دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : دورهمی چند نفره

[QUOTE=siavashdabiri;918659]
    در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    دوستای خوبم؟ مژده مژده/.:biggrinsmiley.:/
    اقای محمدحسین؟ اقای سروش؟ کجایید؟ و بقیه دوستان دورهمی چندنفرمون؟
    من مشغول نوشتن کتابم هستم.
    وقتی کتابم چاپ بشه عکسش و میزارم توی سایت

سلام بانو رویا،چه خوب و عالی،موضوعش چیه؟
    یه مدت دیگه موضوعش و بهتون میگم. الان نه /.:biggrinsmiley.:/
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3090

در اصل توسط aan پست شده است View Post
      اون زمانی که ایرانی ها به قول شما یه پخی بودند به این دلیل بود که ژنشون نا خالصی نداشت ولی متاسفانه بعد از ورود و تخم ریزی مهاجمان

( اعم از مغول و عرب و یونانی و..........) نژاد ایرانی شد همین شتر ،گاو ، پلنگ بی خاصیتی که میبینید . ایرانی امروز آنقدر فشل شده که غارتگران

هر چهار سال میان و درلابلای دعواشون میگن که چه بلایی سر خودتون و سرمایه های ملیتون و کشورتون آوردیم ولی باز مثل بز اخوش نگاه میکنه و

بعضا رای هم میده که لطفا باز هم به این روال ادامه بدید چون ما لیاقتمون همین شمایید .

به نظرم دلیل بی رگ بودن ما ایرانی ها رو باید در پست پایینی پیدا کرد.

"
      اونایی که زیارت عاشورا رو نوشتن در مشخص کردن مرز خیلی جدی بودند.

اینجا طرف کارمند آموزش پرورشه، میگه من با نظام مخالفم ولی بچه‌های مردم رو که نمیشه تربیت نکرد‌،

من دارم خدمت می‌کنم. بعد از روی چه فرمولی تربیت می‌کنه؟

همونی که از بالا براش فرستادن!

تو زیارت عاشورا ازین تعارفات نداریم..

حتی به اونی که افسار اسب‌ها رو بست و آماده کرد که با اون اسب‌ها بیان جلوی حسین بایستند میگه برید به درک!

توصیه می‌کنم یه بار دیگه این زیارتنامه رو بخونید

و به جای حسین بنویسید مردم،

و به جای ابن‌زیاد و بقیه اسامی، بنویسید استبداد مذهبی.

خیلی آموزنده میشه.

کانال Eric Notes

...

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

دوستانی که با کارگزاری آگاه کار می کنن الان یه کم سامانه آساتریدر آپدیت شده و یه تغییراتی کرده دیگه نمیشه نماد ها رو از دیده بان حذف کرد.
        اون علامت ضربدر و بعلاوه ای که قبلا توی ستون اخری میومد نیستن. الان چجوری نمادی رو حذف یا اضافه کنم؟؟؟؟

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

دوستانی که با کارگزاری آگاه کار می کنن الان یه کم سامانه آساتریدر آپدیت شده و یه تغییراتی کرده دیگه نمیشه نماد ها رو از دیده بان حذف کرد.
          اون علامت ضربدر و بعلاوه ای که قبلا توی ستون اخری میومد نیستن. الان چجوری نمادی رو حذف یا اضافه کنم؟؟؟؟
          خودم درستش کردم با تنظیم فاصله ستون ها

نظر

• 2FAN
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 1049

سلام
            وای چقدر گشتم تا این اتاقو که قبلا میومدم پیداش کردم قبلا که یه چیز دیگه بود
            رویاجان از اسم شما پیدا کردم
            رویاجان خوبی؟؟؟
            تو اینستاتت رو راه انداختی ودوست داری لینکش بده خوب هست
            من هم دوست دارم یه کاری رو تو اینستا راه بندازم
            میتونی آروم آروم راهنماییم کنی؟
            چقدر اینجا عوض شده من نبودم
            https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• 2FAN
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 1049

[QUOTE=roya123;918725]
              در اصل توسط siavashdabiri پست شده است View Post

یه مدت دیگه موضوعش و بهتون میگم. الان نه /.:biggrinsmiley.:/
              عزیزم خیلی عالی وخوب هست
              ولی خیلی خرج داره
              من یه دوستم نویسنده بود
              اول باید با یه انتشاراتی آشنا پیدا کنی
              و اون موضوع جذاب بگه و شما بنویسید
              اگه جذاب نباشه و فروش نره کتاب
              ضرر می کنید
              وهر دو تون باید خسارت وهزینه ها را خودتون بدید
              رقابت تو کتاب و ترجمه و خصوصا نویسندگی خیلی رقابتی هست
              ولی من قول میدم خودم اولین کتابت رو بخرم وازت حمایت کنم
              کتاب اگه به چاپ دوم برسه دیگه کم کم مشهور میشی
              مرسی
              https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

[QUOTE=2FAN;919798]

عزیزم خیلی عالی وخوب هست
                ولی خیلی خرج داره
                من یه دوستم نویسنده بود
                اول باید با یه انتشاراتی آشنا پیدا کنی
                و اون موضوع جذاب بگه و شما بنویسید
                اگه جذاب نباشه و فروش نره کتاب
                ضرر می کنید
                وهر دو تون باید خسارت وهزینه ها را خودتون بدید
                رقابت تو کتاب و ترجمه و خصوصا نویسندگی خیلی رقابتی هست
                ولی من قول میدم خودم اولین کتابت رو بخرم وازت حمایت کنم
                کتاب اگه به چاپ دوم برسه دیگه کم کم مشهور میشی
                مرسی
                مرسی عزیزم. لطف داری
                من عادت دارم وقتی یه مسیری رو واسه خودم انتخاب می کنم اخرش و بینم.
                اگه بخوام به وسط های مسیر فک کنم و به سختی هاش اصلا استارتی زده نمیشه.
                همه اونایی که تونستن موفق بشن فقط اخر مسیر و می بینن و بقیه رو می سپارن به خدا
                و البته تلاش هم که لازمه ی هر کاری هست.

در ضمن من نمیخوام موضوعی که انتشاراتی میگه رو بنویسم.
                من میخوام موضوعی که خودم دوس دارم رو بنویسم و بعد چاپش کنم.
                اساتیدم هم این راه رو رفتن و راهنمایی خوبی هستن برام که چطوری چاپش کنم.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2021/06/15, 21:00.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
                  سلام
                  وای چقدر گشتم تا این اتاقو که قبلا میومدم پیداش کردم قبلا که یه چیز دیگه بود
                  رویاجان از اسم شما پیدا کردم
                  رویاجان خوبی؟؟؟
                  تو اینستاتت رو راه انداختی ودوست داری لینکش بده خوب هست
                  من هم دوست دارم یه کاری رو تو اینستا راه بندازم
                  میتونی آروم آروم راهنماییم کنی؟
                  چقدر اینجا عوض شده من نبودم
                  خب سوالت و بپرس عزیزم منم جواب میدم اگه بلد باشم.
                  اینجوری من نمی دونم تو چه زمینه های راهنمایی میخوایید که

نظر

• 2FAN
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 1049

خب سوالت و بپرس عزیزم منم جواب میدم اگه بلد باشم.
                    اینجوری من نمی دونم تو چه زمینه های راهنمایی میخوایید که
                    سلام
                    مرسی از کمکتون
                    سوالام
                    1- تو که تجربه داری واسه اینکه فالورام زیاد باشن چیکارا کنم؟
                    2- فقط عکس وقیمتش رو بزارم کافیه؟
                    3- اگر بخوام فیلم کوتاه درست کنم و پرزنت کنم چطوریه؟
                    4- تو اینستام شماره خودم بدم آیا پسرا مزاحمم نمیشن؟
                    5- بعد آیا مردم بهم اعتماد میکنن چون باید اول پولش بریزن به کارتم تا من بسته رو واسشون پست کنم؟
                    6- نمیدونم من خیلی یکم ترسو هستم ومامانم میگه تو اینکاره نیستی نمیدونم چیکار کنم؟
                    اینم بگم اعصاب هم ندارم . حوصله هم ندارم. اما دوست دارم
                    7- مرسی تو میگی من چیکار کنم؟

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
                      سلام
                      مرسی از کمکتون
                      سوالام
                      1- تو که تجربه داری واسه اینکه فالورام زیاد باشن چیکارا کنم؟
                      2- فقط عکس وقیمتش رو بزارم کافیه؟
                      3- اگر بخوام فیلم کوتاه درست کنم و پرزنت کنم چطوریه؟
                      4- تو اینستام شماره خودم بدم آیا پسرا مزاحمم نمیشن؟
                      5- بعد آیا مردم بهم اعتماد میکنن چون باید اول پولش بریزن به کارتم تا من بسته رو واسشون پست کنم؟
                      6- نمیدونم من خیلی یکم ترسو هستم ومامانم میگه تو اینکاره نیستی نمیدونم چیکار کنم؟
                      اینم بگم اعصاب هم ندارم . حوصله هم ندارم. اما دوست دارم
                      7- مرسی تو میگی من چیکار کنم؟
                      سلام مجدد
                      واسه جذب فالور که من راه خاصی رو نمیدونم.
                      فقط کاری که خودم کردم این بود که هر روز باید پست بزاری... این خیلی خیلی مهمه... و پست هایی بزاری که برای مخاطب جذاب باشه
                      و با افراد دیگه تبادل داشته باشی. تو اونا رو استوری کنی اونا تو رو استوری کنن.
                      فیلم هم که کاری نداره. اگه بخوایی روی فیلم افکت و اهنگ و اینا بزاری که دیگه باید نرم افزارهای ادیت فیلم داشته باشی
                      اگه گوشیت اوکی باشه کلی اپ اندروید وجود داره که میتونی فیلم های خوشکل باهاش بسازی.
                      من خودم چون گوشیم قدیمی بود و حجم نداشت برنامه adobe primireاستفاده می کردم که یادگیریش هم یه کمی ازم زمان گرفت.
                      دیگه در مورد شماره نمی دونم. من شماره نزاشته بودم. چون کارم فروش نبود
                      اما شماره هم بزاری فک نکنم مشکلی ایجاد بشه. مگه پسرا بیکارن که مزاحم بشن.
                      بعدشم مزاحم بشن وقتی به مزاحم جواب ندی و تا فهمیدی مزاحمه بلاک کنی دیگه مشکلی پیش نمیاد.
                      همه چی بستگی به خودت و رفتار خودت داره. باید حرفه ای باشی توی کار.
                      توی کار یادت بره که یه خانوم هستی. مثه یه زن آمازون باش توی کار. کاملا جدی
                      من خودم تجربه بازاریابی دارم. مزاحمت هایی میشد.
                      با اینکه سال های از بازاریابی من میگذره ولی هنوز اون خطم که روی یه گوشی ساده است گاهی زنگ میخوره و جواب میدم می بینم مزاحم هست
                      ولی بلاک میکنم و جواب نمیدم. مزاحم وقتی جوابش و ندی مشکلی پیش نمیاد.
                      وقتی میفهمی کسی مزاحمه دلیلی نداره حتی بهش فحش هم بدی. کافیه از گزینه قطع تماس و بعد هم بلاک استفاده کنی و تمام.
                      در مورد اعتماد .... بله چرا اعتماد نکنن. الان تمام کسب و کارهای اینترنتی همینجوریه دیگه.
                      حالا یه سری کسب و کارهای بزرگی مثه دیجی کالا... بله ... اونا حق انتخاب داری که درب منزل تسویه انجام بدی.
                      که اونم اگه لباس باشه اجازه تست هم نداری. اول باید پول و پرداخت کنی بعد اگه مشکلی داشت با پشتیبانی تماس بگیری.
                      اما کسب و کارهای کوچیک اینترنتی همه اول واریز هست و بعد ارسال می کنن.
                      در مورد ترسو بودن هم که باید به ترست غلبه کنی ... ترس طبیعیه. اما من بهت میگم: بترس بلرز اما انجامش بده
                      در مورد اینکه گفتی اعصاب ندارم.... خب اگه اعصاب نداری تو هیچ کاری موفق نمیشی.
                      باید اعصاب داشته باشی. کار بالاخره مسائلی داره که باید آرامش داشته باشی. بخصوص کاری که با مشتری مستقیم در ارتباط هستی
                      من تجربه دارم که میگم. ممکنه راضی نباشه ممکنه چیزی که میفرستی مشکل داشته باشه بخواد مرجوع کنه وووو هزاران چیز دیگه
                      باید با آرامش جواب مشتری رو بدی نه با بی اعصابی
                      من میگم قبل از شروع کارت خیلی خیلی بررسی کن.... یعنی توی شروع کارت عجله نداشته باش
                      وقتی حسابی بررسی کردی و شروع کردی حالا توی نتیجه عجله داشته باش
                      یعنی منظورم اینه وقتی قبل از شروع کار تمام بررسی های لازم رو کرده باشی و خودت رو برای هر شرایطی آماده کرده باشی
                      و برای همه ی شرایط پیش رو برنامه ریزی داشته باشی دیگه سریع به نتیجه می رسی.

نظر

• 2FAN
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 1049

سلام مجدد
                        واسه جذب فالور که من راه خاصی رو نمیدونم.
                        فقط کاری که خودم کردم این بود که هر روز باید پست بزاری... این خیلی خیلی مهمه... و پست هایی بزاری که برای مخاطب جذاب باشه
                        و با افراد دیگه تبادل داشته باشی. تو اونا رو استوری کنی اونا تو رو استوری کنن.
                        فیلم هم که کاری نداره. اگه بخوایی روی فیلم افکت و اهنگ و اینا بزاری که دیگه باید نرم افزارهای ادیت فیلم داشته باشی
                        اگه گوشیت اوکی باشه کلی اپ اندروید وجود داره که میتونی فیلم های خوشکل باهاش بسازی.
                        من خودم چون گوشیم قدیمی بود و حجم نداشت برنامه adobe primireاستفاده می کردم که یادگیریش هم یه کمی ازم زمان گرفت.
                        دیگه در مورد شماره نمی دونم. من شماره نزاشته بودم. چون کارم فروش نبود
                        اما شماره هم بزاری فک نکنم مشکلی ایجاد بشه. مگه پسرا بیکارن که مزاحم بشن.
                        بعدشم مزاحم بشن وقتی به مزاحم جواب ندی و تا فهمیدی مزاحمه بلاک کنی دیگه مشکلی پیش نمیاد.
                        همه چی بستگی به خودت و رفتار خودت داره. باید حرفه ای باشی توی کار.
                        توی کار یادت بره که یه خانوم هستی. مثه یه زن آمازون باش توی کار. کاملا جدی
                        من خودم تجربه بازاریابی دارم. مزاحمت هایی میشد.
                        با اینکه سال های از بازاریابی من میگذره ولی هنوز اون خطم که روی یه گوشی ساده است گاهی زنگ میخوره و جواب میدم می بینم مزاحم هست
                        ولی بلاک میکنم و جواب نمیدم. مزاحم وقتی جوابش و ندی مشکلی پیش نمیاد.
                        وقتی میفهمی کسی مزاحمه دلیلی نداره حتی بهش فحش هم بدی. کافیه از گزینه قطع تماس و بعد هم بلاک استفاده کنی و تمام.
                        در مورد اعتماد .... بله چرا اعتماد نکنن. الان تمام کسب و کارهای اینترنتی همینجوریه دیگه.
                        حالا یه سری کسب و کارهای بزرگی مثه دیجی کالا... بله ... اونا حق انتخاب داری که درب منزل تسویه انجام بدی.
                        که اونم اگه لباس باشه اجازه تست هم نداری. اول باید پول و پرداخت کنی بعد اگه مشکلی داشت با پشتیبانی تماس بگیری.
                        اما کسب و کارهای کوچیک اینترنتی همه اول واریز هست و بعد ارسال می کنن.
                        در مورد ترسو بودن هم که باید به ترست غلبه کنی ... ترس طبیعیه. اما من بهت میگم: بترس بلرز اما انجامش بده
                        در مورد اینکه گفتی اعصاب ندارم.... خب اگه اعصاب نداری تو هیچ کاری موفق نمیشی.
                        باید اعصاب داشته باشی. کار بالاخره مسائلی داره که باید آرامش داشته باشی. بخصوص کاری که با مشتری مستقیم در ارتباط هستی
                        من تجربه دارم که میگم. ممکنه راضی نباشه ممکنه چیزی که میفرستی مشکل داشته باشه بخواد مرجوع کنه وووو هزاران چیز دیگه
                        باید با آرامش جواب مشتری رو بدی نه با بی اعصابی
                        من میگم قبل از شروع کارت خیلی خیلی بررسی کن.... یعنی توی شروع کارت عجله نداشته باش
                        وقتی حسابی بررسی کردی و شروع کردی حالا توی نتیجه عجله داشته باش
                        یعنی منظورم اینه وقتی قبل از شروع کار تمام بررسی های لازم رو کرده باشی و خودت رو برای هر شرایطی آماده کرده باشی
                        و برای همه ی شرایط پیش رو برنامه ریزی داشته باشی دیگه سریع به نتیجه می رسی.

مرسی از راهنماییتون
                        حرفت خیلی قشنگ بود و درست
                        نمیشه یهویی تصمیم بگیرم

نظر

• eco777
                          عضو فعال
                          • Sep 2014
                          • 677

درحال تماشای مینی سریال چرنوبیل هستم . واقعا دیدنیست .
                          این مینی سریال با این جمله شروع میشه : بهای دروغ چیه ؟

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3090

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                            [ Photo ]
                            گذشته را به گذشته بسپارید ظالم را به چوب خدا !

تعریف قانون کارما : اگر زدی زندگی و هست و نیست و و آبروی یکی رو نابود کردی فکر نکن تموم شده و رفته باور کن این اصلا به اعتقاد و باور ربطی نداره که بگی من باور ندارم یا اعتقاد ندارم و بالاخره یه روزی یه جایی در همین دنیا تقاص پس خواهی داد دلی که می شکنی تاوان دارد به صورت خلاصه قانون کارما رو در تصویر زیر می بینید. اعمال انسانها یک دومینو است که به خودشان بر می گردد و اون آقا زرنگه که خیلی زرنگه در واقع فکر میکنه زرنگه چون به زودی خواهد فهمید که دنیا حساب و کتاب دارد !

بدی مکن که درین کشتزار زود زوال
                            به داس دهر همان بدروی که می‌کاری

������مولانا

@Majaleh_del
                            درود بر شما

از قانون کارما نباید سوء استفاده کرد!!!

اینکه ظالم رو به حال خودش وا بزاریم تا خدا جوابش رو بده

همون برخورد انفعالی هستش که گرفتارشیم

.

این جهان کوه است و فعل ما ندا

سوی ما آید ندا ها را صدا.
                            آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2021/06/29, 12:47.

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5633

بر بارو سید حسن امین، کاوه آهنگر مربوط به دوره‌ای پس از پیشرفت‌های عصر آهن است که طبقهٔ جدیدی به نام صنعت‌گر به وجود آمد که توانایی ساخت ابزارهای جدید را داشتند و از این جهت طبقه‌ای ویژه به حساب می‌آمدند و ضحاک به همین دلیل از کاوه می‌خواهد که نامه‌ای را به عنوان عدالت سلطنت امضا کند. این که کاوه می‌تواند از دستور ضحاک سرپیچی کند و این که سواد نوشتن و امضا کردن دارد نشان از جایگاه طبقهٔ اجتماعی اوست

نظر

• کاوه آهنگر
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 411

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                                من موندم اقا اگر نوشته های بهرام بده .....اصلا چرا میای تو این پیج نوشته هاشو میخونی ؟؟؟!!!!!1
                                لطف کن وقت خودتو تلف نکن
                                از این ساده تر داریم ؟؟؟
                                اتفاقا اصلا وقتم بااین دروغ ها تلف نمیکنم!
                                یکی توی جو بازار کامنت این اقا از این تاپیک نقل قول کرده بود.دیدم خیلی احساس حضرت عیسی بودن بخودش داده جوابش دادم.
                                البته بشما ربطی نداره که من چه تاپیکی میخونم چه تاپیکی نمیخونم!!دلمم بخواد هر تاپیکی میخونم.هرجا هم لازم باشه جواب میدم

نظر

در حال کار...
                                X