هنر آشپزی

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • under line
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 137

    #31
    شامی لپه مواد اولیه :

    گوشت چرخكرده 250 گرم
    لپه پختهشده 150 گرم
    مرزه خردشده 80 گرم
    آرد نخودچي دو قاشق سوپخوري
    روغن مايع 100 گرم
    تخممرغ يك عدد
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    زردچوبه يك قاشق چايخوري

    طرز تهيه:



    لپه پختهشده را پس از سرد شدن با گوشت چرخكرده مخلوط كنيد، تخممرغ، نمك، فلفل و زردچوبه را افزوده و با دست ورز دهيد. تمام مواد را چرخ كرده تا لپه و گوشت به خورد هم برود سپس سبزي خرد شده را اضافه و مخلوط كنيد. به اندازه نارنگي برداشته و در كف دست گرد كرده و همانند شامي صاف و در روغن دو طرف آن را سرخ كنيد
    [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

    نظر

    • harpy
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 22

      #32
      خورش تره فرنگي
      مواد لازم :
      گوشت مرغ به اندازه کافی
      تره فرنگی ٣ عدد
      پیاز بزرگ ١ عدد
      جعفری خرد شده ٢٥٠ گرم
      رب گوجه ١ قاشق
      آبغوره یا غوره
      نمک ، زردچوبه
      چاشني ليمو و فلفل اليت


      طرز تیهه :
      گوشت مرغ رو سرخ کنید و کنار بزارید
      پیازها رو خرد کرده و همراه با تره فرنگی خرد شده یا حلقه حلقه شده تفت بدید
      من از مقداری روغن خانگی هم واسه سرخ کردنش استفاده کردم
      سبزی و رب رو اضافه کنید و کمی دیگه سرخ کنید تا خوشرنگ شه
      گوشتها رو همراه به مقداری آب اضافه کنی
      میزان ترشي مورد نظرتون رو اضافه کرده و بزارید خورشت با حرارت ملایم جا بیوفته
      بعد میتونید با برنج میل کنید

      نظر

      • harpy
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 22

        #33
        آش گوجه فرنگی تبریزی

        مواد لازم :
        گوجه فرنگی 1کیلو و 500 گرم غوره 1/2 لیوان
        عصاره گوشت گوسفند 1 عدد
        سبزی 750 گرم پیاز 2-3 عدد متوسط
        لوبیا چیتی 1 لیوان نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
        آبغوره 1 لیوان آب گوشت 2-3 لیوان
        برنج 1 استکان نمک،فلفل،زردچوبه بمیزان لازم


        در یک قابلمه جادار، مقداری روغن داغ کنید و پیاز را در آن سرخ کنید تا سبک شود.بعد مقداری زردچوبه به آن بیافزاییدو بگذارید کاملا طلایی شود.
        نیمی از پیاز داغ را می توان برای تزیین برداشت.لوبیا را از آب در آورده و همراه پیاز تفت دهیدو سپس 5-6 لیوان آب روی آن بریزیدو بگذارید تا 1 ساعت با حرارت متوسط و درب بسته بپزد.
        بعد از نرم شدن لوبیا ،برنج را آبکش کنید و همراه با آب گوشت داخل قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید و صبر کنید تا برنج کاملا باز شود بعد سبزی خرد شده را همراه با غوره و عصاره داخل مواد بریزید(دقت کنید آش در این مرحله نباید خیلی هم آب داشته باشد .در همین حد که آب روی سبزی را گرفته باشد کافی است. اگر نیاز به ریختن آب بود از آب جوش استفاده نمایید)درب قابلمه را ببندید و 20 دقیقه بگذارید سبزی با درب بسته بپزید وجوش بیاید.
        گوجه ها را میکس کنید.20 دقیقه بعد از ریختن سبزی،آب گوجه فرنگی را به آش اضافه نمایید ،حرارت را بالا ببریدو مدام آش را هم بزنید.در این مرحله 1 قاشق نعناع خشک را بدون تفت دادن داخل آش بریزیدو ادویه را هم اضافه کنید.حرارت زیر آش را ملایم کرده و 30دقیقه بگذارید تا آش جا بیافتد و در این مدت هم بزنید تا ته نگیرد.
        بعد از جا افتادن آش آبغوره را داخل آش ریخته و حرارت را خاموش کنیدو مدام هم بزنید تا آبغوره به خرد آش رود
        و با پیاز داغ و نعناع خشک تفت داده تزیین بفرمایید و میل نمایید






        نظر

        • harpy
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 22

          #34
          كوفته ساندويچي


          مواد لازم :
          2 قاشق چايخوري چاشني ليمو و فلفل اليت
          یک قاشق چایخوری تخم کرفس
          یک دوم قاشق چایخوری نمک
          نیم کیلو گوشت چرخ کرده
          2 عدد پیاز خرد شده
          یک فنجان سس باربیکیو
          کمی زنجبیل
          8 عدد نان ساندویچی همبرگری
          چند ورقه انبه

          طرز تهیه
          در یک کاسه کوچک چاشني ليمو و فلفل اليت، تخم کرفس و نمک را با هم به خوبی مخلوط کنید . نیمی از پیاز را با گوشت به خوبی مخلوط کنید بقیه پیاز را با سس باربيکیو به خوبی هم بزنید و زنجبیل را اضافه کنید.مخلوط گوشت و پیاز را روی حرارت ملایم درون تابه به آرامی بپزید و سپس ادویه را روی آن بپاشید و سس باربیکیو را روی آن بریزید و مخلوط تهیه شده را درون نان ساندویچی قرار دهید و چند ورقه انبه روی آن بگذاريد.

          نظر

          • harpy
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 22

            #35
            سوپ پنیر و سیب زمینی
            مواد لازم
            1 بسته سوپ قارچ الیت
            4 1/2 فنجان آب مرغ
            1 1/4 فنجان سیب زمینی پخته و خرد شده
            2/1 فنجان پیاز خرد شده
            2/1 فنجان کرفس خرد شده
            2/1 فنجان هویج خرد شده
            1 قاشق چای خوری سیر خرد کرده
            2/1 فنجان آرد
            2 1/2 فنجان شیر
            3/4 فنجان پنیر چدار
            1/2 قاشق چای خوری خردل خشک
            1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
            تهیه
            آب مرغ را به همراه سوپ الیت و سیب زمینی و پیاز و کرفس و هویج و سیر و آرد و خردل و فلفل سیاه و آرد درون قابلمه ریخته و مخلوط کرده و میگذاریم تا کاملا بپزد و بعد از پختن کامل حرارت را کم کرده و شیر و و پنیر را اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه نوش جان میکنیم .
            من و اليت

            نظر

            • harpy
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 22

              #36
              کوکو مرغ مکزیکی
              مواد لازم
              1 عدد عصاره زعفران الیت
              1 فنجان پنیر مکزیکی رنده شده
              1/3 فنجان شیر
              1 عدد تخم مرغ
              1 قاشق چای خوری زیره سبز
              1/8 قاشق چای خوری فلفل قرمز
              1 فنجان ذرت
              1 عدد سینه مرغ پخته و ریز خرد شده
              2/1 فنجان بدون چربی خامه
              تهیه
              سینه مرغ را به همراه عصاره زعفران پودر شده سیر و تخم مرغ و زیره و فلفل قرمز و نمک و ذرت و شیر و خامه مخلوط کرده و کاملا هم میزنیم و در انتها پنیر را به آن اضافه کرده و پس از هم زدن درون ظرف ریخته و درون فر قرار میدهیم . البته درون تابه هم میشود گذاشت و در آن را دم کنی پیچیده و با حرارت آرام بپزد و سرخ شود ونوش جان کنید
              من و الیت

              نظر

              • harpy
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 22

                #37
                پاسخ : هنر آشپزی

                رشـته داغ لَـمه


                مــواد لازم :


                رشته پلويي: يك بسته
                لوبيا قرمز: يك پيمانه
                عدس: يك پيمانه
                پياز متوسط: دو عدد
                عصاره گوشت بره: یک عدد
                نمك، فلفل، روغن و ادويه: به ميزان لازم


                طرز تهیه

                حبوبات را شسته و با عصاره گوشت بره به صورت جداگانه مي‌پزيم. در ظرف ديگري آب ريخته، به همراه مقداري نمك روي حرارت مي‌گذاريم تا به جوش آيد، سپس رشته پلويي را به مدت سه دقيقه درون آب ريخته و در آبكش مي‌ريزيم.

                پياز‌ها را به صورت خلالي نازك خرد كرده و در روغن سرخ مي‌كنيم. بعد از طلايي شدن پيازها، فلفل و ادويه را به آن اضافه مي‌كنيم. كف قابلمه مقداري روغن ريخته و براي ته‌ديگ سيب‌زميني مي‌گذاريم. رشته پلويي، حبوبات و پيازداغ را به طور لايه‌لايه در قابلمه مي‌ريزيم، (در لايه آخر رشته را ريخته) و آن را دم مي‌كنيم، بعد از 15 دقيقه غذا آماده سرو مي‌باشد.

                نظر

                • harpy
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 22

                  #38
                  پاسخ : هنر آشپزی

                  چند مدل سوپ:

                  1) سوپ لبو

                  ▪ یک عدد پیاز (خرد شود)
                  ▪ ۳۵۰ گرم سیب‌زمینی (نگینی خرد شود)
                  ▪ یک عدد سیب خوراکی کوچک
                  ▪ ۳ قاشق سوپ‌خوری آب
                  ▪ یک قاشق چای‌خوری زیره
                  ▪ ۵۰۰ گرم لبوی پخته
                  ▪ یک عدد برگ بو
                  ▪ نوک قاشق چای‌خوری پودر آویشن
                  ▪ یک قاشق چای‌خوری آب‌لیمو ترش
                  ▪ دو و نیم پیمانه مخلوط آب و قرص‌های عصاره مرغ یا سبزیجات
                  ▪ ۴ قاشق سوپ‌خوری خامه
                  ▪ چند برگ شوید برای تزئین
                  ▪ نمک و فلفل به میزان لازم
                  ● طرز تهیه:
                  یک ظرف گود مخصوص مایکروفر را آماده کنید و پیاز، سیب‌زمینی، سیب و آب را در آن بریزید و پس از گذاشتن در ظرف، مواد را با قدرت ۱۰۰ درصد و به مدت ۱۰ دقیقه در مایکروفر بپزید.
                  پس از این مدت، زیره سبز را روی مواد بپاشید و یک دقیقه دیگر با همان قدرت حرارت دهید.
                  لبوی پخته و خردشده را به همراه برگ لبو، آویشن، آب لیموترش و آب مرغ گرم شده به مواد اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و دوباره آن را به مدت ۱۲ دقیقه روی حداکثر قدرت در مایکروفر حرارت دهید؛ فقط توجه داشته باشید در نیمه‌های این مدت یک بار در مایکروفر را باز کرده و مواد را هم بزنید.
                  ▪ نکته: آب مرغ را پیش از اضافه کردن به مواد، روی اجاق گاز یا در مایکروفر گرم کنید.
                  ظرف را از مایکروفر خارج کنید و بدون در به‌مدت ۵ دقیقه کناری بگذارید تا حرارت آن کمی از دست برود. سپس برگ بو را از داخل مواد بیرون آورده و بقیه سبزیجات را صاف کنید. در ضمن، آب آن را نیز در کاسه دیگری نگه دارید. حالا سبزیجات پخته صاف شده را داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا به صورت پوره درآید و کرم مانند شود.
                  ظرف دیگری آماده کرده و پوره را به همراه آب مرغ در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. پس از آن، مخلوط را با نمک و فلفل، طعم‌دار کنید. سپس در ظرف را گذاشته و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با حداکثر قدرت در مایکروفر حرارت دهید تا سوپ داغ و آماده شود. حالا تنها کافی است آن را به کاسه بزرگی منتقل کرده و روی سوپ را با خامه و چند برگ شوید تزئین کنید.

                  2) سوپ سیب زمینی

                  سوپ مرغ=1بسته
                  سیب زمینی= 500گرم
                  هویج= 2عدد
                  کرفس= 3 شاخه
                  جعفری= 100گرم
                  تره فرنگی= یک عدد
                  خامه= 100گرم
                  روغن مایع= یک استکان
                  آبلیمو= 4/1 پیمانه
                  نمک و فلفل= از هر کدام 2/1 قاشق چایخوری
                  پنیر گودا=200 گرم
                  جوز هندی= یکعدد


                  طرز تهیه:
                  کرفس، هویج، سیب زمینی، جعفری و تره فرنگی را خرد می کنیم. روغن را در قابلمه ریخته و هویج، کرفس، تره فرنگی و سیب زمینی را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت کمی تفت می دهیم. سپس به این مواد سوپ مرغ الیت و آب افزوده و می گذاریم تا کاملاً بپزند. در صورت تمایل پس از پختن می توانید مواد را کاملاً له کنیم. سپس جعفری، آبلیمو، نمک، فلفل و خامه را به مواد اضافه کرده و مجدداً سوپ را روی حرارت قرار می دهیم. کمی از جوز هندی را روی موادمان رنده می کنیم؛ پنیر گودا را خرد کرده و در ظرفی که می خواهیم سوپ را سرو کنیم میریزیم، سپس سوپ را روی پنیر ریخته و با جعفری آنرا تزئین می کنیم.

                  3)سوپ سبزیجات ایتالیایی

                  سوپ جو و گوجه فرنگی الیت 1 بسته
                  لوبیا سبز خرد شده
                  گل کلم خرد شده
                  گوجه فرنگی میکس شده با ‌ریحان و سیر
                  یک دوم فنجان پیاز خرد شده (1 عدد متوسط)
                  یک دوم فنجان کرفس خرد شده (1 ساقه)
                  یک چهارم فنجان جو
                  1 عدد سیر چرخ شده
                  یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
                  3 فنجان آب مرغ با نمک کم
                  یک و نیم فنجان آب سبزیجات مختلف
                  یک چهارم فنجان pesto (اختیاری): به طور ساده مخلوط خام برگهای ریحان،‌ سیر، ‌پنیر و روغن زیتون می باشد. گاهی به این مخلوط گردو هم اضافه می شود. این ماده غذایی بیشتر با انواع پاستا و گاهی هم در سوپها به کار برده می شود.
                  پنیر رنده شده پارمزان (اختیاری)
                  طرز تهیه:
                  در یک قابلمه مناسب لوبیا سبز،‌ گل کلم،‌ گوجه فرنگی،‌ پیاز، کرفس، جو، سیر و فلفل را بریزید. در یک کاسه متوسط آب مرغ و آب سبزیجات و سوپ جو و گوجه فرنگی الیت را با هم مخلوط کنید. و به قابلمه اضافه کنید.
                  درب قابلمه را گذاشته تا بپزد. با شعله‌ی کم 6 تا 8 ساعت و شعله‌ی متوسط 4 تا 3 ساعت مدت پخت طول خواهد کشید. در آخر در صورت دلخواه pesto و پارمزان را روی آن اضافه کنید.


                  4) سوپ گوجه و پنیر


                  مواد لازم
                  • 1 بسته سوپ جو و گوجه فرنگی الیت
                  • 2 قاشق غذاخوری کره
                  • 1 فنجان پیاز خرد شده
                  • 2 قاشق غذاخوری ترخون تازه (اختیاری)
                  • 1/2 قاشق چای خوری شکر
                  • 1 عدد سیر خرد شده
                  • 5 عدد گوجه فرنگی خرد شده
                  • 3 فنجان سبزیجات معطر
                  • 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
                  • 2/1 فنجان خامه
                  • 6 تکه نان تست
                  • 6 برش پنیر پارمسان
                  تهیه
                  کره را درون تابه ریخته و پیاز و ترخون و سبزیجات معطر را به همراه گوجه فرنگی و سیر و شکر و رب گوجه فرنگی کاملا تفت میدهیم .
                  2-4 فنجان آب را درون قابلمه ریخته و بعد از جوش آمدن سوپ الیت را به آن اضافه کرده و مواد درون تابه که تفت دادیم را درون قابلمه میریزیم و میگذاریم تا کاملا بپزد و بعد از نیم ساعت پخت درون ظرف مورد نظر ریخته و خامه و پنیر را به آن اضافه کرده و تکه های نان تست را کنار آن برای خوردن میگذاریم

                  نظر

                  • harpy
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 22

                    #39
                    پاسخ : هنر آشپزی

                    خورش فسنجان کشک:


                    کشک 2 پیمانه


                    فیله مرغ 500 گرم


                    مغز گردوی ساییده 200 گرم


                    پیاز رنده شده 1 عدد


                    عصاره سیر 1 عدد


                    نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم




                    طرز تهیه:


                    * سینه ی مرغ را به قطعات متوسط خرد نمایید و با پیاز رنده شده و عصاره سیر، مقداری زردچوبه، فلفل و روغن تفت دهید تا آب پیاز و مرغ بر چیده شود.


                    * در این هنگام مغز گردوی پودر شده را ریخته، بعد از چند بار هم زدن، 1 لیتر آب اضافه نمایید تا گوشت پخته شود.


                    * بعد از یک ساعت، کشک را اضافه نموده و شعله را ملایم نمایید تا گردو به روغن بیافتد و گوشت مرغ کاملا پخته و حالت ریش ریش پیدا کند.


                    * خورش را در ظرف کشیده و با برنج سرو کنید.

                    نظر

                    • harpy
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 22

                      #40
                      پاسخ : هنر آشپزی

                      قلیه اسفناج


                      گوشت چرخ کرده 500 گرم
                      لوبیا چشم بلبلی 100 گرم
                      عدس 100 گرم
                      لپه 100 گرم
                      عصاره گوشت یک عدد
                      اسفناج 2000 گرم
                      کشک 3 فنجان
                      فلفل قدری
                      نمک قدری


                      طرز تهیه :
                      حبوبات را که بهتر است قبلا خیس کرده باشیم با مقداری آب و کمی نمک و عصاره گوشت می گذاریم کاملا بپزد بطوریکه بعد از پختن کمی آب داشته باشد , بعد گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست می کنیم , بعد با دو سه قاشق سوپخوری روغن کوفته ها را کمی سرخ می کنیم و کوفته های سرخ شده را داخل حبوبات میریزیم و اسفناج را نیز تمیز میکنیم و می شوئیم و کمی خرد می کنیم و داخل حبوبات و کوفته میریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا اسفناج نیز کاملا بپزد و اب آن کاملا کشیده شود , بعد قلیه را در ظرف می کشیم و کشک را روی آن می دهیم و کمی هم نعناع داغ روی آن می دهیم .
                      در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست.

                      نظر

                      • harpy
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 22

                        #41
                        پاسخ : هنر آشپزی

                        خورش قارچ و تخم مرغ

                        مواد لازم :
                        فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده از هر کدام یک عدد
                        قارچ حلقه‌شده 20 عدد
                        آبلیمو 1/4 پیمانه
                        تخم‌مرغ یک عدد
                        رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
                        عصاره مرغ یک عدد
                        آب یک و نیم پیمانه
                        روغن به میزان لازم

                        طرز تهیه :
                        قارچ ‌ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد.
                        در تابه‌ای دیگر فلفل دلمه‌ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته 30 دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخم‌مرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را می‌توان با برنج و نان سرو کرد.

                        نظر

                        • harpy
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 22

                          #42
                          پاسخ : هنر آشپزی

                          سوپ ساده ماهی:


                          مواد لازم:
                          • یک دسته کلم بُِک چوی
                          • 1 بسته سوپ سبزیجات الیت
                          • 6 فنجان عصاره ماهی چینی
                          • یک عدد زنجبیل، رشته شده
                          • یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
                          • یک قاشق چایخوری شکر سفید
                          • 400 گرم فیله سفید ماهی سفت، به صورت برش های مورب یک سانتی متری
                          • 75 گرم قارچ صدفی، پایه ها را جدا کرده و کلاهک قارچ را نصف کنید
                          • یک قاشق چایخوری روغن کنجد
                          • 1½ فنجان جوانه لوبیای تازه
                          • ¼ فنجان شاخه گشنیز
                          • 2 قاشق غذاخوری پیازچه، باریک حلقه شده


                          طرز تهیه "
                          وسط بُک چوی را جدا کرده و آن را به صورت ضربدری به 4 قسمت تقسیم کنید؛ سپس آن را کامل شسته و آبکش کنید.
                          عصاره ماهی را در یک قابلمه بزرگ چدنی بجوشانید.
                          زنجبیل، سویا سس و شکر اضافه کرده آنها را هم بزنید تا ترکیب شوند.
                          حرارت را کم کرده، ماهی را اضافه کنید و آرام به مدت یک دقیقه آن را بپزید.
                          قارچ ها را افزوده و به مدت 30 ثانیه آن را به آرامی بپزید.
                          بُک چوی را ریخته و یک دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا که ماهی کامل مغز پخت شود.
                          روغن کنجد را به مواد بیافزایید و هم بزنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. سوپ الیت را با 2 لیوان آب مخلوط کرده و اضافه میکنیم .چاشنی جوانه لوبیا، گشنیز و پیازچه را به آن افزوده و در کاسه سرو نمایید.

                          نظر

                          • harpy
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 22

                            #43
                            پاسخ : هنر آشپزی

                            نودل مکزیکی:

                            مواد لازم:
                            پنیر پیتزا رنده شده 3قاشق غذا خوری
                            نودل الیت سبزیجات 1 بسته
                            پودر فلفل قرمز به میزان لازم
                            پودر آویشن به میزان لازم
                            سس فرانسوی به میزان دلخواه




                            طرز تهیه
                            ابتدا نودالیت را داخل آبجوش می گذاریم چاشنی نودل رو اضافه می کنیم.سپس کمی که نرم شد و آماده آبکش می کنیم .داخل یک کاسه میریزیم بعد پودر آویشن فلفل سس و پنیرراکم کم اضافه و با دو تا چنگال خوب مخلوط می کنیم.تا خوب بخورد نودالیت بره حالا نودل ما آمادست

                            نظر

                            • harpy
                              عضو عادی
                              • Dec 2013
                              • 22

                              #44
                              پاسخ : هنر آشپزی

                              سالاد استونا
                              مواد لازم :
                              کاهو ۱۰۰ گرم
                              کلم بروکلی ۱۰۰ گرم
                              گل کلم ۱۰۰ گرم
                              آبلیمو دو قاشق
                              نعنا خشک یک قاشق چایخوری
                              کرفس سه ساقه
                              هویج دو عدد
                              سرکه سیب و روغن زیتون الیت از هر کدام سه قاشق
                              سالاد استونا یک سالاد دلچسب پاییزی این سالاد فوق العاده خوشمزه است و علاوه بر مزه ی خوبی که دارد برای سرماخوردگی های پاییزی هم خیلی مناسب است چون کلم بروکلی عفونتهای گلو و ریه را درمان میکند هم چنین برای درمان سرفه های خشک کاربرد دارد. طرز تهیه استونا : ابتدا سبزیجات را کاملا شسته در ظرفی کاهو چینی را پس از ورق کردن دور تا دور ظرف بچیند. کلم بروکلی، گل کلم، کرفس و هویج را درشت خرد کرده و در ظرف بریزید سپس سس را روی آن ریخته سرو کنید. برای درست کردن سس ، سرکه سیب، آبلیمو، روغن زیتون و نعنا را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید سپس روی سالاد بریزید.
                              Click image for larger version

Name:	1352892960e_estona.jpg
Views:	1
Size:	84.7 KB
ID:	1507849

                              نظر

                              • harpy
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 22

                                #45
                                پاسخ : هنر آشپزی

                                سوفله اسفناج
                                مواد لازم:
                                اسفناج : ۳۰۰۰ گرم
                                شکر : ۱ قاشق سوپخوری
                                سس سفید(بشامل) : ۱ فنجان
                                آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
                                کالباس : ۲۵۰ گرم
                                کره : ۱۰۰ گرم
                                پنیر گرویر : ۵۰ گرم
                                زرده تخم مرغ : ۴ عدد
                                سفیده تخم مرغ : ۶ عدد
                                فلفل : قدری نمک : قدری
                                ساقه‌های اسفناج را می‌گیریم و برگ‌های آن را به‌دقت می‌شوئیم و اسفناج را به دو تا سه لیوان آب و یک قاشق مربا خوری جوش شیرین و کمی نمک مخلوط می‌کنیم و روی حرارت در ظرف در باز قرار می‌دهیم و می‌گذاریم اسفناج جوش بیاید، گاهی اسفناج را به‌هم می‌زنیم تا پخته شود (برای پختن اسفناج بعد از جوش آمدن یکربع ساعت کافی است) بعد اسفناج را در صافی می‌ریزیم و فشار می‌دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود، آنگاه کره را در ظرفی که بهتر ست لعابی باشد می‌ریزیم و روی آتش ملایم می‌گذاریم و یک قاشق غذاخوری آرد داخل کره می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا آرد کمی سرخ شود سپس اسفناج را با آرد سرخ شده مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا آب اسفناج کاملاً کشیده شود، بعد اسفناج را از روی آتش بر می‌داریم و ژامبون را به قطعات کوچک می‌بریم با اسفناج مخلوط می‌کنیم و سس بشامل را نیز می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می‌کنیم، زرده را جداگانه می‌زنیم تا کف کند و سفیده را آنقدر می‌زنیم تا کاملاً سفت بشود به‌طوری که از تخم مرغ زنی نریزد. در این موقع ته یک ظرف نسوز را که متناسب با مقدار مایه است چرب می‌کنیم و نصف از پنیر را ته ظرف می‌پاشیم و مایه اسفناج و ژامبون و بشامل را با زرده تخم مرغ مخلوط می‌کنیم و سفیده را می‌ریزیم و مایه را در ظرف آماده شده که پنیر پاشیده‌ایم می‌ریزیم و بقیه پنیر را روی سوفله می‌پاشیم. سوفله را می‌توانیم در حرارت مستقیم یا به‌ طریق - بن ماری - بپزیم در صورت طبخ به طریق بن ماری ظرف سوفله را در ظرف آب قرار می‌دهیم به‌طوری که نصف ظرف در آب قرار بگیرد بعد ظرف آب را می‌گذاریم داخل فر و حرارت را به ۳۵۰ درجه بالا می‌بریم. نیم ساعت تا سه ربع سوفله در فر باید بماند بدون اینکه در فر را باز کنیم، سوفله باید پف کند و بالا بیاید ولی خشک نشود و بلافاصله بعد از آماده شدن باید مصرف شود. در صورت طبخ با حرارت مستقیم ظرف سوفله را روی اولین پنجره فر از طرف پائین قرار می‌دهیم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X