کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دو کت سیاه هم معرکه است ما کفتر بزک جمع نمیکنیم جناب تیدی پور اصل! حیفه اون دونی که به خوردش میدین حالا گردنش میخواد از مار هم درازتر باشه! /:.yead.:/:D
تو کفترای خال و نقش طوقی سرخ قدیمی و اصیل هم برای نگهداری و جوجه کشی و جهت گرفتن نوسان سالیانه 100 تا 200 درصدی به نظرم عالیه البته اگه جفت بخوایم! معمولآ کم گیر میاد ازش ... نظر شخصی
دو کت سیاه هم معرکه است ما کفتر بزک جمع نمیکنیم جناب تیدی پور اصل! حیفه اون دونی که به خوردش میدین حالا گردنش میخواد از مار هم درازتر باشه! /:.yead.:/:D
بپا کفتر شهرستونی جا تهرونی بت غالب نکنن
داداش دمبی بازی میکنی حیوون باس شلوارش بالا کشیده باشه
کمربند بسته
خط کمر قفل
چشم نوک چنگ سفید
در کل
کفتر اگه نپره واس ما حکم مرغ داره
خدا ب صاحبش برکت بده ولی چند تا زینتی برات می ذارم
بله به نظرم تمام پدیده های سماوی و نجومی و قرار گرفتن سیارات و ستارگان در امتداد همدیگر و یا بر خلاف امتداد یکدیگر بر همه اعمال و ثصمیماتی که انسانها روی این کره خاکی میگرن و تمام شئونات زندگی اونها ! تاثیر بسزائی داره و خرافه گویی نیست! بنده خودم شغل سابقم دریانوردی بود و 15 سال سابقه کار بر روی کشتی را دارم و به همه دریاها و اقیانوسها با کشتی سفر کرده ام و در رشته مهندسی دریایی فارغ التحصیل شدم 15 واحد فقط نجوم و ستاره شناسی در دانشگاه انتورپ بلژیک پاس کردم! و بدون مطالعه به شما این مطالب رو عرض نمیکنم! تو زمانی که بر روی کشتی فعایت میکردم به عینه میدم که پدیده های سماوی چه تاثیرات شگرفی بر روی دریاها و طبیعت میگذاشتند چه برسه به ما آدمها که از طبیعت سخت تر نیستیم! توی کشتی از کتب مختلفی استفاده میکردیم از جمله کتاب تقویم دریایی که به نام ( natical almonak ) معروف بود و به فارسی ذیج نجومی ترجمه میکردن با محاسبات و فرمولهای مخصوص قادر بودیم از این کتاب زمان رخ دادن همه این پدیدها رو محاسبه کرده و تاریخ دقیقش را بدست آوریم! این پدیده ها یکی دوتا هم نیستن اما به چندتاش میشه اشاره کرد از جمله قرار گرفتن سیاره مشتری در امتدا ماه و خورشید که تاثیر عجیبی روی همه امور ما از جمله امور کشاورزی و حتی بورس و سیاستهای کشورها که اتخاذ میکردند! میزاشت که بحثش بسیار مفصله و از حوصله این تاپیک خارج هستش یا سیاره زحل که داستان عجیبی داره و یا پدیدهای جذر و مدهای خیلی شدید که در اقیانوسها اتفاق میفته و... خیلی عجایب دیگه! منتها ما چون دانش این رخدادها را معمولآ نداریم! متاسفانه خیلی از ما منکرش میشیم! توی آمریکا حتی خیلی از بزرگاون وال استریت نیز از زمان وقوع این پدیده ها برای پیشگویی بازار بهره میبردن و پدیده قمر در عقرب تنها یک پدیده خیلی ساده و کوچیکی از این وقایع اتفاقیه سماوی هستش! ضمنآ به یک نکته اشاره کنم که من در پست قبلی اشتباه کرده و دلیل نداره بلافاصله بعد از به پایان رسیدن قمر در عفرب در یک ماه همه چی یهو برگرده سرجاش و گل و بلبل بشه! معمولآ یکی دو روز بعد از پدیده قمر در عقرب خیلی چیزهای عالم به تعادل نسبی میرسه! از جمله همین بازار بورس ذستوری ما یک نمونه بسیار کوچکشه و منظورم از تعادل این نیست که بازار حتمآ روند صعودی به خودش بگیره ! نه! ولی منظورم وقایع اتفاقیه چند روز گذشته با این شدت دیگه قاعدتآ نباید تکرار بشه! همین و خلاصه کنم که بیشتر اتفاقت بد بازار معمولآ تو همین روزهای قمر در عقرب پدیدار میشن ... نر شخصی
درود ....البته من جسارتی نکردم ....فقط برام سوال پیش آمد ...که ببینم تا چه حد علمی هست ..یعنی قابل پیش بینی ..تکرار پذیر و قابل استفاده هست یا نه....و به طور مثال کاربردی در بازارهای مالی داره یا نه ...یا میشه ازش برای برنامه ریزی ..یا انجام کاری استفاده کرد یا نه...حالا در نت که خیلی مطلب هست در این مورد..فقط چون دیدم در این مورد نوشتید خواستم تجربه خودتان در این مورد رو بدانم..بازم ممنون ...که جواب دادید..از صاحب بی اعصاب تاپیک هم معذرت میخوام آمدیم!!تاپیکش !!!
البته من قبول دارم در مقایسه با شما یه کفترباز و عشق باز حرفه ای نیستم و حتی جای شاگرد شما هم نمیتونم راجع کفترای خوب و با ارزش نظر بدم و تحلیل کنم! ولی در کل عاشق کفترم خصوصآ از شنیدن صداشون و پرکشیدنهاشون لذت میبرم از کبوتر نر هم هر چی گردن کلفت تر باشه! بیشتر خوشم میاد اما تا اونجائیکه به خاطر دارم! از دوران کودکی تا همین الانش معمولآ کبوترهای زاغ و تیره مثل سرخ و سرکه ای و اشعل و ابلغ بیشتر برام ماندگار بودن و واسم اومد داشتن تا کبوترهای سفید! از قدیم هم گفتن کبوتر برای هر شخصی اومد و نیومد داره! واسه من هم کبوترهای سیاه تا حالا اومد داشتن تا کبوترهای سفید کبوترهای سفیدم را یا میدزدیدن! یا گربه میخورد و یا ازم فرار میکردن ... نظر شخصی
درود ....البته من جسارتی نکردم ....فقط برام سوال پیش آمد ...که ببینم تا چه حد علمی هست ..یعنی قابل پیش بینی ..تکرار پذیر و قابل استفاده هست یا نه....و به طور مثال کاربردی در بازارهای مالی داره یا نه ...یا میشه ازش برای برنامه ریزی ..یا انجام کاری استفاده کرد یا نه...حالا در نت که خیلی مطلب هست در این مورد..فقط چون دیدم در این مورد نوشتید خواستم تجربه خودتان در این مورد رو بدانم..بازم ممنون ...که جواب دادید..از صاحب بی اعصاب تاپیک هم معذرت میخوام آمدیم!!تاپیکش !!!
امید خان با معذرت خواهی خرابم کردی
حالا که این طوری شد
بنده همین جا ب کارم خاتمه میدم
و
میخوام تاپیک عشق بازی ب بالا ترین قیمت پیشنهادی بذارم مزایده
با 500 تا کفتر پشت دری و تخم کفتر یا 1000 تا سهم کاوه هم معاوضه میکنم
دیگه ما عمر خودمون کردیم ، وقتشه بریم ب گلا آب بدیم
نظر