هنر آشپزی

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #16
    پلو مخلوط ماهی و میگو

    مواد اولیه :
    برنج 500 گرم
    ماهی شیرو میگو پاک کرده هر کدام 300 گرم
    گشنیز خرد شده دو پیمانه
    شنبلیله یک قاشق سوپخوری
    پیاز نگینی خرد شده یک عدد
    کشمش یک پیمانه
    آب تمرهندی صاف شده یک پیمانه
    نمک، فلفل قرمز، زیره و زردچوبه و روغن و تخم گشنیز به میزان لازم


    طرز تهیه:
    ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت میدهیم. ماهی و میگو را در آب جوش انداخته با سرکه و کرفس به مدت پنج دقیقه میجوشانیم تا بوی زخم آن گرفته شود. سپس ماهیها و میگوها را در آبکش میریزیم تا آب آن به طور کامل گرفته شود. سپس آنها را به پیاز داغ افزوده و نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد اضافه میکنیم. بعد سبزیها را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط نموده، آب تمرهندی را اضافه کرده و تفت میدهیم. برنج را آبکش نموده تخم گشنیز و زیره را کمی تفت داده، سپس به همراه سایر مواد، آن را لابهلای برنج ریخته و با آب و روغن برنج را دم میگذاریم. این پلو حدود یک ساعت زمان میبرد تا آماده شود. سپس پلو مخلوط را در دیس کشیده و در صورت تمایل با کشمش سرخ شده آن را تزیین نموده و سرو میکنیم.


    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #17
      عسل حلوا

      مواد اولیه:
      آرد برنج یک کیلوگرم

      عسل 700 گرم
      کره 500 گرم
      پسته چرخ شده و مغز هل کوبیده به میزان لازم
      زعفران آب شده به میزان لازم

      طرز تهیه:
      * ابتدا آرد برنج را با کره که آن را از قبل داغ کرده ایم کمی تفت میدهیم.

      * سپس عسل را با حرارت ملایم کمی گرم میکنیم.
      * عسل، زعفران و آرد برنج ولرم را با هم کاملاً مخلوط میکنیم.
      * پودر هل را نیز به آن افزوده و با دست مالش میدهیم تا عسل و آرد جذب هم شود.
      * مایه را در سینی مناسب که کمی چرب کردهایم به قطر 5/1 سانتیمتر به طور یکنواخت پهن میکنیم.
      * وقتی کمی سرد شد آن را به صورت لوزی یا چهار گوش برش میزنیم و روی آن را با مغز پسته چرخ شده و کمی پودر هل تزئین میکنیم.

      نکتــه
      عسل را کمکم به آرد برنج تفت داده اضافه میکنیم تا به غلظت مناسب برسد. به دلخواه میتوان در این حلوا از یک قاشق سوپخوری زعفران آب شده استفاده کرد.


      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #18
        آش رشته آذری

        مواد اولیه:
        سبزی آش پاک شده یک کیلوگرم
        رشته آش 400 گرم
        نخود، لوبیا چیتی و عدس پخته روی هم یک و نیم پیمانه
        جو پخته شده یک پیمانه
        هویج رنده شده یک پیمانه
        کلم برگ خرد شده دو پیمانه
        پیاز داغ نصف پیمانه
        نعنا و سیر داغ به میزان لازم
        نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
        روغن دو قاشق غذاخوری


        طرز تهیه
        تمام حبوبات، جو، کلم و هویج را به همراه سبزی آش میپزیم. پس از نیم پز شدن، نیمی از پیازداغ و مقداری سیر و نعنا داغ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد. بعد از جا افتادن، رشته آش را افزوده و باقی پیاز داغ و روغن را اضافه میکنیم و تا زمان جا افتادن رشته روی شعله گاز میگذاریم.


        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #19



          مقلوبه؛ غذای لبنانی

          این غذا یکی از معروفترین غذاهای لبنانی میباشد که در اکثر مهمانیها از آن استفاده میشود.
          مواد اولیه:

          برنج آبکش شده سه پیمانه

          بادمجان حلقه شده کوچک و سیبزمینی حلقه شده هر کدام سه عدد
          پیاز حلقه شده دو عدد
          گوشت راسته یا خورشی 150 گرم
          نمک و بهارات یا ادویه عربی و روغن و زردچوبه و دارچین به میزان لازم
          طرز تهیه:
          * برای آماده کردن آن بادمجانها، سیبزمینی و پیاز را سرخ میکنیم.

          * گوشت را با کمی زردچوبه و پیاز میپزیم.
          * کف ظرف تفلون را چرب کرده و نان میگذاریم.
          * روی نان به ترتیب برنج، گوشت سیبزمینی، پیاز و بادمجان قرار میدهیم و روی آنها دارچین و بهارات میریزیم به همین ترتیب ادامه میدهیم تا برنج و مواد تمام شود و با حرارت ملایم یک و نیم ساعت میگذاریم تا دم بکشد.
          مواد لازم بهارات:
          تخم گشنیز، میخک سه عدد، زیره سبز و سیاه، زردچوبه، زنجـبیل، دارچین هل، گلمحمدی، فلفل قرمز یا ســیاه، جوزهندی رنده شده یک عدد

          طرز تهیه:

          تمام مواد به یک اندازه باشد به جز مواردی که گفته شد آنگاه مواد را داخل تابه با حرارت کم و بدون روغن به مدت دو دقیقه تفت داده و آسیاب کرده و در ظرف در بسته نگهداری میکنیم.
          نکته:
          * بهتر است در آب برنج کمی زردچوبه بریزید تا برنج رنگ بگیرد.


          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #20


            کوکو پاستا

            مواد اولیه:
            پاستای رشتهای 250 گرم
            رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
            تخممرغ دو عدد
            نمک و فلفل به میزان لازم
            روغن به میزان لازم


            طرز تهیه :
            این غذا هم بسیار خوشمزه است و هم از مواد بسیار کمی در آن استفاده شده که در تمام خانهها وجود دارد. پاستا را درون آب جوش و نمک میریزیم تا کمی نرم شود. سپس آن را آبکش میکنیم. داخل ظرف گودی پاستا، رب گوجهفرنگی، تخممرغ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون تابه با روغن سرخ میکنیم. این کوکو را میتوانیم یک جا سرخ کرده یا از قالب استفاده کنیم.



            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #21
              کوکو سبزی در نان تست





              مواد لازم

              سبزی کوکو ( تره، گشنیز، جعفری، کمی شنبلیله و کاهو ) : نیم کیلو

              تخم مرغ : 3 عدد

              نمک و فلفل : به مقدار لازم

              زرشک و گردو در صورت تمایل : 1 قاشق غذاخوری از هر کدام

              روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم

              آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری

              نان تست : 1 بسته



              طرز تهیه

              مرحله 1 - سبزی کوکو را پاک کرده، شسته و وقتی آب آن گرفته شد، ریز خرد کرده و در کاسه ای بریزید.

              مرحله 2 - تخم مرغ ها را دانه دانه روی سبزی ها ریخته و مخلوط نمائید.

              مرحله 3 - آرد را کم کم افزوده و مایه را هم بزنید، سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و در صورت تمایل گردو و زرشک را نیز بیافزائید و مایه کوکو را خوب مخلوط نمائید.

              مرحله 4 - تابه ای را روغن ریخته و روی حرارت بگذارید، داخل نان تست را به کمک سر لیوان یا قالب در آورده، سپس آنرا در تابه گذاشته و 1تا 2 قاشق از مایه سبزی را درون آن ریخته و اجازه دهید سرخ شود، بعد برگردانده و سمت دیگر را نیز سرخ کنید.


              نکات

              می توانید کوکو را در نان باگت هم درست نمائید، برای اینکار نان باگت را به قطعات 2 سانتیمتری برش داده و داخل آنرا در آورده به طوریکه به بدنه آسیب نرساند، سپس در تابه گذاشته و بین آنرا مایه کوکو سبزی بریزید و سرخ کنید.

              می توانید نصف ار مایه کوکو را در تابه ریخته و سپس مخلوط زرشک و گردو را روی آن بریزید و بعد مابقی مایه را اضافه کنید.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #22


                مرغ بالزامیک

                مواد لازم:
                سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان 3 عدد
                پودر فلفل سیاه برای مزه دار کردن
                پودر سیر 1 قاشق چایخوری
                نمک به مقدار لازم
                روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
                پیاز خرد شده 1 عدد
                سرکه بالزامیک نصف فنجان
                گوجه خرد شده نیم کیلوگرم
                برگ ریحان خشک شده 1 قاشق چای خوری
                رزماری 2 قاشق چای خوری
                آویشن خشک شده نصف قاشق چای خوری

                روش تهیه:
                * سینهی مرغ را با فلفل و نمک و پودر سیر مزه دار کنید.
                * در ماهیتابه روغن زیتون را داغ کنید و پیاز و مرغ را داخل آن سرخ نمایید.
                * سپس گوجه فرنگی و سرکه بالزامیک را روی آنها بریزید و با انواع سبزیجات معطر رزماری، آویشن و ریحان، طعم آن را طبق ذائقه خود تنظیم نمایید.
                * مواد میبایست حدود 15 دقیقه بجوشند تا مرغ کاملاً پخته شوند.

                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #23


                  پَد پی گَی ؛ غذای تایلندی

                  این دستور یک غذای تایلندی میباشد که خیلی سریع در حدود 10 دقیقه آماده میشود و مزه ای متفاوت دارد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پَد پی گَی آشنا میشوید.
                  مواد لازم برای 5 نفر:

                  سینه مرغ 1 عدد
                  سیر 2 حبه
                  فلفل دلمه قرمز، نارنجی و سبز نصف از هر کدام، خلالی شده
                  لوبیا سبز پخته شده 2 پیمانه
                  سویا سس به مقدار لازم
                  فلفل سیاه به مقدار لازم
                  ریحان تازه به مقدار لازم
                  طرز تهیه:

                  مرحله 1 - سیر و فلفل قرمز (در صورت تمایل برای تند شدن غذا) را با هم کوبیده و در مقداری روغن تفت دهید، سینه های مرغ را خلالی خرد کرده، به سیر افزوده و اجازه داده در حین تفت دادن پخته شود.
                  مرحله 2 - سویا سس را به مقدار مناسب اضافه کنید. (سویا سس شور مزه است و استفاده زیاد آن باعث شوری غذا میشود)
                  مرحله 3 - فلفل دلمهها را به همراه فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دهید.
                  مرحله 4 - در نهایت لوبیا پخته و ریحان را افزوده و کمی تفت داده، نیازی نیست مواد سرخ شوند فقط در حد تفت دادن کافی است تا تازگی سبزیجات حفظ شده و ریحانها له نشوند، خوراک آماده شده را در ظرف دلخواه چیده و همراه با برنج سرو نمایید.

                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • rajabnejad
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 4331

                    #24
                    به به ،ماشاالله آقا بابک ؛از هر انگشتتون هنر می ریزه .......اگه می شه شماره خونتون رو بدید من یه زنگ بزنم خونتون یه تشکر از خانمتون بکنم واز ایشون راز موفقیتشون رو بپرسم .....:)]=p~
                    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #25
                      در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                      به به ،ماشاالله آقا بابک ؛از هر انگشتتون هنر می ریزه .......اگه می شه شماره خونتون رو بدید من یه زنگ بزنم خونتون یه تشکر از خانمتون بکنم واز ایشون راز موفقیتشون رو بپرسم .....:)]=p~
                      با سلام

                      دست رو دل همسر من نذار خانم رجب نژاد عزیز

                      که دلش از اینکه 24 ساعته تو اینترنتم خونه =))

                      راز موفقیت از دید خانمها تو اینترنت بودن نیست :d

                      ولی خارج از شوخی آشپزی من عالیه
                      ;)
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #26
                        چند نکته در مورد پخت برنج

                        برای پخت بهتر برنج بهتر است چند نکته کلیدی را رعایت کنید.
                        چند نکته در مورد پخت برنج:

                        1- برای اینکه برنج شما سفید شود میتوانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید.

                        2- اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود. میتوانید 2-3 قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود.

                        برای از بین بردن بوی سوختگی برنج:

                        1- یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید.

                        2- یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را بخود میگیرد.

                        برای خوشمزه تر شدن شوید پلو:

                        برای اینکه شوید پلوی شما خوشمزهتر شود میتوانید از ادویه مخصوص پلو که سبزرنگ است و ( در عطاریها موجود میباشد) استفاده کنید بعد از آبکش کردن برنج کمی ادویه لابه لای برنج بپاشید.

                        برای خوشمزه تر شدن شیر برنج:

                        اگر میخواهید شیر برنج شما خوشمزهتر شود، برنج را با شیر خیس کنید. این کار باعث میشود که شیر برنج شما خوشمزهتر شود.

                        اگر برنج شما بینمک شد:

                        اگربراثر فراموشی برنجتان بینمک شد اصلاً نگران نباشید، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. با این کار بی نمکی برنج شما رفع میشود هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید، زیرا نمک در روغن حل نمیشود.

                        اگر برنج شما شور شد:

                        اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شدید، که برنج شما شور شده است موقع آبکش کردن برنج آب بیشتر روی برنج داخل آبکش بریزید . اما اگر بعد از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید دیگر چاره ای برای برطرف کردن شوری آن ندارید. مگر اینکه خورش را بینمک درست کنید.

                        آب برنج برای بچهها:

                        وقتی میخواهید برنج را آبکش کنید یک لیوان از آب آن را بردارید و با یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید. این آب برنج درصورتی که شور نباشد برای بچهها خیلی مفید است.

                        از بین بردن بوی نامطبوع برنج:

                        اگر به هر دلیلی برنج خشک شما بو گرفت برنج را روی یک سطح پهن کنید. البته باید حتماً در سایه باشد تا بوی نامطبوع برنج از بین برود. زیرا اگر برنج را جلوی نورآفتاب قرار دهید باعث خرد شدن برنج میشود و برنج حالت خود را از دست میدهد و وقتی آن را داخل آب جوش میریزید از هم پاشیده میشود.

                        پخت برنج برای خانمهای کارمند:

                        خانم هایی هستند که بیرون ازخانه کار میکنند و وقتی ظهر به خانه میآیند، فرصت پختن برنج را ندارند، و یا این که دوست ندارند از شب قبل برنج آماده کنند. این گونه افراد از این روش میتوانند کمک بگیرند: صبح یا شب قبل برنج را آبکش کنند البته کمی آن را خشک بردارند، سپس ته دیگ برنج را آماده کرده و برنج را داخل قابلمه بریزند و قابلمه را داخل یخچال قرار دهند، ظهر برنج را کمی آب و روغن دهند و آن را دم کنند تا سالاد را آماده کنند برنج هم دم کشیده است.


                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #27
                          10 نکته برای این که قیمه تان خوشمزه تر شود

                          برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکتههای ریزی وجود دارد که در این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپهها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆالهای فراوانی از سوی خانمها مطرح میشود. پس برای مشاهده پاسخ این پرسشها، با ما همراه شوید.
                          قیمه از خورشهای ایرانی است که فقط یک دستور پخت دارد و با اینکه در شهرهای مختلف آن را به شکل قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و... تهیه میکنند، اما قیمه اصلی همان خورشی است که از لپه، گوشت، لیموعمانی و البته خلالهای سیب زمینی تشکیلشده است، بنابراین نباید در دستور تهیه آن تغییری داد.

                          رعایت این 10 نکته نیز به هرچه خوشمزهتر شدن این غذای اصیل ایرانی کمک میکند:
                          1. گوشتی که برای تهیه این خورش مورد استفاده قرار میگیرد، گوشت خورشی است که یا از گوشت گوساله تهیه میشود که بهتر است مغز ران باشد یا گوشت گوسفند که در این صورت گوشت سردست را به شما توصیه میکنم.

                          2. ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزهای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند.

                          3. هرگز در خورشتان آبلیمو نریزید بلکه آن را با لیموعمانی و رب گوجه فرنگی ترش مزهدار کنید. یادتان باشد که برخی از ربهای گوجهفرنگی ترش مزه هستند و میتوانند به هر چه خوشطعم شدن خورش کمک کنند.

                          4. برای آماده کردن لپه، بعد از خیساندن، آنها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود و افزودن این لپهها به خورش، طعم بهتری به آن خواهد داد. در غیر این صورت لپهها را به همراه گوشت تفت دهید و سپس آب را در خورش بریزید تا مواد در کنار هم بپزند و لپهها شکل خود را از دست ندهند.


                          5. رب گوجهفرنگی و زعفران از عوامل رنگ دهنده به این خورش هستند و افزودن کمی دارچین به غذا طعم بهتری به آن خواهد داد.

                          6. لیمو عمانیها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آنها باعث تلخی خورش میشود. دیر انداختن آنها باعث میشود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.


                          7. هرگز روی خورش قیمه، چیپس خلالی نریزید بلکه خودتان خلالهای سیبزمینی تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنید.

                          8. انداختن 2 عدد گوجهفرنگی قاچ شده در خورش، هم طعم بهتری به این غذا میدهد هم باعث میشود تا این خورش رنگ بهتری پیدا کند.

                          9. این غذا باید با یک بشقاب سبزی خوردن و برنج زعفرانی سرو شود. تهدیگ برنج هم باید از نوع نانی باشد زیرا این غذا با خلالهای سیبزمینی سرو میشود پس نباید تهدیگ غذا را هم سیبزمینی گذاشت. به خاطر داشته باشید که گذشتن تهدیگ نان در کنار این خورش طعم به یادماندنیای به آن خواهد داد.

                          10. نوشیدنی هایی که به شما پیشنهاد میکنم با این خورش میل کنید، دوغ، شربت به لیمو و شربت گل سرخ است که با نوشیدن آنها وعده غذاییتان کامل خواهد شد.

                          اگر چربی خون دارید

                          بهتر است به جای گوشت گوساله، از گوشت بوقلمون برای طبخ این خورش استفاده کنید که چربی کمتری دارد. مقدار روغن مصرفیتان را نیز به حداقل برسانید و به جای روغن کانولا کمی روغن زیتون در این غذا بریزید. بهتر است نوشیدنیتان دوغ کفیر باشد و غذا را همراه سبزی خوردن (به خصوص شوید) میل کنید تا این وعده غذایی به کاهش چربی خون کمک کند.

                          اگر فشارخون دارید
                          حداقل نمک را در تهیه این خورش به کار ببرید و برای طعمدار کردن آن، از آبلیموی تازه یا آبغوره استفاده کنید. در ضمن، به همراه این غذا بهتر است سالادی میل کنید که از برگهای سبز کاهو، بروکلی و کرفس تشکیل شده و با آبغوره طعمدار شده باشد. البته خوردن ماست مزه دار شده با کرفس و سیر ساطوری و جوانه گندم نیز در تنظیم فشارخون موثر است.

                          اگر لاغر هستید
                          این خورش را همراه برنج میل کنید و وقتی وعده غذاییتان را در بشقاب کشیدید، به آن 2 قاشق مرباخوری روغن زیتون بیفزایید. در ضمن، میتوانید خورش را با سیبزمینی سرخشده همراه و برای افزایش اشتهایتان آن را با یک لیوان شربت آبلیموی تازه یا آب پرتقال میل کنید. البته ممکن است به سرعت سیر شوید و تمایلی به خوردن غذا نداشته باشید که در این صورت به شما توصیه میشود که غذا را به چند وعده کوچک تقسیم و میل کنید.


                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #28
                            نافله - غذای محلی خوزستان

                            نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانیهاست. گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این غذای محلی هستند.
                            مواد لازم :
                            گوشت چرخکرده و آرد نخودچی: از هر کدام 500 گرم

                            پیاز بزرگ: چهار عدد

                            نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

                            سرکه: یک فنجان کوچک

                            شکر: دو فنجان

                            روغن یا کره و نعنا: به میزان لازم

                            آب: پنج پیمانه

                            طرز تهیه:

                            * گوشت چرخکرده را همراه با دو عدد پیاز رندهشده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه همراه با آب مخلوط کرده و به میزانی آب اضافه شود که مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.

                            * مواد را ورز دهید بعد در روغن سرخ کنید. میتوانید آنها را به شکل دایرههای کوچک درست کرده، وسط آنها را خالی و در روغن سرخ کنید.

                            *دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخکرده، زردچوبه و نمک زده بعد آب را اضافه کرده،نعنا را ساییده و در آب بریزید.

                            *سرکه و شکر را اضافه کرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافلههای سرخشده را درون مواد آبکی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند.



                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • under line
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 137

                              #29
                              رولت مرغ و سبزیجات

                              در واقع اين رولت مرغ با سبزيجات يه غذاي راحت وسريع هم هست
                              مواد لازم
                              مرغ چرخ شده (سينه مرغ ) 1عدد
                              هويج نگيني شده وپخته شده 1عدد
                              فلفل دلمه اي رنگي نگيني خرد شده 1عدد
                              قارچ نگيني خرد شده 5 عدد
                              ذرت (نيمه آماده) 5 قاشق غذا خوري
                              پياز كوچك 1عدد
                              نمك.فلفل به ميزان لازم

                              ابتدا مرغ را هراه پياز (اگر دوست داشتيم 1 حبه سير ) داخل چرخ گوشت يا غذا ساز ريخته
                              بعد هويج را كه نگيني خرد كرديم جدا گانه پخته و با ذرت و قارچ داخل مرغ چرخ شده ريخته وبا نمك وفلفل ورز ميدهيم
                              (اگر دوست داشتيم مي توانيم مقداري زعفران داخل مواد اظافه كرده)
                              بعد دستمان را خيس ميكنيم تا مواد به دستمان نچسبدو يا با كمك يه نايلون مواد را به صورت رول در اورده
                              براي پخت هم ميشود با فر پخت هم مكروفر كه من با مكروفر درست كردم اين رول مرغ را داخل يه ظرف شيشه اي
                              گذاشتم با گريل مكروفر حدود 10 الي 12دقيقه پخته ميشه (چون قارچ وپياز داخل مواد اب انداخته ومواد مغز پخت شده)
                              چك مي كنيم وقتي كه اب رولت مرغ ما خشك شده بود با پشت چنگال كمي فشار داده اگه پخته بود مشخص است
                              جاي چنگال روي رولت نماند بعد از پخت (در صورت تمايل كمي كره آب شده را روي رولت ماليده) وبرش زده وداخل
                              ظرف مورد نظر چيده و آماده سرو است :.thumbsupsmileyanim
                              به اين ترتيب رولت سبزي جات آماده شده و اگر هم كره را هم نزنيم كاملا رژيمي خواهد بود
                              اميدوارم اين غذا رو درست كنيد ودوست داشته باشيد
                              [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

                              نظر

                              • under line
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 137

                                #30
                                طرز تهیه استیک دستهدار(مخصوص کم خونی) مواد لازم برای 1 نفر:



                                گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده 2 تکه (250 گرم)

                                سویا سس 1 قاشق غذاخوری

                                روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری


                                گوجهفرنگی خرد شده 1عدد


                                پیازچه خرد شده 100 گرم


                                نخود پخته 50 گرم

                                نمک و فلفل به میزان لازم


                                نعناع به میزان لازم





                                روش تهیه:


                                گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزهدار کرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

                                سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.

                                سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.

                                پیازچه و گوجهفرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.

                                نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.


                                تبیان
                                [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

                                نظر

                                در حال کار...
                                X