کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قوانین طلائی همسرداری (برای مردان ): قانون اول: باید زنی داشته باشید که در کارهای خانه مثل آشپزی، تمیزکاری، گردگیری و … خوب باشد . قانون دوم: باید زنی داشته باشید که موجبات سرگرمی و خنده و شادی شما را فراهم نماید . قانون سوم: باید زنی داشته باشید مورد اعتماد و اطمینان و راستگو . قانون چهارم: باید زنی داشته باشید که از بودن با او لذت ببرید و باعث آرامش خاطر شما باشد . قانون پنجم: خیلی خیلی اهمیت دارد که این چهار زن از وجود یکدیگر بی خبر باشند !!!
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خبرنگار اعزامی : این شب ها، شب های عید است و مردم غرب برای خرید به خیابان ها آمده اند. در خدمت جرج لوکاس شهروند انگلیسی هستیم. جرج بگو برای چی اومدی بیرون؟ جرج: هدف خاصی نداشتم، اومدم بیرون که هوا بخورم. (ترجمه: برای خرید شب عید بیرون آمده ام) . . خبرنگار اعزامی: ولی من خریدی در دستت نمی بینم! جرج: آخه من خریدی نداشتم. (ترجمه: متاسفانه نتوانستم خریدی کنم) . . خبرنگار اعزامی: آخی! نمی تونی آجیل بخری نه؟ جرج: من اصلا نمیخواستم آجیل بخرم. (ترجمه: نه ما اینجا نمی تونیم آجیل بخریم.) . خبرنگار اعزامی: می فهمم چی می کشی. آجیل گرون شده و قدرت خرید شما هم اومده پایین! جرج: عجب زبون نفهمیه ها. میگم نمیخوام آجیل بخرم! می فهمی؟ نمیخوام! (ترجمه: نمی تونم بخرم! به چه زبونی بگم؟ نمی تونم! قدرت خرید ندارم!) خبرنگار اعزامی (رو به دوربین): بینندگان عزیز همانطور که ملاحظه می فرمایید بحران اقتصادی در غرب اعصاب و روان شهروندان را به هم ریخته است و شهروندان در آستانه فروپاشی روانی قرار گرفته اند. اسماعیل فلاح خبرنگار واحد مرکزی خبر در لندن!
در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
روزی مردی رو به حکیمی کرد و گفت: ای حکیم چرا همسرم یک گل رز را که یک روز زنده است و روز دیگر میمیرد اینقدر دوست دارد ولی من که هرروز برایش میمیرم وزنده میشم دوست ندارد؟ حکیم لبخندی زد و گفت:خیلی قشنگ بود با وایبر برام بفرستش
در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
پسره نه درس خونده ، نه خوشتیپه ، نه پول داره ! خلاصه بگم صفر صفر !
ازش میپرسی ازدواج کردی ؟
با اعتماد به نفس میگه هنوز دم به تله ندادم . . . !
لامصب تو خودت تله ای . . . !
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
یکی از چیزایی که آدمو خیلی داغون میکنه اینه که
یه پسر با دماغ عملی و ابرو برداشته و سه تیغه بیاد بگه :
خیلی چاکرم داداش
آخه این چه حرفیه میزنی ؟
تو باید بگی : میســـی عــسیسم
«محمد حسین» هستم.
مورد داشتیم زن و شوهر دعواشون شده
زنه خواسته قهر بره خونه باباش
یادش افتاده خونه باباش وای فای نیست
دیگه همین دیگه پشیمون شده و منت کشی و از این جور حرفا
«محمد حسین» هستم.
نظر