در اصل توسط ناهید پست شده است
View Post
مشاعره
Collapse
X
-
تو مپندار که خاموشی من
هست برهان فراموشی من
(مصدق). . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
ترا که هرچه مراد است در جهان داری
چه غم ز حال ضعیفان نا توان داری
(حافظ)آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/12/24, 21:46.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
تا مرد سخن نگفته باشد
عیب و هنرش نهفته باشد. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
اقا بهنام از بس بیتهات از دیشب ت داشت کم کم دارم مجبور میشم برم سراغ گوگل برای پیدا کردن بیت :dدر اصل توسط behnam پست شده است View Postدولت صحبت این شمع سعادت پرتو / باز پرسید خدا را که به پروانه کیست
تو کز محنت دیگران بی غمی
نشاید که نامت نهند آدمی. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
یارب سببی ساز که یارم به سلامت / باز آید و برهاندم از چنگ ملامتدر اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postاقا بهنام از بس بیتهات از دیشب ت داشت کم کم دارم مجبور میشم برم سراغ گوگل برای پیدا کردن بیت :d
تو کز محنت دیگران بی غمی
نشاید که نامت نهند آدمی
:dافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
نبود؟ بازم خودم بگم؟ هنوز شعر دونیم تموم نشدهدر اصل توسط behnam پست شده است View Postیارب سببی ساز که یارم به سلامت / باز آید و برهاندم از چنگ ملامت
:d
تو مو میبینی و .مجنون. پیچش مو
تو ابرو و او اشارت های ابرو. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
وقت آن آمد که در بزم وصالت جا کنمدر اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postنبود؟ بازم خودم بگم؟ هنوز شعر دونیم تموم نشده
تو مو میبینی و .مجنون. پیچش مو
تو ابرو و او اشارت های ابرو
دیده را از دیدن رویت ضیافت ها کنمحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
-
در این دنیا کسی بی غم نباشد
اگر باشد بنی آدم نباشد. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
دیگری جز تو مرا اینهمه آزار نکرددر اصل توسط behnam پست شده است View Postمعشوقه چون نقاب ز رخ بر نمی کشد / هر کس حکایتی به تصور چرا کنند
جز تو کس در نظر خلق مرا خوار نکردحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر

نظر