در اصل توسط (حجت) پست شده است
View Post
مردان برترند یا زنان
Collapse
X
-
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
-
در اصل توسط malavan پست شده است View Postیاهوووووووووووووووو
ملوان 2-استقلال 1
>:d<>:d<>:d<>:d<
خانم های محترم به علت این برد تا یک هفته اجازه داده میشه که فکر کنید شما برترید !
سیامک باختش در دو بازی رفت و برگشت با پرسپولیسم تیتر میزنی
؟؟؟؟؟؟؟>:d<>:d<به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
ادبیات آقایون هنگام زمین خوردن خانم ها:
دوران نامزدی: الهی بمیرم چیزیت که نشد؟
1سال بعد ازدواج: عزیزم،بیشتر مواظب باش!
3سال بعد: مگه کوری؟جلو پاتو نگاه کن!
5سال بعد: آخیش،دلم خنک شدto continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postادبیات آقایون هنگام زمین خوردن خانم ها:
5سال بعد: آخیش،دلم خنک شد
خوش آمدی هم قطار !!![COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]
نظر
-
زنان سرباز نامدار تاریخ
این نگاره توسط دکتر میر حسن عاطفی در تاریخ ۲۱م اسفند، ۱۳۸۸ و در دسته "تاریخ باستان + زنان سرباز تاریخ + زنان و دختران در عهد باستان" ارسال شده است.
نویسنده : دکتر میر حسن عاطفی
122112571851871985350692301512292318194196 زنان سرباز نامدار تاریخ | عکس | Tarikhema.ir
زنان سرباز تاریخ
حدود بررسی در این مقاله به بررسی زنان نامدار تاریخ باستان جهان و ایران محدود میشود. چنانچه بخواهیم این بررسی را تا تاریخ حاضر ادامه دهیم دامنهی این بحث آنچنان وسیع میشود که از حوصله یک یا چند مقاله خارج میگردد. همچنین به جای انکه از کلیهی زنان نامدار در این جا صحبت شود کوشش شده است فقط دربارهی منتخبی از آنان صحبت شود بایستی قبول نمود که از دیر زمانی زنها توانستهاند کم و بیش سلاح بدست گرفته و دوش بدوش مردان جنگی رزم نمایند.
ولی پس از اینکه جامعه پیشرفت نمود و ارتشها تابع سازمانهای خاصی شدند، این روش متداول قدیمی به بوتهی فراموشی سپرده شد، تا اینکه پس از جنگ دوم جهانی ورود و خدمت زنها در سازمانها ارتشها جنبهی کاملاً جدی بخود گرفت و روز بروز هم آمار تعداد زنهای در خدمت ارتش فزونی گرفت.
بنا گفتهی یکی از نویسندگان فرانسوی طبیعت به زنان دو موهبت رنجآور ولی آسمانی عطا کرده است: «یکی عبارت از حس ترحم و دیگری هیجان و جوش و خروش و حمیت میباشد»
این هیجان در زن بر اثر تحریک حس ترحم و حس فداکاری که عبارت از وقف کردن زندگی به خاطر کسی و یا چیزی و یا هدف و سببی است، به وجود میآید یک عمل قهرمانی که مستلزم داشتن شجاعت فوقالعادده و داشتن تقوای بیاندازه است، در حقیقت زائیدهی هیجان و حس فداکاری میباشد.
برخلاف آنچه بعضی ها میگویند، زنان بیش از مردان دارای قوت قلب و قدرت تصور هستند و به همین علت طبیعتاً صفت قهرمانی آنان از مرد بیشتر است. به خصوص این صفت قهرمانی را میتوان در زندگی روزمرهی زنانیکه با بیرحمی کامل توسط مردان و یا خشم طبیعت در اجتماع رها میکردند، مشاهده نمود، که چگونه آخرین تلاش خود را به طور مثال برای حفظ جان فرزند خویش در بدترین شرائط به کار میبرند.
یک عمل قهرمانی به نفسه قابل تحسین و تمجید میباشد، ولی اگر این عمل قهرمانی بخواهد به عمل قهرمانی خارق العادهای تبدیل گردد، قهرمانی که این نقش را عهدهدار میشود باید یک زن باشد.
در تمام افسانههای اساطیری نه تنها شرح وقایع خارقالعاده که انعکاسی از نیروی تصور مردم باستان است، دیده میشود، بلکه مقاهیم اعمال قهرمانی در هریک از داستانها کم و بیش به چشم می خورد . در این افسانهها میتوان خاطرات وقایع و حوادث بیاندازه قدیمی را که در اعصار باستانی رخ دادهاند و یا احساسهایی که در عصری به یک نوع و در عصر دیگری به وسیله افسانه به نوع دیگری تغییر شکل داده است، پیدا نمود.
تاریخ جهان و ایران پر از شرح اعمال قهرمانی بزرگی است که زنان در این اعمال قهرمانی سهم عمدهای داشتهاند.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postادبیات آقایون هنگام زمین خوردن خانم ها:
5سال بعد: آخیش،دلم خنک شد
خانواده با كلي ترفند كم كم دارن راضيم ميكنن كه ...
اينجوري آدمو منصرف ميكنيد با اين اميد دادنهاتون. دي:. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postبابا اينقدر حرفهاي نا اميد كننده از زندگي مشترك نزنيد
خانواده با كلي ترفند كم كم دارن راضيم ميكنن كه ...
اينجوري آدمو منصرف ميكنيد با اين اميد دادنهاتون. دي:
خدا رو شکر محمود خان
ازادی یک خانمم برگ برنده ایست در تاریخ
منم بهتون پیشنهاد می دم از ازدواج صرف نظر کنید و بگذارید یک خانم زمان بیشتری از زندگیش لذت ببره :)
نظر
-
از قدیم گفتند 2 پادشاه در یک اقلیم نمیگنجد .....
برداشت اشتباهی نکنید
کلا منظورم کشور افغانستانه .... :dیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
نظر
-
نظر
-
دشمن تکاپوی بیهوده میکند
تاریخ شاهد است
در هر کنارو گوشه این بوم داغدار
بس خون پاک که بر خاک ریخته است
این دامگاه آخر چنگیزهاست، آرامگاه مغولها
اما
ما را چه باک که تهمینه های ما
سرشار نطفه سهرابند[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
خدا رو شکر محمود خان
ازادی یک خانمم برگ برنده ایست در تاریخ
منم بهتون پیشنهاد می دم از ازدواج صرف نظر کنید و بگذارید یک خانم زمان بیشتری از زندگیش لذت ببره :)
عــــــــــه؟
اصلا چطوره برم يه زن 40 ساله بگيرم كه جووني هاشو كرده باشه و از زندگيش لذت برده باشه؟
60 ساله چطوره؟ 80 ساله خوبه؟
اصلا پشيمون شدم بابا
يعني تازه سر عقل آمدم
آزادي رو عشق است. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط malavan پست شده است View Postبه این میگن عنصر نفوذی
خوش آمدی هم قطار !!!
و گرنه من همیشه اعتقاد دارم اگر زن نبود؛ مردا تا آخر عمر غار نشین می موندن .....=))=))=))=))=))to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post:((:((
عــــــــــه؟
اصلا چطوره برم يه زن 40 ساله بگيرم كه جووني هاشو كرده باشه و از زندگيش لذت برده باشه؟
60 ساله چطوره؟ 80 ساله خوبه؟
اصلا پشيمون شدم بابا
يعني تازه سر عقل آمدم
آزادي رو عشق است
اما يه نصيحت هم از من پير مغان بشنو هرچي ديرتر ازدواج كني كلاه سرت رفته. خود داني ديگهتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
نظر