دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

#خوب_است_بدانیم_که

1) وزارت خارجه آلمان روز گذشته پس از حملات آمریکا به پایگاه‌های شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران در عراق و سوریه که به تلافی حمله به پایگاه نیروهای آمریکایی در کرکوک انجام شده بود از ایران خواست به "سیاست بی‌ثبات‌کننده خود در منطقه خاتمه دهد."

2) سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به اتهام آلمان به جمهوری اسلامی در مورد بی‌ثبات‌کردن منطقه در توییتی نوشت، آلمان در حالی این اتهام را "با خطا و دروغ" به ایران می‌زند که "چشمان خود را در مقابل مداخلات غیر قانونی آمریکا به عنوان مهم‌ترین عامل بی‌ثباتی غرب آسیا بسته است."

3) روز گذشته نیروهای آمریکایی مستقر در کویت به سفارت آمریکا در بغداد اعزام شدند و چند فروند آپاچی آن ها را پشتیبانی می کنند. مردم عراق روز گذشته در تظاهرات، شعار مرگ بر آمریکا سر دادند. ترامپ می داند که اگر سفارت خود در بغداد را از دست بدهد و آمریکایی ها در عراق به دست معترضان بیوفتند، سرنوشتی شبیه به رئیس جمهور وقت آمریکا در اوایل انقلاب ایران در انتظارش خواهد بود.

4) یک عضو مجمع تشخیص می گوید ما در مجمع تشخیص مصلحت نظام به این نتیجه نرسیدیم که دو کنوانسیون باقی مانده را تصویب کنیم اما مخالفتی هم به CFT نشده است و ممکن است راهکارهای مختلفی در این باره ارائه شود.

5) شایعاتی مطرح شده که دولت تضمین کرده ضمن پایبندی به قانون اساسی FATF را اجرا کند و محتمل است که مجمع به آن رای بدهد. برخی می گویند وظایفی به شورای امنیت ملی در این خصوص تفویض شده است.

6) ترامپ در توئیتی گفت من توافق بسيار بزرگ و جامع فاز اول تجارى مان با چين را روز ١٥ ژانويه امضا خواهم كرد. مراسم در كاخ سفيد برگزار خواهد شد. نمايندگان عاليرتبه اى از چين حاضر خواهند بود. مدتى بعد من به پكن خواهم رفت كه گفتگوها در مورد فاز دوم توافق تجارى شروع خواهد شد!

7) وزیر امور خارجه چین در دیدار ظریف گفت خروج یکجانبه آمریکا از برجام، طفره رفتن از تعهدات بین‌المللی‌اش و تحمیل فشارهای حداکثری به ایران، دلیل ریشه‌ای اوضاع پرتنشی است که در خصوص موضوع هسته‌ای ایران به وجود آمده است.

8) وزیر امور خارجه ایران می گوید بعید می دانم اروپا از برجام خارج شود. پیام رزمایش سه جانبه ایران، چین و روسیه مخالفت با یکجانبه گرایی آمریکا است.

9) وضعیت در استرالیا بحرانی است و برخی شهرهای کوچک به کلی از بین رفته اند. استرالیا معادن بزرگی در زمینه سنگ آهن و زغالسنگ دارد و باید دید این آتش سوزی که دامنه آن هر روز وسیع تر می شود، نهایتا به کجا ختم خواهد شد.

10) چند پروژه با اهمیت راه اندازی محصولات پلیمری همچون پلی اتیلن سنگین در سطح جهان به تعویق افتاده در حالی که بازار جهانی با فرض راه اندازی واحدهای اولفینی کاهش شدیدی در قیمت اتیلن و پروپیلن را تجربه کرده است. این مساله به نفع متانول هم هست ...

11) ذوب آهن اصفهان قادر است برای اولین بار در کشور ساخت صفر تا صد یک ایستگاه ریخته گری را به عهده بگیرد. حسن روحانی در آیین بهره برداری از قطار برقی گلشهر به هشتگرد گفت: امروز ذوب آهن اصفهان ریل ما را تامین می‌کند لازم نیست انگلیسی ریل را به ما بدهد.

12) پیشبینی چینی ها از 2020 بهبود یافته است. چالش‌هایی برای سیاست گذاران در مسیر رشد اقتصادی وجود دارد ولی اقتصاددان ها در کل پیش بینی های خود را از شرایط اقتصادی بالا برده‌اند و رشد ۵.۹ درصدی را در ۲۰۲۰ پیش بینی می کنند.

13) بالاترین نرخ اخزا به صورت سالانه معادل بانکی 19.6درصد است. همچنان پایین بودن نرخ اخزا از p.e بازار حمایت می کند.

14) منابع خبری می گویند قیمت فولاد در امارات صعودی است. فاصله قیمتی بین میلگرد و ورق گرم امیدواری ها برای بهبود قیمت ها را فراهم کرده است. میلگرد امارات می تواند با رشد خود به نفع میلگرد امارات قدم بردارد.

15) فملی 30درصد از انباشته افزایش سرمایه می دهد.

16) سایپا مجددا تولید سراتو را آغاز می کند!

17) چینی ها به دلیل مشکلات زیست محیطی ترجیح میدهند کلینکر وارد کنند و کلینکر وارداتی در چین، تبدیل به سیمان شود. به همین علت هم مقداری کلینکر از ایران خریداری کرده اند که مورد پسندشان هم واقع شده است. ایران مازاد عرضه سیمان دارد و بهای تمام شده کلینکر 10دلار است در حالی که قیمت این محصول بالای 20دلار در ارزان ترین بازارهای جهانی است.

موفق باشید. 11 دی 1398

@validhelalat
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      سلام جناب محمدحسین. بله این کتاب رو پارسال دست گرفتم.
      اما خب نصف و نیمه رها شد به خاطر این که خیلی تمرین داشت و من مشغله هام زیاد شد.
      ولی کتاب فوق العاده ای است. برای ترک عادت نامطلوب و ایجاد عادت های خوب
      خودم هم به زودی دوباره شروع می کنم به خوندنش.
      البته الان میخوام کتاب چهار میثاق رو بخونم.
      منظورم از الان یعنی این روزها
      سلام.
      کتاب در مورد چه هست اصلا؟ یک چکیده‌ای از موضوعات و سرفصل‌هایش می‌توانید بگویید؟ (می‌خواهم ببینم ارزش دارد؟)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام.
        کتاب در مورد چه هست اصلا؟ یک چکیده‌ای از موضوعات و سرفصل‌هایش می‌توانید بگویید؟ (می‌خواهم ببینم ارزش دارد؟)
        اثر مرکب رو می فرمایید؟؟؟
        یا چهار میثاق رو؟؟؟
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

اثر مرکب رو می فرمایید؟؟؟
          یا چهار میثاق رو؟؟؟
          نه. اثر مرکب را می‌گویم. (خانم صادقی تو کانالش گذاشته بود گفتم قبلش از دوستان بپرسم ببینم چه هست و ارزش دارد یا نه؟)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

چقدر خوشحالم که موسم درست شده.
            (ببین مردم از چه خوشحال می‌شوند و ما از چه؟)
            ==============
            یک چیزی هم در مورد فن بگویم به دوستان،
            اگر فن سی پی یو خراب شد (اگر از این ساده‌ها بود) دو قطره روغن وسطش بچکانید درست می‌شود معمولا. (به خاطر آلودگی هوا -به خصوص در تهران- آنجا غبار می‌نشیند و می‌گیرد که با دو قطره روغن درست می‌شود.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              نه. اثر مرکب را می‌گویم. (خانم صادقی تو کانالش گذاشته بود گفتم قبلش از دوستان بپرسم ببینم چه هست و ارزش دارد یا نه؟)
              چقدر این خانم صادقی شخصیت تأثیرگذاری هستند در شما
              کی هستند ایشون؟؟؟ /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
              خب از شوخی گذشته
              اثر مرکب اثر دارن هاردی
              فهرست مطالب:
              فصل یک: اثر مرکب در عمل
              فصل دو: انتخاب ها
              فصل سه: عادت ها
              فصل چهار: تکانش
              فصل پنج: تأثیرات
              فصل شش: سرعت
              بخش آخر: نتیجه گیری
              من خودم به شخصه تا اواسط فصل 3 را مطالعه کردم.
              کتاب یک کتابی است همراه با تمرین.
              اگر تمرین هاش رو انجام ندید به نظر من نتیجه ای ازش نمی گیرید
              و تنها تغییری که در شما ایجاد می کند این است که یک سری دانسته به دانسته های شما افزوده شده.
              و اما چیزی که من از این سه فصل برداشت کردم این بود که عادت ها و رفتارهای به ظاهر کوچک (چه خوب چه بد) در دراز مدت در زندگی ما تأثیر فوق العاده زیادی دارد.
              مثلا سه نفر را در نظر بگیرید:
              هر سه جوان هستند. و از یک زمانی مدل های زندگی شان تغییر می کند.
              اولی: هر روز کمی تلویزیون می بیند. جلوی تلویزیون عادت دارد کمی شیرینی و چیبس بخورد. گاهی سیگار مصرف کند. کتاب نمی خواند. همون کار روتین و همیشگی مثلا یه شغلی مثل کارمندی رو داره.
              دومی: شیرینی نمی خورد و تلویزیون نمی بیند. سیگار مصرف نمی کند و کلا عادت های بدی در زندگیش نداره و معمولی و یکنواخت و سالم زندگی می کنه.
              سومیَ: به جای تلویزیون روزی یک ساعت کتاب می خونه. روزی یک ساعت ورزش می کنه. به جز شغل اصلیش از راههای دیگه ای هم به دنبال کسب درآمد هست. روی خودش و آموزشش هم سرمایه گذاری می کنه. هر روز یه زمانی رو برای همسرش و کیفیت رابطه اش اختصاص میده.
              بعد از چندین سال: اولی یه آدم چاق و بی اعتماد به نفس و سیگاری و افسرده و خسته از زندگی و شغلش. چون افسرده و چاق و بی اعتماد به نفسه حوصله زنش هم نداره. حوصله نداره با زنش بره بیرون قدم بزنه و بیشتر با هم وقت بگذرونن. پس کیفیت رابطه زناشوییش هم داغونه
              دومی: نه چاقه و نه اندام خیلی خوش فرمی داره. معمولیه. همه چیزش معمولی اما اون هم احتمالا یکنواخت
              سومی: خوش هیکل و خوش استایل. از نظر درآمدی پیشرفت کرده. به خاطر شادابی و سزندگیش رابطه اش با همسرش هم عالیه.
              امممممم.... چجوری بگم. میخواد بگه یه عادت شاید اول به ظاهر چیز مهمی نباشه یا تأثیرش خیلی دیده نشه اما در بلند مدت میتونه توی زندگی تغییرات فوق العاده زیادی ایجاد کنه.
              مثه وقتی که یه تیر به اندازه یه ابسیلون خطا بره اما در مسیر طولانی این خطا زیاد میشه. میخواستی بطری رو بزنی میخوره به یه سنگی 6 متر اونورترش.
              اون سه تا فرد رو دقیقا توی کتاب مثال زده ها. شاید مدل دیگه ای مثال زده. من چیزایی که یادم بود رو نوشتم.
              اما میخواد بگه شاید ابتدا تو سال های اول تفاوتشون دیده نشه اما یهو بعد از گذشت چند سال نمود می کنه.
              کلا کتاب میخواد یاد بده که با کارهای کوچیک خوب (عادت های کوچیک خوب) و تکرار اون ها (تبدیل کردنشون به عادت) میتونی زندگیت رو از این رو به اون رو بکنی.
              و یا یه عادت بده کوچیک هم می تونه در دراز مدت تاثیر بدی بزاره.
              مثلا کسی که عادت نداره مسواک بزنه اولش شاید خیلی تفاوتی با اونی که مسواک میزنه نداره. بعد از چند سال اون اولی کل دنداناشو یواش یواش از دست میده
              یا یه سیگاری ... اولش خیلی اتفاق خاصی نمی یوفته براش اما به مرور و با گذشت زمان پیر میشه و پوستش چروک میشه.
              تو کتاب یکی که سیگار میکشه اگه بهش می گفتن همین که بکشی پیر میشی و سریع پیرش می کرد نمی کشید. اما چون در دراز مدت اتفاق میوفته نگرانش نیستیم و انجامش میدیم.
              حالا یاد میده که عادت های بد و کنار بزاریم و عادت های خوب جایگزین کنیم.
              اینا رو من توی دوره های موفقیت که میرم هم در موردش زیاد گفتند استاد. ریشه ای.
              اثر مرکب رو کامل نخوندم که بتونم قضاوت کنم. اما کتابی هست که توصیه می کنم حتما حتما بخونید. خودم هم به زودی کاملش می کنم.
              من چون خیلی متعهد هستم و حتما باید تمریناتش رو انجام بدم و تایم آزاد نداشتم فعلا رهاش کردم. اما اینم بهانه است.
              آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/01/01, 19:26.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

چقدر این خانم صادقی شخصیت تأثیرگذاری هستند در شما
                کی هستند ایشون؟؟؟ /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
                خب از شوخی گذشته
                اثر مرکب اثر دارن هاردی
                فهرست مطالب:
                فصل یک: اثر مرکب در عمل
                فصل دو: انتخاب ها
                فصل سه: عادت ها
                فصل چهار: تکانش
                فصل پنج: تأثیرات
                فصل شش: سرعت
                بخش آخر: نتیجه گیری
                من خودم به شخصه تا اواسط فصل 3 را مطالعه کردم.
                کتاب یک کتابی است همراه با تمرین.
                اگر تمرین هاش رو انجام ندید به نظر من نتیجه ای ازش نمی گیرید
                و تنها تغییری که در شما ایجاد می کند این است که یک سری دانسته به دانسته های شما افزوده شده.
                و اما چیزی که من از این سه فصل برداشت کردم این بود که عادت ها و رفتارهای به ظاهر کوچک (چه خوب چه بد) در دراز مدت در زندگی ما تأثیر فوق العاده زیادی دارد.
                مثلا سه نفر را در نظر بگیرید:
                هر سه جوان هستند. و از یک زمانی مدل های زندگی شان تغییر می کند.
                اولی: هر روز کمی تلویزیون می بیند. جلوی تلویزیون عادت دارد کمی شیرینی و چیبس بخورد. گاهی سیگار مصرف کند. کتاب نمی خواند. همون کار روتین و همیشگی مثلا یه شغلی مثل کارمندی رو داره.
                دومی: شیرینی نمی خورد و تلویزیون نمی بیند. سیگار مصرف نمی کند و کلا عادت های بدی در زندگیش نداره و معمولی و یکنواخت و سالم زندگی می کنه.
                سومیَ: به جای تلویزیون روزی یک ساعت کتاب می خونه. روزی یک ساعت ورزش می کنه. به جز شغل اصلیش از راههای دیگه ای هم به دنبال کسب درآمد هست. روی خودش و آموزشش هم سرمایه گذاری می کنه. هر روز یه زمانی رو برای همسرش و کیفیت رابطه اش اختصاص میده.
                بعد از چندین سال: اولی یه آدم چاق و بی اعتماد به نفس و سیگاری و افسرده و خسته از زندگی و شغلش. چون افسرده و چاق و بی اعتماد به نفسه حوصله زنش هم نداره. حوصله نداره با زنش بره بیرون قدم بزنه و بیشتر با هم وقت بگذرونن. پس کیفیت رابطه زناشوییش هم داغونه
                دومی: نه چاقه و نه اندام خیلی خوش فرمی داره. معمولیه. همه چیزش معمولی اما اون هم احتمالا یکنواخت
                سومی: خوش هیکل و خوش استایل. از نظر درآمدی پیشرفت کرده. به خاطر شادابی و سزندگیش رابطه اش با همسرش هم عالیه.
                امممممم.... چجوری بگم. میخواد بگه یه عادت شاید اول به ظاهر چیز مهمی نباشه یا تأثیرش خیلی دیده نشه اما در بلند مدت میتونه توی زندگی تغییرات فوق العاده زیادی ایجاد کنه.
                مثه وقتی که یه تیر به اندازه یه ابسیلون خطا بره اما در مسیر طولانی این خطا زیاد میشه. میخواستی بطری رو بزنی میخوره به یه سنگی 6 متر اونورترش.
                اون سه تا فرد رو دقیقا توی کتاب مثال زده ها. شاید مدل دیگه ای مثال زده. من چیزایی که یادم بود رو نوشتم.
                اما میخواد بگه شاید ابتدا تو سال های اول تفاوتشون دیده نشه اما یهو بعد از گذشت چند سال نمود می کنه.
                کلا کتاب میخواد یاد بده که با کارهای کوچیک خوب (عادت های کوچیک خوب) و تکرار اون ها (تبدیل کردنشون به عادت) میتونی زندگیت رو از این رو به اون رو بکنی.
                عالی بود.
                خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید. گمان کنم کل کتاب را به بهترین شیوه و خیلی خلاصه گفتید. (البته خدایی‌اش من راضی به این قدر زحمت نبودم. ولی خیلی لذت بردم.)
                احتمالا تمرین‌هایی هم که می‌دهد باید در همین راستا باشد. مثلا روزی فلان قدر (قدر کوچک) فلان کار را بکنید...
                ==================
                به درد من نمی‌خورد. ?
                من از این دید مشکل ندارم. (خوب شد وقت نگذاشتم. دست شما درد نکند.)
                مشکل من یک مقدار بدبینی است و پراکنده بودن مشغله‌ها و حواس. (نمی‌دانم چه شد... خیلی خوش‌بین شده‌بودم‌ها... ? دوباره باید تلاش کرد.)
                ==================
                خانم صادقی را، جناب سروش، کانالشان را معرفی کردند به من. من زیاد با بررسی‌های ایشان کاری ندارم. کوتاه‌مدت ایشان می‌شود بلند مدت من. کلا ایشان در یک وادی دیگر هستند و من در یک وادی دیگر. و اصولا من به پیشنهادهای خرید و بررسی‌های دیگران زیاد توجه هم نمی‌کنم. احساس می‌کنم وقت در این کار اشتباه صرف می‌شود و وقت باید صرف خودسازی شود.
                ولی از نوع نگاه ایشان به بورس و زندگی خوشم می‌آید...
                یک پیام شنیداری گذاشته بودند تو کانالشان... خیلی جالب بود... می‌گفتند یک‌شبه می‌خواسته‌اند پولدار شوند و رفته بودند بازار پایه‌ای خریده بودند و با کله رفته بودند تو دیفال و سرشان به سنگ خورده بود و یک دوره افسردگی گرفته بودند و از آن زمان رفتند تو صراط مستقیم و اهل صبر شدند... جوری که الان شوهرشان به ایشان می‌گوید بابا تو دیگر که هستی... تو دیگر چقدر صبوری...
                (از این روحیه خوشم می‌آید... من خودم آدم عجولی هستم... و این حرف‌ها برایم مانند آب روی آتش است.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

جناب محمد حسین ؟؟؟؟
                  یک چیزی بگم ناراحت نمی شید؟؟؟
                  یک انتقاد

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

جناب محمد حسین ؟؟؟؟
                    یک چیزی بگم ناراحت نمی شید؟؟؟
                    یک انتقاد
                    اگر می‌شود در خصوصی برایم بفرستید. خوشحال می‌شوم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

فراوانی
                      ====
                      یک ویدیویی جناب نوام چامسکی عزیز ارسال کردند.... که خیلی من با آن حال کردم... خیـــــــــــلی.
                      رویم تاثیر داشت.
                      در مورد فراوانی بود.
                      خلاصه‌اش این بود که طرف در این ویدیویی چند دقیقه‌ای می‌گفت از زمانی که به «فراوانی» اعتقاد پیدا کرده‌ام زندگی‌ام بهتر شده.
                      «فراوانی» یعنی اینکه به این اعتقاد داشته باشیم که نعمت هست... همیشه هست... قرار نیست قطع بشود... قرار نیست «فرصت‌ها» از ما گرفته شود...
                      (اصلا خلاصه که نه... کلش را اکنون می‌گویم. چون خودش یک حالت خلاصه‌ای داشت.)
                      می‌گفت در گذشته می‌گفتند منابع سوختی جهان دارد تمام می‌شود... (و همه بدبخت می‌شویم و ...) ولی نشد... هم چاه‌های جدید کشف شد و هم اینکه جایش انرژی‌های دیگر آمد...
                      می‌گفتند غذا نایاب می‌شود... ولی کشاورزی نوین آمد... می‌گفتند دلار که بالا برود این‌جوری می‌شود.... تحریم که آغاز بشود دیگر دنیا تمام می‌شود... (ولی می‌بینیم که ای بسا خیلی‌ها در همین تغییرات دلار توانستند بیشتر و بهتر هم سود بکنند...)
                      خلاصه‌ی کلامش این بود که به فراوانی اعتقاد داشته باشیم.
                      می‌گفت ذهن نمی‌تواند به خوبی اندیشه داشته باشد زمانی که به این موضوع اعتقاد نداشته باشد.
                      می‌گفت به این اعتقاد داشته باشیم که نعمت هست. همیشه هست. فرصت همیشه هست.
                      می‌گفت اینکه به وجود فرصت همیشگی اعتقاد نداشته باشیم، باعث می‌شود دچار «عجله» و «ترس» و «طمع» شویم!
                      می‌گفت با اعتقاد به فراوانی فرصت و نعمت می‌توانیم از دست این احساسات بد رها شویم و احساسات درست را جایگزین کنیم. می‌گفت ای بسا بارها در معاملات من به خاطر همین توانستم سود کنم. می‌گفت بارها به من گفته‌اند بدو بیا فلان ملک را بخر... قیمتش فوق‌العاده است دارد از دستت می‌رود... بدو جا ماندی... (به تهییج و تحریک احساساتِ ترس و طمع در این جمله توجه کنید!) ولی من با اعتقاد به فراوانی فرصت و نعمت صبر کردم و بارها جوری شد که همان ملک را با قیمت خیلی پایین‌تر آمده‌بودند دنبالم که بخرم و خریدم...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

این را هم در رایانه‌ام پیدا کردم. احتمالا در گذشته اینجا یا جای دیگری از این انجمن قرار داده بوده باشم:

خلاصه‌ی ویدیو - معرفی جناب نوام عزیز
                        =======================
                        سید حسین عباس منش - خلاصه ویدیو توانایی کنترل ذهن
                        ================================
                        رمز موفقیت این است که ذهنت را کنترل کنی. اجازه ندهی همه‌اش بدی‌ها و نقص‌ها را ببیند. از اینجا باید آغاز کنی که به نکات مثبت آنچه داری فکر کنی. تا نکنی نمی‌توانی ذهنی خلاق داشته باشی که برایت خوبی‌ها را در آینده ایجاد کند.
                        در هر حالی سپاسگزار باشید حتی در سختی‌ها. جهان به شما پاداش می‌دهد.
                        ۹۸ درصد مردم واکنش‌گرا هستند. نکته‌ی مثبت پیش می‌آید واکنش مثبت نشان می‌دهند و در برابر پدیده‌ی منفی واکنش منفی.
                        ولی ۲ درصد دیگر خلق می‌کنند!!! ذهن را باید رام کرد تا خلاق باشد. مانند کسی که گیتار و نقاشی تمرین می‌کنند باید تمرینش داد.
                        تو نمی‌توانی همیشه شاکی باشی و در آینده و در یک جای دیگر دنبال خوشبختی و موفقیت باشی، اگر نتوانی امروز و اینجا خودت را راضی کنی.
                        آینده و سرنوشتت را که نگاه می‌کنی باید جوری نگاه کنی که احساس بهتری به تو بدهد. به جاهای خوبش بیاندیشی نه اینکه جوری بیاندیشی که فقط از درونش ترس و اضطراب و افسردگی شود.

من باید افکارم را در هر شرایطی روی سپاسگزاری‌ها و خوبی‌ها نگه دارم.

در هر کسی که موفق بوده نگاه کنید این گونه از کنترل ذهنی بوده.
                        کسی که به غیب (خدا) ایمان داشته باشد نه غمی دارد و نه ترسی. تقوای قرآن هم همین کنترل ذهن است.

برای رسیدن به چیزهای خوب در آینده باید توانایی داشته باشید که ذهنتان را به دیدن چیزهای خوبِ همین اکنون عادت دهید. (یعنی شکر چیزهای خوبی که دارید را بگویید.)

=======================
                        بگذارید این را هم اکنون بیافزایم...
                        اگر اشتباه نکنم ایشان در این ویدیو گفتند که خودشان راننده‌ی تاکسی بودند در اهواز و وضع بدی داشتند و همه‌چیزشان را از دست داده بودند... از جمله «کار»، یکی از «کودکانشان» را و «پولشان» را...
                        از آنجا بوده که تصمیم گرفتند خودشان را و ذهنشان را کنترل کنند و از آنجا یواش یواش بالا آمده‌اند... و زندگی خوبی (هم در مورد مالی و هم در مورد روابط خانوادگی) داشته باشند.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

امروز نرم‌افزار مسابقه‌ام را (در حقیقت بخشی از نرم‌افزار اصلی‌ام که مربوط به مسابقات بود را) آزمایش کردم... متاسفانه کار نمی‌کرد... می‌خواستم به جناب علیرضا بگویم یک مدت دوباره خودم مسابقات را برگزار بکنم شما زمان نگذارید... ولی اکنون رفتم درون نرم‌افزارم دیدم این‌گونه است:

همه‌اش خالی است!
                          اصلا یادم نمی‌آید چه به چه بود و این خالی‌ها از کجا می‌آمد... و چگونه پر می‌شد... اصلا نمی‌دانم این خالی را کی و چه زمانی نوشته‌ام! (خود کلمه‌ی خالی را می‌گویم...) عجب وضعی شده‌ها...
                          .
                          .
                          .
                          دو ماه برای این نرم‌افزار وقت گذاشتم! دو ماه! از بهترین روزهای عمرم را!
                          در حقیقت برنامه را در دو ساعت نوشتم... ولی دو ماه زمان گذاشتم برای تمام خودکار کردنش و گرفتن مشکلاتش...
                          خیلی از این‌جور زمان‌ها در زندگی‌ام گذاشتم... ولی ناخرسندم... از زمانی که گذاشتم. احساس می‌کنم روی چیزهای دیگر باید می‌گذاشتم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

ابطال معاملات #ذوب

عدم تایید معاملات و توقف نماد معاملاتی
                            ▪️ به اطلاع می رساند؛ معاملات امروز چهارشنبه مورخ 1398/10/11 نماد معاملاتی شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب1) مورد تأیید قرار نگرفت؛ همچنین نماد معاملاتی شرکت مذکور (ذوب1) جهت بررسی معاملات مطابق با ماده 12 مکرر 6 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ایران متوقف شد.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

TseClient شاخص کل را زده صفر درصد! یعنی ۳۶۲ هزار واحد!
                              من نمی‌دانم اینها پول چه چیزی را دقیقا از ما دارند می‌گیرند؟
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

[Forwarded from مدیریت مالی]
                                چرا #سهامداران بیشتر از #نوسانگیران سود می‌برند، در نوشتار زیر این موضوع را اثبات می کنیم.

اکثریت قریب به اتفاق معامله گران دنبال سودهای بزرگ در زمان کم هستند، اما چون نمی توانند #صبر کنند تسلیم #هیجانات بازار میشوند و ناچارا وارد بازی #نوسانگیری میشوند،

در صورتی که اگر به #سهم و #سود اجازه پیشروی برای کسب بازدهی بیشتر بدهند،بازدهی شان به مراتب بیشتر خواهد بود،

با یک مثال واضح خدمتتون خواهم گفت چرا #سهامداری بسیار بهتر از #نوسانگیری و یا سودهای #کوچک بازدهی خواهد داشت.

فرض کنید شما سهم #ودی را محدوده 200 دو ماه قبل خریده بودید و کاری جز نگه داری نمی کردید،فرضا سهم تا دو هفته آینده به 500 برسد.

از قیمت 500 به بعد هر 5% نوسان مثبت سهم اصل سرمایه شما را بدلیل نسبت #تصاعد 12.5% بالا خواهد برد.
                                5% از قیمت 500 تومان، میشود 25 تومان که درواقع 12.5% از قیمت سهم 200 تومانی تمام شده ی شما هست.

قیمت هر چقدر بالاتر برود این عدد و اهرم قدرتمند #تصاعد با سرعت بسیار بیشتری سرمایه شما را افزایش خواهد داد.

راز #ثروتمند شدن در #بورس همین نسبت #تصاعد هست که فقط در #سهامداری به آن خواهید رسید که البته هرگز معامله گران به آن توجه نمیکنند.

هرگز در #بورس با #نوسانگیری ثروتمند نخواهید شد.

#سهامداری و #صبر در یک روند #صعودی و اهرم #تصاعد طلایی ترین قانون نانوشته کسب #ثروت در بورس هست.
                                @MODiRiATMAlicom
                                طرف انگار هیچ چیز از بورس نمی‌داند!
                                (نمی‌داند که این اثر مرکب را در همه جا آدم می‌تواند داشته باشد و ربطی به سهامداری ندارد. شما اگر بسیار کوتاه‌مدت هم کار کنی باز همین اثر مرکب را خواهی داشت! چه بگویم والا...
                                /.:blinksmiley.://:.wacsmiley.:/)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X