دلخوشی‌ها و دلتنگی‌ها (از هر دری، سخنی) ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : دلخوشی‌ها و دلتنگی‌ها (از هر دری، سخنی) ?

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
    با سلام و درود
    چون دیدم در مورد کتاب بحث شد..
    خواستم در مورد کتابهایی که خواندم بحث کنم/
    خیلی کتاب خواندم از روانشناسی گرفته تا رمان

وقتی از مشکلات زندگی خسته میشم به سراغ کتاب آیین زندگی میرم..همینطوری اتفاقی صفحه ای را باز می کنم و می خوانم انگار در مورد من نوشته شده بعد آرام می گیرم..
    وقتی هم از کارم احساس نا امیدی می کنم کتاب دینامیت موفقیت را می خوانم.خیلی آرامم می کنه
    وقتی هم میخوام روحم از جسم جدا بشه و به عالم خیالات بره کتاب کیمیاگر را می خوانم
    مرسی بابت کتابهایی که معرفی کردید. کیمیاگر رو تا نیمه خوندم البته. الان که گفتید یادم اومد که تکمیلش نکردم مطالعه این کتاب و. برم حتما بخونمش ادامه شو
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      مرسی بابت کتابهایی که معرفی کردید. کیمیاگر رو تا نیمه خوندم البته. الان که گفتید یادم اومد که تکمیلش نکردم مطالعه این کتاب و. برم حتما بخونمش ادامه شو
      و حتما هم تا جایی خوندید که سانتیاگو در مغازه بلور فروش کار میکرد..
      کتاب چند بخش دارد.اگر تفسیرش کنیم میشه ازش چندین جلد کتاب در آورد..پس با حوصله و تمرکز بخوانید.آدم را به عالم رویا می بره
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

و حتما هم تا جایی خوندید که سانتیاگو در مغازه بلور فروش کار میکرد..
        کتاب چند بخش دارد.اگر تفسیرش کنیم میشه ازش چندین جلد کتاب در آورد..پس با حوصله و تمرکز بخوانید.آدم را به عالم رویا می بره
        نه. جلوتر رفتم. اونجا رو ترک کرد. رفت به یه سفری. با یه آقایی آشنا شد که یه کتابی مدام دستش بوده و میخونده. از یه رازی حرف میزده فک کنم. یادم نیست. قبل از دفاع تزم داشتم میخوندمش. وقتی نزدیکای دفاعم شد خیلی سرم شلوغ شد نتونستم ادامه شو بخونم. بعدش هم کار نمایشگاه خیلی وقتم و می گرفت. تو نمایشگاه کتاب های الکترونیکی مو نمی تونستم بخونم. چون تو لپ تاپم بود. می خریدم کتابام و دیگه. مثلا اثر مرکب و اون زمان خوندم. و یا بیشتر دوره های آموزشی که به صورت وویس بودن رو گوش می کردم. وبیشتر فوکوسم رو دوره های کسب و کار بود. از ماهان تیموری بیشتر می دیدم و گوش می کردم.

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          نه. جلوتر رفتم. اونجا رو ترک کرد. رفت به یه سفری. با یه آقایی آشنا شد که یه کتابی مدام دستش بوده و میخونده. از یه رازی حرف میزده فک کنم. یادم نیست. قبل از دفاع تزم داشتم میخوندمش. وقتی نزدیکای دفاعم شد خیلی سرم شلوغ شد نتونستم ادامه شو بخونم. بعدش هم کار نمایشگاه خیلی وقتم و می گرفت. تو نمایشگاه کتاب های الکترونیکی مو نمی تونستم بخونم. چون تو لپ تاپم بود. می خریدم کتابام و دیگه. مثلا اثر مرکب و اون زمان خوندم. و یا بیشتر دوره های آموزشی که به صورت وویس بودن رو گوش می کردم. وبیشتر فوکوسم رو دوره های کسب و کار بود. از ماهان تیموری بیشتر می دیدم و گوش می کردم.
          بله
          سوار بر شتر عازم اهرام مصر شدند..
          مرد انگلیسی به دنبال کیمیاگری می گشت که علم تبدیل مس به طلا و اکسیر جوانی را یاد بگیرد..
          بعد به واحه ای میرسند..جوان عاشق دختری بنام فاطمه می شود..
          بعد برای تحقق رویایش عازم اهرام میشود...
          باید موقع خوندن کتاب کلمه به کلمه جملات را با پوست و استخوان در مغز خود هضمش کنی..نه اینکه سر سری بخونی...هر قسمتی از کتاب را خواندی بعدش تفکر کنی در مورد مطالب
          اینجوری خوب نتیجه می گیری
          مَدونا لوئیز چیکونی و ویل اسمیت هر شب موقع خواب این کتاب را قبل خواب مطالعه می کردند..
          و این کتاب باعث شد تا این دو به رویای شخصی خود دست پیدا کنند...
          حتما هم ترجمه آرش حجازی را بخوان..نحوه ترجمه و نگارشش عالی هست
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

بله
            سوار بر شتر عازم اهرام مصر شدند..
            مرد انگلیسی به دنبال کیمیاگری می گشت که علم تبدیل مس به طلا و اکسیر جوانی را یاد بگیرد..
            بعد به واحه ای میرسند..جوان عاشق دختری بنام فاطمه می شود..
            بعد برای تحقق رویایش عازم اهرام میشود...
            باید موقع خوندن کتاب کلمه به کلمه جملات را با پوست و استخوان در مغز خود هضمش کنی..نه اینکه سر سری بخونی...هر قسمتی از کتاب را خواندی بعدش تفکر کنی در مورد مطالب
            اینجوری خوب نتیجه می گیری
            مَدونا لوئیز چیکونی و ویل اسمیت هر شب موقع خواب این کتاب را قبل خواب مطالعه می کردند..
            و این کتاب باعث شد تا این دو به رویای شخصی خود دست پیدا کنند...
            حتما هم ترجمه آرش حجازی را بخوان..نحوه ترجمه و نگارشش عالی هست
            چشم حتما میخونم ادامه شو. اصلا دوباره از اول میخونمش.
            پ ن پ: قضیه عشقی شد دیگه حتما میخونمش. :p (شوخی بود)

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

مدیر حراست ما نظر لطفی به من داره، بهم گفت:" فلانی، یک جوان خوب سراغ نداری؟ می خواهیم یک نفر رو استخدام کنیم".

بهش گفتم :" یک جوان خوب و امین می شناسم. خیلی خوش اخلاق و سلامت است. انسان معتقدی است، ولی با همه طیف فکری میسازد و خیلی به مردم سخت نمیگیرد، اما به ظاهرش خیلی میرسد. موهایش را بلند میکند و روغن میزند و تقریبا نیمی از درآمدش را صرف عطر میکند، و البته دو نفر از عموهایش از معاندین اسلام هستند".

خندید و گفت:" بابا این که میگی وضعش خیلی خرابه ..

اصلاً با ما و شرایطمون سازگار نیست، اینجا همه بچه هیئتی و مسلمون و انقلابی هستند، اصلاً نمیشه نزدیک اداره ما هم بیاد".

بهش گفتم :" اینهایی که من گفتم مشخصات پیامبر اسلام (ص) بود"...

هر دو نفر ساکت شدیم و دیگه صحبتی نکردیم .

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

یک جستاری داشتیم ما در تارنمای «هم‌میهن» (خدابیامرز) که اگر اشتباه نکنم نامش دلخوشی‌های کوچولو بود. یا یک همچنین چیزی. خیلی جای با صفایی بود...
                    یک نفر می‌آمد می‌گفت خوشبختی یعنی ببینی بچه‌ات دارد تاتی تاتی می‌کند...
                    یکی دیگر می‌آمد می‌گفت بهترین حس دنیا زمانی است که بیرون برف ببارد و تو یک فنجان چای بنوشی...
                    یک نفر دیگر می‌گفت یکی از بهترین لحظات زندگی من وقتی است که در مناجات و ارتباط با خدا، سر قنوت به گریه می‌افتم...
                    خیلی قشنگ بود...
                    هم آدم یک مقدار حس کنجکاوی‌اش{۱} ارضا می‌شد و هم از بیرون به درون خودش ناخودآگاه مهاجرت می‌کرد و با فضایی زیبا درون خودش اخت می‌شد و هم با زیبایی‌های این دنیا آشنا می‌شد و به خودش می‌آمد و قدر داشته‌هایش را می‌دانست.

الان این دو تا نوشته بالاتر را دیدم یاد آن افتادم... خوشحالی یعنی...

پانویس:
                    {۱} فضولی‌اش!
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• نوام چامسکی
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 3369

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      مدیر حراست ما نظر لطفی به من داره، بهم گفت:" فلانی، یک جوان خوب سراغ نداری؟ می خواهیم یک نفر رو استخدام کنیم".

بهش گفتم :" یک جوان خوب و امین می شناسم. خیلی خوش اخلاق و سلامت است. انسان معتقدی است، ولی با همه طیف فکری میسازد و خیلی به مردم سخت نمیگیرد، اما به ظاهرش خیلی میرسد. موهایش را بلند میکند و روغن میزند و تقریبا نیمی از درآمدش را صرف عطر میکند، و البته دو نفر از عموهایش از معاندین اسلام هستند".

خندید و گفت:" بابا این که میگی وضعش خیلی خرابه ..

اصلاً با ما و شرایطمون سازگار نیست، اینجا همه بچه هیئتی و مسلمون و انقلابی هستند، اصلاً نمیشه نزدیک اداره ما هم بیاد".

بهش گفتم :" اینهایی که من گفتم مشخصات پیامبر اسلام (ص) بود"...

هر دو نفر ساکت شدیم و دیگه صحبتی نکردیم .

قشری دیدن موضوعات

با تاکید زیاد بر ظواهر

باعث شعار زدگی میشه

حتما باید به اون گل پسر میگفتید

شترش رو نیاره اداره

چون پارکینگ مخصوصا شترها و اسبها رو نداریم الان

وهابیت هم نگاهش اینگونه هست

دنبال ظواهر خالی از محتوا
                      آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2019/10/12, 08:18.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4719

روزی روزگاری فردی درحال رانندگی بود ، رادیو را روشن می کند ! می شنود که پلیس در حال هشدار به رانندگان است . پلیس هشدار می دهد که در اتوبان شماره 347 یک ماشین در حال حرکت در جهت عکس خودروهای دیگر در همان لاین است لذا رانندگان مواظب باشند تصادف نکنند. راننده به محض شنیدن کمی دقت می کند متوجه می شود شماره اتوبان همان اتوبانی است که او در ان می راند اما تعجب کرد که چرا پلیس گفت فقط یک ماشین در جهت خلاف حرکت می کند!!! چون به باور او همه ماشین ها در جهت خلاف داشتند رانندگی می کردند!

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یک ویدیو نگاه می‌کردم (گمان کنم این را هم جناب نوام معرفی کرده بودند) خیلی قشنگ بود... خلاصه‌اش را بعدا در جستار موفقیت (چگونه به اهداف برسیم) می‌گذارم. ولی خلاصه‌ی خلاصه‌اش این بود:
                          الحمد لله

طرف می‌گفت برای رسیدن به چیزهای خوب در آینده باید توانایی داشته باشید که ذهنتان را به دیدن چیزهای خوب همین اکنون عادت دهید. (یعنی شکر چیزهای خوبی که دارید را بگویید.)
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

دو تا «محمد شجاعی» در بین روحانیان هستند که هر دو را خیلی دوست دارم.
                            یکی آیت‌الله محمد شجاعی که اخلاق تدریس می‌کردند و مرحوم شده‌اند... سخنرانی‌های ایشان را زمانی که به سمت محل کار پیاده‌روی می‌کردم (صبح زود و شب‌ها) گوش می‌دادم (با هندزفری). دلم را می‌برد... اصلا من را از این دنیا می‌کند... کلا صحبت‌های اخلاقی در خیلی از موارد این‌گونه است و آدم را متوجه معنویت و آرامش می‌کند... ولی این شخص یک چیز دیگر بود... دمش پاک بود... نفسش حق بود... همچنین که صحبت‌ می‌کردها... دل آدم را می‌برد... به جاهای خوب... چیز خاصی هم نمی‌گفت‌ها... ولی روحش (روحیه‌اش) از پشت میکروفن و ضبط‌صوت و دنیای اینترنت و گوشی من و هندزفری می‌آمد و منتقل می‌شد به آدم...
                            http://shojaee.org/shojaee/

یکی دیگر هم استاد محمد شجاعی هستند که تازگی‌ها با ایشان آشنا شدم. پیشتر به اشتباه جور دیگری درباره‌ی ایشان می‌اندیشیدم ولی متوجه شدم انسان بسیار عالی‌ای هستند. هم از دید علم و هم از دید روحیه. دو بخش قوت ایشان یکی آگاه بودن و پرداختن به مسائل روانشناسی است. و دیگری گرفتن نخ تسبیح در دست و یادآوری مداوم آن به دیگران. این‌قدر گل‌اند این آقا که نگو... (نخ تسبیحی هم که ایشان خیلی قشنگ آن را فهمیده‌اند و گرفته‌اند یکی شناخت خویشتن است و دیگری ارتباط با معصوم(ع) که خودشان به معصومین(ع) می‌گویند خانواده‌ی آسمانی)
                            https://web.monocx.com/#/im?p=@ostad_shojae
                            https://www.google.com/search?q=استاد+محمد+شجاعی
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

Dua lipa - Bang Bang - Bomba

نفهمیدم آخر خواننده‌اش کیست؟ یک جایی نوشته خواننده‌اش (بازخوانی‌اش) نانسی-سیناترا است.

======================================

این آهنگ را تازه دارم گوش می‌کنم... خیلی قشنگ است... اصل آهنگ اگر اشتباه نکنم از cher بود. بلی... اکنون پیدایش کردم... انصافا مال cher هم خیلی قشنگ است... فوق العاده است... یک ایرانی هم یادم می‌آمد از اینها تقلید کرده بود... #:-S فکر کنم گوگوش بود... آن هم اگر اشتباه نکنم بد از آب در نیامده بود... (حرفم را پس می‌گیرم... اکنون دارم گوش می‌دهم... خیلی بد خوانده. صدایش روی اعصاب است.) البته تمام کار تقلید نبود... گوگوش یک کیو کیو هم اولش گذاشته بود!!! :.thumbsupsmileyanim
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

به مناسب بزرگداشت حافظ:
                                با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی

تا بی‌خبر بمیرد در درد خودپرستی

زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X