دلخوشی‌ها و دلتنگی‌ها (از هر دری، سخنی) ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دلخوشی ها ودلتنگی ها(ازهردری، سخنی )

۳- اما اگر بخواهید این را از طریق درج آدرس انجام دهید دو راهکار میانبر و دستی وجود دارد! (کاربردشان خاص است... مثلا بوکمارک کردن)
    ابتدا بگویم که ساختار آدرس این‌گونه است:

اگر بخواهیم به جای رفتن به صفحه‌ای مشخص درخواست رفتن به اولین پیام خوانده نشده را بدهیم کافی است این را:
    http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1581&page=12
    با این عوض کنیم:
    http://forums.boursy.com/showthread....1&goto=newpost

برای رفتن به آخرین صفحه هم چون vBulletin راهکاری برای ما نگذاشته من یک کلک کشف کرده‌ام! یک کار من در آوردی است که در آن کافی است این را:
    http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1581&page=12
    با این عوض کنیم:
    http://forums.boursy.com/showthread....1&page=1000000
    یعنی یک عدد بسیار بسیار بزرگ به عنوان رقم صفحه به vBulletin اعلام کنیم... در این حالت چون می‌بیند آن صفحه نیست خود به خود به آخرین صفحه می‌رود! /:.happysmiley:./

اما کاربرد این کجاست؟ کاربرد این برای مثلا من است که هر روز می‌خواهم یک سر به جستار دستاورد یا نبض بازار بزنم و تند می‌خواهم بروم آنجا مطلب بنویسم و پیش از آن هم می‌خواهم نگاه کنم ببینم کسی پیش از من مطلبی نزده باشد... این کار را با بوکمارک کردن باید انجام داد... برای اینکه به آخرین مطلب خوانده شده بروم باید این کار را بکنم:
    ۱- بروم به یک صفحه از جستار دستاورد.
    ۲- آنجا را بوکمارک کنم:

۳- بروم آن بوکمارک را ویرایش کنم.
    در فایرفاکس ابتدا باید show all bookmarks را زد:

سپس در صفحه‌ای که می‌آید:

آدرس و نام بوکمارک را دستی تغییر داد. (طبق آن تغییر آدرسی که عرض کردم) :

دیگر از این پس هرگاه من در نوار آدرس بنویسم دستا... خودش همان آدرس را پیشنهاد می‌دهد و کافی است من دکمه‌ی پایین و دکمه‌ی اینتر را بزنم و به نخستین مطلب خوانده نشده بروم!
    این جوری:

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

هم‌نوع‌خواری

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

در جانورشناسی به عمل مصرف تمام یا بخشی از بدن فردی از یک گونهٔ جانوری توسط فردی دیگر از همان گونه به عنوان غذا، عمل هم‌نوع‌خواری (Cannibalism) می‌گویند. واژه Cannibalism (هم‌نوع‌خواری) برگرفته از نام مردم جزیره‌ای بنام Canibales می‌باشد. این قبیله جنگجو عادت ناپسندی داشتند و آن اینکه با اجساد دشمنانشان یا اسرای جنگی مهمانی می‌گرفتند. این اسم امروزه برای هر جانوری که سایر اعضاء هم گونه‌اش را موردمصرف غذایی قرار دهد بکار می‌رود.

بر خلاف آنچه پیش از این پنداشته می‌شد، هم‌نوع‌خواری تنها از روی گرسنگی شدید یا حالت‌های غیرطبیعی رخ نمی‌دهد بلکه در گونه‌های مختلفی از جانداران به طور معمولی نیز رخ می‌دهد. حدود ۱۴۰ گونه مختلف نسبت به هم‌نوع‌خواری درشرایط مختلف تمایل نشان می‌دهند. در واقع، دانشمندان اکنون به این نتیجه رسیده‌اند که هم‌نوع‌خواری در سراسر جوامع طبیعی رواج دارد.

خوردن هم‌نوع به‌ویژه در جوامع آب‌زی دیده می‌شود. در حدود ۹۰ درصد از سازواره‌های آب‌زی در مرحله‌ای از زندگی خود دست به هم‌نوع‌خواری می‌زنند. هم‌نوع‌خواری ویژهٔ جانوران گوشت‌خوار نیست بلکه در میان گیاه‌خواران و پوده‌خواران نیز رواج دارد.[۱] هم نوع خواری در میان مهره داران پست‌تر و بی مهرگان نیز بسیار رایج است و اغلب به این علت صورت می‌گیرد که جانور شکارگر، هم نوع خودش را با صید اشتباه می‌گیرد. اما علاوه بر این در میان پرندگان و پستانداران نیز خصوصاً زمانی که غذا کمیاب می‌شود این حالت دیده می‌شود.

بطور کلی هم نوع خواری می‌تواند به عنوان شکل ویژه‌ای از رفتار تغذیه‌ای به شمار رود که گونه شکارگر هم‌نوع خودش را صید می‌کند و یابه سادگی از آن تغذیه می‌کند. تعداد بسیار کمی از گوشتخواران عالی مثل گرگ‌ها و ببرها هم نوع خود را می‌خورند حتی انواعی که این کار را انجام می‌دهند، مثل کفتار خالدار، هم‌نوع‌خواری از نوع غیرفعال دارند. در مقابل، هم‌نوع‌خواری در میان جانوران پست‌تر بسیار رایج است مثل شیخک یا لارو کفشدوزک که اغلب نتیجه عدم توانایی جانور در تشخیص میان هم نوع خودش و صیدش است. در گونه‌هایی مثل لارو وزغ پابیلچه‌ای و سوسک آرد، هم‌نوع‌خواری به صورت یک ویژگی ارثی ظاهر می‌شود.

انواع

به طور کلی دو نوع هم‌نوع‌خواری وجود دارد: فعال و غیرفعال.
      هم‌نوع‌خوار فعال پیش از خوردن هم نوعانش، عملاً آنها را صید می‌کند و می‌کشد. هم‌نوع‌خوار غیرفعال ساده‌تر عمل کرده و از لاشه هم نوعش که شاید به طور اتفاقی با آن برخورد کرده باشد تغذیه می‌کند. علاوه بر این هم‌نوع‌خواری فعال ممکن است به اشکال مختلفی رخ دهد. مثلاً در برخی گونه‌ها فقط بین جانوران یک نسل رخ می‌دهد درحالیکه در میان سایر گونه‌ها رایج‌ترین حالت میان بالغین و زاده‌های آنهاست.[۳]

فواید هم‌نوع‌خواری

هم‌نوع‌خواری شاید عملی کاملاً زیانبار و نابودکننده به نظر رسد اما در حقیقت می‌تواند کاملاً مفید واقع شود. گونه هم‌نوع‌خوار حریصانه و به طور آشکار، نوع خودش را به سرعت از بین می‌برد. اما زمانی هست که هم‌نوع‌خواری در پاسخ به افزایش جمعیت رخ می‌دهد. مثلاً شانس یک گونه را برای زنده ماندن افزایش می‌دهد چراکه اگر جمعیتی به سرعت و بی‌حد رشد کرد می‌تواند ذخیره غذائیش را به طور کامل از بین ببرد. در طی زمستان سخت یا خشکسالی، زمانیکه غذا نایاب می‌شود، واضح است که به نفع گونه خواهد بود اگر حداقل بعضی از افراد جمعیت برای زنده ماندن، خوب غذا مصرف کنند و سالم بمانند ولو اینکه اینکار به ضرر عده‌ای دیگر تمام شود. درمیان جانورانی که زاده‌های فراوان دارند هم‌نوع‌خواری در بین خواهرها و برادرها، هم رسیدن جوان‌ها به سن بلوغ را تضمین می‌کند و هم نسل گونه ادامه می‌یابد.[۴]

سه جیرجیرک مورمون در حال خوردن جیرجیرک مورمون چهارم.

قورباغه‌های درختِ طلایی از خانوادهٔ قورباغه‌های بوته‌زار هستند. در میان این گونه از قورباغه‌ها، هم‌نوع‌خواری رواج دارد.

خرس‌های قطبی عموماً فوک‌های دریایی را شکار می‌کنند، اما اگر امکان دسترسی به این نوع خوراک را نداشته باشند، از دیگر منابع غذایی، حتی از هم‌نوع خودشان تغذیه می‌کنند.[۲]

__________________________________________________ ___

همنوع‌خواری جنسی

آخوندک چینی ماده در حال خوردن جفت خود پس از آمیزش

هم‌نوع‌خواری جنسی نوعی از هم‌نوع‌خواری است که در آن جنس مونث جنس مذکر هم‌نوع خود را قبل یا هنگام یا بعد از آمیزش جنسی می‌کُشد و می‌خورد. در مواردی نادر نقش‌های ذکر شده معکوس می‌گردد. در حالی که هم‌نوع‌خواری جنسی در برخی از گونه‌ها طبیعی است در برخی دیگر کاملاً غیرمعمول است.[۱][۲] در این فرایند موجود نر (در اکثر موارد) توسط موجود ماده خورده می‌شود و ماده انرژی لازم جهت پرورش تخم‌ها و نسل بعد را پیدا می‌کند.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

ضرب‌المثل:
        کور کور را می‌جورد آب گندیده گودال را
        رودخانه دریا را پیدا می‌کند و آب گندیده گودال را
        یا
        کور ،کور واویزووه ،اُو گَندایه گُودال
        یا
        آب آب را می‌جوید، آب گندیده گودال را

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

به همان شیوه برای کدال هم یک افزونه‌ی مرورگر (موتور جستجو مانند) تعریف کردیم... اگر کسی خواست استفاده کند:
          پیوند

برای نصبش باید روی عبارت زیر (در صفحه‌ای که پس از باز کردن پیوند بالا می‌آید) کلیک کرد:
          OpenSearch plug-in جستجوی کدال

(شاید همین را هم کلیک کنید بشود.)
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/22, 20:28.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد سعادت آن کسی بیند که از تنها بپرهیزد.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در این اقتصاد مقاومتی و جنگی گمان کنم ما هم داریم تبدیل می‌شویم به بورس‌باز مقاومتی! /.:biggrinsmiley.://:.wacsmiley.:/

~^o^~:(fight)~^o^~
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

آربیتراژ در علم اقتصاد و مالیه به معنای بهره گرفتن از تفاوت قیمت بین دو یا چند بازار برای کسب سود است. به عبارتی سود آربیتراژی زمانی ایجاد می‌شود که یک کالای مشابه در دو بازار مختلف یا در مواردی خاص در دو قالب متفاوت عرضه می‌شود اما قیمت‌های یکسانی ندارد. وجود آربیتراژ نتیجه ناکارآمد بودن بازار است

Arbitrage آربیتراژ

مثال ۱) فرض کنید نرخ تبدیل دلار به ریال ۱۰۰۰ تومان، یورو به ریال ۱۳۰۰ تومان و یورو به دلار ۱.۴ باشد. اگر یک واحد یورو را به دلار تبدیل کرده و با آن ریال بخریم و دوباره ریال را به یورو تبدیل کنیم ۱۰۰ تومان سود می کنیم. یعنی دو سبد متفاوت از دلار و ریال و یورو با ارزش یورویی یکسان قیمت ریالی یکسان ندارند.
                مثال ۲) فرض کنید قیمت فروش امروز نفت ۶۰ دلار و قیمت فروش آن برای تحویل در سال آینده ۸۰ دلار باشد. همچنین فرض کنید نرخ بهره ۲۰% و هزینه انبار و "بیمه" (به این دقت کنید) نفت توسط فروشنده ۵ دلار به ازای هر بشکه باشد. من اگر امروز ۶۰ دلار وام بگیرم و با آن همین الان نفت بخرم و بخواهم که نفت را سال آینده تحویل بگیرم قیمت نفت برای من برای تحویل در سال آینده ۶۰ (قیمت نفت) + ۱۲(نرخ بهره) +۵ (هزینه نگهداری و بیمه) = ۷۷ در می آید. لذا من می توانم دارایی که نفت را در سال آینده ۸۰ دلار می فروشد را با ۷۷ دلار تولید کنم. من هیچ پولی از جیبم ندادم (وام گرفتم) و سال آینده ۳ دلار سود قطعی می کنم.

فرض کنید قیمت خودرو صفرکیلومتر در کارخانه ۲۰ میلیون تومان و در نمایشگاه ۲۱ میلیون تومان است. شما می‌توانید با خرید فروی خودرو از کارخانه و فروش آن به خریدار نهایی ۱ میلیون تومان سود کنید. به این سود، سود آربیتراژی گفته می‌شود.
                شرکت های بین‌المللی که سهامشان در بورس کشورهای مختلف عرضه شده است نیز می‌توانند سود آربیتراژ داشته باشند.
                البته با توجه به پیشرفت تکنولوژی، کسب سود از قیمت گذاری اشتباه در بازار بسیار مشکل شده است.

اگر قیمت‌های بازار آتی بالاتر از نقد باشد: آربیتراژگر می‌تواند سهم پایه را در بازار نقد خریده و به طور همزمان در بازار آتی با قیمت مشخص به فروش برساند.

نکته بسیار کلیدی در مفهوم آربیتراژ این است که سبد دارای آربیتراژ باید در "همه حالت ها" بازده غیرمنفی داشته باشد و گرنه اصطلاح آربیتراژ به آن اطلاق نمی شود.

در عمل تقریبا هیچ سبدی را نمی توان یافت که دارای ریسک صفر باشد چرا که حتی مثلا وقتی یک سوداگر متوجه می شود که مثلا قیمت نسبی ین و پوند در ژاپن و دوبی یکسان نیست و لذا با انتخاب سبد مناسب می توان از این وضعیت بهره برد باز یک فاصله زمانی بسیار اندک بین انجام خرید و فروش وجود دارد که همین فاصله زمانی ریسکی ولو بسیار اندک را به موضوع تحمیل می کند (ممکن است تا بخواهیم ین را از جای ارزان تر بخریم و خرید را ثبت کنیم قیمت ین در جای دیگر جا به جا شود و ما ضرر کنیم) ولی معمولا از این ریسک های بسیار اندک صرفه نظر می کنیم.

منبع:بورسینس (که خودش هم از جاهای دیگر جمع‌آوری کرده)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

طلب شفای بیماری از طریق اسباب(حکایت خوبان)

حضرت موسی‌بن عمران مریض شد. بنی‌اسرائیل به عیادتش آمدند، بیماری او را تشخیص داده و گفتند: اگر به وسیله فلان گیاه خود را معالجه کنی، بهبودی خواهی یافت. موسی(ع) گفت: دارو استعمال نخواهم کرد تا خداوند بدون دوا مرا شفا عنایت کند. مدتی مریضی او ادامه یافت تا اینکه به او وحی شد که به عزت و جلالم سوگند شفایت نمی‌دهم، مگر اینکه خود را به وسیله همان دارویی که بنی‌اسرائیل گفتند مداوا کنی. بعد از این موسی(ع) آنان را خواست و گفت: همان دارو را بیاورید تا استفاده کنم. طولی نکشید که حضرت بهبودی یافت. اما از اینکه ابتدا به خداوند چنین گفته بود در دل بیمناک بود. خطاب رسید: موسی خیال داری با توکل خود حکمت و اسرار خلقت من را از بین ببری، بجز من چه کسی در ریشه گیاهان این فواید باارزش را قرار داده است؟ (1)

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

آهنگ‌های تاپ هایده که من دوست دارم...
                      اکنون دارم گل کاغذی را گوش می‌دهم... دیگه نگو دوسم داریـــــــــ باورم نمیشهـــــــــــــ تو اون نبودی که...
                      موسیقی برخی مواقع حال آدم را عوض می‌کند.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

سردار سلیمانی خطاب به ترامپ
                        ----------------------------
                        از فرمانده وقت خودتان بپرسید که چه کسی را به نزد من فرستاد و گفت آیا می‌شود به ما مهلت دهید، از نفوذتان استفاده کنید تا سربازان ما این چند ماه مورد حمله مجاهدان عراق قرار نگیرند تا از این کشور خارج شویم؟ یادتان رفته در در درون تانک‌ها برای سربازانتان پوشک بزرگسالان مهیا می‌کردید؟ آن وقت امروز کشور بزرگ ایران را تهدید می‌کنید؟ با چه پیشینه‌ای تهدید می‌کنید؟
                        *آقای ترامپ قمارباز! به شما می‌گویم بدان در آن جایی که فکر نمی‌کنید ما در نزدیک شما هستیم
                        *وی با بیان اینکه لازم نیست نیروهای مسلح ایران وارد شوند، من خودم و نیروی قدس سپاه حریف شماست، گفت: بدانید هیچ شبی نیست که ما به فکر نابودی شما نخوابیم و به آن فکر نکنیم.

نظر

• MOSTAFAVI
                          Banned
                          • Jun 2012
                          • 5636

ای که می پرسی نشان عشق چیست
                          عشق چیزی جز ظهور مهر نیست

عشق یعنی مشکلی آسان کنی
                          دردی از در مانده ای درمان کنی

در میان این همه غوغا و شر
                          عشق یعنی کاهش رنج بشر

عشق یعنی گل به جای خار باش
                          پل به جای این همه دیوار باش

عشق یعنی تشنه ای خود نیز اگر
                          واگذاری آب را، بر تشنه تر

عشق یعنی دشت گل کاری شده
                          در کویری چشمه ای جاری شده

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

علی، حقیقتی بر گونه اساطیر
                            "... علی ، رب النوع انواع گوناگون عظمت ها، قداست ها ، زیبایی ها و احساس های مطلق است. ازآن گونه مطلق هایی که بشر همواره دغدغه دیدن و پرستیدنش را داشته ، وهرگز نبوده ، ومعتقد شده که ممکن نیست درکالبد یک انسان تحقق پیدا کند ، و ناچار ، می ساخته است.

علی در همان حد مطلقی که پرومته در اساطیر ، روح تشنه و محتاج انسان را از فداکاری اشباع می کرده ، و دموستنس از قدرت و صداقت و لطف سخن، و هرکول از قدرت و نیرومندی جسم ، و خدایان دیگر از نهایت رقت و محبت و لطافت روح ، همه را در یک رب النوع جمع می کند . علی ، نیازهای را که در طول تاریخ، انسان ها را به خلق نمونه های خیالی ، و به ساختن الهه ها و رب النوع های فرضی می کشانده ، در تاریخ امروز اشباع می کند.

و از همه شگفت همه فضایل مطلقی را که ما ناچار در اسطوره ها و رب النوع ، حتی فرضی ، قابل جمع نیست ، در یک اندام عینی جمع کرده است. جنگ هایش را ملاحضه می کنیم و او را مانند یک رب النوع اساطیری می یابیم که با خون ریزی و بی باکی و نیرومندی شدید در حد مطلق پیکار می کند. به طوری که نیاز انسان را به داشتن و بودن یک احساس قدرت مطلق بشری، سیراب میکند.

و در کوفه ،در برابر یک یتیم ، چنان ضعیف و چنان لرزان و چنان پریشان می شود که رفیق ترین احساس یک مادر را به صورت اساطیری نشان می دهد. و در مبارزه با دشمن چنان بی باکی و خشونت به خرج می دهد. که مظهر خشونت شمشیر است . و شمشیرش ( ذوالفقار) مظهر برندگی و خون ریزی و بی رحمی نسبت به دشمن در مبارزه است. و در داخل ، از این نرمتر، و از صمیمی تر ، و از این پرگذشت تر پیدا نمیشود.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                              ای که می پرسی نشان عشق چیست
                              عشق چیزی جز ظهور مهر نیست

عشق یعنی مشکلی آسان کنی
                              دردی از در مانده ای درمان کنی

در میان این همه غوغا و شر
                              عشق یعنی کاهش رنج بشر

عشق یعنی گل به جای خار باش
                              پل به جای این همه دیوار باش

عشق یعنی تشنه ای خود نیز اگر
                              واگذاری آب را، بر تشنه تر

عشق یعنی دشت گل کاری شده
                              در کویری چشمه ای جاری شده
                              سلام. چه قدر زیبا و فوق‌العاده بود این مطالب شما.
                              @};-@};-@};-@};-@};- @};-
                              به خصوص این شعر چه قدر زیبا بود...
                              عالی.
                              درجه یک.

سپاس.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در پی دو تا افزونه‌ی جستجوگر که برای مرورگر (فایرفاکس/کروم/اینترنت‌اکسپلورر) گذاشتیم این بار هم یک افزونه برای خودم ساختم که گفتم اینجا اشتراک بگذارم شاید دوستان هم به دردشان بخورد:

افزونه‌ی جستجوی سایت «به‌پارسی» :

OpenSearch plug-in به‌پارسی

به کمک این افزونه می‌توانید در نوارجستجوی مرورگرتان (در کنار گوگل و بینگ و یاهو و ...) این را نیز بیافزایید و به کمک آن در تارنمای به‌پارسی واژه‌های مورد نگرتان را جستجو کنید.
                                این تارنما برابر پارسی واژه‌های بیگانه را برای شما می‌یابد.
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/08/03, 14:29.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X