دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

خدا را صد هزار مرتبه شکر...
    چندین روز بود که یک حالت بسیار بد افسردگی گرفته بودم...
    در بورس هم دست به طلا می‌زدم خاکستر می‌شد...
    (نمی‌دانم چرا اینها همه با هم می‌آید؟)
    در مورد روابط خانوادگی و رابطه با خدا هم مشکل پیدا کرده بودم...
    خدا را شکر (گوش شیطان کر و چشم حسود کور) اکنون یک مقدار بهتر شدم...
    اصلا نمی‌توانستم نمادها را بررسی کنم...
    هرچقدر می‌خواستم خودم را مدیریت کنم نمی‌شد...
    اعصابم خرد شده بود... داشت گریه‌ام می‌گرفت...
    /:.negaran.://:.zzzzzz.://:.hmmsmiley.:/#:-S=((/:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.sadsmiley.:/
    #:-S
    اوووووه...
    خدا را شکر یک مقدار بهتر شدم...
    برویم بچسبیم به زندگی‌مان...
    ببینیم چه به چه است و که به کجاست و جریان چه بود...
    (این چند روز که دوستان دو سه تا ۵ درصد آمد روی دارایی‌شان برای من کاملا بدون تغییر بود! ان‌شاءالله که از این به بعد خیر است.)

پی‌نوشت: دست خانم رویا هم درد نکند... با انرژی مثبتی که می‌فرستند... یک مقدار به ما هم روحیه دادند... در اوج ناراحتی یک مقدار حالمان بهتر شد...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4718

داشتم به این فکر می کردم جدا شدن مربی استقلال برای هواداران تیم خوشایند نیست! اما از زاویه ای دیگر هم میشه نگاه کرد.چرا جدا شد؟ این موضوغ مهمی است . اصل مطلب این است که باشکاهی به عظمت و بزرگی استقلال از تامین چند صد هزار دلار در موعد مقرر ناتوان است! این زنگ خطری است از اوضاع ارزی کشور ۸۰ میلیونی! به نظر می اید در اینده موارد این چنینی زیادی را در اکثر حوزه ها شاهد باشیم .این آلارم داره میگه منتظر یک شوک نصفه و نیمه ارزی باید بود.

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
        داشتم به این فکر می کردم جدا شدن مربی استقلال برای هواداران تیم خوشایند نیست! اما از زاویه ای دیگر هم میشه نگاه کرد.چرا جدا شد؟ این موضوغ مهمی است . اصل مطلب این است که باشکاهی به عظمت و بزرگی استقلال از تامین چند صد هزار دلار در موعد مقرر ناتوان است! این زنگ خطری است از اوضاع ارزی کشور ۸۰ میلیونی! به نظر می اید در اینده موارد این چنینی زیادی را در اکثر حوزه ها شاهد باشیم .این آلارم داره میگه منتظر یک شوک نصفه و نیمه ارزی باید بود.
        دوست عزیز پرداخت نشدن پول مربیان در موعد مقرر بخاطر انتقال پول هست
        و این عدم پرداخت به موقع دست مربیان را برای فسخ قرارداد باز گذاشته
        به نظر شما ویلموتوس در چه سطحی قرار دارد که با وجود دو باخت پشت هم با پرویی تمام می گوید قرار داد جدید باید ببندیم
        مربی استقلال هم دید خیلی زیر بغلش هندوانه می گذارند در خواست قرار داد جدید کرد
        شبیه قرار داد برجام
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

حالا من که زیاد تو نخ فوتبال نیستم... ولی چند روز پیش فتح‌الله‌زاده را دیدم با یکی دیگر در تلویزیون می‌گفتند مشکل نقل و انتقال پول نیست... هر کسی می‌خواهد بیاید به من پول بدهد برایش منتقل کنم!
          ====================
          به این‌اش هم من کاری ندارم...
          ولی در کشوری که قحطی دلار است و مردم به خاطر مشکلات اقتصادی دارند رنج می‌برند اصلا درست نیست کلی پول بروند بدهند به بازیکنان و مربیان خارجی.
          /:.nono.:/
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• رادین1
            عضو فعال
            • Dec 2018
            • 4718

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
            دوست عزیز پرداخت نشدن پول مربیان در موعد مقرر بخاطر انتقال پول هست
            و این عدم پرداخت به موقع دست مربیان را برای فسخ قرارداد باز گذاشته
            به نظر شما ویلموتوس در چه سطحی قرار دارد که با وجود دو باخت پشت هم با پرویی تمام می گوید قرار داد جدید باید ببندیم
            مربی استقلال هم دید خیلی زیر بغلش هندوانه می گذارند در خواست قرار داد جدید کرد
            شبیه قرار داد برجام
            من اصلا از جنبه ورزشی به موضوع نگاه نکردم! چون اصلا این مربی را نمی شناسم !می خواهم بگم وضعیت ارزی و نقل و انتقال در حد چند صد هزار دلار موضوع کوچکی است که الان تبدیل به یک مشکل شده است . البته باشکاه استقلال یک مثال موردی است که بخشی از یک مشکل بزرکتر را به تصویر می کشد . این مشکل برای همه شرکتها هست و هر چه پیشتر برویم سخت تر خواهد شد متاسفانه!

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

من اصلا از جنبه ورزشی به موضوع نگاه نکردم! چون اصلا این مربی را نمی شناسم !می خواهم بگم وضعیت ارزی و نقل و انتقال در حد چند صد هزار دلار موضوع کوچکی است که الان تبدیل به یک مشکل شده است . البته باشکاه استقلال یک مثال موردی است که بخشی از یک مشکل بزرکتر را به تصویر می کشد . این مشکل برای همه شرکتها هست و هر چه پیشتر برویم سخت تر خواهد شد متاسفانه!
              آها...از این منظر بله حق با شماست..
              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• ebiman
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 2071

چه تحلیل جالبی کردید ! آفرین . من از این دید بهش نگاه نکرده بودم . حالا البته نمی دانم چقدر درسته . دوستان صاحب نظر باید بیشتر نظر بدهند. ولی همون چند روز پیش که دولت صحبت از ارز دولتی کرد و دوستان خبر را با هزار آب و تاب مخصوصا برای سهام دارویی گذاشتند عرض کردم که اینها باز هم دارند دروغ می گویند/:.nono.:/
                سلام

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  /:.negaran.://:.zzzzzz.://:.hmmsmiley.:/#:-S=((/:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.sadsmiley.:/
                  اوووووه...
                  (این چند روز که دوستان دو سه تا ۵ درصد آمد روی دارایی‌شان برای من کاملا بدون تغییر بود! ان‌شاءالله که از این به بعد خیر است.)

پی‌نوشت: دست خانم رویا هم درد نکند... با انرژی مثبتی که می‌فرستند... یک مقدار به ما هم روحیه دادند... در اوج ناراحتی یک مقدار حالمان بهتر شد...
                  هورمونیه. منم ماهی دو سه بار کوتاه مدت (یک روزه) و ماهی یک بار میان مدت (دو سه روزه) چت میزنم.

نظر

• ebiman
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 2071

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                    هورمونیه. منم ماهی دو سه بار کوتاه مدت (یک روزه) و ماهی یک بار میان مدت (دو سه روزه) چت میزنم.
                    حسنی جون مطمئنی همین اندازه است؟!( شوخی کردم ها ) /:.yead.:/
                    سلام

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

چقدر تصویرش غم‌انگیز است...
                      من کاری به متنی که زیرش نوشته شده بود (در آن تارنما) ندارم. ولی همین عکس خیلی غم‌انگیز است...
                      در گذشته... تنها سیاه‌پوستان و هندی‌ها و سرخ‌پوستان را به بردگی می‌کشیدند یا می‌کشتند...
                      این روزها هم برده‌داری هست...
                      ولی جنس طناب‌ها عوض شده.
                      بندها نامرئی هستند.
                      زنجیرهای امروز آهنی نیستند... از جنس رسانه هستند. از جنس اینترنت... از جنس شبکه اجتماعی... از جنس فیلم و خبر... و از همه مهمتر از جنس اقتصاد.
                      طرف این ور دنیا نشسته مثل چیز شب تا صبح کار می‌کند برای سیر کردن شکم و فرار از آوارگی...
                      نمی‌داند آن ور دنیا یک نفر نشسته و دارد کنترلش می‌کند. نمی‌فهمد که برده است. طناب‌های نامرئی‌ای که دور گردنش است را نمی‌فهمد. گمان می‌کند اکبر آقا و اصغر آقا و کاسب محل و کدخدا و ... زندگی را به او سخت کرده‌اند... یا گمان می‌کند مشیت خداست و جبر زمانه...
                      هیچ وقت یادم نمی‌رود چند سال پیش (سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰) که بحران مالی جهانی را شکل دادند و ماهی‌شان را از آن آب گل‌آلود گرفتند... بازنده‌ی این بازی یونان بود... یونانی که تا پیش از آن شاگرد اول اقتصاد اروپا بود... کله‌پایش کردند... یک نفر در یک روستانی یونان... که تا دیروز زندگی خوبی داشته... یک باره چشم باز می‌کند می‌بیند همه‌چیز از دستش رفت و رویایش به کابوس تبدیل شد... او اصلا نمی‌تواند بفهمد... نمی‌تواند ببیند چه کسی آن سوی دنیا دارد از او بردگی می‌کشد و قرار است از این به بعد ریاضت‌های اقتصادی‌ای که باید تحمل کند در جیب چه کسی برود و نام او در فهرست بردگان چه کسی ثبت شده... اصلا نمی‌تواند این را بفهمد... سطح فهم او نهایت به اندازه‌ی رسانه‌هایی (مانند فیسبوک و سی‌ان‌ان و...) است که هفتاد درصد آن هم دست همان برده‌داران است. اصلا عقلش نمی‌رسد که به چه کسی باید اعتراض کند... با اطرافیانش که روابط اقتصادی داشته درگیر می‌شود یا فوقش می‌آید در خیابان و درخواست تعویض رئیس جمهور را می‌دهد... ولی نمی‌فهمد که آن کسی که او را به بردگی می‌کشد کیست و بر علیه چه کسی باید اعتراض کند. و البته... اگر هم اعتراض کند زورش نمی‌رسد... چون همان‌جایی که ۷۰ درصد اقتصاد دنیا و رسانه‌ی دنیا وجود دارد، ۷۰ درصد زور تسلیحاتی جهان را هم گرد آورده.

پی‌نوشت: آن پسره که آخر است چه می‌گوید؟ شاد است انگار! :D دستش را هم به علامت پیروزی مشت کرده.
                      پی‌نوشت: البته وعده‌ی خداوند است که مستضعفین را نجات می‌دهد. قانون است. همان‌گونه که فرعون‌ها بارها و بارها شکستند باز هم می‌شکنند. قانون است. حتی اگر هیچ موسی‌ای نیاید باز خود به خود فرعون‌ در هم خواهند شکست.
                      فک کنم اون پسر اخریه موسی شون باشه =))=))=))
                      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

اوووووه...

اول مرسی که لطف دارید به من
                        دوم خوشحالم که باعث روحیه گرفتنتون شدم
                        سوم اینکه وای گاهی حرص میخورم که چقد راه واسه خوب شدن حالتون بلدم. اما با چارتا جمله نمیشه. یه پروسه چند ماهه داره. حتما به زودی کانالم میزنم.
                        الان یه کم درگیر وامم و اینکه از واریز وام مطمئن بشم و مقداری که لازم دارم و از بورس بکشم و بعدشم یه اعتبار هم بگیرم و ...
                        اینا ردیف بشه فکرم آزاد بشه کانال میزنم چیزایی که بلدم و ریشه ای باهاتون کار می کنم که از درون تغییر کنید که هر لحظه حالتان خوب باشه و بتونید خودتون حال خودتون و خوب کنید.
                        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یک بحثی مطرح شده بود در مورد علاقه به بورس...
                          یک راهکاری من برای این موضوع دارم که خودم واعض بی عمل هستم در موردش...
                          اینکه تا یک مدت (مثلا یک ماه) دارایی‌مان را حساب نکنیم.
                          باور کنید این‌قددددددددر ذهن باز می‌شود، این‌قدر ذهن باز می‌شود که نگو...
                          اصلا آدم حال می‌کند با کارش...
                          کارایی‌اش هم بهتر می‌شود...
                          .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          ولی مگر می‌شود؟
                          من که به پول احتیاج دارم مگر می‌شود بدون دغدغه بیایم پولم را محاسبه نکنم؟
                          تو بگو یک هفته!
                          مگر می‌شود؟
                          .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          چرا نشود؟
                          از همین امروز تصمیم می‌گیرم تا پایان ماه دست کم نگاه به دارایی‌ام و تغییراتش نکنم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                            اول مرسی که لطف دارید به من
                            دوم خوشحالم که باعث روحیه گرفتنتون شدم
                            سوم اینکه وای گاهی حرص میخورم که چقد راه واسه خوب شدن حالتون بلدم. اما با چارتا جمله نمیشه. یه پروسه چند ماهه داره. حتما به زودی کانالم میزنم.
                            الان یه کم درگیر وامم و اینکه از واریز وام مطمئن بشم و مقداری که لازم دارم و از بورس بکشم و بعدشم یه اعتبار هم بگیرم و ...
                            اینا ردیف بشه فکرم آزاد بشه کانال میزنم چیزایی که بلدم و ریشه ای باهاتون کار می کنم که از درون تغییر کنید که هر لحظه حالتان خوب باشه و بتونید خودتون حال خودتون و خوب کنید.
                            چقدر عالی.
                            فقط یواش یواش و کوچولو کوچولو بفرمایید. (یک چیزی نگویید که پیاده‌کردنش زمان ببرد...)
                            آن راهکار پیشین‌تان را هم حواسم هست و اجرا کرده‌ام و می‌کنم.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

چقدر عالی.
                              فقط یواش یواش و کوچولو کوچولو بفرمایید. (یک چیزی نگویید که پیاده‌کردنش زمان ببرد...)
                              آن راهکار پیشین‌تان را هم حواسم هست و اجرا کرده‌ام و می‌کنم.
                              جناب محمد حسین عزیز
                              اول اینکه خیلی خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی شما
                              دوم در این تالار مدیرانی داریم در هر سمت و منصبی
                              یه سیت مدیریتی هم به رویا خانم بدهید به عنوان مدیر روانشناس.بلاخره تالار به خانم دکتر هم نیاز دارد:p
                              آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2019/12/09, 20:49.

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

یک بحثی مطرح شده بود در مورد علاقه به بورس...
                                یک راهکاری من برای این موضوع دارم که خودم واعض بی عمل هستم در موردش...
                                اینکه تا یک مدت (مثلا یک ماه) دارایی‌مان را حساب نکنیم.
                                باور کنید این‌قددددددددر ذهن باز می‌شود، این‌قدر ذهن باز می‌شود که نگو...
                                اصلا آدم حال می‌کند با کارش...
                                کارایی‌اش هم بهتر می‌شود...
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                ولی مگر می‌شود؟
                                من که به پول احتیاج دارم مگر می‌شود بدون دغدغه بیایم پولم را محاسبه نکنم؟
                                تو بگو یک هفته!
                                مگر می‌شود؟
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                چرا نشود؟
                                از همین امروز تصمیم می‌گیرم تا پایان ماه دست کم نگاه به دارایی‌ام و تغییراتش نکنم.
                                تصمیم بگیریم به داراییها یمان به چشم قلک نگاه کنیم

نظر

در حال کار...
                                X