شامی لپه مواد اولیه :
گوشت چرخكرده 250 گرم
لپه پختهشده 150 گرم
مرزه خردشده 80 گرم
آرد نخودچي دو قاشق سوپخوري
روغن مايع 100 گرم
تخممرغ يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
زردچوبه يك قاشق چايخوري
طرز تهيه:
لپه پختهشده را پس از سرد شدن با گوشت چرخكرده مخلوط كنيد، تخممرغ، نمك، فلفل و زردچوبه را افزوده و با دست ورز دهيد. تمام مواد را چرخ كرده تا لپه و گوشت به خورد هم برود سپس سبزي خرد شده را اضافه و مخلوط كنيد. به اندازه نارنگي برداشته و در كف دست گرد كرده و همانند شامي صاف و در روغن دو طرف آن را سرخ كنيد
گوشت چرخكرده 250 گرم
لپه پختهشده 150 گرم
مرزه خردشده 80 گرم
آرد نخودچي دو قاشق سوپخوري
روغن مايع 100 گرم
تخممرغ يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
زردچوبه يك قاشق چايخوري
طرز تهيه:
لپه پختهشده را پس از سرد شدن با گوشت چرخكرده مخلوط كنيد، تخممرغ، نمك، فلفل و زردچوبه را افزوده و با دست ورز دهيد. تمام مواد را چرخ كرده تا لپه و گوشت به خورد هم برود سپس سبزي خرد شده را اضافه و مخلوط كنيد. به اندازه نارنگي برداشته و در كف دست گرد كرده و همانند شامي صاف و در روغن دو طرف آن را سرخ كنيد
نظر