مردان برترند یا زنان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • malavan
    عضو عادی
    • Aug 2025
    • 294

چرا روان درماني زنها کمتر از مردها طول ميکشه؟

چون معمولا" بايد در روان درماني به دوران کودکي بازگشت و زنها

هميشه در همون دوران به سر مي برند

:->
    [COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]

نظر

• malavan
      عضو عادی
      • Aug 2025
      • 294

آموزش زبان :d

Every man should get maed some time after all

happiness is not the only thing in life

هر مردی باید یکروزی ازدواج کنه،چون شادی تنها چیز زندگی نیست !

.

I don’t worry about terrorism. I was married for two years

Sam Kinison

من از تروریستها وحشتی ندارم ، من دوساله ازدواج کردم

سام کینیسون

When a newly married couple smiles, everyone knows why.

When a ten-year married couple smiles, everyone wonders why

وقتی که یک زوج تازه مزدوج لبخند میزنند،همه میدونند چرا

ولی وقتی یک زوج ده سال پس از ازدواج لبخند میزنند همه حیرانند چرا ؟

نظر

• ناهید
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 1419

حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
        خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
        خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• malavan
          عضو عادی
          • Aug 2025
          • 294

در اصل توسط Atisaz2010 پست شده است
          بدليل اينكه زنان فقط از نيمكره چپ مغزشان براي فكر كردن استفاده ميكنند و ناقص العقل هستند مردان از زنان برترند
          نقل از تاپیک روز مرد

Atisaz2010
          Atisaz2010 آنلاین نیست.
          عضو عادی Atisaz2010 is on a distinguished road

ارسال
          44
          تشکر شده 108 بار در 34 ارسال

آدمها ممكنه مرد باشند. اما مرد ها ممكن نيست آدم باشند
          پيشاپيش روزشون تو سرشون بخوره

:-?

بالاخره معلوم است تو کدوم جناحی !

تکلیف را روشن بفرما

:d

نظر

• محمود شریعت
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 1358

باباجان
            اين آتيساز هدفش فقط تبليغ براي لينك تو امضاشه
            ميره تايپيكارو ميخونه يه حرفي از خودش در وكنه تا كاربران چشمانشان به امضاي اين بنده خدا بيفته
            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
            [/RIGHT]
            [/B][/SIZE]

نظر

• arashmidos
              عضو عادی
              • Dec 2010
              • 29

ماه ها قبل سازمان سیا (یا هر سازمان كه دلتان می خواهد!!!)شروع به گزینش فرد مناسبی برای انجام کارهای تروریستی کرد. این کار بسیار محرمانه و در عین حال مشکل بود؛ به طوریکه تست های بیشماری از افراد گرفته شد و سوابق تمام افراد حتی قبل از آنکه تصمیم به شرکت کردن در دوره ها بگیرند، چک شد.

پس از بررسی موقعیت خانوادگی و آموزش ها و تستهای لازم، دو مرد و یک زن ازمیان تمام شرکت کنندگان مناسب این کار تشخیص داده شدند. در روز تست نهایی تنها یک نفر از میان آنها برای این پست انتخاب می گردید. در روز مقرر، مامور سیا یکی از شرکت کنندگان را به دری بزرگ نزدیک کرد و در حالیکه اسلحه ای را به او می داد گفت :

ما باید بدانیم که تو همه دستورات ما را تحت هرگونه شرایطی اطاعت می کنی، وارد این اتاق شو و همسرت را که بر روی صندلی نشسته است بکش!
              مرد نگاهی وحشت زده به او کرد و گفت :
              حتما شوخی می کنید، من هرگز نمی توانم به همسرم شلیک کنم.
              مامور سیا نگاهی کرد و گفت :مسلما شما فرد مناسبی برای این کار نیستید.

بنا براین آنها مرد دوم را مقابل همان در بردند و در حالیکه اسحه ای را به او می دادند گفتند:
              ما باید بدانیم که تو همه دستورات ما را تحت هر شرایطی اطاعت می کنی. همسرت درون اتاق نشسته است این اسلحه را بگیر و او بکش
              مرد دوم کمی بهت زده به آنها نگاه کرد اما اسلحه را گرفت و داخل اتاق شد. برای مدتی همه جا سکوت برقرار شد و پس از 5 دقیقه او با چشمانی اشک آلود از اتاق خارج شد و گفت:
              من سعی کردم به او شلیک کنم، اما نتوانستم ماشه را بکشم و به همسرم شلیک کنم. حدس می زنم که من فرد مناسبی برای این کار نباشم
              کارمند سیا پاسخ داد:
              نه! همسرت را بردار و به خانه برو.

حالا تنها خانم شرکت کننده باقی مانده بود. آنها او را به سمت همان در و همان اتاق بردند و همان اسلحه را به او دادند:

ما باید مطمئن باشیم که تو تمام دستورات ما را تحت هر شرایطی اطاعت می کنی. این تست نهایی است. داخل اتاق همسرت بر روی صندلی نشسته است .. این اسلحه را بگیر و او را بکش.
              او اسلحه را گرفت و وارد اتاق شد. حتی قبل از آنکه در اتاق بسته شود آنها صدای شلیک 12 گلوله را یکی پس از دیگری شنیدند. بعد از آن سر و صدای وحشتناکی در اتاق راه افتاد، آنها صدای جیغ، کوبیده شدن به در و دیوار و ... را شنیدند. این سرو صداها برای چند دقیقه ای ادامه داشت. سپس همه جا ساکت شد و در اتاق خیلی آهسته باز شد و خانم مورد نظر را که کنار در ایستاده بود دیدند. او گفت:شما باید می گفتید که گلوله ها مشقی است.
              من مجبور شدم آنقدر با صندلی بزنمش تا بمیرد!!!!!!!!!!!!!
              [SIZE=2][B][COLOR="#000000"]ترید همان قدرت ذهن است و تریدر موفق، ذهن قدرتمندی دارد. نه یک روش پیچیده آنالیز[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• samin
                عضو عادی
                • Jan 2011
                • 130

در یک مورد مرکز مشاوره مایکروسافت در انگلیس لیستی از سوال های ابلهانه مشتریانش را اینگونه منتشر کرده است:
                مرکز مشاوره : چه نوع کامپیوتری دارید؟
                مشتری : یک کامپیوتر سفید…

مرکز : روی آیکن My Computer در سمت چپ صفحه کلیک کن.
                مشتری : سمت چپ شما یا سمت چپ من؟

مرکز : روز خوش، چه کمکی از من برمیاد؟
                مشتری : سلام…من نمی تونم پرینت کنم.
                مرکز : میشه لطفاً روی استارت کلیک کنید
                مشتری : گوش کن رفیق؛ برای من اصطلاحات فنی نیار! من بیل گیتس نیستم، لعنتی!

مشتری : سلام، عصرتون بخیر، من مارتا هستم، نمی تونم پرینت بگیرم. هر دفعه سعی می کنم میگه : «نمی تونم پرینتر رو پیدا کنم» من حتی پرینتر رو بلند کردم و جلوی مانیتور گذاشتم ، اما کامپیوتر هنوز میگه نمی تونه پیداش کنه…

مشتری : من توی پرینت گرفتن با رنگ قرمز مشکل دارم…
                مرکز : آیا شما پرینتر رنگی دارید؟
                مشتری : نه.

مرکز : الآن روی مانیتورتون چیه خانوم؟
                مشتری : یه خرس که دوستم از سوپرمارکت برام خریده.

مرکز : و الآن اف 8 رو بزنین.
                مشتری : کار نمی کنه.
                مرکز : دقیقاً چه کار کردین؟
                مشتری : من کلید اف رو ۸ بار فشار دادم همونطور که بهم گفتید، ولی هیچ اتفاقی نمی افته…

مشتری : کیبورد من دیگه کار نمی کنه.
                مرکز : مطمئنید که به کامپیوترتون وصله؟
                مشتری : نه، من نمی تونم پشت کامپیوتر برم.
                مرکز : کیبوردتون رو بردارید و ۱۰ قدم به عقب برید.
                مشتری : باشه.
                مرکز : کیبورد با شما اومد؟
                مشتری : بله
                مرکز : این یعنی کیبورد وصل نیست. کیبورد دیگه ای اونجا نیست؟
                مشتری : چرا، یکی دیگه اینجا هست. اوه… اون یکی کار می کنه!

یک مشتری نمی تونه به اینترنت وصل بشه…
                مرکز : شما مطمئنید رمز درست رو به کار بردید؟
                مشتری : بله مطمئنم. من دیدم همکارم این کار رو کرد.
                مرکز : میشه به من بگید رمز عبور چی بود؟
                مشتری : پنج تا ستاره.

مرکز : چه برنامه آنتی ویروسی استفاده می کنید؟
                مشتری : Netscape
                مرکز : اون برنامه آنتی ویروس نیست.
                مشتری : اوه، ببخشید… Internet Explorer

مشتری : من یک مشکل بزرگ دارم. یکی از دوستام یک Screensaver روی کامپیوترم گذاشته، ولی هربار که ماوس رو حرکت میدم، غیب میشه!

مرکز : چه کمکی از من برمیاد؟ مشتری : من دارم اولین ایمیلم رو می نویسم.
                مرکز : خوب، و چه مشکلی وجود داره؟
                مشتری : خوب، من حرف ای رو دارم، اما چطوری دورش دایره بذارم؟ @

به نظر من همشون زن بودن که این سوالها رو کردن
                :D
                به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست:x

نظر

• rise2rise
                  کاربر فعال
                  • Apr 2011
                  • 106

فكر كردم ثمين اشتباهي مبحث جك بگيم را اينجا نوشته تا اينكه جمله آخرش را خواندم و فهميدم كه نه اصلا اشتباهي در كار نبوده .:d
                  من هم چون در مورد يك نرم افزار مجبورم به مردم پاسخ گويم متوجه اين مطلب شدم . هميشه زنان بعد از توضيحات من مي گويند : من درست فهميدم شما مي گوييد : "تكرار جمله من" و يا مي گويند پس مجددا توضيح دهيد >:)و يا مي گويند پس من مجددا زنگ مي زنم !x-(
                  ولي مردان فقط مي گويند : "متشكرم"=;
                  [COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

مردان به ازدواج با زنان زیر 20 سال علاقه دارند

اجتماعی - سال گذشته بیشترین ازدواج میان مردان 20 تا24 ساله با زنان 15 تا 19 ساله بوده است.

به گزارش برنا، بیشترین ازدواج ثبت شده در سال گذشته مربوط به ازدواج گروه سنی مردان 20 تا 24 ساله با زنان 15 تا 19 ساله است.

بر اساس این گزارش، طبق آمار سازمان ثبت احوال سال گذشته بیشترین ازدواج ثبت شده مردان در گروه سنی 20 تا 24 ساله با رقم 356 هزار و 233 نفر است.

همچنین در این گزارش آمده است سال گذشته بیشترین ازدواج ثبت شده زنان در گروه سنی 20 تا 24 سال با رقم 311 هزار و 774 نفر است.

این گزارش می افزاید سال گذشته بیشترین تعداد ازدواج ثبت شده، مربوط به مردان گروه سنی 24-20 ساله با زنان 19-15 ساله بوده که تعداد آن برابر با 169 هزار و 68 است.
                    to continue, please follow me on my page

نظر

• samin
                      عضو عادی
                      • Jan 2011
                      • 130

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
                      مردان به ازدواج با زنان زیر 20 سال علاقه دارند

اجتماعی - سال گذشته بیشترین ازدواج میان مردان 20 تا24 ساله با زنان 15 تا 19 ساله بوده است.

به گزارش برنا، بیشترین ازدواج ثبت شده در سال گذشته مربوط به ازدواج گروه سنی مردان 20 تا 24 ساله با زنان 15 تا 19 ساله است.

بر اساس این گزارش، طبق آمار سازمان ثبت احوال سال گذشته بیشترین ازدواج ثبت شده مردان در گروه سنی 20 تا 24 ساله با رقم 356 هزار و 233 نفر است.

همچنین در این گزارش آمده است سال گذشته بیشترین ازدواج ثبت شده زنان در گروه سنی 20 تا 24 سال با رقم 311 هزار و 774 نفر است.

این گزارش می افزاید سال گذشته بیشترین تعداد ازدواج ثبت شده، مربوط به مردان گروه سنی 24-20 ساله با زنان 19-15 ساله بوده که تعداد آن برابر با 169 هزار و 68 است.
                      مرسی امن جان که این تاپیک رو بالا اوردی تا یادمون نره مردان برترند
                      اصلا به موضوع این مطلب دقت کنید خودتون میفهمین

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

در اصل توسط samin پست شده است View Post
                        مرسی امن جان که این تاپیک رو بالا اوردی تا یادمون نره مردان برترند
                        اصلا به موضوع این مطلب دقت کنید خودتون میفهمین
                        بلهههه...با اين خبر معلوم شد كه چه كسي برتره؟!!در واقع يعني مردا دنبال زنهايي هستن كه سنشون كم باشه و زياد فكرش رشد نكرده باشه ...و بتونه با كند ذهني اونا در درك مسائل كنار بيان ....:d:d:d:d
                        to continue, please follow me on my page

نظر

• samin
                          عضو عادی
                          • Jan 2011
                          • 130

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
                          بلهههه...با اين خبر معلوم شد كه چه كسي برتره؟!!در واقع يعني مردا دنبال زنهايي هستن كه سنشون كم باشه و زياد فكرش رشد نكرده باشه ...و بتونه با كند ذهني اونا در درك مسائل كنار بيان ....:d:d:d:d
                          :dنوچ .چند نکته داره که چند تاییشو عرض میکنم 1- مردها انتخاب میکنند این یعنی چی ؟؟؟ 2- اینکه سن کمتر و فکر رشد نکرده باشه به خاطر اینه که خطر کمتری داشته باشه
                          3- دندان های سالمتری داشته باشند 4- چاق نباشند 5- این مردان که میگین به دلیل سن کم 20 تا 24 فکرشون رشد نکرده زن گرفنتد 6- :d
                          راستی خانم شیرزاد تو ساختمان پزشکان رو دیدین خیلی خانمها رو من میشناسم دقیقا مثله اوننن:d

نظر

• samin
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 130

اینم یه دلیل دیگه:

نظر

• samin
                              عضو عادی
                              • Jan 2011
                              • 130

. دخترا در 18 سالگی مثل توپ فوتبالن 22نفر دنبالشونن /28سالگی مثل توپ هندبالن 10نفر دنبالشونن/ 38سالگی مثل توپ گلفن 1نفر دنبالشونن /48 سالگی مثل توپ پینگ پنگن دونفر می خوان از خودشون دورش کنن/ در 58سالگی مثل توپ جنگی هستن همه ازشون فرار می کنن!

نظر

• arashmidos
                                عضو عادی
                                • Dec 2010
                                • 29

وصییت مرد خسسیس

روزی مرد خسیسی که تمام عمرش را صرف مال اندوزی کرده بود و پول و داریی زیادی جمع کرده بود، قبل از مرگ به زنش گفت: من می خواهم تمامی اموالم را به آن دنیا ببرم . او از زنش قول گرفت که تمامی پول هایش را به همراهش در تابوت دفن کند. زن نیز قول داد که چنین کند.
                                چند روز بعد مرد خسیس دار فانی را واداع کرد. زن نیز قول داد که چنین کند.وقتی ماموران کفن و دفن مراسم مخصوص را بجا آوردند و می خواستند تابوت مرد را ببندند و ان را در قبر بگذارند، ناگهان همسرش گفت: صبر کنید. من باید به وصیت شوهر مرحومم عمل کنم. بگذارید من این صندوق را هم در تابوتش بگذارم. دوستان آن مرحوم که از کار همسرش متعجب شده بودند به او گفتند آیا واقعا حماقت کردی و به وصیت آن مرحوم عمل کردی؟ زن گفت: من نمی توانستم بر خلاف قولم عمل کنم. همسرم از من خواسته بود که تمامی دارایی اش را در تابوتش بگذارم و من نیز چنین کردم.
                                البته من تمامی دارایی هایش را جمع کردم و وجه آن را در حساب بانکی خودم ذخیره کردم. در مقابل چکی به همان مبلغ در وجه شوهرم نوشتم و آن را در تابوتش گذاشتم، تا اگر توانست آن را وصول کرده و تمامی مبلغ آن را خرج کن
                                [SIZE=2][B][COLOR="#000000"]ترید همان قدرت ذهن است و تریدر موفق، ذهن قدرتمندی دارد. نه یک روش پیچیده آنالیز[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X