کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
روزی ایت الله جنتی کنار انیشتین نشسته بود و فرمود یا انیشتین ,انیشتین هم گفت بله! امری داشتید؟ایت الله گفت:تو اول مرا دیدی یا این که صدای مرا شنید ؟انیشتین گفت اول صدایتان را شنیدم جنتی:پس غلط میکنی حرف مفت می زنی که سرعت نور از سرعت صوت بیشتر است وهم اکنون طبق اخرین اطلاعات به دست امده انیشتین 92 سال است که متواری شده!!!
در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
تو خارج دخترا تو ۱۴ سالگی حامله میشن اونوقت اینجا دختر۲۰ ساله نقاشی میفرسته واسه عمو پورنگ :| .--------می دونی اگه پرشیا با ۲۰۶ ازدواج کنه بچشون چی میشه ؟ میشه فولکسد اخه برادر من چه قدر متخصصین اعلام کنند ازدواج فامیلی باعث عقب موندگی می شه!!!!!!!!!!!-------.سرباز بدو بدو ب طرف کاپیتان: کاپیتان 3 تا کشتی دزدان دریائی دارن میان طرف ما
کاپیتان: پیرهن قرمز من رو بیارین
سرباز: میخاین چیکار کاپیتان؟؟؟
پیرهن قرمز میخوام تا اگه زخمی شدم شما زخم ها و خون ریزیمو نبینین و امیدتونو از دست ندین
چند روز بعد... سرباز بدو بدو طرف کاپیتان: کاپیتان 10 تا کشتی دزدان دریائی دارن میان طرف ما
کاپیتان: شلوار قهوه ای من رو بیارین.. -------
در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
.عکس العمل آقایون هنگام زمین خوردن خانم ها: دوران نامزدى: الهى بمیرم، چیزیت نشد؟ ۱ سال بعد: عزیزم، بیشتر مواظب باش! ۳ سال بعد: مگه کورى؟ جلو پاتو نگاه کن! ۵ سال بعد: آخیش؛ دلم خنک شد.
یارو میره مهمونی ، شب موقع خواب صاحب خونه بهش میگه:
جاتو کجا بندازم تو اتاق نی نی خوبه؟
یارو با خودش فکر میکنه کی حوصله گریه بچه داره.
بعد به صاحب خونه میگه:
نه ممنون همینجا تو حال خوبه!
...
صبح پا میشه بره دستشویی یهو یه دختر خوشگل با لباس خواب میبینه .. میگه:
شما دختر فلانی هستی ؟ اسمتون چیه؟
دختره میگه: نی نی. اسم شما چیه؟
میگه: من ..خرگاو الاغ نفهم بیشور :)))
نظر