از روی عقل این کار را کردم. ولی نتیجه روحی بدی داشت.)
                            من رقمی را برای خودم مشخص کرده بودم که وقتی دوباره رسید بفروشم ولی وضع هی بدتر شد
                            و چند تا سهم هم بخاطر افزایش سرمایه خریده بودم که هنوز منتظرم
                            و قبلا هر وقت خارج شده بودم دیدم اگه میموندم سود بیشتری داشت
                            و دیگه اینکه نمیدونستم بیام بیرون با پولم چیکار کنم

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

یک مدت کمتر هستم.
                              تا چهارشنبه زمان مسابقه‌ها بیشتر سر می‌زنم و پس از آن احتمالا کمتر در انجمن هستم.
                              گفتم نگویید چه شد یکباره رفت؟!!!:-/
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در خصوص این آخرین مورد:
                                • یکی این که حاضر نیستم با زیان خارج شوم./:.nono.:/
                                • دیگر این که با یک مقدار افت، عنان کار از دستم بیرون می‌رود./:.nono.:/
                                • دیگر این که ترس و طمع کردم. نفروختم چون گفتم ممکن است بازار برگردد. هرچند در راهبرد من نوشته شده بود زمانی که حالت «احتمال» وجود دارد باید فروخت./:.nono.:/
                                • دیگر این که من همیشه عادت دارم تمام‌سهام باشم. (به قول بی‌سوادها: فول‌سهم.) سرمایه‌ام را به کار بیاندازم. احساس می‌کنم اگر ریال نگهداری کنم سرمایه‌ام را به کار نیانداخته‌ام. کار نکرده‌ام. به بازارهای دیگر مانند بیت‌کوین و فارکس و ارز و زر و ... هم اعتماد ندارم یا این که تسلط ندارم. یعنی من همیشه از این نماد به آن نماد می‌روم. کمتر پیش می‌آید که نقد شوم. بیشترین میزانی که توانسته‌ام نقد باشم نیم ماه یا یک ماه بوده (گمان کنم). آن هم با ۵۰ درصد سرمایه. احساس می‌کنم اگر پول در کارگزاری بماند پول می‌رود به حساب کارگزاری. /:.nono.:/

---------------------------
                                می‌دانید چیست؟
                                می‌خواهم از دل این نوشته‌ها یک یادآوری در بیاورم برای جستار یادآوری که مدام به خودم یادآوری کنم.
                                یک استادی دارم... (اسمش را نمی‌آورم که تبلیغ تلگرام نشود... ده بار هم گفته‌ام...) از همان آغاز می‌گفت یاد بگیرید در روند کاهشی فریز نشوید!
                                آقایی که شما باشید و خانمی که شما باشید...
                                ما هنوز این را یاد نگرفته ایم.
                                هنوز هم در روند کاهشی بسته می‌شویم؛ منجمد می‌شویم؛ فریز می‌شویم؛
                                دقیقا عین کسانی که تازه به بورس آمده‌اند!
                                چقدر قبیح است به خدا...
                                ولی این‌گونه است دیگر.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X