هنر آشپزی

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #1

    هنر آشپزی

    آموزش قورمه سبزی کاملا تصویری !




    مواد لازم:

    گوشت خورشتی گوساله یا گوسفندی (من گوساله رو ترجیح میدم)......................... ۴۰۰ گرم
    لوبیا قرمز ..................................... نصف پیمانه (به ازای هر نفر ۱ قاشق غذاخوری)
    پیاز متوسط .................................. ۲ عدد
    سبزی قرمه (تره - جعفری - شنبلیله - گشنیز).................................. ۴۰۰ گرم

    لیمو عمانی .................................. ۶ عدد
    نمک و فلفل و رزدچوبه و زعفران به مقدار لازم
    روغن به مقدار لازم

    اول از همه یه قابلمه رو توش آب بریزین و گوشتها رو بگذارین بپزه

    پیازها رو خرد کنین

    تو روغن تفت بدین

    و به گوشت اضافه کنین

    بهدش لوبیا ها رو بشورین و بگذارین همراه با گوشت و پیاز بپزه تو این مرحله اگه زیر اجاق زیاد بود هم اشکالی نداره وقتی که گوشت پخت

    سبزی قرمه رو که قبلا پاک کردین و شستین و بعدش هم خرد شده و سرخ شده رو بهش اضافه کنین

    روی اجاق کفگیرک بگذارین و بذلریت تا میتونه روی حرات کم قلقل کنه تا جا بیوفته. رمز موفقیت در قرمه سبزی همینه. یعنی باید وقت داشته باشین و بگذارین ساعتها روی اجاق بپزه.

    بعدش لیمو عمانی ها رو بشورین و با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنین و به خورشت اضافه کنین بعدش نمک و فلفل و زردچوبه رو همراه با کمی زعفرون اضافه کنین و بگذارین باز هم روی اجاق تا اومدن مهمونها قل قل کنه ... میگن اگه قرمه سبزی زیاد رو اجاق بمونه دیگه سبزیش خاصیتشو از دست میده .. اما خب اینطوری خوشمزه تره ... قضاوت با خودتون

    این هم قرمه سبزی ما

    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #2
    برنج لقمه ای







    برنج لقمه ای غذایی کامل و سیر کننده برای سحری روزه داران است که البته باید شب قبل پخته شود. این غذا برای افراد بی اشتهایی که صبحها تمایل به خوردن چیزی ندارند خیلی مناسب است.

    مواد لازم:

    برنج=۱ پیمانه
    ماست=دو قاشق
    سیب زمینی آب پز شده=۳ عدد
    آب=2 پیمانه
    تخم مرغ=1عدد
    فلفل دلمهای رنگی=نصفی یا یک عدد خیلی کوچک
    هویج=1عدد
    پیاز داغ=1عدد
    فیله مرغ=سه عدد
    ابلیمو و نمک=مقداری

    برای پختن این غذا ابتدا یک پیمانه برنج خود را با نمک و اب و روغن کته می پزید با این تفاوت که قبل از کشیده شدن کامل آب برنج دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید. برنج باید دم بکشد اما نباید ته بگیرد. وقتی برنج پخت و خنک شد سیب زمینی اب پز شده را رنده کرده ( رنده ریز ) و روی برنج بریزید. یک عدد تخممرغ را به مخلوط برنج سیبزمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید. ته قابلمهای را روغن بریزید و دو عدد سیبزمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمههای قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینیها بچینید و ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمهها بپزد اما شکل خود را حفظ کند. دلیل چیدن سیبزمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایقها است که این قایقها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آنها تغییر رنگ ندهد. لقمههای قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید. بعد از پخت درتابهای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمهای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.فیلههای مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتیمتری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید. همان طور که مشاهده کردید این غذا تمامی مواد مورد نیاز بدن را دارد و تا افطار شما را پر انرژی نگه می دارد. ضمن اینکه به سادگی هم خورده می شود.


    نوش جان
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #3
      آشنایی با روش تهیهی لازانیای اسفناج و گردو


      آشنایی با روش تهیهی لازانیای اسفناج و گردو


      این لازانیا برای افراد گیاهخوار و یا کسانی که دوست دارند بیشتر غذاهای گیاهی بخورند، مناسب است.


      مواد لازم:

      پنیر پارمیسان رنده شده دو فنجان
      آب و پوست رنده شده 2 عدد لیمو
      گردو یک و نیم الی دو قاشق غذاخوری
      اسفناج خرد شده نیم کیلو
      نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
      مریم گلی تازه 20 گرم
      کره مقداری
      لازانیا 12 ورقه

      روش تهیه:

      * دمای فر را روی 190 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
      * نیمی از پنیر پارمیسان را با پوست رنده شده و آب لیمو و گردو مخلوط کنید.
      * یک چهارم از این مواد را کنار بگذارید و باقیمانده را با اسفناج مخلوط نموده، به مقدار مناسب به آنها نمک و فلفل بزنید. * برگهای مریم گلی را در کره تفت دهید و نیمی از آن را داخل ترکیب پنیر و اسفناج بریزید و باقیمانده را برای روی غذا نگه دارید.
      * ورقههای لازانیا را داخل ظرفی بچینید و روی آنها را با ترکیب اسفناج و پنیر پر کنید و روی آنها را با لازانیا بپوشانید. به همین ترتیب چند لایه لازانیا را روی هم بچینید و در آخر با ترکیب پنیر و گردویی که کنار گذاشته بودید سطح آنها را بپوشانید.
      * داخل ظرف حدود یک چهارم لیوان آب بریزید و روی آنها پنیر و برگههای مریم گلی سرخ شده و ترد را بچینید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه داخل فر که آن را از پیش گرم نمودهاید، قرار دهید.
      نوش جان
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #4
        خورش مرغ و کرفس

        خورش کرفس را هم با گوشت میپزند، هم با مرغ.

        مواد اولیه:
        مرغ چهار تکه

        کرفس خرد شده 500 گرم
        برگ کرفس ساطوری شده یک پیمانه
        پیاز متوسط یک عدد
        گرد لیمو امانی دو قاشق غذاخوری
        نمک، فلفل و روغن مایع به میزان لازم

        طرز تهیه:
        * پیاز را خلالی خرد کرده و به همراه مرغ تفت میدهیم.

        * برگ کرفس را نیز افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم.
        * سپس نمک و فلفل میافزاییم.
        * ساقه کرفس را جداگانه تفت داده و به مواد فوق اضافه میکنیم.
        * در 20 دقیقه آخر پخت پودر لیمو را اضافه کرده میگذاریم تا غذا جا بیفتد.


        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #5
          اسنک قارچ و مایونز

          مواد لازم برای 2 تا 3 نفر

          قارچ: 2 پیمانه، ورقه شده
          پیاز: 1 عدد متوسط، ریز شده
          سیر: 1 حبه، ریز یا رنده شده
          نمک و فلفل: به مقدار لازم
          پاپریکا
          : نصف قاشق چایخوری
          سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
          پنیر پیتزا: به مقدار لازم
          ریحان تازه: چند برگ
          نان اسنک: 8 عدد (ساده یا روگن)


          طرز تهیه

          مرحله 1 - مقداری روغن در تابه ریخته و پیاز را به آن بیافزائید. سپس آنرا تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

          مرحله 2 - سیر را اضافه کنید و چند دور تفت دهید. سپس قارچ های ورقه شده را افزوده و تفت دهید تا نرم شوند.

          مرحله 3 - نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کرده و بعد از 2 تا 3 دور تفت دادن حرارت را خاموش کنید.

          مرحله 4 - روی هر ورق نان را 1 قاشق چایخوری سس مایونز بمالید. سپس مقداری از مایه را روی یکی از نان ها قرار داده، کمی پنیر پیتزا بریزید و در نهایت چند برگ ریحان بگذارید.

          مرحله 5 - نان دیگر را روی نان پر شده گذاشته و در ساندویچ ساز قرار داده تا پنیر آب شود. اسنک آماده شده را همراه با سس دلخواه سرو نمائید.


          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #6
            قلیه اسفناج

            سایت لذت آشپزی : این خوراک خیلی خوشمزه است و طعم جدید و متنوعی دارد. اگر لوبیا چشم بلبلی و اسفناج را دوست دارید حتماً امتحان کنید و لذت ببرید.
            مواد لازم برای 4 نفر:

            اسفناج خردشده 400 گرم

            لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
            گوشت چرخکرده 200 گرم
            پیاز 1 عدد کوچک + 1 بزرگ
            کشک برای تزئین
            نمک و فلفل به مقدار لازم
            نعناع داغ و سیر داغ و پیاز داغ برای تزیین


            طرز پخت:

            * لوبیاها رو بعد از شستن، با یک لیوان آب بگذارید بپزد تا جایی که آبش به خوردش برود و خیلی هم نرم نشود.
            * پیاز کوچک را درون گوشت رنده کرده و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و ازشون قلقلیهای کوچولو درست کرده و کنار بگذارید.* اسفناجهای خرد شده را بدون روغن تفت دهید تا سبک شود و آبش گرفته شود.
            * پیاز را خلالی کرده و توی روغن سرخ کنید. سبک که شد زردچوبه را هم اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا طلایی شود. 2 تا 3 قاشق آن را برای تزیین بردارید.
            روغن اضافیاش را خالی کرده و قلقلیها را درون همان تابه بریزید و یک تاب بدهید تا خودش را به اصطلاح بگیرد اما سرخ نکنید. (بعد از ریختن قلقلیها همیشه وقتی میخواهید هم بزنید از قاشق استفاده نکنید که له نشود. کمی که گرم شد خود تابه را تکان دهید تا کوفتهها راحت جدا شوند و هم بخورند. برای سیب زمینی سرخ کرده هم همینطور)
            * بعد 2 لیوان آب جوش درونش بریزید (حتماً آب داغ باشد) و بگذارید بپزد.
            * سپس لوبیا و اسفناجها را هم اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید و درش را ببندید.* در این فاصله نعناع داغ درست کنید. به این صورت که روغن را بگذارید گرم شود و نعناع خشک را درونش بریزید و هم زده و بردارید. سیر را هم حلقهای کرده و با زردچوبه تفت دهید. پیاز داغ را هم آماده کنید و کشک را هم بجوشانید
            * آب این غذا نباید زیاد باشد. بعد از هم مزه شدن و جا افتادن، توی ظرف سرو میریزیم و با موادی که آماده کردیم تزیین میکنیم.
            * این غذا را هم میتوان با نان خورد و هم با برنج سرو کرد.



            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #7
              نان آفتابگردان

              بافت این نان را نیز می توان با خمیر شیرمال تهیه کرد و سپس به شکل گل آفتابگردان درست نمود. تعداد این نان بستگی به بزرگی و کوچکی قالب دارد.

              مواد لازم

              خمیر نان شیرمال با نیم کیلو آرد
              کنجد: به مقدار لازم
              زرده تخم مرغ: 1 عدد
              شیر: 1 قاشق غذاخوری

              طرز تهیه

              مرحله 1 - خمیر نان شیرمال را تا آخر مرحله 2 انجام دهید.

              مرحله 2 - بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد به خمیر ورز ثانویه داده و خمیر را به 3 قسمت با اندازه های کوچک، متوسط و بزرگ تقسیم کنید (این تقسیم بسته به اندازه قالب مورد استفاده دارد) و به شکل چانه در آورده، برای 4 تا 8 دقیقه دیگر استراحت دهید.



              مرحله 3 - کف قالب را با قلمو چرب کنید، اولین چانه از خمیر بزرگ را به اندازه قطر قالب به کمک وردنه باز کرده و درون قالب پهن کنید، سپس به 8 قسمت برش بزنید بطوریکه به انتها نرسد سپس هر مثلث درست شده را روی خمیر برگردانید.




              مرحله 4 - خمیر متوسط بعدی را نیز به همین روش باز کنید بطوریکه باندازه گردی باز مانده داخل خمیر اولی باشد و اینبار طوری برش بزنید که هر مثلث بین برش های قبلی قرار بگیرید و به همان صورت روی خمیر قبلی برگردانید.




              مرحله 5 - خمیر کوچک بعدی را به همان صورت گرد در جای خالی و وسط قرار دهید، سپس روی قالب را با پارچه تمیز پوشانده و برای 45 دقیقه استراحت دهید.




              مرحله 6 - شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به کمک قلمو روی نان بزنید و سپس کنجد پاشیده، در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 تا 210 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.

              مرحله 7 - برای رنگ روی نان از شعله بالای فر برای چند دقیقه استفاده کنید. به کمک چاقو دور نان را از قالب جدا کنید و نان را در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو نمایید.

              منبع : سایت آشپزی ملک بانو
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #8
                رشته خوشکار، شیرینی مخصوص گیلانی ها در ماه رمضان

                مواد لازم
                – آب 4 پیمانه
                – مغز گردو چرخ شده 100 گرم
                – مغز هل ساییده شده به میزان لازم
                – آرد برنج 2 پیمانه پلو پز
                - روغن مایع برای سرخ کردن
                – دارچین 1 قاشق مرباخوری
                – شکر 5/1 پیمانه

                مواد لازم برای شربت

                – آب 5/1 لیوان
                – دارچین 1 قاشق مرباخوری
                – شکر به میزان لازم

                طرز تهیه


                ابتدا برنج را می شوییم و چند ساعتی آنرا خیس می کنیم و بعد آنرا روی دستمالی می ریزیم تا آب آن گرفته شود .سپس برنج را آسیاب می کنیم تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید ( بهترین برنج را برای رشته خوشکار که شیرین و چسبان باشد در شمال ایران به نامهای برنج هاشمی ، کاظمی و غریب معروف است ) آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط می کنیم و چند ساعتی آن را کنار می گذاریم. سپس آب اضافی را که روی آرد جمع شده را به آرامی خالی می کنیم و مایه را در ظر ف مخصوص شانه خوشکار می ریزیم ( این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است ) یک سینی مسی را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب می کنیم و انگشتان را روی تک تک سوراخهای شانه می گذاریم و آن را روی سینی قرار می دهیم و یکباره انگشتان را بر می داریم و مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک ترسیم می کنیم. بعد از چند ثانیه آن را برمی داریم و روی پارچه تمیزی قرار می دهیم و بلافاصله چهار گوشه آنرا به داخل تا می کنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی می آوریم و از مایه وسط روی یک سمت از آن می ریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است ، روی آن می آوریم و با کنار دستها اطراف آن را می چسبانیم. تمام مایه را به همین روش انجام می دهیم. سپس جداگانه روغن مایع را داغ و رشته خوشکارها را در حد طلایی سرخ می کنیم و در شربت می غلتانیم و در ظرف مناسبی می چینیم .طرز تهیه شربت : آب و شکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا قوام بیاید. از روی حرارت بر می داریم و پودر دارچین را به آن اضافه می کنیم.طرز تهیه خوشکار : مغز گردو ، مغز هل ، شکر و اگر مایل باشیم کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط می کنیم به حدی که چسبندگی میان آنها ایجاد شود




                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #9
                  شیرینی تر کاکائویی بدون تخم مرغ

                  این شیرینی تر و کم چرب، بدون تخممرغ تهیه میشود.
                  زمان تهیه: 10 دقیقه
                  زمان پخت: 50 دقیقه

                  مواد لازم برای 9 نفر:

                  آرد: یک پیمانه

                  شکر: سه چهارم پیمانه

                  پودر کاکائو: نصف پیمانه

                  بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری

                  * سس سیب شیرین نشده: یک سوم پیمانه

                  روغن کانولا: یک چهارم پیمانه

                  شیر سویا: دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چایخوری سرکه

                  طرز تهیه:

                  • فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

                  • درون یک قالب 21*21 سانتیمتر را چرب کرده و آرد بپاشید.

                  • مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.

                  • مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت 50 دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.

                  • قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.

                  • پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل میتوانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.

                  * طرز تهیه سس سیب:

                  تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آنها را بگیرید.

                  سپس آنها را قاچ زده و بشویید.

                  سیبها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیبها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.

                  حالا سیبها آماده است. با پشت قاشق، سیبهای پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.


                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #10
                    قطایف، شیرینی محبوب کشورهای عربی

                    این شیرینی در ماه رمضان در کشورهای عربی بسیار طرفدار داشته و در ترکیه به نام (تاش کاداییف) معروف است.

                    میتوانید مواد میانی این شیرینی را به دلخواه تغییر دهید و از کرم پاتیسیر یا انواع پنیر، گوشت و سبزیجات برای پرکردن قطایف استفاده کنید.


                    مواد لازم برای تهیه خمیر قطایف:
                    آرد 1 و یک دوم پیمانه

                    مایه خمیر سه چهارم قاشق چایخوری
                    شکر 1 قاشق چایخوری
                    آب گرم 1 و یک دوم پیمانه
                    نمک یک پنسه
                    روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

                    مواد میانی قطایف:
                    شکر 4 قاشق چایخوری

                    دارچین 2 قاشق چایخوری
                    گردوی خردشده 220 گرم

                    مواد لازم برای تهیه شربت قطایف:
                    شکر 2 و یک دوم پیمانه

                    گلاب یک چهارم پیمانه
                    آب 1 و یک دوم پیمانه
                    هل 3 عدد
                    دارچین 3 شاخه
                    آب لیمو ترش 1 قاشق چایخوری

                    طرز تهیه:
                    * مایه خمیر، شکر و یک چهارم پیمانه آب را با هم مخلوط کنید تا مایه خمیر و شکر در آب حل شود.

                    * آرد و نمک را الک کنید و در کاسه ای بریزید. میان آرد را گود کنید و یک پیمانه آب و مخلوط مایه خمیر را در مرکز آن بریزید. سپس به آرامی آنها را مخلوط کنید تا مخلوط کاملاً صاف و یکدست شود. روی خمیر را یک ساعت بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا خمیر عمل بیاید.
                    * در یک تابه نچسب، مقداری روغن گرم کنید و حدود یک و یک دوم قاشق سوپخوری از مواد را به شکل دایره بریزید (حدوداً به قطر 7 سانتی متر). سپس صبر کنید تا زیر آن کمی طلایی شود و روی آن حبابهایی به وجود آید. اگر مخلوط سفت بود آب باقیمانده را به خمیر اضافه کنید. تمام خمیر را به همین ترتیب در روغن سرخ کنید دقت داشته باشید که تنها یک سمت خمیر در روغن سرخ میشود.
                    * قطایف آماده را در بشقابی بچینید و روی آن را بپوشانید. در این فاصله، مواد میانی را آماده کنید.
                    طرز تهیه مواد میانی قطایف:
                    تمام مواد میانی را با هم مخلوط کنید و یک قاشق سوپخوری از آن را روی سمت نپخته و سرخ نشده خمیر قرار دهید. لبه خمیر را مانند قطاب روی هم آورید و با انگشت فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبند. سپس قطایف را در روغن فراوان سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.

                    قطایف داغ را در شربت ولرم بیندازید و آن را داغ یا سرد سرو کنید.

                    طرز تهیه شربت:
                    مواد شربت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن، حدود پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید تا قوام بیاید. سپس مواد را از روی حرارت کنار بگذارید تا کمی خنک شود.




                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #11
                      دلمه گوجه فرنگی

                      گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای C و A ، اسیدفولیک یا بتا کاروتن و مقدار کمی ویتامینهای گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی نیز هست.
                      مــواد لازم:

                      گوجه فرنگی درشت 5 عدد
                      جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپخوری
                      کرفس نگینی خردشده 1 ساقه
                      کنسرو ماهی تن 1 قوطی
                      پیاز نگینی خردشده 1 عدد
                      فلفل دلمهای کوچک نگینی خردشده 1 عدد
                      سس مایونز 2 قاشق سوپخوری
                      نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
                      آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

                      طرز تهیه :
                      گوجهفرنگیها را بشویید و قسمت سر آنها را به صورت افقی برش بزنید و کنار بگذارید. داخل شکم گوجه فرنگیها را با یک قاشق کوچک یا چاقو خالی نمایید.
                      جعفری خردشده را با کرفس مخلوط نموده، کنسرو ماهی تن را با چنگال خرد و با جعفری و کرفس مخلوط کنید. سپس پیاز و فلفل دلمه ای را با مواد قبل مخلوط نمایید.
                      حالا سس مایونز را در ظرفی بریزید و مقداری نمک، فلفل و آویشن به آن بیفزایید و کمی هم بزنید.
                      اکنون آبلیمو را در سس بریزید و پس از آنکه سس یکدست شد، آن را با مواد ماهی تن و سبزیجات مخلوط کنید. سپس با قاشق از مواد آماده درون شکم گوجه فرنگی بریزید. سر گوجهفرنگیها را به صورت مورب روی آنها قرار دهید. حالا دلمه ها را درون ظرف مناسب سرو بریزید.

                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #12
                        قرمزه نخودچی؛ غذای محلی اصفهان

                        قرمزه نخودچی از نمونه غذاهای سنتی و قدیمی در اصفهان میباشد که در حال حاضر کمتر پخت میشود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه قرمزه نخودچی آشنا میشوید.
                        مواد لازم برای 4 نفر:
                        گوشت گوسفند 130 گرم، چرخ شده و بدون چربی

                        آرد نخودچی 1 پیمانه
                        نمک و فلفل به مقدار لازم
                        زردچوبه 1 قاشق چایخوری
                        نعناع خشک 2 قاشق مربا خوری
                        رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
                        آب 5 پیمانه
                        پیاز متوسط 1 عدد، خرد شده
                        پیاز متوسط 1 عدد، رنده شده

                        طرز تهیه:
                        مرحله 1 - در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و 1 قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید.

                        مرحله 2 - 1 پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد.


                        مرحله 3 - از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید.

                        مرحله 4 - در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.

                        مرحله 5 - قرمزه های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت 2 دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایمتر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه ها پخته شوند. قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.
                        نکات
                        1. گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه ها جلوگیری شود.

                        2. در صورتی که نمیتوانید گوشت قرمز مصرف کنید، گوشت چرخ شده مرغ را جایگزین آن کنید.

                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #13
                          پیتزا نان بربری

                          در صورتیکه مایل هستید یک شام راحت و ساده برای خود تهیه کنید، می توانید این پیتزای ساده را با نان بربری درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

                          مواد لازم برای 2 نفر
                          1. نان بربری: 1 عدد

                          2. سوسیس گوشت یا مرغ: 3 عدد
                          3. فلفل دلمه کوچک: 1 عدد، خرد شده
                          4. پیازچه: 3 عدد، قسمت سفید و ریز خرد شده
                          5. خیار شور: 3 عدد متوسط، ریز خرد شده
                          6. جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری، ریز خرد شده
                          7. سس کچاب: 1 قاشق مرباخوری
                          8. سس مایونز: 1 قاشق غذاخوری
                          9. پنیر پیتزا: به مقدار لازم

                          طرز تهیه

                          مرحله 1 - نان بربری را به اشکال دلخواه برش زده و کنار بگذارید.



                          مرحله 2 - سوسیس را نسبتا ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید، بعد از سرد شدن در کاسه ای ریخته و مابقی مواد لازم بجز پنیر و نان را با آن مخلوط کنید.



                          مرحله 3 - روی هر برش نان ابتدا کمی پنیر پیتزا ریخته، سپس 1 تا 2 قاشق از مواد را بریزید و در نهایت روی مواد را با پنیر پینزا بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با حرارت بالا گریل کنید تا پنیرها آب شوند. سپس در ظرف مورد نظر چیده و همراه با سس دلخواه و سالاد سرو کنید.



                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #14
                            فرنی زنجبیلی

                            فرنی یکی از مناسبترین مواد غذایی است که غلیظ نیست و فشاری بر معده وارد نمیکند. فرنی جسم تحلیل رفته از کالری را تقویت میکند.
                            مواد لازم:
                            شیر سرد یک پیمانه

                            آرد برنج یک قاشق سوپخوری
                            شکر دو قاشق سوپخوری
                            گلاب یک قاشق سوپخوری
                            زنجبیل نصف قاشق چایخوری

                            طرز تهیه:
                            * شیر، آرد برنج، زنجبیل و شکر را داخل قابلمه میریزیم و مخلوط میکنیم تا آرد حل شود. باید توجه داشته باشیم که اگر شیر گرم باشد آرد باز نشده و فرنی یک دست و لطیف نخواهد شد.

                            * حرارت را روشن میکنیم و از همین لحظه مدام باید هم بزنیم.
                            * حدود 10 تا 15 دقیقه طول میکشد تا فرنی خودش را بگیرد.
                            * به هم زدن را ادامه میدهیم تا فرنی به غلظت مطلوب برسد.
                            * حال گلاب را افزوده و بعد از مخلوط کردن از روی حرارت برداشته و سرو میکنیم.
                            نکته
                            لازم به ذکر است فرنی بعد از این که حرارت خود را از دست داد دو تا سه برابر غلیظتر میشود.


                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #15
                              مسقطی لیمو و گلاب

                              مواد اولیه:
                              نشاسته گل 200 گرم

                              خلال بادام و پسته 100 گرم
                              شکر 400 گرم
                              آب شش تا هفت پیمانه یا یک و نیم لیتر
                              گلاب نصف پیمانه
                              کره 150 گرم
                              آبلیمو دو قاشق سوپخوری
                              رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم

                              طرز تهیه:
                              * نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میکنیم.

                              * سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.
                              * شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط میکنیم.
                              * کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود.
                              * مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آبلیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
                              * مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کردهایم، ریخته (میتوانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را میریزیم و سطح روی آن را صاف میکنیم و پس از خنک شدن برش میزنیم.

                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              در حال کار...
                              X