هنر آشپزی

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • harpy
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 22

    #46
    پاسخ : هنر آشپزی

    سوفله مرغ و هویچ
    سینه مرغ 1 عدد
    هویج متوسط 3 الی 4 عدد
    جعفری خرد شده 3 قاشق غذا خوری
    فلفل دلمه ای 1 عدد
    پنیر رنده شده به میزان لازم
    تخم مرغ 4 عدد
    سس سفید (بشامل) 1 لیوان
    طرز تهیه :
    قبل از هر كاري سينه مرغ را قيمه كرده ويا درسته بپزيد و بعد از هم باز كنيد و براي مزه دار شدن آن از پياز و نمك و فلفل و يك قطعه دارچين استفاده كنيد و در پايان پخت دارچين را دور بيندازيد. درزمانيكه مرغ در حال پختن است هويج خلال شده را با نمك بپزيد و در ضمن آن سس را تهيه كنيد . براي تهيه سس اول پياز را خيلي ريز رنده كنيد و با كره كمي تفت دهيد و بعد آرد و نمك وفلفل را اضافه كنيد و دوباره كمي تفت بدهيد و بعد شير را آرام آرام اضافه كرده و مدام هم بزنيد وقتي سس قوام لازم را پيدا كرد شعله را خاموش كنيد. جعفري را هم ريز كنيد و فلفل را هم به اندازه يك حبه قند ريز كنيد . بعد از اتمام اين كارها فر را روشن كرده و روي آخرين درجه بگذاريد و بعد از دو يا سه دقيقه روي درجه (350 فارنهايت ) يا (180درجه سانتيگراد ) ويا در فر هايي كه شماره دارند روي شماره 4 تنظيم كنيد .چون اكثر دوستان در مورددرجه فر سوال ميكنند همه را نوشتم تا ابهامي نباشد . بعد از انجام كارهاي فوق نوبت تخم مرغهاست كه دانه دانه بشكنيد و بعد سفيده و زرده را از هم جدا كنيد و در دو ظرف جداگانه آنها را خوب بزنيد طوري كه زرده كاملاً رنگ روشن به خود بگيرد و سفيده هم مثل پنبه و سبك شود و زمانيكه همزن را از آن خارج ميكنيد از همزن نريزد . ظرف پيركسي را چرب و كمي پنير رنده شده بريزيد. مواد را با سس مخلوط كنيد و بعد زرده اضافه كنيد و به هم بزنيد و در آخر سفيده را اضافه كنيد و آرام آرام هم بزنيد و در ظرف پيركس ريخته و سطح آنرا صاف كنيد و پنير رنده شده روي سطح سوفله بريزدو در فر روي پنجره اول بگذاريد . نيم الي سه ربع ساعت براي پخت كافيست روي سوفله كه طلايي شد نشان دهنده اين است كه سوفله آماده است.

    نظر

    • harpy
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 22

      #47
      پاسخ : هنر آشپزی

      کوفته گشنیز شیرازی
      مواد لازم :
      گوشت چرخ کرده 350-500 گرم
      آرد نخودچی نصف پیمانه
      برنج نیم پز 1 پیمانه
      گشنیز 250 گرم
      تخم مرغ 1 عدد
      پیاز 2 عدد کوچک
      رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
      عصاره بره : 1عدد
      نمک فلفل و زردچوبه به میزان لازم
      گوشت چرخ کرده ، آرد نخودچی ،برنج نیم پز و تخم مرغ را با هم ورز داده و گشنیز را در چند نوبت به آن اضافه می کنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند و بعد به مدت نیم ساعت درون یخچال می گذاریم و بعد در ظرفی پیاز ها را به همراه نمک فلفل و زردچوبه و رب تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و بعد حدود 3 لیوان آب جوش در آن میریزیم و شعله را کم میکنیم سپس از مواد به اندازه ی یک نارنگی بر میداریم و در روغن سرخ می کنیم و در آب جوش همراه عصاره بره می اندازیم و این غذا بعد از 15 -30 دقیقه که به طور ملایم جوشید آماده ی سرو است .

      نظر

      • harpy
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 22

        #48
        پاسخ : هنر آشپزی

        ▪نصف لیوان روغن نباتی
        ▪ یک کیلو و نیم مرغ
        ▪ یک عدد فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد
        ▪ ۳ دسته پیازچه ریز شده
        ▪ یک سوم لیوان گشنیز تازه ریز شده
        ▪ یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
        ▪ ۴۰۰گرم رب گوجه فرنگی
        ▪ یک عدد پیاز ریز رنده شده و ادویه مخلوط
        ▪ پودر آویشن به مقدار لازم
        ▪ چاشنی خوراک با زعفران الیت به مقدار لازم.
        ● طرز تهیه:
        قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشی کنید. سپس روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت ۲۰دقیقه بپزد. در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد. قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ می کنیم سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود. پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود. گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می زنیم. رب گوجه فرنگی و چاشنی خوراک با زعفران الیت را به آن اضافه کرده هم می زنیم و می گذاریم مواد به مدت ۳الی۴دقیقه روی حرارت ملایم بماند. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم. دو لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم، سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم. قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم. در آخر نمک، فلفل قرمز، ادویه و پودرآویشن را به مواد اضافه کرده و کمی هم زده و همراه با برنج سرو می کنیم.

        نظر

        • harpy
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 22

          #49
          پاسخ : هنر آشپزی

          کوفته یونانی
          مواد لازم :
          گوشت چرخ کرده بدون چربی=500 گرم
          پیاز متوسط=2 عدد
          سیر=3 تا 4 پر
          نان سفید بریده شده=2 تا 3 ورق
          شیر=3 تا 4 قاشق سوپخوری
          گلپر کوبیده نرم=2/1 قاشق سوپخوری
          نعناع تازه خرد شده=1 قاشق سوپخوری
          تخم مرغ=1 عدد
          روغن زیتون الیت=3 تا 4 قاشق سوپخوری
          نان را در شیر می خیسانیم و آنرا نرم می کنیم.گوشت و پیاز رنده شده و سیر کوبیده و نان خیس خورده و نعناع خرد کرده را با گلپر و تخم مرغ و کمی نمک مخلوط می کنیم و خوب مالش می دهیم تا مواد مخلوط شوند. کمی آرد یا نان خشک کوبیده(آرد سوخاری الیت)روی میز می ریزیم. از مایه گوشت گلوله هایی درشت تر از یک گردو درست می کنیم و آنها را در آرد می غلتانیم. مقداری روغن زیتون در تابه می ریزیم و می گذاریم داغ شود. کوفته ها را به طوریکه بر روی هم انباشته نشوند و در یک ردیف قرار گیرند،در تابه می چینیم،تابه را تکان می دهیم تا کوفته ها نچسبند؛گاهی آنها را زیر و رو می کنیم.وقتی کمی سرخ شدند،چند دقیقه در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا مغز آنها بپزد.بعد کوفته ها را از روغن خارج می کنیم و در صافی می ریزیم،وقتی روغن اضافی در صافی گرفته شد،آنها را در ظرف می چینیم.اطراف ظرف را با شاخه های کوچک نعناع تزئین می کنیم.

          نظر

          • harpy
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 22

            #50
            پاسخ : هنر آشپزی

            املت فرانسوي
            مواد لازم
            تخم مرغ 4 عدد
            تره فرنگي 1 ساقه
            پياز كوچك 1 عدد
            قارچ 200 گرم
            روغن زیتون الیت به ميزان لازم
            شير 2 قاشق غذا خوري
            نمك و فلفل به ميزان لازم
            طرز تهيه: تره فرنگي را پاك مي كنيم و قسمت سفيد آن را كاملا ريز خرد ميكنيم. پيلز را پوست كنده و با زنده ريز رنده مي كنيم و در روغن زیتون تفت مي دهيم تا كمي نرم شود.سپس تره فرنگي را اضافه ميكنيم و چند بار هم ميزنيم تا تره ها نيز نرم شوند.قارچها را تميز و خرد مي كنيم و داخل مواد بالا ميريزيم تا كمي همراه مواد تفت بخورند.تخم مرغ ها را با نمك و فلفل و شير ميزنيم و روي مواد بالا ميريزيم و در ظرف رامي گذاريم تا املت سفت شود.

            نظر

            • harpy
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 22

              #51
              پاسخ : هنر آشپزی

              دلمه مرغ
              مواد لازم :
              مرغ تمیز کرده کم چربی=۱ عدد
              عصاره زعفران= 1 عدد
              گرد لیمو عمانی=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
              نان لواش=۲ عدد پ
              یاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
              نمک و فلفل= به مقدار کافی
              طرز تهیه: مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،کمی نمک و فلفل و ۱ قاشق از گرد لیمو با عصاره زعفران روی حرارت ملایم می پزیم. مرغ باید بعد از پختن ۳ تا ۴ قاشق آب داشته باشد. استخوانهای مرغ را می گیریم و آن را با قیچی به طور منظم خرد می کنیم. آب مرغ را از صافی رد می کنیم،پیاز را نیز با پشت قاشق از صافی رد می کنیم. مرغ را داخل سس آن انداخته،گرد لیمو را روی آن می ریزیم و هم می زنیم. پس از چشیدن و اندازه کردن ترشی آن،دور نان را با قیچی می گیریم و دو عدد نان را روی هم می گذاریم. مرغ را لای نان گذاشته،مثل بقچه،چهار طرف آن را روی هم می آوریم،به طوری که محکم گردد مرغ کاملا به وسیله نان پوشیده شود. این دلمه را در ظرفی که بتوان آن را در فر قرار داد می گذاریم و فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان کمی برشته شود. غذا را در دیس قرار داده،اطراف آن را با مقداری سبزی خوردن،تربچه،پیازچه،نعناع و ترخان تزئین می نماییم.

              نظر

              • harpy
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 22

                #52
                پاسخ : هنر آشپزی

                دلمه سیب زمینی آبپز
                مواد لازم :
                سیب زمینی آبپز شده 5 عدد
                سبزی دلمه 200 گرم
                گوشت چرخ کرده 200 گرم
                پیاز کوچک 1 عدد
                رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
                نمک و فلفل و اچاشنی خوراک با زعفران الیت به میزان لازم
                طرز تهیه:

                پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده تفت داده و بعد به آسبزی را اضافه می کنیم کمی که تفت دادیم نمک وفلفل و چاشنی خوراک با زعفرانرا به علاوه رب گوجه را اضا فه می کنیم و حدود نصف لیوان آب به مواد می افزاییم و می گذاریم با درب بسته خوب بپزد و آبش کشیده شود و بعد سیب زمینی ها ی آبپز شده را رنده یا له می کنیم و سپس به اندازه ی یک نارنگی از مواد بر میداریم و داخل آن را با مواد پر می کنیم وبه شکل دایره ی توپی در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم غذا آماده ی خوردن است

                نظر

                • harpy
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 22

                  #53
                  پاسخ : هنر آشپزی

                  دلمه سوسیس آلو
                  مواد لازم : سوسيس گوشت دودي - هشت عدد
                  سس خردل - دو قاشق غذاخوري
                  آلو برقاني خشك بدون هسته (خيس خورده) - 24 عدد
                  ژامبون گوشت - هشت ورق
                  كره نرم شده - يك قاشق غذاخوري
                  روغن زیتون الیت- يك قاشق غذاخوري
                  طرز تهيه :
                  سوسيس‌ها را با كمك يك چاقوي تيز از پهلو شكاف بدهيد، اين شكاف بايد تا عمق سوسيس برود. داخل شكاف سوسيس‌ها را سس خردل بماليد و درون هر يك، سه عدد آلو قرار دهيد. دور سوسيس‌هاي پر شده را با ورقه‌هاي ژامبون بپيچيد و محكم كنيد. براي محكم‌تر شدن مي‌توانيد دور دلمه‌ها را با نخ تميزي محكم كنيد. فر را از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد يا 260 درجه فارنهايت روشن كنيد تا داغ شود، اطراف سوسيس‌ها را با روغن زیتون الیت و کره چرب كنيد و آنها را درون سيني فر بچينيد. سيني را به مدت 15 الي 18 دقيقه يا تا زماني كه دلمه‌هاي سوسيس طلايي شوند، درون فر قرار دهيد.

                  نظر

                  • arezoosru
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 147

                    #54
                    پاسخ : هنر آشپزی

                    فعلا تو این بازار غذا از گلومون پایین نمیره/:.negaran.://:.negaran.:/
                    [COLOR=#0000ff]
                    [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

                    نظر

                    در حال کار...
                    X