کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من عکسهای کفترام رو توی تلگرام ذخیره کردم و وقتی میفرستم اینجا نمیدونم چرا ارسال نمیشه! لابد حجم عکسها زیاد هستش! بگذریم
من دوکت بوشهری قدیمی یک جفت دارم که خیلی کمیاب هستند یک جفت زاغ چنگ و چشم سفید و کاکل دار دارم و طوقی و چند تا جفت دیگه... تو محل ما به نقش کبوتر بیشتر اهمیت و قیمت میدهند تا پرواز کردن و .. فعلآ که فرستادمشون شهرستان پیش یکی از بستگانم تا ازشون نگهداری کنه... شما واسه اینکه کبوترهاتون مریض نشن سیر هم به خوردشون میدهید!!
من عکسهای کفترام رو توی تلگرام ذخیره کردم و وقتی میفرستم اینجا نمیدونم چرا ارسال نمیشه! لابد حجم عکسها زیاد هستش! بگذریم
من دوکت بوشهری قدیمی یک جفت دارم که خیلی کمیاب هستند یک جفت زاغ چنگ و چشم سفید و کاکل دار دارم و طوقی و چند تا جفت دیگه... تو محل ما به نقش کبوتر بیشتر اهمیتو قیمت میدهند تا پرواز کردن و .. فعلآ که فرستادمشون شهرستان پیش یکی از بستگانم تا ازشون نگهداری کنه... شما واسه اینکه کبوترهاتون مریض نشن به خوردشون سیر هم میدهید!!
سلام داداش گلم
والا بهترین سایت برای آپلود عکس خمینی بود که معرفی کردم
خود سایت بورسی هم میتونی عکس اپلود کنی
ی پیام بده به مدیر سایت تا راهنماییتون کنند
بچه های جنوب از بهترین عشق بازای ایران هستند
همشون مشتی هستند
اولین مورد تو مریضی حیوون نظافت کف گنجه است
داروی شیمیایی اصلا نمیدم
سیر یک موردشه
اونم آب پز شده
گل شور میدم
آویشن میدم
گرمی و سردی در کنار هم میدم
خیلی از داروهاش که ارگانیک هستند رو میزنم تو گل شورشون
مثل هلیله و بلیله و آمله و رازیانه و شکر سرخ و ...
تابستون بلغور جو و عدس و زمستون دون گرم میدم
خودت عشق بازی ، تا عشقش نداشته باشی پاشون زحمت نمیکشی
نصف ناراحتی و ضرر های بورسیم با کفتر جبران میکنم:)
نظر