بورسی, ورزش و ....

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هم بازی
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 55

درود به همگی
    چطوری منا جون؟ خداروشکر اینبار بردین تبریک میگم . ولی خیلی مونده به استقلال برسید زیاد باید بدوین ;).

نظر

• ampour
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1306

در اصل توسط هم بازی پست شده است View Post
      درود به همگی
      چطوری منا جون؟ خداروشکر اینبار بردین تبریک میگم . ولی خیلی مونده به استقلال برسید زیاد باید بدوین ;).
      سلام عزیز دل خواهر - کم لطفی نکن دیگه - ما که برای برد شما مقابل تایلندی ها داریم دعا میکنیم - ما فقط این بار بردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برو یه نگاه به گل های خورده اس تق لال بکن - باشه؟؟؟؟
      چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1306

سلام بردستان عزیز هم پرسپولیسی عزیزم و هم اس تق لالی های شش تایی ولی محترم - چون امشب با تایلندی ها بازی دارن ما هم براشون دعا میکنیم . دیدار ما روز جمعه با نفت آقا یحیی گل محمدی عزیز که از خودمونه ولی ناچاراً باید ببیریمش

نظر

• ampour
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1306

درود به همگی
          دوست عزیز آقا فنسر جون و دخترخاله همبازی محترم سلام (مخلص آقاعلیرضاخان جمالی و کاپیتان عزیز هم هستم)- میدونی یکی از اشکالات دوستان الکی خوش من (دختربچه های لوس و از خودراضی ) چیه؟ کاری به طرفداری اونا از تیم هاشون ندارم چون من برای حتی اس تق لالی ها احترام قائل هستم چه برسه به آزاده خانم فجرشیرازی - یا شهلای عزیز تراکتوری یا لاف آبادانی فهمیه و................................................. ... . هرچند همه دوستانم عضو کانون هستند اما قول داده بودند برای درج تحلیل ها و اخبار ورزشی بیان اینجا که تا این لحظه نیامدند. اگه دارن این مطلب را میخونند (که میدونم حتماً میخونند) باید عرض کنم جواب پیامک های شما را هفته قبل به همین دلیل ندادم . اون روزهائیکه همه نمادها بسته بودند و قرمز قربون صدقه من میرفتید و بقول آقا رضا (اراک) میگفتید اگه منا نبود دق میکردیم حالا چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تبریز بعداز 40 روز بسته بودن چند پله اومد پائین ؟؟؟ چقدرمنفی؟ تهران چی؟ بعداز حدود سه ماه از 72 رسید به 58هزارتومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(امروز رسید به 60) کاری به سهام ندارم ولی خوب نیست همه چی رو فدای مادیات کنید . این یادگاری رو اینجا مینویسم (30/5/92 ساعت 15/45) که زمان اوج گیری بازیها نیائید اینجا منت کشی (بخصوص دوستان عزیزی که تیم شهرشون از لیگ خارج و دارن آب نبات چوبی .............................................

نظر

• ampour
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1306

پیش بینی برخی از بازی های مهم
            نظر من
            فجر 2
            تراکتور 1
            دلیل : فجری ها خیلی از سایرین عقب افتادند . بازی قبلی همه دیدند که چطور خودکشی کردند تا توانستند تیم پرمهره و یک دست سپاهان رو ببرند . تراکتور هم بخاطر غرور میبازه - مهمتر اینکه بازی در شیرازه و امتیاز میزبانی ................................ نتیجه بازی قبل تکرار میشه انشاءالله

نظر

• ampour
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1306

سپاهان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              صبا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              درسته بازی در اصفهانه - اما تیم مقابل از خودمونه - عزیز دلم آقا محممایلی کهن پرسپولیسی

سپاهان صفر
              صبا صفر

نظر شخصی است و مبرا از اشتباه نیست

نظر

• هم بازی
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 55

درود منا جون
                ایشالله که یه برد شیرین داریم امشب و کار رو تموم میکنیم امسال میریم برای سومین ستاره، البته امیدوارم شماهم حداقل امسال جز تیمهای آسیایی باشین
                ;)
                حیف که نمیزارن بریم استادیوم هر چی انرژی داریم باید تو خونه خالی کنیم..... تو دعا کن پر گل ببریم من همه سهام واتی رو میدم بهت:D بیا ببرشون سهمی 700 مال تو جهنم و ضرر.

نظر

• ampour
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1306

درود منا جون
                  ایشالله که یه برد شیرین داریم امشب و کار رو تموم میکنیم امسال میریم برای سومین ستاره، البته امیدوارم شماهم حداقل امسال جز تیمهای آسیایی باشین
                  ;)
                  حیف که نمیزارن بریم استادیوم هر چی انرژی داریم باید تو خونه خالی کنیم..... تو دعا کن پر گل ببریم من همه سهام واتی رو میدم بهت:D بیا ببرشون سهمی 700 مال تو جهنم و ضرر.
                  \

اوه اوه اوه - دخترخاله سلام - تبریک بهت میگم که با این همه تماشاچی و امتیاز میزبانی و....................... شانسی تونستید یک تیم درپیت تایلندی که فک کنم تو کشور خودشون هم مردم نمی شناسند امتیاز گرفتید . گل های پرسپولیس عزیز کجا و ............................. وجداناً خسرو حیدری قصد پاس دادن داشت یا گل ........................
                  واتی مبارک خودت - خسته نشدی اینقدر منفی - کی میخواد سبز بشه - من با سهام سرمایه گذاری ها بطور کلی مخالفم و بجز پالایشی و پتروشیمی و کمی تا مقداری فولادی خرید دیگه ای نمیکنم .
                  اصلاً از همین جا میشه فرق پرسپولیسی و اس تق لالی ها رو فهمید . واتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کجا و شبندرو شپنا و شتران و فولای کجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

قربون این آقا علیرضا جمالی هستم - داداش خوش تیپ ام حداقل یه چیزی هم بنویس

نظر

• Arash007
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 541

ای بابا آخه چرا اینجوری بازی کردیم/:.sadsmiley.:/
                      والا دیگه پرسپلیسم بود 1 دونه رو میزد.از استقلال انتظار خیلی زیاده اما این مرحله رو رد میکنیم به امید خدا.

نظر

• ampour
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1306

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
                        ای بابا آخه چرا اینجوری بازی کردیم/:.sadsmiley.:/
                        والا دیگه پرسپلیسم بود 1 دونه رو میزد.از استقلال انتظار خیلی زیاده اما این مرحله رو رد میکنیم به امید خدا.
                        ای ای ای - جیمزباند007
                        سلام - تبریک بهت میگم که با این همه تماشاچی و امتیاز میزبانی و....................... شانسی شانسی تونستید یک تیم درپیت تایلندی که فک کنم تو کشور خودشون هم مردم نمی شناسند امتیاز گرفتید . گل های پرسپولیس عزیز کجا و ............................. وجداناً خسرو حیدری قصد پاس دادن داشت یا گل ........................

درهرحال ماایرانی هستیم و دیشب برای اس تق لال شما دعا میکردیم - خوش باشی

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

نظر

• ampour
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1306

شبندر برگشت - فردا با بردشیرین خارج ازخانه شادشادشاد میریم برای یک خرید 500 هزارتایی - انشاالله

نظر

• Arash007
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 541

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                              ای ای ای - جیمزباند007
                              سلام - تبریک بهت میگم که با این همه تماشاچی و امتیاز میزبانی و....................... شانسی شانسی تونستید یک تیم درپیت تایلندی که فک کنم تو کشور خودشون هم مردم نمی شناسند امتیاز گرفتید . گل های پرسپولیس عزیز کجا و ............................. وجداناً خسرو حیدری قصد پاس دادن داشت یا گل ........................

درهرحال ماایرانی هستیم و دیشب برای اس تق لال شما دعا میکردیم - خوش باشی
                              تیمش که خوب بود بابا تو تایلند چند ماهه باخت نداده آخه چطور میشه نشناسنش فک کن شما بگی تیم فولاد خوزستانو تو ایران کسی نمیشناسه آخه چه حرفیه!!!!

نظر

• ampour
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1306

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
                                تیمش که خوب بود بابا تو تایلند چند ماهه باخت نداده آخه چطور میشه نشناسنش فک کن شما بگی تیم فولاد خوزستانو تو ایران کسی نمیشناسه آخه چه حرفیه!!!!
                                برای بازی با ابراهیم زاده خودتون حاضرکنید 3/6/92

نظر

در حال کار...
                                X