پاسخ : دلخوشی ها ودلتنگی ها(ازهردری، سخنی )
سلام. متشکرم. بگذارید همینجا خودم را روانکاوی کنم...
ریشهاش کجاست...
ریشهاش در خواست است... من شخصیتا بسیار بسیار بسیار کمالگرا هستم...
وقتی صد واحد توانایی داشته باشم دوست دارم عینا به همهی آن صد واحد برسم و همه را (از بالقوه) بالفعل بکنم.
محدودیتهایی که در دنیا به صورت معمول وجود دارد اجازه نمیدهد با یک دست صدتا هندوانه برداریم...
ولی من تلاش میکنم عینا صدتا هندوانه را بردارم... و این جا انتخاب و اهم و مهم نمیکنم... که باید بکنم... (طبیعتا اگر آدم کمالگرای تیغ هم باشد باز عقل حکم میکند که دست به انتخاب بزند و اهم و مهم بکند... ولی...)
چرا نمیکنم؟
شاید به خاطر اینکه دوست دارم آزاد (رها... آسوده... تنپرور) باشم... یا میترسم... یا از دید جهانبینی و ایدئولوژیک گویا یک جای کارم میلنگد...
که هر سه هم هست...
از این جا بیشترش برای بعد...
عجله و پراکندگی...
این دو را هم متاسفانه دارم.
اینها هم از جنس همانها هستند.
در اصل توسط بورث پست شده است
View Post
ریشهاش کجاست...
ریشهاش در خواست است... من شخصیتا بسیار بسیار بسیار کمالگرا هستم...
وقتی صد واحد توانایی داشته باشم دوست دارم عینا به همهی آن صد واحد برسم و همه را (از بالقوه) بالفعل بکنم.
محدودیتهایی که در دنیا به صورت معمول وجود دارد اجازه نمیدهد با یک دست صدتا هندوانه برداریم...
ولی من تلاش میکنم عینا صدتا هندوانه را بردارم... و این جا انتخاب و اهم و مهم نمیکنم... که باید بکنم... (طبیعتا اگر آدم کمالگرای تیغ هم باشد باز عقل حکم میکند که دست به انتخاب بزند و اهم و مهم بکند... ولی...)
چرا نمیکنم؟
شاید به خاطر اینکه دوست دارم آزاد (رها... آسوده... تنپرور) باشم... یا میترسم... یا از دید جهانبینی و ایدئولوژیک گویا یک جای کارم میلنگد...
که هر سه هم هست...
از این جا بیشترش برای بعد...
عجله و پراکندگی...
این دو را هم متاسفانه دارم.
اینها هم از جنس همانها هستند.
نظر