برای سلامت زیــــســـتــــن

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ماهور
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1239

    #316
    آيا ماءالشعیر براي سلامتي مفيد است؟


    ماءالشعیر به دلیل داشتن ویتامینهای گروه B و اسید آمینه برای پوست و مو بسیار مفید است و خواص درمانی بسیاری برای خانمها دارد و تا حدودی در افزایش ضریب هوشی مؤثر است.
    به گزارش مشرق به نقل از پارست، ماءالشعیر یکی از نوشیدنیهای معمول است که از جوانه «جو» حاصل میشود و در رفع تشنگی مؤثر است.

    هر ۱۰۰ سی سی ماءالشعیر معمولی حدود ۲۵ کالری انرژی دارد.

    ویتامینها گروه B محلول در آب هستند و به راحتی وارد فاز آبی ماءالشعیر در حین جوشش میشوند که در سنتز میانجیهای عصبی نقش مهمی دارند، باعث رفع استرس و بسیاری از اختلالات عصبی دیگر میشوند.

    ماءالشعیر به دلیل داشتن ویتامینهای گروه B و اسید آمینه برای پوست و مو بسیار مفید است و خواص درمانی بسیاری برای خانمها دارد و تا حدودی در افزایش ضریب هوشی مؤثر است.

    ماءالشعیر در رفع خستگی اعصاب، مؤثر است و به دفع سنگهای کلیوی کمک میکند. ماءالشعیر در تأمین آب و الکترولیتهای بدن مؤثر است همچنین ماءالشعیر از استحصال دانههای جو به دست میآید و علاوه بر جو از آب رازک و سایر افزودنیهای مجاز خوراکی در آن به کار میرود.

    ماءالشعیر دارای چند نوع ترکیب مختلف از جمله ساکارز، گلوکز، مالتوز و ویتامین C، ویتامینهای گروه B، اسیدهای آلی، انواع آمینواسیدها، املاح، اسید نوکلئیک و آب گازدار است.

    مزه تلخ ماءالشعیر، مربوط به رازک می باشد. رازک همچنین خاصیت آنتیبیوتیکی دارد که به پایداری ماءالشعیر کمک میکند.

    عصاره مالت جو حاوی فیبرهای غذایی محلول می باشد که در رفع التهاب روده، یبوست ، فتق معده بسیار موثر است.

    فیبرها اثرات زیادی در بدن دارند، از قبیل باعث تنظیم عملکرد روده، کاهش خطر بیماریهای قلبی و بعضی انواع سرطان می گردند.

    ماءالشعیر غنی از فلاوونوئیدها، کاروتنوئیدها و آنتوسیانینها می باشد که در بهبود عملکرد خونرسانی قلب و کاهش ابتلا به پرفشاری خون و سلامت کلیهها، محافظت از بدن در برابر بروز سرطانها، سکتههای قلبی و مغزی بسیار مؤثر می باشند.

    زیادهروی در مصرف ماءالشعیر، به علت داشتن قند و گازCO2 برای سلامتی مضرّ است، زیرا قند و اسید موجود در آن باعث پوسیدگی دندانها میشود. قند باعث ایجاد کالری اضافی و چاقی میشود.
    چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
    گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

    نظر

    • آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

      #317
      لوبیا چشم بلبلی

      این لوبیا یکی از قدیمیترین انواع لوبیاهاست که بسیاری از مردم دنیا آن را بهصورت پخته یا همراه با برنج در شب سال نوی خود میخورند و اعتقاد دارند که خوردن لوبیا چشمبلبلی در شب سال نو میتواند برای آنها شانس و خوشبختی بیاورد! معمولا محصول لوبیا چشم بلبلی در معرض آفت?ها و حشرهها و بیماریها قرار نمیگیرد و به همین خاطر از شر سمپاشی و ترکیبهای آفتکش در امان میماند و از این نظر میتواند گزینه مناسب و سالمی برای تهیه غذاهای شما باشد. این نوع لوبیا بیشتر در کشورهای آسیایی کشت میشود و از قرن 17 به بعد، کشت آن در مناطق جنوبی قاره آمریکا هم آغاز شد. در ضمن لوبیای چشم?بلبلی بیشترین مقدار پروتئین?را در میان گروه لوبیاها دارد.

      لوبیاچیتی

      لوبیاچیتی که به آن لوبیای رومی هم میگویند، یکی از محبوبترین لوبیاها در بین ایتالیاییها، پرتغالیها و ترکیهایهاست. خیلیها معتقدند که طعم این لوبیا نسبت به لوبیایسفید و حتی قرمز بهتر است و با خوردن آن کمتر دچار نفخ میشوند اما هنوز شواهدی که نشان بدهند کدامیک از انواع لوبیاها نفاختر هستند به دست نیامده است.

      آمینواسید فراوان موجود در لوبیاچیتی آن را به یک منبع خوب و عالی برای دریافت پروتئین و جایگزین مناسبی برای انواع گوشتها تبدیل کرده است. بنابراین، شما میتوانید گاهی هم از این نوع لوبیا به جای گوشت در برنامهغذاییتان کمک بگیرید! یادتان باشد که لوبیای چیتی از نظر مقدار فیبر بر سایر لوبیاها برتری دارد.

      لوبیاقرمز

      لوبیاقرمز که بهخاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم میگویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکاییها طرفداران بسیاری دارد. لوبیاقرمز هم مانند برخی از انواع لوبیاهای دیگر حاوی ماده مسمومیتزایی به نام فیتوهائماگلوتینین است که این ماده سمی، تنها با 10 دقیقه جوشیدن از بین میرود. بهتر است شما برای از بین بردن این ماده سمی، لوبیاقرمز را بهطور کامل و با دمای حداقل 80 درجه سانتیگراد بجوشانید. در ضمن هر 100 گرم از لوبیای قرمز 333 کیلوکالری انرژی دارد و این مقدار در مقایسه با سایر لوبیاها بیشترین رقم است.

      لوبیاسیاه

      طعم لوبیاسیاه، طعمی بین گوشت قرمز و قارچ خوراکی است که این طعم منحصر به فرد، باعث محبوبیت این نوع لوبیا در میان بسیاری از افراد در کشورهای جنوبی قاره آمریکا مانند برزیل و مکزیک شده است! مردم کوبا و آمریکای شمالی بیشتر از این لوبیا برای تهیه سوپهای رسمیشان استفاده میکنند و گاهی آن را بهصورت پخته و بهعنوان وعده صبحانه یا حتی شام، مصرف میکنند. لوبیای سیاه یکی از غنیترین منابع دریافت انواع آنتیاکسیدانها است و از این نظر یک مادهغذایی ضدسرطان محسوب میشود. یادتان باشد که این لوبیا از نظر مقدار اسیدفولیک بر دیگر لوبیاها برتری دارد.

      لوبیاسفید

      لوبیاسفید، خوراکی محبوب آمریکاییها و انگلیسیهاست! نتایج تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم و به اندازه لوبیاسفید میتواند سطح کلسترولخون را پایین بیاورد و یک ماده ضدباکتری مناسب محسوب میشود. بهعلاوه، لوبیاسفید بهترین منبع دریافت اسیدفولیک است و موادمغذی موجود در آن میتوانند رشد سلولهای سرطانی را در بدن به تعویق بیندازند. فراموش نکنید که لوبیا سفید در مقایسه با سایر لوبیاها بیشترین مقدار سدیم را دارد.
      to continue, please follow me on my page

      نظر

      • ماهور
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1239

        #318
        زنجبیل مسکن درد


        دکتر اصلان باقری متخصص تغذیه گفت: زنجبیل علاوه بر اینکه محرک گوارشی است خاصیت ضد سرماخوردگی و آنفولانزا داشته و موجب پاکسازی ریه ها و روده بزرگ می شود.
        باشگاه خبرنگاران: آنتی اکسیدان زنجبیل با تقویت سیستم ایمنی بدن از بروز بیماری های گوارشی و تنفسی پیشگیری می کند.

        دکتر اصلان باقری متخصص تغذیه گفت: زنجبیل علاوه بر اینکه محرک گوارشی است خاصیت ضد سرماخوردگی و آنفولانزا داشته و موجب پاکسازی ریه ها و روده بزرگ می شود.

        وی افزود: زنجبیل حاوی آب، پروتئین، چربی، فیبر کربوهیدارت ،مواد معدنی، کلسیم، فسفر آهن ویتامین ریبوفلاوین و ویتامین c است.

        این متخصص اظهار داشت: مخلوط آب زنجبیل تازه با آب لیمو نعنا و عسل داروی خوبی برای سوء هاضمه، حالت تهوع ناشی از بیماری صفراوی، اختلالات هضم مصرف غذاهای چرب است.

        باقری تصریح کرد: همچنین مصرف آب زنجبیل با جوشانده شنبلیله به همراه عسل به عنوان یک ماده معرق در کاهش تب آنفولانزا و به جای یک اکسپکتورانت قوی در برونشیت ها، آسم، سرفه های شدید و بیماری سل مفید است.

        شایان ذکر است: این گیاه درمان خوبی در تسکین درد است.

        زنجبیل در رفع درد دندان با مالش روی لثه ها و کاهش درد گوش بسیار موثر است.
        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

        نظر

        • آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

          #319
          11کار پیرکننده



          ۱- دیر خوابیدن: دیر خوابیدن و کمبود خواب باعث می شود شما ظاهر پیرتری پیدا کنید. کمبود خواب باعث ایجاد پف چشم و افتادگی و خستگی پلک های چشم می شود.

          ۲- کم تحرکی و ورزش نکردن: این عادت اشتباه را کنار بگذارید و روزانه ورزش کنید. ورزش میزان کورتیزول را کاهش می دهد و میزان تولید هورمون های مفید مانند تستوسترون را افزایش می دهد. علاوه بر آن فشار خون بالا را کنترل می کند و خلق و خو را بهبود می بخشد. روزانه ۳۰ دقیقه ورزش توصیه می شود.

          ۳- تمایل به خوراکی های شیرین: مصرف زیاد قند روند پیری قسمت های مختلف بدن را افزایش می دهد. مصرف قند زیاد نه تنها باعث افزایش وزن می شود، بلکه خطر بروز بیماری دیابت و حتی ناراحتی پوستی به ویژه آکنه و چین و چروک را افزایش می دهد.

          هنگام مصرف قند، روندی به نام گلیکیشن (glycation) رخ می دهد. در این روند، قند در جریان خون به پروتئین ها می چسبد و مولکول های جدید به نام (AGES) ایجاد می کند که پوست را آسیب پذیر می کند. در صورت تمایل به خوردن شیرینی، از شکلات تلخ با قند پایین استفاده کنید.
          خوابیدن به روی شکم و تماس پوست صورت با بالشت هایی از جنس کتان، کلاژن های پوست را می شکند و چین و چروک های دائمی به وجود می آورد

          ۴- سیگار کشیدن: هرچه زودتر، استعمال دخانیات را کنار بگذارید تا طول عمرتان افزایش یابد. نتایج تحقیقات نشان می دهد، افراد سیگاری که در ۳۵ سالگی سیگار را ترک می کنند نسبت به افرادی که سیگار کشیدن خود را ادامه می دهند، ۸ سال بیشتر عمر می کنند.

          دود سیگار، باعث رهایی رادیکال های آزاد می شود و خطر بروز هر نوع بیماری از جمله سرطان، بیماری قلبی، اختلال مشاعر و مرگ زودرس را افزایش می دهد.

          ۵- مالیدن چشم: اگر می خواهید ظاهر جوانی داشته باشید، چشم های خود را نمالید، زیرا این امر به تدریج باعث شکسته شدن کلاژن و در نهایت چین و چروک و شکسته شدن مویرگ ها می شود.

          برای تسکین درد چشم و التهاب، به جای مالیدن چشم می توانید دو کیسه چای سبز را پس از دم کردن چای و خنک شدن آن، به مدت ۱۰ دقیقه روی چشم بگذارید. استفاده از کرم های حاوی ویتامین K و D و رعایت یک برنامه غذایی معتدل موثر است.

          ۶- تغییر پی در پی وزن: با حفظ یک وزن مناسب جوان بمانید. کاهش و افزایش متوالی وزن، خطر بیماری قلبی و دیابت را افزایش می دهد.
          خواب

          ۷- خوابیدن روی شکم: این طرز خوابیدن به پوست صورت آسیب می رساند. تماس پوست صورت با بالشت هایی از جنس کتان، کلاژن های پوست را می شکند و چین و چروک های دائمی به وجود می آورد.

          بر اثر اختلال در گردش خون این قسمت از صورت که به سمت بالش قرار دارد، پوست قادر به بازسازی نیست.

          لذابرای حفظ ظاهر جوان پوست به پشت یا پهلو بخوابید.

          ۸- کنترل نکردن استرس: استرس حاد با بیماری های متعددی ارتباط دارد؛ از جمله بیماری قلبی عروقی، آسم و اختلال خودایمنی، بنابراین با کاهش استرس می توانید از بروز این خطرات پیشگیری کنید.

          ۹- نداشتن برنامه غذایی سالم: خوردن هله هوله یا غذاهای آماده و سرشار از نمک، چربی و کلسترول به تسریع روند پیری و چاقی مفرط منجر می شود. با افزایش وزن، خطر بروز بیماری قلبی عروقی و دیابت نیز افزایش می یابد.

          اجتناب از خوردن غذاهای آماده و رو آوردن به غذاهای سبوس دار خطر بروز بیماری ها را کاهش می دهد. اسید چرب امگا ۳ موجود در ماهی های چرب مانند سالمون و تن، گردو و دانه کتان، التهاب بدن را کاهش می دهد و در حفظ سلامت پوست نقش مهمی دارد.
          سعی کنید بدی های دیگران را فراموش کنید و کینه ای نباشید؛ در غیر این صورت به تدریج احساس فرسودگی خواهید کرد

          ۱۰- نوشیدن ناکافی آب: افزایش میزان مصرف آب کلید جوانی است. آب برای حفظ رطوبت پوست و رسیدن ماده مغذی لازم به پوست مهم است. کمبود آب باعث خشکی، کشیدگی و پوسته پوسته شدن پوست می شود که به فرد ظاهری مسن می دهد. پوست خشک، حالت ارتجاعی کمتری دارد و به چین و چروک مستعدتر است.

          ۱۱- خصومت و دشمنی: سعی کنید بدی های دیگران را فراموش کنید و کینه ای نباشید؛ در غیر این صورت به تدریج احساس فرسودگی خواهید کرد. نتایج بررسی های متعدد، ارتباط بین بخشش و سلامت جسمی را نشان می دهد. نبخشیدن فعالیت عصبی را افزایش می دهد و باعث می شود کیفیت خواب شما پایین بیاید. کینه داشتن، استرس را افزایش می دهد. پس دیگران را ببخشید تا عمر طولانی تری داشته باشید.
          to continue, please follow me on my page

          نظر

          • آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

            #320
            ویتامین و املاح میل بفرمایید


            شما گرسنه هستید، اما خودتان نمیدانید. برای غذا خوردن احساس نیاز نمیکنید، ولی تکتک سلولهایتان به غذا نیاز دارد، آن هم غذایی سرشار از ریزمغذیها.بی جهت نیست که فقر ریزمغذی ها یعنی ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن را «گرسنگی پنهان» می نامند.
            جام جم : شاید تصور عموم بر این باشد که گرسنگی به طور عمده به کشورها و اقشار فقیر باز می گرد د، اما بررسی های بسیاری در سراسر دنیا نشان می دهد که گرسنگی پنهان، افراد زیادی را حتی در کشورهای توسعه یافته و اقشار غنی نیز گرفتار می کند.

            در میان اقشار مختلف مردم، خانم ها از نظر کمبود برخی ویتامین ها و املاح به علت شرایط خاص فیزیولوژیک آسیب پذیرتر هستند حتی دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی معتقد است که خانم ها طی دوران باروری یعنی تقریبا از سیزده تا پنجاه سالگی میزان قابل توجهی از آهن بدن خود را از طریق قاعدگی از دست می دهند که این میزان به دنبال بی نظمی های قاعدگی، خونریزی های زیاد، فیبروم های رحمی و حتی برخی توده های بدخیم یا خوش خیم رحمی بیشتر می شود. در نتیجه کمبود آهن در خانم ها بسیار شایع تر از آقایان است.

            دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می افزاید: در بسیاری موارد کمبود آهن در خانم ها با کم خونی بروز نمی کند و حتی با کمبود روی همراه می شود و با علائمی چون خستگی زودرس، ریزش مو و کاهش کارکرد و توان مغزی بروز پیدا می کند. مساله مهم در چنین شرایطی این است که ابزار قابل اعتمادی برای تشخیص کمبود روی در فرد، بر خلاف آهن وجود ندارد که نتیجه آن ریشه یابی نادرست عوارضی است که ناشی از کمبود روی در بدن است.

            از آنجایی که سلول های بدن برای رشد، اعمال حیاتی و ترمیم بافت ها نیاز به مواد مغذی یعنی درشت مغذی ها همچون کربوهیدرات ها، چربی و پروتئین و ریزمغذی ها یعنی انواع ویتامین و املاح معدنی دارد، بررسی وضع بدن از حیث دریافت ریزمغذی ها اهمیت پیدا می کند.

            با این حال جالب است بدانید که از میان ویتامین ها و املاح، خانم ها بیشتر در معرض کمبود آهن، روی، ویتامین A، ویتامین D و کلسیم هستند.

            کلنجار رفتن با ضعف و بیماری

            شاید اولین تصور از کمبود آهن در یک خانم، کم خونی، رنگ پریدگی و ضعف ناشی از آن باشد، اما اثرات کمبود دریافت و جذب آهن در بدن بسیار وسیع تر است. کما این که آهن در افزایش کارکرد ذهنی و مغزی هر فرد موثر است.

            همچنین دستگاه ایمنی با بروز اختلال در دریافت آهن، بسیار تضعیف می شود و شخص بسرعت و به دفعات بیمار می شود.


            به گفته دکتر نیستانی اگر از طریق تغذیه و بخصوص منابع پروتئینی و از همه مهم تر گوشت قرمز منابع مورد نیاز آهن برای بدن تامین نشود، سیستم ایمنی و خون سازی دچار نقص می شود و در موارد مزمن، حتی مغز استخوان را نیز درگیر می کند.

            این متخصص تغذیه با موثر بودن مصرف مکمل های آهن برای جبران کمبود آهن می گوید: فراموش نکنید که آهن یک عنصر سمی است و دریافت زیاد آن نیز می تواند فرد را با خطرات و بیماری های بی شماری از جمله انواع سکته روبه رو کند. پس مصرف مکمل آهن فقط باید تحت نظر پزشک و به میزان مورد نیاز صورت بگیرد.

            برای تامین روی، از مصرف نان های سبوس دار غافل نشوید

            متاسفانه کمبود روی در میان ایرانیان بخصوص کودکان و خانم ها بسیار شایع است که به گفته دکتر نیستانی یکی از علت های اصلی آن در دسترس نبودن یکی از منابع غنی آن یعنی نان های سبوس دار در کشور است. مصرف نان های تخمیر شده کنونی بشدت جذب روی، آهن و کلسیم در بدن را مهار می کند.

            این متخصص تغذیه توضیح می دهد: وقتی خمیر مایع نان را می زنند آنزیمی در غله فعال می شود که نه تنها کیفیت تغذیه را بالا می برد بلکه به جذب روی و آهن موجود در غلات کمک می کند، اما از آنجا که امروزه جوش شیرین را جایگزین فرآیند تخمیر نان کرده اند یکی از منابع اصلی تامین کننده روی در سبد تغذیه ای خانواده از دست رفته است. البته همچنان مهم ترین منبع تامین آهن و روی در بدن انواع گوشت و بخصوص گوشت قرمز است. جالب آن که مهم ترین نشانه کمبود روی در بچه ها کمبود رشد قدی و اختلال در بلوغ جنسی بویژه در پسرهاست. همچنین اختلال در رشد موها و ابتلای مکرر به عفونت ها می تواند از نشانه های کمبود روی در بزرگسالان و بخصوص خانم ها باشد.

            از افسردگی تا کاهش توان ماهیچه ای با فقر ویتامین D

            همه می دانیم که اشعه ماوراء بنفش خورشید با تمام مضراتش از نظر ایجاد سرطان پوست در افراد، مهم ترین منبع ایجاد ویتامین D در پوست و در واقع در بدن است اما نباید فراموش کرد که زاویه تابش آفتاب در ساخته شدن و جذب ویتامین D در بدن بسیار نقش دارد و آفتاب زمستان حتی در شهرهای آفتابی برای ساخت این ویتامین کافی نیست.

            با این حال باید بدانید که نه تنها استفاده از کرم های ضدآفتاب در کنار پوشاک مانع جذب نور آفتاب به پوست می شود بلکه در کشور ما کمبود ویتامین D در خانم ها به علت آن که نسبت به آقایان کمتر در معرض نور خورشید هستند، شایع تر است. یعنی مطالعات، کمبود این ویتامین را در خانم ها بالای 40 درصد و حتی تا 90 درصد نشان می دهد. از آنجا که برای جذب کلسیم وجود ویتامین D ضروری است، فقر این ویتامین با اختلال جذب کلسیم نیز همراه است و حتی با مصرف لبنیات، اختلال کلسیمی نیز در افراد مشاهده می شود.

            دکتر نیستانی در ارتباط با عوارض کمبود این ویتامین می گوید: کمبود ویتامین D با نشانه هایی چون افسردگی، اختلالات روحی و کاهش توان ماهیچه ای و استخوانی همراه است. همچنین یافته هایی مبنی بر ارتباط کمبود این ویتامین با احتمال وقوع بیماری قلبی ـ عروقی، عفونت، بیماری های خود ایمنی، روماتیسم مفصلی، ام اس، دیابت نوع یک و برخی بدخیمی ها به دست آمده است. یکی از بهترین منابع تغذیه ای سرشار از ویتامین D ماهی های پرچرب یا روغن ماهی و پس از آن زرده تخم مرغ است. البته درصد این ویتامین در زرده تخم مرغ بسیار ناچیز بوده و بهتر است تحت نظر متخصص از مکمل های ویتامین D استفاده شود.

            کمبود ویتامین A با عوارض پوستی بروز می کند

            جدای از تاثیر کمبود ویتامین A بر سیستم بینایی بخصوص در کودکان و در کشورهای در حال رشد، علائم دیگری نیز علاوه بر اختلالات بینایی تحت تاثیر کمبود این ویتامین بخصوص در خانم ها ایجاد می شود که شامل ضعف در سیستم دفاعی بدن و ایجاد علائم پوستی است.

            این علائم معمولا به صورت شاخی شدن ها و خشک و شکننده شدن پوست و مو بروز می کند و به افزایش ریزش مو نیز منجر می شود.

            از مهم ترین منابع غذایی سرشار از این ویتامین گوشت، تخم مرغ، لبنیات و سبزیجات و میوه ها بویژه هویج، زردآلو، آلو، هلو، گرمک و طالبی است.
            to continue, please follow me on my page

            نظر

            • آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

              #321
              آیا قهوه می نوشید؟


              قهوه، دانه خوراکی درختی از خانواده Coffea است که از این دانه که خاصیت محرک دارد، در تهیه مواد غذایی مختلف و همچنین انواع نوشیدنی استفاده می کنند.
              باشگاه خبرنگاران: گیاه قهوه معمولاً در نواحی گرمسیر رشد و پرورش می یابد. این مناطق، قهوه ی تولیدی خود را بیشتر به نقاطی که قهوه در آن مناطق رشد نمی کند، صادر می کنند

              قهوه ها به دو گونه کلی تقسیم می شوند:

              نوع عربی آننوعی قهوه سنتی است که عطر و طعم آن از همه بهتر استو نوع روبوستا که میزان کافین آن بیشتر است و در آب و هوایی که نوع اول در آن قادر به رشد نیست، پرورش می یابد.
              بنابراین از این نوع قهوه به دلیل ارزان تر بودن، برای مصارف مختلف استفاده می کنند.

              از نوع روبوستا معمولاً به تنهایی استفاده نمی شود، چون طعم تلخ و ترشی دارد. انواع بهتر آن را برای تهیه اسپرسو به کار می برند.

              - قهوه محرک است و هضم را آسان میکند

              - تب بر است مخصوصا تبهای نوبهای را برطرف میکند


              -به بدن نیروی کاذب میدهد


              -سردرد را برطرف میکند

              -برای برطرف کردن یرقان مفید است


              - ادرار آور است


              - در درمان سرفه ای که با بلغم همراه باشد موثر است

              - دردهای عصبی را درمان میکند


              - در درمان سیاه سرفه مفید است


              - ضد عفونی کننده است


              - گرد قهوه برای سوختگیها مفید است


              - قهوه ضد افسردگی است



              - مقاومت ورزشکاران رازیاد میکند


              - برونشها را باز میکند برای مبتلایان به بیماری آسم مفید است


              - برای برطرف کردن تب یونجه مفید است.
              to continue, please follow me on my page

              نظر

              • آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

                #322
                چه نانی را در چه وعدهای مصرف کنیم

                بررسیها نشان میدهند افراد اغلب بر این باورند که نان سنگک به دلیل سبوس زیادی که دارد نسبت به بقیه نانها برتری دارد اما این باور غلط است. این نان برای همه وعدهها مناسب نیست
                روزنامه آرمان در ادامه نوشت: نان سنگک اگر از آرد کامل و طبیعی باشد بهترین نان برای صبحانه است و با احساس سیری که به بدن میدهد از هلههولهخوری در طول روز جلوگیری میکند.

                پزشکان توصیه میکنند در وعدههای صبحگاه باید نان سنگک مصرف شود، نان لواش و تافتون هم برای وعدههای شام مناسب هستند. نان لواش هم به دلیل ظرافت و قطر کوچکی که دارد افراد اغلب زیاد مصرف میکنند، اما باید توجه داشت که مصرف اشتباه و بیرویه از این نان باعث چاقی مفرط در بدن میشود. همچنین پزشکان توصیه میکنند در وعدههای ناهار نباید بیش از حد نان مصرف کرد زیرا باعث کسالت و خمودگی در بدن میشود.

                هر وعده غذایی باید نان مناسب با آن وعده را انتخاب کرد. هر چه آرد بهتری در ساخت نان به کار رفته باشد آن نان بهتر است و 50 درصد کیفیت نان به آرد آن وابسته است.
                to continue, please follow me on my page

                نظر

                • آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

                  #323
                  این میوه ها را نشسته بخورید


                  خرما را هیچ وقت قبل از مصرف نشويید زیرا خرما روی پوست خود موادی دارد که آن مواد جذب آهن و قند درون خرما را در بدن افزایش می دهد و باعث عملکرد بهتر دستگاه گوارش می شود.
                  باشگاه خبرنگاران: مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد برخی از میوه ها هنگام رشد کردن روی سطح پوست آنان باکتری های سفید برخی از مواد خود را بجای می گذارند که برای بدن بسیار مفید است.

                  هنگامی که میوه هایی مانند خیار، گوجه فرنگی در سطح خاک در حال رویش هستند باکتری های خاص با عمل های هوازی که سطح پوست میوه ها انجام می دهند باعث بوجود آوردن مواد آلی می شوند که آن مواد برای افزایش حافظه بسیار مفید است.

                  بررسی ها نشان می دهد همچنین موز ، نارگیل و خرما از دیگر میوه هایی هستند که روی سطح پوست آنها این مواد آلی مفید وجود دارد به همین دلیل عده ای براین باورند که همیشه باید میوه ها را قبل از مصرف خوب شست سپس مصرف کرد اما دانشمندان عکس این قضیه را صحیح می دانند و معتقدند میوه هایی که خاک محل اصلی رویش آنهاست و روی دخت رشد نکرده اند را با کمی آب یا با یک دستمال مرطوب می توان شست و شستشوی دقیق آنها لازم نیست.

                  همچنین خرما را هیچ وقت قبل از مصرف نشويید زیرا خرما روی پوست خود موادی دارد که آن مواد جذب آهن و قند درون خرما را در بدن افزایش می دهد و باعث عملکرد بهتر دستگاه گوارش می شود.
                  to continue, please follow me on my page

                  نظر

                  • آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

                    #324
                    با ماست سر حال شوید


                    وی افزود: خوردن ماست هضم شدن غذا را راحتر کرده و به روده کمک می کند سموم موجود در معده را بعد از خوردن ماست دفع کند.
                    عرش نیوز: ماست دارای مقادیر بسیاری از فسفر و کلسیم بوده که باعث تقویت در استخوان و حافظه می شود و سلامتی و سرحالی افراد را بعد از مصرف دو چندان می کند.

                    مریم سجادپور کارشناس علوم تغذیه، گفت: ماست دارای مقادیر بسیاری از فسفر و کلسیم بوده که باعث تقویت حافظه و استخوان ها می شود و در سلامتی و سرحالی بدن تأثیر بسزایی دارد.

                    وی افزود: خوردن ماست هضم شدن غذا را راحتر کرده و به روده کمک می کند سموم موجود در معده را بعد از خوردن ماست دفع کند.

                    وی عنوان کرد: با توجه به ترش بودن ماست سردی آن نیز بیشتر می شود.

                    وی در ادامه گفت: اگر دچار دل درد و اسهال می شوید از ماست شیرین استفاده کنید.

                    وی توصیه کرد: بیشتر از ماست شیرین استفاده کنید بدلیل اینکه فواید بیشتر در نوع شیرین ماست نهفته است.
                    to continue, please follow me on my page

                    نظر

                    • ماهور
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1239

                      #325
                      از ترامادول چه میدانید؟

                      ترامادول که به نامهای تجاری ترامال، ترامدو بایومادول نیز شناخته میشود. یک داروی مسکن شبه تریاک است.
                      فارس: ترامادول به علت خاصیت سرخوشی، ضد افسردگی و بیخوابی به شدت مورد سوءمصرف قرار میگیرد و در میان جوانان این مخدر به اشتباه مصرف میشود و خطر اعتیاد به آن در نظر گرفته نمیشود.

                      ترامادول که به نامهای تجاری ترامال، ترامدو بایومادول نیز شناخته میشود. یک داروی مسکن شبه تریاک است.

                      این دارو برای تسکین دردهای متوسط تا شدید تجویز میشود. خاصیت تسکین درد در ترامادول حدود 10 برابر ضعیف تر از مرفین است. علاوه بر این ترامادول باعث جلوگیری از بازجذب "نورآدرنالین" شده و این امر باعث ایجاد نوعی خاصیت، مانند داروهای ضدافسردگی و همچنین هوشیاری میشود و برعکس مرفین، فرد مصرف کننده را فعالتر میکند، حتی در برخی از مصرفکنندگان احتمال گرفتگی عضلانی نیز کاهش می یابد.

                      با خوردن 100 میلی گرم ترامادول سطح خونی دارو در دو ساعت به حداکثر میرسد. حدود 20 درصد ترامادول به پروتئین خون بسته میشود. 30 درصد ترامادول بصورت تغییر نیافته و 60 درصد آن بصورت متابولیتهای شکسته شده در کبد از راه ادرار دفع میشود.

                      مدت زمان تاثیر ترامادول 4 تا 6 ساعت است و موارد مصرف آن برای تسکین درد معمولا به مدت کمتر از 5 روز و به مقدار 50 تا 100 میلی گرم هر 8 ساعت تجویز میشود، همچنین این دارو جهت درمان سندروم پای بیقرار نیز تجویز میشود.

                      این دارو نحستین بار توسط شرکت آلمانی گروننتال (Grünenthal) در دهه 1970 با نام تجاری ترامال (®Tramal) ساخته شد. گروننتال در سالهای بعد حق تولید ترامادول را به شرکتهای متعددی در سراسر دنیا واگذار کرد.

                      ترامادول معمولاً به شکل نمک هیدروکلراید تولید شده و به دو شکل خوراکی (بیشتر کپسول و قرص) و آمپول به بازار عرضه میشود. مقدار جذب و تأثیر فرم تزریقی ترامادول بسیار بیشتر از فرم خوراکی است.

                      ترکیب ترامادول و استامینوفن نیز در بازار موجود است که البته در کشور عرضه نمیشود اما در خارج از ایران به صورت قرص، آمپول، کپسول و قطره موجود است. مصرف قطره خوراکی آن رایجتر است و برعکس اکثر داروهای اپیوئیدی شامل قوانین داروهای مخدر نمیشود و با نسخه عادی پزشک قابل تهیه است.

                      مصرف ترامادول موجب وابستگی روانی و جسمی شبیه اعتیاد به تریاک میشود و با قطع ناگهانی دارو علائم اضطراب، تعریق، بیخوابی، تهوع و لرز، اسهال، درد عضلانی، سندروم پای بیقرار (RLS)، ترس و بیقراری، گرگرفتگی و گزگز پیش میآید.

                      ترامادول به علت خاصیت سرخوشی، نعشگی و ضدافسردگی به شدت مورد سوءمصرف قرار میگیرد و اکثراً در میان جوانان این مخدر به اشتباه حدس زده میشود و خطر اعتیاد به آن در نظر گرفته نمیشود.

                      ترامادول با نسخه پزشک قابل تهیه است و در اکثر کشورها شامل قوانین داروهای مخدر نمیشود با این وجود خاصیت اعتیاد آور آن کمتر از دیگر مواد اپیوئیدی نیست.

                      علائم جسمی ترک ترامادول احتمالاً به علت خواص ضدافسردگی این دارو (جلوگیری از بازجذب سروتونین و نورآدرنالین) شدیدتر از علائم ترک مخدرهایی مانند تریاک است، حتی بعد از قطع مصرف کوتاه مدت ترامادول علائمی مانند بی خوابی، سندروم پای بیقرار (RLS) و افسردگی بروز میکند.

                      مصرف بدون وقفه آن در طولانی مدت باعث ایجاد مقاومت بدنی نسبت به مواد اپیوییدی شده و دوز مصرف آن باید افزایش یابد تا اثری مشابه مقدار مصرف اولیه را ایجاد کند، مدتی بعد از قطع مصرف دارو مقاومت بدنی نسبت به ترامادول و دیگر مواد اپیوئیدی به حالت اولیه بر میگردد.

                      عوارض جانبی

                      عوارض مشابه دیگر داروهای شبهتریاک (تهوع، سرگیجه، خواب آلودگی، خشکی دهان،یبوست، افت فشار خون، تعریق، خارش) در ترامادول هم دیده میشود اما احتمال بروز دپرسیون تنفسی که کشندهترین عارضه این گروه داروهاست، با ترامادول خوراکی نسبت به مرفین کمتر است.

                      مصرف این دارو به علت افزایش سطح سروتونین، بیشتر از دیگر مواد اپیوئیدی ایجاد حالت تهوع میکند، همچین باعث بی خوابی میشود. مصرف بیشتر از 400 میلی گرم ترامادول برای افراد بدون مقاومت بدنی در مقابل مواد اپیوئیدی خطرناک است.

                      یکی از عوارض نادر ولی خطرناک مصرف ترامادول تشنج است. تشنج معمولا در اثر مصرف زیاد این دارو یا مصرف دارو در بیماران صرعی یا بیمارانی که دچار آسیب مغزی شدهاند با بیمارانی که مشکلات کبدی کلیوی (دفع دارو دچار اختلال گشته و افزایش مقدار دارو در خون) دارند و یا معتادان به الکل ایجاد میشود. همچنین احتمال وابستگی دارویی و بروز علائم ترک مشابه دیگر ترکیبات شبه تریاک هم وجود دارد.

                      یکی دیگر از عوارض نادر ترامادول (چهار تا پنج ساعت پس از مصرف) افزایش فشار خون به همراه سردرد شدید است.
                      چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                      گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

                      نظر

                      • یورس
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 126

                        #326
                        شاید برای شما هم اتفاق بیافتد. ( لطفا مطالب زیر را تا انتها بخوانید )

                        در یک گاردن پارتی خانم ژولی پایش به

                        سنگی خورد و با بشقاب غذا در دستش به

                        زمین خورد، علت زمین خوردنش کفش جدید ش

                        بود که هنوز به آن عادت نکرده بود.

                        دوستان کمک کرده و او را از زمین بلند و

                        بر نیمکتی نشاندند و جویای حالش

                        شدند.جواب داد حالش خوب است وناراحتی

                        ندارد.

                        مهماندار بشقاب جدیدی با غذا به ایشان

                        داد.... خانم ژولی بعد از ظهر خوبی را به

                        اتفاق دوستانش گذراند و بسیار راضی به

                        اتفاق همسرش به خانه برگشت.

                        چند ساعت بعد همسر ژولی به دوستانی که

                        در گاردن پارتی بودند تلفن کرد و اطلاع

                        داد که ژولی را به بیمارستان برده اند.

                        خانم ژولی در ساعت 18 همان روز در

                        بیمارستان فوت کرد و پزشگان علت مرک را

                        سکته مغزی تشخیص

                        دادند..

                        چند لحظه از وقت خود را به مطالبی که در

                        پی می آیند معطوف کنید، شایدروزی شما با

                        چنین اتفاقی برخورد کنید و بتوانید

                        زندگی شخصی را نجات دهید


                        یک متخصص اعصاب (نرولوگ ) می گوید: بعد از

                        یک ضربه مغزی که منجر به خونریزی رگی در

                        ناحیه مغز شده،اگر شخص ضربه دیده رادر

                        زمانی کمتر از سه ساعت به بیمارستان

                        برسانند امکان بر طرف کردن حادثه و نجات

                        شخص بسیار زیاد است. ولی همواره باید

                        قادر به تشخیص حادثه بود و این عمل

                        بسیار ساده است.


                        پزشک متخصص می گوید مهمترین وظیفه

                        تشخیص حادثه خون ریزی مغزی است و بعد از

                        تشخیص و قبل از سه ساعت باید شخص را به

                        پزشک رساند.

                        متخصص می گوید یک شاهد حادثه با آشنا

                        بودن به علائم خون ریزی مغزی می تواند

                        با سه سئوال ساده از مریض به سهولت او را

                        نجات دهد.اگر در آن گاردن پارتی یک نفر

                        سئوالهای زیر را از ژولی کرده بود حتما"

                        ژولی زیبا و جوان اکنون زنده بود...

                        1 ــ از بیمار یا شخص ضربه مغزی خورده

                        بخواهید بخندد.

                        2 ــ از بیمار یا شخص ضربه خورده بخواهید

                        دو دستش را بالا نگه دارد..

                        3 ــ از بیمار یا شخص ضربه خورده بخواهید

                        یک جمله ساده را تکرار کند. مثلا" بگوید

                        خورشید در آسمان بسیار خوب می درخشد.


                        اگر بیمار یا شخص ضربه خورده قادر به

                        انجام یکی از این کارها نباشد باید فوری

                        اورژانس را خبر کرده و بیمار را به

                        بیمارستان منتقل کرده و به مسئول

                        مربوطه عدم اجرای یک یا چند اعمال فوق

                        را اطلاع داده تا ایشان پزشک را در

                        جریان گذارد.
                        «هرکس ازخدا بترسد و پرهیزکارشود ، خداوند ... ازجایی که گمان نبرد به او روزی عطا می کند .» (سوره طلاق آیات 2 و 3 )

                        نظر

                        • ماهور
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1239

                          #327
                          نان برشته نخورید


                          یکی از موضوعاتی که این روزها بحث داغ اکثر رسانه های روز کشورهای اروپایی و آمریکایی شده است «ترس از آکریلامید» است.
                          پارسینه: آکریلامید یک ماده اسیدی سرطان زاست که هنگام سوختن، برشته شدن یا پختن مواد کربوهیدراتی غلات در درجه حرارت بالا در محصولاتی چون نان، بیسکویت، کلوچه، برنج و سیب زمینی ایجاد می شود.

                          طبق پژوهش دانشمندان، آکریلامید در مقایسه با دیگر مواد سمی شناخته شده در غذاهای مختلف می تواند برای انسان ها تا ۱۰۰ برابر خطرناک تر باشد. مقدار این ماده در سیب زمینی سرخ شده و چیپس بیشتر است، اما در کشور ما بیشترین نگرانی از حجم تولید و مصرف آکریلامید در نان است.

                          آکریلامید در نان زمانی خود را نمایان می کند که نان بر اثر حرارت زیاد و مستقیم تغییر حالت داده و به رنگ قهوه ای یا سیاه درآید و این مشکل اصلی نان های مصرفی ماست که اغلب به صورت سنتی در تنور تهیه و در حرارت زیاد و مستقیم پخته می شوند.

                          مشکل دیگر برخی تنورهای نانوایی آن است که به علت نیاز به تعمیر یا عدم نظافت دیواره تنور از خمیر به جای مانده از پخت قبلی، سطح زیرین نان های جدید سوخته و سمی می شوند یا آن که به دلیل عدم تنظیم حرارت تنور قسمت هایی از نان سوخته و لکه های سیاه رنگی پدیدار می شود که متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف کنندگان به وجود ترکیبات خطرناک آکریلامیدی در نان سوخته، این قسمت ها نیز مصرف می شود.

                          از طرف دیگر برخی افراد هم هستند که برای ماندگاری بیشتر، طعم مطلوب تر یا برای بیماران دیابتی خود سفارش نان های برشته می دهند؛ اما باید بدانیم مصرف نان های برشته ای که رنگ آنها متمایل به قهوه ای شده و ظاهری مطلوب و خشک و طعمی لذیذ دارند و همچنین مصرف قسمت های سوخته نان ها هر چند کوچک و ناچیز، می تواند به میزان زیادی سم خطرناک آکریلامید را وارد بدن مصرف کننده نماید.

                          این ماده سمی به محض ورود به بدن تجزیه شده و ماده ای تولید می کند که می تواند با اثر روی DNA و ایجاد جهش در ژن ها موجب بروز سرطان، انواع عفونت ها، آسیب به سیستم ایمنی و عصبی شود.

                          عوارض عصبی این سم شامل اختلال در هوشیاری، ضعف، تحریک پذیری و تغییرات رفتاری است. اختلالات باروری همچون تغییر در رفتارهای جنسی، ناباروری و سقط، تحریک و قرمزی پوست و چشم ها از دیگر عوارض آکریلامید است.

                          این سم به دلیل آن که در درازمدت تاثیرات مخرب خود را بر سلامت مصرف کننده برجای می گذارد، کمتر مورد توجه بوده و متاسفانه آزمایشات عادی و مداومی در این زمینه روی مواد غذایی کربوهیدراتی از جمله نان ها انجام نمی شود بنابراین بهتر است در کشور ما نیز به دلیل آن که نان درصد زیادی از سهم غذایی روزانه افراد را به خود اختصاص می دهد به این موضوع بیشتر پرداخته شود.

                          ▪ توصیه ها

                          سلامت خود را فدای طعم لذیذ نان های برشته نکنید و اگر قصد خرید نان های نازک برشته شده ای را دارید که حاوی زیره، کنجد، تخمه و ... هستند آنهایی را که رنگ روشن داشته و در اصطلاح برشته نشده هستند انتخاب کنید.

                          از تُست کردن نان اجتناب کنید و در صورت ضرورت نان را در درجه حرارت کم و به مدت کوتاه تُست کنید.

                          در ترکیب سوسیس جهت ایجاد بافت مطلوب از مواد پرکننده ای چون آرد و نشاسته استفاده می شود. این مواد هنگام سرخ شدن سوسیس در روغن منجر به پف کردن و قهوه ای شدن آن می شوند که این ویژگی، محصول را بسیار خوش طعم و خوش ظاهر می کند اما باید بدانید قهوه ای شدن بیش از حد که در نتیجه سوختن ترکیبات کربوهیدراتی سوسیس است می تواند منجر به افزایش میزان آکریلامید محصول شود.

                          برای پختن کیک و پیتزا در سینی فر از کاغذ مخصوص استفاده کنید.
                          از برشته شدن نان حاشیه پیتزا بشدت اجتناب ورزید و در صورت برشته شدن حاشیه آن را دور بیندازید.

                          برای تهیه ته دیگ از نان و سیب زمینی استفاده نکنید.
                          برای خرید نان سوخاری آنهایی را که رنگ روشن دارند انتخاب کنید و از مصرف بیسکویت و کلوچه هایی که سطح زیرین آنها سوخته است، بپرهیزید.
                          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

                          نظر

                          • 63morteza63
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 172

                            #328
                            اشنایی با قويترين آنتيبيوتيک طبيعي
                            در بين ملل مختلف، عسل همواره به عنوان دارويي سنتيبراي زخم و سوزش معده استفاده شده است. در حقيقت، تحقيقات نشان مي دهند كه عسل رشدهليکوباکترپيلوري (باكتري بوجود آورندهي زخم معده) را متوقف مي كند.: عسل حاوي ويتامينها و مواد معدني است كه در شكرهاي تصفيهشده وجود ندارند و اين باعث مي شود عسل ماده اي بسيار مفيد براي سلامتي باشد.
                            در بين ملل مختلف، عسل همواره به عنوان دارويي سنتيبراي زخم و سوزش معده استفاده شده است. در حقيقت، تحقيقات نشان مي دهند كه عسل رشدهليکوباکترپيلوري (باكتري بوجود آورندهي زخم معده) را متوقف مي كند و اسيد كافئيكموجود در عسل از بروز سرطان روده بزرگ جلوگيري مي كند.
                            تنها نكته اي كه بايد در مصرف اين مادهي شيرينو ضد باكتري، به آن توجه داشت اين است كه بايد از خوراندن آن به بچههاي كمتر از يكسال پرهيز كرد، زيرا ممكن است باعث مسموميت بوتوليسم (توسط باكتري کلسترديوم بوتولينوم)در آنها شود.
                            اثرات دارويي عسل
                            چند مورد از ناراحتيهاي شايع كه عسل در درمان آنهانقش زيادي دارد:
                            پيشگيري از سرماخوردگي:
                            حل کردن يک قاشق مرباخوري عسل در نصف استکان آبليموو آب گرم، در آغاز پيدايش علائم سرماخوردگي، سبب بهبود سريع شما مي گردد.
                            درمان زخم ها:
                            مي توان از گاز استريل آغشته به عسل براي درمانسوختگيها و زخمها استفاده كرد. همچنين براي تسكين درد ناشي از نيش حشرات و جلوگيرياز بروز عفونت مفيد است.
                            تسكين دهنده درد گلو:
                            مي توانيد با مصرف يك قاشق چاي خوري عسل حل شدهدر آب ولرم و کمي آبليمو، گلودرد خود را بهبود ببخشيد.
                            علاجي براي آلرژيها:
                            مصرف روزانهي يك قاشق چايخوري عسل تازه و طبيعي،براي حساسيتها بسيار مفيد است.
                            قطع سرفه:
                            پوست گلابي را جدا كنيد و وسط آن را گود کنيد. مقداريعسل در وسط گلابي بريزيد و آن را به مدت ۱۰تا ۱۵دقيقه بخارپز كنيد، يا به طور معمولي آن بپزيد. سه مرتبه در روز از اينماده ي غذايي مصرف كنيد تا ريه هاي تان قوت بگيرند. با اين كار مي توانيد سرفههايآزاردهنده را مهار كنيد.
                            در روشي ديگر، مي توانيد وسط شلغم را خالي کردهو مقداري عسل داخلش بريزيد. بعد از ۲۴ساعت، محتويات داخلي آن را ميل کنيد. سرفهشما بهبود مي يابد.
                            درمان يبوست:
                            بعد از اينكه صبح از خواب بيدار شديد، ۱۲روز آب ولرم را همراه با يك قاشق غذاخوري عسل، قبل از صبحانه با شكمخالي ميل كنيد.
                            موم کندو و عسل زنبور عسل، سلامتي را به ارمغانميآورند
                            اين دو محصول زنبور عسل، شما را شگفت زده خواهندكرد.
                            عسل سرشار از ويتامينها، مواد معدني، آنزيم هاو آمينواسيدها است و نشاط و انرژي شما را دو چندان خواهد كرد. همچنين كبد را از تاثيرتركيبات سمي حفظ مي كند و براي مردان داراي بيماري پروستات بسيار مفيد است.
                            پروپوليس، صمغي است كه توسط زنبور عسل ترشح مي شودو زنبور از آن براي ترميم كندو استفاده مي كند. همچنين اين ماده به عنوان لايه اي محافظدر برابر هجوم ميكروب ها عمل مي كند. اين ماده باعث مصونيت در برابر بيماريها مي شود.سرشار از فلاونوييدها و آنتي اكسيدانها است. همچنين داراي مقاديري Terpenoid است كهخود نوعي ضد ويروس، ضد باكتري و ضد قارچ محسوب مي شود.
                            مشابه تعدادي از آنتي بيوتيك هايي كه توسط پزشكتجويز مي شود، پروپوليس از تقسيم سلولي باكتري جلوگيري و ديوارهي سلولي ميكروب هارا تخريب مي كند. اين ماده را مي توان در عسل هاي غني شده از پروپوليس يا كپسول هايحاوي پروپوليس يافت.
                            دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

                            نظر

                            • Brother
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 193

                              #329
                              پاسخ : برای سلامت زیــــســـتــــن

                              با روش خامگیاهخواری میتوان سرطان را هم معالجه کرد

                              خانم مریم حسینی (مدیر انجمن تغذیه طبیعی تهران) از بیمارهای گذشته خود و نحوه درمان به وسیله خام گیاهخواری و همچین بیمارانی که به وسیله خام گیاهخواری درمان شده اند می گویند. همایش گیاهخواری دانشگاه شیراز در تاریخ ۱۳۹۳/۳/۱۲
                              http://forums.boursy.com/showthread.php?t=434&page=33
                              آخرین ویرایش توسط Brother؛ 2014/08/23, 11:12.
                              طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

                              نظر

                              • Brother
                                عضو عادی
                                • Dec 2010
                                • 193

                                #330
                                پاسخ : برای سلامت زیــــســـتــــن


                                دکتر صالحی (دکترای تغذیه) از چگونگی درمان ۱۷۰ بیمار دچار به کبد چرب و خام گیاهخواری و گیاهخواری میگوید. همایش گیاهخواری دانشگاه شیراز در تاریخ ۹۳/۳/۱۲


                                طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

                                نظر

                                در حال کار...
                                X